Sari la conținut

0751697912 - Salon masaj + BDSM Femdom


webster

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Dar ce-avem noi aicea? In publi24.ro pe sectiunea Arad:

 

 

Catuse, ceara fierbinte, lant, bici, executii de ordine,inapoi la scoala si mai mult... Gardian si detinut, orice fantezie implinita...

 

La numarul de telefon se recomanda un salon de masaj cu vreo 3 fete. Pe langa masaj se ofera si femdom cu asistenta transexuala.

 

post-42006-0-61299000-1363376692_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Salut, Webster, multumim de topic, pare interesant din anunt, dar, fac si eu pe Toma necredinciosul....a fost careva? 

Salut!

Am fost eu ieri. Ca incepator, mi s-a parut foarte ok. Eram curios si dornic sa vad exact ce se intimpla la un bdsm. Am stat 2 ore, insa nu stiu cum a trecut timpul. Stapana Cleopatra e priceputa, ca o medie generala i-as da 9. Poseda un intreg arsenal de bdsm, cu care eu nu am fost prea obisnuit, insa pofta vine mancand si m-am simtit bine. Bice, legaturi de maini si picioare, ce mai, tot tacamul.

Va recomand si voua cu caldura!

Link spre comentariu
Reputație: 8170

   Brigitte_feher te-as ruga sa ne faci o descriere amanuntita a actiunii si sa dai notele pentru : locatie; sex oral;sex normal; aspectul fetelor si sa ne si spui tariful platit de tine. Asa putem muta acest topic la sectiunea dedicata si sa nu il lasam ingropat aici la intrebari si raspunsuri.

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

   Brigitte_feher te-as ruga sa ne faci o descriere amanuntita a actiunii si sa dai notele pentru : locatie; sex oral;sex normal; aspectul fetelor si sa ne si spui tariful platit de tine. Asa putem muta acest topic la sectiunea dedicata si sa nu il lasam ingropat aici la intrebari si raspunsuri.

Da...

Deci, de cum am intrat, am fost pus in patru labe si umilit prin vorbe. Am fost dus la baie in aceeasi pozitie (dupa ce in prealabil m-am dezbracat), apoi Cleopatra mi-a facut un dush scotian de toata frumusetea...in patru labe indurand jeturile cand reci, cand calde...interesant. Apoi am revenit intr-o camera cu pardosea de lemn, tot in patru labe, mi s-a pus o zgarda, am fost umilit prin vorbe (idiot, de exemplu), in loc de penis mi-a spus ca am o rama (alea care sunt momeala la pescuit, ca sa intelegeti), am fost scuipat in gura si pus sa ii ling saliva, am fost rastignit efectiv pe o cruce lipita pe perete, legat la maini si picioare (faza asta a fost nemaipomenita), cand cu fata, cand cu spatele, biciuit cu mai multe soiuri, impuns, calcat efectiv in picioare. I-am lins si supt cizmele foarte sexy, i le-am dat jos (la porunca ei) si i-am supt degetele picioarelor, i-am lins talpile, iar in acest timp imi frecam penisul (cu permisiunea ei), iar daca ma grabeam sau faceam ceva ce nu ii convenea, primeam cateva cu biciul sau cravasa de nu ma vedeam. Spuneam des "Am inteles, stapana", "Da, stapana". A fost ceva mai soft, eu fiind prima oara intr-un astfel de loc. Ceva interesant ce nu am mai vazut: o chestie ca o bricheta lunga de aragaz, care ma cam curenta. Asta a fost cel mai greu de suportat, dar cred ca m-as obisnui dupa cateva sedinte!!! Ma mai atingea din cand in cand la penis, avea niste manusi de latex, cred. Excitant! As fi vrut sa ma penetreze, avea un penis agatat de perete, insa nu s-a intamplat, iar eu nu am indraznit sa ii spun. Cred ca a fost singurul lucru pe care nu l-am incercat. Mi-a legat strans testicolele cu un snur, a fost excitant. Am luat palmi peste fata in nestire. Am uitat sa va spun: m-a intrebat ce prostie am facut si i-am zis ca ma masturbasem de doua ori in ziua precedenta. Am fost facut vierme si idiot, lucruri care mie mi-au placut. La un moment dat m-am pus pe spate, iar ea si-a pus fundul, apoi pasarica la mine pe fata. Aproape ca m-am sufocat! Insa a fost super. Mi-a zis ca daca indraznesc sa o ling imi face de petrecanie. N-am indraznit...sorry...desi as fi tras niste limbi de nu-i adevarat, mama-mama...!!! La final m-a pus sa ma ridic si sa mi-o frec in fata ei, insa fara sa o stropesc. Am avut o cantitate impresionanta de sperma, pe care m-a pus sa o ling de pe jos. Apoi la baie si gata. Nu stiu cum au trecut doua ore. Am platit 300 lei; merita! Din punctul meu de vedere, merita vizitata aceasta Cleopatra.

Locatie: nota 9

Aspect fata: nota 9 (blonda, coapse bine facute, sani nomali, statura normala (pe la 1,60).

Sex (oral si normal) nu a fost cazul.

Sper ca v-am dat destule amanunte.

Deci curaj, mingea e in terenul vostru acum!

  • Like 6
Link spre comentariu
Reputație: 85
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Brigitte am niste intrebari despre salon :

- Doar Cleopatra este domina sau poti sa alegi din mai multe?

- Puteai sa refuzi ceva daca ti se parea deplasat sau imposibil de facut .. sau prea dureros? Da da cum?

- 300 ron e un pret standard sau doar pentru bdsm soft? 

- Cat ai fost acolo ce altfel de servici mai ofereau fetele?

 

Merci

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Nu am intrebat daca erau mai multe, Cleopatra m-a asteptat, mi s-a parut ok  si cu ea a fost actiunea...

Sincer, eu i-am spus ca sunt incepator, si la un moment dat, cand m-a durut destul de tare, am lasat-o sa inteleaga si a fost ok. Din start i-am zis sa ma trateze ca pe unul cu experienta, sa vad si eu cum e.

Pretul nu l-am negociat, nu am intrebat nimic, deci nu stiu daca difera sau nu.

Serviciile au fost cele despre care am scris mai sus. Daca te referi la masaj, nu stiu ce implica.

Daca mai ai nelamuriri, lasa un mesaj.

Brigitte am niste intrebari despre salon :

- Doar Cleopatra este domina sau poti sa alegi din mai multe?

- Puteai sa refuzi ceva daca ti se parea deplasat sau imposibil de facut .. sau prea dureros? Da da cum?

- 300 ron e un pret standard sau doar pentru bdsm soft? 

- Cat ai fost acolo ce altfel de servici mai ofereau fetele?

 

Merci

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator KingSartoris
Reputație: 0
Dupa ce am sunat-o de mai multe ori pe Stapana Cleopatra, in cele din urma mi-am luat inima in dinti si  am ajuns la ea. Am fost putin temator la inceput pentru ca niciodata nu am participat la o sedinta de dominare, insa dupa ce am primit detaliile si asigurarile necesare am mers spre paradisul supunerii.

 

Domina Cleopatra si-a schimbat locatia, acum fiind pe str. Ion Ratiu, care cred ca nu e prea departe de vechea locatie sau cel putin s-ar afla tot in acelasi cartier. Fiindca nu am gasit usor locatia am intarziat 20 de minute peste ora programata, am sunat-o pe Stapana, mi-am cerut iertare si mi-a spus sa ma indrept spre usa cladirii, mi-a deschis doar usa, fara sa iasa afara. Eu am intrat plin de emotii, iar dupa ce a inchis usa am vrut sa fac cunostinta politicos cu ea, insa ea in loc de cunostinta, mi-a tras efectiv doua palme ca pedeapsa pentru ca am intarziat, aratandu-mi ceasul, certandu-ma si promitandu-mi pedeapsa. Mie mi-a placut. I-am pupat mainile acoperite de manusi fine de mai multe ori.

 

Stapana Cleopatra e frumoasa. Nu e fotomodel, insa e placuta si draguta la privit. Daca ai vedea-o pe strada nu ai zice ca e Stapana, parand a fi mai degraba inocenta sau angelica, insa poate tocmai contrastul acesta, dintre cum arata si ce face, sa o faca mai provocatoare. E blonda, are ochi frumosi cu privire jucausa, ba perversa, mai ales cand e in transa dominarii  piept potrivit si atragator, pizda epilata, cur bombat si picioare de felina. M-a asteptat intr-un neglijeu transparent si sexy, de care a scapat definitiv in timpul sedintei. 

 

Camera dezmatului e momentan improvizata, cu o saltea imbracata in camera si cu toate ustensilele prin prejur. Din ce am inteles curand  va fi aranjata complet. Cand am ajuns in camera mi-a poruncit asa imbracat cum am fost sa ma pun in genunchi si m-a intrebat ce i-am adus. Am scos 300 lei din portofel pentru 2 ore de dominare, pe care m-a pus sa-i bag in gura si sa-i duc deplasandu-ma in genunchi pana la ea, care statea pe scaun in cealalta parte a incaperii. Dupa ce i-am dus, am mai primit o serie de palmi si m-a scuipat dupa care mi-a poruncit sa ma dezbrac, nu inainte sa-mi puna muzica lenta, cerandu-mi si sa dansez in timp ce se distra in timp ce se uita la mine si-mi spunea cat sunt de patetic.

 

S-a ridicat si s-a pozitionat in fata mea cerandu-mi sa-i ling cizmele. I le-am lins pasional si apasat ca sa simta limba mea pana la piele asa cum si-a dorit, dupa care i-am supt coltul pantoflului si tocurile. Mi-a prins clesti de sfarcuri si de pula, dupa care m-a asezat in patru labe pe saltea, incepand numeroasele lovituri cu tot felul de dracii specifice, eu uitandu-ma in oglinda cum ma pedepseste stapana. M-a intors si s-a asezat cu pizda si cu fundul pe fata mea, fara sa-si dea chilotii jos cerandu-mi sa nu dau limbi ca o incurc. Am suportat aproape pana la sufocare. S-a urcat pe mine in timp ce ma umilea verbal. M-a pus sa ma plimb prin camera urcandu-se mai apoi pe mine si eu ducand-o. Mi-a spus zgarda si mi-a cerut s-o ling in cur, ca spunea ea ca doar acolo merit s-o sarut. Am sarutat-o si lins-o in cur cu multa pasiune. 

 

Am mai trecut la o serie de curele si chiar ceva cuentare usoare cu un aparat specific. M-a pus sa beau apa dintr-un bol din care beau cateii, iar ea dupa ce a baut din paharul ei m-a stropit cu apa din gura ea peste fata. I-am lins picioarele, degetele de la picioare, un strapon mare si chiar am avut onoarea s-o ling in pizda. A fost foarte placut mai ales ca la un moment dat m-a prins intre picioarele ei ca intr-o menghina in timp ce eu o pompam cu limba mea cu gustoasa ei pizda. A vrut sa se pise la mine in gura, insa chestia asta nu am reusit s-o accept. Si multe altele care imi scapa acum din cele doua ore care au trecut asa de rapid ca nici nu mi-am dat seama.

 

Inainte de plecare am mai sarutat-o in fund un pic, dupa care in timp ce m-am imbracat mi-a spus ca m-am comportat destul de bine pentru un incepator. Am sarutat-o din nou pe maini, la care ea in loc de "Pa" mi-a zis "Dispari".

 

Per general mi-a placut si consider experienta una placuta, indeplinandu-mi un vis erotic, desi in viata normala eu sunt cel dominant. Cred ca pentru cei care vor sa experienteze asa ceva, Cleopatra e ideala pentru ca stie sa fie si hard, dar simte cand sa se retraga observand pana si gesturile clientului. Si cred ca o face din placere!

 

Note:

Locatie: 8 (zona discreta, camera improvizata, dar probabil problema se va rezolva)

Aspect fata: 9 (arata bine si as iesi la suc ori film cu ea, pe langa aspectele fizice de sub haine)

Servicii: 10 (tinand cont de implicare si de aprecierea foarte buna a nevoilor clientului, posibilitate de negociere a serviciilor, alegere gen sedinta: soft/hard)

Oral, Normal, Anal: - (nu e cazul)

Pret: 300 lei - 2 ore (pretul nu e negociabil, chiar daca stai mai putin)

 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare KingSartoris,

 

Incerc de ceva timp sa ajung la Cleopatra si probabil saptamana viitoare chiar am sa reusesc. Am tosudi cateva intrebari :

 

- ati discutat la telefon ce anume iti va face si cat de departe sa mearga sau totul a fost improvizat pe loc?

- daca a fost improvizat pe loc cum a stiut unde sa se opreasca?

- dupa sedinta de dominare au ramas ceva urme vizibile pe corp(vanatai ma refer nu roseata de la curele)? Urme care sa fie vazute de nevasta/prietana

- am inteles ca nu are dus functional saptamana asta.. ai avut problema asta sau s-a remediat?

 

Merci,

Dr.U

Link spre comentariu
Vizitator KingSartoris
Reputație: 0

- ati discutat la telefon ce anume iti va face si cat de departe sa mearga sau totul a fost improvizat pe loc?

 La telefon am discutat mai putin, insa la fata locului se poate discuta "meniul". Cleopatra mi-a spus ca se poate adapta oricaror dorinte, doar ca un meniu mai putin consistent nu va scadea din pret iar timpul ar fi bine sa fie de doua ore pentru ca sunt destule de facut chiar si in varianta soft. Personal am cerut supunere soft fara penetrare si urme pe corp. 

 

 

- daca a fost improvizat pe loc cum a stiut unde sa se opreasca?

Din ce am remarcat e receptiva la reactile clientului. A cam stiut cand sa atace si cand sa se retraga. Probabil din experienta. Cand a vazut ca nu-mi displace sa primesc palmi de la ea, a intetit palmuirea, cand a vazut ca m-am retras la urinare s-a oprit si ea.

 

 

 dupa sedinta de dominare au ramas ceva urme vizibile pe corp(vanatai ma refer nu roseata de la curele)? Urme care sa fie vazute de nevasta/prietana

Nu au ramas urme vizibile, dar am mentionat inca de la inceput ca nu vreau asa ceva. Probabil poate lasa si urme, dar sa-i spui de la inceput daca nu vrei.

 

 

- am inteles ca nu are dus functional saptamana asta.. ai avut problema asta sau s-a remediat?

Ea a fost impecabil de curata. Nu stiu unde si cum a facut baie, dar in mod cert nu au fost probleme. 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

:)))) Mandarica..din 2013 nu a mai scris nimeni ..poate e si inchis salonul ;) daca vrei dominare ..dute pe ion ratiu la claudia

 

Cleopatra! 0751697912

 

Anuntul e mai vechi.

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/stapana-cleopatra-din-arad/7b0e64747b606156.html

 

specializata in BDSM cu experienta , pentru hard si soft SM . roluri tinute pentru ambi 2 ore de satisfactii si placeri . foloseste-ti fantezia pentru placerile tale exclusiviste . doar cu mine satisfactii maxime . va asteapta BICE CURELE SI CATUSE. cei slabi sa se abtina .

Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Salut!

Am fost eu ieri. Ca incepator, mi s-a parut foarte ok. Eram curios si dornic sa vad exact ce se intimpla la un bdsm. Am stat 2 ore, insa nu stiu cum a trecut timpul. Stapana Cleopatra e priceputa, ca o medie generala i-as da 9. Poseda un intreg arsenal de bdsm, cu care eu nu am fost prea obisnuit, insa pofta vine mancand si m-am simtit bine. Bice, legaturi de maini si picioare, ce mai, tot tacamul.

Va recomand si voua cu caldura!

buna ,  transexuale  e  femeie cu pula nu?  naspa cred  dar cat ai platit  sedinta

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

dragii mei , cum am mai scris si in forumul de la masaj m-am lasat de dominare pt ca sint deranjata inutil,programari inutile, nr ascunse si alte faze de genul asta, mi-e greata...dar ma bucur ca mi-am gasit sclav personal cu care fac ce doresc pt ca oricum eu sint pe partea de hard mai mult...acum inteleg de ce STP. EZADA a ales strainatatea pt dominare....

Link spre comentariu

Vizitator KingSartoris
Reputație: 0

Eu cred ca asta nu trebuie sa te determine sa nu mai practici dominarea.

Da ignore celor care te deranjeaza si accepta-i pe cei seriosi. Simplu!

 

In alta ordine si tu si Tania aveti cate un sclav personal?

Cat se plateste pentru a fi sclavi personali?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...