Sari la conținut

gagicuta noua pe site


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

ANDREEA, miniona, sunt o tipa simpatica, dulce si pasionala. Ador sa fac sex si sa te dezmierd si ca atare te incit la o intalnire. Te sarut dulce, oral, normal, 69, fantezii, 0723.886.151...80lei finalizarea o stie cineva??????am vazut acum anuntul si vad ca e singurul pe site.cred ca fac un dus si dau o fuga pe la ea am sunat-o si sta undeva pe soseaua iancului pe langa electroaparataj. dupa ce vin de la ea o sa fac o recenzie ca la carte.

post-46688-0-09717700-1363467416_thumb.jpg

post-46688-0-58083900-1363467420_thumb.jpg

post-46688-0-60930100-1363467433_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am revenit fratilor,am fost la aceasta domnisoara al carui anunt l-am postat mai devreme ...tipa este ok sa va postesc putin cum a decurs aceasta intalnire.am ajuns la adresa domnisoarei care se afla pe soseaua pantelimon pe langa electroaparataj.in fine dupa ce m-a ghidat domnisoara andreea.am ajuns la ea un apartament dragut,curat,am aflat de la ea ca mai are o colega dar nu i-am simtit prezenta si nici nu am fost prea curios s-o cunosc.in fine am ales sa stau o finalizare 80 lei,face oral neprotejat deep,finalizare am facut faciala,am inteles ca face si corporala nu orala.normal bunicel se misca bine deasupra.geme pare destul de implicata.

fata este curata,lenjerie curata,baia nu am folosit-o nu stiu,dormitorul curat.de revenit.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o pe domnisoara respectiva locatia fiind vis a vis de gura de metrou de la iancului....langa o sucursala milenium bank. Intra-adevar a mentionat de o colega pe care insa nici eu nu am simtit-o. Tin sa mentionez ca inca din discutia telefonica mi s-a precizat ca finalizarea e 60 de roni, suma care s-a dovedit reala. Si eu afirm ca domnisoara in cauza nu e cea din pozele de mai sus  diferenta la fata fiind una evidenta...nu pot sa afirm insa acelasi lucru si despre corp , despre care pot spune, ca sa va faceti o idee ca e destul de asemanator, cu precizarea ca sanii sunt foarte moi si lasati. Locatia nu e lux dar decenta , apa calda , gel de dus...camera de sedinte cu lumina foarte slaba , lucru care mie imie imi place si un pat mare, destul de ok . Revenind la subiectul nostru , mie mi s-a parut destul de ospitaliera insa fata sufera de logoree, afland de la ea o gama vasta de informatii care nu ma interesau. Foloseste deasemenea un soi de mix de fraze perverse combinate cu dragalasenii si "vorbe drepte" din popor, cu incurajari pentru "cel de jos" dar si amenintari "dragalase". Ca idee fata e o adevarata "figura". Tehnic nu am testat-o decat oral. Face deep fara probleme ...chiar as putea spune ca exceleaza in asta, ceva artficii la oo...nu a "rupt" cu ele dar pare genul care se conformeaza la indicatii. Un pic cam agresiva si grabita in tehnica, dar repet cred ca se rezolva cu indicatii . 

 Ca sa concluzionez inainte de note, mai precizez ca fata mi-a spus ca are in jur de 30 de ani ...si overall in ciuda atitudinii pe alocuri bizare si a fetzei care din punctul meu de vedere lasa de dorit, raportul calitate-pret e ok si subiectul nostru care printre altele s-a declarat jumate gipsy, nu are o atitudine gipsy asupra muncii nelasand sa se intrevada in nici-un moment indolenta sau sictir. 

NOTE

Locatie: 8

Fizic: 6-7  (fata 6,corp7)

Atitudine: 7-8

Oral: 9 (face cim , nu inghite...de cof nu am intrebat dar nu-i exclus)

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...