Sari la conținut

0730142595 Anda-8martie


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Avand putin timp liber astazi am zis sa ii fac o vizita domnisoarei Anda,asta dupa ce am citit atatea recenzii pozitive.Imi iau inima in dinti si sun la nr din titlu,mi-a raspuns Alina,mi-a comunicat tarifele telefonic si sa revin cu un telefon cand ajung in fata la Mega image.Am sunat cand eram in zona,mi-a raspuns de data acesta Anda,care mi-a dat detalii cum sa ajung in locatie.M-a asteptat dupa usa intr-o rochita sexy,fata are undeva la 1.60 inaltime,la corp exact cum imi place mie(sa ai pe ce pune mana),sani maricei si tari si un fundulet bombat.Eram venit de acasa improspatat,ea s-a dus pana la baie,am asteptat cuminte dupa care a revenit si s-a dezbracat.In acel moment mi-au iesit ochii ca la melc.Am ales varianta de 100 lei,dupa care incepe sa ma sarute pe piept coborand din ce in ce mai jos pana a ajuns la cel mic care astepta cu nerabdare sa fie bagat in seama.

Oralul este demential executat ca la carte,atitudine OK,foarte draguta,apartament curat,baie curata.

Cu siguranta am sa mai revin in cel mai scurt timp posibil.

Imi cer scuze ca nu am facut recenzia conform,completez la ce am scris mai sus:

Locatie nota 8,este un apartament normal,curat,nu m-am dus sa cumpar locuinta.

Atitudine nota 8,nu prea a vorbit,sincer sa fiu nici eu,eram pe fuga.

Aspect nota 8,la fata frumusica,sani maricei,fund bombat,micuta de statura.

Prestatie nota 9,nu a comentat nimic,oralul este nebunie mare cu finalizare CIM.

Decartat 100 lei aproximativ 20 min.

  • Like 4
Link spre comentariu
Reputație: 228
  • Oras:Vegas
  • Oras:Vegas

Astazi, am decis sa o contactez pe domnisoara Anda. Imi raspunde o voce placuta, si imi spune tariful si prestatia: 100 RON ON + NP 1 finalizare sau 150 RON 2 finalizari/ora Mi-a spus locatia, intr-adevar fata in fata cu MegaImage. Ajuns acolo, m-a asteptat dupa usa. O fata frumoasa, undeva la 160/55kg, sanii superbi, mari, tari, nelasati. Un fundulet micut, bombat. M-a intrebat daca vreau sa merg la dus, i-am spus ca sunt proaspat dusat dar am ales sa ma duc pt 2min sa ma reimprospatez. M-a rugat sa astept 5 minute, sa se aranjeze deoarece abea venise in locatie,

 

Am inceput cu un oral, foarte bine facut, de nota 10. DT, lins de OO...tot tacamul. Am incercat si un 69, accepta saruturi, se comporta ca o adevarata amanta.Apoi am trecut la normal, doggy, unde am avut parte de o priveliste incantatoare. Geme, foarte umeda, sunt sigur ca ii place ceea ce face. Am mai schimbat cateva pozitii, dupa care am finalizat in prez.

 

Acum notele:

Locatia               : 7 - nu mi-a placut "patul", un fel de fotoliu mai lat. foarte incomod. Baia este ok, prosop curat.

 

 

Aspect                :9 foarte frumoasa(cel putin pentru gusturile mele), corpul extraordinar, ar mai avea un pic de lucrat in zona soldurilor.

 

 

Oral                    :10, face minuni.

 

 

Normal               : 8, am avut impresia la un moment dat (cand am trecut-o deasupra) ca nu ii convine(probabil ii placea doggy si nu vroia sa schimb)

 

 

GFE                   : 9 din cauza faptului ca nu a fost extraordinar de vorbareata la sfarsit.....poate ca sunt si eu incepator si nu prea am vorbele la mine.

 

Este prima mea recenzie, sper sa fie corecta. Imi cer scuze preventiv daca ceva nu e in regula.

 

In concluzie, a fost o experienta placuta. Decartat 100ron o finalizare.

 

De revenit? Cu siguranta, merita, si abea astept sa revin.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Revenirai astazi la donshoara Anda,acceasi locatie,acelasi pret,aceeasi tipa simtita,frumoasa si implicata in ceea ce face.In concluzie notele raman neschimbate k in recenzia mea anterioara :) numa' bine!

  • Like 2
Link spre comentariu
Reputație: -2194
  • Oras:.
  • Oras:.

cu treburi fiind spre sinaia, m-am oprit sa dau calul la apa in ploiesti. dupa vizita scurta la doroftei's pub, tot era in drum, am oprit la mega image (a se citi "anda")

locatia descrisa bine de precursorii mei: minimal dotata si rudimentar mobilata !

fata - dupa usa

nu mi-a facut o impresie de ramas cu falca jos dar e ok : corp frumos sani maricei si tari fund bombat si la fel de tare

actiune direct ! fast fuck de la inceput pana la sfarsit : a propus ea direct meniul- o finalizare =100 lei

s-a desbracat rapid si m-a asteptat

oral bun, deep destul de bun, plimba limba bine pe si pe langa obiectul atentiei ei

cand si-a dat seaman ca trece ceva timp si nici un final s-a ajutat de mana (ambarasant)

vorbareata, simpatica ca atitudine, dar nu de top

parerea mea !

pornete imediat TV-UL ca sa nu treaca zgomotul dincolo sau sa nu auzi ceva de dincolo, totusi se auzea colega care facea dus dupa (cred) clientul anterior

dtd 20-25 min, cotizat 100 lei

 nimic spectaculos, dar cu sarguinta

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Chiar daca sunt in contradictie cu anumiti colegi prin aceasta recenzie,pot spune ca m-am simtit minunat in compalia Adinei si a Andei,lucru care sincer il cautam.

Dar sa detaliez putin:am sunat la nr. de mai sus,am fost condus prin telefon catre locul unde trebuia sa parchez,realizand atunci ca urmeaza sa ma intalnesc cu colega Adinei.Am urcat,am facut dusul regulamentar,si am fost primit in camera de d.soara Anda,dezbracata complet si intinsa pe pat.Dupa o scurta discutie de acomodare,am fost luat prin surprindere de un oral neprotejat,executat regulamentar si fara greseala;pe urma pus anvelopa de vara si...da-i sa sune.Dupa cateva pozitii in care am remarcat corpul frumos,sanii si tot ce este de admirat la o femeie,am finalizat glorios printr-un 69 de zile mari.

Acum notele:

10 ptr curatenie (gel de dus,prosop curat),apartament curat,chiar daca este mobilat cu mobila ce nu mai este la moda de mult.Tinand cont ca nu sunt agent imobiliar,sustin in continuare nota,fiindca nu am venit sa cumpar apartamentul

10 ptr.corp (pozele sunt reale si fac mai mult decat 1000 de cuvinte), curatenia corporala 

10 ptr. partida de sex

10 ptr. amabilitate si faptul ca este o tipa cu care poti discuta frumos

Per total,ca la Nadia Comaneci-un 10 pe linie.

Datorita faptului ca ceea ce dai,primesti in schimb (bun simt si respect),pot spune ca am fost foarte placut surprins de cele 2 fete din apartament,lucru care nu-l pot spune si de alte d.soare vizitate.

Per ansamblu,le recomand cu caldura pe cele 2 d.soare,iar in ceea ce ma priveste pe mine,pot spune ca Adina si Anda sunt cu multe clase peste altele si sunt preferatele mele

Timpul petrecut - aproximativ o ora,platit 100 ron,bani meritati pe deplin.

 

De revenit?

Eu cu siguranta un mare DA!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am sunat azi la ora 14.17 pentru o programare, cu vizita peste 20 minute. I-am spus ca nu sunt la prima si nici la a doua vizita, deci cunosc locatia numai ca o sa sun cand sunt jos"".

 

D-soara Anda mi-a confirmat disponibilitatea si mi-a zis sa o sun cand sunt la scarea blocului.

Am sunat la 14.30 cand ma aflam la obiectiv si mi s-a spus ca a "devenit" ocupata si daca mai pot astepta 20 minute, "Pui".

I-am zis Multumesc, Nu

 

Deja 20 minute le pierdusem.

 

Cu toate ca nu scriu recenzii, la prima vizita m-a rugat sa-i fac o recenzie pentru a ajunge la top dar i-am spus ca nu fac. Azi am simtit ca am pierdut 20 minute din timpul meu din cauza ei.

 

Recenzia la "a treia vizita" o concluzionati singuri :

 

Z

  • Like 5
Link spre comentariu
Reputație: 196
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Totul a inceput asa

 

O sun imi zice ca e libera nu mi-a luat 10 min sa ajung acolo si ghiciti ce ...sun de 3 ori ocupat ...a 4 a oara raspunde si imi zice sa astept 5-10 min astept 15 si sun tot ocupat....mai astept 10 deja eram sictirit raspunde imi indica adresa cu o voce enervata de imi venea sa ii zic cateva ...trecem peste

 

Ma asteptat dupa usa dar imbracata :)) intr-o rochita fara niciun fel de haz, am intrat in camera i-am platit a dus banii in alta camera intr-e timp eu m-am facut comod. A venit si ea s-a dezbracat a inceput cu sarutari peste tot insista cu sanii peste boss , ajunge jos incepe cu un oral agresiv ...cu dintii un fel de laba cu dintii si cu mana combinata . Trecem la normal , ea peste mine unde m-am bucurat si eu de sanii ei ...sanii care nu sunt cine stie ce mari sunt ok . Dupa cateva minute am schimbat in oral unde iar aceeasi chestie ...

 

Locatie 7

Oral : 2 nu se poate numi ala oral

Aspect : 8 cur micut nimic fantastic la multi de aici cred ca v-au luat ochii aceei sanii

Normal : 5 doar o pozitie

 

Per total m-am simtit ca la emisiunea "castigi in 60 de secunde " - fast fast fast !

 

 

 

De revenit ? Cu siguranta NU !

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Trecurai de curand pe la donshoara Anda;aceeasi locatie,aceleasi preturi,aceeasi figura dragutza,zambitoare si primitoare.Notele raman neschimbate,k in prima mea recenzie.Ciocane Tari!

Link spre comentariu
  • Oras:Adunati
  • Oras:Adunati

atat ea cat si colega ei niste fomiste, le-am vizitat pe amandoua la diferenta de cateva sapt, puse pe graba, nu te lasa nici sa-ti tragi sufletul, au fix acelasi stil de a face oral ( foarte bun de altfel ).

oral: 9

normal:2

cim la amandoua

halatul 100- cea mai solida, 150- cea mai micuta cu sanii superbi de altfel( am stat ceva mai mult)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare tuturor.

Din punctul meu de vedere,inainte sa ceri ceva si sa ai pretentia sa primesti,trebuie sa oferi;si aici ma refer la bun simt;asadar revin din nou cu o recenzie regulamentara,zic eu:cu riscul de a ma repeta,lucrurile nu s-au schimbat,dimpotriva,cred ca asa trebuiesc sa fie.Anda in continuare,asa cum o stim multi,este “open mind”,deschisa la discutii,curata,frumoasa,iar de futut-nu mai zic.Din nou,ca la gimnastica:nota 10.

Halatul – 100 ron o finalizare prin sex oral (de exceptie,dupa parerea mea) si sex normal prin mai multe pozitii ce ii pun corpul frumos in evidenta.

De revenit,eu cu siguranta mai revin.

Nu vreau sa fie reclama,pur si simplu este parerea mea.

Bafta tuturor!

  • Like 5
Link spre comentariu

"Ciucas"

 

 

Buna!Imi pare rau ca te contrazic dar cuvantul fomist in dictionar inseamna "individ permanent nesătul"-"Consumator de energie"...

Daca tu crezi ca eu si Anda suntem niste fomiste...este strict parerea ta!Nu cred ca am grabit pe nimeni.iar daca acest lucru sa intamplat..imi cer scuze ..atat eu cat si Anda..Dar inainte sa mai jignesti te rog sa mai analizezi inca odata persoanele.!☺👄o zi buna tuturor!♡

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Un lucru este clar:atunci cand consumi un lucru si iti place,te duci si iti mai cumperi inca o portie.

Daca nu ti-a placut,atunci te duci si cauti altceva,poate va fi pe placul tau...sau nu.

In cazul acesta,daca nu iti plac fetele,pur si simplu iti spui parerea cat se poate de civilizat si nu te mai duci a 2-a oara...daca iti plac,atunci...totul tine de tine si de banii ce ii ai in portofel.

Pana atunci,recomand sa nu poluam acest topic cu certuri si discutii inutile.

Bafta tuturor!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Va salut. Am avut placerea de a o vizita pe Anda. Parerea mea este ca e una din cele mai frumoase si bune escorte din ploiesti. Micuta , slabuta cu sanii mari si fund frumos. Oral cu deep si bine facut , priviri , sarutari in jur. La normal se umezeste natural si chiar ii place...sau se preface bine. Note

Locatie 6-prea cald

Aspect 9

Oral -9

Normal -9

Gfe 7-8

Numarul este cel de aici

100 ron finalizarea sau 150 40 min cu 2 fin

E exact cum imi imaginez o escorta.

Recomand...da . Plata in avans , nu-i asa puiu ? :)

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare,vizitat si eu astazi pe anda.Arata bine e placuta sanii super frumosi,fund ok,dar se grabeste tare,5 min oral trece la normal si gata in 15 min cam trebuie sa termini si mai e si 100 ron.Din punctul asta de vedere nu mi-a placut are un mare minus.

 Aspect - 10

 oral - 9

 normal - 9

locatie 7

Comportament -5

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: navid_naumovich
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: navid_naumovich
  • Oras:Bucuresti

Am facut si eu o vizita domnisoarei. pot spune cu incredere de la inceput ca m-a impresionat aspectul fizic, la ce am gasit in Ploiesti(nici mie uneori nu imi vine sa cred ce am lovit, cred ca stiti sentimentul). Este o femeie frumos proportionata, sanii deosebiti, ea stie si ii pune in valoare. M-a asteptat intr-un fel de capot lejer prin care lasa sa se vada minunatiile de sani. Pielea foarte fina si usor bronzata cu un miros placut, intretinuta cu creme, lotiuni etc.

 

Comunicativa, intelege cu ce se ocupa si pune intrebarile potrivite, nu isi arata personalitatea(si bine face, are o meserie si joaca acest rol foarte bine). M-am cerut la baie, era ocupat de colega si m-a rugat sa astept, timp in care am relationat foarte frumos. Am complimentat-o spunandu-i ca este foarte atragatoare(de data asta am fost sincer, uneori o spun doar sa le ajut sa se simta bine, sa relaxeze). Mi-a spus ca oricum nu conteaza foarte mult, majoritatea clientilor vin o data si apoi cauta ceva nou si nu prea conteaza(ii inteleg supararile, foarte rar ma duc la aceeasi femeie, prefer ceva nou).

 

Facand povestea scurta:

1. atitudine 9, putin retinuta, inteleg, dar mai are de lucru pana la 10

2. aspect 10, desi unii au spus ca are fundul mic, nu mi se pare, are niste proportii foarte frumoase, daca o vezi pe strada sau la piscina iti rupi gatul dupa ea, ochii foarte frumosi + un mare avantaj de la ten/pielea, foarte fina, catifelata

3. oral 9, neprotejat, nu as pune ca face chiar deep, dar o baga cat poate ea de mult si se joaca cu ea acolo, ceva interesant, mi-a placut, recomand, se joaca frumos cu ea, cu pasiune, se vede ca ii place, sa uita la ea, o admira, se uita la tine, e de vis, daca acorda mai multa atentie zonelor adiacente primea 10

4. normal 9, sta cuminte, cum vrei, geme usor(cel mai probail fals, dar placut), personal prefer sa vorbeasca pervers decat sa geama fals(sa imi spune cum o sa fut, cum ii place), altfel primea 10

5. locatie 7, nu sunt pretentios la mobila, nu am depunctat niciodata pentru asta, sunt pretentios cand vine vorba de curatenie, mai ales ca vorbim de femei care ar trebui sa fie mai atente/pretentioase decat noi, barbatii, fum in bucatarie(desi tine usa inchisa, se simte miros in casa), in baie ud pe jos, prosop umed(nu l-am folosit)

6. GFE  7 - nu face FK, am incercat si isi muta usor capul si te lasa sa o saruti pe gat, nu te atinge in timpul actului(fara mangaieri, daca tot vorbim de Girl Friend Experience), ii recomand sa atinga clientii, maine finut pe buci, sa traga barbatul in ea, sa il atinga finut cu unghiile pe piept, abdomen, sa fie prezente acolo pe scurt, facand asta poate excita un barbat si tot ele castiga pentru ca ii termina mai repede(mai ales ca s-a vorbit mai sus cat de important este timpul)

7. anal nu se aplica in cazul meu

8. halatul: 100 lei o finalizare, aprox 40 minute door2door

9. programarea: am sunat, mi-a spus sa o sun cand ajung la scara, am gasit-o disponibila fara sa astept, recomand vizite in prima parte a zilei cand e mai libera piata

Tragand linie, recomand, mi se face dor de pielea aia fina, sanii superbi si privirea inocenta de Cosanzeana, chiar daca nu o fac prea des, as reveni, ma tenteaza partida in 3 de care spune Alina mai sus, asta daca fac inainte putina curatentie in baie si aerisesc mai des camerele(de fum).

 

Dati tare cat va tine!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Fara replica...la timp chiar e ingrozitoare. Cu 2 dusuri , tinand cont de ora de pe telefon cand am sunat-o , adica de jos de la scara si cand am iesit pe usa ...nu au trecut nici macar 30 de minute .Si da...am plecat neterminat pentru ca mi-a taiat tot cheful cand dupa 7-8-10 minute mi-a zis sa incerc sa termin . La ea totul sa dureze maxim 15 mim. La recenzia de mai sus i-am lasat sansa sa fie corecta...n-a fost . Daca stiti sigur ca terminati in 5 minute , merita sa o vizitati . Daca va tine mai mult , atunci nu are rost . Banii ii cere inainte pentru ca stie ca nu ar mai plati nimeni la sfarsit ...100 ptr 15 min cu tot cu dusuri ..

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Vazand ultimile doua comentarii, cu toate ca m-a suparat fatuca asta la ultimul apel as dori sa-mi spun si eu parerea.

FK cu mine a facut la greu cu toate ca eu ma port cu barba de "doua- sapte zile" mereu (poate e o problema de compatibilitate la ea) deci face FK dar cred ca e foarte selectiva la acest aspect. Eu m-am simtit minunat in FK si-i dau nota 10

Nu a stat cu ochii pe ceas

Banii intotdeauna i-am dat la sfarsit chiar si la prima vizita, eu cred ca totul tine de persoana voastra si cum va comportati cu ea

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

M-am comportat normal , frumos chiar . Nu sunt , de fel , un misogin sau mitocan . 

Vazand ultimile doua comentarii, cu toate ca m-a suparat fatuca asta la ultimul apel as dori sa-mi spun si eu parerea.

FK cu mine a facut la greu cu toate ca eu ma port cu barba de "doua- sapte zile" mereu (poate e o problema de compatibilitate la ea) deci face FK dar cred ca e foarte selectiva la acest aspect. Eu m-am simtit minunat in FK si-i dau nota 10

Nu a stat cu ochii pe ceas

Banii intotdeauna i-am dat la sfarsit chiar si la prima vizita, eu cred ca totul tine de persoana voastra si cum va comportati cu ea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...