Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865


Postări Recomandate

  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Si cum e, ai fost la duduie? Eu am incercat sa merg pe la ea chiar a doua zi dupa ce a venit in Timisoara si mi-a tras teapa. I-am spus ca ajung in 15 minute si cand am ajuns in fata blocului faza clasica: stai ca trebuie sa vina proprietarul, m-a sunat acum ca in 5-10 minute vine, bla,bla,bla. Dar mai asteapta 15 minute ca poate apare s.a.m.d. Daca as sti ca merita, as putea trece peste faza nasoala pe care mi-a facut-o. Nu de alta, dar eu pe la una care mi-a tras teapa nu mai trec a doua oara.

Link spre comentariu
  • Oras:Banatu'i fruncea
  • Oras:Banatu'i fruncea

Buna sunt Silvy si sunt noua in orasul vostru. Sper sa ma acceptati cu drag. :wink2  O escorta finuta,perversa si sociabila. Ofer oral nepro cu fin in gurita,deep si normal protejat. Sunt si STAPANA profesionista sexi si rea cu muulte jucarii. Acesta este nr meu 0720372571. Va pupic joos si o zi faina tuturor :love

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Banatu'i fruncea
  • Oras:Banatu'i fruncea

Ciao nellu76. Citesc acum recenzia ta si ma deranjeaza ceea ce spui,asa cum ti.am zis si la telef era in interesul meu sa te primesc ca sa iti pot lua banii NU sa te gonesc. Nu as fi avut nici un motiv sa iti trag teapa asa cum zici tu deoarece nu te cunosteam. Sunt o femeie f serioasa si cuminte. Cu parere de rau sa aud ca nu mai vrei sa vii pe la mn. Dar nici nu te pot obliga,tot ce iti pot zice este sa ma incerci ca merit cu adevarat(parerea multor client). Acum tu decizi,imi pot lua revansa :kiss2 fata de tn. App fac o muie de calitate :felatie (nu ma laud singura ca nu mi.au murit laudatorii) dar imi place maxim. Te pupic si o zi faina

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

diliu, multumesc mult pentru ajutor. Mi-am facut o parere despre domnisoara din recenziile celor care au vizitat-o. S-ar putea sa o incerc.

silvy, nu am spus ca sigur nu voi mai trece pe la tine. Am si specificat ca daca parerile despre tine sunt bune, pot sa trec peste cele intamplate. Iar legat de teapa, cum ar trebui sa ii spun? In conditiile in care am stabilit ca ne intalnim si acea intalnire nu a mai avut loc (si nu din cauza mea), cum ar trebui sa o numesc: disfunctionalitate, nepotrivire, "zeii nu au fost cu noi"? I-am spus teapa pentru ca asta a fost dupa parerea mea. Sper sa nu se intample acelasi lucru si a doua oara.  

Link spre comentariu
  • Oras:Banatu'i fruncea
  • Oras:Banatu'i fruncea

De acord cu tn nelutu dar nici vina mea nu ai deoarece in momentul in care urma sa vii proprietarul o sunat la usa si nici io nu oi stiut (oricum la faza asta ai un MAGAR)...el nu stie ceea ce fac..cu siguranta nu o sa se mai intample :kiss3  seara faina.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare,

Am sunat la domnisoara acum ceva timp, 70 ron un oral, pret decent, n-am intrebat cum e protejat/neprotejat, dar la cat se zice despre domnisoara ca e de perversa nu cred ca ii place nici ei protejat.

Vocea de la telefon a fost foarte placuta, sincer nici nu ma intereseaza daca joaca teatru sau nu, eu unul am observat de la telefon ca e o tipa misto asa la cum vorbeste cel putin, chiar daca nu exceleaza la lb.romana - proba scrisa. Ii place sa foloseasca epitete, metafore si din cate am vazut in poze arata destul de bine.

Daca o sa am ocazia si timpul necesar, probabil ca voi trece pe la ea deoarece mi-au "sarit in ochi" pozele ei inca de prima oara de cand am vazut anuntul.

As I saw, si pe forumul din Craiova avea recenzii pozitive, statea f. bine si la capitolul igiena deci nu cred ca ar fi multe de pierdut aici.

Nu vreau sa ii fac reclama domnisoarei sau sa o promovez , scriu doar din cat am vorbit cu ea si din cat am citit pe forumul de Craiova.

 

Numai bine si spor la ars!

 

P.S. : Buna faza cu "semaforul" ~

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

silvy, apreciez faptul ca nu esti agresiva ci mai degraba defensiva in atitudinea ta. Motiv pentru care o sa trec peste cele intamplate si o sa-ti fac o vizita. Asadar, urmatoarea mea postare, va fi o recenzie a intalnirii cu domnisoara silvy. Nu de alta, dar nu vreau sa poluam topicul fetei cu discutii inutile. Eu am spus ce aveam de spus, motiv pentru care e cazul sa trecem la treaba.

P.S. Concluzionand, proprietarul e de vina, deci el o sa suporte consecintele.  

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Bifat  si eu la domnisoara.Rog un moderator sa mute thread-ul si eventual sa-l redenumeasca Silvy - 0720372571(zona Complex)

Deci cum ziceam am sunat si o voce care parea de matura mi a raspuns foarte politicos si sociabil.Intrigat am zis sa incerc.M-am programat si la ora stabilita am ajuns in complex langa facultatea de drept(locatia e la una din blocuriile alea de 4 etaje din capatul caminelor).Ma directioneaza fatuca asa incat sa ma poata vedea si ma indruma pana la usa.

Intru si am 2 surprize, una placuta cealalta nu chiar asa placuta.Fata e micuta de inaltime(un pic mai inalta ca Denisa de acuma ii/era pe Dragalina - mie imi plac astea micutele) ma asteapta in ciorapi cu banda, ceva body- gen corset, fara chilotiei, fund frumos, tatuaj deasupra pusilicii epilate , poze reale, apartament ok, dar un minus ca e numai parchet si cum nu intrii incaltat ii mai nasol asa.Aialalta surpriza, la fata fata ii un pic "ghinionista", un pic spooky :no2

 

Revenind...am stat la o tigara, fata ii destul de joviala si vorbareata, chiar lipicioasa as zice.Pana una alta, am zis sa trecem la actiune si am dat o tura la baie, baia ok, gel de dus, mi-a dat un prosop de era in cuier, nu parea ud/umed/folosit, dar nici curat sau ceva de genu...in fine.Inainte sa incepem mi-a cerut banii, care i-am lasat pe masa, si am inceput actiunea.

 

Acuma m-am lasat pe spate si a inceput spectacolul.Fata asta are un stil sa faca oral, asa ceva jur ca n-am mai vazut :))). Parca e posedata, sare pe ea parca ar vrea sa o mance, are un stil mai apucat, repejor(de parca s-ar grabi, desi nu a fost cazul, ca fata de fel chiar nu m-a grabit si nu a stat cu ochii pe ceas) cu miscari ample, treceri bruste de la DT la lins coaiele.Face DT, parca si-o indeasa ea singura in gura, o baga in gura pana la cotor, o scotea, tusea un pic si iar dai, stateam si ma miram la asa ceva, alt efect: o baga in gura, o tinea lipita de obraz si cu cealalta mana plesnea obrazul, si o scotea asa incat sa fie sunetul ca si cand deschizi sampania, si dupa iar trecea, la miscarea dute-vino sus-jos, seria de cateva din astea, dupa iarasi serie de DT, iarasi lins bijuteriile si tot ciclu se repeta, parca era posedata, stilul asta chiar nu l-am mai vazut, adica si Lore face ceva de genu, dar e diferit nush cum sa zic... :blushing2 .Un turn off, era ca la partea de umezeala a oralului dupa ce scuipa parca isi dregea gatu. :P

 

Oricum stateam asa un pic mirat, si desi nu-s fan la genul asta de orale, oralul a fost de de efect adica m-ai ca nu m-a terminat, asa ca am trecut la un normal scurt, ea caprita, funduletul ala se vede bestial - unde cand am simtit ca vine momentul, am lasat-o la oral unde m-am terminat fara glorie(la cateva secunde dupa ce l-a inceput) la ea in gura :D.Punct in plus, fata a continuat oralul cateva secunde dupa ce m-am terminat, adunand ce era de adunat si nu s-a grabit la baie.M-am dus la baie dupa ea unde m-am spalat si unde mi-a recomandat sa ma sterg cu un sul de prosoape de bucatarie, caci intre timp dusese prosopul de acolo.

 

In timp ce ma imbracam am intrebat-o de dominare, ca tot arsenalul era expus vizibil, zicea ca face de toate, umilinta, fetish, la 200 RON/h din ce am inteles.M-am imbracat si am tulit-o.

 

Concluzii:

 

Locatie: 8 - apartament curat, patul ok, atmosfera ok. baie la fel, curata, cu prosopul ala sunt un pic in dubii

Fata - la corp e bunicica asa, fundul e fain, ca e asa mic si destul de bombat, sanii sunt medii(raportat la inaltimea ei) si moi.La fata din pacate fata nu e nu stiu ce papusa :(, cum ziceam mai sus, ii un pic ciudata

Atitudine - 8,5 - buna, vorbareata, m-a servit cu suc, nu m-a grabit

GFE - fata accepta sarut, dar depinde de persoana(cel putin asa mi-a zis), faze de preludiu gen saruturi patimase, pe gat si piept sau alte ceva nu au fost deci ramane nota de la atitudine

Oral - 9 - nu sunt fan al stilului ei de oral, e din ala pornache, parca se f#t* cu gura :D, dar e oral din ala cu de toate(anilingus n-am primit, nu am cerut si nici nu am intrebat) dar tre sa recunosc ca si-a indeplinit scopul, face CIM si COB dar nu si COF

Normal - 7,5 - in medie, nimic spectaculos si nu sta ca scandura

Anal - zice ca nu face, dar zicea ca poate dc esti client care tot vine pe la ea....

Tarif: - 80Ron/ON+NP, 150RON/h

 

Concluzie finala:  fata e ok la corp, raport pret calitate - mai mult decat bun(desi la pretul asta, clientela e mai diversa, daca intelegeti ce vreau sa spun, serviciile sunt ok, cat despre oral sper sa nu fi dat impresia ca e ceva mega extra fenomenal(desi e peste medie), doar ca m-a mirat stilul ala parca era posedata.Eu zic ca cel putin odata se poate merge la ea mai ales pentru oral , si in functie de cum interactionezi cu ea, si cum iti place, poti sa mai revii.

 

Hai noroc! Sa fiti cat mai smeriti si pusi pe fapte bune in postul Pastelui!! :P :D ;)

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Banatu'i fruncea
  • Oras:Banatu'i fruncea

Buna micros da io is faimoasa domnisoara POSEDATA :laugh2 :laugh2 intre ghilim. :no2  Suna destul de amuzant( :laugh2 :laugh2 :laugh2 ). NU NU  sunt posedata chiar deloc,ideea este ca imi place sa fac ORAL PERVERS MAXIM,dar domnisorul de o venit la mn,nu stie ce inseamna asta si atunci a zis ca is poseata :laugh2 (ma doare burtica de atata ras). Nu.s genul lui,asta.i clar....el vrea ceva romantic(oral **spam editat** pt mn).  Oricum shiva multam pt recenzie( :icecream ). Va astept sa va posed si pe voi,ca pe shiva :crazylove  o zi faina tuturor

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

,dar domnisorul de o venit la mn,nu stie ce inseamna asta si atunci a zis ca is poseata :laugh2 (ma doare burtica de atata ras). Nu.s genul lui,asta.i clar....el vrea ceva romantic(oral **spam editat** pt mn). 

 

@ Silvia,in general in meseria asta, mai ales ca te vezi cu oameni noi in fiecare zi :P,  nu prea ai de unde sa stii ce vrea omul doar daca eventual iti spune ;) , daca nu mi-ar fi placut cum il faceai evident ca iti ziceam ca doar am venit sa ma simt bine , cum nu ti-am spus poti presupune ca am fost multumit si nu am avut ce comenta dovada si nota. :clapp

 

Ce am evidentiat in recenzie e doar modul si miscarile cu care puneai in practica tehnica si cunostintele tale despre cum sa faci "ORAL PERVERS MAXIM"  :blowj0b ;) , nemaivazute de mine, dar care si-au  indeplinit scopul :snap

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

"Face DT, parca si-o indeasa ea singura in gura, o baga in gura pana la cotor, o scotea, tusea un pic si iar dai, stateam si ma miram la asa ceva, alt efect: o baga in gura, o tinea lipita de obraz si cu cealalta mana plesnea obrazul, si o scotea asa incat sa fie sunetul ca si cand deschizi sampania, si dupa iar trecea, la miscarea dute-vino sus-jos, seria de cateva din astea, dupa iarasi serie de DT, iarasi lins bijuteriile si tot ciclu se repeta, parca era posedata, stilul asta chiar nu l-am mai vazut."

 

cu siguranta vreau sa incerc asa ceva........

  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@bradford, octavian92, luci24

Ce ati postat, sunt considerate off topic!!

Va rog sa cititi regulamentul (ghid in semnatura) si evitati astfel de derapaje pe viitor (ca sa evitati eventuale sanctiuni)!

Ms pentru intelegere.

Link spre comentariu

Salutare confutatori,

Manat de curiozitatea caracteristica mi-am facut programare azi la d-soara Silvy. Initial cu vreo ora inainte, pe la 12:30. Am ajuns in zona Complex, pe eroilor si am sunat la ora stabilita. Fata mi-a raspuns si si-a cerut scuze, dar ca are pe cineva care acuma e la baie si sa revin peste un sfert de ora, ca s-a decalat putin. M-am bagat la o cafa si am sunat peste un sfert de ora. de data asta era libera. M-a plimbat putin printre blocuri ( scanat de la geam), dupa care am ajuns in sfarsit IN.

 

Fata m-a asteptat imbracata sexy, fara chilotei, m-a invitat la un suc, o ciocolata, o tigara...

Apartamentul OK, curat fara sa fie vreun lux, baia acceptabila, prosop curat. Patul destul de bun, muzica la TV, pe masa de langa toata colectia de "jucarii".

Fata e micuta, arata bine la corp, sani medii si frumosi, cur obraznic, desi nu e o frumusete la fata, lucru care ma interesa mai putin.

Esential e ca are toti dintii, e curata, corpul e fain si e foarte deschisa si amabila.

 

Am convenit pentru o ora, banii inainte(150 RON), dar i-a lasat pe masa pana la sfarsit. Am tracut si eu si ea pe la dus, apoi s-a dezlantuit dezmatul. Sarutari pe tot corpul, 69, vibrator, oral cu deep, dirty talk, futai ca-n filmele porno. Pentru prima oara m-am simtit eu ala futut. Tipa se vede ca o face din placere si n-are nici o inhibitie. Am finalizat destul de repede, infierbantat fiind. am trecut amandoi pe la o mica igienizare, am mai stat de povesti si am trecut la nr.2 , inceput cu un oral maiastru cu toate condimentele necesare, apoi iar ne-am futut in toate pozitiile. Desi m-am simtit bine, n-am reusit sa finalizez a doua oara, desi "Ricky" nu dadea semne de oboseala. Doar seva intarzia sa curga. Fata a facut tot posibilul sa ma termine, dar nu s-a mai putut, si mi s-a atras atentia ca peste un sfert de ora e programat urmatorul.

 

Am zis asta e, am trecut pe la dush si dus am fost. Door-to-door cam o ora plina.

Nu dau note, dar a fost o experienta pe care nu o regret, desi nu e chiar genul meu ( ea mai perversa, eu mai finutz ). Oricum, din cand in cand nu strica un futai de genul asta "dezlantuit" si fara retineri. Recomand cu caldura.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Banatu'i fruncea
  • Oras:Banatu'i fruncea

Nu poti fi pe placul tuturor niciodata......daca esti frumoasa(printesa) si HABAR nu ai meserie si mai stai si ca vaca tot degeaba....Mai bine normala si cu EXPERIENTA in prostitutie(conteaza enorm sa iti SI placa )ceea ce faci...marea majoritate sunt de acord cu mine chiar daca nu recunosc asta...... :atm,   :bye

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Robby R
Reputație: 0

 Am vizitato si eu pe Silvy in weekend , programarea a decurs normal am primit coordonatele cu mentiunea sa revin cu un tel. cand ajung la faculta de drept apoi dupa ce am fost scanat pe geam mi-a si spus acest lucru :P am primit nr. de interfon , locatia curata si usor de gasit , fata amabila,vorbareata si prietenoasa ma primit "imbracata" in bikini,sutien si pantofi cu toc :),ca si aspect e mica de inaltime corp frumos direct proportional cu statura,  dupa un small talk am trecut la actiune am optat pt. un oral cu CIM ,NP bineinteles (orice altfel de oral e pierdere de timp si bani din punctul meu de vedere) dupa ce ne-am pozitionat ....  a inceput fata un oral de senzatie condimentat cu de toate lins , pupat ,scuipat, DT , schimbat de ritm , de pozitii (69) , la DT ai impresia ca o sa o inghita de tot , daca ar fi  sa descriu "stilul" ei de a face oral  ar fi ceva de genul auto face fucking  intr-un mod salbatic , la capitolul igiena  totul ok curata si proaspat dusuita . In concluzie o experienta placuta de nota 9 (daca era si cu swallow era 10 :D) . Tarife 80/fin. , 150/h

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:vest
  • Oras:vest

Locatia in zona C Studentesc ,la parter ,intrarea ferita ,adica nu din str principala,asta pt cei f discreti si fricosi sa nu fie vazuti,ap cu doua camere.camera de lucru cu doua paturi,baia cam murdara si plina de apa pe jos de la o teava sparta

Fata mica de inaltime ,cam 1,50,cur bombat,tate misto ,tinuta sexi ,dar la fata iti vine sa fugi, cand o vezi si cu parul ala valvoi in cap te sperii

In prima faza am vrut sa plec cand am vazuto,dar am zis hai sa ii dau una scurta.A repetat oferta si pretul inca o data ,am spăs ca raman sa ii dau o muie in adevaratul sens al cv ,am facut un dus ,primit prosopel curat si dai in gurita Asa o sugea si o scuipa si lua oole la mestecat, de credeam ca nu mai ramane nimic din ele Finalizat in gurita,mers fata la baie si aruncat continutul ,sters cu hartie ,si hai ca trebuie sa vina altul

locatie 6

aspect 6

oral nep 9

normal nu am fost curios

igiena 8

pret 80 ron cam 25 min

de revenit din partea mea doar pt un oral

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...