Sari la conținut

0741415774


Postări Recomandate

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Bună! Sunt brunetă sexi, ochi verzi, 183/55 kg, ofer sex total domnilor generoşi. Ofer şi cer seriozitate. tel 0741415774

 

 

Asa suna anuntul din evenimentul.Deoarece imi plac femeile inalte si uitandu-ma la raportul inaltime/greutate mi-am zis ca tipa merita o vizita ,femeia are o cicatrice semn de cezariana ,e un pic inchisa la ten ,insa nu e tiganca,are un defect la dinti ,varsta aproximez undeva la 30-37 .Experienta mea nu a fost una de vis ,insa una satisfacatoare ,am intrat in camera ei s-a dezbracat si a inceput un oral executat cam neprofesionist fara DT,fara mari artificii ,patul era incomfortabil dur parca stateam pe lemn ,dupa ce s-a trezit un pic soldatelul Ryan femeia a luat initiativa si a zis sa trecem la normal ,ea stand capra eu i-am propus sa o facem pozitia misionarului deoarece soldatul Ryan are influente asiatice( 16 cm ) si din experientele trecute la pozitiile capra nu ajungeam sa-l bag inauntru din cauza bucilor prea mari ,astfel mi s-a format un fel frustrare si ma oftica pozitia asta.M-am conformat si aveam in fata vaginul ei cu bucile in totalitate despartite numai bun pentru penetrare,nu iti trebe un km de pula sa o bagi la capra,la penetrare a fost ok mi s-a parut stramta ,ceea ce inseamna un plus.Fiind obosit  ori ca n-am vazut pizda de mult am dat de doua ori din buci si  hop gata ca spray-ul am terminat.Locatia nu e grozava , in Nicolina la hotelu ala penal.Ca gfe nu pot sa zic ceva concret ,cred ca asta depinde un pic si de  client,nu am schimbat decat 2-3 fraze, daca stai ca mutul nu te poti astepta sa fie escorta mentalista sa iti ghiceasca gandurile.Pret-70 lei. Nota 7/10 .De revenit insa cu o alta atitudine nu ca un mielusel asteptand sa fie futut,pentru o descarcare e perfect.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

da face si anal,am facut eu cu ia anal dar te grabeste zice ca o doare ,dar eu i am traso calumea ,bani mei nu au serie,de asta platesc sa ma simnt bn,sa i sparg rozeta ,doar o viata am si aia scurta,macar sa profit de ia la maxim ,am puso capra si un nr i am puso numai anal,nu prea ai place ca o avem cam mare si a zis ca o ustura ,i am dat cu crema si amers uns pe urma,m ia facut un oral de mi venea sa ma urc pe pereti

cica mai are o colega de 19 ani mi a dat nr ei 0749-844385 sabina  se fute in draci ,o sa apelez si eu la ea sa o testez sa vad cat de buna este !

va urez spor la futut !

 

bye

  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Confrate marius02 ai 17 postari si inca nu ai invatat sa faci o recenzie normala?Nu te supara dar te exprimi intr-un mod care nu e chiar pe placul colegilor de forum,pe langa un limbaj neadecvat dai dovada si de analfabetism iesit din comun.Eu cam atat am avut de zis,nu ma intelege gresit,nu am nimic cu tine dar hai totusi sa facem recenzii dupa regulament si sa evitam genul de limbaj de jargon nesimtit.

 

 

Stima

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

am fost si eu la tipa asta.intr-adevar are vreo 30 si ceva de ani dar arata bine la corp, mie unul mi-a placut.marius02 are dreptate.face anal dar te grabeste si zice ca o doare.mie unul mi-a facut un oral de 1 min maxim dupa care am inceput un anal in pozitia doggy style si nici nu au trecut 10 minute ca a inceput sa-mi spuna sa incerc sa termin, si mi-a repetat de vreo 3 ori.experienta a fost una scurata pt ca m-a ofticat si am incercat sa termin repede si sa plec.chiar nu am stat la discutii.are si o colega.m-a intrebat pe care o aleg si eu mai bine dispus o intreb unde o sa stea cealalta ca afara este frig si ea foarte calma a zis ca are unde sa stea.surpriza de la final era ca tipa astepta la usa pe casa scarii:))preturile care mi le-a comunicat sunt urmatoarele:

70 LEI (O+N)/NR

100 LEI (O+A)/NR

150 LEI (O+N+A)/NR

Link spre comentariu

  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Salutare. Am ajuns si eu la domnisoara din acest topic. Locatia e in zona Kaufland Nicolina, preturile sunt cele mentionate mai sus ( 70 Nr, 130 Ora, oral ne/protejat, normal protejat - nu mi s-a pomenit nimic de anal ).Locatia e, sa-i zicem, o garsoniera, fara baie, curatel, fara mirosuri, un pat incapator. In locatie am gasit-o pe tanti asta de vreo 35 de ani, zic eu, si inca o domnisoara in jur de ( maxim ) 25 de ani, cu forme voluptoase la sani si fund ( voluptoasa , nu grasa - a nu se confunda ). Am ales-o pe cea mai in varsta dintr-o mica curiozitate a mea pentru mature, am platit un numar, m-am dezbracat , ea la fel.Ostilitatile au inceput cu un oral protejat la cererea mea si dupa doar 2 min zice sa trecem la normal si zic ok ... si se aseaza in pozitia capra...o intreb daca nu vrea misionar ( chiar aveam chef sa pompez misionar intr-o matura ) la care ea foarte indignata spune " Nu , nu , doar capra se poate ".... wtf !? In fine ... am pompat pana am terminat, m-am inbracat si am plecat. De precizat ca la plecare a revenit in locatie domnisoara pe care o gasisem initial ( chiar as incerca o tinerica mai voluptoasa ... nici la fata nu era de speriat ).Am uitat sa va spun ... aceasta tanti de care v-am povestit inca are carnea tare, subtirica, inalta, sanii micuti care inca se prezinta ok ( nu poarta buricul ca medalion ) :)) si culmea ... e stramta ... la varsta ei mai rar asa ceva.

 

Acestea fiind spuse sa dam si niste note:

 

Locatie : 5 ( garsoniera fara baie in interior - una din ele sta pe hol pana termina cealalta cu clientul .. mi se pare genul de locatie fast-fuck spre deosebire de altele unde poti face un dus inainte sa te apuci de treaba pentru ca asa mi se pare normal ).

GFE : 4 ( exceptand ca m-a intrebat cum vreau oralul si ca ea nu sta decat capra n-am auzit nimic de la ea )

Oral : 7 ( face mici artificii, incercari de deep dar foloseste usor si mana )

Normal : 7 ( dau 7 pentru ca apreciez ca e inca stramta la varsta ei si pentru ca a aceptat decat capra )

Anal : -

Fizic : 7 ( nu-i vreun MILF dar arata chiar ok pentru varsta ei )

 

Sincer sa fiu nu as reveni decat pentru un numar cu colega ei mai tinerica si, poate, mai tarziu pentru inca un numar cu un MILF....ar trebui  sa faca update la atitudine si locatie ( parerea mea ), in rest nimic de obiectat .

 

O zi maxima sa aveti . Stima

  • Like 9
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...