Sari la conținut

0721960282 Unguroaica 19ani BT/UNIRII


Postări Recomandate

  • Oras:Kingston Town
  • Oras:Kingston Town
Cu pofta de "lovit" o prospatura si atras de lozinca "noua pe site" gasesc in AT urmatoarea oferta:
 
ZEITA sexului, noua pe site, cu o pofta nebuna de sex, stiu sa fac un barbat sa se simta extraordinar de bine, oral nep, normal in orice pozitie, vei fi placut surprins, poze reale, 22 Mar 15:22 0721.960.282
post-50373-0-81298200-1363985974_thumb.jpgpost-50373-0-16077500-1363986003_thumb.jpgpost-50373-0-13109900-1363986024_thumb.jpgpost-50373-0-51669800-1363986050_thumb.jpg
 
Fara a verifica pozele care bineinteles ca sunt FALSE, sun la numarul mentionat si imi raspunde o voce placuta care dupa insiruirea serviciilor imi mentioneaza ca are 19anisori - ooops, aici e de mine primesc coordonatele si pornesc inspre . . .
 
Locatie: BD.Unirii - reper  Zepter - Blocul cu banca, etaj mediu, 2 camere(camera de lucru avand pat modern si mare 180x200cearsaf negru; o veioza aprinsa intr-un colt langa tv-ul mic cu decodor atarnat in fire), hol+baie: curata, robineti sclipitori-fara urme picaturi de apa,teanc prosoape mari albastre, curate impaturite, gel dus+sapun lichid, pasta+periute dinti,uscat pe jos, oglinda si cada curate.
 
Mai are o colega de 22ani pe care nu am vazut-o fiind ocupata, posibil sa aibe tarife similare.
 
Ajung in fata usii si imi deschide fatuca usa echipata fiind in chilotei + sutien si specific varstei . . . desculta precum o cersetoare  - nestiind probabil ca in arsenalul unei curtezane tocurile, ciorapii cu banda, ceva accesorii discrete, machiajul si o piele frumos mirositoare sunt de nelipsit.
 
Am trecut rapid peste neconcordanta dintre pozele afisate si realitate, vrajit fiind de cei 19anisori ai fetei, de zambetul placut si de atitudinea inocenta.
 
In realitate aspectul difera complet avand aprox165, 55-57kg, fund micutz si f.tare, burtica,solduri si coapse mari, sani medii cu sfarcuri excitabile, pasarica epilata corect  "grasunica" si "ascunsa" lubrefiata natural din abundenta si foarte receptiva la orice tentativa de preludiu -  se pare ca II PLACE SA FIE ALINTATA :hug1 SI FUTUTA :doggystyle  insa pe banii mei am preferat sa ma simt bine doar eu :slap2

Actiunea:
 
Intram in camera si o intreb de sistemul de tarifare: 50/fin si 150/h, am ales varianta 50ron 1 finalizare platiti in avans la cerere - dispare fata pret de cateva minute si apoi se intoarce in camera zambitoare si cu un vizibil chef de pula.
Mangai usor fata pe ici pe colo timp in care mai schimbam cate o vorba din care aflu ca este de origine maghiara insa este stabilita in Bucuresti de multa vreme. Dupa ceva vreme de tachinare reciproca, uitasem scopul vizitei, insa  aceasta faptura de 19 anisori avea ganduri serioase cu mine. In valtoarea emotiilor aceasta fiinta inocenta se indreapta si din proprie initiatiativa ISI INFIGE PULA-N GAT :felatie  FARA SA CLIPEASCA. Dupa cateva minune de supt pula intreb politicos daca imi pot elibera mostenitorii fiind adanc infipt in gatul ei insa raspunsul a fost "eu nu fac finalizare orala". Zic . . . buunn . . . hai sa trecem la normal, montat cauciucul, schimbat cateva pozitii :doggystyle si apoi  :feet  ca ulterior :tittyfuck  sa eliberez mostenitorii pe sanii ei feciorelnici.

Si acum notele:

Locatie: 10 curat, accesibil, fara mirosuri, caldura din abundenta, atmosfera propice scopului

Fizic: 7.5  pentru varsta frageda corelata cu experienta, eu fiind adeptul skinny

Oral: 9.5  DT, limbute oo, lins, supt iar DT, este prima escorta de 19ani care o suge ca o adevarata profesionista insa mai are de invatat si mare pacat ca nu face CIM.

Normal: 7.5 se excita repede, se umezeste natural si accepta orice pozitie si pare sa ii placa

GFE: 8.5
 
Servicii: O , N , COB

Nu accepta: CIM, ANAL, FK.
 
Tarife: 50/fin oral si normal; 150/h

Nota: achitat 50 ron/ 1fin oral DT + normal + COB
 
Program: zilnic intre orele 10-02 tarziu in noapte


Concluzie: O recomand celor care prefera genul Teen bine facute cu prestatie peste medie. zambeste si lasa impresia ca ii place ceea ce face este atenta si orientata catre dorintele clientului avand initiativa si cel mai important este ca nu te grabeste. Eu unul cred ca voi reveni !
  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Manat de comentariul anterior am hotarat sa merg si eu la ea. Pozele nu sunt reale. Recenzia de mai sus este foarte elocventa. Mai adaug doar ca fatuca este chiar plinuta, cu un tatuaj EDITAT. Compenseaza prin modul de comunicare si stie sa se faca placuta.

Am cunoscuto si pe colega ei de 21 ani care este mai plinuta decat ea.

Un minus pt faptul ca nu a facut dus inainte desi de abia ii plecase clientul si inca unul pt pozele false.

Acum note

Locatie: 10 foarte curat ai cald, prosop curat
FiZic: dupa gustul meu 6.5
ORAL: 9.5 punctul forte, este in top 3 al meu de sex oral... Deepthroat, atentie la OO.... Merita fratilor si o recomand cu incredere... Artista desavarsita ! Merita 10 daca facea CIM!
Normal: 7 e foarte stramta ... spune ca are himenul elastic
GFE: 7
Halat: 50 lei fin

Concluzie: pentru cine vrea un oral senzational... Apleati cu incredere!

Sper ca mam descurcat cu prima recenzie :) scuzati lipsa cratimelor si a celorlalte semne de punct omise... Am postat de pe tel :)

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Gasit acelasi anunt in AT si pentru ca nu aveam chiar o ora la dispozitie m-am gandit sa incerc o descarcare.

 

Am sunat, a raspuns o voce destul de amabila si am stabilit ca ma primeste in jumatate de ora. 

 

Locatia se afla pe Bd. Unirii, langa Zepter. La intrare se afla un portar pe langa care am trecut fara sa apuce sa intrebe ceva. Am urcat pe scari pana la etajul indicat si mi-a deschis usa o faptura blonda de vreo 20 ani, cu pielea deschisa la culoare, cam 1,65 m, desculta, nici skinny dar nici grasuta. S-a recomandat Diana. In mod cert nu are nici o legatura cu pozele din anunt, explicatia ei fiind ca s-a cam ingrasat si este complexata de asta. Pana la urma, aspectul ei nefiind respingator am ramas, mai ales ca eram pregatit din posturile de mai sus sa nu fie cea din fotografii. De asemenea, nici o legatura cu etnia precizata in titlul postului. ( eu fiind la origini din vestul tarii, le recunosc dupa accent, aspect, etc).  Atitudinea ei este placuta, zambeste si incearca sa lege o conversatie. 

 

M-a intrebat cat vreau sa stau si i-am platit 50 lei pentru o finalizare.

 

Nu m-a invitat ea la dus, dar la dorinta mea de a intra mi-a indicat locul unde gasesc un prosop curat. Am iesit de la dus, si am gasit-o gata de actiune pe patul din scena.

Dezbracata fiind, am vazut tatuajul EDITAT si sanii medii, nu foarte frumosi, cu sfarcuri inchise la culoare. 

 

A trecut la fapte din proprie initiativa cu un oral neprotejat, tentative de DT si atentie la alte zone adiacente. In acest timp, pozitia ei mi-a permis sa imi intind mainile spre fund, apoi avansand usor, am introdus un deget in vaginul deja umed. Mi-a spus ca nu ii place sa fac asta si mi-am canalizat atentia spre zonele din jur.

 

Dupa cateva minute bune de oral cu  ruperi de ritm si priviri galese, m-a intrebat daca sa "imi puna caciulita". Am fost de acord si mi-a pus prezervativul cu miscari stangace care arata o oarecare  lipsa de experienta in domeniu. Vazandu-ma intins pe spate fara intentia de a face vreo miscare, s-a urcat peste mine si a continuat lucrarea cu miscari timide dar pasionale. Posibil ca si gemetele scoase sa fi fost reale, dar de asta nu putem fi siguri niciodata. Constient fiind de faptul ca nu pot sta mult timp am preluat initiativa si, din pozitia in care eram, am fortat cresterea ritmului provocandu-i gemete si mai intense, pana cand ala micu' a capitulat.

 

Ridicat din pat, dus, imbracat, plecat.

 

Fara a cere  in mod express detalii despre servicii, pot spune ca accepta oral neprotejat dar fara CIM, normal protejat, COB, cred ca si FK dar am avut eu ceva dubii sa fac asta. 
 

Note:

 

Locatie 9 - amplasata in centru, curatenie ok, baie ok, nu cine stie ce

 

Aspect fizic 7 - ar putea sa se straduiasca mai mult pentru aspectul fizic. Nu are facut nici un retus, machiaj, cuafura, etc

 

Oral 9 - se misca foarte bine, o inghite pe toata, are grija si de oo ... nu face CIM

 

Normal 10 - chiar se misca bine, pare ca ii place. 

 

GFE 8 - nu are experienta dar atentia pe care o arata pare sincera.


Minusuri: Cred ca are mici probleme cu igiena deoarece a stat departe de baie  dar nu as putea sa spun ceva mai concret despre asta.

 

Plusuri: O recomand pentru oral, mai ales pentru fast-fuck tinand cont de costul prestatiei (50 lei / finalizare)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Skydiver reloaded

Si pentru ca ieri ''am primit dezlegarea '' la futut,m-am apucat de treaba. Am rasfoit www.nimfomane.CIM si am ales ''unguroaica''. Am sunat si ce m-a socat a fost ca programarea se face cu 5-10 minute inainte...genul asta de programari lasa senzatia ca e un futut pe fuga dar nu e asha. Am ajuns la fata pe bd-ul Unirii,bloc Zepter,etaj inferior.Am pasit pe taramul fagaduintei intampinat de o blonda tanara. In jur de 20 de ani,ochi luminosi cu un fizic ce nu prea se potriveste varstei si usor plinutza. Pozele nu sunt ale ei. Fata e primitoare si calda. Zambeste si comunica. servicii:oral ne dar fara finalizare orala si normal pro la 50 lei finalizarea. Pentru @Cpanny si cei interesati,face si anal la pachet cu oral si normal la 150;) Am dat 50 lei si mi-a zis ca nu are rest. Am avut o presimtire de cand eram afara si am vrut sa schimb banii dar am uitat:(  fie varsta imi joaca feste,fie dorinta de pizda mi-a luat mintile.....  Am dat suta si am fugit la dush. locatia e foarte placuta. Apartament mare,placut ochiului si curat peste tot. Am ajuns in camera si m-am predat. M-a pupat pe corp pana a ajuns la chintesenta problemei. Oral bun,adanc,cu presiune. Pus caciula si trecut la futut. Capra si umeri craci,stramta in problema,geme si iti lasa impresia ca e cu tine. Am scos balonul si am continuat cu oralul pana am terminat pe sani. Ne-am sters cu servetele si am mai stat in pat pentru revenirea la realitate. De restul banilor am rugat-o sa-mi faca un masaj la oasele-mi batrane. M-a masat cu crema si am mai vorbit diverse. I-a sunat telefonul si i-am zis ca poate sa raspunda. Mi-a placut un amanunt,cat a vorbit cu potentialul client,cu o mana tinea telefonul si cu cealalta ma masa in continuare. Nu m-a abandonat;) Notatia:locatia,curata,aerisita si linistita/10. fata,7-8/  gfe,8/ oral si normal,8 Raport calitate pretz,fata+locatie,clar e de mers. Personal poate ma duc pentru anal dar nu sunt foarte convins,deci nu promit.

La mai multe vizite!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hey, 

 

am fost aseară la Diana 19 ani. Personal nu prea sunt impresionat de multe chestii dar asta mică ma dat peste cap. La oral este incredibilă, nota 10+ . Fata este foarte simpatică (parcă are 16 ani), corpul e ok. Locaţi super ok. 

 

Deci ce oral frate!!!!!

 

Note: 

ORAL: 10+ 

Normal: 9 

Locaţie: 9

 

în rest nu ştiu dinalea cu GFE ..

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Atras ca tantarul de becul colorat aflat in interiorul unei custi cu zabrele subtirele, dense si electrificate de comentariile de mai sus, zic sa-mi incerc si eu norocul cu fatuca. Sun si spre surprinderea mea raspunde din prima. Imi recita meniul si-mi zice sa sun cam cu 15 minute inainte de a ajunge in zona (Zepter, chiar langa intersectie). Ma gandesc, ma razgandesc daca sa ma duc sau nu - tinand cont de modalitatea de 'booking' - dar pana la urma considerand pretul zic hai fie. Am mai fost si alta data prin alte parti cam tot asa programat si a iesit ok.

 

Sar intr-un taxi, ajung prin zona, sun din nou si iarasi am noroc - imi raspunde din prima, sunt ghidat catre zona cu placeri tolerate. Sun la interfon, imi deschide, intru, portarul era iesit la o tigara. Urc la etajul cu pricina, imi deschide de dupa usa un cap balai si cam bucalat. Pozele n-au absolut nicio relevanta, dupa cum au zis si cei dinaintea mea.

 

Am un mic soc, cred ca e cel mai spatios apartament de bloc pe care l-am vazut pana acum - si am intrat prin multe apartamente din diverse orase. Apartamentul e decomandat, practic totul e mare (a se citi aerisit, spatios) pe acolo. Se vede treaba ca Ceasca avea grija de oamenii lui de incredere. Usa de la baie era larg deschisa - vreau sa zic ca am vazut in vremuri mai de demult apartamente care cu totul erau de dimensiunea baii aleia - e incredibil de mare. Fara sa intru, vad ca arata si foarte ingrijita - cada mare, pe colt, totul lucea de curatenie. Am regretat ca facusem dus acasa, as fi incercat putin baia aia.

 

In fine, acum sa trecem la fata - daca ne gandim la axa (deh, aritmetica bat-o vina): skinny, slim, normala, rotofeie, I love KFC si, ultima categorie, Frate, esti chiar asa de disperat, corpul fetei e pe undeva intre rotofeie si I love KFC. Prin bluza se ghicesc niste sani imensi, sunt poftit direct in camera. Probabil ca am pus pe fata ceva ce aducea a strambatura de nas pentru ca primul lucru pe care mi l-a zis cand am intrat in camera a fost ca mai are o colega si, daca vreau sa astept, pot s-o vad si pe ea. Doar ca intrase cu 2 handralai in acelasi timp, asa ca as fi avut ceva de asteptat. Camera de lucru, la fel ca si holul si baia e disproportionat de mare cu notiunea pe care o aveam eu despre camere. Totul parea mobilat nou, curat si foooooarte spatioooosss. Un pat maricel, un tv mic si pornit, un fotoliu micut intr-un colt, o masa cu laptop si vreo 3-4 telefoane si inca de 3x pe atat spatiu liber.

 

Chiar cand am intrat in camera a sunat un telefon, raspunde laconic, inchide, mai vorbim nitel, aflu ca are 23 de ani, ii zic ca sunt deja dusat, imi cere banii inainte, intreb de confirmare care sunt preturile, imi zice 50 / f si 100/h. Dau 50, o intreb ce inseamna o finalizare si-mi zice ca nu mai mult de 10-15 minutele. La momentul asta aveam destule motive sa plec, dar am zis ca totusi sanii aia merita macar un studiu mai de aproape. Iese vreo 2 min din camera, ma fac comod, revine, iar suna un alt telefon. Isi cere scuze, zice ca e ultima data cand raspunde si incepe sa vorbeasca. Cred ca in capatul celalalt al telefonului era un demn urmas din semintia lui Avraam pentru ca efectiv a negociat totul! Ce putea sa faca, ce nu, cat costa. A tot insistat ca vrea FK, dar ea nu si nu. Pana la urma l-a repezit. In fine, pune telefonele pe ceva ce cu greu s-ar putea numi silent pentru ca, la un moment dat, in timpul actiunii, unu din ele ciripea de ziceai ca e o pasare in perioada de rut.

 

In fine, isi da bluza jos si sanii se rostogolesc spre buric - da sunt mari, iar gravitatia e dusmanul lor de capatai. Imi pune un preze peste ala micu fara a-l dezmierda deloc in prealabil. Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand sunt trecut prin intamplarile de mai sus, nu prea-mi vine sa. Totusi, si aici e un mare plus pentru ea, incepe un oral care, desi cu prezervativ si desi era vizibil racita, e chiar misto. Fix cand incepusem si eu sa shut-down creierul si sangele se concentra masiv in zona de interes, ma intreaba daca nu vreau sa trecem la normal. Nu, fa ce faci ca-mi place. Mai face o vreme, tot cu interes si talent - da, talent are - apoi iar imi zice sa trecem la normal. Nu prea voiam, as fi stat acolo forever, dar ma gandesc ca 10-15 minutele trec repejor...Am uitat sa zic, pe hol se tot perindau cate unul, altul din cealalta camera in drum spre baie si inapoi...

 

O intorc in doggy, e stramtuta pentru ora din seara si meseria prestata. Aluneca cu destula dificultate inauntru - posibil sa se fi dat cu ceva crema in cele 2 minute cat a fost plecata din camera, n-am idee. Imping de mine si trag de ea, ca ai de unde apuca. Cum prestam eu acolo fara chef, realizez ca ar fi trebuit totusi s-o las sa ma termine oral. Cand ma uitam cum mi se afunda mainile prin soldurile ei rubiconde (eu n-am vazut nici urma de tatuaj sau eram cu ochii in alta parte), mi-aduc brusc aminte de masa de pranz si de pulpita de pui bine rumenita pe care o halisem. Big mistake! Ala micu ma tradeaza pe loc si-si reduce dramatic interesul. Ma retrag, ii zic sa continue cu oralul. Nu cu multa tragere de inima cauta prin camera un alt preze, il pune tot peste membrul dezinteresat si incepe un oral total diferit de ce era inainte - fortare totala. O las o perioada poate-poate, ala micu da semne de redresare firava si atat, apoi ii zic ca n-are sens sa ne chinuim, oricum mai mult de atat nu puteam obtine in seara aia. Convenim amical ca eram prea obosit pentru a presta, ma imbrac si o sterg englezeste.

 

Ceva note:

Apartamentul: 10. Nu credeam ca intr-un bloc ceausist poate fi asa ceva.

Fata: 8 la fata, 5 la corp. Nu e genul meu, de asta depunctez asa.

Oral: 9+ in prima faza, 4-5 mai apoi.

Normal: nu vreau sa dau nota considerand gandul neinspirat care m-a fulgerat. Tocmai fiindca a tinut de mine si nu de ea.

FK, Anal - n-am intrebat, nu m-a tentat. Era racita deci (F)K exclus total.

GFE - fata e extrem de dezinvolta si vorbareata - 8-9 aici; 4 considerand faptul ca a raspuns la telefon, ca nu le-a pus pe silent, etc. Oribila partea asta! Stiu, atat dai, atata face...

Pret: 50/f (dar cam pe fuga, 10-15 min), 100/h.

 

Recomandare - pentru cei carora le plac fetele normal-dragutele la fata si mai implinite, cu sani mari. Si pentru oral.

 

PS. Eu am sunat la telefonul din titlu (cel cu 282 in coada, l-am verific inainte de a scrie postul asta), dar tinand cont de celelalte comentarii, cred c-am nimerit la cealalta fata. Bad karma.

  • Like 8
Link spre comentariu

Nenea Petrica ... iar ma depaseste nivelul matale de perceptie... io inca nu m-am lamurit care din fete raspunde pe bune la tel din titlu :(

 

Cel mai bine ar fi daca diana (sweet sweet sweet ???) ar confirma clar si colega ei si-ar deschide topic ca sa mutam recenzia lui >babaro55u<  unde trebuie...

 

Oricum astept cu interes actiunea fetelor.

Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

Suntei cumva siameze?

Partea ca acelasi cont la ambele fete,mi se pare cea mai mare prostie!!

Nu ma pune sa iti explic de ce,pentru ca e "multe" de vorbit!!

Daca deschizi un poll pe subiectul asta ai sa ramai socata de rezultat!!

Link spre comentariu

Si daca va fi de promovare la top escort pe care o promovam? Ca pe amandoua poate nu e cazul ! Apropos... show sau threesome nu faceti?

 

E de laudat faptul ca se pare ca va intelegeti foarte bine una cu cealalta, dar va trebui sa impartim topicul la urmatoarea recenzie...

 

Succes si la cat mai multe recenzii pozitive!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cu scuzele de rigoare fata de confrati ca nu am postat chiar in acea zii dar a fost un week end incarcat cu treaba, iar luni a trebuit sa ma refac evident din nou prin munca. Sambata care a trecut avand o mica fereastra si fiind in zona Alba-Iulia am zis sa dau si eu o fuga pe la fete. Sunat, raspuns aproape instant vb cu Claudia, explicat in zona Blocului Zepter foarte usor de ajuns de acolo va explica fetele. parcare am gasit usor pentru camionas am avut chiar de unde sa aleg...

Sunat la interfon cu telefonul la ureche, portarul nu era la locul lui, deci fara fete dubioase prin care exprima lucrul incriminator "ai venit sa futi pe bani ai?"

 

Ajuns in locatie foarte curat, un aer un pic inchis dupa gusturile mele dar ok. Fata imbracata sumar cu un tricou negu si colanti nimic spectaculos. Eu un pic debusolat si obosit intreb daca pot sa imi fac dus ea calm raspunde afirmativ. Ajung in camera mobilier nou, m-am simtit ca intr-un show room de la Ikea. Am decartat 50 Ron la inceput stabilit ca vreau sa stau o finalizare. Am ajuns in baie Claudia imi explica regulile baii un prosop pentru ea si 2 pentru mine unu sa ma spal la inceput si inca unu sa ma spal dupa, la cat de obosit eram  cred ca am zambit ca un tamp, un singur gel de dus neutru in cazul meu de la Mega Image am zis ca e ziua mea norocoasa ca am exact acelasi gel de dus acasa.

 

Spalat bine iesit din baie totul ok asezat in pat, Claudia era dezbracata fata nu arata de exceptie un pic de burtica tatele zic eu bine proportionate pe corpul ei minion, in schimb ce a atras atentia sunt  sfarcurile care sunt destul de mari nu am mai vazut de ceva vreme sfarcuri asa de mari. Claudia trage un pic perdeaua sa intre putina lumina si se aseaza in dreapta mea in pat in genunchi si incepe cu un oral adanc bine executat implicarea mainii ca sa il tina pe cel mic debusolatu drept. A trecut ceva vreme pana sa intre in actiune si micul gigant, oralul foarte misto facut sa te poti uita la ea tot tacamul. A vrut sa puna prezervativul sa incepem actiunea dar am rugat sa mai continuie un pic, lins zone adiacente si OO. Dupa ce a terminat oralul mi-am dat seama ca nu am intrebat de obosit ce eram daca pot sa finalizez oral ca am mai avut probleme cu fetele ca ziceai ca aveam acid pe ea dupa ce scot prezervativut parca nu tot din ele o scot, fata foarte calma zice ca nu este nici o problema.

 

Booon am zis sa se urce pe mine a zis ca o sa intre mai greu, zic ok hai ca te iau pe la spate fata zambeste. Hmm acum stop joc mutam mascota Robingo in fata. Deci am zis ca a glumit ca nu o sa intre deci m-am chinuit ceva sa o bag si nu o am prea mare... Asta micu vazand ca e tunel si nu "precum scobitoarea in cana" s-a intarit destul de repede si gata la atacu cu el dau ce dau, mai dau ceva incepe sa se umezeasca fata, incepe sa geme usor, hmm zic sa o intreb daca e bine, ea imi raspunde razand ca daa la tine cum e... hmm cum sa fie la mine e bine si la mine incep sudorii sa vina sa sudeze trag repede un servetel de pe servanta sa sterg fruntea de sudori dee daca e cald... Dupa ceva timp vreau sa schimbam dar era atat de stramta incat clar nu mai intra nicaieri... decat in guritza.

 

Aici a fost un moment cam ciudat si am sa o depunctez un pic pe Claudia care m-a intrebat cam trista aaa nu ai terminat, zic nu, off ce ma fac cu tine, a inceput un pic sa comenteze ca o finalizare dureaza un anumit timp, zic ok m-am scuzat ca eram un pic obosit. Fata se aseaza intre picioarele mele si incepe un oral tot la fel de bine executat fara artificii si reusesc sa termin destul de repede pe sanii iei si ea speriata stai sa nu murdaresti cersaful am reusit in timp sa iau servetelele sa sterg treaba murdara de pe sani...

 

Am iesit din camera repede deoarece mi-am dat seama ca eram cam in cam intarziere, si ca am stat cam muult peste programul normal. Ajuns la dus spalat rapid folosit al doilea prosop, ma miscam cam in reluare. Iesit din baie ajuns in camera fetei sters cat puteam de repede, imbracat. Am incercat sa vb doua vorbe cat timp ma imbracam o gluma ea, o gluma eu despre unguri,   Promis fetei ca data viitoare o sa iau o ora ca sa nu ne mai grabeasca nimeni. Cat timp ma incaltam a iesit si colega iei din camera alaturata, hmm nu este rea nici ea dar cred ca era un pic racita, cred ca ar trebui sa o incerc si pe ea. Ies din apartament le dau ziua buna si cobor pe scari pentru a nu creea un moment penibil deoarece colega iei astepta un client.

 

Acum ceva note:

 

Locatie: 10 din punctul meu de vedere foarte curat si ingrijit

 

Fizic: 8 deoarece imi plac tipele inalte si cu sani mari

 

Oral: 9 deoarece nu face CIM era 10+ daca facea CIM

 

Normal: 7 am facut doar  :doggystyle   este foarte stramta

Gfe: nu am cum sa dau nota doarece nu am vb prea mult fiind f obosit

 

Tarif: 50 ron/FIN    150/h

 

Concluzie: Un oral f misto dupa parerea mea, stramta in pasarica la acesti bani zic eu ca este mai mult decat decent

 

 

Acum vreau sa imi cer scuze personal deoarece am terminat mai greu, dar eram cam obosit. Si acum inca o duma de a mea dupa ce am citit posturile confratilor sper sa nu le fi incurcat dar eu cred ca am fost la Claudia.

 

PS: fata nu mo grabit deloc ceea ce este de apreciat exact nu stiu cat am stat dar clar mai mult decat o finalizare de aceea din partea mea tot respectul mai mult ca sigur ca voi mai revenii pentru o ora si cred ca o sa o incerc si pe colega iei Diana.

 

Sa aveti o zii buna si ciocane tari.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hi, I just came back from Zepter. Interesting location, I hope they will stay long time in business.

 

Location is at Blvd. Unirii side at the Zepter building. The apartment is indeed very spacious, clean and has all you need (9/10).

 

When entering I was introduced to 3 girls: 2 blonds and one brunette. They said the blonds were 50 Ron and the brunette 100 Ron.

I asked which one belongs to the topic on internet and she replied me the blonds. I have chosen the youngest looking blond, who was also the most pretty girl of them. 

 

The young lady's name was Diana. I guess she is around 18-19 years old. Is around 1,68m tall, has a small but very cute belly, nice looking tits, and a cute innocent smiling face (8/10). 

 

She was extremely friendly! The GFE experience was at maximum levels (9/10). She little hugged, she was a bit shy but had very cute shinning eyes which made it hugging very pleasant, it was like meeting a new girlfriend and having sex for the first time:) 

 

She little played with my cock when still wearing underwear, then she pulled it down and made a nice deep and wet oral while i was still standing. Then I pushed her on the bed and she continued the oral intense, deep and very wet (9/10). Nice!

 

After putting the condom, she came and sit on me and ride me. Her pussy was extremely narrow. I held her very tight and smelled her freshly washed blond hair. We swapped postilions and I was on top looking at her cute face, she opened her eyes and was looking at me while I was fucking her. I really felt like fucking a cute nice teenager. For a moment I felt like she enjoyed it as well because her cheeks became a little red (9/10).

 

Location: 9/10

Girl: Face 9/10 body 8/10

Oral: 9/10

Normal: 9/10

GFE: 9/10

 

Overall experience was extremely worth it! (9/10) for guys who are into teenagers it is a must to visit Diana! I will definitely go back to her soon!! 

------------

 

 

Bună ziua, am venit doar de la Zepter. Locul de amplasare interesant, sper că vor rămâne mult timp în afaceri.
 
Locul de amplasare este la bd. Partea Unirii de la clădirea Zepter.Apartamentul este într-adevăr foarte spatios, curat si are tot ce ai nevoie (9/10).
 
La intrarea am fost introdus la 3 fete: 2 blonde și o brunetă. Ei au spus ca blondele au fost de 50 Ron si 100 Ron bruneta.
L-am întrebat care dintre apartine subiect pe internet, și ea mi-a răspuns blondele. Am ales cel mai tanar blond cautati, care a fost, de asemenea, cea mai frumoasă fată din ele.
 
Numele tânără a fost Diana. Cred că este de circa 18-19 ani. Este în jurul valorii de 1,68 m inaltime, are o burta mica, dar foarte drăguț, sâni frumos se uită, și o față zâmbitoare drăguț nevinovat (8/10).
 
Ea a fost extrem de prietenos!Experiența GFE a fost la niveluri maxime (9/10). Ea a îmbrățișat puțin, ea a fost un pic timid, dar a avut ochii stralucind foarte drăguț pe care-l îmbrățișează făcut foarte plăcut, a fost ca o prietena noua întâlnire și sex pentru prima data :)
 
Ea a jucat putin cu penisul meu atunci când poartă încă lenjerie de corp, apoi ea a tras în jos și a făcut o frumoasă profundă și umed pe cale orală timp ce am fost încă în picioare. Apoi am împins-o pe pat și a continuat pe cale orala intens, profund și foarte umed (9/10). Nice!
 
După punerea prezervativului, a venit și să stea pe mine și mi-plimbare. Păsărică ei a fost extrem de îngust. Am ținut-o foarte strâns și ei mirosea spălat proaspăt părul blond. Am schimbat postilions și am fost pe partea de sus se uită la fața ei drăguț, ea a deschis ochii și sa uitat la mine în timp ce am fost al naibii de ea. Am simtit ca dracu 'un adolescent drăguț frumos. Pentru un moment m-am simțit ca și cum ea sa bucurat la fel de bine, deoarece obrajii ei a devenit un pic roșu (9/10).
 
Locul de amplasare: 9/10
Fata: Face 9/10 corp 8/10
Oral: 9/10
Normal: 9/10
 
Experiența generală a fost extrem de meritat! (9/10) pentru cei care sunt în adolescenti este o necesitate pentru a vizita Diana! Eu voi merge cu siguranta inapoi la ea în curând!
  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

Daca v-a scapat printre degete esentialul despre DIANA:

 

Enco: “She continued the intense oral, deep and very wet (9/10). Nice! Really felt like fucking a cute nice teenager.”

Mester80: “La oral este incredibila, nota 10+. Deci ce oral frate!!!! Oral 10+”

Skydiver: “Oral bun, adanc, cu presiune.”

Panamea: ORAL: 9.5 punctul forte, este in top 3 al meu de sex oral… Deepthroat, atentie la OO… Merita fratilor si o recomand cu incredere… Artista desavarsita! Merita 10 daca facea CIM! Concluzie: pentru cine vrea un oral sensational… Apelati cu incredere!”

Cpanny: “ISI INFIGE PULA-N GAT FARA SA CLIPEASCA. Oral: 9.5 DT, limbute oo, lins, supt iar DT, este prima escorta de 19ani care o suge ca o adevarata profesionista insa mai are de invatat si mare pacat ca nu face CIM."

 

Subsemnatul: Nimic mai adevarat! @Cpanny esti un perfectionist! Mă inclin! Dupa experienta mea cu Diana, imi dau de fapt seama ca pentru mine este prima escorta care face oral ca o adevarata profesionista! Nu va detaliez ca sa nu va stric surpriza, doar spun atat: nu numai ca face DT, dar si ramane in el (DT INTRETINUT, habar n-am care este termenul din conventiile internationale), cu o naturalete care ar putea da clasa celor mai experimentate dintre doamne, iar in acele mult prea scurte secunde la rand, totul este “pure pleasure”, fara sa existe nici cea mai micronica atingere a vreunui dintisor… La corp nu impresioneaza, ba din contra tinand cont de fragezimea varstei, insa blondul natural ca de cafea cu lapte al parului peste umeri este al doilea lucru de remarcat (stateam in picioare la marginea patului si in timp ce imi facea acel oral minunat ii sarutam parul din crestetul capului pe care il “imbratisam” cu ambele maini, ochii de un verde cristalin, al treilea… Normalul paleste in umbra acelui oral grandios, dar exista si este placut, de-altfel am si finalizat asa, cu ochii mei pierduti in verdele acela atat de frumos.

 

Regulamentar, acord urmatoarele calificative:

Locatia: 9.5, chiar pe colt la Zepter, apartament de 3 camere, spatioase, baie curata cu gel de dus dar cred eu cu putine prosoape la dispozitie.

 

OWO: neregulamentar de bun, desi e fara CIM (intr-un fel poate e mai bine asa) nota e 10;

Normal: 8, se umezeste suficient, este nici stramta, nici larga, participa, cred ca nu ar refuza pozitii, eu am strans-o in brate cu totul in misionar destul de energic si a reactionat frumos, nu ocoloste contactul vizual, ii face placere; (posibil sa fiu eu subiectiv cu notarea pentru ca nu am rezistat mai mult de 2-3 min si nici nu am variat pozitiile);

 

FK: N/A, am incercat de cateva ori sa ii smulg unul si am reusit in cele din urma, dar a fost doar un pupic. Eu sunt genul care considera ca sarutul este ca sarea in bucate in privinta unei partide reusite…

GFE: 8, mai are de invatat intr-adevar;

Atitudine: foarte ok, are un comportament placut, desi nu e vorbareata nu e deloc crispata, stie ce are de facut si o face cu placere si abnegatie, nota 9.

 

Halat scurt: 50 lei, un raport servicii/costuri clar in favoarea clientului

Igiena: in opinia mea e de discutat in privinta prosoapelor, eu cred ca sunt putine si sunt refolosite de la un client la altul, pe masura ce se usuca.

In cazul Dianei, eu fiind primul client pe ziua aceea, era proaspat dusata si chiar a facut dus si dupa, pentru ca dupa ce-am iesit din dormitor am mai stat cam zece minute de vorba in bucatarie cu ea si cu Andreea, in asteptarea eliberarii dusului de catre un confrate ce urma sa intre cu Claudia, moment dupa care am intrat eu si sigur s-a dus si ea dupa aceea, insa e de penalizat problema cu prosoapele chiar daca oferta e de low-cost!!! Ati auzit fetelor??? Nota 6.

 

P.S. Andreea 0721893274, era imbracata intr-o rochie beige pana sub fund, o tipa slim pe la 1.65 m, ten placut, nici alb, nici inchis, cu par lung, brunet, bine proportionata cu picioare subtirele si frumoase, prin rochie am ghicit o pereche de sani micuti si rotunzi , la fatza frumusica as putea spune, cu sprancene arcuite si bine conturate, cu buze subtiri ce te duc cu gandul la un sex ceva mai dur si mai kinky. Ar fi buna daca intre timp si-a mai “ajustat” si comportamentul…

  • Like 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...