Sari la conținut

Hot Bunny House 0720480977


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

...

In cateva min a aparut si fata aleasa de mine careia nu ii voi preciza numele pentru confidentialitate.

...

Va rog nu intrebati cum o chema pe fata sau alte balarii de genul asta ca nu voi spune pentru confidentialitate mai ales ca toate fetele au nume de scena cu siguranta.

 

 

Talibane, o să trec peste interdicţia prescrisă de tine şi voi insista cu o "bălărie", anume să te întreb numele de scenă al fetei!

Îmi vine greu să cred că ţi-a spus numele ei real, iar pe cel de scenă nu. De altfel, îmi vine greu să cred, la modul general, că ţi-a spus numele real, cel puţin de la prima şedinţă (afară doar dacă nu cumva s-o fi îndrăgostit şi ea de tine...).

Poate eşti de acord cu mine că identificarea fetei după numele de scenă este în egală măsură importantă într-o recenzie ca şi descrierea de ansamblu a salonului. Există destul de rar o "linie generală" a saloanelor de masaj (se prea poate ca acesta să constituie o excepţie), aşa că este esenţial să cunoaştem care anume fată ţi-a furnizat un masaj de calitate (sau nu).

Aşadar, spulberă misterul, dă voalul la o parte, scoate "hot bunny"-ul din pălărie şi anunţă-ne şi nouă numele de scenă al fetei care te-a fermecat!

Nu de alta, însă plănuiesc la vară s-o "încerc" şi eu...

Link spre comentariu

  Ma vad obligat sa fiu de acord cu tancul sovietic. Nici eu nu am inteles de ce nu ai putut spune numele de scena al fetei cu toate ca pe site din cate imi aduc eu aminte erau niste nume de scena. Cum e clar ca nu poti fi invinuit de lucruri necurate insa las la latitudinea ta daca vrei sa spui sau nu numele fetei.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Nene Stalingrad te rog sa ma intelegi, nu voi face acest lucru, dar pentru ca esti baiat valabil si ne tragem din acelasi neam de teroristi  :laugh2  :laugh2 vorbim in privat si iti zic acolo. Ideea mea a fost ca orice utilizator de aici sa mearga sa vada toate fetele pentru ca sunt mai multe frumoase. Si ceea ce imi place mie sunt sigur ca unora/altora nu le va placea...

 

Concluzia stiu ca e destul de nasol sa mergi acolo, sa vezi fetele si sa alegi una si celelalte sa ramana un picut suparate dar asta e...am riscat si am castigat deci riscati si voi. Din cele 6-7 sunt fete cam pentru toate gusturile..parerea mea.

 

Nene gabriel...doar stii ca ceea ce stiu eu stii si tu deci....stai linistit ca daca ai nevoie vei stii :)

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ideea mea a fost ca orice utilizator de aici sa mearga sa vada toate fetele pentru ca sunt mai multe frumoase. Si ceea ce imi place mie sunt sigur ca unora/altora nu le va placea...

 

asta e...am riscat si am castigat deci riscati si voi. 

Imi place!  :hihat  :clapp

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Rugamintea mea ar fi ca acest salonul sa-si precizeze orarul de functionare.

De exemplu, azi in jurul orei 14 nu raspundea nimeni la 2 dintre numerele lor de telefon. E pacat ca dupa ce se face atata vorbire pe acest subiect, atunci cand vrei sa folosesti acest serviciu sa nu ai cu cine vorbi.

  • Minus 11
Link spre comentariu

Buna . Am spus ca am lucrat o luna la deschidere acolo ... Sunt o fosta angajata . Vreau sa revin la 1 mai 2013 :) eu nu sunt din constanta de origine si am venit acasa la Bistrita .

 

Programul de lucru cat am fost eu era 19 - 06

Fete erau 8

Nu se intretineau relatii sexuale ... sau din ce stiu eu ca vb cu fetele ...

Era in centru ... undeva pe strada Miron Cosin . ...

Dc va mai pot da si alte informatii cu cea mai mare placere

 

Ps o sa imi anunt pe formu revenirea in salon cand o sa ajung in Constanta

 

 

Program de lucru : 19:00 - 05:00 ( Luni - Duminica)    In vara (incepand de la 1 iunie) se va lucra : non - stop

 

Preturi :

- masaj de relaxare 100 ron

- masaj erotic nud fast 100 ron ( 30 min)

- masaje erotic nud 200 ron

- masaj erotic dublu nud 400 ron

- masaj succesiv 300 ron

- masaj V.I.P.  450 ron ( include doua maseuze nud + o sticla de sampanie)

- Party - se negociaza la tel.

 

Revin in cateva zile cu un set de poze cu toate fetele care le avem in salon + poze cu salonul .

 

Adresa : Str. Miron Costin nr 68 , Constanta , Romania.

 

Adresa web : www.hotbunnyhouse.com

 

Tel : 0720.480.977 ; 0741.399.760 ; 0764.691359 

 

 

Rugamintea mea ar fi ca acest salonul sa-si precizeze orarul de functionare.

De exemplu, azi in jurul orei 14 nu raspundea nimeni la 2 dintre numerele lor de telefon. E pacat ca dupa ce se face atata vorbire pe acest subiect, atunci cand vrei sa folosesti acest serviciu sa nu ai cu cine vorbi.

 

 

    Nene Nemo rusinica maxima pentru tine. Nu ma asteptam ca la un membru cu vechime de aproape 3 ani pe acest forum sa faca asa greseli de incepator. Nu te supara dar ti-ai luat un mare minus.

  • Like 1
Link spre comentariu

    Daca un topic de doua pagini care la momentul postarii tale avea o singura recenzie din 29 de comment-uri ti se pare mult de citit chiar nu am ce sa mai comentez. Eu inteleg ca esti foarte ocupat cu celalalt forum si nici nu te forteaza nimeni sa alegi cumva intre acesta si cel local, dar daca tot ai ales forumul local ca fiind cel mai important, atunci macar nu mai face comentarii de genul #30. Sau macar daca tot vrei sa faci aceste comentarii, atunci rezervati timp ca sa citesti topicul. Tu ai facut un comentariu negativ pentru o neatentie de-a ta. Membrii mai noi s-ar putea sa te creada pe cuvant cum ca oamenii aia de acolo nu sint seriosi. Puteai sa vi cu o scuza ceva.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Ai dreptate.

Numai ca pentru aceasta informatie trebuie sa rasfoiesti tot acest topic. Crezi ca asta este interesant?

Ceva mi se pare foarte ciudat, zici ca nu ti se pare interesant dar totusi vrei sa vizitezi salonul. Eu cand vizitez pe cineva sau ceva, ma documentez, citesc tot ce se scrie despre acel ceva, tu vizitezi fara sa citesti, ceva nu se leaga. Sau singura intentie a ta era sa defaimezi acest salon si nu te-a interesat nimic decat sa gasesti un motiv repede sa arunci cu noroi...si asta e o explicatie.

 

PS: Sa "rasfoiesti" acest topic? macar postarea lui hot bunny house cu preturi si ce se ofera, unde se scrie si programul si tot iti sarea in ochi, concluzia mea personala este ca vrei sa defaimezi acest salon, nu te pot opri, nu am nimic impotriva doar ca vad ca iti creezi un obicei din lucrul asta. Stii foarte bine ca si la una din escortele de top ai vrut sa faci acelasi lucru. Daca continui asa, nu stiu unde vei ajunge.

Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Buna! Ne pare rau legat de problema cu apa de la dus,vom face tot posibilul sa reparam lucrul acesta.Dupa cum am spus,orice lucru spus la adresa noastra,a fetelor,a masajului,a mea sau chiar a salonului este binevenita.Cat despre "tigancile" care v-au intampinat pe dumneavoastra va pot spune cu siguranta ca nu sunt de etnie.Ne pare rau ca nu ati avut posibilitatea sa vedeti si restul fetelor,dupa cum s-a scris si mai sus,"gusturile nu se discuta".

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Multumesc pentru sfatul primit, cu siguranta voi atentiona viitorii clienti despre apa calda.Salonul nostru nu are pentru moment program pe timpul zilei,ci pe timp de noapte asa cum este si postat mai sus.Ne pare rau pentru faptul ca nu vi s-a raspuns la telefon la ora 14 insa telefoanele sunt in permanenta la mine si nu imi permit de fiecare data sa raspund la ele (din cauza altor activitati pe care le am),avand in vedere ca pe timpul zilei sunt acasa.Cat despre "cafeaua cu Beatrice",adica cu mine,o putem bea aici,la salonul nostru.Va asteptam!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Am discutat si cu Hot Bunny House la tel si i-am zis problemele astea si stiu ca nu este vina voastra nici cu apa calda nici cu scurgerea. Dar pe viitor :) poate poate...Si legat de cafea, cu prima ocazie, neaparat tre sa mai stam la o vorba. Si daca tot mi-ai prezentat salonul vip, poate il si inaugurez cu toate fetele  :pope Multumim ca raspunzi problemelor si ca interactionezi cu noi. Legat de treaba cu etniile, cred ca sunt rezolvate in mare, garantez eu pentru fetele de pe tura care am fost eu ca nu "se exista" rromance printre ele. Spor in continuare la ceea ce faceti si go go bunnies :)

Link spre comentariu

Salutare lume! Dupa cum va spuneam in posturile precedente, incercam pe zi ce trece sa devenim mai buni si sa fim cat mai aproape de cerintele si standardele pe  care domniile voastre le impuneti! In acest sens cu bunavointa dvs., acordati-ne putin timp si feedback pentru a reusi sa corectam micile probleme! Discutiile constructive de pe acest forum (indiferent de tipul recenziilor postate ) si parerile obiective, ne ajuta sa iesim din rutina si sa identificam prin ochii dumneavostra posibilele erori. Am mai facut un pas si am pregatit un TUR VIRTUAL al salonului, asteptam feedback si speram sa va placa. :)

 

http://constanta360.ro/saloane-masaj/hot-bunny-house

 

Best regards

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

"Multumesc" foarte mult pentru atentionari.

Nu inteleg verva voastra in combaterea oricarei obsevatii venite din partea unui posibil client.

Chiar daca am gresit, am recunoscut asta si consider ca observatia facuta ar fi benefica pentru salon, fara sa consider ca ar fi neseriosi.

 

@ g2br13l incearca tu sa citesti 2 pagini de forum pe telefonul mobil, atunci cand constati ca ai prins o ora in care te poti relaxa.

@ talibanul  - ma intereseaza serviciile de calitate si recenzia ta a fost deosebit de interesanta, din pacate nu pot retine detaliile despre program , locatie, pret la toate escortele si saloanele care-mi par interesante la un moment dat.

 

Prin aceste atitudini nu faceti decat sa indepartati pe cei care mai fac recenzii. Alegerea este a voastra.

  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Pt fratele Nemo, 70-80% din timp urmaresc forumul de pe telefon si crede-ma ca se poate daca iti doresti. Dar hai sa terminam cu offtopicul si sa revenim la recenzii si discutii pe subiect.

Eu consider ca noi facem totul ca lucrurile sa mearga dar fiecare vede lucrurile cum vrea/poate.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Imi cer scuze daca sunt rautacios , nu vreau asta doar imi spun parerea mea. da in legatura cu secretara aveti dreptate e f draguta si as fi preferat si eu sa faca si ea masaj in rest ce sa va zic primirea a fost placuta si atmosfera si salonul e ok, nu miau placut fetele si nici masajul si am ramas ca imi era lene sa mai merg in alta parte ma gandeam ce daca sunt tigaci ( e zicala acea ca sunt fierbinti si mai pasionale ) asta speram , dar nu sa intaplat asa si atuci ce sa zic ca am fost multumit nu am cum vam spus erau 2 fete una de 23 de ani si una de 20 parca nu sunt sigur am aleso pe cea mai in varsta ca am zis poate are experienta de viata in plus nu ca toate copilele sictiroase , masajul de relaxare mai mult a fost ca o frectie nu un masaj si la erotic sa frecat de 2 ori cu sani de mine si in rest laba pe care dintre voi va multumeste doar atat?

Da poate am prins eu la inceput si nu erau fete dar o sa mai incerc odata si am sa revin atunci cu comentariu la acest salon

Link spre comentariu

 Elviss 33 respecti si tu regulamentul ala cand vrei sa scrii despre o vizita la un salon de masaj? Nu de alta dar nu este prima oara cand te rog sa faci asta. Si mai ales atunci cand vrei sa faci comentarii negative. Deci te astept cat mai repejor cu aceasta recenzie.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

 

am si eu o curiozitate...care este diferenta dintre masajul nud si masajul vip? in afara de pret?

Dai un telefon la nr din titlu si cu siguranta vei fi lamurit.

Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Buna lume! Ne bucuram sa stim ca inca va mai ganditi la noi.Elvis 33 multumesc frumos pentru compliment,te mai astept pe la noi poate iti schimbi parerea.Dau eu o cafea (hehe).Cat despre fete,este o vorba"gusturile nu se discuta".Frumusetea e relativa.Ceea ce apreciem noi ca si frumos,altii ar putea considera ca fiind contrariul.In rest,ce parere aveti despre noul site?Va asteptam cu noi comentarii.Pupici de la iepurasi!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Buna lume! Ne bucuram sa stim ca inca va mai ganditi la noi.Elvis 33 multumesc frumos pentru compliment,te mai astept pe la noi poate iti schimbi parerea.Dau eu o cafea (hehe).Cat despre fete,este o vorba"gusturile nu se discuta".Frumusetea e relativa.Ceea ce apreciem noi ca si frumos,altii ar putea considera ca fiind contrariul.In rest,ce parere aveti despre noul site?Va asteptam cu noi comentarii.Pupici de la iepurasi!

Helau, daca tot mai urmaresti din cand in cand siteul, te rugam sa raspunzi si la intrebarea lui lilixthe1 de la postarea #45  : am si eu o curiozitate...care este diferenta dintre masajul nud si masajul vip? in afara de pret?", probabil ca din greseala ai omis-o :)

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Fiecare masaj in parte este explicat pe noul nostru site www.hotbunnyhouse.ro  .Masajul nud contine clasicul masaj de relaxare urmat de body massage si desigur masajul erotic.Acesta poate fi cu una sau doua maseuze.Masajul VIP este in principiu acelasi dar se desfasoara intr-o camera speciala la care se adauga si o sticla de vin spumant din partea noastra.Toate preturile,poze cu fetele,cu salonul sunt pe site.Va invitam sa-l vizionati.Sper ca am fost de ajutor cu raspunsul.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...