Sari la conținut

Bety 0773976845


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie

Uh, cum nu sunt prea convins ca vor mai lucra impreuna ( bety si sorina) o sa pun si aici.

 

Asadar,intai muzica : 

 

https://www.youtube.com/watch?v=VZebDz5AnGM

 

 

 

Sa incercam un nou stil de recenzie care sa aiba introducere( cum am gasit/reusit sa gasim escorta) , cuprins( derularea evenimentelor in camera de lucru) si incheiere( concluziile in urma vizitei)

Asadar sa incep

 

Visul unei zile de vara :)

 

Introducere.

Intr-o zi de miercuri a lunii iulie, anul 2014, mi s-a indeplinit un vis la care cu cateva ore inainte nici nu visam.Printr-un concurs de imprejurari am ajuns in pat cu doua dintre preferatele mele “din toate timpurile”:)  si anume sorina si bety. Cum s-a intamplat acest lucru? Pai, sincer, pur si simplu cu toate ca imi plac ambele, nu m-am gandit niciodata ca as putea sa intru cu amadoua.De ce nu m-am gandit? Nu stiu.Asadar, marti dimineata a venit in vizita in RO de peste tari si mari si oceane un nepot de-al meu pe care l-am vazut doar pana la varsta de un an, dupa care parintii lui au emigrat in Canada si nu l-am mai vazut pana…marti.O mandrete de baiat, acum in varsta de 19 ani.Am vrut neaparat sa-i fac o surpriza sa o tina minte, asa ca m-am gandit sa il duc la bety, crezand eu ca se potriveste destul de bine pentru el.In acest timp m-am gandit sa nu stau nici eu degeaba si sa merg si eu la sorina. Asa ca, pun mana pe telefon si o sun pe sorina, daca ne poate primi pe toti trei la ea. Ei doi intr-o camera, noi doi in alta camera. Nu stiam inca cat de pudic este cel mic, daca poate intra cu mine si fetele in aceeasi camera, asa ca am intrebat daca se poate separat.Sorina a fost de accord, bety a fost de accord.A ramas ca miercuri dimineata la ora zece sa ne prezentam tunsi, frezati si parfumati la locatia sorinei.Toate bune, doar ca marti seara a fost meciul brazilia-germania si cel mic a fost cu alti unchi in centrul vechi la meci, toti tinand cu echipa germaniei-doi dintre ei locuind acolo- asa ca, din bere in bere, cel mic s-a imbatat de l-au dus acasa pe brate.( asta am aflat mai tarziu).Asa ca eu, miercuri dimineata incepand cu ora 8.30 incep sa sun sa-l pregatesc pe ala mic.Telefonul lui suna, dar in gol.Am incercat pana la ora 9.00, daca am vazut ca nu se poate, intrasem in panica.L-am sunat pe unul din unchi si am intebat de el.A inceput sa rada si sa-mi spuna ca “este mort pentru urmatoarele 24 de ore”:).Nu stiam ce sa fac.Fetele stiau ca venim amandoi.Ii explic lui bety ca nepotul nu mai poate ca s-a imbatat si ca intalnirea se cam anuleaza. O sun pe sorina sa-I spun ca vin singur.Nicio problema din partea ei.Pornesc spre sorina putin stanjenit de situatie dar asta e, se mai intampla si lucruri neprevazute in luma asta.Cand mai aveam in jur de 500 metri, la un semafor, fac DING-DING. Ma, zic…dar daca…ntz…si daca tosusi…poate vrea…nu…nu cred ca vrea…dar daca vrea si ….pun mana pe telefon, vb cu bety pe mess.o intreb daca poate sa vina la sorina sa intram toti trei.Spre bucuria mea a acceptat din prima.Pun mana pe telefon si sun la sorina sa ii explic si ei.Nicio problema. Acum, deja incepuse sa-mi tremure picioarele numai gandindu-ma :) la ce va fi. In zece minute eram la sorina, in douazeci de minute a venit si bety.Ma uitam cand la una cand la cealalta cum vorbeau si nu stiam cum sa fac sa …ne bagam cat mai repede.Ele tot la vorba :).

Cuprins.

 Pana la urma a venit si clipa mult asteptata.Am fugit repede la dus si cand am iesit bety si sorina se admirau un ape alta, dezbracate…uhhhhh.Incepuse sa ma doar capul.Nu le-am zis nimic ca imi era frica ca anuleaza tot :))).Bety a fugit si ea pentru un dus scurt timp in care am inceput cu sorina.Pentru mine sorina este ca un medicament.Ma face bine imediatJ)))). Cand a intrat bety deja eram in transa.Mi-au aruncat prosopul din jurul corpului si au inceput “masacrul”.Din acel moment eu deja eram urcat undeva pe lustra si priveam la cei trei care se unisera.( si acum cand scriu ma incearca durerea de cap:P – probabil ca o sa-mi treaca greu si o sa ma ia de fiecare data cand imi aduc aminte). Incerc sa-mi aduc aminte cum s-au derulat evenimentele mai departe.Stiu doar ca ma sarutam cand cu bety, cand cu sorina, cand ele intre ele, cand toti trei la gramada J) si la un moment dat una din ele…daca nu ma insel bety, a coborat in jos…tot mai jos si a inceput sa ma suga in timp ce ma sarutam cu sorina.Atunci am zis in mintea mea ( posibil sa fi zis cu voce tare pentru ca nu mai detineam controlul) ca pot sa mor.Pula mea, ce mai imi trebuia in acel moment?:)))))))Incerc sa-mi amintesc cum am ajuns intre picioarele sorinei dar nu-mi aduc aminte.Cert este ca am ajuns si am inceput sa o ling cu asa o pofta, mai ales ca bety se ocupa de mine sa ma suga, de parca mancam piersici coapte si voiam ca acest moment sa tina cat mai mult.Chiar nu mai stiu cum a ajuns sorina sa ma suga si bety sa o linga pe sorina ))))))), totul era ca un vis din care nu puteam sa ma trezesc.Doar vedeam ce se intampla fara sa pot sa reactionez.Nu stiu cat am stat asa, doar ca la un moment dat m-am ridicat sa iau prezervativ si neputand sa-l desfac ( plm, imi tremurau mainile, de fapt tot corpul) am ajuns cu el la sorina care in timp ce era linsa de bety ma sugea pe mine si imi punea prezervativul. De ce? Pai bety aplecata sa o linga pe sorina imi arata o pozitie pe care nu o puteam rata, asa ca am trecut si am luato pe la spate in timp ce o lingea pe sorina.Eu le aveam pe amandoua in raza vizuala, dar totusi nu realizam ce se intampla :)))Ma aplecam peste bety sa o mai gust putin si pe sorina, batandu-ma efectiv cu bety pe piszda ei JJ  .

Acum, nu mai stiu sigur momentul cand sorina a atentat si ea, odata cu mine, la piszda lui bety.Stiu doar ca la un moment dat, eu fiind culcat pe spate…plm, nu mai stiu cum am ajuns asa, bety s-a pus cu piszda peste fatza mea si m-a rugat, sau chiar mi-a ordonat sa o ling.Sorina ma sugea pe mine de credeam ca imi dau sfarsitul.Ce mai la deal sau la vale…cu riscul de a le supara pe fete,:((( nu mai tin minte ordinea evenimentelor si sper sa ma ierte pentru asta, dar pur si simplu pentru mine a fost ca un vis din care dimineata iti aduci aminte doar franturi.Stii ca s-a intamplat, esti constient de asta…dar daca vrei sa povestesti…nu poti. Asa s-a intamplat cu mine acum, am povestit dar nu sunt convins ca asta a fost ordinea desfasurarii evenimentelor in pat J.

Si totusi, pana la urma, incarcatura emotionala si-a spus cuvantul…dupa aproximativ toate cele intamplate ( timpul nu pot sa-l aproximez-30 min? poate? chiar nu imi dau seama) si dupa ce m-am luat dupa ananda si m-am oprit o data sa nu ejaculez ( era prea devreme J))) , cu tot efortul fetelor ejacularea nu a mai venit( pula se scula, dar simteam ca oricat voi incerca nu se va putea) asa ca am pupat fetele pe frunte si am incheiat cu o baie binemeritata.Si totusi il inteleg pe ananda, te poti simti bine si fara finalizare.

 

Incheiere.

 

A doua cea mai buna experienta a mea. ( prima deja se stie-aici)

Note nu pot sa dau pentru ca sigur vor fi numai 10 pe linie asa ca mai bine nu dau.

Le recomand cu cea mai mare caldura mai ales prin prisma faptului ca “se plac” una pe cealalta”, asta este un mare plus pentru o intalnire reusita.

Bani: nimic in plus peste tariful standard ca si la simplu pentru fiecare.

 

 

Tin sa inchei cu un cuvant simplu dar spus din inima adresat ambelor fete:

 @sorina&@bety-va multumesc

  • Like 13
Link spre comentariu

Am vizitat- o.

 

LOCATIE f cocheta,aerisita, discreta,placuta

BETY     supla, draguta, interesanta,parfumata,etc

SEX         nu este pt cei setati pe GFE maxim, pasiune,etc(se simte ca esti cu o profesionista).....e amabila,joviala,isteata, face un sex oral excelent si un sex normal...normal                                            un 8,5 sa,zic,per total

VARIANTe  TaRIF    150 fin,maxim 30 min,   200/ora

o experienta ok, daca doriti un oral f.bun si nu sunteti focusati f.tare pe lugu-lugu...

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De ziua mea, ziua mea, ziua mea… A sosit si momentul mult asteptat, al cadoului de ziua mea (ca sa evit alte intrebari, mi l-am platit singur – da, stiu, frustrant, ma gandesc ca ar fi fost mai misto sa mi-l plateasca sotia))) Ideea unui trio cu 2 fete foarte pricepute imi venise cu mai mult timp in urma, insa, fiind vorba de o experienta “memorabilia” mi-am propus sa o pregatesc cum se cuvine… Primul demers a fost sa imi customizez echipa de partenere, iar in mintea mea mi-am zis ca un flavor nelipsit trebuie sa fie amica mea Sorina- inteligenta, amuzanta, experimentata si foarte openminded, plus ca este, ca si mine, o mare iubitoare de fete frumoase) M-am gandit sa alatur pe cineva compatibil, insa complementar (stiu ce vreti sa spuneti, si eu ma gandisem la o mulatra, insa se pare ca nu prea exsta oferte serioase pe piata)). Intrucat am vrut ca experienta sa fie OK si pentru ele, i-am sugerat Sorinei, prin PM, ca cel mai bine ar fi sa “ne” aleaga ea partenera, si, fara sa ezite prea mult, mi-a recomandat-o pe Betty (pe care o cunosteam de la o experienta 3some cu Michelle). Aici, trebuie sa ma inchin in fata lui Oly, si sa-i spun ca in afara de brelocul promis, adaug si o sticla de vin, intrucat el a fost deschizator de drum in demersul asta… Zis si facut: stabilim ziua, ora, locatia Sorinei, totul era setat pentru marea zi Pe drum spre Sorina, m-am oprit sa iau niste prajituri, sticla de sampanie o pusesem in frigiderul de la serviciu cu o zi inainte, asa ca era inca rece, eu spalat, parfumat, cu “treningul” cel bun pe mine, ma prezint la Sorinette, putin mai devreme de ora discutata, ca deh, nu mai avea baiatu’ rabdare. Betty inca nu ajunsese, asa ca m-am conversat vreo 10-15 minute cu Sorina, ne-am updatat cu ultimele plimbari facute de fiecare din noi (acum imi dau seama ca eu am povestit mai mult: pe-aia cu hidrobicileta am citit-o de pe forum))) a sunat dragalasha de Betty care se ratacise printre blocuri si Sorina a indrumat-o la apartament. Mah, cand am spus ca asta mica are o privire de caprioara ratacita, nu am gresit cu nimic: Betty, care are vreo 25 de ani, nu pare mai mare de 19-20. Este maruntica, slabanoaga, sani mici, frumos bronzata, si are o privire nevinovata de iti vine sa o iei in brate. (Bineinteles, am luat-o in brate, am pupat-o, am alintat-o, stie sa se gudure pe langa tine si sa se bage direct sub pielea ta) Am intrat la dus, timp in care fetele au facut sa dispara hainele de pe ele, apoi am ajuns in camera ostilitatilor, pe canapeaua mult prea mica a Sorinei. Pana m-am incalzit nitel cu Sorinette, Betty, a intrat la dus, si ne-a surprins intr-un moment in care ne cam scanasem din sarutari unul-altuia intreg corpul, si eu primeam un oral de mare clasa. Betty a inlocuit-o pe Sorina la dezmierdarea juniorului, Sorina s-a suparat si a revenit, pana la urma nu stiu cum naiba au facut, una era cu ea in gura, si una se plimba cu limba prin zonele adiacente…desi eu trebuia sa fiu “centrul” atentiei, Sorina s-a “centrat” putin si pe “bijuteria” lui Betty, care m-a abandonat, ce-i drept, doar pentru o clipa, ca apoi sa ma traga din nou cu goguta in gurita, intrun trenulet al placerii… Ne-am mai foit noi cateva minute, ne-am mai schimbat intre noi, la un moment dat, vazandu-ma ocupat cu gura la bijboaca lui Betty, caprioara stand calare pe fata mea, Sorina a montat un prezervativ pe goguta, a incalecat pe-o sa, si…s-a dus naibii povestea mea, ca am finalizat abundent, zguduindu-le pe cele 2 fete care ma calareau… Pauza de o tzigarusa (ele), un pahar de sampanie si de vorba, papat nitel din tort ca se topea inghetata, dus de reimprospatare, si numai ce le vad pe fete ca isi zambesc una alteia, si amandoua mie. Atat mi-a fost, imi zic, sa vezi ca astea mici iar mi-o trag)) Ceea ce au si facut… Am reinceput trenuletul de oraluri, pana “am crescut” suficient de mare si de tare, Sorina mi-a tras un alt durex pe junior, si de data asta am pus-o pe caprioara in pozitia caprita, si da-i frate, asa, pana la finalizare… Sorina era si ea langa noi, o mai mangaia pe Betty, ne mai saruta cand pe unul cand pe altul, se mai masturba, mai gemea, zapaceala!!! M-au facut fetele astea sa-mi tremure genunchii si sa ma termin a 2-a oara…

Nu stiu cum sa fac, ar trebui sa dau note, ca asa zice la regulament: pe fiecare dintre fete le-am mai notat cel putin o data, iar acum sunt al naibii de subiectiv, pentru ca mi-au facut un cadou atat de special. Hai, totusi, ca sa fiu in spiritul forumului, sa notez astfel:

Locatia: 8,5 (Sorino, nu pot sa dau mai mult)))

Igiena: Sorina 10, Betty 10

Aspect: Sorina 9,5, Betty 9,5

Oral (N): Sorina 10, Betty 10

Normal: Sorina 10, Betty 10

GFE: 10+ fetele astea pot fi profesoare de GFE, realmente in preajma lor te simti liber, nestingherit, rasfatat… Bravo fetelor!

Fetele au tarif de 200 RON/h fiecare. Ceea ce mi-au oferit ele, insa, este priceless: nu a fost o intalnire conventionala, practic nu am vorbit nicio clipa despre bani. Am savurat fiecare moment departe de ceas, lume si tocmeli, si la sfarsit am depus pe masuta o suma insignifianta fata de bucuria, emotiile si placerile primite.

Daca le recomand??? Desigur, sunt 2 escorte de top, dintre cele mai bune ale momentului, 2 persoane cu care, daca esti om, este absolut imposibil sa nu te simti bine sis a nu fii si tu tratat la superlativ. In plus de asta, cu fetele astea ai si ce discuta, asta in cazul in care va intereseaza si acest aspect iar duo-ul dintre ele este unul de exceptie, desi nu este unul “traditional” – am inteles ca la mine se intalneau a 2-a oara in formula asta (la naiba, si aici tot al 2-lea am fost))

Va multumesc mult, fetelor!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

doar 5 recenzii , mai asteptam

:wave

 

 

inca 5 minim de la colorati

 

Ar fi asa:

 

1. Borat80 - Membru premium

2. Laury - VIP member

3. Oly - VIP member

4. Kristi222 - VIP member

5. Gyorgye69 - VIP member (Bety+Michelle)

6. Gyorgye69 - VIP member (BEty+Sorina)

 

Asadar?!?! 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua dragii mei,

 

 

Multumesc Pisicuts pt promovare... multumesc membrilor pt recenzii... dar mai ales Sorinei pt sugestie... te sarut dulce draga mea, stii tu cum si mai ales unde :gifs_ojos ....

 

O zi placuta sa aveti si va astept cu mare drag ca si pana acum!

 

Va imbratisez! :kiss2

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:intr-un ocean de pizde
  • Oras:intr-un ocean de pizde

Saptamana trecuta am reusit si eu sa ma programez la Bety cea urata (glumesc, este o tipa foarte misto) cu locatia pe Octavian Goga. Ajuns la locatie am gasit loc de parcare destul de usor. Locatia este un apartament destul de OK, curat, la baie curat, prosop curat, gel de dus si notez locatia cu 8 (lipsa A/C). Bety este o tipa micuta si foarte finuta, cu un corp superb si primeste nota 9 pentru aspect. Am facut repede un dus, a fost si Bety la dus si am revenit in futodrom unde Bety a inceput sa suga pula intr-un stil foarte porno, cu multa saliva, cu atentie la toate zonele, schimbare de ritm, un oral de nota 10. Montat cauciuc si incins pasarica Betiney in toate pozitiile posibile, nu comenteaza la nimic, am pompat cat am putut si am descarcat tot pe corpul ei si primeste nota 10 la sex normal. Gfe de nota 9. Ora de sport in compania Betiney m-a costat fix 200 lei. Merita locul in TOP.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Vizita mea la Bety mi-a colorat ziua !! desi am ajuns la ea in pauza de la birou, am avut in continuare o zi cu fluturasi !!


Ajuns in locatie, intrat in camera, improspatare din partea la amandoi si inceput actiune, dar ce actiune ca am crezut ca ma lasa fara vlaga :) un oral demential cu schimb de ritm m-a innebunit, am incercat si normal dar mai putin ca am cerut sa revenim la oral ca imi placea prea mult, am revenit la normal unde am si terminat. Igienizat la baie si inceput iar cu mangaieri si rasfat din partea unei fete superbe, arata destul de bine la corp dupa cum se vede si in poze, amabila si vorbareata chiar te ajuta sa te destinzi.


 


Note:


Locatie - 9 


GFE - 9 simti ca esti cu o escorta profesionista


Oral - 10


Normal - 9


Igiena - 10


Pret- 200 ron


 

  • Like 5
Link spre comentariu

Salutare

 

Am ajuns si eu la Bety. Am sunat, programat in aproximativ o ora, programare respectata de ambele parti. M-a ghidat spre locatie, usor de ajuns. Mi-a deschis o fata frumoasa, silm asa cum imi place mie. Am ajuns in camera, am vorbit putin, apoi am mers la dus. Am revenit in camera, am inceput cu un oral neportejat, bun cu de toate, lins, atentie la zonele adiacente, geme frumos. Am pus un prezervativ si am trecut la normal, e stramta, diferite pozitii, ea deasupra se misca bine, misionar, pe la spate si am finalizat in prezervativ. Am mers la dus, am mai vorbit putin si am plecat.

 

Note:

 

Locatie - 9 (destul de curat, baia ok, geluri de dus, nu m-a deranjat nimic)

Fata- 9,5 (micuta, slim)

Oral - 9,5 (neprotejat, bun, lins peste tot, priviri porno, gemete)

Normal - 9 (protejat, stramta, se misca bine)

GFE - 9

Halat 200 ron/ora

 

O experinta placuta. Recomand.

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...