Sari la conținut

Blonda tanara 21 de ani 0743952463


ylinescu

Postări Recomandate

  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Am gasit urmatorul anunt in Vand si Cumpar:

 

blonda tanara, 21/170/53 kg, frumoasa, ofer senzatii tari la maxim extaz domnilor care se respecta, la locul meu de refugiu curat si discret. telefon 0743952463 gina.

 

 

 

 

Sun,imi raspunde o voce placuta,imi spune ca locatia e undeva in centru langa posta...Nu stiam de locul acela si de curiozitate ma indrept imediat acolo...Ma poate primi imediat,preturile foarte aiuristice ,100 ron normal+oral protejat si 150 sex total..penibil...Intreb dar doar oral neprotejat si imi zice ca 100 de ron,adica e la fel ca normal+ oral,sunt foarte proaste astea din Arad, am observat ca au inceput sa se ia una dupa alta cu chestia asta...

Ajung usor ,imi deschide una blonda da in varsta,fara dinti...o intreb ca ce e cu ea,ca a zis ca are 21 de ani...Imi raspunde ca da are o colega de 21 ,ea are 37...Ok,vine si aia,tot blonda,tot fara dinti,arata sa zicem de nota 5 cu indulgenta,destule kg in plus,cam 1,65-70m si 65-70 kg.....O intreb zice ca e 80 un oral protejat,accept asa mai ales la cum arata,zic hai macar s-o vad goala daca tot am ajuns...Sanii destul de lasati,voia si sa nu se mai dezbrace,pana la urma am convins-o...

Incepe sa-mi faca un oral din picioare,facea destul de ok,dar nu prea mi-a placut cum arata,pana la urma m-am terminat f repde pentru ca eram excitat de acasa...M-am uitat la ceas,totul a durat 10 minute cu tot cu venit,dezbracat,imbracat si plecat...

 

 

 

 

  • Locatia - 8 centrala,se ajunge usor,inauntru e naspa,dar ce mai conteaza asta,daca escorta nu e misto...
  • Aspectul fizic- 5 poate mai mult,dar avea (n-avea) dantura de centurista
  • Oral  - 7 poate ca face si mai bine,dar nu mi-a placut de ea si faptul ca era protejat scade din nota
  • Tarifare - 80 ron oral protejat
  • GFE 1 - nici n-ai ce-i cere la asta asa ceva
  • Concluzia finala-  NU recomand, decat pentru cine chiar n-are ce face asa cum am fost eu :laugh2
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

"roscata frumoasa, sexy, curata, finuta, 20/170/52 kg, ofer sex total si senzatii tari la maxim extaz domnilor care se respecta la locul meu de refugiu curat si primitor, suna-ma te astept. telefon 0730682512 gina."

 

Aceeasi tipa, acelasi loc - zona centru Libelula, Arad, doar alt numar de telefon.

Descrierea actiunii:

Am sunat la numarul din anunt si tipa mi-a raspuns cu o voce lesinata de nu prea am inteles nimic doar ca pot sa vin cand doresc. Am stabilit ca ajung in 45 de minute si ca o sun din fata blocului. Am sunat la ora indicata si nu a raspuns. Am facut cateva ture de centru si dupa inca 3 discutii la telefon de genul "in 2 minute" am reusit sa ne intalnim. Zona este chiar centrala si risti sa te intalnesti cu o gramada de cunoscuti. Din punctul asta de vedere nu prea mi-a placut ca am stat 30 de minute la panda pana se elibereaza domnisoara.

Locatia este o garsoniera modesta, iar camera actiunii este dotata cu un pat - saltea si un televizor :) unde rulau reclame la tigai. Intrucatva nu tocmai o atmosfera care sa te destinda.

Domnisoara pe la 24 de ani, 1.60 m, 70 kg, grasuta, trasaturi frumoase, sani mari usor lasati, fund imens :)

Am stabilit 100 ron cadoul meu pentru ea pentru un numar normal+oral protejat si apoi domnisoara a facut dus din proprie initiativa.

 

Am observat ca tipa desi este draguta era total plictisita de viata. A inceput cu un oral destul de brutal pusa clar sa termine repede cu mine. Dupa 10 minute m-a intrebat derutata de ce eu nu ma termin repede? (...) Chestia asta m-a cam indarjit ca sa zic asa si atunci i-am dat-o de numa' cam inca 20 de minute (4 pozitii) pana cand tipa m-a rugat sa ma termin. Nu pot sa zic de atitudine GFE in minutele astea, dar tipa o gemut ceea ce o mai redus din automatismul miscarilor ei.

La sfarsit servetele+servetel umed si am tulit-o.

 

Si acum notele:

 

Locatie: 8. Central dar foarte vizibil

Contact: 3. nu este punctuala si probabil trebuie sa ai noroc sa intri la ora programata, altfel ii bine sa te innarmezi cu rabdare pentru 30-40 minute.

Aspect fizic: 6. Nu este urata, ba chiar dragutza. Daca ar slabi vreo 15 kg ar fi tip top. Are un fund mare cat roata carului si ai de ce apuca acolo. Sanii iar sunt simpatici :)

Oral: 7. protejat si destul de activ. Ai impresia ca vrea sa te inghita.

Normal: 6. Face totul mecanic si abia asteapta sa termini si uneori pare atrasa de emisiunile de la televizor. Daca i-o dai puternic se implica. O avantajeaza pozitia capra cu un mare like pentru fund.

Anal: nu a sugerat ca ar fi in oferta si nici nu am intrebat. Dar ar fi interesant.

GFE: 2. mecanic

Tarife: 100 Ron. Are in oferta 4 variante - 100 RON oral+ normal. 100 RON oral, 100 RON normal, 100 RON masaj erotic (=oral dupa cum tot dumneaei s-a exprimat).

Timp: 30 min asteptarea in zona, 40 de minute actiunea, din care 5+5 echipat dezechipat si mici discutii.

 

Concluzia : daca aveti timp si 100 ron si nu mai stiti ce sa faceti merita o tura cu ea. Dar nu este rupta din soare. Este o tipa normala.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...