Sari la conținut

Alexandra 0735336512


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/alexandra-!/417849/ ! Urmaresc de mult timp topicurile voastre si chiar am ramas foarte mirat ca nu am gasit si pe aceasta domnisoara in discutiile voastre ! Activeaza cam de aproape 1 an in Ploiesti , din ce stiu eu si din ce am discutat cu domnisoara ! Am fost de vreo 7-8 ori la ea si declar ca sunt foarte multumit de serviciile ei si am sa vin si cu argumente :

- pretul 100 de ron o finalizare , oral-normal , oral neprotejat fara finalizare orala ! oralul executat f bine , ca la carte ! accepta orice pozitie la normal si se implica , in limita normalului , ca va inchipuiti majoritatea nu o fac de placere...ea nu face exceptie !

- aspect 1.75 draguta , slabuta , fundulet micut si bombat , numai bun de " rupt in 2 " , sani micuti !

- comportament excelent , nu face figuri , nu comenteaza , nu se uita urat , iti vorbeste exceptional de frumos , te serveste cu o apa , un suculete...nu se grabeste gen " vezi ca mai ai 5 min si gata ti-a trecut timpul "...

 

PS : mai face si reduceri daca esti client mai fidel , nu zic mai multe ! aaaaaa...si dk igiena este ok...si insisti mai mult...cand vorbim de zonele adiacente...coboara cu limbuta si un pic mai jos...mi-a facut o data un annilingus de toata frumusetea :D

 

SPOR !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Am avut norocul sa beneficiez de tratamentul Alexandrei, undeva prin luna mai. O studenta reala (m-a convins prin discutii, si am ceva experienta sa nu ma pacalesc). Mi-a placut mult. Am prins-o foarte greu la telefon, dar eram prea incitat de comentariul colegului care a descoperit-o si a descris-o asa frumos (futaciosul_adrian) si de aceea am insistat. Am gasit si o explicatie pentru faptul ca o prindem greu: nu raspunde la nici un apel de cand ai intrat pe usa pana pleci, si cum are clienti suficienti, timpul pentru telefon ramane foarte scurt.

Aprecieri:

- Atitudine: 10. Prietenosa, cu bun simt, voce placuta, finuta, iti ofera o apa, un suc, nu grabeste lucrurile.

- Aspect: 9.5. bruneta, inalta, slabuta (mie imi place asa), ochi superbi albastri, sani mici dar frumosi, o pasarica divina, igiena impecabila, un parfum discret

- Conditii locatie: 9.5 (apartament in centru, o scara de bloc foarte linistita, apartament elegant si foarte curat, baia la fel, sapunuri, sampon.., prosop mare si curat, pat f. mare, lenjerie curata.

- Oral:9

-Normal:9

- GFE: un minus pentru lipsa FK, dar simti ca te contopesti si ca esti in pat cu iubita

 

As recomanda-o cu mare drag.

Dar acum apare necazul: in ultima saptamana am vrut sa o vizitez din nou, chiar mi-e dor de ea, dar surpriza..are telefonul inchis sau nu mai are numarul. Am incercat 5-6 zile la rand. Nimic.

Cine poate spune ceva despre ea ar face un mare bine daca ne-ar spune.

Chiar si pe Ea o rog sa ne transmita ceva.

Multumesc!

 

Mi-as dori sa avem cateva Alexandre ca ea prin Ploiesti.

 

Salutari!

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...