Sari la conținut

Simona, matura, Trapezului - 0732721047


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Anuntul suna cam asa "SIMONA, 36 de ani, doamna matura, senzuala, cu forme apetisante, plinuta ofer momente intime si relaxare d-lor manierati intr-o locatie curata si discreta, Titan, Trapezului "

 

Tentat in continuare de femei mature ma hotarasc sa marchez la doamna din anunt. Sun imi raspunde la telefon o voce placuta, sigur nu era doamna din anunt. Ma ghideaza la Piata Trapezului, mai exact pe Theodor Pallady, intr-un bloc chiar pe bulevard.

Ajung sun la interfon, urc si surpriza: imi deschide o doamna la 1,55 plinuta pe la 65 kg, cam obosita la fata; oricum dupa fata se apropie de 40 de ani, cu o voce ragusita.

Imi zic: hai sa o incerc pe asta.

O intreb meniul: 60 ron/fin. oral protejat/neprotejat, functie de igiena, normal protejat. Intreb daca este singura si imi zice ca mai are o colega. Tentat sa o vad o rog sa mi-o prezinte. Apare o tipa la 1,5 foarte slaba, pistruiata, total neatragatoare. Raman la Simona.

Actiunea: incepe dezechiparea, la care doamna prezinta niste sani nr. 3 destul de frumosi, care la varsta declarata nu au pierdut lupta cu gravitatia. Continua cu un oral destul de slab, cu tentative de dp, chiar incerca sa aiba grija de zonele adiacente. Normalul nu s-a desfasurat decat in doua pozitii deoarece eram prea incarcat si am decartat repede in balonas in pozitia doggy.

 

Notele:

Locatie: 8 (curata dar cu un miros persistent de parfum ieftin, chiar foarte inecacios)

Aspect: 7 ( o dezavantajeaza mult fata de obosita rau)

Oral: 5 (banal rau)

Normal: 8 (destul de stramta, cu niste gemete false sau nu - nu am putut sa-mi dau seama)

Anal : nu am incercat, nu stiu daca face, oricum nu avea in meniu si nu eram tentat.

FK: nu

GFE: aproape 0 , nu a scos doua vorbe.

 

Concluzia: daca esti prea incarcat, la 60 de lei si daca esti prin zona se merita, altfel nu.

Oricum eu nu mai revin.

post-50136-0-79889300-1366433632_thumb.jpg

post-50136-0-39545200-1366433643_thumb.jpg

post-50136-0-22916300-1366433651_thumb.jpg

post-50136-0-35455000-1366433661_thumb.jpg

post-50136-0-25018700-1366433672_thumb.jpg

post-50136-0-67715100-1366433682_thumb.jpg

post-50136-0-09886300-1366433692_thumb.jpg

post-50136-0-64309200-1366433704_thumb.jpg

post-50136-0-56860900-1366433713_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am sunat azi pentru o programare. Desi am fost punctual, la ora stabilita era ocupata cu un alt client. Deci primul venit, primul servit.

 

In aceeasi locatie activeaza si Mirela, tipa mica si pistruiata de care vorbeste colegul @Marchese de sade. Recenzia Mirelei este aici: https://nimfomane.com/forum/topic/7317-mirela-0736549922/.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua!

 

Azi am reusit s-o vizitez pe Simona. De data asta a respectat programarea si intalnirea a decurs firesc. Nu mai insist asupra adresei locatiei deoarece sunt informatii suficiente in recenzia anterioara plus ca am descris si eu in topicul colegei sale de suferinta, Mirela (vezi link).

 

Am batut usor la usa si mi-a deschis Simona -rasucita ca o sarmaluta intr-un prosop mare de baie! Simona are undeva spre 40 de ani, de inaltime medie (spre 1.60m) si greutatea undeva la 65 kg. Confirm ca este doamna din fotografii doar ca acum este roscata.

 

Am schimbat cateva banalitati si am cerut la dus. Baia este ok, curata, cu geluri de dus si prosoape puse la uscat.

La intoarcerea de la baie am intrebat de Mirela. Ele lucreaza "pe tura", in locatie  mai sunt si alte fete ce presteaza dupa un alt orar. Nu am intrat in detalii!

 

Am trecut la actiune. Simona are pielea alba, sanii usor lasati cu sfarcuri nu tocmai erectile, colacei la burtica si ceva celulita pe coapse. Miroase frumos si este cremuita din belsug. Pasarica este epilata proaspat, are labiile lungi si un clitoris mare -ca un mot de curcan. Daca as privi-o cu ochi de mecanic auto, nu de doctor, as zice ca are cablul rupt la kilometraj! Pare obosita dar e in functiune!

 

Dupa vreo 3-4 minute de oral mediocru, neprotajat (nu m-a intrebat cum vreau si nici nu am avut timp sa spun; a luat-o brusc in gura!), a pus balonasul si m-a intrebat cum o facem. Am inceput misionar, umer-craci, capra si am terminat in prezervativ.

 

Toata distractia a costat 60 de lei si a durat 30 minute cu tot cu dus. Banii i-am dat la inceput, din proprie initiativa. O experienta banala cu o doamna la fel de banala. Nu o recomand! La banii astia puteti gasi ceva mai bun daca rasfoiti forumul.

 

Notele mele sunt:

GFE - 5;

Sex oral - 6;

Sex normal - 7;

Locatie - 8;

Igiena personala - 9.

 

O zi frumoasa si o saptamana minunata!

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Având deseori drum în zonă, am decis s-o vizitez pe doamna Simona. Vocea la telefon mi s-a părut răguşită, puţin atrăgătoare. Atras de preţul mic am pornit spre locaţia indicată. N-am simţit vreo mişcare în locaţie şi nici n-am întrebat dacă lucrează şi alte fete.

Simona zice că are 36, dar eu cred că are mult mai mult. Nu e nici frumoasă nici drăguţă, ba chiar comună, neinteresantă. Are sub 1.60 şi e destul de voinică. Nu prea am găsit subiecte de discuţie aşa că am purces la treabă. Făcusem duş, aşa că am sărit la fapte.

 

Doamna arată bine la trup, sânii sunt măricei, bine întreţinuţi. Păsărica e epilată, curată, cu labiile mari şi clitorisul bine reliefat. M-am jucat puţin la păsărica ei cu degetele, i-am mângâiat sânii; părea să-i placă. Privirea ei trădează o oarecare falsitate, o politeţe rece. Nici eu nu m-am arătat prea cald, aşa că nu comentez.

 

Oralul executat în picioare cu ea jos lângă pat. S-a înfipt direct în falus, abia am apucat să-i cer să-l protejeze de "intemperiile" ei erotice. Deşi fără prea mare atenţie la vecinătăţi, examenul oral a fost bun, cu ştiinţă şi perseverenţă. Normalul a fost scurt şi eficient în poziţia capră şi apoi misionar. Păsărică destul de strâmtă, a creat o senzaţie plăcută, acompaniată de gemete. Totul a avut un iz de fals şi grotesc, dar poate că asta căutam.

 

I-am dat cadoul la început (60 de roni). Am rămas aproximativ 20-25 minute.

Notele: aspect 6 (e comună, riduri pe faţă, i se observă vârsta), locaţie 7 (nu mi-a plăcut, totuşi curat), oral 7, normal 8, GFE 6 (FK nu ştiu, oricum n-aş fi încercat). A fost o experienţă sub medie, ce nu merită trecută în anale. O recomand doar celor care vor o femeie voinică, fără pretenţii, prestatoare de sex banal şi cam atât.

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ajung la Simona colega celei mai sus mentionate...tot asa scuzandu-se pentru ca cea la care vroiam sa merg era racita..In fine Simona nu arata rau tate bune,buci sa ai de ce sa apuci...trecem la oral foarte cald si fara deep dupa aceea trecem la favorita mea pozitie 69 stam fara sa ne grabim iar apoi o pun in pozitia misionarului si ii mai trag o serie de limbi pentru ca imi placeau labiile ei...Simona s-a exitat atat de tare incat i-am bagat pula in pizda fara prezervativ amintindu-si de el dupa vreo 2 min timp in care ma bucuram de umezeala pizdii ei... dupa ce mi l-a pus cu gura i-am mai tras o serie de limbi si am finalizat razand...!!!


 


Calificative


Oral:8 cam cu teama o face


Normal:9 pentru ca o face ca si cum ar fi prietena ta


Anal:nu m-a interesat


Tipete:10 limbile si dupa aceea pula fara prezervativ in pizda ei au facut-o sa isi dea frau liber ca si cum nu ar fi fost platita sa se futa...


  • Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe Simona de curand. Adresa e aceeasi - bloc stradal in zona Pietii Trapezului.

 

De multa vreme eram interesat de aceasta doamna planturoasa, dar nu am reusit sa ne sincronizam. Cand in sfarsit ne-am intalnit si i-am spus ca o urmaresc inca de la primele ei anunturi, a avut o reactie de surpriza placuta si a devenit mult mai deschisa.

 

Simona in prezent este foarte aproape de idealul BBW: e mai corpolenta decat in pozele de mai sus, dar are corpul foarte bine proportionat, iar pentru un fan BBW ca mine intalnirea a fost "a dream come true". E comparabila pe deplin cu cea mai buna femeie BBW pe care am cunoscut-o, Andreea care a activat in 13 septembrie si Dristor, dar care din pacate s-a retras. Daca Simona ar fi avut si GFE-ul Andreei, ar fi fost cu adevarat perfecta.

 

Pe parcursul intalnirii, Simona s-a comportat profesionist, politicoasa dar distanta, fapt care nu m-a deranjat. Am trecut la o igienizare scurta, dupa care am inceput "ostilitatile" pe o saltea asezata pe podea. Am avut parte de un oral np decent, dar oricum nu oralul ma interesa, ci sa trecem cat mai repede la un doggy salbatic, asa cum merita orice femeie cu un cur asa de frumos si bogat precum al Simonei.

 

Culmea e ca dupa oral mi s-a cam inmuiat "instrumentul", si pana sa pun cauciucul devenise din nou mic, spre dezamagirea Simonei. I-am spus ca dupa penetrare o sa creasca inapoi, ceea ce s-a si intamplat. Inainte de penetrare am intrebat daca folosim lubrefiant, la care Simona a spus ca nu e nevoie, si asa a si fost, fiindca se umezeste natural exact cat e nevoie.

 

Ei, si acum e acum: ce a urmat intrece orice imaginatie. Cred ca doar adevaratii fani BBW inteleg ce inseamna sa te bucuri pe deplin de un cur monumental de femeie matura implinita, sa-l posezi din toate directiile cu intensitate maxima, sa te infingi cu pula in el cu disperarea ca e ultimul lucru pe care-l faci in viata. Am pompat in curul Simonei cu toata exaltarea pe care am adunat-o in cei cativa ani de cand tot baleam la pozele ei, Desi nu eram in forma fizica optima, a ajutat foarte mult atitudinea submissive a Simonei, care pur si simplu s-a lasat posedata total, scotand niste gemete discrete, dar innebunitor de incitante.

 

Concluzia: pentru mine, una din cele mai extraordinare experiente ever. E extrem de greu de gasit o doamna BBW de calitate, cu un cur asa futabil, o atitudine submissive si o participare la actiune ca ale Simonei. Cea mai tare femeie BBW pe care am cunoscut-o a ramas pana in prezent Andreea de care spuneam mai sus, care s-a retras si careia cu greu i se poate gasi ceva pe masura. Insa sunt sigur ca pe viitor Simona va umple acest gol, cel putin pentru mine, dupa cum am constatat de la aceasta prima intalnire.

 

Locatie: 9, cu toate ca nu ma intereseaza designul de interior cand merg sa ma fut

Aspectul doamnei: 9

Aspectul curului doamnei: 10000000000.............................. :)

Oral: 8

Normal: 10 cu felicitari

Anal: nu presteaza, dar nici nu eram interesat

Prestatia: 60 lei, achitati din proprie initiativa la inceput

 

Din partea mea e o recomandare maxima pentru fanii BBW, iar eu, daca as putea, as lua-o de nevasta :).

 

PS: Am observat in timp la asemenea recenzii pozitive tot felul de acuze de "pescareala", culmea din partea unora fara mari contributii. Va asigur ca nu e cazul, si chiar imi pare rau ca am ratat sa scriu poate zeci de recenzii din cauza tonului deseori neprietenos pe forum. Asa ca in masura in care voi gasi timp, voi asterne pe viitor si alte experiente reusite cu femei mature.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Am vizitat-o si eu pe doamna, acum aprox 2-3 luni, nu stiam ca are topic aici, am luat nr de pe anuntul.ro, eram prin zona si tocmai ce trebuia sa ard gazu cam 1h.

Locatie e chiar la intersectia trapezului, pe partea opusa cu mega image, a doua scara din primul bloc. Se intampla intr-o duminica.

Am optat pentru un oral protejat pentru ca nu-mi inspira incredere. Oralul a fost unul banal fara deep fara artificii dupa care am trecut la normal, am pus-o doggy si am pompat pana la finalizare. Neimplicata la normal. Per total ca si aspect la fata se vede varsta, la corp e relativ decent comparativ cu varsta si categoria in care se incadreaza. Am vrut sa stau 1h dar mi-a explicat frumos ca asteapta un client mai vechi, am inteles si am apreciat ca nu ma taxat 1h ca dupa sa ma expedieze cat mai rapid. Intr-un fel mai bine ca nu cred ca mai eram in stare de al 2-lea numar. Nu e genul meu, e cioara dar una corecta ca si atitudine.

Baie modesta dar curata. In perioada aia mai avea o colega cu care nu m-am intersectat.

Aspect general 6,5

Locatie 7,5 modest dar curat.

Oral 5,5

Igiena 8,5

Normal 5.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator mertec
Reputație: 0

Acum am fost si eu la Simona , am plecat satisfacut dar cam nemultumit pentru ca mai e cel putin inca o fata in locatie (la care am fost dar nu ii mai stiu numarul pentru recenzie) care activeaza si pentru o secunda am dat nas in nas cu alt client in locatie, ceea a fost foarte naspa mare minus aici.

Ca prestatie ok pentru cei carora le plac maturele plinute se excita rau si cred ca a avut si cateva orgasme pentru ca tremura si nu prea prea are cum sa mimeze asa bine concluzia e ca ii place sa faca sex , la oral nimic special a fost ok.

A zis ca o mai gasim pana vineri si mai revine in aprilie, locatia curata baie ok, prosop curat, halat 80-fin 150-ora iarasi un minus aici incearca sa mareasca tariful si la 100-fin am vazut in anuntul si nu merita parerea mea era la 60- fin inainte.

De revenit nu stiu, eu nu cred ca ma mai duc, am pus ochii pe niste prospaturi mai tinere de varsta mea pe care vreau sa le vizitez in viitorul apropiat. 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

 

Nu s-a retras ptr ca intre timp a devenit pestoaica.

Pe numarul ei consacrat acum apare una care zice ca e stapana.

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/DOMINARE-REALA/7b016276706e6253.html

Diana stapana ta te astept sa intri pe taramul fetish urilor interzise pot oferi dominare soft pentru incepatori si dominare hard pentru cei mai experimentati ,torturarea organelor, feminizare , uro ,fisting, face stting, joc de roluri , plensit peste fata, pedepse,umilire fizica si verbala . doar pentru cei care apreciaza cu adevarat calitatea si experientele noi.VA ASTEPT sa fiti supusi mei de la 10-18 .pret 200 *** sedinta FARA S** .

https://media.publi24.ro/extralarge/20171201/1413/5def2dad07a5da4e19a6fd10495fc345.jpghttps://media.publi24.ro/extralarge/20171201/1412/8b1ca8c9fbe98e12af54c594d824860c.jpg

https://media.publi24.ro/extralarge/20171201/1413/2ca7e2466172700d641d6633f8b4a57a.jpg

Link spre comentariu
Vizitator mertec
Reputație: 0

Da am fost si la ea si la celelalte fete din locatia de acolo, ca si calitate-pret e ok la ea eu personal nu revin ca nu mai imi place BBW pentru amatori de asa ceva recomad sa incerce, la fata ea arata ok nu e batrana dar avea niste ungii foarte mari la maini care mie mi s-au parut exagerate si imi era frica sa nu ma zgarie wtf  :) .

Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Da am fost si la ea si la celelalte fete din locatia de acolo, ca si calitate-pret e ok la ea eu personal nu revin ca nu mai imi place BBW pentru amatori de asa ceva recomad sa incerce, la fata ea arata ok nu e batrana dar avea niste ungii foarte mari la maini care mie mi s-au parut exagerate si imi era frica sa nu ma zgarie wtf :) .

Da' ce constipat ești!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...