Sari la conținut

Blonda manastur 0761002297 , 0757754445 , 0746895750


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

Salutare!

 

Acum o saptamana iarasi eram tare pornit sa prind ceva domnisoare ,dar n-am gasit nimic interesant in piata online...deci am mers repede si am cumparat presa scrisa.. Sun la vreo 20 de numere ,fiecare  imi explica cat de tare face ea masajul , cat de placut si bun este si chestii de astea..pana la urma vad si anuntul domnisoarei..(nu mai stiu exact cum  era ,dar ulterior am gasit si pe net si o sa postez ) 

 Anunturile:

http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5160195

"suntem sexy,suntem rele,suntem fierbinti,suntem apetisante,suntem aici pt tine.vino la noi sa vezi cum e sa te aprinzi cu adevarat de placere la un masaj erotic de neuitat.tel:0761002297"

 

"daca esti in trecere prin orasul nostru si vrei sa pleci cu o amintire dulce atunci te asteptam la un masaj erotic de neuitat tel:0746895750"

 

In piata anuntul aparea cu numarul 0761002297.O sun , cer niste detalii si fac o programare.Are o voce draguta,nu am discutat mult.scurt si la obiect.

La ora discutata ajung la ea..parchez masian si o sun.Imi comunica adresa exacta si ma roaga s-o sun inapoi pentru ca are nevoie de 2 minute sa se pregateasca,asa sa si intamplat.Sta in manastur ,zona Casa Piratiilor.

Apartament cu osingura camera, cu putina mobila.. un pat maricel in coltul camerei..nu e nimic luxos..dar era curat.(mi s-a parut ca peretii camerei nu erau cam mazgaliti cu ceva).

 

Domnisoara ma astepta intr-o fusta mini , cizme cu tocuri cu aceeasi culoare ca si fusta(nu stiu cum se zice la culoarea asta ,dar era ca si pielea de leopard)  blonda, destul de draguta la fata, cam 170cm 55 kg.sani medii ,nu erau foare tari dar stateau la locul lor,,,are maxim 25-26 de ani. sunt sigur ca nu este noua in bransa...mi se parea destul de cunoscuta ,dar sigur n-am mai prestat la ea. Pe fund avea un semn(de nastere?) destul de maricel..

 

M-a invitat inauntru,  nu era foarte comunicativa , dar a devenit mai deschisa  putin pe parcurs ..inainte de a incepe totul a mers si a facut un dus..

Actiunea in sine a fost mediocru spre bunicel...oral protejat mediocru, normal ok.... nici nu stiu ce note sa dau sau cum sa descriu actiunea pentru ca s-a rupt prezervativul pe parcurs si din cauza asta nu prea eram atent la detalii...cand incep sa ma gandesc cum era ,numai asta imi vine in minte... inainte de a incepe sex normal i-amoferit un cunilingus ,care ai placea,cand am inceput sa facem sex era destul de umeda dar pe parcurs s-a intamplat ceva si nu mai era...cred ca din cauza asta s-a rupt prezervativul...

 

Domnisoara ofera sex oral protejat, normal protejat, accepta cunilingus, nu accepta sarut

Tariful am negociat la 80 de lei finalizarea sau 130 ora.. la inceput i-am zis ca nu stiu exact cat o sa stau  si am pus pe masa 130, bineinteles dupa faza cu prezervativul n-am mai avut chef sa stau  si pentru a doua finalizare  ,domnisoara mi-a datinapoi 50 de ron din 130 fara sa zic eu nimic.

 

Note:

oral:7

normal:nu dau note

locatie:6/7

gfe:7/8

igiena:10

domnisoara:8/9

 

 

Eu o sa mai revin,  domnisoara arata bine, se poarta ok, este curata...la capitolul de gfe dupa parerea mea problema era ca era prea timida sau inhibata  cred ca din cauza asta nici nu s-a umezit calmea la normal..o sa revin  sa mai incerc odata ..poate ca o sa am o experienta mai placuta decat data trecuta.

 

ps. in anunt  e vorba despre doua domnisoare, dar mi-a zis ca colega ei s-a lasat de meserie de cateva zile, acum lucreaza singura...dar vrea si ea sa plece din tara.

 

 

"V-am tucat"

bazdkiii

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Salut,

 

manat de recenzia colegului Bazdkiii am purces si eu la fata asta (la naiba cu ele prezervative!!!). Am sunat-o pe numarul din topic cel cu 297 la sfarsit si m-am programat pentru 8.30 seara, zicand ca lucreaza numai pana la 9. Ne-am inteles la telefon la 80 ron o finalizare O+N. Ajung la fata locului, un bloc mare pe garsoniere in Manastur, cam greu cu parcarea, urc si ma intampina dameza in ceva blugi si adidasi, mi-a zis la telefon ca nu mai are timp sa se schimbe ca era pregatita de mers la alergare. Aspect: fata de 6-7, nu mi se pare frumoasa dar la corp e de un 8-9, arata bine, parca un pic skinny. Atitudinea ok, chiar de treaba, imi pregatise un prosop pe marginea patului, curat si fug la un dus: baia veche, comunista, fara mai nimic pe acolo, ceva tub de gel de dus si cam atat.

 

Ma intorc in camera, intra si ea repede la un dus dupa care ma ia incet la un OP (la cererea mea- de parca stiam ce urmeaza) bine executat, intelege sa renunte la mana, ok per ansamblu. Dupa care o invit la un lady on top unde isi da interesul, cam de un 8-9 as zice, trecem in cateva pozitii succesiv pana ma lansez intr-un asalt intens in doggy. Poate felul meu energic de a pompa, poate prezervativele proaste/expirate? dar ce sa vezi dupa ce am terminat: PREZERVATIVUL SE RUPSESE!!! :slap2

 

Cat de ok fusese experienta, eram fiert! ea imi spune ca insarcinata nu are cum sa ramana, ia anticonceptionale, dar mie mi-era gandul numai la tot felul de virusuri si alte mizerii infectioase. Fug repede la baie, ma spal abundent, era ceva sapun pe acolo, ea imi zice ca nu ar avea nici un fel de probleme...dar pana zilele urmatoare cand merg sa ma testez nu am liniste.

 

Concluzia: fata ok, 8-9, O-7, N-9, locatia 6-7, GFE 8, prez nota 0.

Merita incercata, fara sa fie vreo frumusete, dar cu prezervative din cele mai rezistente!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

daca mergeti la ea va sfatuiesc ca duceti cu voi  prezervative  in care aveti incredere ,nu mai stiu ce foloseste exact domnisoara,poate ca durex,, si lubrifiant...

baniesc ca si la tine asta era problema,ca s-a uscat pe parcurs...

Link spre comentariu
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Dragi colegi bazdkiii si alfahelix: domnilor, recenziile voastre ma fac sa-mi amintesc de o D-ra pe care am vizitat-o de 2 ori, in urma cu aprox. 1 an, poate 1 an si ceva. M-am abtinut sa postez la randul meu o recenzie, pentru ca la data cand am descoperit forumul, trecusera deja luni bune de la vizitele mele. Insa imi amintesc bine multe detalii, caci la vremea respectiva am fost placut impresionat.

 

Dau cateva detalii; poate-mi puteti confirma niste chestii. Daca este aceeasi D-ra, o voi vizita cu proxima ocazie si voi incerca, la randul meu, un review.

Asadar, de ce cred ca, poate, vorbim de aceeasi persoana:

- aspectul fizic pe care l-ati descris voi, corespunde foarte bine

- D-ra vizitata de mine, retin perfect ca avea 2 numere de tel - un Orange si un Cosmote

- locuia tot in Manastur: la prima vizita, undeva pe langa Billa, pe aceeasi parte a strazii, cum se merge spre Centru, bloc de 4 etaje, la parter cred; la a doua vizita, sus la capatul liniei de tramvai/troleibuz in Manastur, langa depou, bloc de 10 etaje (scuzati descrierile aproximative, cunosc Clujul binisor dar nu sunt nativ din zona)

- la ambele mele vizite, oral protejat, apoi normal protejat, cu unele probleme fiziologice de umezire din partea ei - totusi, atitudinea era super OK si mi-a placut mult (eu am fost norocos si n-am avut probleme nici cu prezervativele)

 

Precizare suplimentara: la ambele mele vizite, m-am jucat cu un caine mare, dar adorabil de bland (rottweiler sau doberman, nu mai retin exact) - care in timpul actiunii, si-a petrecut vremea in camera cealalta (la ambele mele vizite, D-ra locuia in apartamente cu 2 camere). Era foarte atasata de acest caine si povestea tot timpul numai de el. Acuma, daca voi ati vizitat-o in apartamente cu 1 camera, ma gandesc ca l-ati fi remarcat in camera :)... - dar ma gandesc ca, poate l-o fi tinand altundeva si poate o fi povestit ceva de el...

 

Daca se dovedeste ca-i vorba de aceeasi persoana, repet, o voi vizita cu proxima ocazie posibila, deoarece (repet din nou), cele 2 vizite de acum ceva vreme mi-au lasat o impresie foarte buna. La o adica, pot incerca si un review pe baza a ceea ce-mi aduc aminte...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

salut!

o stiu pedomnisoara despre care vorbesti tu ., a mai lucrat si in zorilor langa profi..dar nu este vb de ea aici.

 

Va salut cu respect!

Bazdkiii

Link spre comentariu
  • Telefon: andreigalca88atyahoopunctro
  • Oras:Ardeal
  • Telefon: andreigalca88atyahoopunctro
  • Oras:Ardeal

Cateva elemente se leaga.

 

Deci, daca vorbim despre o domnisoara blonda cu rotweiller in posesia, eu o stiu de cel putin 5 ani de zile. In plus, presta evident in Manastur. Era cunoscuta in bransa drept "Cristina - blonda cu rottweilerul". 

 

In schimb ceva nu se leaga: acum 5 ani, avea vreo 25-26 de ani, pe putin, desi puteam s-o duc pana in 28 atunci. Deci nu are cum sa aiba 25-26...decat daca vorbim de o  eroare grava de apreciere.

 

In continuare ceva se leaga. Faza cu prezervativele. Era si atunci fana a low-cost si in plus, da era uscata, cred ca avea ceva probleme de pe atunci ca se pisa exact cum noi ne spalam ...inainte, intre numere, la final.

 

Totusi detaliul cu varsta, face sa nu fie acelasi personaj, in schimb the cat vorbeste sigur de blonda cu rotweiller.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

te salut jupane!

eu am fost si la blonda cu rotweiller  chiar de 3-4 ori..si cand lucra in manastur si  cand lucra langa profi in zorilor.Pot sa zic 100 la suta ca cele doua persoane nu sunt identice...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Salut, am fost si eu saptamana trecuta pe la aceasta domnisoara.Am sunat la unul din nr din titlu,am facut o programare siam ajuns la locatie,in manastur pe linga fac.Bogdan Voda.Sun si domnisoara ma primeste intr-un apartament cu o camera ,acolo discut ce servicii ofera negociez si ajung la o n 2 finalizari 110 lei.Prestatia fetei este una medie cred eu nu exceleaza nici la oral nici la normal,dar este tinerica eu cred ca undeva la 22  23 de ani sanii medii spre mici, nu cu o implicare foarte mare dar incerca sa te faca sa te simti bine.Eu cred ca o sa mai revin tinind cont ca este ieftin.De recomandat nu stiu ce sa spun,fiecare face ce vrea. Spor la futut.

 

P.S. nu este blonda cu caiinele cu siguranta, parca aceea se recomanda Cristina dar a disparut de pe piata de ceva vreme.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Dupa mult timp parazit pe forum am decis sa devin si eu folositor. Mult timp m-am folosit de voi si recenziile voastre, asa de mult timp ca am cam trecut prin ce topicuri is active si am ajuns la asta in care nu s-a mai zis nimic de mai bine de un an dar eu consider ca merita domnisoara atentia.

 

Povestea incepe dimineata... ma trezesc, ma uit in stanga nimeni, in dreapta nimeni, imi aduc aminte ca nu am baut aseara si ma linistesc. Dar de sub patura soldatu imi atrage atentia ca nu am avut grija de el in ultimul timp asa ca pe cai!! la calculator si incepem sa scanam. Nu va povestesc cum am ajuns la topicul asta asa adanc dar va spun ca nu a fost usor, de la 10 pana pe la 12 am tot incercat sa ma decid. 

 

Explorator fiind de mic copil, nu ma dau din calea pericolului si sun la un anunt vechi, fara poze cu recenzii care nu o recomanda ca fiind cea mai buna dar eu is curajos! Sun la numarul cu 297 raspunde domnisoara si imi confirma ca are vaca lapte. Locatia nu mai e in manastur, e pe langa profi zorilor si cadoul e de 100 finalizarea si 150 ora si totul se face protejat. Am analizat situatia cu soldatul protejat la oral si am decis sa merg in principal pentru normal ( daca vroiam un oral puteam sa o aleg pe Oana, roscata din manastur si stiam sigur ca e bine )

 

Am inceput pregatirea, un dus bine facut acasa o sun sa imi spuna adresa exacta, notez si chem taxi. Ajuns la bloc, sun la interfon, socializez cu femia de servici, la etajul domnisoarei 2 vecini mestereau chestii ce trebuiau mesterite, dau cu buna ziua ( is cam nesimtit de felu meu, nu imi e rusine daca isi dau seama pentru ce is acolo ) si ajung la usa domnitei. Aici primul lucru rau, o usa veche de aia de carton presat m-a avertizat cum e si dupa usa dar cum am spus mai sus eu sunt curajos. 

 

Deschide domnita blonda imbracata de strada, blugi - bluza, nimic special. Intru, ne atingem mainile si ne spunem numele ( eu sincer as purta un ecuson cu numele meu sa evit situatii de genu, mi se par penibile dar stiu ca is nebun - important e ca is curajos). Numele ei eu l-am uitat imediat ce l-a spus dar asta e o alta problema a mea. Toata actiunea s-a petrecut pe un hol mic, intram in camera unde mai era o domnisoara. O fetita tinerica 18-19 ani bruneta, micuta, undeva la 1.55-1.60 bine proportionata. Imi este comunicat ca si dansa e disponibila daca doresc pot alege. Am optat totusi tot pentru blonda, bruneta s-a conformat si a plecat in bucatarie. Am uitat sa precizez ca e o garsoniera asa ca nu avea unde sa plece in alta parte. 

 

Ofertat cu suc, apa, tigari si voie buna vorbim despre nimicuri ajungem sa vorbim si de ce servicii m-ar interesa, am ales o finalizare combinata cu optiune pentru o a 2-a. Comunicat preturi 100 si 150 daca ajungem departe. Oferit gratios 100 de lei ea oferind la randul ei un prosop curat si indicatii spre locatia dusului. Refuzat la fel de politicos, nu de alta dar imi place mirosul gelului meu de dus + de acasa pana la taxi in 10 metri am avut incredere in mine ca is inca proaspat. Domnisoara a zis ca ea are nevoie de un dus iar eu sa ma fac comod. Am inceput tacticos sa ma eliberez de dureroasele haine si ma uit unde sa ma fac comod. Un pat mare dar fara asternuturi proaspete, totusi par curate. Curajos fiind nu m-a deranjat. Pot spune ca nu s-a grabit cu dusul insa am considerat ca nu e o problema, pana la urma nu poate decat sa o spele mai bine cu cat sta mai mult. 

 

Vine domnisoara infasurata in prosop, eu intins pe pat cu fata in sus cu soldatul la vedere( is curajos dupa cum am spus ). Se aseaza langa mine incep niste mangaieri, soldatul scoate capul la vedere si poc e pleznit cu un cauciuc. Mi-a mai confirmat odata ca oralul doar protejat, n-am insistat. Domnisoara s-a indreptat spre soldatel si l-a promovat la general desul de repede. A urmat un oral surprinzator de placut. Stie ce face, chiar si cu prezervativ am reusit sa savurez cateva minute. A inceput cu funduletul sus departe de mine, am intins mana spre el si ca prin minune a fost aproape de mine ( e posibil sa am abilitati telekinetice, sunt special, sunt curajos ). Oralul a continuat iar eu am explorat. Nu pot spune ca am gasit foarte multa umezeala in locurile explorate. La intitiativa mea am purces la un misionar unde, chiar si cu lipsa de lichide gasita in urma explorarilor, a fost din nou o surpriza la fel de placuta ca si oralul. Domnisoara stramta, fierbinte placuta, probabil as fi terminat asa daca nu as fi fost asa de lenes. I-am cerut un LOT unde chiar am considerat ca si-a dat interesul. Placere a fost din partea mea, ea a facut tot felu de miscari care ar duce cu gandul la orgasm, mi-a si comunicat in prealabil cum ca ar fi aproape, dupa miscarile ei care mi-ar fi sugerat sfarsitul orgasmului ei a venit rapid si finalizarea mea. Sunt totusi curajos si tin sa cred ca a fost un teatru, bine executat dar teatru prins de mine pentru ca am vazut multe "filme". Dar am apreciat oricum.

 

Bucuros astept sa imi trag rasuflarea, am transpirat destul de tare asa ca fug la dus chiar si inainte de o tigara. Vin inapoi si savurez minunata tigara impreuna cu ea, discutam diverse, surprins ca am o conversatie cu ea chiar daca nu mai stiu exact despre ce dar stiu ca m-am trezit mirat ca s-a terminat tigara, eu fiind mai greu la vorba dar se pare ca a compensat ea. 

 

In pauza asta chiar am apucat sa o vad mai bine, m-am uitat mai atent la fata ei, frumusica, ochi interesanti, dantura nu imi amintesc sa fi fost cu probleme. Sanii domnisoarei chair foarte placuti, la locul lor, nu foarte mari dar in deajuns cat sa simti ca ai ceva in mana, sfarcuri bine pozitionate. Din pozitia in care eram puteam vedea mai bine si pasarica, curata si primitoare, buzele placut pozitionate fara nici un monstru iesind dintre ele.

 

Asa ca m-am decis ca vreau si a 2-a finalizare. Inmanat domnitei diferenta de 50 de lei, luat pozitie intins pe pat cu soldatelul accesibil. Incepe la fel cu mangaieri pana are pe ce pune guma si pe urma acelasi oral din nou la fel de placut, nu face DT dar destul de adanc inca sa fie placut, ofera si ceva atentie spre buzunarele soldatului dar nu prea multa, nici nu am insistat eu nu stiu exact din ce motiv dar cred ca daca as fi cerut as fi primit atentie si acolo. Al 2lea oral a fost mult mai lung si pe parcurs chiar am crezut ca ii face placere. Mai ales dupa ce am inceput sa explorez aceleasi zone nu de mult uscate care acum spre surprinderea mea aveau o umezeala placuta. Dupa ce tind sa cred au fost cel putin 10 minute am trecut la un normal, aici am inceput in forta cu o caprita unde privelistea a fost mai mult decat placuta, are un fund ametitor si e foarte cooperanta in aceasta pozitie. Dupa cum incepusem am crezut ca voi si termina dar cum stau excelent la capitolul conditie fizica a trebuit sa renunt la pozitie dupa ce am incercat mai multe variatii unde dansa a fost la fel de cooperanta. Vazand ca eu am obosit a trecut ea deasupra si pot spune ca a muncit saraca fata dar pana la urma nu a fost sa fie. Mi-am dat seama si am oprit-o. Sincer am vazut dezamagire pe fata ei ca nu m-am terminat. Dar a fost vina mea si am incercat sa o consolez. Am fost prost ca am incercat si a 2-a finalizare dar mergand pe pincipiul "GREED IS GOOD 9999" am ajuns sa avem amandoi un gust putin amar. Eh las ca trece. Am mai facut un dus si am ramas la inca o tigara. Mi-a mai povestit dansa multe altele ( memoria mea pentru discutii de tipul are un spatiu alocat de 0 neuroni ), oricum stiu ca a trecut timpul. Am ajuns la ea la 12:10 si am chemat taxi la 13:40, nu m-a grabit nici un moment, nu s-a uitat la ceas, nu a raspuns la telefon.

 

 

Note:

oral: tin sa zic un 8, am fost surprins

normal:8-9, implicare, experienta

locatie:4-5 aici e marea problema. O garsoniera veche cu mobila veche, in baie fara chiuveta, dusul vechi dar fiind doar locatie pentru astfel de intalniri consider ca are nota de trecere.

gfe:7-8 placuta, isi da interesul

igiena:10 fara discutii

domnisoara:8-9

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Dupa mult timp parazit pe forum am decis sa devin si eu folositor. Mult timp m-am folosit de voi si recenziile voastre, asa de mult timp ca am cam trecut prin ce topicuri is active si am ajuns la asta in care nu s-a mai zis nimic de mai bine de un an dar eu consider ca merita domnisoara atentia.

 

Povestea incepe dimineata... ma trezesc, ma uit in stanga nimeni, in dreapta nimeni, imi aduc aminte ca nu am baut aseara si ma linistesc. Dar de sub patura soldatu imi atrage atentia ca nu am avut grija de el in ultimul timp asa ca pe cai!! la calculator si incepem sa scanam. Nu va povestesc cum am ajuns la topicul asta asa adanc dar va spun ca nu a fost usor, de la 10 pana pe la 12 am tot incercat sa ma decid.

 

Explorator fiind de mic copil, nu ma dau din calea pericolului si sun la un anunt vechi, fara poze cu recenzii care nu o recomanda ca fiind cea mai buna dar eu is curajos! Sun la numarul cu 297 raspunde domnisoara si imi confirma ca are vaca lapte. Locatia nu mai e in manastur, e pe langa profi zorilor si cadoul e de 100 finalizarea si 150 ora si totul se face protejat. Am analizat situatia cu soldatul protejat la oral si am decis sa merg in principal pentru normal ( daca vroiam un oral puteam sa o aleg pe Oana, roscata din manastur si stiam sigur ca e bine )

 

Am inceput pregatirea, un dus bine facut acasa o sun sa imi spuna adresa exacta, notez si chem taxi. Ajuns la bloc, sun la interfon, socializez cu femia de servici, la etajul domnisoarei 2 vecini mestereau chestii ce trebuiau mesterite, dau cu buna ziua ( is cam nesimtit de felu meu, nu imi e rusine daca isi dau seama pentru ce is acolo ) si ajung la usa domnitei. Aici primul lucru rau, o usa veche de aia de carton presat m-a avertizat cum e si dupa usa dar cum am spus mai sus eu sunt curajos.

 

Deschide domnita blonda imbracata de strada, blugi - bluza, nimic special. Intru, ne atingem mainile si ne spunem numele ( eu sincer as purta un ecuson cu numele meu sa evit situatii de genu, mi se par penibile dar stiu ca is nebun - important e ca is curajos). Numele ei eu l-am uitat imediat ce l-a spus dar asta e o alta problema a mea. Toata actiunea s-a petrecut pe un hol mic, intram in camera unde mai era o domnisoara. O fetita tinerica 18-19 ani bruneta, micuta, undeva la 1.55-1.60 bine proportionata. Imi este comunicat ca si dansa e disponibila daca doresc pot alege. Am optat totusi tot pentru blonda, bruneta s-a conformat si a plecat in bucatarie. Am uitat sa precizez ca e o garsoniera asa ca nu avea unde sa plece in alta parte.

 

Ofertat cu suc, apa, tigari si voie buna vorbim despre nimicuri ajungem sa vorbim si de ce servicii m-ar interesa, am ales o finalizare combinata cu optiune pentru o a 2-a. Comunicat preturi 100 si 150 daca ajungem departe. Oferit gratios 100 de lei ea oferind la randul ei un prosop curat si indicatii spre locatia dusului. Refuzat la fel de politicos, nu de alta dar imi place mirosul gelului meu de dus + de acasa pana la taxi in 10 metri am avut incredere in mine ca is inca proaspat. Domnisoara a zis ca ea are nevoie de un dus iar eu sa ma fac comod. Am inceput tacticos sa ma eliberez de dureroasele haine si ma uit unde sa ma fac comod. Un pat mare dar fara asternuturi proaspete, totusi par curate. Curajos fiind nu m-a deranjat. Pot spune ca nu s-a grabit cu dusul insa am considerat ca nu e o problema, pana la urma nu poate decat sa o spele mai bine cu cat sta mai mult.

 

Vine domnisoara infasurata in prosop, eu intins pe pat cu fata in sus cu soldatul la vedere( is curajos dupa cum am spus ). Se aseaza langa mine incep niste mangaieri, soldatul scoate capul la vedere si poc e pleznit cu un cauciuc. Mi-a mai confirmat odata ca oralul doar protejat, n-am insistat. Domnisoara s-a indreptat spre soldatel si l-a promovat la general desul de repede. A urmat un oral surprinzator de placut. Stie ce face, chiar si cu prezervativ am reusit sa savurez cateva minute. A inceput cu funduletul sus departe de mine, am intins mana spre el si ca prin minune a fost aproape de mine ( e posibil sa am abilitati telekinetice, sunt special, sunt curajos ). Oralul a continuat iar eu am explorat. Nu pot spune ca am gasit foarte multa umezeala in locurile explorate. La intitiativa mea am purces la un misionar unde, chiar si cu lipsa de lichide gasita in urma explorarilor, a fost din nou o surpriza la fel de placuta ca si oralul. Domnisoara stramta, fierbinte placuta, probabil as fi terminat asa daca nu as fi fost asa de lenes. I-am cerut un LOT unde chiar am considerat ca si-a dat interesul. Placere a fost din partea mea, ea a facut tot felu de miscari care ar duce cu gandul la orgasm, mi-a si comunicat in prealabil cum ca ar fi aproape, dupa miscarile ei care mi-ar fi sugerat sfarsitul orgasmului ei a venit rapid si finalizarea mea. Sunt totusi curajos si tin sa cred ca a fost un teatru, bine executat dar teatru prins de mine pentru ca am vazut multe "filme". Dar am apreciat oricum.

 

Bucuros astept sa imi trag rasuflarea, am transpirat destul de tare asa ca fug la dus chiar si inainte de o tigara. Vin inapoi si savurez minunata tigara impreuna cu ea, discutam diverse, surprins ca am o conversatie cu ea chiar daca nu mai stiu exact despre ce dar stiu ca m-am trezit mirat ca s-a terminat tigara, eu fiind mai greu la vorba dar se pare ca a compensat ea.

 

In pauza asta chiar am apucat sa o vad mai bine, m-am uitat mai atent la fata ei, frumusica, ochi interesanti, dantura nu imi amintesc sa fi fost cu probleme. Sanii domnisoarei chair foarte placuti, la locul lor, nu foarte mari dar in deajuns cat sa simti ca ai ceva in mana, sfarcuri bine pozitionate. Din pozitia in care eram puteam vedea mai bine si pasarica, curata si primitoare, buzele placut pozitionate fara nici un monstru iesind dintre ele.

 

Asa ca m-am decis ca vreau si a 2-a finalizare. Inmanat domnitei diferenta de 50 de lei, luat pozitie intins pe pat cu soldatelul accesibil. Incepe la fel cu mangaieri pana are pe ce pune guma si pe urma acelasi oral din nou la fel de placut, nu face DT dar destul de adanc inca sa fie placut, ofera si ceva atentie spre buzunarele soldatului dar nu prea multa, nici nu am insistat eu nu stiu exact din ce motiv dar cred ca daca as fi cerut as fi primit atentie si acolo. Al 2lea oral a fost mult mai lung si pe parcurs chiar am crezut ca ii face placere. Mai ales dupa ce am inceput sa explorez aceleasi zone nu de mult uscate care acum spre surprinderea mea aveau o umezeala placuta. Dupa ce tind sa cred au fost cel putin 10 minute am trecut la un normal, aici am inceput in forta cu o caprita unde privelistea a fost mai mult decat placuta, are un fund ametitor si e foarte cooperanta in aceasta pozitie. Dupa cum incepusem am crezut ca voi si termina dar cum stau excelent la capitolul conditie fizica a trebuit sa renunt la pozitie dupa ce am incercat mai multe variatii unde dansa a fost la fel de cooperanta. Vazand ca eu am obosit a trecut ea deasupra si pot spune ca a muncit saraca fata dar pana la urma nu a fost sa fie. Mi-am dat seama si am oprit-o. Sincer am vazut dezamagire pe fata ei ca nu m-am terminat. Dar a fost vina mea si am incercat sa o consolez. Am fost prost ca am incercat si a 2-a finalizare dar mergand pe pincipiul "GREED IS GOOD 9999" am ajuns sa avem amandoi un gust putin amar. Eh las ca trece. Am mai facut un dus si am ramas la inca o tigara. Mi-a mai povestit dansa multe altele ( memoria mea pentru discutii de tipul are un spatiu alocat de 0 neuroni ), oricum stiu ca a trecut timpul. Am ajuns la ea la 12:10 si am chemat taxi la 13:40, nu m-a grabit nici un moment, nu s-a uitat la ceas, nu a raspuns la telefon.

 

Note:

oral: tin sa zic un 8, am fost surprins

normal:8-9, implicare, experienta

locatie:4-5 aici e marea problema. O garsoniera veche cu mobila veche, in baie fara chiuveta, dusul vechi dar fiind doar locatie pentru astfel de intalniri consider ca are nota de trecere.

gfe:7-8 placuta, isi da interesul

igiena:10 fara discutii

domnisoara:8-9

 

Punctule am reusit sa citesc tot :D dar pun pariu ca nu stii de ce am reusit hä? Ca is io CURAJOS mäh:))) amuzanta "repetitia "

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Am trecut si eu pe la fete fara a stii ca au si ele niste recenzii.

Sunat pentru informatii,pe care le-am primit foarte ok la telefon asa ca am zis sa nu mai pierd timpul cu alte telefoane.

Ajuns la locatie pe Observatorului cred,intr-un apartament cu doua camere.

Apartamentul ceva mai haotic,in baie plin de haine,ceva labirint pacolo.

Ok le vad pe fete(cea din poze si una mai slabutasi bruneta) spun ok,hai sa raman.

Primit prosop,fac dus rapid si o astept in camera pana face si ea.

Aleg sa raman la 150/fin,ma intind pe spate si incepe cu un masaj erotic de incalzire dupa care trecem la 69.

Pot spune ca pozele o cam avantajeaza si din cate am vazut,nu sunt sigur ca era cam intuneric avea o cezariana sa o operatie mai veche in zona.

Face fata treaba buna la ON, dar dupa un timp ma plictisesc si trecem la normal.

Incep cu pozitia doggy un timp,mai trecem la misionar dupa care termin in lingurita.

Nu prea o fost ok normalul deoarece la fiecare schimbare pozitie tot verifica cine stii ce astfel mai tot taia din chef. :slap2 

Mai vorbim 2-3 min si plec sa fac un dus acasa sa nu cumva sa ma pierd in labirintul din baie. :laugh2 

Imi spune ca face asta de vreo 2-3 ani cand am intrebat-o daca este noua,din cum a decurs actiunea.

Nu prea vorbeste,parca nu prea ii place si iti da sensatia de pleaca acasa parca.

 

Locatia-7

Aspect-7

ON-8

NP-7

Igiena-9

Gfe/Atitudine-4/6(parca incearca ceva,nu poate mai mult cine stie,dar pana la o limita)

 

Nu prea ii de revenit dar poate colega ei merita incercata si ea.

De recomandat nu prea,dar cand nu este ceva mai bun merge daca ai bani de aruncat.

http://media.publi24.ro/extralarge/20160312/1250/bf993496002979361e661143114c4113.jpghttp://media.publi24.ro/extralarge/20160312/1250/9f9cb0c6e98fa8cee8f7aad35be1b0d6.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...