Sari la conținut

Eliza 0729211190 (Complex)


Postări Recomandate

  • Oras:tm
  • Oras:tm

"ofer sex total - bruneta,sexy,ofer sex total domnilor generosi.informatii la telefon 0729211190"

 

Nume de cod: Eliza

Origine: straina (as zice nu tiganca, ci ceva araboaica?!)

Fizic: undeva intre 165 si 165+ (pe toace e numai bine ), carne moale si pufoasa, sanii moi, greutate normala; la fata e simpatica

Atitudine: zambitoare/surazatoare, mai si poti vorbi ceva cu ea

Igiena: aici are scapari; la prima vedere totul e ok, dar la final cand am scos guma din ea, a inceput si mirosul specific

Locatie: in Complex zona Abator, din nou un minus, patul si camera mica asa cum e ar fi ok, dar baie f. mica si cu dus direct pe gresie (cei familiari cu garsonierele alea stiu)

Vama: 100ron/ON

Oral: fara guma, fain, cu concentrare doar pe actorul principal, insa schimba abordarile si da o senzatie placuta de implicare a ei

Normal: nu e ea prea activa, dar accepta pozitii, iar acustic scoate tot felul de sunete si chiar si spasme (daca e real sau nu...habar n-am)

Timp: maxim 25 de minute; de remarcat ca nu mi-a dat senzatia ca se grabeste

Servicii: oral, normal, anal(150ron), fara cim

Poze: reale si recente as zice (conforme cu realitatea)

 

Note:

-locatie: 6/7

-prezenta fizica: 8

-atitudine: 9

-igiena: 6/7

-gfe: FK n-am incercat, dar mi s-a parut ca nu m-ar evita, altfel eu zic ca se poate fain, nu se grabeste, incepe usurel - 8

-oral 9

-normal 8/9

 

Concluzie: mi-e personal mi-a placut mult de ea si cum s-a comportat si ce a prestat, insa pacat de faza cu igiena (e un subiect sensibil ca n-as vrea sa plec cu bucurii de pe unde umblu), plus ca-s sensibil la mirosuri suspecte [poate citeste, desi sanse minime, zic eu]. 

 

PS: fata nu e noua din ce stiu eu, dar e noua cu anunt si noua pentru mine

PPS: daca o sa am timp, voi face un review mai amplu

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Am incercat eu aceasta fatuca, fiind singura care ofera sex total care vine la hotel si mi-a raspuns in miez de noapte.

Intradevar infatisarea ei este cu adevarat exotica, avand o culoare foarte inchisa si niste buze groase de creola, dar .....intreband direct de origine, mi-a spus foarte candid ca este 100% rromanca. Domnisoara la 23 de anisori are o fata tare frumusica, un trup slim, apreciez eu cam la 1,60m/45kg, sanii micuti si usor lasati dar placuti, pielea molatica si un par negru si lung placut atingerii.

Dupa invitatia de a servi ceva (apa, suc)dupa ce am fumat, s-a cerut la dus de unde s-a intors invelita in prosop. Am luat trupul acela micut in brate si la dezgolit, ea trecand la inviorarea juniorului care a reactionat pozitiv. Nu a zabovit prea mult si a trecut la un oral bun, placut, cu deep real, nu incercari, dar fara atentie la zonele adiacente. Cine stie, poate urma, insa eu nu am mai avut rabdare si am pus o anvelopa si am trecut la normal, lady on top, misionar, capra finalizand cu greu desi fata imi ,,canta'' niste gemete (reale, nereale?)fiind totusi o partida de sex bun, fierbinte. Dupa igienizare, fiind obosit si ora tarzie am amanat pentru o data viitoare sexul total si al 2-lea numar(pe care nu vreau sa-l ratez). Am mai fumat cate o tigare, am vorbit (destul de mult si inainte, si in timp ce, si dupa) am platit un numar si dusa a fost.

Per total o intrevedere placuta, repetabila, recomandabila

 

ESCORTA: in si outcall

LOCATIE: hotel

CONTACT: numarul din titlul topicului

PRET: 100/nr - 150/ora

SERVICII: ON/ NP/ AP/ FK dar CIM nu

ATITUDINE: 10

ORAL: 8

NORMAL: 8

ANAL: nu am apucat

 

O zi buna sa aveti!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Daca nu ma insel (si ii dau dreptate la Nellu) si nu o confund, don'soara a 'prestat' si inainte, incepand cu 2011. Avea rubrica si pe forumul vechi, daca tin  bine minte tot sub titulatura Eliza.

Tot asa, anunt cu sex total, dar de fapt anal nu facea si oralul era mai mult o simulare nereusita. Au fost multi utilizatori care s-au plans (pe forumul vechi) de aceste aspecte. Eu am prins-o chiar la inceputuri (prima zii cred), cand era ieftina si avea si ceva 'promotie', parca 50 lei numarul. Dupa indelungi tergiversari in ziua respectiva, am reusit sa ne intalnim (zona complex, pe langa restaurant Cactus). Am dus-o la mine, neavand fata garsoniera/apartamentul finalizat atunci. Ajunsi la mine am degustat ceva (un pahar de vin parca) si am trecut la treaba. Acolo, surpriza mare, nu prea stia sa o s*ga, spre deloc, lingea umpic capu' si cam atat. Repet, 2010 sau 2011, nu vreau sa discreditez pe nimeni(crawden, macartm).

Bun i zic, hai sa incercam anal. Lube din parti, nu avea fata, si ce vorbesti, strangea din fundulet nici cum intr-un mod cizilivat nu puteai introduce un degetel acolo, dar altceva. Ca nu poate, ca o doare ca bla bla. Incepeam deja sa ma enervez. OK, am trecut la normal, am dat ca prostu' in tobe si la final dupa ce o intreb daca pot finaliza oral, dau jos prezervativul si cand vine se trage si tot lichidul i tzasneste pe fata si corp. Si asa nu stia in ce directie sa se fereasca. Am ramas uimit, am intrebat-o ce, cum si de ce. Iar ca nu poate, ca ii se face greata ca bla  bla. Bine, bun, i-am dat 50 de lei (atata cerea pe nr la inceput) si bani de taxi si am trimis-o acasa, la care tot ea putin nemultumita, ca ce, numai atat (nu a zis chiar asa, dar a dat de inteles). La care i-am zis, 1 numar, dupa ce am luat-o cu masina si i-am si dat bani de taxi (intelegerea era sa o duc inapoi cu masina). S-a strambat putin, dar nu a zis nimic si a plecat. Din momentul ala, pt mine a fost un no go.

 

Legat de aspect: dragutica, tinerica(putin peste 20 de ani), slabuta, dar... tzatze mici si lasate, fund destul de jelly, parca nu statea carnea pe ea deloc tonifiata, umpic de carnita tare ceva, la varsta ei. La fata dragutica, simpatica, dar parca putin prostuta.

Mi-a povestit ca e de la sat de undeva de pe langa Timisoara (nu mai stiu unde) si ca intradevar e romanca, dar taica-su e ceva arab. Si ca frate-su mai e in tm dar nu stie ce face bla bla (nu mai tin minte, neinteresant din punctul meu de vedere).

 

Prestatia: din punctul meu de vedere foarte slaba, poate intre timp s-a mai cizelat si a invatat chestii noi. Pe forumul vechi multi se plangeau ca nu face nimic cum trebe, ca nu se tine de programari si e tzepara, nu stiu, cu mine nu a fost, desi dupa cateva zile am citit pe forumul vechi motivul tergiversarilor si amanarilor din ziua respectiva: o mai luase cineva inainte la o tura, desi mie mi-a zis ca as fii primul.

 

Igiena: nu-mi aduc aminte de nimic dubios, pt ca in proportie de 99,99%, cum eram la mine, am trimis-o la dus sau am facut amandoi.

 

Plata: la oferta 50 lei(2011), atunci se lansa fata si probabil vroia sa atraga clienti, fiind ceva exotic pt Timisoara, desi de cand cu palmierii, poate poate mai vin ceva

don'soare mai exotice si pe la noi ( :bow ). Mai stii, poate de asta o fii plantat de fapt Robu palmierii(el nu a plantat nimic, a dat numai comanda), o fii vre-un fan al fetelor exotice. :laugh2

 

Sper sa nu confund fata si spor la f*tut!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Si mie mi se pare ca ar fi tot Eliza, de pe forumul vechi, cunoscuta si ca Bruneta Cioco, care avea locatia pe Miorita, langa Cactus.

Avea o prestatie execrabila. Oral foarte slab, anal facea doar teoretic. La mine pe lista era trecuta sigur la de evitat. 

Citez recenzia mea din decembrie 2010:

"Eu am vizitat-o odata, prin decembrie.Locatia e in complex, undeva pe str. Miorita. Locatia e curata, dar baia e cu dus direct pe jos. Am primit prosop curat.

La corp arata bine dar are sani mici si lasati, parca a alaptat 3 copii. E inchisa bine la ten, eu zic ca e ceva araboaica.
Oralul e slab rau, nota 3  maxim, fara CIM. Normalul la fel, nota 4.

Problema la dom'soara asta e pretul. Te face prost pe fata. Cand ajungi acolo iti zice ca nu ai inteles bine. 100lei numai  oral sau numai normal, ora nu are 2 finalizari, ci un oral si un normal sau anal.

Eu sigur nu o voi mai vizita."

Poze de pe atunci:

post-46467-0-02308200-1374511453_thumb.jpg

post-46467-0-48075700-1374511454_thumb.jpg

post-46467-0-84788800-1374511455_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Din pozele noi si din atitudinea povestita de voi o regasesc intradevar pe domnisoara respectiva. Dar cu adevarat a fost doar o tenta de atitudine, nederanjanta (a privit lung cand i-am inaintat doar 100 de lei). Nici nu am luat in seama :)). Iar pana la anal nu am ajuns, insa daca o sa mai fie data viitoare, iau eu lubrifiant si direct acolo ma duc :))

 

O seara buna!

Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

Deci...reviewul meu cred ca zice clar...alea is serviciile declarate de ea. Zicea ca in 150/ora face si anal. Nu stiu daca asta inseamna 1 sau 2 finalizari si ce combinatii...

 

Eu am stat ca intotdeauna la un nr/100ron si nu am notat analul. Nici nu l am discutat. Ca nu am facut. Cat despre oral...a fost bun si eu is destul de pretentios :D.. O fi invatat si ea ceva dupa cativa km de pula, nu? :))).. S ar putea sa fi lasat senzatia ca face anal la tel, dar nu is neaparat mort dupa asa ceva, desi nu ii nici de refuzat daca te roaga vreuna :)

 

Parerea mea, sa fiti putin mai atenti in exprimare ca totusi intamplarile voastre sunt mai vechi, nu mai actuale, caz in care ar fi fost mult mai relevante.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Macartm, nu cred ca am gresit in exprimare. Am relatat ce a fost atunci, precizand ca a fost in decmbrie 2010. A fost o relatare personala, doar a mea, fara sa fac referire la alte critici din partea altor membrii, cu toate ca au fost destule atunci.

In privinta banilor, si atunci era confuza rau in ceea ce priveste pretul si nr de finalizari. Una spunea la telefon, iar cand ajungeai acolo iti zicea altceva.

 

Nu contest faptul ca intre timp ar mai fi invatat meserie. Doar ca la mine este de evitat.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare .ieri am ajuns sa o incerc si pe ea,locatie in complex pe Miorita caminele alea cu o camera ,cu baia cu dus pe jos ,avea duar un furtun la dus deci un - baia nasoala ,camera cu un pat de ala extensibil care era adunat foarte mic nu l-a deschis ,si un fel de fotoliu din tr-un coltar partea dintre cele 2 laturi si o masa cam atat ,ea era cea din poze mai inchisa de culoare ,destul de vorbareata zicea ca e din tim ,are 24 ani undeva la 165 inaltime si 50 kg sani lasati,cand am ajuns am intrebat pretul si am stabilit un nr total 80 ron i am dat bani si am trecut la dus ,ea intre timp cat faceam eu dus raspundea la tel care suna si ii zice locatia si ca in 20 min ,cand aud asta ies din dus si zic sa trecem la fapte ca ma trezesc ca suna iar si nu apuc sa fac nimic :( ma pun pe pat ea vine si se apuca de un oral frumos realizat doar pe subiect fara zonele adiacente destul de ascultatoare ,fara mana ,mai schimb cateva pozitii trec eu un picioare o intorc cand dau sa ma joc cu ea se tot ferea si vad ca avea niste bubitze probabil de la caldura intre picioare ,inteleg de ce se tot trgea ,ii zic sa punem prez care era durex ,se pine ea peste mine ne chinuim pe patul ala ingust si o iau si o pun capra pe fotoliul ala si ii dau ,la inceput parea ca sta ok cu igiena dar dupa maimulte scoateri apare si mirosul specific deci precis nu foloseste dusul dupa fiecare client ,o pozitionez pt anal si surpriza ca nu ,dar cand am vb era da ,o conving ca duar un pic ,si termin si nu am lasat sa nu fac si anal daca era dupa ea ramanea asa resusec sa finalizez dupa ce o scot fara nici o surpriza aici un + timpul petrecut undeva la 25 min cu tot cu dusul de inceput si sfarsit ,merg in dus ma spal si ea iar pe tel vb probabil cu pestele ceva ca gata ,ma imbrac si plec la iesire un pic mai in colo stateau si vb la tel si ma priveau atent ,nu mai conteaza              note aspect 7-8 parul frumos spalat intins aici un + fara mirosuri de transpiratie ,oral 9 normal 7 putine poziti si datorita locatiei care dam nota 5 avea termometru ce indica 32 grade la ora 19 ultimul etaj ,anal 9 curata si stramta deaoarece nu te lasa si nu schimba poziti ,atitudine 8 fara gfr igiena 7-8 ,nu mai revin dar am zis sa o incerc si pe ea nu imi pare rau de bani e trecuta l o experienta :)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna!Multumesc pentru reclama buna pe care mi-o faceti.Un barbat adevarat nu barfeste sunteti ca niste babe,penibili si va faceti de ras.Nu e vina mea ca sunteti niste muritori de foame si vreti detoate aproape gratis.Degeaba va raciti gura de pomana pe aici ca un barbat adevarat si cu capul pe umeri care stie ce vrea nu se i-a dupa niste barfitori care se dau cine nu sunt.puteti sa ma pupati undeva cu tot cu barfele voastre ca mi-e oricum imi este bine.va pup numai bine in continuare:))))))))))))

Link spre comentariu

buna eliza, "frumoasa" intrare ti-ai facut printre noi. nu am dubii ca o sa-ti fie bine oricum dar sa stii ca venind aici cu o asemenea atitudine ai pierdut din start multi dintre potentialii clienti dintre membrii acestei comunitati , si crede-ma sunt foarte multi prezenti aici

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Buna!Multumesc pentru reclama buna pe care mi-o faceti.Un barbat adevarat nu barfeste sunteti ca niste babe,penibili si va faceti de ras.Nu e vina mea ca sunteti niste muritori de foame si vreti detoate aproape gratis.Degeaba va raciti gura de pomana pe aici ca un barbat adevarat si cu capul pe umeri care stie ce vrea nu se i-a dupa niste barfitori care se dau cine nu sunt.puteti sa ma pupati undeva cu tot cu barfele voastre ca mi-e oricum imi este bine.va pup numai bine in continuare:))))))))))))

 

Te salutam si noi Eliza si bine ai venit pe forum.

:kiss3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Buna!Multumesc pentru reclama buna pe care mi-o faceti.Un barbat adevarat nu barfeste sunteti ca niste babe,penibili si va faceti de ras.Nu e vina mea ca sunteti niste muritori de foame si vreti detoate aproape gratis.Degeaba va raciti gura de pomana pe aici ca un barbat adevarat si cu capul pe umeri care stie ce vrea nu se i-a dupa niste barfitori care se dau cine nu sunt.puteti sa ma pupati undeva cu tot cu barfele voastre ca mi-e oricum imi este bine.va pup numai bine in continuare:))))))))))))

bine ca esti tu o adevarata lady..:) multumim de aprecieri, dar nu te-a intrebat si nu ti-a cerut nimeni parerea  :) in rest..toate cele bune..si cat de multi clienti vrei tu..daca mai e cineva atat de batut in cap sa iti calce pragul :*

Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

Eliza draga,nu te barfeste nimeni pe aici,doar ne spunem experientele avute,in cazul de fata cu tine,iar daca tu nu vrei sa iei in seama criticile noastre referitoare la servicii,pestisori,comportament,igiena personala,igiena locatiei,nu faci bine, ar trebui sa bagi la capsor,pentru ca a mai fost o escorta care, cand un user a scris ca trebuie un dentist ,o treaba,o maslina,a inceput ca tine, sa strige ca o sa se tuneze si o sa se faca piti,asa ca ia si tu in seama ,si repara ce e de reparat,iar daca nu,pune mana pe telefon suna pe Dana din c sagului,si o rogi sa iti ofere consultanta despre cum trbuie sa se poarte o escorta

Dana mia venit in minte in momentul asta sa stii

Link spre comentariu
  • Oras:Oravita
  • Oras:Oravita

       Salutare baieti!!

          Eu tocmai ma intorc de la fata asta care e mai mult mulatra din ce am inteles eu de ea si nu vreau sa ma laud dar in ultima vreme am cam avut noroc de escorte foarte de treaba.Dupa ce era sa o dumnezaiesc ca m-a pus sa o astept vreo 20 min in fata blocului,ca avea nu stiu ce probleme cu unul care facea circ ca cica i-a furat banii,m-a primit sus.Pot sa va spun ca fata e pe gustul meu ca si atitudine,foarte de treaba,vorbareata si m-a facut sa ma simt ca si cand o cunosteam de multa vreme.M-a dus in toate camerele sa vad ca nu are pe nimeni in ele,ca apropo nu mai sta in complex ci in Sagului.Am convenit pe un nr ca de obicei nu stau mai mult ca primul ma tine ceva si de al doilea nu mai am chef,i-am dat 100 lei si da-i bataie.

         Un oral foarte ok cu multiple deep-uri desi zicea ca am cam groasa de la un anumit nivel,am chemat-o peste mine,a venit si se misca bine si m-a terminat ca un oral excelent.Din cate am inteles de la ea nu face acelasi lucru cu toti,e in functie si de cum te porti cu ea si daca poate te si place cum imi zicea mie.Am mai stat cu ea de vb vreo 10 min after si a ramas ca ii mai trimit clienti si ca foarte probabil ne mai si vedem.

          Baieti bafta la futat!!!

  • Like 3
Link spre comentariu

Slutare baieti,

Si eu am fost la fata asta de vreo 3 ori in decursul "istoriei"

Prima oara si eu am fost super incantat, am stat 2h cu 150 RON, oral misto, FK, povesti.. chiar pe gustul meu.

 

Am fost si a doua oara, dar parca nu a mai fost la fel, se tot ferea de mine cand voiam sa o sarut, plus ca a zis ca nu are decat un prezervativ, asa ca am stat doar un numar.

 

A treia oara se mutase, tot in Complex, dar undeva intr-un loc mai naspa, cu o canapea incomoda. N-a vrut sa o desfaca, ca cica e complicat, desi m-am oferit sa o ajut si cu facutul si cu desfacutul. Sexul a fost pe fuga, pozitia era super incomoda, nici vorba de FK ( ceva de gen: "saruta-ma, de ce te feresti", da, pai te sarut, si se tot ferea.)

M-am enervat, am luat-o pe la spate si am finalizat repede.

 

La cateva zile vad ca-mi tot da bipuri. I-am dat si eu inapoi si atat. La un moment dat tot imi dadea si i-am raspuns. M-a intrebat daca nu pot s-o "ajut" cu 100 de lei ca are nush. ce probleme. I-am zis politicos ca NU si asta a fost. Daca s-ar fi purtat cu mine cum trebuie si ar fi fost draguta ca prima data as fi "ajutat-o" si cu mai mult.

 

Nu vreau sa fiu rau acuma, afta mi s-a parut OK, dar nu-mi place sa incerce sa ma prosteasca cineva pe fata si sa se fereasca de mine, mai ales ca si eu ma port frumos. As mai fi vizitat-o, ca-mi plac mulatrele, dar in conditiile astea NU.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oravita
  • Oras:Oravita

Dupa ce am ridicat-o in slavi mai sus putin acuma trebuie sa o recobor acolo unde ii este locul.Probabil e ok doar prima data pentru impresie,pentru ca a-2-a oara  a fost destul de figuranta si a-3-a oara am dat-o afara din casa ca nu mai incapea de figuri,Pacat ca nu i-am dat si un picior in fund.Am chemat-o la mine acasa impreuna cu un prieten de-al meu,fiind si bauti ceva aveam chef de futai si hai sa o chemam pe ea sa o vada si el ca doar o laudasem.

    Am sunat-o pe la 0:30 si a ajuns pe la 1:30 cu niste figuri.....A stat pe fotoliu si se uita la noi,pana am intrebat-o ce face de sta asa ca berbeaca,asteapta sa ne sarutam sau ce,la care ea s-a apucat sa se imbrace ca ea nu a stiut ca trebe cu amandoi dupa ce in prealabil ii dadusem 50 E pentru amandoi.Asa ca am scos-o afara,dupa ce i-am luat inapoi banii.Deci din acel moment pot spune ca este de evitat pentru ca dupa prima tura,urmatoarele dati au fost execrabile.Bafta baieti.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna!Multumesc pentru reclama buna pe care mi-o faceti.Un barbat adevarat nu barfeste sunteti ca niste babe,penibili si va faceti de ras.Nu e vina mea ca sunteti niste muritori de foame si vreti detoate aproape gratis.Degeaba va raciti gura de pomana pe aici ca un barbat adevarat si cu capul pe umeri care stie ce vrea nu se i-a dupa niste barfitori care se dau cine nu sunt.puteti sa ma pupati undeva cu tot cu barfele voastre ca mi-e oricum imi este bine.va pup numai bine in continuare:))))))))))))

exact acest tip de raspuns era de asteptat de la o boarfa, este excelent ca ai raspuns asa, sa citeasca si clientii tai si sa ajungi sa iti dea muie numai tiganii, pe un fisic de seminte, tupeista de porc.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

     In mare parte e OK.Cam figuranta dar nu i-a mers.A vrut sa o termine repede dar cum bausem ceva am profitat putin de timp.Mai are si o prietena de apartament care e tot ok.Per total am platiti 150 cu 2 finalizari, la a doua finalizare cu colega ei.Precizez ca eu am mai fost cu un prieten.Practic am facut shimb amandoi cu partenera la al doilea numar.


     A fost un sex gen ..... pe fuga.... ceea ce eu nu sunt adept dar in loc de altceva .... a fost bine.Cum s-ar zice 'am potolit catzaua '.

Link spre comentariu

Salutare confrati preafutaciosi,

Revin cu un update pentru ca am facut totusi gresala sa punctez inca odata la d-soara "Eliza".

Intre timp si-a schimbat locatia, e la parterul unui bloc turn de langa Mall. Apartament e foarte mult spus, e un fel de pestera insalubra,in ultimul hal de jegoasa. M-am descaltat la intrare in camera si m-am murdarit pe ciorapi. In baie nu tu bec, pe  hol nici atat, cand am pornit dusul ( pe pipaite ) a inceput sa stropeasca peste tot, deoarece nu avea para. Dar hai s-o luam cu inceputul povestii.

 

Stiind ca am mai fost la d-soara pe cand locuia in Complex (desi ultima experienta a fost cam naspa, dar am zis what the fuck, ma excita gagica ), am sunat-o inca odata. Mi-a raspuns cu o voce ca din butio (adormita ) desi era ora 11:30. Am intrebat daca e ok sa ne vedem peste o ora, a zis ca da. Ajuns acolo am sunat - pauza. M-am mai invartit niste minute prin zona, am sunat iar. Imi raspunde cu o voce si mai din butoi, destul de incoerenta. Am intrebat-o daca e Ok si daca pot sa vin inauntru, sau s-o lasam pe alta data, mi-a spus sa vin.

De deschis mi-a deschis colega, pe care nici n-am apucat s-o vad bine (era bezna in hol ) ca s-a si tirat la ea in camera. Am intrat la "a mea" in "camera", ea era intinsa in pat, cu niste ochi umflati, tot zicea ca abia s-a trezit si balmajea chestii incoerente. Am mai intrebat-o odata daca e OK sau sa plec, a zis ca sa stau, ca abia s-a trezit. Pai zic bine, dar am vorbit acum o ora, cum adica abia s-a trezit, cica am vorbit cu colega. Pula, ii cunosc vocea. Am cerut sa merg la dus, unde am patit ce am zis mai sus.

Am intrat in camera, s-a dus si ea la baie, cred ca s-a spalat doar pe fata, tot ii dadea ca s-a culcat la 10 dimineata si ce naspa se simte. Trebuia sa plec din start, prost am fost ca am ramas. I-am zis ca vreau sa stau 2 numere, ea ii tot dadea inainte cu cat de zombi se simte, ca sa vedem cu al doilea numar. S-a dezbracat intr-un final, a venit iar in pat si s-a pus pe spate! Patul cu cearsaf neschimbat de cine stie cand. Am incercat s-o incalzesc un pic, s-o iau cu binisorul , se tot ferea de mine de parca voiam s-o violez.

La un moment dat imi zice "sa-ti spun ceva? nu cred ca am prezervative!". Eu pregatit fiind de data trecuta cand am patit la fel, am zis "nu-i nimic, am adus eu o cutie!". S-a cam inverzit la fata, probabil ca credea ca scapa cu un oral/laba. oricum, i-am zis ca sa trecem peste oral ca si asa termin cam repede la primul numar si sa-l facem la al doilea.

 

Futaiul a fost unul din cele mai penibile de care am avut parte. Desi ma excita gagica(inexplicabil, pielea neagra probabil, am eu un fetish ), toata actiunea a fost cu mine peste dand din cur cat mai lent posibil si ea vaitandu-se cat de naspa se simte si ca o doare nush ce. M-am simtit de parca violam o fetita virgina, desi e larga ca o galeata. Am finalizat intr-un final, m-am sters cu niste servetele din zona.

 

Probabil ca am avut o moaca asa de dezamagita, incat mi-a zis ca ii pare rau ca m-a dezamagit, ca s-o lasam pe alta data, tralala. I-am zis ca am venit pentru doua numere, ca ea a acceptat, si ca acuma ma lasa cu coaiele in vant (eram destul de in calduri totusi ). Probabil isi facea socoteala ca nu merita un efort mai mare ( ca la al doilea numar ) pentru inca 50 de lei, si ca probabil 100 de lei facuti aproape in somn merita efortul, asa ca ar fi cazul sa scape de mine.

 

M-am imbracat intai (oricum imi pierise tot cheful ) si i-am spus ca pentru o treaba facuta pe jumatate merita bani doar pe jumatate, asta fara sa pun la socoteala prestatia absolut jalnica si faptul ca i-am si lasat restul de 2 prezervative. Asa ca i-am lasat 75 de RON pe masa si m-am indreptat spre usa. Demoazela s-a trezit brusc din letargie si a inceput sa urle "o finalizare 100 de lei". I-am zis frumos "am venit pentru doua, ai facut treaba pe jumate, 75 primesti". Brusc energizata a inceput sa zbiere la colega "Gabi! Gabi". Speram din tot suflatul ca "Gabi" sa nu fie vreun individ de 2/2 ascuns in camera de langa, asa ca m-am incaltat cat am putut de repede si am iesit glont pe usa.

 

Nu s-a tinut nimeni dupa mine, si oricum afara nu mai avea ce sa-mi faca, eram deja intr-o zona aglomerata.

 

Nu mai are rost sa dau note, ar fi zero pe toate planurile, mai putin la corp care (inca) ma excita. Tot consider ca am iesit pe minus, partida asta nu ar merita de fapt nici un ban, totusi am zis sa nu fiu magar si sa plec fara sa las ceva.

 

Cred ca ar trebui trecuta la "De evitat" fara alte comentarii. O figuranta penala.

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am vrut vineri sa ii fac o vizita,sun,imi expune serviciile si ma cheama in 15 min sa apuce sa faca un dus.Pana aici tot ok...Ajung in fata blocului,aproape de barul Leone in Complex si in 2 sec imi dau seama ca tipa ii mai special ca restul tarfelor...nu are doar un pimp,are doi!Clasicul malac in tricou mulat si cu trei randuri de ceafa statea subtil,exact in fata intrarii in bloc...si se uita la mine.Vis a vis de el la cativa metri xeroxul lui.In fine...doar nu am venit sa mi o trag cu ei,intru in bloc ajung la usa indicata si sun...si sun.Degeaba,nu o mai rasp nici la tel asa ca m am luat si am plecat.La iesire din bloc...app blocul arata ca Berlinul dupa razboi...malacul urla ceva la telefon,cred ca tocmai pierduse milionul pt Naposim.Pe scurt tipa ii o idioata,neserioasa si goriilele de jos incalca reguliile de baza ale proxenetismului...nr de pesti sa fie egal sau mai mic cu nr de tarfe.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Punctat la Eliza acum 1 an . Statea in Sagului la Turist in blocul turn . Programarea a decurs normal . Pe scari m-am intalnit cu un tip si o tip care ma priveau suspect , deci cred ca era colacatari ai apartamentului , care daca nu ma insel avea 2 sau 3 camere , era destul de maricel .

fata intr-adevar este de etnie . Am avut de mult un fetish cu ea pt ca semana cu o colega rroma din scoala :)

Am citit mai sus altii ca s-au plans de tratament si caracter , dar eu nu am avut probleme de genul . Am decartat 150 pt 2 fin sex total din care am facut doar normal si oral .  Nu am ajuns la anal pentru ca pur si simplu a fost bestial oralul . Nu stiu daca am avut eu o zi norocoasa sau doar mi s-a parut , dar executia , coroborata cu sunetele si mimica ei pur si simplu m-au innebunit .

Are sanii lasati dar placuti , igiena a fost destul de ok . Nu am simtit mirosuri . Ce pot sa spun ? Pentru cine nu a fost eu zic sa incerce . Macar o data . A 2-a oara nu stiu nici eu daca as merge , dar prima data mi-a placut foarte mult .

 

Note : Oral - 10

Normal - 8

Anal - 0 (nu am incercat)

GFE - 0 ( nu am incercat , nu am vrut sa o distrag din ce facea , imi placea prea mult)

Locatie - 3 -pentru ca i-am vazut pe cei care au iesit si stiu ca nu e singura . Nu-mi place sentimentul ca mai e cineva sau poate veni cineva

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:timis
  • Oras:timis

Salut

Am avut si eu urita neplacere de a ancerca la domnisoara Eliza desi am mai avut o vizita cind statea in sagului dar atunci parca era altfel si estetic si o locatie mai ok fata de ultima este lux ,ajuns la adresa din Compex intradevar linga BAR LEON ,BLOC chiar devastat  dupa razboi dar are interfon,jos la usa era unu mai creol si tatuat care cica statea de vb.la intrare cu inca doi  bagatori de seama ,urc sus etaj superior si de final cind o vad era cu tel.in mina parca era scoasa din tomberon ,am intrebato daca ea este la care mia raspuns ca da si am spus ca ami pare rau nu pot sa ramin si plecat am fost ,la coborire numai era nimeni la iesire si regretam ca am batut drumu degeaba si am irosit tipul pentru una ca ea.Cred ca si o traseista ARATA MAI BINE DECITELIZA.Parerea mea va pierdeti timpil de pomana si bateti drumul degeaba pina acolo nu merita nici macar nota 2 nici ca aspect si la locatie as da nota 1.nu o recoman nici daca ar ramine ultima escorta din TIMISOARA (JALNIC).Parerea mea e de mutat la 'DE EVITAT'

O NOAPTE PLACUTA

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...