Sari la conținut

Escorta Mioveni


Postări Recomandate

Salut!

Astazi am descoperit o curva noua in orasel.

Pe la orele 21:00, ies pana in zona casei de cultura sa ma vad cu un prieten. Ne intalnim si imi zice sa merg cu el pana la cineva pt ca are o treaba de rezolvat.

Iau masina si ma duce dupa strada care urca la poarta 8, inspre OMV, pana la prima carciuma pe partea stanga (nici nu stiam ca exista). Exact in intersectia care duce in strada principala (la magazinul lu Flashu').

Carciuma este chiar in intersectie acolo langa T-uri. Carciuma are si pacanele asa ca am zis sa-mi incerc si eu norocul cu 10 lei. Castig, pierd, el pleaca, eu pun ochii pe una care statea la o masa singura si bea dintr-o bere si fuma.

Ascult conversatia dintre ea si barmanita, suna ceva de genul..."ti-ai pus-o cu ala aseara, cati bani ai facut, cu cine, unde, etc."

Ma bag si eu in seama cand imi scoate fata de la aparat si o intreb daca "domnisoara" se ocupa cu "treburi". Imi raspunde ca da.

Ma asez la masa, ma prezint, se prezina si ea "Mery".

O...tanti? la vreo 35 de ani...cred.

Slabuta-max 55kg.

Inaltime 160cm.

Blonda cu parul cret-ondulat.

O intreb daca putem face ceva in seara asta, ma intreaba ce anume, o invit afara din bar pt a discuta, o urc in masina, ii spun ca sunt interesat de serviciile ei si spune ok, dar sa mergem intr-un loc mai ferit (stiam dinainte unde sa ma duc).

Pornim intr-acolo, facem putina conversatie pe drum, ajungem la destinatie.

O intreb cat vrea pt serviciile ei si imi spune sa-i dau cat ma lasa inima :))

Ma gandesc asa...sa nu o jignesc cu prea putin, dar nici prea mult ca poate se invata...scot 30 de lei si zice ca este bine.

Apoi shock! Parca nu avea curajul sa inceapa...ii deschid eu geaca, i-o dau jos, ea isi punea mainile la ochi de rusine, incerc sa o intreb ce a patit, imi spune ca nu prea este obisnuita etc.

Fizic gol:

Sanii potriviti, putin cam lasati si oarecum moi.

Fundul...da frate, mica, slabuta dar un fund bombat ca un pepene.

La fata arata de 7, are toti dintii in gura si sunt chiar ok dar este doar simpatica as putea spune.

Nu este de etnie.

Imi dau si eu pantalonii in vine, si nu stia cum sa se apuce de ea asa ca o indrum eu.

Se apuca ea de un oral timid parca mai mult se uita la ea, imi spune ca ii place rau ca sunt epilat, incepea sa o pupe, etc :))))

Bag mana la pasarica, epilata, curata, parfumata si extrem de stramta.

S-a udat natural instantaneu.

Dupa vreo 5 minute de oral m-am gandit ca asa nu termin in veci asa ca i-am spus sa ia o pauza pana vin eu pe partea cealalta a masinii.

Taras cu pantalonii in vine ma mut pe dreapta, o pun pe ea sa iasa din masina doar cu fundul afara, eu ramanand in aer liber cu pantalonii in vine :)) capra din picioare.

A insistat sa nu folosesc prezervativ ca nu ii place dar nu am putut ceda. Prezervativul este sfant la astfel de actiuni. De altfel s-a cam si suparat dupa ce am terminat, reprosandu-mi ca nu am incredere in ea sa o fac fara prezervativ. Eu i-am spus ca e mai bine asa.

Am terminat in aceeasi pozitie dupa vreo 5-7 minute. Adevarul este ca te excita maxim la cat de stramta este. Aproape ca nu intra degetul in ea cu toate ca era uda. Geme usor, iti pune mana pe 00, te face sa termini cu placere.

Ma sterg cu 2 servetele umede, ii ofer si ei 2, ne stergem si plecam de acolo.

 

CONCLUZIA FINALA

 

NOTE:

Aspect per total 8

Locatie... de data asta maxim 6 ca a fost in natura, dar merita s-o iei pe camera.

Oral 6 maxim, maxim 7 deoarece nu stie, se vede clar, se joaca cu ea, isi da cu ea peste buze, o mai baga in gura dar nu stie meserie.

Normal...aici mai adaugam cateva puncte si ajungem la nota 8.5 . Dar ofer aceasta nota cu gandul ca ma voi mai intalni cu ea si o voi lua undeva pe camera sa experimentam mai multe.

 

Din pacate, cu regret va spun ca NU am numarul ei.

Am intrebat-o de telefon pt a mai putea organiza si alte intalniri dar mi-a spus ca nu are si nici nu vrea sa-si ia deoarece nu suporta telefoanele mobile   ???WTF???

 

Pt cei care vor, nu stiu ce sfat sa va dau...sa va duceti la locatia unde am gasit-o eu si dupa semnalmentele spuse de mine sa o gasiti. Probabil asa voi face si eu cand am chef de o joaca cu ea.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

:offtopic .Salut neculescugabriel,si bine ai venit printre noi.Observ ca,esti nou inscris asa ca, nu te premiez cu -1...,rugamintea mea pentru tine e,sa citesti regulamentul,pentru ca pe viitor sa stii ce/cum/unde sa postezi.Colegul GamblerBoy a fost destul de explicit in privinta modalitatii de contact.Parerea mea e ca,a gresit cand a scris aceasta recenzie...,sunt sanse de 1/100,sa o nimeresti pe doamna...e ceva gen 6/49.

Pentru colegul banana...pe tine te premiez...ai 2 postari in 7 luni...,iar in cazul in care nu stiai,Mioveniul e cam mic,asa ca,o descriere mai precisa...hhmmm,unde toata lumea cunoaste pe toata lumea...

Pentru GamblerBoy ...o intrebare stupida...doamna stie ca,ai scris despre ea???Adica,atata timp cat nu are anunt pe la vreun ziar,site,nu exista nr. de telefon...,e cam aiurea.Poate un moderator sa ne lumineze...

Spor,...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arges
  • Oras:Arges

Salutare tuturor,incerc sa vin in ajutorul celor care doresc ceva distractie cu o tipa din Mioveni, nr de tel.0742402914, o stiu de ceva vreme cam 1 an, am observat ca un coleg de al nostru a dat si el nr de tel. Eu am incercat-o pe tipa respectiva cam acum 6 luni, tipa e ok, varsta 40 + este plinuta cu sani mari dar cam lasati de la varsta , nu are locatie vine la domiciliu sau hotel (la mine a venit la domiciliu), pretul nu este mare la mine a mers cu 30 ron, ea cere 50 ron dar daca negociezi bine cu ea scade. Am incercat oral si normal cu ea.La oral e ok o suge destul de bine (9) da atentie si la oo, linge, suge . Normalul e bine dar nu foarte ok (7) deoarece este plinuta, deci este si bulanoasa daca nu esti dotat cum trebuie e mai greu, pozitii nu am schimbat f multe deoarece nu am stat sa ma lupt cu ea a fost doar pozitia clasica si un pic pe la spate , Iti poti da drumu pe sanii ei.

 

 O recomand celor care au fantezii cu femei plinute isi merita banii

 

Pentru alte detalii putem discuta, sper ca am reusit sa ma incadrez cum trebuie , e prima data cand postez detalii.

Salut,am incercat sa sun la nr dat de u mai sus si mi se sp nr nealocat,daca faci cumva rost de noul ei nr te rog sal afisezi pe topic

Link spre comentariu

Da, probabil am gresit cand am facut aceasta recenzie. Cu doamna am discutat ca voi "povesti" acest lucru aici dar nu prea a inteles despre ce este vorba. Nu este familiara cu internetul presupun.

Stiu, sansele chiar si pentru mine sunt mici, a fost o conjunctura, dar tind sa cred ca nu sunt singurul care o cunoaste si stie ca activeaza.

Intradevar, fara numar de telefon macar, nu am rezolvat mare lucru.

Nu am timp zilele astea sa mai trec pe acolo. I-as propune chiar sa-i ofer eu un telefon si o cartela pentru a o putea contacta (in schimbul unei scurte) dar cum am spus cred ca nu va accepta deoarece sustinea tare si infocat ca nu suporta telefoanele mobile.

Daca este intradevar numele ei Mary si dupa descrierea facuta de mine, poate o mai stiu si altii si ne pot spune mai multe detalii.

Poate activeaza doar prin cunstiinte si prin "metoda scrisorii cu parfum" :))

 

Locatia, cred ca am fost suficient de precis, nu ma mai repet ca nu stiu cum pot spune altfel.

Pe centura orasului Mioveni, venind dinspre Racovita spre Pitesti, dupa casa de cultura este un semafor (intersectia care urca la poarta 8 Dacia).

Treci de semafor inainte spre Pitesti si la 200 m pe stanga e o carciuma.

Mai precis de atat...nu am cum sa fiu.

Multumesc

  • Like 4
Link spre comentariu

Salut!

Astazi, avand treaba in oras (in interes de serviciu), prin zona pompierilor, dau peste Doamna in cauza. Opresc repede masina, scot capul pe geam si o salut.

O intreb daca este libera sau daca este prin zona cu treaba si imi raspunde scurt "am treaba, nu pot sa stau" si pleaca. Merg dupa ea usor cu masina si incerc sa stabilesc o intalnire pe seara cu ea dar fara rezultate. Imi spune repede ca daca vreau sa vb sa vin la carciuma aia din panta de la poarta 8 (la chinezu se numea pe vremuri) la ora 17.

Eu avant treaba, nu insist si imi vad de ale mele.

La ora 17 sunt inca in timpul programului dar fac rost de o fereastra de 15 minute si zic sa ma duc pana acolo.

Ajung la locul cu pricina, intru in carciuma si o gasesc la o masa.

Erau cativa prin bar asa ca nu prea imi venea curajul sa ma bag in vorba.

Ea ma vede si imi face semn sa vin.

Ma ia repede "hai faci cinste cu o bere" :)))

Ii raspund ca sunt in timpul programului si fac cinste cu 2 beri dupa ora 20 cand termin.

O intreb cum facem sa ne vedem la ora 20 si imi spune sa vin in aceeasi carciuma ca o sa fie pe acolo ca are o prietena la bar si mai sta cu ea.

Ajung la 20 in locul cu pricina si... nu era nici o dama.

Nici macar barmanita, era un nene gras la bar.

Ies si mai stau in parcarea aia din fata 5 minute pana trag o tigara si apoi ma indrept spre casa.

 

Concluzia... este pierdere de timp.

Daca nu as fi fost cu serviciul, poate o luam la ora 17 dar asa...

Am intrebat-o din nou daca vrea un telefon cadou (urmand sa i-l dau la 20 cand ne vedem) dar a fost un categoric NUUUUU. "Nu le suport, ti-am mai zis"

 

Probabil acest topic se va inchide deoarece nu sunt sanse prea mari ca cei ce-l citesc sa o intalneasca pe doamna.

Eu, acum stiu cum arata si daca o vad, o pot opri dar ceilalti...

Cel mai suparator este ca refuza sa-si ia un telefon.

 

Cu stima,

  • Like 4
Link spre comentariu

Cum arata...cine?

Ar trebui sa citesti tot topicul, nu printre randuri.

WTF ??? :slap2

 

Revenind la subiect:

Am iesit de 1 mai la o bere cu un prieten la o terasa din Mioveni.

Stateam noi de o vorba si cand colo...trecea si gazela pe langa noi.

I-am povestit ca o stiu dintr-o experienta...

Si mi-a spus cateva lucruri despre ea.

Unu: ca ar fi cam sonata.

Doi: este maritata dar probabil nesatisfacuta

Trei: acum stiu si unde locuieste, mi-a arata prietenul meu blocul. Este X... nu stiu sigur XXcred. penultimul bloc inainte de strada ce duce la poarta 8 (uzina Dacia)

Patru: lucrurile astea le stie acest prieten deoarece dama locuieste pe scara cu soacra lui.

Cinci: am iesit in seara asta la o bere si din ambitie am dat o tura prin toate carciumile din zona dar fara rezultat. (probabil se pregateste de sarbatoare)

 

V-am spus numele ei, detalii destul de multe, cei din Mioveni poate au mai multe informatii. Orasul este mic asa ca unii o pot cunoaste

 

In fine, voi veni cu informatii noi despre dame din Mioveni cat de curand.

Am cateva informatii dar vreau sa fie ceva concret cu numere de telefon si adrese.

Maine trebuie sa ma intalnesc cu o dama din zona pietei si revin cu informatii curand.

 

Cu stima,

 

 Am editat adresa exacta pentru ca regulamentul nu permite date de identificare a escortei

 G.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

""acum stiu si unde locuieste, mi-a arata prietenul meu blocul. Este X... nu stiu sigur XXcred. penultimul bloc inainte de strada ce duce la poarta 8 (uzina Dacia)""

 

Ok,

Cam vag. Penultimul bloc inainte de str ce duce la poarta 8 ? Nu e nimic clar, acolo este o intersectie, deci pe ce parte e blocul? Eu stau chiar in zona, acolo sunt h si t si mai exact nimic cu x sau xx. Poti da un punct de reper, eu sunt convins ca daca sti unde sta ai fost si pe langa bloc. Poate va ajut.

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

salutare ... orasul mioveni e ff mic ,, femei blonde si crete sunt multe.. a mai fost careva la acel bar care pe vremuri ii se spunea la chinezul sau japonezu (ceva de genul ) .. pe doamna mery a mai vazut-o careva la acel bar,, stie ceva despre ia ?  un id,, un nr de telefon poate careva sa dea ,,  alte panarame stie careva daca sunt la respectivul bar ? alte panarame cunoaste careva,,daca da sa ne dea si noua nr panaramei de telefon ,,

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

prietene aici este forum de escorte, dame de companie nu "panarame". Nici macar alea de la marginea orasului nu le zici "panarame". Banuiesc ca vrei si GFE la respectul pe care il impui nu? 

Ai si tu putin respect pentru fetele si femeile care practica aceasta meserie asa cum isi respecta si ele clientii care apeleaza la ele.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...