Sari la conținut

RAMONA - 0767422979


Postări Recomandate

   Astazi am placerea de a va prezenta o noua aparitie pe piata de profil din Constanta. Domnisoara se numeste Ramona si are 24 de ani. Este noua colega a Daianei si va presta in locatia Daianei.

  Serviciile sint exact aceleasi ca si la Daiana adica sex oral neprotejat, sex normal si anal protejat. Finalizarea se poate face oral sau COB, COF.

  Tarifarea este urmatoarea : 100 lei finalizarea sex oral si normal

                                              150 lei finalizarea sex total

                                              250 lei ora sex total

  Deasemenea oferta Daianei de luni si marti va fi valabila si la Ramona.

  Ca si noutate in servicii se poate si deplasare dar numai amandoua cu urmatoarea tarifare :

        - un domn cu amandoua domnisoarele la 450 lei ora sex total

        - doi domni cu amandoua domnisoarele numai separat dar cu schimb de partenere la 500 lei ora sex total.

  Pretul taxiului este inclus cu rugamintea mea personala sa apeleze la acest ultim segment de servicii numai domnii care sint foarte seriosi sa nu punem aceste fete pe drumuri.

  Si ca sa fie anuntul complet am sa atasez si niste poze. Pozele sint reale si confirmate de mine prin web cam la momentul acesta. ( ca o parere personala fata mi se pare mai draguta decat in poze)

post-19551-0-64247900-1367152638_thumb.jpg

post-19551-0-20497500-1367152650_thumb.jpg

post-19551-0-11441100-1367152662_thumb.jpg

post-19551-0-69909100-1367152670_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

E noua in domeniu domnisoara a mai prestat pe undeva ? Eu unu nu am auzit de ea pana acum...asteptam sa se duca cineva le ea sa faca o mica recenzie sa vedem ce stie :D Salutari si bine ai venit Ramona ! <3

Link spre comentariu

  Eu nu mai pot sa ii urez bine ai venit caci am fost cel care a ajutat-o sa vina pe acest site, insa va pot spune ca e noua in Constanta sau cel putin eu nu am mai intalnit-o si avand si confirmarea ei ca nu a mai prestat in Constanta inclin sa cred ca este aparitie noua pe meleagurile noastre.

Link spre comentariu

Salutare tovarasi!

 

Azi, fiind cald si frumos si cu pofta de aventuri am zis: why not!

 

Am intrat pe forum sa vad ce-au mai zis bajetii mei. Merg la top escorte interesat fiind de Daiana. Sun, insa nu raspunde. Mai incerc o data dupa inca 20 de minute si la fel. Merg la ultima postare si vad linkul catre Ramona. Cum pozele aratau ok, tarifarea si serviciile similare cu ceea ce doream eu, zic HAI … sa imi fac si eu treaba ca membru proaspat colorat si sa merg primul la Ramona.

 

Sun, imi raspunde frumos, imi spune ce si cum. Ajung la Ciresica in 15 min, urc si … Ei si acum incepe recenzia:

 

Locatia e cunoscuta, ap 2 camere zona Ciresica, curat, aerisit, cu baie curata, cu geluri de dus variate si prosop curat primit de la Ramona. Nota 9 pentru locatie.

 

Ramona: e cea din poze, bruneta, par lung, ochi albastri, simpatica. Fara patratele, dar si fara marsupiu, carne tare, sani aprox nr 2 nici prea prea nici foarte foarte. Nota 8 per total aspect. De ce 8? Pai ptr ca eu compar de fiecare data cu cea de nota 10, iar de 10 este Theron sau Fox sau Iohansson.

 

Nu e foarte vorbareata insa m-am simtit bine primit la ea. De fapt nici eu nu am ajutat-o, timid fiind si cu mintea la probleme si munca. GFE 7-8. Poate fi mai mare cu tovarasi mai vorbareti.

 

Am platit din propria initiativa 1 nr total in valoare totala neta de 150 .. flotari desigur. Imi plac promotiile insa branza e pe bani si o prefer in cea mai buna prezentare.

 

Oral, cald, incet, umed cu ceva atentie pe langa, dar fara DT. As zice de un 8.

 

Normal – N/A

 

Hanalus – este practice pentru ce venisem. Stramt, dar in acelasi timp welcoming. Cu participare activa din partea Ramonei, cu gemete si schimbari de ritm din partea ei. Finalizat acolo. As zice un 9 ptr aceasta operatie complexa.

 

Calitatile mele oratorice se opresc aici, nu inainte de a spune ca a fost o experienta reusita ptr mine. De revenit? Ei bine, vom vedea. De recomandat, eu zic ca da. Daca cautati big boobs si DT adanc, nu e omul. Nu face fast fuck, e primitoare, atenta si incearca sa iti faca cat mai mult pe plac. Raport calitate/pret Ok mai ales prin prisma atitudinii pro vizitator . Aici i-as da un 10. Ar fi de incercat acest duo care se prefigureaza cu Daiana.

 

Cam atat deocamdata. In timpul vizitei am intalnit-o si pe Daiana. E simpatica, slim insa construita bine, nu iti da senzatia de mult prea… de incercat data urmatoare.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Sunt un rasfatat! 

 

Saptamana trecuta ma aflam in zona Ciresica (mai exact Phoenix Club)..si .. la un moment dat (intr-un anumit context al unei discutii) am zis de ce nu?

 

Am sunat-o pe Daiana, raspuns prompt..disponibila...si-a adus aminte de mine...ajung..deschide usa..aceeasi Daiana..cu acel zambet inconfundabil! Sarut reciproc..intru...si...surpriza..in living am zarit o domnisoara frumoasa, imbracta intr-o rochita scurta....bruneta, ochi albastri! Intru, facem cunostinta (Ramona)...timida la inceput..dar pe parcursul discutiei si-a dat seama ca totul este OK!

 

Stand de vorba cu cele doua caprioare...deja eram intr-o mare dilema..cu cine sa petrc urmatoarele zeci de minute! Venisem pentru Daiana...dar Ramona era foarte imbietoare! Si cel mic la un moment dat zice: What the fuck! I want both of them! Si i-am dreptate! De ce nu?

 

Asa ca am pornit toti trei catre dormitor! Inainte de a incepe actiunea, dusurile de rigoare..let's have fun!

 

Si acum incepe rasfatul!

 

Desi este o experienta petrecuta in trei, recenzia se vrea pentru Ramona!

 

Maaaaammmmmaaa..cum sa nu te simti rasfatat cand doua femei frumoase( si retineti...contrast...blonda si bruneta) sunt dornice de a-ti oferi momente de nespusa placere?

 

Sumarizand: oral neprotejat, atentie sporita asupra zonelor adiacente, DT, cunilingus la greu, normal diferite pozitii, rimming..(alternativ..cand Daiana cand Ramona) si in final explozie..cunilingus cu Ramona si CIM cu Daiana.

 

Nashpa a fost faptul..ca in timpul exploziei a inceput sa sune telefonul..stati putin..nu al fetelor ci al meu  :laugh2 si spre regretul meu a trebuit sa parasesc cele doua caprioare mult mai devreme decat as fi vrut!  :angry

 

Si acum note?  :slap2 N-mi place chestia asta (cred ca din recenzii daca sunt destul de detaliate se pot trace concluziile necesare) dar pentru a nu fi tras de urechi, nu am ce sa fac:

 

Locatie: Se stie 9+

 

Curatanie: Se stie 10 (chestia este ca am papucii mei personali pusi deoparte..sunteti gelosi?)

 

Daiana: Oare trebuie sa ma repet..se stie..vedeti recenzia mea anterioara!

 

Ramona:

 

Aspect: Bruneta, ochi albastri, sani micuti dar foarte excitanti, corp bine proportionat, timida la inceput dar pe parcurs a disparut timiditatea! 8-9

 

Igiena: 10

 

Comportament: WTF! Am simtit ca parca eram amantul/prietenul ei! DFK-ul a fost bestial Mmmmm..are o gogosica foarte speciala..cel putin din punctul meu de vedere! 10

 

Oricum..era cat pe ce sa dau cu telefonul meu de pamant! Si cred ca va inchipuiti de ce!

 

Ganduri bune!

 

PS: Cadou: 400 / 1 h (both of them)

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Naboo
  • Oras:Naboo

Salutare

Am vazut pozele Ramonei, mi-au placut si avand recomandarea ferma a Dianei din topicul ei ca este noua ei colega pe care o recomanda ferm, a fost suficient sa-mi doresc sa vad care e situatia, in ciuda lipsei recenziilor. Am sunat, mi-a raspuns o voce foarte placuta si prietenoasa, am stabilit ora si m-am prezentat in locatia deja cunoscuta a Dianei de la Ciresica. Acolo mi-a deschis chiar Ramona la usa si sincer sa fiu m-am zapacit cand am vazut ce frumusica e (vorba moderatorului, e mai misto ca in poze). In locatie era Diana si inca o fata care n-am inteles care e treaba cu ea, dar nici nu ma interesa si nici nu m-a derenjat in nici un fel. Pe Diana o stiam deja si asa cum stiti am deja parerea foarte buna formata despre ea. Fata timida, eu timid noroc cu prezenta Dianei care a spart gheata dintre noi si ca sa fiu sigur ca gheata e sparta bine, si pofticios cum sunt di fire, am zis - ce naiba - haideti fetelor amandoua ca prea sunteti frumusele si oricum aveam fantezia asta de mult timp pe creier. Cu Ramona vorbisem de la inceput pt o ora ca sa avem timp sa ne cunoastem fiind prima data.

 

Mai departe fac recenzie in principal pt Ramona, apoi scurt (ca deja stiti parerea mea) pentru Diana pe celalalt topic. Sper sa nu gresesc dar cred ca e mai bine sa fac recenzii separat pt fiecare domnisoara pt ca e mai concludent si oricum cred ca este mai bine si pt imaginea lor pt ca eu consider ca sunt niste fete simpatice, de caracter, care se straduiesc (si reusesc cu succes) sa-si faca cat mai bine treaba.

 

Locatia este ok, curata, dus dotat cu tot ce trebuie. Eu facusem dus acasa, fetele s-au pregatit la dus. Din cate am inteles Diana si Ramona vor sa se mute impreuna in alta locatie din anumite motive personale si le urez succes. Ramona arata mai bine ca in poze, frumusica si dulce foc, bine proportionata, cu sani normali si fundulet sexy tare. Am intrat pe campul de lupta cu cele 2 domnisoare, cu oral Diana si mancat pasarica Ramonei (care este dulce si curata), care s-a umezit rapid si ii facea placere, apoi schimbat intre ele la oral. Ramona nu este prea vorbareata la inceput, e un pic timida, nici eu nu am ajutat-o ca nu sunt prea vorbaret, dar in schimb are un stil foarte misto lipicios de a fi. Este o prezenta dulce, prietenoasa, atenta cu atitudine super ok. Actiunea fost atat de excitanta ca mai mult de 5 minute nu am rezistat, desi eu incerc sa de obicei sa lungesc primul nr ca la al doilea ma pornesc greu. Deci dupa schimbari succesive de oral cu cele 2 fete, am incercat o intrare pe la spate la Ramona, dar pasarica stramta, funduletul excitant, gemetele ei placute asociate cu cateva contre ale ei si mai era si Diana gura pe sfarcurile mele si mana la oua, asa ca am explodat ca nu mai puteam.

 

Am stat vreo 10 minute, m-au sters fetele, am palavragit si m-au luat de la capat. Ramona este atenta, te saruta peste tot, FK, GFE de calitate. Prin GFE nu inteleg neaparat o palavrageala tampita, cat senzatia pe care ti-o ofera domnisoara cand e cu tine de parca ar fi prietena ta si te face sa te simti de parca esti cel mai important din viata, adica iubitul ei si nu urmatorul client pe care trebuie sa-l termine ca sa pleci. Si aici consider ca a reusit din plin. Oralul este foarte umed si placut, fara mana decat daca soliciti aceasta, iar la 69 sau normal, daca stii sa te porti cu ea, cred ca ii face placere (sau cel putin asta te face sa crezi). Credeti-ma ca le-am chinuit pe fete ca ma pornesc greu a doua oara si imi dau si drumul greu, dar ele au fost extrem de dulci si atente, rabdatoare, nu m-au lasat pina nu mi-au provocat al doilea orgasm superexploziv, fara sa dea nici un moment semne de plictiseala (si credeti-ma ca aveau dece). O experienta super cu o fata de nota 10.

 

Notele:

GFE 9

Oral 10

Atitudine prietenoasa 10

Fizic 10 (e frumusica tare)

PaSA 10

nORMAL 10

Igiena 10

Locatie 9

 

400/ora ambele fete

 

Pe scurt, cu aceasta atitudine si aceleasi caracteristici, daca nu se schimba va urca usor in top pt ca eu consider ca este o escorta de top. Clar voi reveni la Ramona. Va pup fetelor.

 

salutare

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Naboo
  • Oras:Naboo

Salutare

Asa cum am spus am revenit la Ramona. Sunat pt confirmare, aceeasi voce placuta la telefon si m-am prezentat topaind la locatia cunoscuta zona Ciresica. Ramona ma astepta in prag intr-o costumatie ca in poze supersexy. Igienizare prealabalia facuta si mers la treaba. Sarutari dulcu peste tot si eu si ea, oral ea, mancat pasa eu, 69, finalizare in pozitia capra. Atitudine foarte prietenoasa. Inceput al doilea nr dar nefinalizat din cauza mea fiind extrem de obosit, cu toate eforturile placuta si sustinute ale Ramonei. Am hotarat sa ne oprim ca nu mai avea rost sa chinui fata. Ea a fost extrem de draguta si amabila. Scuze pt prezentarea succinta dar am facut o recenzie asemanatoare si nu s-a schimbat nimic in rau, din contra imi mentin parerea excelenta despre domnisoara.

In timp ce eram acolo a fost vizitata si Diana de un client, dar Ramona a fost atenta si discreta inchizand usa de la camera respectiva ca sa nu ne intersectam si apreciez mult acest lucru.

Note

Oral 9

Normal 10

GFE 10

Aspect 10

Igiena 10

Locatie 9

Atitudine prietenoasa 10

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Ramona .

 

 In urma cu aproximativ  o saptamina ,in urma promisiuni ca am sa revin la la fetele de la adresa de la sensul giratoriu de la Ciresica am programat o intilnire cu Ramona , datorita faptului ca locatia a fost ok si pentru a incerca si noua colega a titularei cuibului , aici referirea fiind la adresa Dianei . Pozele postate  au fost edificatoare si mentionez ca sunt reale plus de asta eu mai fiind in locatie am avut garantia ca voi gasi ceeace este in poze . 

 

 Am sunat la numarul postat de Ramona si in urma convorbirii am stabilit ca ajung la locatie in 15minute , vocea cu care am stabilit intilnirea mi-a creeat o oarecare reticienta dar ulterior am aflat ca vocea apartinea celeii de a treia colege care este in locatie cu Diana si Ramona .  Nu am retinut numele celei de a treia colege dar pot spune ca este inalta si din ce am vazut are un tatuaj pe spate undeva deasupra curului . In urma unei discutii si cu Diana care se pare ca este sefa acolo am convenit ca ramin cu Ramona ca pentru ea am venit si poate ca o sa revin si pentru un trio cu amindoua . 

 

 Despre locatie cred ca nu are sens a mai povesti , curata , un singur amendament ...patul care scirtie .

 

Am convenit ca  pentru o ora nu vom fii deranjati si am plecat spre dormitorul de linga baie . Ramona inbracata intr-o rachie vaporoasa roz a mers prima la dus dupa ea am urmat eu si  dupa am trecut la ...FAPTE . 

 

 Primul numar a debutat intr-o oarecare tenta de rusine din partea Ramonei dar in urma discutie cu ea mi-a spus ca doar ce se trezise din somn si ca asta este starea ei dupa somn . A inceput cu sarutari pe tot corpul un oral neprotejat , oral care a avut tente de deep usor nereusit cind ii ajungea in git , aici o mica depunctare de un punct, cu atentie majora asupra zonelor adiacente . Nu a comentat nimic cind i-am tras miinele cu care  incerca sa se ajute la oral si a inteles ca nu imi place ajutorul cu miinile . Privirea perversa in timpul oralului si modul in care o suge iti  creaza starea de excitare  sau cel putin mi-a creeat-o mie . Am pus un prezervativ si am trecu-o pe ea deasupra asta pentru ca mie unul nu imi place munca si dupa citeva minute am finalizat in prezervativ . Curatenie la locul de munca din partea ei cu servetele umede si o mica pauza de revigorare . A  cerut politicos permisiunea de  a fuma o tigare  cu toate ca eu sunt nefumator si pentru ca pauza sa fie mai relaxanta am cerut un masaj . Foarte bun masajal cu toate ca a spus ca nu se pricepe . 

 

Citeva cuvinte depre ea ... miniona in comparatie cu mine , bruneta cu parul lungul, curul excitant, siinii undeva la numarul 2-3 ( aprecierea mea )  , curata si atitudine prietenoasa  chiar draguta la fata . Curul merita incercat ( asta data viitoare )!!!

 

Trecut la  numarul al doilea .... deja cred ca fiind depasit tracul de prima intilnire ...domnisoara a inceput sa -si arate calitaile si a reusit sa revigoreze relativ repede juniorul . Oral bun spre foarte bun !!! ...de aceasta data am lasat-oo pe ea sa faca ceeace stie mai bine fara a mai interveni eu ...asta denota ca si-a insusit foarte bine dorintele mele de la primul numar si a pus in aplicatie intocmai . Bravoo pentru receptivitate si asta arata ca chiar isi da silinta pentru a te face sa te simti bine . Cind juniorul a fost in parametrii optimi de penetrare , asta dupa ce mi-a cerut acordul ca poate pune un prezervativ , am trecut pe la spatele ei asta pentru ai admira posteriorul care putea fii penetrat . Umezita natural ...fara ajutoare de genul ,scuipat sau lubrefiianti am poftiti juniorul in pasarica ei ....intat fara probleme si aici au inceput gemete discrete din partea eii asta denota ca i-a placut si chiar s-a lasat penetrata fara a da semne ca nu-i place sau cum am mai intilnit la alte dameze semne de disconfort sau vorbe de genul ...m-a doare sau este mare !... nu o luati ca pe o lauda dar cred ca sunt un om normal cu nimic iesit din comun! Finalizare in pozitia pe la spate , cu un mare aport si din partea ei . Inca un bravoo ! ... nu am incercat si ochiul maro ,cu toate ca era inclus in pret , cu siguranta data viitoare !

 

 

 

 

 NOTAREA 

  

Locatia este de nota 9 

 

Serioziatea  fetelor o voi nota cu 10 ( fara cea de a treia fata deoarece nu am interactianat cu ea )

 

GFE 8 ( pentru ca asta a fost prima data , data viitoare sigur o sa fie mai bine )

 

Fizicul 10 ( peste media orasului - cred ca meritul ii apartine Dianei - pentru ca a adus-o in locatie )

 

halatul  200 ron ( platit la sfirsit ...am intrebat  - Ce datorii am ? .... stii bine de pe forum ... cred ca asta datorita faptului ca era luni sau marti )

 

 

 

Daca matematic calculam ...cred ca este nota 9 .... BRAVOO !!  Eu unul mai revin la Ramona !

 

 

Cu permisiunea voastar o mica remarca .... Pentru mine a fost singura care a urcat aproape de tipa din Braila care a prestat in Constanta cu ceva timp in urma si se indentifica cu id-ul de mes   amanta_ta_seciala ...(era singura modaliate prin care puteam comunica cu ea ) ...confratii din Constanta cred ca stiu despre cine este vorba !

 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Si cu acordul moderatorilor inca citeva rinduri ...

 

 plecat din locatie ...coborit agale pe scari si cind ajung in dreptul usii de la intrarea in bloc, pina la  reactia  senzorul de miscare de la lumina , prin geam  ce credeti .... doua pisici in plina actiune de imperechere .... in gindul meu ...Bloc predestinat pentru sex ! ... odata lumina aprinsa s-au speriat ... deja mi-am facut mustrari de constinta ... Am stricat ritualul imperecherii !!!.... pe mine nu m-a deranjat nimeni ...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Da omule e noua domnisoara dar a avut profesor bun. frumoasa, respectuasa, cu bun simnt, acum depinde de fiecare ce pretentii are. mie personal imi pace rau fata. tinuta impecabila de starleta porno, arata mai bine in relitate decat in poze. Zeusss acorda nota 10 Ramonei. grabeste-te ca schimba locatia.

E noua in domeniu domnisoara a mai prestat pe undeva ? Eu unu nu am auzit de ea pana acum...asteptam sa se duca cineva le ea sa faca o mica recenzie sa vedem ce stie :D Salutari si bine ai venit Ramona ! <3

Link spre comentariu

   Zeusss am rugamintea la tine ca recomandarile sa le faci in urma unor recenzii. Itl las eu un model de recenzie ca sa poti sa faci una asa cum scrie la carte.

  

Fiecare recenzie (review) TREBUIE sa contina urmatoarele lucruri:

  • Locatia (zona) daca au aparut modificari fata de titlu, precum si informatii despre locatie , eventual si cu cine mai sta in apartament/vila
  • Modalitatea de contact (telefon, mess) a escortei (daca au aparut modificari fata de titlu)
  • Detalii despre intalnirea efectiva (descriere)
  • Aspectul fizic al escortei - detalii despre aspect, varsta, sani, fund, fatza, par, vestimentatie, atitudine, dantura, mod de a vorbi si de a se purta cu clientul
  • Detalii despre serviciile prestate de escorta pe care ai vizitat-o si nota data la fiecare serviciu per ansamblu. Exemplu: Accepta FK, OWO, CIM, Anal. Nu accepta CIF,CIM.
  • Programul de lucru
  • Tarifare - la finalizare sau la ora
  • Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat, locatie, atitudine, etc… (Ex.: Nota 9 la oral, la normal nota 6 pt ca nu se implica , GFE nota 10 pentru ca ...etc)
  • Concluzia finala respectiv nota per ansamblu si daca o recomandati sau nu

 

     Cam asa ar trebui sa arate o recenzie si asta astept si de la tine pentru ca este clar ca ai fost la domnisoara.

     Multumesc de intelegere si astept cu nerabdare

Link spre comentariu
  • Oras:Naboo
  • Oras:Naboo

Buna seara,

Voi face o noua recenzie Ramonei, dar mai scurta ca e a treia si e la fel de favorabila ca cele anterioare. Am sunat la nr din topic, mi-a raspuns cu aceeasi voce placuta si amabila, am stabilit o ora intalnire si am plecat la drum. Locatia e noua intre trocadero si dacia linga scoala 27. A fost mai greu de ajuns ca stau prost cu orientarea, desi explicatiile erau clare. Apartamentul este ok, curat, camera ok. Poate unii mai carcotasi ar comenta un pic dar atata timp cat e mobilat si curat e corespunzator. Acolo era si Diana. Am stat un pi cla taclale cu fetele care sunt 2 dragute ca de obicei si apoi am purces in pat. Ramona a facut dus, eu am venit dusat. In pat a fost deliciu, oral normal, 69, FK, misionar, doggy, finalizare exploziva in balon. Ramona a fost o dulce, implicare totala, sper ca si ei i-a placut ca toate semnalele au fost pozitive. Probabil ca si gheata dintre noi s-a topit complet nefiind la prima intalnire. Oricum consider ca prestatia este de top din toate punctele de vedere.

 

Locatie 8

Igiena 10

Aspect fizic 9.5

Oral 9

Normal 10

GFE 10

Atitudine 10

 

Recomand insistent cu o medie a notelor 9.5 (merita 10 dar am zis sa fac pe exigentul!), fata e dulce.

 

o ora 200 RON (normal, oral, fk)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

buna, vreau sa va anunt ca voi face deplasari doar la hotel iar pretul ptr deplasare este de 300lei, serviciile sunt specificate mai sus si inca ceva Daiana colega mea nu mai face depasari , ma voi deplasa  singura . va doresc o seara buna!!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

  Salutare la toti Haiducii....

 

 Saptamana asta am tot umblat bagabond am sa postez pe rand unde ce si cum, am sa incep cu domnisorika Ramona, colega Dianei.\

 

 Am sunat-o, rapuns la telefon putin timida, indrumat spre locatia cu pricina sens giratoriu ciresica, ajuns in locatie unde am revazut-o si pe domnisoara Diana (nu am postat intlnirea a fost acum ca. 6 luni).

 Intrat in camera cu Ramona, esti foarte finutza ca o pisicutza micuta de statutura , bruneta cu parul lung , miniona, foarte placuta la mangaiat, am platit halatul 250RON, total!

  Sa inceput cu sarutari pe piept, FK pasional isi da interesul, un 69 elegant, oral bine facut fara DT, cu putina atentie la zonele adiacente, pus fesul si COW style , se misca bine la normal participa si ea activ, schimbat positie misionar, apoi trecut la usa din dos, cu ea doggy pus putina crema, foarte stramta, geme frumos si elegant nu exagerat, participa si ea la hanal, nu te dezamageste, finalizare CIM.

 

Locatie: 9 (zona ciresica , sens giratoriu landa Cpt. Hook)

Igiena:10

Oral: 9 (cam timida totusi e loc si de mai bine)

Normal: 9

Anal: 9

GF: 10 (foarte lipicioasa, amiabila si respectoasa, se implica, te priveste si in ochishori)

Amenda: 250 H total (nu te grabeste are rabdare, fara fitze)

Parerea mea e de revenit, personal m-am simtit f bine primit si servit !

Contact: 0767422979 (confirm si eu ca este domnisorika din poze)

 

Prefer sa avem grija de escorte ca Diana si Ramona, sa le educam isi dau silinta si au bunul simt necesar, asta  daca vor  pe viitor sasi  selecte o clientela ,de elita" cel putin la ele raport pret calitate este bine meritat... parerea mea !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Ramona .

 Dupa cum am promis revin cu recenzie la vizita pe care am facut-o Ramonei la noua locatie . Am sunat la numarul ei si dupa mai multe apeluri nereusite am luat legatura cu domnisoara . Am stabilit ca vreau o intilnire de o ora si am fost anuntat ca se poate dar nu mai activeaza la locatia stiuta de toti cei de aici . Noua locatie este situata pe bulevardul Lapusneanu imediat cum treci de farmacia Farmacris pe dreapta in spatele rindului de blocuri de la strada . Am ajuns la locatie relativ usor fiind ghidat de colega Ramonei care a furnizat toate datele necesare pentru intilnire . La o prima vedere a locatiei am constatat ca este sub locatia de la Ciresica ca standard dar promisiunea fetelor este ca se rezolva in cel mai scurt timp . Dupa o discutie cu cele doua fete am mers spre camera ostilitatilor cu Ramona . A cerut politicos voie sa mearga la dus si a revenit in citeva minute intr-un prosop proaspat dusata si epilata la pasarica eu unul fiind pregatit inca de la hotel . 

 

 Primul numar a debutat cu un oral bine executat de Ramona cu atentie deosebita asupra zonelor adiacente, fara graba si cu incercari de deep care au fost mult mai reusite decit la precedenta intilnire ,  asta denota ca vrea sa se perfectioneze si sa fie pe placul clientului . Dupa oralul neprotejat a pus prezervativul si la cereea mea a urcat ea deasupra si a reusit o finalizare care a fost exploziva in comparatie cu precedenta intilnire . Dupa finalizare a facut curartenie la locul de munca cu ajutorul servetelelor umede . 

 

Dupa o pauza de aproape un sfert de ora  am convenit ca putem sa trecem la al doilea numar , asta datorita faptului ca Ramona are capacitatea de a te face sa te simti bine si detine tehnica de a revitaliza relativ repede obiectul muncii . O mica remarca ... nu este persoana care sa traga de timp pentru a se termina timpul alocat intilnirii .. cel putin mie asa imi pare . Inceput oralul cu sarutari pe corp si fara a folosi miinile , lucru cerut de mine si respectat de ea . Dupa aproximativ cinci minute de oral a pus un prezervativ si  am schimbat ceva pozitii finalizare fiind pe la spate cu gemete din partea ei care nu cred a fii false sau poate detine tehnica simularii foarte bine . 

 Curatenia cu servetele umede, imbracat,  achitat 200 de ron si plecat . 

 

 NOTE ACORDATE. 

 

locatie  nota 7  (  depunctarea o face baia ) si poate ca si restul apartamentului dar avind in vedere ca am fost unul din primii clienti la locatie ,fetele doar ce intrasera in posesia lucatiei , situatia se rezolva in timp .

 

Seriozitate ramine nota 10 

 

GFE  nota 9   anticipasem ca asa o sa fie ( deja a fost a doua intilnire cu ea ) 

 

fizicul fetei il voi nota cu 9 

 

halatul  200 ron ( raportul pret calitate este dupa parerea mea ok )

 

 

 CONCLUZIE       de revenit .

  • Like 6
Link spre comentariu

     Costasc am rugamintea sa revi si cu notele pentru sex oral si normal pentru ca recenzia de considera incompleta. La evaluarea domnisoarei in eventualitatea promovarii ei recenzia ta nu o va ajuta deloc.

     Multumesc anticipat

Link spre comentariu

            Astazi am fost informat ca avem parte si de actiuni de acest gen. A aparut in telegraf un anunt pe numarul de telefon al Ramonei cu poze false. Anuntul suna cam asa :

    

sex total.placeri EXtreme

Sunt o domnisoara plina de senzualitate si rafinata, ador sexul total in toate pozitiile, deschisa la noi provocari.Anunt valabil duar pt domni solvabili,discreti. ofer discretie absoluta pt cei interesati. 150 ron o finalizare normal\oral. poze reale.

 

 

      Pozele din acest anunt sint false. Anuntul nu este postat de Ramona.

      Pe aceasta cale Ramona va roaga sa nu considerati ca isi face reclama cu pozele altor fete. Pozele adevarate sint cele de pe site-ul nostru.

Link spre comentariu

  Cassy anunturile in ziar sint gratis. Si eu iti pun anunt in 2 minute pe ziar in C-ta. Vrei sa facem o proba? Ce rost avea fata sa imi spuna de treaba cu pozele false cand ea si-a pus poze reale pe site fara sa o oblige nimeni?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...