Sari la conținut

RAMONA - 0767422979


Postări Recomandate

  Cassy pentru tine special un link care ti-a scapat de la cautari. Este cu anunturi de pe ziarul local. Just for fun ( sper ca nu o sa le consideri reale :D   ) http://nimfomane.com/forum/topic/11554-rog-un-baiat-priceput/?view=getlastpost

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Foarte pe scurt asa vineri seara,noaptea mai bine zis dupa cateva pahare zic hai sa ma opresc in drum la Ramona..

Am sunat..m-a indrumat correct catre locatie,cea descrisa mai sus,intre farmacris si scoala 27.Totul bine pana aici.

Insa cand am intrat am fost foarte dezamagit.O fi fost cu siguranta de vina si ora si d soara nu era in cea mai buna forma,insa mie personal mi s a parut a fi comuna la fata,fara nimic sa iasa in evidenta..la corp mai degraba grasuta,sanii usor lasati si mici..si undeva la 1.60 maxim.

Atitudinea,aici clar cred ca a fost vorba de ora tarzie, a fost una catre lehamite sa spunem..dar asta sa zic ca nu m a deranjat foarte tare..venisem pt un quickie oral si nu aveam, neaparat nevoie de artificii..

in fine ne dezbracam si incercam sa trecem la fapte..incepe oralul..foarte usor..foarte dute vino si atat..ajutor manual maxim..insa atat de usor si incet si lipsit de implicare incat cred ca daca nu treceam eu la lucru manual ne prindea seara urmatoare..

am finalizat in sfarsit si am plecat cum am venit..pe principiul venit bou..plecat..si mai bou :D

Ca si note imi pare rau ca ii stric media fetei insa sunt maxim de trecre..asta e..decat sa lucrezi la ore tarzii mai bine nu lungesti programul si gata..

Aspect fata -4-5

Locatie..okish-un 8

GFE -0-1-n am cerut ,n am asteptat si nici n am primit

Oral-4 ca sa nu zic ca e mai degraba un 10 pt ce autosatisfaction mi am facut :)))))..

Normal/anal-- N/a

Personal nu recomand..cel putin clar nu la ore tarzii

L a plecare prin bucatarie am zarit o si pe colega cea bruneta(nu Diana)..Pot sa Spun doar ca nu m a atras de nicio culoare sa revin vreaodata pt ea..

Happy hunting!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

trei nopti in urma am iest dupa miezul noptii la joaca si m-am indreptat spre locatia daianei unde ma asteptam sa o gasesc pe domnisoara.din nefericire daiana plecase dar am facut cunostinta cu a sa colega ramona si pret de vreo 20 de minute ne-am cunoscut mai bine ,asteptind ca a treia colega a dayanei,georgyana sa termine si sa  conduca  virgula clientul si sa raminem singuri.georgyana facuse deja cunostinta cu mine de la ultima mea vizita la daiana.am facut un deal cu amindoua si anume sa incep cu ramona o jumatate de ora si apoi o jumatate de ora cu georgyana.am ales dormitorul dayanei,ceva mai elegant decit celalat dormitor, am fost pe rind la baie pentru refresh si am inceput joaca cu un preludiu cu sex oral, am trecut apoi la 69,pozitie in care ramona nu a fost impresionata de tehnica mea dar a participat profesional la acest ritual, a  urmat sexul normal protejat cu cele maai bune prezervative,pozitii frumoase nici un refuz se misca bine  e primitoare se adapteaza repede la situatii si se lasa usor condusa,chiar pare un pic supusa pentru ca si la oral i-am sugerat ce imi place si mi-a facut pe plac.anticipeaza bine ce iti doresti de la ea nu comenteaza ,este lipicioasa si o companie excelenta in pat.dupa vreo 20 de minute de joaca am redus putin ritmul si ne-am indreptat catre baie fara sa fi ejaculat, asta nu din cauza ramonei ci datorita mie care mai aveam o ecuatie de rezolvat  si anume georgyana,am vrut sa ma pastrez in vina si incalzirea primita de la ramona s-a dovedit a fi benefica mai apoi in repriza ce a urmat cu georgyana.dar despre asta va urma pe topicul fetei.am mers la baie, spalat in conditii f bune prosop curat nou si roz,gel suficient la baie iti poti alege ce doresti,n-am primit papuci [nici nu ii doream ii am pe ai mei de acasa].pentru note ma rezum doar la aspectul fizic al ramonei este draguta cu ochii frumos colorati si par negru statura mica titisoare medii  pussy dragalas,precis la limita cu kilogramele,dar nu iese cumva din comun e drept era si putin obosita dar a fost foatre profesionala, nu a cascat ,nu s-a plins,a participat cu trup si suflet la sex.ii dau totusi o nota mica la aspect  8  pentru ca era in slapi si nu o avantajeaza deloc.un plus il primeste pentru ca la recomandarea mea s-a incaltat pe tocuri e care nu le-a mai scos pina la terminarea jocului.in rest la toate capitolele primeste nota 10 atit ea cit si casa, felicitari daianei pentru o asa colega si felicitari ramonei pentru asa prestatie.dupa ce am hotarit sa o adopt pe daiana sint de parere ca si ramona merita adoptata de tati.locatia bd lapusneanu dacia -trocadero,tel in titlu topic.recomand oricui mai ales pentru profesionalitate,gfe,politete,curatenie,o  adevarata adresa unde gasesti pentru orice gust o fata pe masura.achitat suma de 100 ron pentru 25 minute de sex de calitate.o/n.raport calitate pret excelent.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare confrati!

Am aparut din nou in peisaj dupa ceva absenta si ca urmare or sa urmeze ceva recenzii.

Prima din ele: Ramona...

Vizitata acum vreo 2 saptamani, undeva in jurul ori 3 dimineata. Am vrut sa merg la Diana (intr-un final !) dar la telefon mi-a spus ca se retrage ca e tarziu si ca in locatie o sa fie colega ei, Ramona, si va raspunde la acelasi telefon.

Zis si facut, ma indrept spre Easy Credit (abia cu ocazia asta am aflat ca exista asa ceva :)) si, indrumat cu precizie, nimeresc scara. Urc si imi deschide Ramona, care este o fata mai mult decat comuna, iar la corp se observa ceva burta dizgratioasa, chiar si prin haine. Zic hai...sa vedem ce o sa iasa. Ma conduce in camera torturii, trecand printr-un hol care imi amintesc ca nu avea nimic pe jos si era un stativ de haine pe acolo. In sfarsit, pentru mine locatia nu conteaza prea mult daca stau un numar, asa de control. Camera este cea din poze (recunosc "floarea" aia de pe fundal). S-a scuzat 2 minute sa faca un refresh (sper) la baie timp in care eu incercam sa schimb de pe TCM (!) pe orice altceva mai potrivit situatiunii, dar ioc sansa Rambo...telecomanda nu avea baterii, asa ca m-am multumit cu ceva western-style pentru cateva minute.

A revenit Roxana de la dus, numai in prosop, eu am decartat $$$, la care am intrebat de ceva forum, chestii, trestii, ca e luni etc etc...nimik, 150 RON/shot de sex total. Am zis ok, ea nu a schitat nimic, cred ca am schimbat maxim 10 cuvinte din care eu cred am spus 8, si i-am dat bataie la treaba, am zis ca se scoate cu prestatia, ca na...e ora 3 si poate fata nu mai are chef de vorba. 

A inceput direct cu un oral mecanic, fara confetti/artificii, concurs de supt mai pe romaneste, dar destul de stoic, probabil ca daca nu spuneam sa trecem la anal nu se oprea. Vazand stilul liber la oral, am propus schimbarea gaurii...am echipat cum se cuvine jucatorul si am purces la anal. M-a intrebat in ce pozitie, eu am preferat lateral (cu patrundere din extrema gen :D) si am intrat usor de tot, am intrebat daca e ok, etc., ca nu cumva madmazel sa sufere...dar nici o grimasa nimic, nici hau nici bau...Vazand lipsa de cooperare pe toate planurile am zis sa joc singur pana la final, ceea ce am si facut. Terminat in echipament si fugeat repede, ca nu mai aveam de ce sa stau...:(

La fel ca Farmacistu, eu inteleg orele tarzii, dar daca mie imi zice boss sa ma duc la munca de la 12 noaptea zic pas, ca nu e ok, nu facem nici o afacere.

Parerea mea proprie si personala a fost ca Daiana era obosita si isi facuse treaba pe ziua respectiva si a lasat-o si pe Roxana sa faca un ban cinstit neimpozabil...

Note:

- locatie: 5 (antedecembrist, mobilat minimal, nu foarte curat, aparent singura la ora aia)

- aspect domnisoara: 6 - fata comuna, sani mici in comparatie cu corpul, burta mai mare ca a mea la 1,60 inaltime

- sex oral : 5 - absent, mecanic, ca la concurs de anduranta; nu DT sau alte "nebunii"

- sex anal : 5 - nu a schitat nimic si nu a scos vreun sunet sau dat vreo contra pe durata actiunii

- GFE (?!) : 0 - nu cred ca stie semnificatia acronimului...

 

Pentru mine de NErevenit. In locatie poate ca da, pentru Daiana.

 

Spor la tras!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

va salut stimati confrati,

 

Avand in vedere ca am ramas dator atat acestui forum cat si fetei, voi incerca sa fac si eu recenzia intalnirii pe care am avut-o cu frumoasa domnisoara. Spun ca voi incerca pentru ca aici la .....la mare, te ameteste totul. Marea, soarele, berea si.......fetele pun capac la orice.

 

Asadar, cu ocazia intalnirii cu perietenii din Constanta care a avut loc in urma cu cateva zile, am fost la fete (cred ca este inutil sa mai amintesc despre cine este vorba) sa le luam spre a le conduce la locul faptei. Cum prea stimatul nostru coleg ( se stie cine ) vorbise deja cu Daiana, mi-au atras atentia alti doi ochi frumosi (de-a dreptul bestiali), cu un zambet de m-a bagat in boala. Normal ca este vorba de Ramona. A fost ceva spontan, parca ne-am ales unul pe celalalt.

 

Voi trece peste alte amanunte care mi se par chiar inutile si voi incepe prin a spune ca totul a debutat cu un Fk la greu, chiar surprinzator de bine intretinut de Ramona, s-a lipit toata de mine, mangaieri peste tot de la un moment dat nu stiam cum sa scapam mai repede de textile. 

 

Odata ajunsi in pat, sarutat frenetic, imbratisari, simtit fata toata si , mamaaaa, are darul de a se lipi de tine de te scoate din minti. Are o piele fina, placuta la atingere, este calda, lipicioasa, are o gura superba si senzuala si chiar stie ce sa faca cu buzele ei minuntae.

 

A inceput cu un oral umed, adanc, cu mare atentie la anexe si ce mi-a placut enorm de mult a fost faptul ca am simtit-o, i-am simtit limba, buzele, am simtit-o ca participa, ma privea cu ochii aia bestiali in timp ce o facea. In urma montarii caciulitei, trecem la un normal pasional, inlantuiti, asezonat cu sarutari la greu, fata geme frumos, simte, participa. Finalizat glorios in moartea pasiunii si ramas imbratisat cu fata, amandoi respirand sacadat si sarutandu-ne in continuare.

 

Dupa o scurta igienizare si o tigara trasa la foc automat, luat iarasi minunea de fata in brate, mangaiat, sarutat, vorbit. De obicei sunt adeptul unei singure finalizari dar buneeeeeee. De data asta, s-a cuibarit asa de frumos la mine in brate, m-a privit cu ochii aia minunati (chiar ca te duc in ispita), m-a sarutat atat de tandru si cald, incat ala micu a inceput sa faca iarasi pe nebunuuuu. Mda, nu am avut ce sa ii fac, asa ca montat iarasi moartea pasiunii si munceste la minunatia de fata care gemea frumos, ma zgaria incet si excitant cu unghiutele pe spate, pe fese, ma tragea mai adanc in ea.

 

Chiar a fost o super experienta, de o intensitate la care nu ma asteptam. Mi-a placut fata, modul in care am trait amandoi momentul, totul.

 

Si acum sa trecem la note.

 

Locatia este cunoscuta. Sincer, nu as putea acorda o nota deoarece, odata intrati in casa, ne-au intampinat trei perechi de ochi tulburatori, trei fete minunate, asa ca numai la casa nu mi-a stat mintea sa ma uit. Oricum este de remarcat baia ok, prosoape curate, geluri si atmosfera creata de fete super ok.

 

Fata noastra, miniona, forme placute, armonioase, ochi bestiali, gura frumos conturata cu buze pline si senzuale, sani potriviti si obraznici, buni de luat la intrebari. Ii acord un 9,5.

 

Oralul, facut asa cum spuneam, cu simt de raspundere, l-am simtit, i-am simtit buzele, i-am simtit limba mangaindu-l tandru, umed pe ala mic, asa ca din partea mea are un 10.

 

Normalul, a participat, s-a implicat, a gemut, la inceput poate putin teatral dar dupa ce ne-am incins amandoi a fost natural, pasional, sincer, deci ii acord tot 10.

 

GFE, cu privire la acest aspect, intotdeauna am fost de parere ca ceea ce oferi, aia primesti. Mi-a facut placere sa o simt, sa o sarut, sa o mangai si aia am primit. Am simtit-o alaturi de mine, am simtit-o ca participa, ne-am simtit unul pe celalalt, asa ca ii acord un 10.

 

Cadoul se stie, este afisat de atatea ori incat este inutil sa il mai repet. Totul a durat aproximativ o ora, nu as putea preciza exact, totul a fost atat de intens incat niciunul din noi nu s-a uitat la ceas.

 

Concluzia, este de revenit, de vizitat si ma mir de ce nu este acolo unde ii este locul.

 

Dupa aceatsa intalnire, ceea ce a urmat se stie, ne-am deplasat toti in locul unde ne-am intalniti cu alti oameni minunati.

 

Am incercat sa fiu cat mai coerent, sper ca mi-a iesit dar asa cum spuneam in acest locul toate sunt ok si au darul de a te ametii.

 

Respectele mele si ma pregatesc pentru intalnirea de maine.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Continuarea zilei:

In momentul in care colegul termina cu Daiana ajunge si Ramona.Ea venise special pt. mine insa cand o vede individul,nu,ca el o vrea si pe ea.Atunci eu ce sa zic,cedez amabil si astept.Dupa ce o chinuie el vreo juma` de ora vine in sfirsit si randul meu.Si trecem la treaba.Incepe evident cu oralul,eu pofticios deja eram "sculat" doar cand i-am vazut ochii :blushing2 .Si ma rascheteaza fata un timp,cand considera ea ca sint apt de alte carari,imi pune prezervativul si ma ia la zor.Executam cateva pozitii,ca de ,acum nu mai eram "nehalit" si termin  dupa un timp rezonabil.Dusare si repaus.La note situatia e similara cu Georgiana:

locatia aceeasi,8

oral 9,mai putin deep

normal 9.9,inca vreo doua pozitii si era 10

aspectul fetei este foarte bun,piele fina ,chip dragut,ochi frumosi si ghidusei,corp slim,usoare urme ale nasterii care dau farmec si naturalete.

Gfe iarasi 10 cu felicitari,eu ma simt la ele ca la niste prietene adevarate,ne simtim bine impreuna,fie ca facem ceva sau doar vorbim sau iesim la o cafea sau un mititel :blushing2 .

Am citit mai sus zilele trecute cum ca nu ar fi de top.Sa-mi fie cu iertare dar judecand dupa ce comportament au cu mine cred ca nu ele sint de vina daca nu toti beneficiaza de acelas tratament.Mergeti si priviti-le si tratati-le ca pe oameni normali si veti primi un tratament mai mult decat generos.Categoric Ramona este de top,ca si Georgiana(nu stiu daca aceasta are vechimea necesara si numarul de recenzii).Iertata sa-mi fie sugestia,nu-mi permiteam daca nu citeam randurile care ii puneau la indoiala calitatile.

Sigur fetele au intrat in sufletul meu si macar o data le mai vizitez pe toate.Plata la final,100.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Tovarashe doixdoi,

In acceptiunea mea o escorta este o escorta pana la limita ei; aceasta limita poate fi mai joasa sau mai ridicata. Adevarat ca mai exista si chimie intre client si escorta, care aduce un mare plus, dar in mare ar trebui sa fie cam acelasi tipic pentru fiecare (vezi Adele, Anonna, etc - asta din fetele vizitate de mine in Constanta). Asta pana la urma e o calitate care o dobandesti sau este felul tau de a fi. Mai departe este alegera escortei cum se comporta. Am mai vazut pe forum domnisoare care spun "daca tu nu zici nimic eu ce vrei sa fac?!". Asta nu e cazul meu, dar cred cu tarie ca o escorta OK stie sa se comporte elegant si cu un incepator mai timorat, si cu un tip mai tacut, in asa fel incat sa fie o experienta placuta...Ora tarzie sau prea matinala iarasi nu ar trebui sa fie un impediment, atata timp cat ele isi fixeaza programul (teoretic, bineinteles :D)...

Scuze pentru offtopic dar asta e parerea mea si banuiesc ca mai sunt si altii care cred la fel!

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare 

Dupa o pauza de o luna la fete si 10 zile la mare m-am intors.Si am vrut sa ma vad cu cineva dispus de ceva lejer,si sex dar si o iesire.Si am sunat-o pe Ramona.Este adevarat ca numarul din anunt nu mai este valabil,cel nou este 0768309540 ,eu insa deoarece iesisem la ceva miniparty-uri cu ea si cu altii,beneficiam de un alt numar.Si am stabilit o intalnire la plaja in Vadu.Ne-am intalnit in Navodari (detalii da la telefon),intr-un loc usor de gasit.Avind deja o aprovizionare facuta (bere si cola) am pornit catre Vadu.Nu este extrem de departe iar pentru nudism si sex pe plaja este locul ideal.Am ajuns,am stat la taclale,plaja,baie in mare iar la un momendat ne-a venit cheful de nebunii.Si ne-am apucat .Si am facut de toate,si oral si normal,anal nu pt.ca eu nu sint fan insa ea e disponibila.Oricum era incitant faptul ca eram sub cerul liber insa eram intr-o pozitie in care nu eram vizibili pentru eventualii curiosi.Dupa ce am terminat prima repriza am mai facut o baie in mare,am mai baut cate o cutie de ceva si am pornit agale spre casa.In drum ne-am abatut si pe o alta plaja de pa linga rafinarie,am mai tras si acolo un numar ,ea a mai fumat o tigara(cam a cincizecea) si am reluat drumul catre casa.Am lasat fata acasa si am pornit catre "casa" mea.Era opt seara.Si ne intalnisem pe la unu.O gramada timp.Am si platit,evident,200 pentru cele doua numere,timpul petrecut impreuna fiind placere reciproca.Acum nu stiu daca accepta din prima o intalnire atat de lunga la acest tarif insa 2- 3 ore nu cred ca e o problema,tinand cont ca nu lucreaza decat out-call.Apoi daca relatia devine mai apropiata posibil ca timpul petrecut impreuna sa nu mai conteze.

Saptamana viitoare mai iesim o data,posibil si cu un prieten apoi voi merge si cu cu o alta fata cu care m-am imprietenit.Va voi povesti si despre aceasta pe topicul ei si la momentul potrivit.V-am salutat

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...