Sari la conținut

Ingerasa 0748612647 fost 0755218022


Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna nu sunt poze furate imi apartin pozele diferenta este ca am extensi si sunt poze profesionale de studio! Nu as avea de ce sa pun poze false atata timp cat pana acum am muncit cu pozele mele singura diferenta acuma e ca nu mai sunt blonda si cat de curand o sa adaug alte poze mai noi o zi buna tuturor!!!

  • Like 1
Link spre comentariu

http://www.oradea.net/anunturi/blonda-de-lux-ofer-compania-mea-domnilor-anunturi-gratuite-501243.html

Descriere 
TANARA APETISANTA BLONDA EDUCATA SI STILATA TE ASTEPT IN CIBUSORUL MEU DE NEBUNII!!! ofer compania mea domnilorrr generosi si manieratii DOAR PESTE 30 DE ANII!!!nu vei regreta cu siguranta cer si ofer discretie si igiena!!!!
 

post-46074-0-28287400-1412180576_thumb.jpgpost-46074-0-93941800-1412180576_thumb.jpgpost-46074-0-52998300-1412180577_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

drum bun la cluj sau de unde ai zis ca mergi.pacat ca pozele nu arata realitatea.fata esti plin de vergeturi pe tot corpul.sper sa nu mai vii in oradea

daca ai foat la mine spune toate detalile si daca sunt plina de vergeturi cum zici tu trebuia sa pleci cand mai vazut parerea ta pt mine e egal cu 0 dupa 2 copii arat prea bine fata de altele fara nici un copil si astept o recenzie mai detailata unde am locatie pret cum team asteptat imbracata tot detailat te rog o zi placuta sa ai ;) pa pa
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town

drum bun la cluj sau de unde ai zis ca mergi.pacat ca pozele nu arata realitatea.fata esti plin de vergeturi pe tot corpul.sper sa nu mai vii in oradea

e chiar interesanta postarea ta... desi esti de 2 ani pe forum,nu ai nicio recenzie. cum sa te credem atunci ca stii cum arata fata?

eu as recomanda chiar banarea ta...  in fine, pisicuts stie cel mai bine...

Link spre comentariu

esti pestele ei loverel tu stii ca eu am fost la ea sau nu am fost la ea pe sadoveanu nr 2 . fata s-a prezentat ca stefania.se vede ca a slabit prea mult sau a nascut inainte si nu a folosit creme  pentru vergeturi. era  plina de vergeturi pe burta pe picioare.m-a trecut tot cheful de sex.altfel nu zic ca nu arata bine si curata.cine a fost recent la ea sa ma confirme daca are sau nu vergeturi pe corp.

oralul face mecanic.

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Daca-mi permiteti, voi face niste mici lamuriri.

E de gasit pe Sadoveanul nr.2; te asteapta imbracata in chestii mulate. Cu hainele pe ea arata extraordinar de bine! Da! A slabit, dar confirm ca au ramas niste vergeturi foarte urate.

Asa e draguta, sociabila, zambareata, dar cand se dezbraca nu este deloc ca si in poze, unde pielea este mai mult decat neteda.

Concluzia este ca, poze sunt facute sa duca cel putin in eroare. Daca ar fi sinceritate 100%, ar pune poze actuale, asa cu vergeturi si cum este ea naturala.

E ca si o reclama la fast food, in carea dupa poze ai o pofta nebuna, si cand vezi ce primesti, vrei sa iti ceri banii inapoi...

Nu se poate sa lansam scuze gen, ''marketing'' si nu se poate ca membrii vechi sa se ia de cei noi doar ca au zis ceva ce nu e poate pozitiv. Credeam ca in aceasta comunitate trebuie sa spunem adevarul, cei care le-am vizitat, pentru ca cel care citeste, sa aiba deja o idee unde merge si pe ce v-a da banii.

 

Sper ca interventia mea nu a suparat pe nimeni.

Toate cele bune!

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Stiu atatea colegul pentru ca am fost, nu din auzite.

Daca se porneste cu atata scepticism, este clar cum sta treaba. Vrei sa iti spun ca este vorba de o canapea si nu pat, sau unde sta televizorul in camera? Trebuie sa dovedesc? Asa cu o recenzie nu dovedesti nimica, oricine poate inventa un text si niste nota daca e pana acolo. Consider ca randurile de mai sunt sunt mai informative decat o recenzie de 2 lei.

Recenzie:

Primitoare, zambareata. Am prins-o fara apa calda (lucrari). Prosop curat.

Nu o sa intru in detalii, legat de cum a decurs partea de pat (canapea), pentru ca au trecut cateva saptamani de atunci.

Locatie-8

Aspect fata 9; Corp-7 (10 cu haine, 4 fara haine, media=7)

Oral-8

Normal-8

Igiena-10

Atitudine si GFE-9+

Cat am lasat, nu mai stiu exact, undeva la 150 cred. Stiu sigur ca era conform anuntului...

Nu imi pare rau de vizita.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...