Sari la conținut

0769429417 Blonda pasaj Germanos


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna dimineata. Doar ce m-am intors de la domnisoara Cristina(parca asa o cheama). O domnisoara draguta in varsta de 19 ani din Braila dupa cum spune ea. Ca si locatie se afla fata in fata cu Altex-ul de pe Stefan cel Mare chiar blocul de vis-a-vis. Te urmareste de la geam si iti da posibilitatea sa o vezi in timp ce te ghideaza telefonic. Scara blocului in care isi are cuibul e deplorabila in schimb apartamentul este aerisit si mobilat foarte frumos. De fapt ca igiena atat a ei cat si a apartmentului merita un 9.5. Miroase f bine de cum intri pe usa. Fata arata binisor are in jur de 1.70, sani micuti, blonda, ochi albastri si cam atat. Are cateva kilograme in plus si asta o face putin sa scada la nota....i-as da un 6. Ofera sex oral(neprotejat) si sex normal(protejat) la un pret de 80 de lei pe finalizare si 130 de lei pe ora. Ca si prestatie: numai de bine. Un oral bun cu lins in varful p**i fara sa zgarie si fara maini, cam de 8. La oral se misca bine, foloseste lubrifiant si nu comenteaza deloc la nici o pozitie....plus de asta scoate niste sunete placute si pare ca ii place sexul. Tot un 8 si pentru normal. Am uitat sa specific ca iti ofera posibilitatea sa faci un dush inainte de actiune intr-o baie curata si parfumata.

          DECI locatie 9.5

                   aspect 6

                   prestatie O+N 8

                   pret 80 finalizare 130 ora,

  • Like 7
Link spre comentariu
Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Salut george...mai in legatura cu pozele relatate de tine nu prea stiu ce sa zic, dupa mici cautari pe goagal am tastat nr ei de telefon si mi-au venit la interval anunturi cu acelasi nr de tel dar toate cu poze diferite de ex acesta :http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1426725/tinere_dotate_/ > fata din prima poza chipurile am vizitat-o eu acum ceva timp am zis ca dau de ea dupa lungi convorbiri la tel si ca se jura ca ea este am zis sa ma duc la ea cand surpriza...concluzia o tragi tu !!! eu unu din prima as zice ca pozele sunt false dar... poate gresesc cine stie ! te salut

Link spre comentariu

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Nu sunt pozele ei....ea e mai plinuta si culoarea parului ei e blond platinat....cum am mentionat d.p.d.v fizic nu arata excelent.  La fata ca sa iti faci o idee seamana cu o pustoaica de la tara...adica are cumva si inocenta aia specifica varstei dar totodata nu e o printesa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...