Sari la conținut

Izabela 0727945297


Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salutare

Am vorbit de 5 min,cu "Izabela",avea toata ziua telefonul inchis,si mi-a comunicat ca halatul este de 80 ron o finalizare.Cand mi-a dat ca si reper rest Vandana am avut o prsimtire ca este vorba de Paula.Am sunat imediat de pe alt telefon la numarul ei si mi-a raspuns aceaasi voce,acelasi tarif(80 ron),aceeasi locatie,reper.

Concluzie:1)ori Paula are colega noua,2)ori este ea cu alt nume,pentru cei care pana acum nu i-au trecut pragul sau cei are nar mai reveni.

Oricum analizand ultimele poze al Paula postate de mine seamana,cel putin locatia.

Deci cine este pro paula si poate nu o mai gaseste,s-ar putea sa aibe surpriza sa o regaseasca in Izabela.

Trebuie incercat

 

SPOR LA BANI

Link spre comentariu

      Am trecut aseara pe la aceasta dama. Locatia e pe Apostol Andrei ca punct de reper intersectia Sovata si Doinei, unde e magazinul cu haine pe colt. 

       Urcat sus in apartament m-a intampinat o dsoara vizibil distrata cu  are o stare de spirit care chiar te face sa te simti bine. 

Dar nu as spune ca semnalmentele expuse in poze si in anunt corespund. Nu sunt ale ei,  dama este o tipa bruneta, mica de inaltime undeva la 160-162  cm max , 63-65 de kg insa bine proportionata si pe una din bucutele ei are un tatuaj. 

       Mi-a ridicat rapid nivelul in zona mai ales dupa ce i am vazut curul, foarte fain, era in niste tanga albi, snurul era bagat in piersica nu imi doream decat sa-i de-a cat mai repede jos.

        E o  petarda mica, are energie in ea si asta se vede in actiune. Oralul bun as spune, o suge cum trebuie, atentie la zone limitrofe, la oo, te linge, o baga adanc in gurita. Nota oral 8. Am luat-o la un lady on top pentru a putea sa ma joc cu sanii. Misionar si apoi  pe la spate. E buna la normal 8/9 o nota mare la mine, poti sa o penetrezi tare, ii place, pe la spate e super are un cur de exceptie, cu carne pe el, o loveam cu palmele peste bucutele ei,  ai ce lovi :)). Am vrut finalizare orala. Mi-a spus ca daca vreau sa termin in gura sa mai plusez 50 de lei. Eram super excitat, simteam lava cum sta sa erupa, fuga la portofel 50 de lei plusati, o rog sa stea in genunchi si sa deschide gurita mare pentru marele final. Terminat in gurita,  insa s-a cam grabit la baie sa imi elibereze înotatorii. 

        Locatie- per total 6,5

        Fata- 7/8 la general, posterior 9 

        Preturi 80 de lei finalizarea np oral nep, insa cu CIM 50 de lei in plus, deci am dat 130 de lei/ finalizare.

        Recomandare: din principiu recomand ce nu a mai fost bifat pana acum.

     

Va salut, respecte si numai bine. 

Regulati, regulati, regulati ! 

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator negru_voda
Reputație: 0

Am fost si eu la ea sa "ne cunoastem" si intr-adevar e cea din poze. Confuzia cu numarul Paulei e ca o zi lucreaza Paula, o zi Iza. Iza cica e din zona Tinca si a lucrat pe-afara. E recent venita in Oradea. Nu am incercat-o din lipsa de timp insa cu prima ocazie ma duc la ea. Merita din toate punctele de vedere :-)

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Am fost si eu la ea sa "ne cunoastem" si intr-adevar e cea din poze. Confuzia cu numarul Paulei e ca o zi lucreaza Paula, o zi Iza. Iza cica e din zona Tinca si a lucrat pe-afara. E recent venita in Oradea. Nu am incercat-o din lipsa de timp insa cu prima ocazie ma duc la ea. Merita din toate punctele de vedere :-)

@negru-voda, ai un minus de la mine! Nu ai incercato dar o recomanzi!

Mie-mi pare o reclama ieftina!!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator negru_voda
Reputație: 0

@apuci ... nu e chestia ca fac reclama ... pur si simplu mi-a facut o impresie faina fatuca asta. nu vreau sa crezi ca fac reclama ieftina sau mai stiu io ce :)

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Am marcat si eu la domnisoara.

Voi fi succint. Sta intr-o garsoniera ultimul confort posibil, facuta din uscatorie. Am ajuns la ea foarte ”horny” si plin de frustrare ca niste preferate de-ale mele din Oradea nu mi-au raspuns la acel ceas de seara pe o ploaie persistenta... Cand am vazut-o am zis ca plec nefiind deloc pe gustul meu, mica de inaltime, prea solida, chiar grasa in zona mediana, sanii ii are mici pentru gabaritul ei.. Faptul ca e volubila m-a facut sa raman, am spalat instrumentul putin la baie, bine ca am facut dus prealabil. Prosoape folosite existau pe usa :no2, ea m-a indemnat sa ma sterg ”cu oricare vreau” dar am preferat sa folosesc chilotii din dotare daca tot ii dadusem jos. Pe pat ma astepta mandra dezbracata, colaci seriosi de tot pe solduri si abdomen, in rest foarte robusta,  dar, ce-i drept, cu carne tare. La fata se vede limpede originea rurala, are o duritate specifica in trasaturi si probleme serioase cu dantura.

A trecut direct la un oral stil centura, cu gandul sa termine rapid intalnirea, nu m-a prins in offside :laugh2 . A pus prezervativul, dupa  ceva pozitii de sex  normal  am finalizat chinuit, facand eforturi serioase  sa termin cat mai rapid(in preze evident, altfel creste pretul). Sters cu servetele umede. Plecat ca din pusca.

 

 

Note:

 

Locatie 5

Aspect 6 la corp pentru carnea tare, la fata 5/6

 

Sex oral NP 6, fara deep cand i-am zis sa se ocupe de vecinatati a facut-o dar fara tragere de inima

Sex normal de 6 pt ca m-a lasat sa fac ce vreau si am terminat destul de repede cu ochii inchisi

GFE: daca vorbitul ca si cu o vecina/colega de servici inseamna gfe atunci probabil ca-l ofera, eu caut altceva

Totusi daca o dameza nu ofera GFE atunci in conceptia mea ar trebui sa compenseze macar la capitolul fizic pentru a merita timpul petrecut si banii, dar nu e deloc cazul aici

Platit 100 lei

 

Eu nu revin.

  • Like 11
  • Minus 6
Link spre comentariu

anunt nou http://www.oradea.net/anunturi/bruneta-cu-forme-apetisante-anunturi-gratuite-455858.html titlu anunt   Bruneta cu forme apetisante

Bruneta 20 ani 165, 60, pasionala ofer momente de extaz, sex oral neprotejat cu finalizare orala, sex normal in orice pozitie, pozitia 69 si alte fantezii. Nu raspund la nr privat! 0753613629 /0727945297... Am sunat zice ca finaizarea 100 ron locatia zona Casa Mov a raspuns pe primul numar.deci se poate introduce numar nou in titlu  0753613629

post-46074-0-36923800-1385753893_thumb.png

  • Like 5
Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Roscata tanara, reala si dulce, 22 ani, ofer sex oral (neprotejat sau protejat) cu finalizare orala, sex normal si alte mici fantezii domnilor generosi si seriosi,la mine sau la HOTEL!detalii...0749633679.. 0753613629

http://www.oradeahub.com/anunt/detalii/7138334/Roscata.html

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Astazi am avut placerea sa o vizitez pe Izabela. Dupa o scurta convorbire telefonica am stabilit intalnirea la locatia ei. Ca punct de reper restaurantul colors de pe bulevardul dacia si am fost ghidat telefonic pas cu pas de ea pana la usa apartamentului de la etaj 10. M-a intampinat o bruneta la vreo 20-25 de ani cu sani potrivit,grasuna,fund mare, draguta la fatza imbracata in niste pantaloni trei sferturi mulati si un tricou alb foarte atragatoare m-a trezit la viata imediat dupa cele 24 de ore de nesomn pe care le aveam. Am stat la discutii cu izabela pret de o cafea si doua tigari timp in care am hranit pisoiul mic pe care-l avea pe terasa apoi am intrat la dus. Eeste de treaba si ai ce vorbi cu ea

Baia dotata cu tot ce trebuie sapun gel de dus si am ajuns in dormitor cu lenjerie roz pe pat - ea facuse dus prima - si am inceput actiunea. Oralul a fost de inalta clasa , o baga toata in gura mai foloseste manutele dar nu exagerat de mult si nu o gatuieste cand e cu el in gura. Nu a pus accent si pe oua pe mine nu m-a deranjat acest aspect chiar deloc. Mi-a pus apoi balonasul si am trecut la normal. Actiunea a fost cu implicare, geme frumos natural schimbat doua pozitii si finalizat in balon in timp ceo plesneam la fundul mare si fumam.

Si acum notele de final:

Atitudine, un minus ca nu saruta poate: 8

Locatie:9 - camera ok curata,cearceaf curat,primit prosop mare pentru dusare

Oral: nota 10 cu felicitari

Normal 9 cu implicare

Pret - 100 ron o finalizare

eu m-am simtit bine la Izabela per total si o recomand celor care prefera bbw

  • Like 12

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

http://www.oradea.net/anunturi/bruneta-simpatica-anunturi-gratuite-501229.html

 

Descriere 
Bruneta dragalasa, reala si dulce, 22 ani, ofer sex oral (neprotejat sau protejat) cu finalizare orala, sex normal si alte mici fantezii domnilor generosi si seriosi,la mine !detalii...0749633679

 

post-46074-0-20610900-1412181008_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Bog, dar tu poti ajuta comunitatea cu (macar) o recenzie? Esti membru de mai mai bine de un an si tot parazit esti... sau in cel mai rau caz pune mana pe telefon si sun-o pe fata. Si, deschide-ti ochii sa vezi ca anuntul a fost postat de un coleg nu de fata deci: "Pula detalii!".

Link spre comentariu

  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Poate dezgrop morții, dar numărul din titlu nu mai există/este valabil, iar la cel cu 679 la sfârșit (3 postări mai sus) răspunde o duduie tare distrată și contrariată "nu e nici o Izabela aici, pe mine mă cheamă Irina. Greșeală." M-am scuzat și-am închis. O trecem la inactive? Zicea cineva c-a activat și pe afară, o fi plecată. Dacă vreunul din voi, stimabililor, aveți vreo informație, nu vă sfiiți. Noroc și pită unsă.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...