Sari la conținut

Mary 0765528764 Camera de Comert


Postări Recomandate

Aseara in timp ce ma uitam la Mastersul de la Madrid si ma contraziceam cu lumea pe aici pe forum imi vine cheful de ceva rapid si dau cautare pe AT fix strada pe care stau si gasesc doua anunturi.Sun programez si fuguta in slapi si short la locatia indicata care e pe o strada adiacenta pe la Jerry Pizza.Nu aveam mari asteptari, ba chiar erau sanse mari sa refuz daca nu imi placea ce vad.Oricum vazand pozele nu am luat o clipa in serios textul "sa te astepte la locatie fata din poze".Intru si imi deschide o tipa ok, pe tocuri, imbracata sexy, dar care imi spune ca nu ea este fata din poze si ca sa mai astept putin.Deja imi suradea aceasta tipa, dar zic stai sa vad si titulara si bine am facut.

 

post-24192-0-50139500-1368254809_thumb.jpg

 

post-24192-0-35101200-1368254819_thumb.jpg

 

post-24192-0-04896200-1368254826_thumb.jpg

 

 

Belive me or not fata este cea din poze, inaltuta, slaba, cu sanii misto ca in poze, imbracata sexy, machiata si cu un mic pierce in zona faciala.A fost wow, chiar nu ma asteptam sa dau peste o tipa atat de misto.Coordonate: 23 ani, 168 cm, slim(50 kg), cur micut, dar simpatic, bruneta, par lung, labii proeminente creasta de cocos, parfumata cu un parfum de firma.Nota 9,5 pentru look si prezenta.Pret 100 de lei finalizarea, 150 ora.Cum arata foarte bine eram decis sa raman asa ca nu am mai pus intrebarile de rigoare daca oralul e cu sau fara condom, etc dar am optat pentru o finalizare.

 

Locul actiunii, pat mare pe mijloc, baia ok, prosop, nota pentru locatie 9, asta pentru ca m-am lovit de un cacat de cuier la intrare de era sa imi rup piciorul.M-am gandit la leonidas in momentul ala, zic sigur ma injura omul pe forum acuma.

 

Fata cu nume de scena Mary a vrut sa sara direct la pula, dar am oprit-o si inainte de asta am solicitat niste limbi pe sfarcuri din partea ei, lins bidonasele si eu, are niste sfarcuri trasnet.Apoi trece ea si ma linge un pic pe testicule, eu bag botul la savarina, savarina cu cresta, v-am zis, totul foarte ok, geme ok fara sa se dea in stamba, frumos fara artificii pentru ea.La un moment dat trece ea la aparat si baga un oral fara prezervativ, ajutat de mana cu destula presiune si umezeala de era aproape sa termin.O opresc la timp si trecem la pozitia mea favorita, in picioare, pe la spate cu vedere in oglinda si fara sprijin pe vreo mobila pentru domnita, ci tinuta de maini de catre mine.Trecem si in pat, ea on top super ok, iar imi vine sa termin si o intreb unde altundeva as putea finaliza decat in prezervativ.Si in enumerarea de locuri unde pot finaliza primul e in gura.Zic da vreeau in gura si in gura a fost si un pic in par, asta dupa o muie de final de mai mare dragul.

 

Fata cica a mai prestat pe alte meleaguri, in tara abia acum a inceput, e profesionista se vede asta, adica nu va asteptati la vreo capreoara nevinovata si cu proxima ocazie revin la ea si poate si la colega, destul de ok si ea.

 

Hai sa dau si note de final sa fie insiruite frumos aici:

 

Look 9,5

Locas 9

Oral 9, 5 finalizarea in gura de maxima frumusete, s-a lasat cu rasete ca am strpit si pe langa

Normal 9, niste prezervative cam de rahat uscate un pic si cam stramte mai bine mergeti voi cu prezervative

GFE 8 No fk si totusi se simte clar ca e o profesionista care stie ce vrea si ce face

 

Nota generala 9, recomand pentru toti cei care vor ceva bun, nou, clasic ca si pretentii, eu de exemplu caut uneori extravagante in domeniu.Decartat 100 de lei la inceput, parca am zis si cam atat.

  • Like 19
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, vreau sa va spun ca nr. de tel. al fetei este putin gresit, nr. corect este : 0765528764 ( stiu asta pentru ca tocmai acum am cautat pe AT si intr-un final am gasit anuntul cu nr. asta, dupa nr. colegului nu aparea nimc, probabil ca din graba colegul a inversat cele 2 cifre, dar se putea intampla oricui, oricum are +1 de la mine pentru recenzie si descoperire ). Acestea fiind spuse, rog moderatorii sa-l modifice.

Stima.

Link spre comentariu

Am revenit astazi la Mary pentru o  ora de data aceasta, aceeasi prestatie foarte buna, ca elemente de noutate ar fi ca prezervativele nu mai sunt de rahat, avem durex, oralul facut fara maini, umed si prelung, data trecuta a fost cu maini si acum pot sa bag mana in foc pentru pozele ei pentru ca m-a asteptat intr-una din tinutele din poze.De asemenea acum pot spune categoric no fk.Ora a fost ora, la un moment dat m-a intrebat daca vreau sa finalizez tot in gura.Ceasul intern imi spunea ca mai am 15-20 de minute, ea mi se parea ca ma indruma subtil spre finalizare.M-am ridicat, am consultat ceasul, mai aveam un sfert de ora pe care l-am folosit din plin fara sa mai primesc alte sugestii.

 

De revenit clar, azi m-am uitat mai atent la ochii ei si sunt superbi, mai ales in timp ce i-o trageam.

Rugaminte sa modificati numarul de tel, gicacontra are dreptate am inversat cifrele.Numarul este  0765528764.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

............................................

Locul actiunii, pat mare pe mijloc, baia ok, prosop, nota pentru locatie 9, asta pentru ca m-am lovit de un cacat de cuier la intrare de era sa imi rup piciorul.M-am gandit la leonidas in momentul ala, zic sigur ma injura omul pe forum acuma.

..........................................

Foarte tare  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Din pacate, sau mai degraba din fericire, nu ma mai gandeam la tine, ma gandeam la cu totul altceva/cineva, mult mai frumoasa, 1,64m/sani nr.5 etc.

O seara buna!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut tuturor!

Am fost in aceasta seara la Mary si doresc sa va furnizez cateva detalii.

Mai multe fotografii puteti gasi in anuntul urmator  http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/locuiesc-singurica-cauti-ceva-diferit-elegant-discret-plin-de-erotism-si-mai_6349366.html

Legat de cele comentate mai sus: cuierul de la intrare a fost mutat  :laugh2, prezervativele erau Durex, mai lucreaza cu o colega in apartament (nu am intalnit-o cat am defilat pe acolo), nu face anal. Despre program nu am detalii dar am inteles ca a avut un coleg dimineata pe la 9:00 ...iar eu am trecut pe acolo in jur de ora 20:00. I-am recomandat sa-si faca un cont pe forum pentru a se prezenta corespunzator (chiar merita tipa!!! :luxhello ).

Locatia a fost prezentata mai sus, zona O. Goga - Jerry Pizza.

 

Despre ostilitati: prima runda a constant intr-un oral neprotejat (facut de ea cat eu admiram privelistea :eek ), ea deasupra, eu la spate unde am si cedat :waytogo (normal - protejat). Runda finala am preferat sa-mi faca un oral neprotejat cu toate fineturile de rigoare si cu finalizare orala. Am apreciat retragerea discreta la baie fara vreo schema cu servetel/scuipat ..etc. 

 

Note:

Locatie: 9 + (apartament curat, fara portar la intrare, baie curata, geluri de dus, prosop curat)

Normal protejat: 10 (atenta la detalii si orientata pe ce iti place)

Oral neprotejat:10 (DT, finalizare orala)

Aspect: 9+ (mie unul mi-a placut maxim ... dar nu dau 10 asa usor la aspectul general)

Cadoul: 150 lei, o ora, doua finalizari.

 

Va recomand cu incredere escorta vizitata, va ajunge in scurt timp in top iar eu sigur o voi re-vizita curand !!! :yummy

 

O seara excelenta! :wave

 

obs. daca am uitat ceva, rog un moderator sa ma atentioneze.

  • Like 11
Link spre comentariu

Doar un mic amanunt: in anuntul indicat de tine, pofticiosule, si de fapt in toate anunturile ei active, indica faptul ca ar fi singura, dar inteleg ca nu e chiar asa:

 

"LOCUIESC singurica. Cauti ceva diferit elegant, discret, plin de erotism si mai ales sa te astepte la locatie exact fata din poze? Atunci te invit alaturi de mine si iti promit ca vei reveni cu placere. Octavian Goga, 13 May 12:20"

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

quasik, sustin in continuare cele povestite mai sus. Sper ca Mary citeste comentariile noastre si va da curs invitatiei mele de a avea un cont pe forum pentru a interactiona cu noi.

 

obs. nu am fost curios sa-i cunosc colega, imi era 100% pe plac Mary, si nici nu mi-am dat seama ca ar mai fi cineva in apartament cat am fost in vizita. :)

 

Doar un mic amanunt: in anuntul indicat de tine, pofticiosule, si de fapt in toate anunturile ei active, indica faptul ca ar fi singura, dar inteleg ca nu e chiar asa:

 

"LOCUIESC singurica. Cauti ceva diferit elegant, discret, plin de erotism si mai ales sa te astepte la locatie exact fata din poze? Atunci te invit alaturi de mine si iti promit ca vei reveni cu placere. Octavian Goga, 13 May 12:20"

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost ieri la dra Mary cea cu vino-ncoa...Am sunat pe la 10 dimineata sa fac programare,mi-a zis ca la ora 13 ar fi disponibila si am stabilit sa o sun cu 10 min inainte.Zis si facut.La 12.50 o sun pe dra, dar spre surprinderea mea imi raspunde alta voce si ma ghideaza spre locatie (O.Goga,Jerry pizza,etc).Ajuns acolo sun la interfon de vreo 4 ori si pana nu sun iar la telefon nu deschidea nimeni.Ajuns la usa imi deschide o fata infasurata in prosop care nu era nicidecum fata din poze pe nume Mary.Spre surprinderea mea aflu ca Mary este ocupata de cateva minute si ma intreaba daca vreau sa intru cu ea sau sa o astept pe Mary.Un mare minus pentru ea..Am fost poftit in sufragerie ,colega ei m-a servit cu un pahar de cola si am discutat cam 10 min pana s-a eliberat Mary.Apartamentul este cu 3 camere si din cate am inteles de la colega ei MAry lucreaza in locatie de vineri.

Intr-un final apare si Mary tot in prosop,intram in camera,isi cere scuze pentru ca nu a respectat programarea pe motiv ca a avut multi neseriosi care nu si-au respectat programarea.I-am povestit de forum si i-am sugerat sa isi respecte programarile pentru ca unii dintre noi avem portita spre fericire bine delimitata si nu putem veni si pleca cand vrem noi datorita consoartelor noastre.Va sugerez sa spuneti ca stiti de ea de pe forum cand faceti programare ca sa o respecte (asa am stabilit cu ea).Stie de forum,a zis ca in curand se va loga pe site.

 

Dupa ce fac fac dus revin in camera ,imi cere banii (platesc o ora),revin in camera fara prosop si intradevar fata arata bine,mai bine ca in poze parerea mea,are niste sani superbi,un fund demential si o piele fina pe o carne tare.Incep sa ma joc cu sanii ei pret de cateva minute dupa care ma intind pe spate si o las sa imi faca un oral.Oralul corect executat cu deep,lins pe Oo tot ce trebuie.Trecem intr-un 69 dupa ce ma conving ca are o pasarica fara mirosuri si curata.Cand sunt pe punctul sa explodez o rog sa puna prezervativul si aici m-a terminat cu faza urmatoare : incepuse sa curga putina sperma,iar ea in pozitia caprita eu in genunchi,vine cu prezervativul dar inainte curata delicat sperma si pune prezervativul ajutata de gura(o priveliste super si m-a incantat cum a curatat locul).Fiind pe punctul sa explodez o pun caprita si pompez frenetic pana la explozie.

Dupa finalizare in prez ma intind pe spate si incepem sa vorbim verzi si uscate.Chiar m-am simtit foarte bine,fata e in bransa de multa vreme,a activat in Italia si in romania doar pe recomandari prin prieteni.Si am vorbit pana cand discreta s-a uitat la ceas si depasisem ora pe care o rezervasem.Cu gandul ca poate si altcineva asteapta ma retrag la baie ,ma imbrac si plec.

 

Si acum notele :

 

Locatie : 9 (baia mare,curata,decenta,minus pentru lipsa papucilor)

Fata : 8 (poate daca nu ma astepta in prosop si era in costumatie sexy primea nota mai mare)

Servicii : FK (nu am facut ,nu stiu daca face,nu am intrebat,nu m-a interesat momentan),oral 9,normal 9,anal nu face.

Pret : 150 lei /ora (eu am avut o finalizare ca asa am vrut eu)

  • Like 6
Link spre comentariu

Salut am fost si eu la Mary astazi si imi pare bine ca am facut-o. Sunat, facut programare. Ajung in zona, mai sun odata pentru ultimele directionari si hop ajung la usa ei. Ma mai linistesc un pic, avand emotii, ma duc imi fac imi dush scurt desi facusem si acasa. Ma fac confortabil in pat si incepe actiunea un oral frumos, soft, neprotejat, Mary fiind foarte rabdatoare si intelegatoare cu mine. Dupa oral trecem pe la spate si finalizez repede dupa aprox 2 min, fiind foarte atras de ea care mie unu mi s-a parut foarte frumoasa, pielea ei fina, ochii ei frumosi, parul negru, mirosul ei frumos si corpul ca de sirena :)) nu-mi venea sa mai plec de la ea.

 

Si notele:

 

Locatie: 9 foarte usor de ajuns si accesibil

Igiena :10 foarte curat totul si ea si la baie si prosoapele

Servicii: oral NP frumos, normal Protejat

Aspect: 10 frumoasa si la fata, un corp slim cu forme, sani nr aprox 2-3 nu pea ma pricep la marimi, frumosi, fermi, si nelasati, fundulet misto nici prea mare nici mic

Pret: 100 R fin sau 150 ora eu am ales o finalizare

 

Mie mi-a placut mult si voi reveni cu siguranta, abea astept sa o revad

Recomand.

 

Mentionez ca este rima mea recenzie si nu prea ma pricep daca am gresit ceva sorry

Cu respect, Florin

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Va salut confrati,

 

Vineri, fiind prin zona in care activeaza domnisaora m-am gandit sa o sun. Si bine am facut. Mi-a raspuns repede si m-a indrumat spere bloc. Deschis usa, fata ascunsa dupa usa si cand am intrat si am vazut-o, mi sa taiat pur si simplu respiratia. Fratilor are niste ochi dementiali, arata demential la corp iar sanii ce sa mai vorbesc, pozele sunt reale 100%. Fata este foarte volubila si dezghetata, ai ce sa vorbesti cu ea si are darul sa risipeasca acel sentiment de stanjeneala inerent primei intalniri. Dupa ce am pus la punct toate detaliile, am trecut la igienizare. Prosop curat scos din dulap, baie curata cu geluri ok.

Intors in camera am luat-o in brate si am incercat sa o sarut dar a intors usor capul si mi-a spus ca nu practica FK. Oricum acest neajuns este suplinit de sarutarile patimase pe tot corpul, cu oralul lent , adanc si umed, cu privirile ucigatoare pe care le arunca cu minunatii ei ochi in timp ce executa oralul.

Normalul cu schimbari de pozitii, cu gemete ce par a fi reale (oricum sunt excitante). M-a inebunit cand s-a lipit de mine si i-am simtit sanii strivindu-se de pieptul meu.

 

Offf, si acum la note; locatia 10, este curata, se ajunge usor; GFE 9, daca ar fi practicat si FK avea 10 +; oralul 10+, fara rezerve iar normalul 10 + pentru implicarea de care da dovada.

 

Sincer o recomand cu caldura.

 

Va doresc toate cele bune stimabililor

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare Frati de Pasarele....

 

Luni dimineata cu chef de tavaleala ies la vanat pe forum si dau de caprioara Mari si ma hotarasc sa imi incerc norocul pentru ora 10. Sun la nr de sus raspunde o voce calda si imi spune ca e disponibila. Imi explica traseul pana la ea si ajuns in fata usii cu ganduri necurate ma las introdus in camera de actiune. Fata e foarte frumoasa si are niste forme fabuloase. Cireasa de pe tort o reprezinta sanii care mi-au lasat apa in gura..... Tariful este de 100 lei finalizarea si 150 ora. Fara fk, sarutari pe corp din partea ei si eu am luat sanii la molfoit.... A inceput cu un oral lent si pasional si usor usor am ajuns intr-un 69 savuros. Pasarica curata fara mirosuri si cu niste labiii numa bune se savurat. In scurt timp dupa oralul efectuat de ea simteam ca ma termina. Tehnica este fortza la oral " simti ca iti intra cearceaful in fund" si este Deeeep fratzilor.... nu zgarie nu jeneaza e perfect. Am trecut la normal cu ea deasupra cu tehnica buna si aici ma gandeam sa finalizez CIM dar mam lasat terminat cu ea deasupra.

Notele meritate

 

Aspect fizic merita 10

Locatia 9.5

Oral nep 10 cu brio

Normal 9 revin pentru o noua tura sper astazi:)

 

Merita un loc alaturi de fetele bune asa ca cei in masura sa o ridice in grad sa-i faca o vizita...

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

”Mary cea cu vino-ncoa”

 

Prea curviosi confrati,

 

cu pusca-ncarcata, pornesc ieri la vanatoarea de caprioare. Rasfoiesc AT-ul in cautare de vanat proaspat, neostoit, rasfoiesc si forumul si pana la urma o iau la ochi pe donshoara Mary titulara acestui topic. Buuun... Sun de-cu-dimineata la numarul din titlu, imi raspunde cu glas vesel, ne potrivim finalmente agendele si ma-nscriu la farmecele junei pe la orele dupa-amiezii.

 

Locatie: punctual, ajung si sunt primit in locatia situata aproape de Jerry”s Pizza de pe O. Goga, segmentul dintre pasajul Marasesti si Posta Vitan. Se poate parca usor, cel putin in perioada pranzului. Locul de joaca e un apartament de 2 sau 3 camere, curat, spatios si modern mobilat. Baia foarte curata cu multe geluri de dus, apa calda vine repede. Prosop curat, uscat dar cam micutz :(, papuci noi si comozi. Dormitorul spatios, cu pat mare, saltea buna. Un dulap mare acopera un perete, iar altul mai mic cu oglinda se afla in fatza patului. Din pacate nici un umeras pentru haine. Asternuturi curate. Draperiile sunt permanent trase din motive de discretie, insa lasa sa intre suficienta lumina incat sa se bucure si ochiu :)

 

Caprioara: este exact cea din cele 2 seturi de fotografii postate mai sus, care nu sunt in nici un fel retusate, deci prezinta cu maxima acuratetze realitatea din teren (ma rog apartament). Ba mai mult corpul feciorelnic si senzual e completat de un chip foarte, foarte atragator. Ochi frumosi, verzi, buze senzuale, dinti impecabil de albi, ten frumos, parul negru si lung. Cand zambeste (si e foarte generoasa la capitolul asta) face gropitze. Sanii foooarte frumosi de marime medie si tari, posterior bombat, picioare frumoase, carne tare peste tot, abdomen plat si fara pic de grasime. Pe la 1,70 fara tocuri si cca 50 de kg. Varsta declarata 23 de ani pe care, cu toata generozitatea mea, nu i-as fi dat. Fata a lucrat si prin vest si se vede ca are scoala occidentului. Foarte orientata catre nevoile clientului, respectuoasa, joviala, determinata sa provoace revenirea.

 

Actiunea debuteaza dupa dusul meu cu giugiuleli la orizontala. Sarutari pe corp de ambele parti fara FK (lucru care mi-a fost in mod special mentionat si la telefon). De regula nu-s prea pupacios cu escortele dar in cazul ei as fi putut deveni. M-am delectat insa cu sanii care cum va spuneam sunt de senzatie. Nu dupa mult timp mi-a cerut sa ma las rasfatzat. Si a-nceput rasfatzul... Bine, mai mult pentru al mic care tare se mai bucura de asa buze tinere si limbutza jucausa. Are fetitza asta un stil la oral care pe mine m-a innebunit efectiv. Destul de soft la inceput cu limbutze pe outze si zonele adiacenta (fara anilingus) apoi continua tot cu limbutze pe tot corpul madularului, mai insistent pe cap, pentru ca apoi sa-l ia pe tot in guritza, creste ritmul si presiunea si trece in DT (sau aproape DT). Un oral foarte bun insa fara priviri provocatoare sau alte pornoshaguri. M-am delectat destul de mult cu acest oral foarte placut pentru mine, fara ca fata sa dea vreun semn de oboseala sau plictis. Un mare plus pentru asta. Dar pentru ca nu puteam sa nu incerc si altceva am cerut cauciucul (care a fost Durex deci alt plus) si am inceput sesiunea de normal in clasicul misionar. Cam stramtutza-n pasarica am luat-o usurel- usurel pana am ascuns-o pe toata. Am trecut apoi in umeri-craci unde am intetit ritmul. S-au intensificat pe masura si gemetele fetei care ori au fost pe bune ori foarte bine regizate. Am trecut apoi in caprioara-deasupra unde s-a miscat bine-bine, pozitie in care am si finalizat. S-a oferit sa ma descauciucheze si sa ma stearga. Un gest frumos :) mai ales ca eu imi trageam cam greu sufletul. Dus ea, dus eu, revenit in camera pentru discutiile dintre numere. S-a dovedit o buna partenera de discutii si foarte receptiva. Din discutii o dam iarasi in giugiuleli, din giugiuleli in 69, pozitie in care m-am dedulcit la pasarica fetitei care s-a prezentat foarte curata, placut mirositoare, cu labii generoase si catifelate. Din nou montat de cauciuc si o provoc la un pe la spate din picioare in fatza oglinzii. Isi ia pantofii, ma avertizeaza ca s-ar putea sa nu prea mearga din cauza grosimii mele dar hai sa-ncercam (inca un plus). Intr-adevar am chinuit-o un pic pana m-am lamurit si eu (dupa parerea mea nu grosimea mea e o problema ci faptul ca e ea stramta) dupa care am trecut in pozitia mama iedului unde tare s-a mai bucurat ochiu meu de imaginea poponetzului ei bombat si numai potrivit de framantat in palme. Asa s-a terminat si partea a doua. La fel ca si mai inainte, m-a ajutat la descauciucat, m-a oblojit, dus ea, dus eu, imbracarea si plecarea.

 

Halatul: 150 lei pentru fix o ora in care s-au petrecut mai sus descrisele finalizari.

 

Note:

Locatie: 9,0 - curat, confortabil, depunctarea vine de la lipsa unui umeras si prosopul prea mic

Caprioara: 10,0 - mie mi-a placut maxim, n-am motiv de depunctare

Oral: 9,0 - ceva mai soft ca stil dar foarte bun, se poate CIM, dar fara priviri complice  

Normal: 9,5 - foarte cooperanta, geme frumos

Anal: nu face

GFE: 9,0 - respectuoasa, atenta la partener si pretentiile acestuia, joviala, poate un pic cam prea profi. Lipsa FK afecteaza nota.

Raport calitate/pret: 10,0 - no comment

 

Concluzii:

Pentru mine a fost o experienta deosebit de placuta, pe care cu siguranta o voi mai repeta si pe care o recomand fara rezerve.

 

Are si recomandarea mea, pentru sectiunea de Top.

 

Toate bune si spor(t) la trageri!

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

Mary, o surpriza neplacuta.

 

Scriu sub influenta experientei nefericite, sper sa nu fiu foarte rautacios.

Citind extraordinarele review-uri de pe acest folositor forum, m-am decis inca de ieri ca domnisoara Mary ar merita sa-mi rup nitel timp ca sa ne cunoastem indeaproape.

Am incercat ieri, nu mi-a raspuns, imi inchipui ca are coada la usa. Incerc si azi in jurul orei 12.00, imi raspunde la telefon si-mi spune ca e ocupata pana la 1.30. Zic ok, hai sa vedem daca mai am timp sa ies in oras la 13.30 si ca revin la ora 01.00 cu un sms in care sa confirmam. Am/nu am timp la 13.00 ii confirm ca ajung la 13.30. Ma sui in masina, traversez jumatate din minunata noastra capitala si ajung la ora stabilita pe bdul Goga. Sun mandra pentru redirectionare, Imi explica pe unde e locatia, dar cica... ar fi o problema. Zic eu: Care?. Pai a venit cineva cu intarziere si ar vrea sa stea si o ora si iti dai seama ca n-am cum sa-l dau afara. In gandul meu, palosu gros sa aiba, da cu mine? Pai daca ai putea sa astepti cca o ora si te sun deindata ce ma eliberez. Eu: Ce sa facaaaa? Pai n-are tanarul om de afaceri atata timp la dispozitie. Ca atare, ma intorc cu codita nerezolvata intre picioare la trebile zilnice.

 

si acum note.

 

Locatie: 10 in masina mea cam murdara in momentul asta, in trafic de nota 10

Oral: 10 pentru mine, am supt-o pe a domnisoarei minunat

Normal nu e sa faci asa ceva

Anal. Nu m-am uitat, sper ca nu mi-a tras-o si acolo

Durata: 1 ora intreaga

Cost: 2-3 litri motorina.

 

Multumesc Mary pentru experienta minunata, de mult imi doream sa ma dau cu masina prin Bucuresti

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

Mda... nici nu stiu ce sa zic... o fi fetita de vina... o fi clientul???? Macar te-a pus in tema, deci nu a fost o teapa adevarata...

Faptul ca m-am dus pana acolo in conditiile in care am altele mai bune de facut, pt mine inseamna teapa. Am inteles ca noul star al forumului si ca sunt km de p__a la usa ei, totusi cand stabilesti ceva mi se pare normal sa faci in asa fel incat sa te tii de cuvant. In sfarsit, n-am vrut decat sa semnalizez si sa-mi vars of-ul.

Shit happens! 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...