Sari la conținut

Mary 0765528764 Camera de Comert


Postări Recomandate

  • Oras:Arcadia
  • Oras:Arcadia
'Toți aleargă după Mary

Ca Tom după Jerry...';))

 

Locatia: Lângă Jerry's Pizza (Octavian Goga)

Modalitatea de contact: numarul de telefon afisat

Descriere intalnire/Aspect fizic: 

Pentru prima întâlnire  de vinerea trecută am sunat-o pe Mary de joi, confirmându-mi programarea cu o oră înainte. 

M-a primit la ora respectivă fără nicio problemă.

 Știam de pe forum că avusese câteva întâlniri ratate din cauza unor clienți neserioși și voiam să nu-și facă griji și în privința mea.

Pentru întâlnirea de ieri,am sunat cu vreo 3 ore înainte și i-am spus orele la care aș fi disponibil.

 Îmi înregistrase numărul și îmi reținuse și numele, pe care îl dau, de obicei, la întâlnirile cu escortele.

Întâlnirea a avut loc la ora stabilită. I-am spus că a apărut un comentariu critic la adresa programărilor.

Mi-a zis că va putea să intre pe forum abia seara, când ajunge acasă.

Locația se află pe o străduță puțin circulată și este ușor de găsit.

Are o colegă de apartament recenzată, care momentan e plecată în vacanță. 

O prietenă de-a ei, care nu prestează, răspunde la telefoane, când Mary este ocupată.

  Având în vedere că prestează de curând în București, s-ar putea să nu facă momentan față numărului mare de solicitări.

 Până se învață. Ar trebui să avem puțină răbdare și să nu sărim cu toții pe ea, că e fată deșteaptă și învață repede.

Drept dovadă că și-a chemat și o prietenă în ajutor.

 

Măriuca arată foarte bine. Are un corp superb.

 Un fund super-apetisant și niște sâni foarte, foarte frumoși și gustoși la ronțăit.

Pozele sunt profesionale și reflectă realitatea. 

Cred că le-a folosit în perioada în care a fost plecată în țări străine.


Măriuca noastră are studii de specialitate de lungă durată, în vreo 2 țări străine. 

Prin urmare, la capitolul tehnică se descurcă foarte bine.


Actiunea a început cu săruturi pe corp, pe gât și mângâieri din partea amândurora și continuat cu un oral soft foarte bun din partea ei, eu în picioare la marginea patului  și ea așezată pe pat. 

Evită elegant să fie sărutată pe buze, prin urmare nici nu poate fi vorba de FK. 

Nu acceptă finalizare pe față (COF). Se poate însă pe sâni (COB).

Finalizarea a fost în guriță (CIM).

 A pus mare accent pe O+O și s-a folosit într-un mod foarte plăcut de limbă.

Mers la baie și igienizat. Am mai stat un pic de vorbă, după care m-a întrebat dacă poate să se joace cu instrumentul din dotare.

 Am avut parte de un oral cu accente de deepthroat, până i-am cerut guma și am așezat-o în poziția misionarului și am început să o pătrund plin de dorință.

S-a așezat astfel încât penetrarea să fie mai adâncă și să poată să dea și ea contre.

 Îmi plăcea să-i privesc mimica feței din timpul actului.

 Chipul ei era ca o floare care se deschidea ușor. 

O sărutam ușor pe obraji și pe ochișori și îmi doream să mă înfrupt și din fructul oprit: buzele ei.

Am continuat cu un doggy style privindu-i fundul foarte frumos arcuit, care se mișca lasciv, până am finalizat.

Am mai stat un pic îmbrățișați, m-am spălat, m-am îmbrăcat și am plecat după ce ne-am strâns în brațe și ne-am pupat pe obraji.


Sâni: 10 

Corp:10

Fata:9


Detalii despre servicii:

FK: nope

OWO: Da

CIM: Da

Anal: Nu

Darul: 150 lei, pe care îi merită până la ultimul bănuț.

Note

Oral: 9.5

Normal: 9.5 

GFE: 9

Locatie: 9 

O recomand. Păcat că nu acceptă French Kiss. 

Raport preț/servicii: excelent. 

'Mary' Christmas, everyone !!! :))

  • Like 9
Link spre comentariu
Reputație: 1265

URAAAA!!!

 

Dupa multiplele incercari de ieri... telefon ocupat, nu ca nu raspunde! Am reusit sa o contactez pe domnita despre care se face vorbire pe aici... si ca sa vezi si norocul naibii am si reusit sa am o programare chiar cand puteam! Adica in 10 minute =))

 

Hai fuguta ca nu se stie ! Nu las nici un minutel, nu de alta da sa vaza si ochii mei minunea de fetita... ca prea o lauda toti! Usor de ajuns, dar destul de delicat cu locurile de parcare... in zona sunt cam toate platite! Asa ca ori o lasi pe drumul mare (Goga) pe langa Jerrys Pizza ori pe langa parculetul din apropiere (in stanga cum intri pe straduta).

 

OK... blocul usor de ajuns la el, caut coada de confrati, nu o gasesc, zic ca am gresit blocul, zona, orasu... dar se pare ca nu, doar am avut ghinion zilele trecute! Ma pregatiem ca la meciuri sa dau o spaga pentru un loc in fata sau sa merg la un bilet in plus... nu a fost cazul... deschide fetita bine ascunsa dupa usa... cinstit sa fiu ma asteptam la ceva mult mai spectaculos dupa poze... oricum in semiobscurul de pe hol te poti pacali usor. Oricum, par negru si lung, trup frumos echilibrat, elegant pe tocuri, as putea sa zic ca e slim catre normal?

 

Fetita volubila, simpatica foc dar un pic cam rigida... cat am stat de vorba a stat in picioare... ceea ce a atenuat din placerea conversatiei. Discutam de actiune, stabilim pentru o ora, ma duc repede la un dus de improspatare (are papuci dar mie nu imi plac :P) Baia curata, frumos dotata cu de toate... atentie! Sa nu fiti tentati sa puneti prosopul sau altceva pe grilajul de prosoape ca e inclinat si cad toate alea pe jos (cum ar fi chilotii mei care au cazut in apa !).

 

Ma intorc, mai un mic chat... se dezbraca, destul de neutru, si descopera un trup... foooarte interesant! Am ramas cu ochii bleojditi la sanii fetitei... exact ca in poze, forma care arareori o gasesc si care imi place de mor... medii, fermi, frumosi rau de tot! Apropos de comparatia cu pozele... realitatea arata un strop de burtica si picioarele o idee mai grosute, dar in rest... se vede ca sunt poze profesionale si facute ca la carte, nu ca in studiourile utilizate de majoritatea de la noi...

 

si hai la un oral! Intr-adevar asta e punctul ei FORTE! Oral impecabil, cu de toate, fara manute, cu schimbari de ritm si unghi si un DT cum n-am mai primit de mult! Pana la cotor!!! Finalizare spectaculoasa prin CIM... ufff... al treilea pe ziua de azi... io cu gandul la normal ma si pregatesc sufleteste sa o luam de la capat... cand imi atrage atentia subtil ca mai am timp de o tigare, un dus si atat :( Uff... daca mai aveam banuti in buzunar mai stateam o ora... asa ca a trebuit sa ma duc la un bancomat si la o alta fetita! Poate am totusi sanse si de un normal in seara asta!

 

Note:

Aspect fetita: 9

 

GFE: 8 FK nu ma intereseaza, usor cam prea profi pe gustul meu, confratii sa fie avertizati ca timpul de palavre e inclus in timpul total... delicat...!

 

Locatie: 9

 

Oral, fara cauciuc, DT, cu finalizare orala: 10 cu felicitari!

 

Normal: o sa dau nota data viitoare, pentru ca o sa revin!

 

Halatul: 150 lei per ora...

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salutare,

 

ete ca am avut si eu noroc de am prinso pe Mary.ii voi spune doamna doctor din motive numai de ea si de mine stiute.din pacate dau dreptate colegilor care sau plans cu programarile pentru ca si eu am insistat 2 zile pentru a o prinde.asa ca vineri la 13:30 ma aflam la usa doamnei doctor.ca si locatie intre cele 2 cazinouri de pe Goga faci stanga pe straduta si a 2 la dreapta.locatie la parter,conditii excelente.Socul a fost cand a deschis.sincer nu ma asteptam sa arate atat de bine.bruneta inaltuta(1,65 zic eu,50 kg),sani perfecti,fundulet numai bun de pleznit,chip pervers...la prima vedere promitea mult,fiind putin dezamagit de la ultima vizita si anume la blonda din Lujerului (voi da o recenzie mai tarziu si pt ea).

Am inceput cu formalitatile (prosop,dus,papucei,etc) dupa care revin in camera.Din 5 minute de discutii pot spune ca ai cu cine si ce vorbi.foarte prietenoasa,deschisa.insa si mai clar mia fost cand a inceput "distractia" ca fata are si ceva experienta in spate(mai tarziu mia zis ca a fost si pe afara).asta nui un lucru rau...din contra.oralul pot spune clar ca a fost cel mai reusit de pana acum in vizitele mele.foarte atenta,extrem de pervers (priviri,limbi...etc) si cat se poate de deep.simteam ca pana si amigdalele ei faceau ceva acolo pentru pur si simplu simteam ca ma va termina din oral,ceea ce la mine e destul de greu.in tot acest timp mainile mele isi faceau de cap.are un corp de senzatie.pasarica epilata,piele foarte fina,labii pronuntate care pur si simplu te indeamna sa te joci cu ele.mia placut faptul ca ma lasat sa fac cam tot ce miam dorit cu mainile.foarte orientata catre satisfacerea clientului.pentru ca simteam cum mi se inmoaie genunchi am rugato sa punem soseta pentru a incepe cealalta treaba rusinoasa.am puso direct capra pentru a ma convinge de fundul care mi la intors atunci cand am intrat in casa.nu prea ma dat pe spate insa felul in care sa udat si cum tragea de cearceaf  pe sunetele perfecte scoase de ea....fie simula al dracului de bine...fie doamnei doctor chiar ii placea si avea un chef grav.am schimbat 3 pozitii fara nici un fel de comment.binenteles ca in asemenea circumstante  nu te tin prea mult genunchi si....termin rusinos in sosetica.imediat dupa,foarte dragut din partea ei,te ia si te aranjeaza ca un bebelus cu servetele umede,uscate...etc.10 minute am facut o evaluare a ceea ce tocmai se intamplase.iam explicat ce mia placut,mia povestit cum isi va face ea extensii...foarte sociabila,am ras de neam cracanat.dupa care fugim amandoi la dus pentru round 2.eeee de aici incepe alta distractie.la a 2 cred ca au fumat si vecini de deasupra o tigara atunci cand am terminat.am stat, mam gandit si am ajuns la concluzia ca mai mult ca sigur am prinso eu intro dispozitie buna pentru ca asa ceva nam mai vazut decat la Alexandra din Sincai.In concluzie mare bulan pe capu meu.Am plecat mai mult decat satisfacut de acolo hotarat ca ma voi mai intoarce.Asadar premiile merg la:

 

 

Aspect:9,5 (fata frumoasa,daca avea buze mai groase era de 10,corp perfect din punctul meu de vedere.abdomen,sani,fund...tot)

GFE:8,5(am scazut pentru ca nu a existat FK)

Oral:10

Normal:9

Locatie:9(retras,liniste,era de 10 daca era singura,insa daca stau sa ma gandesc nici nam simtit colega)

Anal:nam intrebat desi m-ar interesa teribil.ar fi escorta perfecta daca ar face si asta

Halat:150 Ron.mam incadrat perfect in timp.1 ora.

 

Din punctul meu de vedere merita clar vizitata,propun pentru top escorte.Doamna doctor...daca cititi acest mesaj...multumesc frumos!data viitoare promit sa nu mai vin cu mana in cur,oi gasi si eu o ciocolata sau o floare pe drum:)

 

seara buna!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

imi cer inca o dat  scuze.deja am atentionato si  pe colega mea care imi rasp la telefon sa fie foarte mai atenta cu programarile care le face.O sa fiu mai atenta pe calega mea sa nu mai greseasca programarile si sa fie toate la timpul lor si cum trebuie.pup

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Va salut pe toti,

banuiesc ca si eu am fost norocos tinand cont de interesul pe care il starneste printre noi aceasta fata ,eu unul am reusit sa dau destul de usor de ea,singura problema e ca nu am putut stabili ora pe care o doream eu initial,ci mai spre finalul programului ei pe aceea zi,in jur de ora 22 00;ce mi-a placut f mult este ca mi-a spus ca desi clientul programat la ora pe care as fi vrut-o si eu in prima faza nu i s-a parut rea convingator  si nu stie sigur daca chiar vine,mi-a propus sa stabilim o alta ora convenabila pt amandoi ca sa nu fac un drum degeaba,deci eu zic ca totusi respecta clientii dar poate mai apar mici probleme organizatorice :no2  

Intr-adevar fata este frumusica ,bruneta cu par lung ,frumos,ochisori frumosi ,cam 1.78 pe tocuri ,corp frumos,pozele sunt reale,ce mi s-a parut un pic ciudat e ca in putinul timp cat am stat de vb a preferat sa o faca din picioare ,lucru nederanjant pana la urma,poate asa simte ea .

Locatia este cea binecunoscuta,dormitorul in care am fost invitatt este in regula,curat,la fel si baia ,nu am fost deranjati,nu am fost grabit dar pare genul mai profesionist,nu prea cred ca se intinde peste timpul alocat.

Ca si servicii am avut parte de O.N+normal, am preferat sa stau doar 1 fin,eram destul de obosit si cred ca si ea,imi este destul de greu sa trag o concluzie aici pt ca totul a durat vreo 5 min si nu vreau sa va induc in eroare.

cadoul:100 ron,1 fin

locatia :9

fata:9

Mie mi-a lacut de ea,dk timpul imi va mai permite o voi vizita din nou cu placere.

:bye      

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut Afriq,

ideea era tocmai ca nu vroiam sa induc in eroare pe cineva notand prestatia tinand cont ca actiunea a durat f putin,fata s-a implicat atat cat s-a putut ,nici nu trebuia sa faca un efort prea mare pt ca am fost f incins si mi-a placut ce am vazut,dar hai sa zic ca pt prestatie(O+N) ii pot da 9,dk accepta FK pt mine era de 10,iar la capitolul GFE chiar e greu de notat,promit ca o sa o fac data viitoare cand o sa stau mai mult ;)

O seara buna va doresc

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor!

Sunt nou pe forum si la inceput cu damele de companie. Pe Mary am ales-o datorita pozelor si recenziilor voastre.

Sa trec la desfasurarea actiunii : o sun pe Mary dimineata pe la 11 si imi fac o programare. Ajung in zona ( O. Goga - Jerry's Pizza) mai sun odata pentru ultimele directionari si ajung imediat la usa ei. Cand a deschis usa am ramas mut cand am vazut cat este de frumoasa (imbracata sexy intr-o rochita roz foarte scurta si pe tocuri, machiata, rujata, mirosea al dracului de bine,ce mai tot tacamul). I-am spus de cum am ajuns ca sunt mai timid si ca am emotii si mai bine ma las pe mainile ei (si bine am facut). Am ales sa stau 1 ora pentru ca am vrut sa am timp sa mai scap de emotii (imi batea inima de parca am baut 1 litru de cafea). 

Dupa igienizare am inceput cu mangaieri si pupaturi apoi la smotocitul sanilor ei superbi, stiam de pe forum ca nu face FK da cand am vazut pierce-ul din zona buzei imi doream neaaparat asa ca am intrebat-o da nu am avut noroc :no2 . Oricum am avut parte de un oral de zile mari, soft, umed combinat cu deep si cu niste gemete de ma scoteau din minti, apoi am trecut la normal am schimbat 2 pozitii si terminat in caciulita. Am stat 1 singura finalizare ca asa am vrut eu, am preferat sa stau putin de vorba cu ea ca data viitoare sa nu mai fiu asa emotionat,

 

Si acum note :

 

Locatie : 9 usor de gasit si locuri de parcare suficiente.

Igiena : 10 foarte curat, geluri de dus din belsug, peste tot mirosea a parfum

Oral : 10 soft, umed combinat cu deep si acorda atentie si zonelor adiacente

Normal : 10  

GFE : 9, daca accepta FK primea 10 cu felicitari

Halat : 150/h 

 

Sigur ma voi intoarce la ea !!

 

obs : este prima mea recenzie, daca am gresit sau omis ceva va rog sa imi spuneti.

 

O seara excelenta tuturor !

  • Like 13
Link spre comentariu

            M-a încins frumoasa Mary

           Cheama, Doamne, pompierii!

 

            Acum doua zile fusei cu un confrate sa ne racorim mintile la o bere si, cum stateam noi la palavre, la un moment dat, intr-o inspiratie divina, el ma intreba daca am fost la Mary. PLM, nici nu stiam cine-i Mary, spre rusinea mea. Fusesem si eu o saptamana plecat din zona si uite ce comoara de fata aparu. Deschisei forumul si ramasei uimit. Chiar si neica Afriq trecuse pe la dansa. Bine ca a servit numai un oral si nu a decalibrat-o. Cel mult s-ar putea sa o fi lasat cu un zambet mult mai larg.

           Nu statui prea mult pe ganduri si ieri o sunai. Domnisoara nu raspunse din prima, dar raspunse din a doua incercare. Ii zisei ca am citit despre niste treburi pe un forum, din intamplare, ca de regula nu citesc astfel de porcarii si conveniram sa cadem in pacat dupa amiaza.

            Tot citind recenziile fetei, nu imi dadui seama daca se poate fuma in locatie, lucru care, pentru mine, conteaza, intrucat nu ma incanta sa fiu dat afara pe balcon cu tigara, ca un caine raios... e destul ca acest lucru mi se intampla acasa. Asa ca il sunai pe conu’ Afriq sa-l cert ca a omis sa scrie despre asta in recenzie. El imi zise ca se fumeaza, dar ca fata nu are scrumiera si a folosit un pahar de plastic. Las’ ca o rezolva baiatu’... iau o scrumiera sa i-o fac cadou. Din pacate nu am gasit una in forma de pizda.

            In fine, la ora stabilita poposii pe str. Emil Garleanu, o straduta secundara, paralela cu O. Goga si gasii si un locsor in care sa-mi priponesc bidiviul.

           Ajuns in apartament, descoperii ispita: o tanara frumoasa, cu un aer primavaratec, 23 de anisori, inaltime medie, corp armonios, piele alba, sanii medii naturali perfect sculptati, par negru cu suvite roscate de efect, prins in coada, un zambet stralucitor si niste ochi azurii dementiali.

           Fusei poftit in camera pacatelor si servit cu un pahar cu apa rece si purtaram o mica discutie de acomodare, la o tigara. Apoi mersei sa fac un dus. Baia e mare, curata, cu de toate.

           Dupa igienizare ne apucaram de treaba. Fata nu ofera FK... Pacat, mare pacat! Nu ca as fi dependent de asta, dar cu ea chiar mi-as fi dorit. Ii explorai usor liniile corpului cu palmele si, pe alocuri, cu buzele si executai si un cunnilingus mic, asa, ca bonus din partea mea. Urma oralul ei, care pe mine m-a incantat, chiar daca nu e prea porno: inceput cu un lins lent, delicat, peste tot, de la oo pana in varf, apoi supt variat, fara maini, din ce in ce mai adanc si mai intens, fara contact vizual sau scuipat. Nu zabovii foarte mult si puseram mantia pentru a trece la calarie. Incepu ea on top, miscandu-se frumos, in ritm progresiv, infigandu-se adanc fara nicio reticenta, cu gemete bine interpretate. Sanii ei deliciosi imi izbeau fata intr-un mod teribil de excitant. Continuaram cu un reverse, o capra  si un misionar pana la finalizare.

            In pauza ne dusaram, mai arseram cate-o tigara si ne mai impartasiram unul altuia cateva povesti, dupa care o luaram de la inceput, cu inca putin oral si vreo trei pozitii de tragere, iar apoi reveniram la oral pentru finalizare. Greu, fratilor, tare greu! Nu eram sigur de reusita, deoarece de multa vreme nu mai izbutisem doua finalizari. Mary presta eroic in vreme ce eu statui atat intins in pat, cat si ridicat in picioare, pana ce mi se facu din nou pofta de putin normal si o luai pe la spate, dupa ce-i cerui sa se urce pe tocuri. Intrucat a doua finalizare in balon imi parea o utopie, ne intorseram la oral si, dupa lupte seculare, fetita isi primi portia de laptic indelung asteptata, iar eu ramasei fara pic de vlaga, incat, de-as fi pus capul pe perna si as fi inchis pleoapele, cadeam cu siguranta prada unui somnic pufos.

           Dupa ce mai serviram o tigara, ma spalai si o imbratisai pentru ultima oara. Statui la ea vreo doua ceasuri... asa a vrut muschii mei. Distractia costa 300 de parale.

           Domnisoara a mai lucrat si pe afara vreo doi ani, dar s-a intors acilea, chiar daca pretul orei e de 150 de lei, fata de 100 de euro, dincolo. Asta-i adevarata dragoste de tara, fratilor! N-a zis-o ea, dar ma gandesc eu, cu mandrie, ca o fi contat si faptul ca noi futem mai bine ca aia.

 

           NOTE

 

          LOCATIE: 9... pozitie usor accesibila, apartament spatios, curat, baie ok.

 

          ASPECTUL ESCORTEI: 9 (ca sa fiu zgarcit)... frumoasa, inaltime medie, supla, ochi si sani de colectie, igiena impecabila

 

           ORAL: 9... delicat, variat, fara maini, adanc, cam fara elemente porno

 

          NORMAL: 9,5... participare buna, docila, receptiva, fara mofturi si comentarii

 

           GFE: 8,5... in principal, din cauza lipsei FK, altfel agreabila, comunicativa la nivel bazic, amabila

          

           HALAT: 100/fin., 150/ ora

 

           CONCLUZIE

 

          Fata asta e buna rau. Faptul ca m-a dovedit de doua ori sta marturie. La telefon i-am zis ca s-ar putea sa vreau o intalnire mai lunga, ea cerandu-mi sa-i spun clar daca imi doresc asta, ca sa stie ce face cu programarea urmatoare. Cand i-am zis ca depinde cat de tare imi va placea de ea, mi-a replicat ca in mod sigur imi va placea. M-a cucerit siguranta asta a ei. In plus, am remarcat ca e foarte receptiva, citeste recenziile si incearca sa tina cont de ceea ce scriu clientii.

          Deci, fratilor, Gogule, Oly, Sofi’, Darkule, Fotbalistule, Maciucare &comp., incolonati-va frumos si urati-i fetei bun venit pe taramul nimfomane.com... iubiti-o normal si oral din adancul sufletelor voastre de bagabonti!

          Nenea Africanu’, bag-o bre la top, ca asa-i trebuie! Ce s-o mai lalaim atata?!

  • Like 18
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ca sa conchidem asupra indeplinirii conditiilor de promovare, in urma insumarii recenziilor, avem cam asa:

 

-4 recenzii pozitive de la curvari ucenici

-5 recenzii pozitive de la s.c.

-1 recenzie pozitiva de la vip member

-2 recenzii pozitive de la platinum

-1 recenzie pozitiva de la stimabilul moderator

 

Pe de alta parte avem:

 

- 2 recenzii negative de la s.c., dar nu pentru prestatia efectiva, ci pentru nerespectarea programarii, lucru pe care fata se pare ca l-a inteles

 

Si daca inlaturam 2 recenzii pozitive de la s.c., ca sa le compensam pe cele negative si nu luam in calcul recenzia de la moderator, din motivele stiute, tot raman 6 recenzii pozitive de la colorati + 4 de la ucenici.

 

Deci, conditiile sunt intrunite. Decizia sta in mainile si in mintile luminate ale moderatorilor.

  • Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
Reputație: 1265

Multumim magic pentru calcule... zilele astea nu am avut cum sa intru decat sporadic :(

 

 

Sal’TARE!

In conformitate cu Regulamentul Forumului:

„escortele de top sunt cele care au acumulat cel putin 5 recenzii pozitive de la 5 membri diferiti dintre care cel putin 3 membri cu rang de la Serious Contributor in sus sau la decizia administratorilor/moderatorilor”

Mary a acumulat numarul necesar de recenzii pozitive de la membrii forumului, dintre care patru de la Serious Constributor, una de la membrii VIP si doua de la membri platinum. Fata de acestea au fost doua recenzii cu cate un aspect negativ de la membri Serious Constributor, ramanand un numar compensat de recenzii suficiente pentru promovarea la sectiunea Top Escort


Avand in vedere cele de mai sussunt indeplinite conditiile de promovare la categoria “Top Escorte”! Felicitarile noastre si multumiri celor care au contribuit prin recenzii corecte!

Ii dorim lui Mary sa isi pastreze drumul ascendent in serviciile prestate, spre deliciul nostru al tuturor! Si sa nu uite exemplele unor colege care au redus motoarele si in consecinta au trecut la o categorie inferioara!

Felicitari si Bafta!

 

post-769-0-49922700-1369937616_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:EVERYWHERE
  • Oras:EVERYWHERE

Salutare dragi frati confutaciosi

 

Vazand simpatia si multumirea tuturor am decis sa o vizitez si eu pe domisoara Mary, am sunat la nr. afisat in topic m-a programat in o ora.

 

Locatie foarte usor de ajuns nu dau detalii de strada si numar ca nu esti ok ;) , ajung la ora stabilita foarte punctuala apreciez foarte mult ca isi respecta programarile. Si spre surpriza mea sun la interfon intru in bloc si cand deschide usa isi face aparitia o caprioara la 1.70 foarte dragutza bine proportionate fizic si ma hotarasc instant (raman) chiar tipa arata super ok dragutzica rau la fatza si ii sta foarte bine cu piercingurile, deci intr-un cuvant SUPER.

 

Si sa incepem cu actiune, ma intind frumos pe pat (foarte ok patul nu scartaie deloc si este foarte pufos) si incepe domnisoara cu un oral executat ca la carte ce pot sa zic mai mult DP , fara maini , atenta la zonele adiacente , umed deci chiar mai rar am avut parte de un oral asa de bun, incercand sa ma abtin nu trec 2 minute si asta mic incepe sa planga :D chiar cu toate eforturile mele sa continue cu oralul nu am avut nici o sansa, oralul terminanduse cu CIM.

 

M-am dus la dush baia foarte ok 4-5 feluri de gel , prosop curat (like a boss) toate bune si frumoase ca la carte se vede ca are experientza in domeniu si stie sa aprecieze clientul si pretentiile lui. Dupa dus am mai sta un pic de vorba am fumat o tigare impreuna ( nu mi-a adus scrumiera domnului @MagicBlue eram tare curios de model  :D)

 

A doua parte a actiunii, inceput cu un oral sa in trezeaca pe trantorul care era epuizat de la primul act din nou executat ca la carte si trecem la actiune mai serioasa pune caciulitza foarte ok la capitolul pasarica stramta epilata total, l-am introdus la gaurica si incep si dai si dai si dai, am schimbat vreo 4-5 pozitii foare ok nu a schitzat un gest ca ar fi deranjata sau ceva de genul dar simtieam ca nu mai pot dupa 20-25 de minute de pompat intensiv si am ales sa finalezez la oral care a fost executa foarte hard si pe gustul meu chiar mi-a placut eu incercant sa termin la normal aproape de 30 de min fara vreun rezultat ea l-a facut pe mititelul sa planga in 1-2 minute maxim ceea ce am ramas stupefiat de oralul ei.

 

 

Note:

 

Oral: 10+++  (DP , CIM , umed , fara maini )

Normal: 9  (Chiar isi da interesul si geme foare frumos, am scazut din vina mea pentru ca nu am finalizat la normal)

Anal: Nu face !!!

GFE: 10 ( poti sa porti o discutie cu ea , foarte comunicativa )

Locatie: 9 ( din cauza dormitorului e foarte ciudata mobila in rest totul ok cu toate ustensilele necesare )

Lock: 10 ( foarte dragutza la fata )

Corp: 9.5 ( sani nr 2-3  foarte misto fermi , posterior de nota 10 dar un mic minus la abdomen ceea ce cred ca se poate rezolva cu 1-2 luni de fitness )

Igiena: 10+ ( piele foarte fina cremuita miros foare frumos chiar ok )

Halatul: 150 lei , 1h , 2 fin. 

 

 

Concluzie: O recomand cu caldura si chiar isi merita promovarea cu varf si indesat, este o escorta care este atenta cu clientul si chiar merita apreciata acest lucru, pentru mine a fost o experienta de 10+ si cu singuranta o sa mai revin.

 

O seara placuta tuturor si bafta la ciocane tari :atm

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut !

Tin sa va spun de la inceput ca o sa am doua recenzii , la interval scurt de timp , la Mary – o surpriza - cel putin placuta si va spun si de ce , traind cu speranta ca nu o sa radeti prea tare .

 

O gasesc pe Mary la escorte testate , recenzii frumoase din partea colegilor , o sun de cateva ori nu prea ne potrivim la program ..in cele din urma luni sau marti , nu mai retin eram in zona , o sun , era 13.20 dar avea programare la 14.00 si mai putea doar dupa ora 16.00 ceea ce la mine este aproape imposibil .

 

Zic , asta este , ghinion si imi vad de drum , dar de aici incepe distractia , dinainte sa o sun si inca la un sfert de ora dupa , cel mai bun prieten si camarad inca din copilarie ,nu se potolea neam si zic hai sa facem ca tine astazi …

 

O sun din nou pe Mary – o surpriza – zic , ajung la tine in zece minute , avem timp fara sa vorbim , sa facem cunostiinta , dezbracat , imbracat , dus , cam 10 – 15 min  …ma ajuti ca am o problema mare , mare , pe care as vrea sa o rezolvi . Incepe sa rada si zice hai sa vedem … :laugh2  Si baga nene , viteza , ajung , parchez pe bulevard , si in locatie ghidat prin telefon , facem cunostiinta razand amandoi , in timp ce eu deja ma dezbracam pentru dus , ea razand si mai tare vazand viteza cu care ma miscam … MARY – inalta , cred 1,70 draguta , fund frumos , sani frumosi  …

 

Trecem la actiune si incepe un oral , cum zic ardelenii.. iooii .. de imi venea sa plang ca trebuie sa termin si sa plec , o intreb daca s-a confirmat programarea de la 14.00 sperand intr-o minune , dar se vede treaba ca astazi nu am noroc si finalizez in gurita aia mica si frumoasa . Ma curata  , mai stau 2 min sa-mi revin , si plec …. Acum ce note sa dau , nu am nicio idée . :slap2

 

Mary – draguta foc , 9-10

Oral – in viteza aia , 9-10 , dar cu siguranta este de 10 plus sau 10 cu felicitari

 

Eu o sa revin , in cel mai scurt timp , PROMIT , si cu inca o recenzie , ( oricum sunt acoperit putin si de REGULAMENT , intrucat o sa incercam lucruri noi )

Sper ca v-am fost de folos .

De recomandat DA .

Mary , ai fost o draguta , multumesc frumos pentru tot , te pup . :bow

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Salutare tuturor,

 

A trecut weekend-ul vin si recenziile. Semnat si eu condica la Mary.

Hmmm...cu ce sa incep ... Mary , Mary.... Mary ....

So ...programare facuta la tel din postare, cu 6 ore before. Operatoarea telefonica ( prietena lui Mary )...cu orientare catre business....m-a programat in fuctiede rezervarile precedente .Mi-as fi dorit pe la ora 23 insa am gasit portita pe la 20.30 ( nu am nici cel mai mic regret ).

 

Locatie : 9 near to Jerry Pizza . Am cam transpirat un pic pana am gasit locatia ( colega de la tel nu prea stia sa explice ). Sunt prin zona o groaza de babe amabile si sexoase care m-au ghidat :))).

 

    Atitudine / implicare  :10 ...foarte placuta , foarte funny ........m-a repezit la un moment dat  " mai taci ...si lasa-ma sa-mi fac treaba" ....in gluma .....pedepsindu-ma cu un spank pe poponetz.:) .E atat de placuta incat am venit pentru o ora cu 2 finalizari si la cat de vaca sunt, 30 de min am socializat dus de val ( nu regret o secunda  ).

Ciudos ca avea programare si dupa mine si ca nu pot continua cu inca o ora .........ma apuc de actiune . Nu prea am schimbat prea multe pozitii din cauza piciorului meu accidentat destul de rau.

 

Aspect : 9 + ( 1,70 , arata ca in pozele postate , este o tipa dupa care cu siguranta barbatii intorc capul ).

 

Igiena : 10 ( dushul de rigoare before action )

 

Oral : 10+ (np cu DT) ....pe ce pune gura ...creste ...da creste si calca totul in picioare  :).... Pt mine ramane la top oral ever !!!

Felicitari Mary .....ai grija de botic...sa-l asiguri bine !!! :)

 

Normal: 9+......poate sunt subiectiv insa ramasesem in cap cu acel oral bestial .

 

GFE: 9 ( probabil la a 2 a intalnire o sa fie de 10 )

 

FK: nu face ....asta e marele pacat ....

 

Anal: nu ma intereseaza

 

Halat : 150 / h 2 finalizari  .....la mine au fost 30 de min de socializare, si apoi m-am incadrat restul de 30 de min ramase cu o finalizare........flic flacuri , tzukahara.... giumbuslucuri...data viitoare.

 

De revenit : cu siguranta, o recomand. Eu unul o sa ma bag iar, dar la un pachet de 2 ore  si spre fidelizare...sunt multe de "descoperit" la Mary.

 

P.S.

Mary....ne revedem cat de curand ...ai grija de tine si de cea mica si pufoasa  :)) ( u know who )

 

Felicitari confratelui @giorge69 pentru descoperire , postare si recomandare!!!!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Daca tot am trecut-o in preferintele mele pentru Top 10, sa scriu si recenzia pentru Mary:

- Locatia - zona bd. O. Goga, Jerry’s Pizza - apartament curat (fata a mutat si dulapiorul de la cuier de pe stanga pe dreapta, pentru a elimina riscul de accidentare J), prosoape mari si mici, m-a intrebat de care vreau (pentru fiecare cum prefera), papuci, geluri de dus - nota 9,5

- Modalitatea de contact - telefonic, la numarul din titlu
- Detalii despre intalnirea efectiva - Mary mi-a deschis usa, imbracata intr-o rochita scurta si mulata, am facut cunostinta, ne-am pupat, i-am oferit un trandafir rosu superb (ii plac foarte mult trandafirii) si m-a invitat in camera. Acolo i-am dat si cutia de bomboane, un trandafiras mai micut si banutii, m-am asezat pe pat, ea in picioare, dar la rugamintea mea s-a asezat si ea, am stabilit detaliile, am primit un pahar cu apa plata, prosop, papucii si la dus! Aici am constatat ca nu are apa de gura Durex (am vazut ca toata lumea se axeaza pe Durex) J) , Mary stie! J Cand am revenit, Mary ma astepta intinsa pe pat - este frumoasa, bruneta cu suvite roscate, parul prins in coada, ochi albastri, inalta, supla, sexy, picioare lungi, fundulet super, sani superbi, naturali, pasarica epilata si curata. M-am asezat si eu in pat, Mary si-a dat sutienul jos, moment in care au iesit la iveala superbii ei sani, iar in timp ce eu ii admiram, Mary mi-a oferit un oral neprotejat super, DT, fara maini, cu gemete excitante. Intre timp, vazand ca ma chinui cu degetele pe la pasarica, si-a dat si chiloteii jos, astfel avand in fata ochilor si fundul ei frumos. Finalizarea a fost, bineinteles, CIM. Am fost amandoi la dus, pe rand, dupa care, intinsi amandoi in pat, am fumat cate o tigara si am am stat de vorba, ceva timp, despre diverse lucruri. Apoi Mary mi-a readus-o la viata cu un oral neprotejat, am trecut la un normal protejat cu ea deasupra, ocazie cu care am verificat si mangaiat si sanii aceia superbi, am trecut la o caprita, dar nu am insistat prea mult la normal si am trecut din nou la oral neprotejat (chiar imi place foarte mult oralul facut de Mary), finalizand din nou CIM. Am mai baut un pahar de apa plata, dus, pupat si plecat foarte incantat! Multumesc Mary, te pup!
- Aspectul fizic - 9,5 - descrierea e mai sus, completez: “ochi si sani de colectie”, am incheiat citatul

- Igiena - 10
- Detalii despre servicii - GFE - 9,5 (intr-un cuvant - agreabila), oral neprotejat, DT, CIM - 10 (foarte bun), Normal - 9 (mi-a placut foarte mult oralul si nu am insistat la normal), Atitudine - 9,5 (foarte placuta)
- Programul de lucru - L-S - 10:00-23:00
- Tarifare - 150 lei, 1 ora, 2 finalizari, sex oral neprotejat, DT, CIM, sex normal protejat

- Raport pret/calitate - foarte bun
- Concluzia finala - Mary este o femeie superba (buna rau), m-am simtit foarte bine impreuna cu ea, eu voi reveni la ea cand o sa am ocazia. O recomand maxim.

post-42703-0-34804300-1370187377_thumb.jpg

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna tuturor,vreau sa va anunt ca de luni se va schimba tariful.o finalizare va fi 150 RON,o ora 200 RON.Servicile va fi la fel,plus FK.O seara frumoasa tuturor.

va mancat  in .....sa o promovati :bye

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Boss Afriq, majoritatea din,,TOP ESCORTE,,au schimbat pretul, dupa ce le -ai promovat matale.

D-ra aceasta,a mai adaugat la servicii ....un fk in plus=50 lei.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

D-ra aceasta,a mai adaugat la servicii ....un fk in plus=50 lei.

 De multe ori si pentru cei mai multi un FK este dorit foarte mult. Un GFE fara FK este ca o nunta fara lautari ca sa nu folosesc alta expresie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...