Sari la conținut

SEX TOTAL 0735945441 - posibil anal neprotejat


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

ANUNT: SEX total, te voi ajuta, cu sanii jucausi te voi incanta sau poate un show erotic sau lesby te va excita, non stop. Mai am si o prietena, va asteptam cu drag pentru o partida de sex. 0735945441

post-65587-0-42162100-1368360338_thumb.jpgpost-65587-0-89949600-1368360338_thumb.jpgpost-65587-0-34494500-1368360339_thumb.jpgpost-65587-0-88678300-1368360339_thumb.jpgpost-65587-0-66379900-1368360340_thumb.jpg

50RON - O FINALIZARE    100RON - ORA

 

Am sunat la nr de telefon afisat si imi raspunde o doamna foarte amabila mi-a zis adresa ''B-dul Dimitrie Cantemir Nr 19''. La telefon era secretara ei. Am gasit un loc de parcare nu a fost problema, am urcat  si imi deschide usa o domnisoara imbracata in negru toata cam la 1.70 si cu tocuri de 15cm. Mi-a zis ca nu cu ea am vrb la telefon ci cu secretara care nu practica doar daca sunt clienti prea multi sau cate 2 barbati odata atunci se baga si ea ca sa nu piarda bani. Apartamentul este mare, curat, din ce am inteles in locatie inainte era salon de masaj. M-am dus la baie sa ma spal , o baie foarte curata iti alegi prosop, gel de dush, are de toate. Am intrat cu fata in camera i-am dat 50RON pt o finalizare, sa dus undeva si a dus banii , sa intors si se uita la mine cu un zambet tamp. I-am zis sa nu fie rusinoasa ca vreau un oral si un normal. Si in cele din urma isi da drumu la gura si zice: sa sti ca fac finalizare orala , inghit dar nu in toate cazurile decat daca imi place persoana si ma excit, fac si URO, skato nu fac. Ok zic hai sa nu imi faci scarba acuma inainte sa incepem. A mai zis ca face si in grup.  Sa dezbracat si cand am vazut deja mi-a pierit cheful, avea niste tzatze ofilite, o piele moale, are o fatza cazuta, fundul parca sta si el sa cada, ce mai, arata ca o ROSIE VESTEJITA.Deja stiam ca o sa raman doar cu oralul. Sa apucat de oral, o ia doar jumate, si se opreste des, fara Deep. La un moment dat se opeste si imi zice : Daca vrei mergem si la baie sa te pishi pe mine daca vrei sa ma domini. OOOFFF. I-am zis sa continue, sa pus cu fundu catre mine si a continuat oralul, i-am bagat 3 degete in pasarica si am vazut ca incepe sa geama, se simtea bine fata, si chiar incepuse sa faca un oral mai de calitate. In 15-20 de minute am terminat in gura ei si mi-a aratat expre cum inghite. Apoi am mai stat de vrb la o tigare cu ea dar asta pt ca mai avea timp. O preseaza secretara sa nu depaseasca jumatate de ora fix. Apoi mi-a zis ca ii place de mine si daca vreau sa mai raman inca o finalizare. I-am zis ca o sa revin. Dragii mei, daca vreti o finalizare orala cu tot cu swallow, sau URO, puteti sa-i faceti o vizita, dar pentru futut in nici un caz.  Si acum cateva note.

 

Locatie = 9.5

Oral      = 8 cu indulgenta (pt ca a si inghitit)

Sani     = 2

Fund    = 4

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut

Am fost si eu in locatia din Cantemir, intrarea de langa coafor. Acu nu stiu ce sa zic, poate pentru ca am fost in vinerea mare poate am avut mai mult noroc decat colecul Diablo3... Am fost intampinat de o "modela de sex" asa cum s-a prezentat, care pe tocuri avea cam 1.80m sani nr 2 frumosi... nicidecum ofiliti. Recunosc ca tipa arata destul de bine in comparatie cu colega care mi-a fost prezentata (sani lasati, burta proeminenta).

Distractia stiam ca ma costa 50 ron o finalizare oral si normal... insa in timpul actiunii am aflat ca tipa face si anal... lucru de care am profitat.

Din cate am mai aflat in functie de starea de spirit Nicoll,daca am retinut bine, este dispusa sa incerce diferite experiente de natura sexuala.

Cateva note:

GFE - 8 - nu am prea fost pe aceeasi lungime de unda insa m-a surprins propunerea ei de a face anal.

Oral - 8

Normal - 7

Anal - 9 parea destul de larguta si fara mirosuri

Cunilingus si FK nu m-a pasionat sa incerc, nu ca modela nu ar fi fost draguta, din contra, ci datorita pretului scazut.

Halatul 50 RON o finalizare (oral, normal, anal)

Eu o recomand, pentru mine a fost o experienta interesanta si cu siguranta am sa revin.

PS. Numarul postat in titlu corespunde cu numarul la care am apelat eu... insa pozele nu cred ca sunt reala pentru ca , sper sa nu ma insel, dar tipa avea un tatuaj deasupra feselor... zi o chema Nicoll.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut ''GDFT''Da, este fata din poze, dar uitete bine ca in toate pozele ea sta dreapta si cu mainile in spate, ceea ce e foarte normal sa ii traga sanii in sus. Eu ma ocup cu fotografii si photoshop si deja lucrurile astea i-mi sar imediat in ochi.

 

Iar pt colegul ''XCEL'' , cred ca tu ai fost ori cu alta fata ori cu secretara , pt ca fata asta nu avea nici un tatuaj. Oricum din cate bine stim, fetitele astea se schimba ca nasturii. Vin unele pleaca altele si tot asa.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost astazi. Locatia descrisa mai sus, fata de nota 6-7 putin aeriana. Oral rapid de 7, anal de 9, finalizare orala. Confirm tatuajul de pe talie. Curata, corecta, recomand.

Colega f inalta si grasa, neinteresanta.

Preturi 50 finalizarea, 100 ora

Link spre comentariu
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:de unde vreau
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:de unde vreau

Sper sa nu ma insel dar tipa din poze cred ca mai avea un topic deschis... il tin minte pentru ca intr-una din poze era in cada si postase intrebarea: "Vrei sa faci caca pe mine?" Daca-si aminteste sau gaseste cineva anuntul, poate face legatura...

Link spre comentariu
  • Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle

Revin eu cu o recenzie asupra aceste domnisoare,s-a mutat undeva langa Octavian Goga.Sun si imi raspunde o duduie ca abia vorbea,fiind in zona zic sa o punctez si pe asta,asa ca ma duc spre locatia indicata,un apartament la parterul unui bloc fara portar.Intra in apartament,cam murdar ce-i drept si ma indrept catre camera de lucru timp incare nu stiu ce dracu bombanea duduia ca nu intelegeam nimic,in fine,decartez 50 de leuti si se duce la dus intrebandu-ma daca merg si eu cu ea pentru dusare sau poate vrei sa faci pipi pe mine , :eek ,refuz politicos ca veneam deja dusat de la birou.Revine duduia si ma intreaba daca vreau sa o domin,eeeeeeee na belea,da-i frate porunci la fatuca si palme peste buci de ma durea mana,eu ma chinuiam sa mai inventez ceva porunci la care ea imi spune ,,,,vreti sa vi-o sug acuma... nu am fost cuminte deloc sau vreti sa ma penetrati anal.Mai fratilor ma ia duduia la supt cateva secunde sa scoale maciuca bine si apoi se opreste ,eu crezand ca pune prezervativul acum,de unde dracu!!!!! se intoarce fatuca cu poponeata la mine in timp ce statea cu scula in mana si si-o gideaza fratilor singura la gaurica,o introduc in funduletul ei si ma apuc de pompat.Asta gemea si imi cerea porunci,eu eram in extaz ca fusese printre putinele analuri fara prezervativ.Dupa cateva pompari in fundulet,palme pe buci,pupaturi pe picioru meu se retrage singura din anal si o ia oral,un  oral de parca ziceai ca vrea sa mi-o manance, cu limbi pe oo,cu anilingus.........ohooooooooooooo nu se mai oprea nebuna excitata ,ii poruncesc sa termine cu oralu si se pune iar  :sexanal  si da-i frate,gemea destrabalata si se vedea ca ii place,dupa cateva minute de pompat i-am spus sa se stea langa pat ,timp in care eu ma tavalesc pe spate in tot patul si ii poruncesc sa o suga ca vreau sa finalizez in gurita ei ca nu a fost ascltatoare.Da-i frate cu toate artificiile posibile ale unui oral si cand simt ca explodez o iau de par si o trag in maciuca mai incet,dupa cateva minute explodez in gura nimfomanei si suge frate toata samanta apoi se ridica cu capul si imi face semn sa fiu atent,inghite si imi arata gura ca nu mai are nimic.Imi spune ca s-a simtit bine si daca vreau pot sa mai raman  :eek ,chiar ramaneam daca nu aveam lucruri mai importante de facut,oricum ii mai fac o vizita zilele astea si acum vin pregatit cu porunci si poate imi iau cheia de desfacut rotile de la masina sa facem o dubla penetrare.

 

Duduia aduce cu cea din poze ,doar ca are cateva kg in plus care nu reies din poze,per ansamblu si la 50 finalizarea merge,la experienta mea cu ea merita 50 din plin.

Locatia nu este foarte curata,dar nici sa te dezgusta.Mai are o colega brunetica (nu mai stiu numele) slabuta si mai mica de statura,draguta la fata.

 

note:   anal 9  

           oral  8          (trebuia sa fie mai atenta la mine nu la faptu ca s-a excitat ea si sa o suga nebuneste)

           anilingus 8    te linge dementa de ti se ridica paru in cap

           normal          nu am facut,dar are o pasa frumoasa

           gfe               nu pot nota,a fost mai mult o experienta de dominare (la dominare ii dau 9 ca este ascultatoare si face orice fara ezitare)

 

 

O recomand cui ii plac genul acesta de actiuni,atentie ca pentru unii poate fi dezgustatoare daca nu au mai avut experiente asemanatoare

  • Like 11
Link spre comentariu
Reputație: -1565
  • Oras:.
  • Oras:.

Amice sa ne mai spui si noua pe la ce fete ai mai umblat si ai facut sex neprotejat sa nu calcam pe acolo . Anal fara preze ? Esti normal la cap ? 

Pisiculeeeeeeee unde-i butonul cu minus frateeeeee?

  • Like 1
Link spre comentariu

Prestarea de normal sau anal FARA PREZERVATIV de catre o escorta = o posibila bomba biologica! Riscurile sunt enorme!!!

 

Sa speram ca echipa de moderare va mentiona avertizarea in titlu si va muta topicul la sectiunea fetish, unde sunt si alte topicuri de acest gen...

Link spre comentariu
  • Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle

Amice sa ne mai spui si noua pe la ce fete ai mai umblat si ai facut sex neprotejat sa nu calcam pe acolo . Anal fara preze ? Esti normal la cap ? 

Pisiculeeeeeeee unde-i butonul cu minus frateeeeee?

Nu vreau sa intru intr-o discutie contradictorie cu cineva si nici sa jignesc.

Referitor la intrebarea """Esti normal la cap?"""" o voi trata ca atare si am sa consider aceasta intrebare adresata mie ca fiind una scrisa din repezeala datorita socului avut de dumneavostra dupa citirea recenziei mele,fara a va gandi ca poate jigniti persoane care nu le cunoasteti,nu cred ca este cineva normal la cap in lumea asta,toti avem cate o pasarica ascunsa acolo in inconstient si subconstient.Personal daca imi dadea orice motiv de ingrijorare ma opream punand prezervativul pentru anal,uneori analizam rapid situatia si urmam instictul masculin.Noroc sau cunoastere,important este ca nu am luat nimic.

 

P.S.  Toti ne asumam un risc cand mergem la aceste domnisoare,mai mic sau mai mare,depinde,nu vi s-a rupt niciodata prezervativul la normal ???

 

Imi cer scuze de off topic si administratorilor pentru acest replay,daca se considera deranjant si nepotrivit,rog a fi sters acest replay

Link spre comentariu
Reputație: -1565
  • Oras:.
  • Oras:.

Insist sa cred ca ai facut o recenzie cu ce ai visat noaptea trecuta, daca nu, cred ca esti destul de constient la ce te expui . Sa ai multa sanatate si viata lunga este tot ce-ti doresc

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle

Insist sa cred ca ai facut o recenzie cu ce ai visat noaptea trecuta, daca nu, cred ca esti destul de constient la ce te expui . Sa ai multa sanatate si viata lunga este tot ce-ti doresc

Nu va suparati,eu imi fac timp printre multe hartoage sa mai scriu cate o recenzie pentru a fi utila pentru altii,exact cum au fost unele recenzii importante pentru mine in alegerea vanatului si evitarea teparelor.

 

Domnule     bic.c    recenziile sunt experientele noastre bune sau nu cu escorte sau nu,nu putem da palme confratilor dupa recenzii (ca de ce asa  si nu asa,esti sanatos la cap,nu se poate,nu cred etc).Ne bucuram de recenziile confratilor futadori ca in acest fel depistam,bunaciuni,tepe,nasoale etc

 

Toate cele bune si ciocane tari    (inca o data scuze de off topic) 

Link spre comentariu
  • Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle

ANDREEA, 21 ani, discretie, ofer si cer igiena, iar sexul va fi senzational, oral cu finalizare, ador 69 si sunt deschisa si la alte pozitii, daca iti plac tie. Multumesc, non stop, 25 Jul 22:50


Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
  • Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle

@shiva   Asa este,se pare ca pozele sunt furate de la alta escorta.Duduia vazuta de mine seamana bine cu cea din poze la fizic,probabil asta este si motivu pentru care le-a furat.Imi cer scuze confratilor daca am indus in eroare.

 

Sa aveti ciocane tari in weekend.

Link spre comentariu
  • Oras:Salajan
  • Oras:Salajan

 Salut tuturor curvarilor de pe site...e primul meu post sa ca va urez curve generoase la toti....acum opinia mea :GROAZNIC pur si simplu GROAZNIC....cea mai proasta experienta avuta cu o prostituata in viata mea si au fost peste 100...femeia ori e nebuna ori era drogata sparta...ea zicea ca e racita dar cred ca era trasa pe nas...in primul rand cine raspunde la telefon e secretara si orice intrebi aia zice da, dar cand ajungi la locatie respectiva nu stie nimic din ce ai vb cu secretara...mie imi place sa domin sa ca am intrebat daca e Nicol ca sa fiu sigur ca e cea despre care am citit aici...si i-am spus ca am citit niste reviewuri desprea ea aici ca ii place sa fie dominata, eventual un uro...atunci a luat-o razna si mi-a facut capul calendar 10 minute ca ea domina, ca face fetishuri de puscarie, ca daca ma pis pe ea nu vine nimeni sa ma bata...la un moment dat am tipat la ea sa se opreasca ca era in lumea ei si spunea cum domina ea, ca si crima e dominare dar e ilegala...si am tipat la ea zicandu-i ca mie imi place sa domin nu sa fiu dominat....in sfarsit ii dau 50 de lei sa o fuck sa scap naiba de acolo ....mi-a pus prezervativul pe cock si am intrebat daca poate sa o suga fara, cica nu ca e racita si imi da raceala....in fine am lasat-o sa mi-o molfoleasca putin acolo si pe urma i-am zis sa i-o bag ca ma plictisisem...si mi-a zis sa i-o bag direct in cur, lucru care mi-a placut...am inceput sa dau acolo si dadeam mai tare, si cica sa dau incet ca asa simt eu mai multa placere, am intrebat-o daca o doare cand dau tare si a zis ca nu, pe urma iarasi cica da mai incet ca sa simti mai multa placere...atunci i-am zis ca daca nu o doare sa ma lase cum vreau eu ca nu sunt virgin sa imi zica ea cum simt eu placere, in fine i-am bagat-o si in pizdix si a inceput sa geama sa faca putin urat asa ca mi-am dat drumu repede ca sa plec naibii de acolo...apropos am uitat sa spun ca nu accepta cunnilingus cica nu suporta....dupa ce am terminat nu avea servetel prosop nimic...m-am dus asa la baie si m-am spalat...apropos nu avea nici mcar un pahar cu apa, eu cand am sunat am intrebat daca are nevoie de ceva sa aduc niste suc si secretara mi-a zis ca nu....pe urma imi zice asta Nicol cica nu trebuiia sa ii spun secretarei de suc, ca de fapt asta inseamna ca vreau sa fiu dominat....deci femeia era in lumea ei grav...cred ca era rau pe legale...efectiv groaznica experienta...am fuck multe nebune la viata mea si drogate si nedrogate dar asta le intrece pe toate...pur si simplu nu am putut sa comunic deloc cu ea ca indiferent ce spuneam ea era in lumea ei si tot pe dinafara vorbea...niciodata nu mi-a parut atat de rau de cei 50 de lei cheltuiti....mai bine ii dadeam unui cersetor...va recomand sa nu va duceti la tipa asta Nicol, care nu e in nici o poza aici, ea are un tatuaj deasupra fundului....stiu ca pretul pare bun dar e pur si simplu groaznica...mai avea o colega Andreea o etnica dar ea parea mai ok...nu sunt un incepator sau un timid dar m-a socat neplacut experienta cu femeia asta nebuna sau drogata, am mai avut experiente proaste dar asa in limite, nimic grav...dar acum chiar a fost grav :(

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

@bobby4nimfo, mi se pare foarte ciudat faptul ca te-ai inscris la ora 22:21 si la un interval de numai 3 (trei) ore de la inscriere ai postat direct aici.

 

Nu contest ce ai scris, dar nici nu iti dau crezare, mi se pare foarte ciudat cum ai descris toata tarasenia.

 

Colegul @TANAR CU MULTE NEVOI si nici ceilalti care au vizitat-o si recenzat-o aici, nu facut nici cea mai mica aluzie ca fata ar fi drogata, sau nebuna, asa cum zici tu.

 

Ramane sa vedem si o alta parere a unui alt confutador care o va vizita si recenza.

 

Pana atunci imi pari dubios.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

TEAPA TEAPA TEAPA DE EVITAT

salutare ! confirm cele spuse de bobby4nimfo , azi am vizitat-o si eu pe duduia, locatia fiind intre posta vitan si pasajul Marasesti langa Gerry"s pizza, sunat stabilit meniul si pretul( oral neprotejat,normal,anal 50 ron 1 fin 100 ron ora).Ajuns in locatie m-am trezit cu alta voce decat cea cu care vorbisem la telefon explicatia fiind ca a raspuns colega ei pt ca ea avea treaba si imi spune ca este racita si ca daca nu m-a deranjeaza ea nu are nici o pb. In camera repeta meniul cu subanteles pt ai da banii inainte si aleg 1 ora, refuz dusul pt ca facusem cu 20 de min inainte acasa. Trecem la fapte ne dezbracam amandoi si caprioara incepe cu scuze ca e racita cobza si ca ea nu o suge decat cu prezervativ ca ii e frica sa nu m-a inbolnaveasca , sar din pat ii spun sa-mi aduca banii ca nu mai vreau la care "maimuta" spune ca nu-mi poate returna banii pt ca nu-i mai are ca nu tine banii in casa etc. si ca macar un nr sa stau ca are ea grija sa faca ce trebuie,eu ca prostul pun botul si o las , mai bine faceam o laba,s-a jucat un pic ca oral nu poate fi numit cam 1 min si imi spune sa o fut direct in cur ,ii spun ca nu prea ma omor dupa anal si purced la normal cu ea capra ,dupa 2-3 min aproape plangea  dau repede sa termin si sa plec. Astept sa imi dea prosop si nimic m-a invita la baie ,eu gandindu-ma ca sunt acolo prosoape,intru in baie ea dupa mine gel de dus sau sapun absent ,1 singur prosop cu pete de umezeala semn ca mai fusese folosit si in loc de dus un furtun ,ma spal asa cum pot in timp ce ea se spala la ghiuveta si imi da prosopul acela atarnat cu pete,refuz ma duc in camera ma imbrac rapid si ce sa vezi incepe cu aceeasi vrajala ca nu-mi poate da banii si ca sa stau toata ora sau sa vin alta data si platesc doar 1 nr si stam o ora tot felul de prostii ii zic ca nu vreau si sa-mi aduca banii ca nu stau 1 ora si imi explica iar ca banii ii duce din apartament nu stiu unde pt ca ii este frica sa nu fie jefuite si asa mai departe....bla bla..... in concluzie o rupe pestele cu bataia daca se duce dupa bani. O las in pace si plec. Deci clar este de trecut la escorte de evitat. Ca si note cred ca undeva la -1 pe linie 

Argumente ;

1 nu este cea din pozele de la inceputul topicului poate cea din al 2-lea set de poze pt ca nu se vede tatuajul de pe spate si are tate flescaite zici ca sunt sosete flausate

2 baia mizerabila apa pe jos ,papuci nu,prosoape comune,produse de igiena lipsa , accesorii lipsa

3 servicii execrabile,minte pana primeste banii si apoi .................gaseste scuze

4 pestele localizat intr-o camera vecina sau apartament vecin existand tot riscul daca devii acid cerandu-ti banii inapoi si refuzand sa iei teapa sa te trezesti cu o sleahta de maimute peste tine

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Salajan
  • Oras:Salajan

@bobby4nimfo, mi se pare foarte ciudat faptul ca te-ai inscris la ora 22:21 si la un interval de numai 3 (trei) ore de la inscriere ai postat direct aici.

 

Nu contest ce ai scris, dar nici nu iti dau crezare, mi se pare foarte ciudat cum ai descris toata tarasenia.

 

Colegul @TANAR CU MULTE NEVOI si nici ceilalti care au vizitat-o si recenzat-o aici, nu facut nici cea mai mica aluzie ca fata ar fi drogata, sau nebuna, asa cum zici tu.

 

Ramane sa vedem si o alta parere a unui alt confutador care o va vizita si recenza.

 

Pana atunci imi pari dubios.

Sincer la cat de vechi esti credeam ca ai citit mai multe despre scopul siteului...eu am citit ca fiecare isi spune opinia personala aici si nu trebuie sa demonstreze nimic sau sa fie contestat...asa am citit eu pe aici in descriere....acum prostioarele pe care le-ai spus....ce motiv as avea sa intru pe site sa ii fac recenzie naspa asa inventata sau ce? atunci de unde o cunosteam? din fata blocului? demult trebuia sa intru pe aici ca sa citesc recenzii despre caprioare dar aseara am apucat sa o fac...eram horny si cautam o tipa dar vroiam niste recenzii ca m-am sturat de minciunile de pe Anuntul...asa ca am gasit siteul asta caruia nu ii dadusem atentie inainte si m-am apucat sa citesc pe aici...si tipa asta mi-a atras atentia ptr ca sunt practicant de BDSM si m-a incitat maxim ce au descris niste membrii pe aici...si cum eram horny am fost la ea si am fost dezamagit grav...intre timp vad ca m-a sustinut alt membru de aici si a confirmat ce am spus eu...doar nu eram nebun sa inventez dinastea...sa ca nu inteleg ce e atat de dubios? femeia e dusa rau de tot in lumea ei...deci ori era drogata ori nebuna ...cum am spus am experiente cu prostituate pe vreo 3 continente si am depasit 100 sau mai mult dracu mai stie ca am pierdut demult numarul...sincer si mie imi pare cam dubios ca ai 666 de postari...la cate caprioare ai fost? eu consider ca mai mult de 2-3 commenturi la un thread e indeajuns...restul e palavrageala teoretica...parerea mea, siteul asta e un ajutor ptr cei ce vor o prostituata decenta fara sa isi ia teapa si de aceea sunt importante aceste review-uri ca sa stim si noi de ce dam acolo...eu am considerat necesar sa le spun si altora ce execrabila e aceasta femeie....apropos tu ai vizitat-o vreodata?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Salajan
  • Oras:Salajan

TEAPA TEAPA TEAPA DE EVITAT

salutare ! confirm cele spuse de bobby4nimfo , azi am vizitat-o si eu pe duduia, locatia fiind intre posta vitan si pasajul Marasesti langa Gerry"s pizza, sunat stabilit meniul si pretul( oral neprotejat,normal,anal 50 ron 1 fin 100 ron ora).Ajuns in locatie m-am trezit cu alta voce decat cea cu care vorbisem la telefon explicatia fiind ca a raspuns colega ei pt ca ea avea treaba si imi spune ca este racita si ca daca nu m-a deranjeaza ea nu are nici o pb. In camera repeta meniul cu subanteles pt ai da banii inainte si aleg 1 ora, refuz dusul pt ca facusem cu 20 de min inainte acasa. Trecem la fapte ne dezbracam amandoi si caprioara incepe cu scuze ca e racita cobza si ca ea nu o suge decat cu prezervativ ca ii e frica sa nu m-a inbolnaveasca , sar din pat ii spun sa-mi aduca banii ca nu mai vreau la care "maimuta" spune ca nu-mi poate returna banii pt ca nu-i mai are ca nu tine banii in casa etc. si ca macar un nr sa stau ca are ea grija sa faca ce trebuie,eu ca prostul pun botul si o las , mai bine faceam o laba,s-a jucat un pic ca oral nu poate fi numit cam 1 min si imi spune sa o fut direct in cur ,ii spun ca nu prea ma omor dupa anal si purced la normal cu ea capra ,dupa 2-3 min aproape plangea  dau repede sa termin si sa plec. Astept sa imi dea prosop si nimic m-a invita la baie ,eu gandindu-ma ca sunt acolo prosoape,intru in baie ea dupa mine gel de dus sau sapun absent ,1 singur prosop cu pete de umezeala semn ca mai fusese folosit si in loc de dus un furtun ,ma spal asa cum pot in timp ce ea se spala la ghiuveta si imi da prosopul acela atarnat cu pete,refuz ma duc in camera ma imbrac rapid si ce sa vezi incepe cu aceeasi vrajala ca nu-mi poate da banii si ca sa stau toata ora sau sa vin alta data si platesc doar 1 nr si stam o ora tot felul de prostii ii zic ca nu vreau si sa-mi aduca banii ca nu stau 1 ora si imi explica iar ca banii ii duce din apartament nu stiu unde pt ca ii este frica sa nu fie jefuite si asa mai departe....bla bla..... in concluzie o rupe pestele cu bataia daca se duce dupa bani. O las in pace si plec. Deci clar este de trecut la escorte de evitat. Ca si note cred ca undeva la -1 pe linie 

Argumente ;

1 nu este cea din pozele de la inceputul topicului poate cea din al 2-lea set de poze pt ca nu se vede tatuajul de pe spate si are tate flescaite zici ca sunt sosete flausate

2 baia mizerabila apa pe jos ,papuci nu,prosoape comune,produse de igiena lipsa , accesorii lipsa

3 servicii execrabile,minte pana primeste banii si apoi .................gaseste scuze

4 pestele localizat intr-o camera vecina sau apartament vecin existand tot riscul daca devii acid cerandu-ti banii inapoi si refuzand sa iei teapa sa te trezesti cu o sleahta de maimute peste tine

exact cum am descris si eu, plus altele pe care nu am apucat sa le mai scriu si eu dar este aproape la indigo ce am patit si eu...poate pe vremuri femeia era ok dar intre timp  luat-o pe legale si a luat-o razna...sa raceala in mijlocul verii mai rar....poate avea gripa columbiana ( pentru cunoscatori ) dar nu are ea bani de dinaia ...poate doar de legale...ma repet....a fost ORIBIL ...de EVITAT

Link spre comentariu

  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

@bobby4nimfo, nu am afirmat ca esti dubios ci doar ca imi pari dubios si am argumentat si de ce.

Daca nu ai fi fost la prima recenzie, fii sigur ca te credeam, asa ca prima fiind si foarte dura, m-am indoit de veridicitatea ei si am si spus ca mai astept si o alta recenzie ca a ta ca sa fiu convins ca esti credibil.

@bobby4nimfo, mi se pare foarte ciudat faptul ca te-ai inscris la ora 22:21 si la un interval de numai 3 (trei) ore de la inscriere ai postat direct aici.

 

Nu contest ce ai scris, dar nici nu iti dau crezare, mi se pare foarte ciudat cum ai descris toata tarasenia.

 

Colegul @TANAR CU MULTE NEVOI si nici ceilalti care au vizitat-o si recenzat-o aici, nu facut nici cea mai mica aluzie ca fata ar fi drogata, sau nebuna, asa cum zici tu.

 

Ramane sa vedem si o alta parere a unui alt confutador care o va vizita si recenza.

 

Pana atunci imi pari dubios.

Acum te cred. :hihat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...