Sari la conținut

Fete la strada, zona Carefour, vis a vis de Dedeman/Selgros


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Dragi tovarăşi şi pretini,

 

Astazi, fiind cu treaba prin oras, am trecut prin zona Selgros, Carefur (iesirea spre ovidiu) am vazut 2 fiinte interesante pe marginea strazi, pe stanga cum mergi spre ovidiu, pana in intersectia unde tre sa faceti dreapta pt Carefura.

 

Una era un pic tigancusa imbracata foarte provocator, si arata binisor si una mai tinerica, romanca pur-sange, subtirica, sani mici, foarte draguta (parerea mea). Am trecut de ele ca nu stiam daca asteapta pe cineva sa le ia sau microbuz, am dat o tura pe la selgros/dedeman ca sa le studiez si am vazut ca au oprit ceva masini si nici una nu le lua pe fete, prima intrebnare, de ce nu le ia nimeni? la cat de frumusele erau (pt strada).

 

Asa ca vin pana in oras, intorc si merg inapoi la ele gata de un oral la strada  :laugh2  :laugh2 Ajung in dreptul lor si in fata mea era un domn cu o masina muult mai scumpa decat a mea (masina mea+valoarea mea nu facea cat masina respectivului  :pope ) si vad ca se tocmeste cu ele dar nu o ia pe nici una si pleaca. Nu intelegeam de ce. Dupa ce pleaca acest domn, cea mai tigancusa imi face un semn ascuns daca vreau un futai si am dat din cap, au venit ambele la masina si surpriza, erau chiar dragute (in comparatie cu ce exista pe strazile din ct). Cea de etnie e sefa, ea vorbeste, ea spune tot, cealalta (mai frumoasa din punctul meu de vedere, tace pe toata discutia). Imediat am aflat de ce nu le lua nimeni...Tarife 60 lei/oral, 80 lei/combinat  :no2 sa moara Gibilan; intreb foarte politicos: "eu stiam de 30 oralul si 50 normalul", m-i se rapsunde foarte obraznic: "cred ca ai gresit fetele" zic : dau 50 pt un oral cu colega" (discutam cu sefa), m-i se raspunde: "dai cui vrei, la noi e 60", zic multumesc si plec.

 

Note:

-aspect fizic 6-7 pt fata de etnie si 8 pentru fata slaba, romanca pur-sange.

-fetele erau curate (din ce am vazut) si destul de dezghetate la minte pt fete la strada.

 

Concluziile:
-cred ca fetele sunt detasate din tara si inca nu au aflat preturile (desi una din fete imi pare foarte cunoscuta dar nu stiu de unde) deci nu bag mana in foc.

-preturile prea mari deci nimeni nu le ia

-zona cam nasoala pentru meseria asta pentru ca te vede toata lumea cand opresti sa stai de vorba cu fetele.

-stiu ca vor aparea intrebari de genul: nu cumva stateau la acea strada de vis a vis de selgros care duce la baza nautica RATC? raspunsul: NU, fetele stateau exact unde incepe banda de decelerare pt ca sa faci dreapta spre sensul giratoriu pt carefura.

 

Pentru cei care nu au nimic de ascuns, go go go.

 

Eu momentan sunt intr-o lipsa mare de bani asa ca nu le-am testat pe fete si 60-80 lei mi se pare cam mult pentru fete la strada.

 

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Ps: am uitat sa va spun partea care mie mi s-a parut ciudata: fetele erau la strada in jurul orei 9 dimineata, ceea ce pentru fete la strada e foaaarte ciudat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...