Sari la conținut

Bruneta de la Maritimo ( colega blondei)


Postări Recomandate

Confirm si eu cele spuse de colegi...

Intradevar, este vorba de bruneta veche in bransa. a mai activat si pe Aurel Vlaicu intre Penny si Ciresica, cu multi ani in urma, si cu Blonda de la Maritimo, in fine... Sper ca cel mai mult va intereseaza detaliile:

In urma cu cateva zile, fiind in trecere prin zona am considerat ca e binevenit un "popas de recreere". Fiind o ora tarziu, Aprox. 23:00-23:30 am parcat in parcarea de la Maritimo pentru mai multa discretie, am asteptat sa treaca coloana de masini de la semafor si apoi am traversat fuga strada. Celebrul 30-50... Am ales-o pe Brunetica noastra (in acel moment mai era doar o colega mai mica de statura si neinteresanta pentru mine, dealtfel draguta, sau cel putin asa mi s-a parut) si am purces in spate, in acea poienita mica. Decartat lozul si a inceput treaba:

Oral neprotejat cam de nota 8-9, deep partial, putin lins dar are o tehnica placuta, nu se ajuta de mana si o suge bine. M-a lucrat timp de 5-7 minute intr-un mod placut, am finalizat in gura ei, a scuipat si cu asta basta. Ca atitudine mi s-a parut foarte ok, draguta, la drumul de intoarcere am schimbat cateva cuvinte cu ea si a fost draguta. Dintre toate cele din categoria ei(stradal) este cea mai buna alegere din punctul meu de vedere, exceptie facnd Blonda de la Maritimo pe care o astepta multi, cred...

Incerc sa dau si niste note:

Locatia: 9 - in natura, cer senin, luna clara, stele cazatoare :))

Oral: 8,5-9

Igiena: 9

Aspect: 8,5

 

P.S. 

Ieri am trecut iar pe acolo si le-am vazut mutate putin mai sus, chiar pe teritoriul Blondei de la Maritimo si printre ele am zarit si o alta bruneta noua (pentru mine) care mi s-a parut interesanta. Precizez ca am trecut cam in viteza si s-ar putea sa ma insel :P 

Pasez legatura unui coleg sa ne povesteasca si de bruneta cea noua. Ilie Dobre... Ai legatura...

  • Like 8
Link spre comentariu

  Este vorba despre o fata de la strada. Nu prea poti avea numere de telefon de la fetele de genul asta. Pentru mai multe lamuriri,este vorba despre tipa care vara trecuta si acum 2 ani era colega cu blonda de la Maritimo.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...