Sari la conținut

Bruneta plinuta 751680684


Postări Recomandate

Salut baieti,

 

am avut chef de ceva proaspat si apetisant si m-a atras anuntul din gazeta: Bruneta, plinuta, forme provocatoare numai pentru domnii generosi. tel 0751680684.

Locatie: la gradina botanica intr-un bloc turn.. Garsoniera este ok Preturi: 50 ron O, N si 70 ron O+M, anal nu face si la H nu am intrebat.

Fizic: tipa este bruneta, grasa sau bine facuta, circa 1.60 m inaltime si simpatica la fata. Cred ca are in jur de 20 anisori.

Eu am luat un O+N. Oralul este ok si facut fara prezervativ cu tentative de deep, nu se grabeste dar nu are grija de oua. La normal sta cum vrei si am incercat pozitia clasica si pe la spate ... nu m-am riscat sa o pun peste mine. Atitudinea este OK, nu te grabeste, este respectuasa si nu raspunde la telefon cand are client.

In ansamblu nu este de trecut cu privirea. Chiar daca este plinuta este cu mult peste unele dudui de pe la noi

Note:

Locatie: 8

Fizic: 7

Oral:8

Normal:8

GFE:9

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Buna baieti, inainte sa va contrazic am vizitat-o si eu azi pe domnisoara bruneat si plintuta ..intradevar bunicica si destul de sociabila .Dar de fapt numarul nu este al ei , are si ea anunt pe 0767949229. Tipa cu 0751680684 am fost eu la ea de fapt a venit ea la mine pt ca se deplaseaza la client si este o tipa corpolenta, bine proportionata , frumoasa la fata si foarte deschisa ..tipa a facut swing in strainatate si face multe chestii, si este deschisa la minte ai ce voebi cu ea...acum este decat pe oral ca s-a operat de ceva dar il face deep si are si un cercel in limba de m-a omorat, este o tipa ok si am inteles ca intreaba clientii daca vor mai mult decat oral le da o alta colega...Asta  da spirit de echipa:)))))

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...