Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mno, sa iertati mesajele repetate, da' fetele astea nu's normale si, cum nici eu nu sunt, azi le-am vizitat din nou, ţucu-le-aş.

Am aflat ca mai arunca din cand in cand cate-un ochi p'aici, cand m-a tras Mimi de urechi pentru ca i-am dat 9 la relaxare, da' m-am dus cu o cutie de ciocolata si ne-am impacat. No, fata, io ce sa-ti fac daca aia mica'i maestra la relaxare? :P Tu, pe de alta parte... ;)

Azi m-am lamurit si de ce prefer sa platesc dublu, ca sa stau o ora cu ambele veverite: se completeaza atat de bine, incat eu ma simt excelent de la inceput pana la sfarsit.

La ele difera si masajul de relaxare si cel erotic; fiecare are tehnicile proprii: Cristina e mai pisicoasa, Mimi e mai dracoasa. Nici nu e nevoie sa le spun cand am nevoie de mai multa tandrete sau mai multa actiune, ca parca simt si singure :)

In ceea ce priveste finalizarea, n-as sti sa va spun exact care, cum, ce se intampla acolo, pentru ca in momentele alea mie mi se cam taie filmu'. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc sunt 4 maini, al dracu' de dibace, care fac exact ce trebuie. Dupa care, ma simt asa de epuizat, de parca as fi facut eu masajul, nu ele.  :sweaty

 

In seara asta n-am mai avut nici o indoiala in privinta lenjeriei sau a fetelor de perna, pentru ca totul arata si mirosea ca scos din cutie, da' parca tot simt ca-mi lipsesc putin niste prosoape, numa' ale mele :), pe care sa stiu ca sigur n-a mai stat vreunu'

 

Note, la fel de subiectiv ca intotdeauna:

GFE: 10+ pentru amandoua

Igiena: 10+ pentru amandoua

Locatie: 

- 8 pentru baie

- 9 pentru pat

- 9 pentru asternut si perne

Masaj erotic si de relaxare: 10+ pentru amandoua, ca sa nu ma mai certe data viitoare

Cadoul: 160 lei/1h

 

Sanatate si Sarbatori Fericite!

 

P.S. Asa cum le-am spus si lor, oricat de dragi mi-ar fi, eu va datorez foarte mult voua, membrilor forumului, motiv pentru care toate informatiile pe care le postez aici sunt reale, sincere si menite sa va ajute pe voi, nu sa le laude pe ele. Nu am nici o problema in a semnala un aspect care ma deranjeaza, insa, in cazul lor, nu exista nici unul pe care sa nu-l punctez aici.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Cu fetele prin... Campenesti :D

 

http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5416166

 

An Nou Forte Proaspete:)

Masaje de relaxare combinate cu masaj erotic!!!In centrul clujului,noi,CRISTINA & MIMI,te asteptam pentru ati oferi un masaj de vis...doar pentru tine avem preturi incepand de la 40 de lei,iar totul e facut ca la carte!Seriozitate,discretie si ambianta placuta...totul doar ca tu sa te simti in al noua-lea cer!!!

 

http://images4.piata-az.ro/resized/605658/760_567_fit.jpg

http://images6.piata-az.ro/resized/605655/760_567_fit.jpg

http://images8.piata-az.ro/resized/605654/760_567_fit.jpg

http://images9.piata-az.ro/resized/605660/760_567_fit.jpg

http://images1.piata-az.ro/resized/605659/760_567_fit.jpg

http://images7.piata-az.ro/resized/605657/760_567_fit.jpg

http://images5.piata-az.ro/resized/605661/760_567_fit.jpg

http://images1.piata-az.ro/resized/605656/760_567_fit.jpg

 

 

Daca aveti nevoie de santieristi apelati cu incredere la fete :D

 

Bafta!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Iar am ajuns in Cluj, si am trecut pe la veverita, ca una lipsea de acasa.

Am stat o ora si jumatate, doar cu Mimi de data asta, si am uitat iar de toate problemele si cacaturile de zi cu zi, ceea ce va doresc si voua.

 

GFE: 10+

Igiena: 10+

Locatie: 9

Masaj erotic: 10+

Masaj de relaxare: 10

Cadoul: 120 lei/1,5h

 

Sa fiti sanatosi!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Salut,am trecut si eu zilele trecute pe la Mimi,Intradevar este o prezenta draguta,extrem de volubila si foarte zambareata.La fata nu este o frumusete,se incaredreaza cred undeva la limita decentei,nimic spectaculos dar ca atitudine este bestiala (asta ma si determinat sa raman dar si recenziile colegilor).Am fost poftit la dus ,baia destul de curatica dar nu moderna erau 4 geluri de dus,primit prosop curat si papuci de casa.Locatia un apartament cu o camera,patul mare dar am senzatia ca nu schimba lenjeria de pat dupa clienti si  nici nu pune nimic peste, eu personal am folosit prosopul primit.Da intradevar cum s-a mai scris face un masaj de relaxare bestial combinat cu cel erotic iti creaza o stare frumoasa.Eu doar la masaj nu am prea fost dar m-am simtit minunat in companiia aceestei domnisoare.

 

Locatia:8

aspect:8

prestatie: masajele undeva spre 9+

Atitudine 10

 

Cred ca merita incercata eu am platit 80 de ron si am stat putin peste o ora fara sa am senzatia ca se grabeste.Toate cele bune.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Salut,am trecut si pe la Cristina, fata are o atitudine frumoasa destul de comunicativa si zambareata.Intradevar face un masaj de relaxare bestial chiar stie dar in schimb la cel erotic lasa mult de dorit ,cel putin comparativ cu Mimi.Incerca sa fie placuta si chiar reuseste, parerea mea ca arata mai bine decat Mimi sau cel putin mie mi-a placut mai mult dar partea cu masajul erotic cred ca nu-i prea face placere.Locatia este super curata si mai au o colega noua Adina parca se numeste destul de frumusica nu am incercat-o inca .Eu m-am simtit binisor cu Cristina si am iesit destul de relaxat dar va trebuii cred eu sa faca ceva pt inbunatatirea serviciilor erotice.

 

Locatie: 9

Aspect:9+

Atitudine 9

Masaj de relaxare 10

Erotic 8-

 

Probabil o sa revin la ea ca-mi place cum arata si chiar face masaj de relaxare bun .

De recomandat ? Cred ca merita incercata.O zi buna la toata lumea

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am vizitat-o și eu pe Cristina.

Înainte de orice, reiau rugămintea adresată lui pisicuts, aceea de a reboteza titlul topicului, foarte impersonal la acest moment, în ceva cât de cât sugestiv, de exemplu: „Cuib Flacăra”.

Fizicul fetei și locația au mai fost descrise - în ce mă privește, trimit la postarea lui Dorinel (12) și nu mai insist, căci lucrurile sunt neschimbate.

Masajul neerotic este unul bun, chiar dacă lipsit de strălucire. Fata știe apăsa suficient, nu se grăbește, atacă o zonă largă în mod temeinic. În partea finală a acestui masaj, te pune să desfaci ceva mai mult picioarele și insistă inclusiv asupra gambelor și feselor. În acest punct, dacă masajul ei ar aborda, cu finețe, zona curului, aducând a masaj prostatic (sau chiar fiind unul), totul s-ar îndrepta către ideal. Din nefericire, Cristina nu deține această imaginație.

Masajul erotic este prea la obiect sau, ca să spun direct, prea atacă nemijlocit pula. Dar e unul bun, vizează și zonele înconjurătoare și nu-și pierde din tărie. Ba chiar fata are un stil propriu de a lucra cu mătărânga, ferm, aproape intransigent. Pentru cei cărora le place o atingere solidă a penisului și a vârfului său (fără a fi nici pe departe dureroasă), Cristina e o alegere nimerită.

 

Note: locație 7, la fel fata; masaj 8, erotic așijderea. Raport preț calitate - foarte bun.

Indiciu: dacă nu țineți la două ejaculări, optați doar pentru o jumătate de oră, căci dameza nu se grăbește deloc. Eu am avut două ședințe, una de o oră și una de jumătate și n-am simțit nicio diferență (cu excepția prețului, evident).

La o oră lași 100 lei, respectiv la o jumătate de oră prețul se reduce corelativ. Această ultimă variantă e perfectă pentru cineva ce e mulțumit de un sloboz fără pretenții ori fantezie.

 

Concluzia: recomand.

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Am fost de ceva timp la fete, dar abia acum mi-am facut timp sa scriu cateva randuri despre experienta de la respectivul salon. Mai intai e de precizat ca se mai intampla ca fetele sa te resune daca nu iti raspund pe moment. Si, lucru foarte curios, daca suni cu numar necunoscut, raspunde un barbat. Cica asta e politica firmei. Dar asta inseamna si ca nu stau singurele in apartament. Au paza in bucatarie. Cel putin asa era acum ceva vreme.

Dupa mai mul tatonari si incercari de a ne armoniza programul, am facut o rezervare si am primit adresa exacta. Ceea ce inseana etajul si numarul de apartament, pentru ca mi se spusese la telefon ca e vorba de "blocul flacara".

Urcat, intr-adevar am gasit un apartament invechit caruia nu i-ar strica o renovare. Bat, se deschide usa dupa modeul clasic cu fata ascunsa dupa. Intru - si cand ma uit dupa - :crazylove SURPRIZA - era Cristina, maseuza care mai presase pe vremuri la cabinetul de pe varianta Manastur - Zorilor. Prelude parca-i zicea. Era imbracata intr-un tricou usor larg ce ii punea sanii in evidenta. Si in jos o fustita scurta parca. Mi-a fost prezentata si colega ei, nu-i mai tin minte numele, dar alegerea era deja facuta. Maseuza ca si Cristina greu de gasit.

Am intrat la dus, baia asa cum s-a specificat in stare avansata degradare dar pana la urma te descurci.

Am intrat la masaj dupa ce inainte ii cerusem Cristinei sa nu se schimbe. Sa vina in aceeasi tinuta cu care m-a intampinat la usa.

patul nu foarte aratos dar saomoda. Si a intins un cearsaf curat - nu neaparat si nou - peste.

De aici au aparut si micile deziluzii. Crstina nu mai era cea pe care o stiam de la vechea locatie. In sensul ca mult mai stricta. La pizduta, de exemplu, doar privit. Nu si pus mana sau limba.

Oricum, masajul de relaxare a fost foarte bun, fata se implica.a masat bine, am inceput sa o mangai si eu, mi-am bagat mana sub tricou, i-am simtit sanisorii, i-am atins sfarcurile, iar Cristina a vrut sa-si dea jos tricoul. Nu am lasat-o. I-am zis sa nu se grabeasca. Imi place sa fac lucrure incet. Asa ca m-am mai jucat putin cu palmele pe sub tricou, pe sani, si abia apoi am dezbracat-o. Are fata asta niste sani care merita singuri toti banii. Sunt aproape sigur ca sunt naturali. Oricum, fara silicoane. Parca ar fi sculptati. Michelangelo scrie pe ei

Sa-i fac si eu ei masaj nu m-a lasat decat foarte putin si numai dupa insistente, mai ales ca ma cunossi stia ca nu profit daca se excita sa incerc sa i-o bag pe neasteptate.

Oricum i-am dat jos chiloteii ocazie cu care i-am admirat pizduta, dar atat. Ca atins e strict interzis.

A continuat apoi ea masajul, de data aceasta fiind amandoi dezbracati. la finalizare a acceptat sa isi puna cracii peste fata mea, dar cu conditia ca sunt cuminte. Adica doar privit nu si atins.

Asa s-a intamplat finalizarea, masandu-ma cu mainile si sanii.

Dupa ce am terminat m-a sters si a iesit un pic dn camera dar s-a intors repede pentru ca, a spus esa, nu s-a terminat inca ora. Asa ca ne-am mai mangaiat upic, eu pe sani si fundic - care apropos - arata si el super iar intr-un sfarsit am mai facut un dus si dus am fost.

Pretul - parca 80 sau 100, platit la inceput.

Daca ma intorc? Nu stiu. MARE MINUS din punctual meu de vedere ca nu poti mangaia pasarica.

 

Am sa incerc si niste note:

 

Locatie - 6

Cristina - 9/10 la aspect

Atitudine genera 7 - dezamagire mare ca nu mai ai voie sa atingi

Masaj de relaxare - 9

Masaj erotic - 6/7 "Eu iti fac tie nu tu mie" pasa fie sloganul lor, asa ca fara sa ma implic si eu nu ma prea simt excellent. Mie imi place ca finalizarea sa ma prinda cu limba in pizduta.

 

In rest, sa aveti parte numai de e fragede

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Salutare dragi colegi.

      Dupa o lunga perioada de timp in care am uitat de acest forum si acum l-am regasit, m-am gandit sa va povestesc si voua cum a fost la aceasta locatie. :innocent

 Acum cateva zile obosit dupa o zi de munca ma gandeam ca nu strica putina relaxare si iau magicul site piata la puricat unde placut surprins de pozele acestor domnisoare sun pentru o programare si imi raspunde domnisoara Adina care imi insira lista de preturi pe care nu am retinut-o.Imi fac programare in 30 de minute deoarece eram relativ aproape. Ajuns in fata blocului am revenit cu un telefon unde am primit ultimele indicati nr. interfon,etaj si usa. Ajuns sus era doar Adina in locatie o tipa cam la 163 cm si aprox 50 kg + - care ma intnampina de dupa usa cu un zambet de copil si imbracata doar intr-un maieu pana sub fund. Ma invita in camera si imi mai spune o data "meniul" din care aleg o ora de nud cu 100 de lei+ ca domnisoara accepta sa primeasca sex oral in contravaloarea sumei de 20 de lei. Decartez 120 de lei si ma duc la dus. Baia nu exceleaza ca tot apartamentul de altfel dar aici nu suntem agenti imobiliari sau cel putin pe mine ma intereseaza sa fie curat ceea ce a si fost. Revenit de la dus intru in camera unde constat ca nu este pat decat o saltea mare pe jos ceva mobila si un laptop pe care merge muzica de relaxare. Dupa mine intra si domnisoara care ma pofteste sa ma intind si incepe un masaj de relaxare foarte bine executat aprox 35 de min dupa care ma intorc si incepe masajul erotic destul de bine executat care consta in mangaieri la soldatel care a fost masat si cu sanii domnisoarei+ cate un sarut din partea ei pe corp.Inevitabilul sa produs din pacate in pat,nu pe corpul ei dupa cum ma asteptam dar a zis ca nu permite....iar in ultimile 10 minute am avut eu placerea sa ma joc cu limba pe la pasarica ei destul de frumoasa ca aspect si epilata corect.Iar din cate sa vazut ii face placere sa ii se faca oral.Dupa toate acestea am facut dush si am plecat. Iar acum notele

 

GFE - 10

Locatie - 6

Adina - 9/10 la aspect

Masaj de relaxare - 9

Masaj erotic - 8.5/9

 

Eu sincer o sa mai revin pe la fete

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:napoca
  • Oras:napoca

salutare .vineri am sunat la nr de tel 0756355703 mi-a raspuns fata noua pe nume monica,cu care am stabilit o progr pe care am stabilito inpreuna .  

la ora stabill sun dar surpriya monica nu mai raspunde,macar de avea bunul simt sa rasp si sa confirme ca nu ma poate primi,pt ca si ele au pretentia ca noi sa sunam daca renuntam la programare.

monica fata noua e neserioasa la faza asta.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Despre Mimi știam că se va retrage, așa m-a ”amenințat” pe mine la ultima întâlnire :D mai mult ca sigur este împreună cu familia.

Legat de Cristina... aici nu m-aș fi așteptat să se retragă, era mult mai tânără și de ”viitor”. Surse neoficiale spun că este și ea retrasă, însă nu aș băga mâna în foc.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...