Sari la conținut

Lavinia 0720.561.352 fost 0727623284


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

"LAVINIA, iti doresti ceva mai aparte?Hai sa iesim din rutina zilnica, impreuna facem tot ce ne trece prin cap, nu vei regreta alegerea facuta, te astept sa vii in compania mea. Poze reale facute in ap meu, kiss, 22 May 11:00"

 

0727623284

200lei

 

Intr-unul din anunturi scrie ca face si FK ..

 

Arata foarte, foarte bine si pozele par reale,judecand dupa stil.Membrii cu pretentii ar trebui sa o guste.

 

Cine se incumeta? Eu as putea de abia saptamana viitoare sa ajung,dar sigur voi merge.

post-1192-0-37000300-1369297601_thumb.jpg

post-1192-0-15160900-1369297611_thumb.jpg

post-1192-0-17246200-1369297619_thumb.jpg

post-1192-0-03837000-1369297626_thumb.jpg

post-1192-0-80246000-1369297633_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Maestre Code mi-o luasi inainte, la o prima cautare nu dadui peste demoazela dar cand sa public topic nou vazui ca deja ochiul dumneavoastra acvilian aa observat-o.

Asadar, deoarce si pentru ca nu mai avusei demult activitate in sfera asta declar pe proprie raspundere ca maine am sa o vizitez, la drum de seara cand scap de supt atenta supraveghere a organului de ordine cetateneasca.

 

Dar pana atunci sa nu fiu total off topic tin sa va spun ca am sunat-o de 5 minute si am aflat urmatoarele:

- Presteaza incepand cu ora 12 pana seara, nu mi-a dat o ora anume de unde deduc ca se intinde pana la ultimul client dupa cum spun si unele stabilimente decadente pe care le mai frecventez.

- Vocea fuse placuta, usor timida, cred ca e proaspata poezia nu o stia foarte bine ca s-a incurcat in detalii.

- Presteaza oral si normal toptul protejat, dar nu era foarte sigura pe dumneai, deci banuiesc ca e posibil sa se reprofileze in timp.

- Uitai sa o intreb de anal si ce variante de happyend ofera dar o sa intreb maine la fata localului.

- Tarifele sunt de 150 lei grei o finalizare sau 200 de lei si mai grei 2 finalizari - ca parere personala daca o sa presteze direct proportional la cum arata as zice ca face banii, dar nu vreaus a vorbesc prostii o sa vad maine, ca parca presimt ca ma duc cu inima la pula de fericire si te miri peste ce dau.

- Locatie a confirmat-o pe langa sala palatului, iar pe langa subiect sa imi dau si eu cu parerea par reale pozele dupa ambient: prize, stil de mobilier si aranjament pare autohton plus ca la cautare dupa poze nu am gasit nimic.

 

Asadar pe luni, cam asa vin sa dau cu tocul in recenzie, sa zic asa ma risc eu sa o verific :))

 

Regards,

G

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Gigescule Succes(uri) !!

Pe goagal mai apar anunturi , iar in unul din ele se specifica faptul ca-s mai multe demoazele in cuibusor . Probabil o alta faptura foloseste acelasi numar de telefon :

" ELLA, dulcica si plina de senzualitate ofer companie intima, sex oral deepthroat, normal si diferite fantezii pe care le ai. Finalizare orala sau corporala, piata Romana, central, non stop. Am 2 colege, "

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

sper sa nu fie colega care fix atunci a plecat sa ia tigari de la kiosk :))

Merci de atentionare, se pare ca in anuntul gasit de tine adresa e in romana, fatuca zicea ca pe la sala palatului, e drept marja de eroare e mica dar io sper sa nu fie teapa ca prea e misto gadjica.

 

Regards, 

G

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deci da, am fost, am vazut, am marcat.

 

Dupa cum spuneam si in postarile de mai sus, vineri urma sa vizitez tanara gazela, lucru pe care l-am si infaptuit in cele din urma. Acu sa va spui cum au decurs trebile, ca nu fuse simplu :D.

 

Pe la 8 seara, 8 si zece ca sa fiu mai precis, dupa ce ajung acasa de la birou, apuc sa fac un dus si sa ingurgitez ceva, zic ia sa sunam sa facem programare, sun raspunde ii zic in 40 de minute, ma gandeam ca pana ma imbrac, caut taxi si ajung acolo o sa ia ceva, ea zice ca bine, hai. Eu ma imbrac in 3 minute, gasesc taxi in 2 si ajung acolo in maxim 10, cam devreme dar zic totusi sa sun ca daca e loc intru daca nu stau la o cafea nu o fi necaz. Locatia e la intersectia dintre Luterana si Stirbey cum mergi spre cismigiu pe Stirbey faci stanga pe prima strada primu bloc pe stanga. Sun raspunde zice ceva asa de nu am inteles nimic, parol absolut nimic nu am inteles, si inchide delefonul. Pfoaaai na belea, sun din nou, imi respinge, dau mesaj sa imi spuna stau sau plec dar nu raspunde dupa care am mai sunat de vreo 2 ori tot respins, niervi maximi. `gamiasi pulile ia uite scap si io odata si nu apuc sa dau si eu spinare cinstita. In prima faza am zis gata deshid netu la telefon si ii trantesc dita-mai recenzia negativa, nu se face asa, dar pana sa incep sa scriu m-am razgandit zic mai stau ca daca o scriu acuma la nervi te miri ce prostii scriu. Cumva incep sa ma resemnez si sun la Luiza Brunetzika nimic, nu raspune, zic unde sa mai sun, unde sa mai sun, intr-un final o sun pe Loredana (Nerva Traian), desi nu prea aveam chef sa ma deplasez prea mult dar avea telefonul inchis. Pe cine sa mai sun ca totusi daca nu prinsei loc acilea macar sa merg la sigur la ceva bun si testat in prealabil de mine. Ma gandesc ia sa mai sun odata sa vedem totusi poate reusesc sa prind un raspuns pe care sa il inteleg, ei si de data asta sun si raspunde, colega, ca stii Lavinia e ocupata dar tre` sa termine ca pe acolo si pe dincolo ca si eu astept client dar stai sa o intreb cat mai sta, se aude zgomot dialog in fundal se intoarce si zice ca e cu un confrate care vrea sa mai stea o tura cu Lavinia ca nu se poate ca imi pare rau ca s-a intamplat asa si scuze peste scuze, zic na aia e ce sa fac nu e frumos dar nu e capat de tara, inchid si o iau frumusel spre Victoriei resemnat de-a dreptul de data asta, spre casa. Nu merg mai mult de 10 minute ca ma suna un nr de vodafone pe care nu il aveam in agenda, raspund, ca e colega ca daca vreau s-a eliberat si daca sunt in zona si pot sa vin in 15 minute, zic bine revin, nu intelesesem cu cine vb mai exact dar cand am ajuns am constatat ca vorbisem chiar cu Lavinia de data asta.

 

Asaaa ajung inapoi in 10 min, sun din nou sa imi dea coordonatele exacte, mi le da dar sa mai stau un pic ca nu au trecut 15 minute, doar 10. Mai stau 5 minute, fumez o tigare si urc. Cand ajung sus mi se deschide usa si ce sa vezi chiar Lavinia, posesoarea topic-ului si a pozelor afisate in primul post de maestrul code, deci poze reale.

Pfff bucurie pe capul meu, imi placea ce imi era dats a vad, Lavinia e o tipa destul de inalta, bruneta, skinny cu niste sani destul de mari cred ca spre nr. 3, fund rotund si talie de viespe, cam ce imi doresc eu de la viata :)). Ne salutam ne prezentam ca cat vreau sa stau ca decat o strigare , ca 150 de lei, ca bine, ca inainte, ca ia decat banii si da un prosop. Iau prosop - curat - erau si papuci de mers la dus dar eram prea pe graba si i-am uitat. Apartamentul nu imi dau seama cate camere are dar e mare spatios, mobilat modern, miroase placut si camera de actiunea deasemnea, baia la fel curata fara balti pe jos, fara chiloti pusi la uscat, erau vreo 3 sau 4 feluri de dus. 

 

Ma intorc de la dus, Lavinia ma astepta in camera, in tinuta prosop tip shaorma, ca sa o astept 5 minute sa faca un dus, astept, mai belesc ochii prin camera sa ma obisnuiesc cu atmosfera si revine si fatuca. aseaza un prosop curat pe pat si hais a vorba ceea. Imi spusese dinainte ca oral face doar protejat, nu prea ma incanta dar aia e, incepe actiuena, motor.

 

Se aseaza langa mine cat sa ajung sa o mangai, si incepe sa il treaeasca pe cel mic executand un handjob, cand da semne de viata pune prezervativul si incepe sa suga. Nimic spectaculor pana acum, o face soft, cu mana si fara sa se atinga de bilele capitanului, nimic asa ma excita un pic, mai degraba la vederea corpuluie ei, nu o als prea mult sa executa ca riscam sa nu mai fac treaba si o intreb daca pots a fac si eu treaba la mijloc de codru zambeste si zice ca da, 69? intreaba ea eu ii spun ca vedem cum evoluam mai intai stai pe spate ca ma ocup eu. Ma joc puti cu tatili le sug le smotocesc si cobor spre zona mult dorita, epilata total si corespunzator, curata, tocmai ce facuse dus, am lucrat un pic mai intai soft dupa care mai agresiv pana ce sa vezi ce credeti ca simt eu un jet in nas si pasarica deschisa precum un trandafir iar tanra domnita incovoiata :D, pfaaa se face pula ca bocancu de excitare si continui mai cu sarg, tanara domnita incepe sa se zvarcoleasca si pana sa termin asa cam la intervale de 3 minute am mai simtit 2 reprize de squirt, era fleasca si pasarica si propspul si eu :)), acum intelesesem scopul prosopului pe pat. Dupa ce am terminat de servit supa desi nu ma asteptam sa am parte de ea (de cand ma indeletnicesc cu ale sexului cred ca e a 3 experienta de genul acesta)  imi sterg barba si zic sa trecem la felul principal, dar din pacate creerul meu nu a mai cooperat si a trebuit sa il readuc pe micut la viata cu greu, dar am reusit nu pentru mult caci la gradul de excitatie la care ma aflam a finalizat cam repede, sau mai repede decat m-as fia steptat sa zic un 5 minute cu indulgenta :)). La pasarica tanara era foarte uda, dupa cum spuneam lac pana la genunchi, cauza din care intrarea se facuse cu mare usurinta si placerea fu diminuata, e senzatia de femeie larga, cand e umezeala in exces se intampla sa alunece prea usor si sa nu se mai simta prea multa placere, sa se nu se simta frecarea si in concluzia juniorul, cat ar fi de voinic sa capituleze. Cam asta fuse actiunea, am mai stat 3 minute in pat m-am sters m-am imbracat si am fugit acase ca eram in criza de timp.

 

Acum Notele:

 

Aspect: 9 ( desi e fix ce vreau eu ca fizic am observat ca snii sunt cam moi desi mari, dar nu lasati, niste mici probleme la dantura nu erau foarte drepti dintii, iar la figura seamana, sau cel putin mie asa imi parea, cu Loredana de pe Nerva)

Sex oral: 6 spre 7 prezervativul e un mare turn off pentru mine, poate nu ar trebuis a dau note aici pentru ca nu a durat nici 2 minute

Sex Normal: 8 dar sunt indoit, ams a o mai testez si ams a revin poate asupra notelor, nu am functionat cum trebuie si e posibil ca asta sa fi influentat calitatea.

GFE: aici as da un 7 din cauza ca desi e draguta si incearca sa iti fie pe plac, totusi e destul de putin comunicativa, e doar fair, nu comunica mai mult decat e necesar sa te introduca in atmosfera sa te faca sa uiti unde esti

Halatu: 150 Lei grei achitati la inceput pentru o sedinta care a durat putin peste 30 de minute. Exista si varianta de o ora cu 200 de Lei.

 

Ca recomandare, da o recomand iar eu sigur mai trec sa iau menu intreg sa fiu mai relaxat.

  • Like 20
Link spre comentariu

 Ma joc puti cu tatili le sug le smotocesc si cobor spre zona mult dorita, epilata total si corespunzator, curata, tocmai ce facuse dus, am lucrat un pic mai intai soft dupa care mai agresiv pana ce sa vezi ce credeti ca simt eu un jet in nas si pasarica deschisa precum un trandafir iar tanra domnita incovoiata :D, pfaaa se face pula ca bocancu de excitare si continui mai cu sarg, tanara domnita incepe sa se zvarcoleasca si pana sa termin asa cam la intervale de 3 minute am mai simtit 2 reprize de squirt, era fleasca si pasarica si propspul si eu :)), acum intelesesem scopul prosopului pe pat.

 

this girl is really making squirt ?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hello fawkes,

Apparently she squirts, but I have some doubts because when she has squirted I haven`t inserted in her vagina nor my fingers or my penis and from my knowledges it`s harder to cause this kind of orgasm only with clit stimulation, not impossible but harder. So `im not 100% sure but i`d liked that and find it interesting and exciting also.

Hope you understand what i have wrote, and my advice is to go and see then tell us if i was right or wrong i`m not a squirt expert, it`s just my opinion.

 

Regards,

G

Link spre comentariu

I call her today and had appointment today at 19h . at phone she told me that she was squirting ,,, but when i arrive , there were 2 others girls and they told me that Lavinia was not there :no2

i kept with Madalina , young gipsy girl  , nice and with wonderful big natural tits but no OWO, no FK, no DT ........nada

Physical aspect : 8

Oral : 4 :angry

Normal :7

GFE : 0

200 lei por 1 finish , more expensive than Lavinia

 

Hello fawkes,

Apparently she squirts, but I have some doubts because when she has squirted I haven`t inserted in her vagina nor my fingers or my penis and from my knowledges it`s harder to cause this kind of orgasm only with clit stimulation, not impossible but harder. So `im not 100% sure but i`d liked that and find it interesting and exciting also.

Hope you understand what i have wrote, and my advice is to go and see then tell us if i was right or wrong i`m not a squirt expert, it`s just my opinion.

 

Regards,

G

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Domnilor,

 

Fata numita Lavinia este fata numita Selena, care practica pe langa Casa de Pensii, de regasit in acest topic:

http://nimfomane.com/forum/topic/12574-selena-0720561352-zona-mall-vitan/?hl=selena

 

Locatia este pe Stirbei, aproape de Sala Palatului, bloc vechi, apartament aranjat si aratos. Locul este curat, baia dotata cu cabina de dus, vreo 5 tipuri de gel, papuci, prosop curat, muzica, aerisit.

 

Intamplarea a facut sa o vizitez pe dra in cele 2 locatii, la interval de vreo 3 saptamani, fara sa stiu ca e ea. Cand ne-am vazut, ne-am si recunoscut. In fine :)

 

Locatie: 10 - foarte curat si confortabil apartamentul, mai are si o colega din ce mi-a spus ea, dar nu am vazut-o.

Fata: 9 - acelasi fizic frumos, dar foarte trasa la fata de data asta. Am vazut-o cu alti ochi :) La prima recenzie ii oferisem un: 10, as spune ca e cea mai frumoasa escorta de pe site pe care am intalnit-o. Inalta, supla, cu un funduletz de milioane, piele fina, foarte ingrijita, curata, cu un tatuaj dragutz pe spate.

FK - 9 din cauza timiditatii - la acelasi nivel se afla, e misto, dar se poate mai bine.

Oral - 9, pastrez nota primei vizite

Normal - 10 - asta este punctul ei forte. cooperanta la pozitii si stramta.

Anal - nu si nici nu e cazul :)

GFE - 9,5 - este o companie foarte placuta (si aici mentin nota)

 

Spor!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Prima deplasare: Lavinia. Pana amu am chmat doar de cateva ori fete, la mine.

 

Acum m-am intors de la ea. Locatie foarte accesibila (Stirbei/Campineanu). Sun - raspunde o voce calda, stie sa asculte. Ajung la punctul de reper (o farmacie), sun iar pentru detaliile adresei. Etaj 3 intr-un bloc misto. Urc pe scari; muncitori foloseau liftul pentru a care niscai materiale. Ajung, bat usor la usa, gandindu-ma daca cei din bloc stiu ce au acolo... o umbra se asterne din interior, peste vizor, sta un pic mai mult decat se cade - sunt convins ca s-a gandit nitel vazand aspectul fioros al barbii mele de juma' de metru si tricoul nebranduit in care eram imbracat. Se deschide usa.

 

Lavinia. Un maiou simplu, gri, bikini de aceeasi culoare, tocuri inalte, Apartament foarte frumos, curat, chiar primitor. In living, un tv deschis pe un post de muzica, sonorul un pic mai tare decat in mod normal, semn ca acolo sunt mai multe decat s-ar crede. Ma primeste cald, in cuvinte simple, aproape la fel de simple ca si frumusetea ei. E superba. Inalta, proportii perfecte in alcatuirea corpului, piele fabuloasa, tatuaj provocator pe spate. Ma simt un pic stingher pentru ca e prima data cand intru intr-un astfel de loc. Ma invita intr-o camera, imi spune sa ma fac comod. Imi aduce un prosop si imi spune ca ma roaga sa fac un dus. Eram imbracat in hainele de lucru (am un fel de atelier si, cum eram nefutut de luni bune, mi-am luat inima in dinti intr-un moment de prea multa pohta si m-am dus fara sa ma mai gandesc la cum arat - dar, pana la urma, nu e o intalnire de amor nu?). II dau banii (200 pentr o ora), ma dezbrac, imi pun prosopul in jurul soldurilor si ea ma conduce catre baie. Extrem de atenta, deschide si inchide usa pentru mine. Fac dus intr-un loc foarte frumos. Ma simt bine primit si imi spun ca merit un astfel de moment. Mi-e teama ca, nefutut fiind, sa nu am o erectie cu finalizare chiar acolo, sub dus. Imi mut gandul catre lucrurile pe care le fac si ma potolesc. Ies de la dus, intru in camera, ea ma asteapta infasurata intr-un prosop si imi spune ca ma roaga sa o astept putin sa faca si ea un dus scurt. Ma intind pe patul pe care asezase un porsop alb. In camera e o lumina difuza - Lavinia, poate ca ar merita sa pui o perdea alba in locul celei bej, e un pic prea maro acolo, in patul tau primitor.

 

Se intoarce repede. Ii spun in ce stare sunt si o rog sa aiba rabdare cu mine. Masaj?, ma intreaba. Daaa!, raspund simi tolanescu burtoiul. MIscari tandre, retinute insa. Sa aseaza in genunchi langa mine si imi atinge pielea. Inca nu-mi dau seama daca e nepricepere, retinere sau parere de rau. O las sa ma strabata vreo cinci minute, apoi o rog sa se intinda langa mine. Hai sa incepem cu un oral, zice ea. Ok. Ma intind pe spate. Imi ia ficiorul la mana si reactionez bine. Nici prea prea, nici foarte foarte. Taman cat sa nu mai cred ca termin in doua miscari. Imi pune atent prezervativul - toate miscarile ei sunt foarte atente, vocea ei e calda si inceata, chiar i-am spus: Nu esti vorbareata si iti multumesc pentru asta!, incete, suave, parca nu vrea sa deranjeze, ceea ce e atat de mirare cat si de apreciat pentru un om care a ales sa traiasca in felul ei. Dar oare a ales ea? Cati ani ai?, o intreb. Am 21 de ani, imi raspunde aceeasi voce calda. Vrei sa te intinzi peste mine? Cum, asa?, si se aseaza intr-un 69. Da, asa si am inceput sa o mangai si sa o sarut. La fel de incet pe cat o facea si ea. Am simtit ca trupul ei se mira. Cred ca femeile astfel traitoare nu au parte de mangaieri. Ma suge din ce in ce mai ferm si in momentul in care lucreaza si cu mainile explodez. Nu se optreste pana nu ii dau de inteles sa o faca. Se ridica, ia servetele, imi scoate prezervativul si ma sterge frumos.

 

Aseaza-te langa mine, te rog! Am nevoie sa sta 5 minute. Imi ofera cele 5 minute mangaindu-ma. Ai pozat vreodata pentru un artist? Nu. Te-ai gandit sa o faci? Nu. Te deranjeaza ca te privesc asa si ca te mangai? (mainile mele incepusera sa-i caute formele, sanii un pic prea lasati dar naturali si calzi, cu sfarcuri ros si piele inca fina, restul curburilor insa fabuloase iar fundul cel mai misto pe care l-am vazut vreodata). Nu m-am gandit niciodata, raspunde ea. Si nu, nu ma deranjeaza, continua, zambind frumos. O rog sa se intoarca si sa se intinda pe burta. Ma asez peste ea sa-i cunosc tot trupul. Deja mi-e destul de clar ca nu voi mai fi in stare sa continui insa imi doresc amintirea acelui corp. Ejacularea mea fusese prea exploziva. Totusi, cautanbdu-i adancul cu limba - are o pizda faina tare, simt o oarecare erectie. O intreb daca ma primeste asa, gol, inauntru. Nu! Gresit pentru erectia mea. Cat mi-a asezat plasticaciula, a trecut. Nu am mai stat mult. Culmea e ca nu-mi pare deloc rau ca nu am penetrat-o. M-am simtit rasfatat. Lucreaza doar ziua, fara duminica, ceea ce imi convine de minune. Chiar acum ma gandesc sa o sun si sa ma intorc la ea. Dar mai bine intr-o zi in care sunt mai odihnit.

 

In continuare, completez cu copy/paste o postare de mai sus, pentru ca nu pricep toti termenii si nici nu stiu exact ce sa notez. Asadar:

Locatie: 10 - foarte curat si confortabil apartamentul. Mi-a spus ca sunt mai multe in locatie. Intr-un singur moment am vazut prin usa de sticla mata a camerei doua siluete si am auzit doua voci - masculin si feminin, dar nimic deranjant. Confirm nota 10.

Fata: 10 - minunata. Cum spuneam si mai sus, pentru mine sanii naturali sunt un avantaj, atat estetic, cat si palpabil. Confirm asta: e cea mai frumoasa escorta de pe site pe care am intalnit-o. Inalta, supla, cu un funduletz de milioane, piele fina, foarte ingrijita, curata, cu un tatuaj dragutz pe spate. In plus: muuult mai frumoasa decat se intrevede in poze.

FK - 9 (nu stiu ce inseamna) - confirm o timiditate despre care cred ca ascunde mult mai mult (evident, uneori si detasarea profesionistei). Atunci cand am rugat-o sa stam, mi-as fi dorit sa cante sau sa imi povesteasca fara sa o intreb si fara sa ma intrebe orice bzaconie i-ar fi trecut prin cap ori prin inima ori printre picioare.

Oral - 8, dar nu ma intereseaza - daca ar fi fost nud as fi pus totusi 10, insa realmente nu conteaza.

Normal, Anal - nu am apucat, dar promit ca zilele urmatoare voi continua povestea

FE - 10 - este o companie foarte placuta (confirm si maresc nota)

 

P.S. aparent m-am fraierit. insa, mangaierea unui asemenea trup merita toata intamplarea. e posibil ca si frumusetea ei sa fi nascut o spaima de netrecut in acel moment.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

"Garaz", ai inceput bine,exceptand 2 lucruri :

 

1. Nu poti da note pentru ceva ce nu stii ce inseamna , te citez : "FK - 9 (nu stiu ce inseamna)". French Kiss = sarut cu limba

2. Nu mai fi inconstient ! te citez : "O intreb daca ma primeste asa, gol, inauntru". E escorta,are cativa clienti pe zi si poate sute, diferiti, in cateva luni. Ai macar idee cate escorte sunt infectate cu chlamydia, trichomonas, sifilis, gonoree, diverse tulpini de hpv, streptococi, candida albicans, poate chiar HIV? Nici nu te mai gandi la sex neprotejat cu o escorta , niciodata. Sansele sunt de 1 din 3 sa iei ceva.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tavarase mario,

 

Mie si la telefon si la fata localului mi-a zis ca face doar protejat, fara sa ma studieze in prealabil. Probabil a inceput sa ceteasca ce crede lumea si s-o fi reprofilat. Sau acum ca e cuib mare acolo, din ce vazui prin alte topice, invata fetele una de la alta ce si cum.

Cert este ca atunci cand a aparut nu se punea problema oralului neprotejat.

 

Regards,

G

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la domnisoara cu corpul de exceptie care intr-adevar asa este si o recomand fara sa stau pe ganduri.

Domnisoara m-a rugat sa scriu acest mesaj si sa spun ca ea nu are treaba cu siteul luxury escorts pe care ar fi aparut, ea apare doar pe nimfomane si ca tariful ei ramane cel postat de ea!

  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Sala palatului
  • Oras:Sala palatului

Buna dragii mei! M-am hotarat intr-un final sa imi fac acest cont. Sper ca pt administratori sa nu fie nici o problema si in cazul in care fac vreo greseala sa fiu corectata. Multumesc si va astept sa vorbim ! Pupici

  • Like 4
Link spre comentariu

Buna seara Lavinia si bine ai venit printre noi :hug1 . .Eu personal ma bucur ca ti-ai facut acest cont......... , ceva detalii despre tine, , o scurta prezentare a serviciilor........... :kiss3

 

P.S.pozele postate de colegul codered iti apartin ??? Ca sa avem si confirmarea ta ........

 

Cu stima, elful bautor de pepsi twist :pepsi  

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Buna dragii mei! M-am hotarat intr-un final sa imi fac acest cont. Sper ca pt administratori sa nu fie nici o problema si in cazul in care fac vreo greseala sa fiu corectata. Multumesc si va astept sa vorbim ! Pupici

 

bine ai venit pe forum Lavi

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...