Sari la conținut

NOUA PE SITE LUSY - 0730252917


Postări Recomandate

  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

A aparut astazi in publi24 urmatorul anunt: "buna sunt lusy noua pe site suna-ma si nu vei regreta alaturi de mine vei avea clipe de neuitat ".

Am vorbit cu domnisoara ai am primit urmatoarele informatii: oral+normal - 100 de lei numarul si 200 de lei ora. La intrebarea mea daca accepta sarut, mi-a spus ca DA. Nu avea locatie, atunci isi cauta, dar mi-a spus ca in maxim o ora va avea. Probabil o pensiune.

Poze din cate am cautat, sunt reale.

Daca nu se incumeta sa scrie cineva despre domnisoara, sper sa o pot face eu maine. Dupa ce o voi vizita, evident.

post-50122-0-91598700-1369413046_thumb.jpg

post-50122-0-34621900-1369413052_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Da, va pot confirma ca pozele sunt reale (ale domnisoarei) si anuntul este la fel de real, nu regret absolut deloc intrevederea cu ea.

Avand-o acum pe Lusy ca trofeu, doresc sa multumesc pe aceasta cale lui Nellu76, care mi-a ghidat mana catre lozul norocos, cat si unei anume prestatoare din orasul de pe Bega, care mi-a oferit timpul necesar prin nerespectarea programarii facute.

Asadar, ca sa nu raman cu buzele (a se citi coaiele) umflate, am deschis pagina forumul si in miez de noapte mi-am incercat sansa cu noua aparitie, sunand la numarul din titlu A raspuns prompt, cu o voce amabila, fara sa fie pisicoasa si deloc plictisita si mi-a spus ca ma primeste intr-o jumatate de ora. Locatie, undeva in Lipovei, mai exact la un motel care s-a dovedit a fi hostel. A intarziat putin cu aparitia, insa are circumstante atenuante, ea venind taman din cealalta parte a orasului.

 

Despre locatie n-am prea multe cuvinte de lauda, este genul low cost, presupun ca pretul cu care si-a inchiriat camera de lucru a fost hotarator, desi mi-a spus ca a ajuns acolo la recomandarea unei prietene. Camera este mare, insa patul total nepotrivit pentru tavaleala. De fapt, erau doua paturi single lipite, insa cadrul de lemn facea practic imposibila folosirea amandoura. Ne-am tras-o studenteste intr-una din jumatati. Fata fumeaza, de la intrare am remarcat o scrumiera plina de mucuri de tigara. Baia, dotata cu dus era la fel de nepregatita pentru primirea oaspetilor, apa calda si sapun ieftin de motel. Nici nu ma asteptam sa fiu primit regeste, avand in vedere ora la care am fost acceptat si faptul ca e prima zi de lucru a fetei.

 

Despre fata insa va pot spune ca este o scumpica. Nu e fotomodel, insa compenseaza prin atitudine. Inaltimea o are undeva pe la 160, greutatea am apreciat-o aproape de 50. Corpul il are frumos proportionat, sanii sunt cam moi si lasati iar funduletul numa' bun de strans in palme. Pasarica o are micuta si finuta, nu tocmai proaspat epilata. Nu are carnea foarte tare pe ea, cu siguranta nu se intretine prin activitati sportive, insa nu are nici tesuturi adipoase. Mainile le are finute, cu manichiura facuta iar pielea o are fina si placuta, ba chiar frumos mirositoare, gratie unui parfum discret. La fata este dulcica, personal mi-a placut. Nu are nimic vulgar in expresie si nici in atitudine. Este genul de average girl prin modul relativ modest al prezentarii generale, insa cu putina investitie in aspect si imbracaminte ar putea intoarce capul barbatilor pe strada. Micuta e frumusica.

Cei ce activeaza de mai multa vreme in Timisoara s-ar putea sa o stie, acum e bruneta, insa cand presta inainte avea parul blond (din spusele ei). A revenit in bransa dupa o pauza.

 

Dupa stabilirea termenilor si conditiilor actiunii (150/1h), igienizare la dus (doar eu, fata venea de acasa), ne-am intalnit goi langa pat si ne-am imbratisat, urmand un preludiu finut, cu destinatia finala in pat. Desi nu e foarte lipicioasa, nu este genul de fetita care preia initiativa avand finalizarea ca scop principal, Lusy raspunde la stimuli si se muleaza pe ritmul si intensitatea actiunii dictate de catre mine. Se bucura de sarut si-si ofera limbuta mica si zglobie. Indrumata cu blandete inspre zona mea pelviana, micuta a inceput un oral umed si senzual, neprotejat (mentionez ca nu face CIM sau COF), actine la care am lasat-o sa se desfasoare dupa pofta inimii. Chiar daca din varii motive, cum ar fi implicarea ei, mai atinge in treacat cu dintisorii, simpatica domnita accepta atentionarea cu maxima deschidere si se straduieste sa se alinieze cerintelor. Cand am domolit-o nitel, caci eram pe cale sa explodez, a zambit tandru si s-a conformat. Schimbare de pozitie, caci doream sa inspectez si eu pasarica, mi-a oferit-o cu gratie, si dupa ce-am tatonat cu varful limbii labiile finute si mugurelul rozaliu, negasind mirosuri sau gusturi aiurea, ne-am incins intr-un 69 lateral. N-a durat nici asta mult, chiar ma infierbantase mititica. Am cerut guma si-am trecut la misionar cu o penetrare lenta. Nu pot decat sa-mi dau o nota jalnica pentru ca am finalizat incredibil de repede, chiar daca nu am fost presat absolut deloc prin nici un procedeu arhicunoscut al escortelor viclene.

Prezervativul a fost indepartat cu asistenta din partea ei, curatarea cu servetele umede asijderea asistata, spalare eu la dus, ea tot cu servetele.

Repriza a doua a fost insa cu mult peste prima, considerata de catre mine drept incazlre.

A urmat o inclestare pasionala si nebuna, presarata cu sprinturi dementiale de ambele parti, acompaniate de gemete si gafaieli, pe o linie melodica a patului ce dadea semne de oboseala. Daca inceputul a fost tandru, oralul umed pentru alinierea in front a soldatului pe de o parte, cat si cel pentru pregatirea fortaretei in vederea asaltului, fiind cu delicatete facute, lupta finala a fost dusa pana la epuizare. Fata mi-a oferit o adevarata partida de amor, cu sarutari incitante, imbratisari stranse si trairi intense. Mentionez ca nu am izbutit sa intru in totalitate in trupusorul ei, insa am simtit-o in permanenta strans mulata pe amicul meu, contrand cu maxima participare fiecare intromisiune de-a mea, fie ea lenta, fie ea salbatica. Indiferent de pozitia prin care am trecut, am simtit-o trupeste alaturi de mine. Finalizarea am facut-o convulsiv, intr-un duet de gemete si icnete. M-a coplesit prin acceptarea ei tacita de a ma pastra in stramta ei pasarica, in care m-am inmuiat incet, redobandindu-mi cu greu respiratia normala.

Pentru a-mi satisface o curiozitate personala, dupa curatarea rapida a coldatelului, m-am uitat la ceas. Trecuse exact o ora de cand am ajuns la ea. Spre placuta mea surprindere, fata nu se grabea sa ma scoata pe usa. Nu am auzit nici un telefon sunand pe tot parcursul vizitei. Nu pretind ca am punctat aici un adevar absolut, fiind prima zi de lucru a domnisoarei, probabil nici nu se aratau multi doritori. Sau probabil asa e ea. Ramane de vazut.

 

Note:

Locatie 6 (depunctare categorica pentru pat si dus)

Igiena 8 (nu a facut dus, parul ii mirosea a fum de tigara)

Aspect fizic 8

Prestatie orala 8

Prestatie normala 10

Atitudine si GFE 10

 

 

Concluzie generala

Per ansamblu a fost o experienta surprinzator de placuta, chiar daca premisele au fost defavorabile. In privinta fizicului domnisoarei, posibil sa fi fost subiectiv, e chestie de gusturi.

  • Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...