Sari la conținut

Draguta si frumoasa,ceva nou?/0757121522


Postări Recomandate

  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Alt anunt tot pe piata a-z cu alta domnisoara foarte frumusica daca pozele sunt adevaratehttp://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5432632

Anunt:piele catifelata,1.73 sani nr 3,buze senzuale,te astept la mine pentu un rasfat total.

Mai mentioneaza ca pozele sunt facute recent..."adica acum 5 minute"

Se pare ca tot mai multe trag la noi in Cluj,acum sper sa fie reale anunturile si desigur si pozele fetelor. :waytogo

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

asta e domnisoara aia din bucuresti ....nu mai stiu cu cine lucreaza si unde  ,,,,dar avea ceva poza unde e imbracata a "pisica"...s-ar putea sa gresesc...acum nu am f mult timp la dispozitie sa ma documentez....dar dupa cum aduc eu aminte avea aununt la fel..

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Este evident ca pozele sunt furate de pe acel site rusesc care se vede in a treia poza. Nici n-are sens o cautare, s-a "umblat" la poza ca sa fie mai greu de gasit, dar a uitat sa sterga Top Picture.ru.

Una din fetele noastre foloseste aceste poze si e interesant de vazut cam cat seamana cu originalul.

Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Trecand peste faptul ca pierdusem aproape orice speranta in a-mi gasi o companie feminina placuta, data fiind ora total nepotrivita pentru stabiliarea unei intalniri amoroase, precum si ziua, fiind weekend, am luat la rasfoit piata-az si evident ca m-a pufnit rasul la vederea urmatorului anunt:

http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5432632

Seriously? Poze facute acum 5min? Ia sa vedem pana unde merge tupeul...

 

Am sunat si mi s-a raspuns prompt. Mda, categoric ca duduia era in asteptare de musterii. Politicoasa, insa cu un vadit ton de receptionera la o multinationala, a inceput sa-mi recite fara inflexiuni in voce, locatia, oferta, conditiile si naiba stie mai ce. Cine sa aiba rabdare s-o asculte? Degeaba am incercat sa-i pun frana ca ea tot o dadea inainte. Intr-un final, reusind s-o stopez, i-am dat de inteles ca ajung la ea in max jumatate de ora, locatia fiind in Plopilor, in cladirea ce gazduieste si restaurantul Nobori. Coplesit fiind de amintirea deliciilor culinare japoneze, mi-am luat inima-n dinti si am purces la drum de seara, sperand ca n-o fi chiar atat de groaznica deziluzia.

 

Da, blocul e nou, garsoniera s-a dovedit a fi pe masura asteptarilor, nu foarte spatioasa insa taman potrivita pentru acest tip de profestie. Ce mi-a placut a fost baia, dotata cu nisa pentru dus, de-mi venea sa stau o vesnicie sub fierbinteala apei. Din pacate la capitolul cosmeticale destinate clientilor asteptarile n-au fost confirmate. Am gasit doar un gel de dus cu aroma florala, nu tocmai potrivit pielii masculine. In schimb, ceea ce mi-a atras atentia intr-un mod placut a fost apa de gura, asezata la locul ei deasupra chiuvetei. la fel de incantator a fost faptul ca privirea mi-a fost indrumata catre niste slapi aproximativ noi in drumul meu spre baie. In rest, ordine, curatenie, locatie locuibila.

 

Sa revenim la prestatoare, ca altfel nu-i pot spune, Tin sa precizez de la inceput ca pozele n-au absolut nici o legatura cu individa in cauza. Asemanarea este doar la sex. Daca tot e fierbinte topicul cu ramas vs plecat, o sa va argumentez si motivul ce m-a facut sa nu fac cale-ntoarsa. Duduia evident ca nu e genul dupa care intorci capul pe strada. M-a pacalit evident, asteptandu-ma pe niste tocuri foarte inalte, insa dupa ce-a revenit la starea ei de pamanteanca am apreciat-o undeva sub 1.70. La greutate mi-e greu sa ma pronunt, insa e pufosenie, cu pielea alba. Tatuaje are aplicate pe omoplat, la baza spatelui si pe glezna. Este bruneta, cu parul scurt, taiat drept la baza gatului. Are insa ochi albastri frumusei, datatori de speranta si nici la fata nu e urata, fiind chiar machiata discret.

 

Ei da, mi-am spus in sinea mea, cine stie ce scamatorii stie sa faca cu mine Mihaela, caci asa s-a recomandat. Sincer sa fiu, nici scamatoriile facute de mine n-au prea tinut. FK este science fiction pentru clientii ei.

De foarte mult timp n-am avut ocazia sa fac dragoste, sex sau cum s-o numi procedura, cu o femeie gonflabila. Pardon, gresesc, femeia era chiar umflata, si la propriu si la figurat. Pe tot parcursul 'tavalelii' am avut o permanenta senzatie a unui argat ce incearca sa cucereasca de unul singur o cetate medievala. Cuvantul preludiu cred ca nu l-ar intelege nici cu DEX-ul in fata. Ma rog, cel putin mie mi-a lasat impresia asta. Nici o smecherie n-a tinut la impasibila bruneta. Nici macar nu vreau sa-mi amintesc cum mi-a fost rupt filmul unui tandru cunnilingus de gustul inacceptabil intalnit intre bulanele ei. Deasupra pasaricii se intindea o miriste tepoasa ce rivaliza cu barba mea nerasa de doua zile. Total failure!

Dezgustat, demoralizat si cu aripile frante, am invitat-o sa-si sustina propriul repertoriu oral. Oral care l-a facut cu sarguinta si abnegatie, insa absolut fara nici o consistenta, ea refuzand categoric finalizare orala. Nici macar COF nu s-a putut negocia. Am cerut prezervativ si-am trecut la normal, intrebat fiind de pozitia pe care o prefer. Am inceput cu misionar si-am trecut urgent la doggy, unde-am facut-o nitel sa geama cu fata in cearsaf. Mai nasol a fost cand i-am simtit transpiratia pe spatele alb si pufos. Aici trebuie sa recunosc ca am reusit o sincronizare bunicica, bruneta contrand cu maiestrie miscarile mele. Evident ca nu a durat o vesnicie si din prea multa comoditate am trecut la lady-on-top. Mai mare greseala nu puteam face. Mi-e greu sa va explic cum am fost strivit intre revarsarile dansei si nenorocitul ala de pat care dadea semne de slabiciune. Salteaua mult prea nenorocita de probabil grelele incercari la care-a fost supusa isi arata revolta prin arcurile ce-mi torturau spatele. Incredibil supliciu, sub mine sarmele nemiloase ale saltelei iar deasupra tornada bruneta se se opintea sa topaie gafaind. Nici sa ma plateasca cineva n-as mai repeta experienta. Adevarul e ca n-am avut asteptari de la intalnirea asta, insa repriza de calareala cu sarmele-n coaste m-a aruncat intr-o alta dimensiune, cea a ridicolului. Refuz cu stoicism a-mi mai aduce aminte despre detalii ale 'rasfatului total'. Am renuntat oricum la ora angajata in prealabil (150lei) dupa aproximativ 40 de minute. Oricum telefoanele suna in draci si ma faceau sa ma simt contra cronometru.

 

 

Locatie 7 (patul bata-l vina)

Aspect prestatoare 6 (ochi frumosi, n-am ce comenta)

Prestatie globala 6 (pentru oral NP si contre la doggy)

Atitudine si GFE 6 (amabila si-atat)

 

Ce-am castigat? Un dus placut, un pahar de apa (cerut de mine) si bricheta ei (luata din greseala de pe masa, sper sa nu ma trezesc mentionat la gazeta de perete a fetelor)

De recomandat? Vedeti-va de treaba....

  • Like 24
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Daca este acelasi si sansele sunt destul de mari, atunci aceste fete au anunturi si telefoane peste tot, sa nu mai spun de poze peste poze false.

Desi experienta mea la ele nu a fost placuta, dar nici neplacuta,sa spunem acceptabila,nu pot spune la fel de cei 2 colegi,ale caror experiente au fost neplacute,daca nu ingrozitoare.

Ceea ce ma face sa cred ca acest cuib este de evitat, pentru ai scuti si a nu trece si alti colegi prin astfel de experiente,desi banuiesc ca nu are nimeni nimic impotriva celor spuse de mine. :pope 

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Fie-mi scuzată intervenţia, dar aş vrea să-mi scot admiraţia de la naftalină şi să laud recenzia splendidă a confratelui harrypoker77! A trecut ceva vreme de când nu m-am mai întâlnit aici cu deliciile unei lecturi atât de captivante.

Felicitări!

 

PS Ar fi ideal să nu mai scrieţi pe topic (altceva decât recenzii), pentru a da posibilitatea confratelui nostru să-şi culeagă laurii (recte punctele) ce i se cuvin pe deplin.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...