Sari la conținut

Giulia 0737867558


Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

@CasperMaster, I called yesterday and I saw her today. She is still active.

Contact: 0737867558  I called yesterday and made an appointment for today. She was ready on time

Location: 8  Near Piata Vitan. Clean, nice. Fresh towels. No problem

Girl: 10 She is nearly perfect. Tall, thin, beautiful face, long blond hair, nice teeth.

Oral: 8  Amazing skill, VERY DT, eye contact.  I would be 10 if she did OWO

Normal: 8 Good rythem, seems to enjoy (or pretends well)

GFE :10  Very friendly, lots of FK, passionate

 

I've been to her twice and will return.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Hamangia
  • Oras:Hamangia

@CasperMaster, I called yesterday and I saw her today. She is still active.

 

Contact: 0737867558  I called yesterday and made an appointment for today. She was ready on time

Location: 8  Near Piata Vitan. Clean, nice. Fresh towels. No problem

Girl: 10 She is nearly perfect. Tall, thin, beautiful face, long blond hair, nice teeth.

Oral: 8  Amazing skill, VERY DT, eye contact.  I would be 10 if she did OWO

Normal: 8 Good rythem, seems to enjoy (or pretends well)

GFE :10  Very friendly, lots of FK, passionate

 

I've been to her twice and will return.

 

how much you paid for those services?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Moamaaa ce Buna E Giulia  http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/girl_crazy.gif.pagespeed.ce.Cjc5cPi8LY.gif


 


Zilele astea am ajuns pe la Giulia 


 


Nu credeam ca o sa am o surpriza asa placuta cu Giulia  , mai vorbisem la telefon dar nu reusisem sa ne vedem .


 


Amandoi am fost un pic timizi dar ne-am tinut de mana si ne-a trecut  


 


Oral Protejat dar cu DT FULL atins , mie mi-a placut foarte mult stilul ei , daca ar renunta la cauciuc ar intra in Top 5 la mine .


 


Iar am ras cand m-am gandit cum ar suna sa ceri un CIM la acel oral bestial dar protejat ...


 


Normal Lady on Top unde la prima runda am si aruncat prosopul rapid .


 


Dus si tzup la actiune ca mai avem si serviciu .


 


Runda a doua similara doar ca am mai incercat cateva pozitii la normal dar puturosu din mine tot pe spate a ajuns si am si finalizat .


 


RECENZIE


 


NOTE


 


Locatie: 9 - Intre Casa de pensii si Mall acuma , cada de-a lu Nicu de aia de fonta de-ti rupi oasele ... eu le stiam si am pasit gratios si am scapat . 


 


Aspect escorta: 10 Buna buna , parca 1,70 ... mi-a zis exact da-s uituc si 52 kg pe care le-am si cantarit si le confirm  http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/hi.gif.pagespeed.ce.rwB44a-P_s.gif


 


Sex oral: 9 Oral PROTEJAT  dar surprinzator cu DT FULL si ceva artificii faine , numai cauciucul ala era nelalocul lui in actiune 


 


Sex normal: 10 nene 10 ca merita 


 


GFE: 9,5 data viitoare ajungem la 10 sigur


 


Pret: 200 Ron 1 ora cu 2 runde 


 


CONCLUZIA: Cu toate ca Oralul este PROTEJAT    merita clar un loc la TOP  http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/gamer1.gif.pagespeed.ce.nxHAaO1gv7.gif


  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Intr-adevar Giulia merita sa fie la top.Daca si-ar face simtita prezenta pe forum cu o poza noua cu o replica, cu un gand, mai pe scurt daca ar aplica niste strategii minime de marketing sigur ar ajunge la top.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Salut

 

Vizita mea la Giulia nu este tocmai recenta. Am vizitat-o in urma cu 2 saptamâni.

Giulia este o femeie draguta,miniona,culoarea parului blond,piele fina,sani micuti dar fermi,igiena ok,fundulet micut cat sa-l apuci in palme.

Am fost servit cu o apa plata nu inainte de a fi taxat cu 200L,am primit prosop si am purces catre baie. Baia este curata si dotata cu geluri de dus,nu am gasit apa pe jos,deci nu esti predispus vre-unei alunecari.

Dupa ce am iesit de la dus a mers si Giulia revenind foarte repede in camera.

A inceput cu cateva pupaturi pe piept si a popisit cu gurita la junior,montand un prezervativ si incepand un sex oral soft , cu mangaieri pe oute,supt fara sa se opreasca pana am zis eu STOP si am trecut la normal.

Am preluat controlul si am schimbat 3 pozitii pana am finalizat in prezervativ. Se misca ok,arata o oarecare implicare,nu se arata deranjata la schimbarea pozitiilor este docila si are un punct in plus fata de actiunea oralului.

 

Dupa prima finalizare am mers eu la dus,dupa care a mers si ea,am stat de vorba despre diverse lucruri si a sarit pe mine in momentul cand i-am spus ca spunt pregatit pentru a incepe partea a doua.

 

Am mai lasat-o putin la oral pentru a se inviora cum trebuie juniorul si am trecut nerabdator la normal,unde am schimbat mai multe pozitii de aceasta data. Fiind a doua fializare am terminat mai greu,dar am finalizat intr-un final,incadrandu-ma intr-o ora si nedepasind timpul platit.

 

NOTE: LOCATIE-9

ASPECT-GIULIA 9

IGIENA-10

ORAL -7

NORMAL-8

GFE-9

FK- NU( Vreau sa fiu corect si voi spune ca nici nu am insistat pe acest aspect)

ANAL-NU

 

Taxare 200L

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

       Am ajuns si eu la Giulia, dupa ce am avut placuta surpriza sa imi raspunda din prima la telefonul din titlu. Am stabilit impreuna programarea pentru o ora, in aceeasi zi,  si m-am indreptat catre locatia din spatele Casei de Pensii, un bloc la inceputul strazii Foisorului. Dupa un SMS de confimare cu 30 min inainte, si un telefon odata ajuns in locatie, am urcat in cuibusorul Giuliei (aflat la inaltime).

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

        Am ajuns si eu la Giulia, dupa ce am avut placuta surpriza sa imi raspunda din prima la telefonul din titlu. Am stabilit impreuna programarea pentru o ora, in aceeasi zi,  si m-am indreptat catre locatia din spatele Casei de Pensii, un bloc la inceputul strazii Foisorului. Dupa un SMS de confimare cu 30 min inainte, si un telefon odata ajuns in locatie, am urcat in cuibusorul Giuliei.

        La inaltime era si locatia in sine, bine aranjata, curata, si, din cate am inteles, impartita cu o colega pe care nu am vazut-o. Am fost servit cu un pahar de apa in camera de nebunii si ne-am asternut la o tzigara si o vorba. Asa am aflat ca are programul pana la 17:00 de luni pana vineri, si in week-end doar cu programari in prealabil. Prefera sa limiteze numarul de clienti, fiind mai degraba genul care apreciaza clientii stabili in detrimentul numarului mai mare.

       Chiar de la telefon mi s-a parut ca seamana la voce cu Emily Procter (Calleigh Duquesne din CSI Miami), si nu numai, caci si la fatza aduce cu ea. Un plus insa, este mai zvelta decat Calleigh :clap2 , chiar si fatza de pozele publicate in acest topic.

       Blonda, cu sani mici, tari, cu sfarcuri excitabile (de roscata daca ma intrebati pe mine.. :maninlove) o silueta gen slim-fit, un fund de apreciat, gambe bine reliefate si glezna subtire .... yummyyy :yummy .. un corp numai bun de alintat!

 

       Odata terminata tzigara, am trecut la dus dupa ce am primit umeras pentru hainutze, prosop si papucei. Hainutzele au ajuns in dulap :aplaudiar eu in baia curata si dotata cu tot ce trebuie. Doar cada si perdeaua faceau o usoara nota discordanta cu restul apartamentului care arata ca si nou amenajat/mobilat. Mult mai relaxat dupa dusul fierbinte, am revenit in camera (ce bine ca are si AC), pregatita intre timp cu perdelele trase dar cu lumina de la o veioza aprinsa. :bravo  Numai bine, pentru mine, caci Giulia merita privita (si nu numai) din toate unghiurile.

 

       Am inceput cu un masaj erotic, destul de "light", dar cu suficiente miscari cat sa il trezeasca pe Juniorul toropit de caldura, apoi am avut parte de un oral umed protejat, presarat din cand in cand cu DT, in timp ce degustam si eu din piersicuta imbietoare a Giuliei. Dupa un timp, am trecut in misionar, dupa o lubrifiere usoara si o rugaminte sa intru incetisor, care nu a putut decat sa ma bucure, caci imi place sa ma joc la intrare.... Presarat cu mangaieri pe corpul ei, ferind din cand in cand tocurile (-), am ajuns si mai adanc sa ma bucur de strangerile Giuliei. Am mai schimbat un pic pozitia, apoi mi s-a facut pofta sa o cuprind si pe la spate, si am rugat-o sa trecem la doggy. Am fost rugat sa am grija un pic la inceput fiind o pozitie cu penetrare adanca, si asa am ajuns in :doggystyle . Apoi am alunecat in lateral pe la spate, cu ea usor rasucita, putand sa ii sug sfarcurile tari, si sa ii si mangai picioarele lungi si fesele tari... in timp ce juniorul termina in extaz.. Momentul placut a fost prelungit cu mangaieri si mici saruturi pe corp si urmat de scurta igienizare si dusul de rigoare.

    Ora fiind deja terminata, m-am imbracat si dupa o scurta conversatie ne-am luat la revedere.

 

Locatia: 9 (curat, frumos, ca nou, lumina!...)

 

Aspect: 9 (chiar daca mici, eu nu subscriu la parerile confratilor pt silicoane, prefer fara)

 

Masaj erotic: 7

 

Oral: 8

 

Normal: 8

 

GFE: 8 (No FK, o atitudine profi, atenta, interesata sa indeplineasca dorintele clientului, simpatica si amabila)

 

Cadoul: 200/h

 

 

Concluzie: O experienta placuta, cu un raport pret/calitate bun

 

P.S. Scuze pt postul anterior!

Kroko daca aveai un pic de rabdare si nu postai, aveam cum sa il completez/editez. Asa, a trebuit sa mai postez odata!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: g69.giulia
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: g69.giulia
  • Oras:Bucuresti

Buna baieti!

Multumesc pentru actualizarea pozelor si a informatiilor!

Ca si noutate, in perioada urmatoare, cel putin pana la sfarsitul lunii august ma gasiti in intervalul 10-18 ( ora 18 ultima programare). Serviciile mele raman aceleasi, exclusiv protejate ( atat oral cat si normal).

Pentru orice alte informatii ma puteti contacta telefonic sau mail.

Va atasez si o poza cat se poate de noua si reala ;) sper sa va placa !

Va pup,

Giulia

post-91527-0-16088600-1408457795_thumb.jpg

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: g69.giulia
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: g69.giulia
  • Oras:Bucuresti

Buna,

Incepand de astazi mi-am schimbat locatia, ma gasiti pe strada Anastasie Panu, foarte aproape de vechea locatie (strada este paralela cu str Foisorului).

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr 0737 867 558.

Programul meu pt saptamana asta ramane 10-18.

Va pup!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost si eu prin noiembrie,dar am uitat sa fac recenzia.De ce,o sa ma intrebati?Pentru ca nu am ramas cu nimic memorabil...Apartament ok,pe A.Panu,fata arat binisor la corp doar ca nu preaare sani iar la fata arata ok.Problema este ca nu am fost pe aceeasi lungime de unda,foloseste multe diminutive incercand sa para amabila.Dar eu ma simteam ca unul de la azil ingrijit de nursa:ne spalam pe manute,punem hainutele in sifonier,etc.Actiunea o desfasoara in ciorapi cu banda si pantofi,totul protejat,oral banal,cateva pozitii in careincearca cateva gemete si priviri porno,dar fara sa te dea pe spate.Nu trecuse timpul si mi-a spus ca e prea mult,trebuie sa termin corporal,ca nu mai poate.De fapt a fost corporal mai mult pe mine,decat pe ea.Sters,pus hainutele pe mine,incaltat cu pantofiorii si plecat.Cu intentia sa nu mai revin si asta nu pentru ca fata nu arata bine sau nu si da silinta...Nu mi a placut mie.

Locatie 8+

Fata 8

Oral 6

Normal 7

Curatenie 10

Gfe 7+

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Va salut am ajuns si eu la Giulia ieri si am ramas surprins de aceasta fata este de nota 10+. Am vazut pozele, am citit cateva recenzii si m.am hotarat sa imi fac o programare. Am sunat la numarul din titlul forumului am cerut cateva detalii si mi.am facut o programare. Am ajuns in aproape de locatie numai ca am avut cateva probleme cu adresa dar cu ajutorul Giuliei in final am ajuns :)) .

Am urcat fata m-a asteptat intr.o rochie mulata pe corp si cu niste tocuri,am schimbat 2..3 cuvinte ,mi.a dat un prosop curat si am mers la dush. Dupa ce a fost si ea la dush ne.am intalnit in pat. Inceput cu mangaieri pupici si putin fk (tipa are un gfe de nota 10 daca sti sa te porti cu ea si nu esti un taran arogant) am continuat cu oral protejat pot spune ca este cel mai bun oral protejat de pana acum cu ruperi de ritm cu scuipat cu atentie la bile si un deep reusit ..ce sa mai cu de toate .

Dupa 5-6 minute am finalizat glorios la oral. Fata s.a ocupat de igienizarea mea si dupa mi.a facut un masaj de relaxare destul de bun .

Al doi.lea numar a inceput tot cu un oral protejat 2-3 min pentru" wake up " si dupa am trecut la normal(tot protejat).

Am ales pozitia pe la spate (din picioare ) la intrare m.a rugat sa o las mai usor , ceea ce nu m.a deranjat deloc . Si aici surpriza zici ca am bagat.o in jar incins ce sa mai super senzatie :)) dat aproape 6 minute si am finalizat la normal .

Igienizare din nou giulia a mers la dush in timp ce eu ma imbracam ..am mai stat la o discutie mica dupa am pupat fata si am plecat. O sa incerc sa dau si niste note:

 

Oral protejat: 9.5 (din cauza prezervativului ) cu de toate owa ruperi de ritm scuipat deep

 

Normal protejat:10 pentru fundul ala demential si pentru contre :)

 

Fk:aici are un plus din partea mea

 

Gfe: 9+

 

Cadou:200 cai putere /o ora cu 2 viteze

 

Concluzia: eu unul o sa o mai vizitez ... a meritat toti banii raport pret calitate.

  • Like 10
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro

Bine v-am regasit stimabililor,


Avand in vedere ca am cunoscut-o recent pe domnisoara Giulia, m-am gandit sa va impartasesc si voua sexperienta cu aceasta minunata domnisoara. Intr-o dimineata, fiind in zona Mall Vitan m-a strafulgerat o idee, hai s-o telefonez pe titulara topicului. Din pacate, nu a fost disponibila imediat, mi-a propus peste cateva ore dar avand combinatzii importante de realizat am refuzat. A doua zi am telefonat-o din nou, si am stabilit pentru urmatoarea zi, ca sa fie toata lumea multumita. Inca de la telefon am fost placut surprins de vocea ei, o voce pisicoasa, seducatoare si atractiva.

Locatia se afla in apropiere de Mall Vitan si este perfecta pentru placeri carnale. Atmosfera chill, veioze, asternut rosu, baie curata, muzica, in concluzie, nota 10 pentru acest aspect. Am fost invitat la un pahar de suc sau o apa plata.

Domnita este o prezenta oarecum diferita de ceea ce se intalneste in acest domeniu de obicei. Si spun asta pentru ca este inteligenta, are scoala (nu scoala vietii, aia pe care o avem toti),
iar conversatiea cu ea este o placere si o relaxare. Din punct de vedere al aspectului fizic, Giulia este inalta (fetele inalte au devenit destul de rare in ziua de azi), este tonifiata,
se vede k a facut/face sport la viata ei, este frumoasa. In plus am remarcat un parfum frumos, ceva fin. Voi nota aspectul fizic cu nota 9.

Dupa ce am facut dus, am fost intrebat ce anume imi place in dormitor, lucru frumos din partea ei. A urmat dusul ei si a revenit imbracata intr-un costum/plasa/body, pe care am rugat-o
sa-l dea jos de urgenta, caci era mai mult imbracata decat dezbracata. Probabil multi perversi apreciaza astfel de costumatii insa eu le consider efectiv penibile.

A urmat oralul facut intr-un mod profesionist, atentie la zone, deep, alea alea. Este obligatoriu protejat si salut decizia ei. Voi acorda nota 10, la acest capitol.
La 9ormal voi puncta cu 9, nu am foarte multe de detaliat. Ce pot spune este ca, Giulia este o fata cu experienta, incearca si stie sa te faca sa te simti bine si am vazut k traieste si ea momentul. De asemenea privirile incitante, gemetele sunt si ele acasa, deci avem toate ingredientele pentru ca sa se lase cu scantei.

La parte cu GFE, voi acorda tot nota 9. Aicea lucrurile se petrec in functie de celebrul click cancan, domnisoara spunand k chestiile gen FK sunt destul de probabile la urmatoarele intalniri.

Personal consider ca locul Giuliei este la rubrica top escorte. Sexul a fost de calitate superioara, iar personalitatea ei este calda si relaxanta, facandu-mi o reala placere sa o cunosc.

Giulia, sa fi iubita!

V-am pupat!

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Tu de unde ai mai aparut, viermisor? Dupa un an jumatate ai descoperit ca se poate posta pe forum?

Felicitari, dar poate reusesti sa postezi mai mult de un cuvant per post :slap2

... e grabit , a uitat o litera si din nume ... "e" :slap2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...