Sari la conținut

0766353119 supraponderala pe Severinului, Craiovita


Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

A fost o zi trista cand am intrat pe usa domnisoarei. Strabatusem tot orasul, iesind in viteza pe alte doua usi si dadusem cateva zeci de telefoane. Dar degeaba. Stiam deja ce ma asteapta si ma resemnasem cu soarta. In mod normal nici nu m-as fi gandit sa particip, dar orele de vanatoare zadarnica urcasera dorinta spre paroxism. Trebuia sa ma descarc sau urma sa explodez!

 

Roşcată discretă,sâni mari. Tel.0766.353.119.

 

Locatia pe o strada paralela cu Severinului, aproape de intersectia care duce spre Pennymarked si Kaufland. Garsoniera in bloc nou, totul nou, arata foarte bine. Sapun lichid in baie. TV pornit nonstop, bineinteles.

 

La telefon s-a recomandat de 23 ani, 1:70m, si 60 de kg. In persoana era solida bine... La fata ar fi fost draguta daca nu era grasa. Tate imense, lasate.

 

Preturile parca 70 normalul, 100 combinatul, totul protejat, ca nu vreau sa patesc ce a patit amicul Andrei. Dezgustat, nu am luat o ora cum fac de obicei. Asta bineinteles ca a stricat si mai mult lucrurile, transformand totul intr-un fast-fuck jenant, in care eu dadeam la greu in grasa incercand sa ma uit in alta parte, sa termin si sa plec.

 

Nici un pic de incalzire, tandrete, nimic. Oral cu suctiune puternica dar fara grija la partile adiacente. La normal am pus-o capra dupa ce am incercat in zadar sa trec de burta. Miasmele s-au inaltat gadilandu-mi narile. Bleah.

 

15 minute door-to-door.

 

Locatie: 9
Fata: 6
Corp: 4
Igiena: 7
Oral: 7
Normal: 5
GFE: 4
 
Overall: 4
 
Nu recomand...
  • Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0726705146
  • Oras:Craiova
  • Telefon: 0726705146
  • Oras:Craiova

Salutare,

N-am putut sa ma abtin si m-am hotarat sa incep si eu sa va impartasesc cate ceva din actiunile vizate de acest forum la care am mai luat si eu parte.

Despre dameza (termen luat de pe forum) va pot spune ca intradevar are ceva kg in plus, in shimb in cazul meu a compensat prin atitudine, locatie si igiena.Poate am fost doar norocos fiind primul din ziua respectiva.Am luat un normal fiind putin grabit.Praturile sunt cele enumerate mai sus.

CONCLUZIE:

-locatie : 10

-fata: 8

-corp: 6,5 (un plus pentru sanii imensi)

-igiena :10(proaspat iesita de la dus)

-oral:n-a fost cazul

-normal:7

-gfe:7,5

De revenit zic eu!

  • Like 4
Link spre comentariu

Am sunat si eu azi la numarul din titlu . Mi-a comunicat ca preturile sunt 40 una din ele si 60 combinatul. la intrebarea "cum arati" mi-a inchis telefonul. A mai fost cineva la ea de curand? e aceeasi despre care se vorbea mai sus sau a pasat telefonul?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...