Sari la conținut

MASAJ erotic 0734359422


Postări Recomandate

MASAJ erotic nud thailandez unic in cta,sunt o bruneta focoasa,experta in arta masajului...vino sa ma cunosti,nu iti spun vorbe goale, ma voi descrie pt tine cateva cuvinte,par ondulat,ochi verzi,1.67,54 kg,sani nr 3... fundulet obraznic, nu vei fi dezamagit cand ma vei intalni,ma gasesti la numarul de mai jos, suna-ma cand vrei tu. te pup si sper sa ne vedem curand,poate chiar acum sex de calitate pozitia 69,discretia si igiena sunt pe primul plan masajul este real.te astept.

 0734.359.422    Pret: 80 ron/ora    Judet: Constanta

post-47360-0-63367800-1370097407_thumb.jpg

post-47360-0-98056200-1370097417_thumb.jpg

post-47360-0-82994900-1370097424_thumb.jpg

post-47360-0-12111000-1370097436_thumb.jpg

post-47360-0-15447100-1370097460_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am fost eu la dominita in cauza acum aprox 2 sapt 

sta undeva prin tomis 3 dupa omv , se face undeva la dreapta si pe aleele alea de acolo 

pozele sunt reale dar o cam avantajeaza , este slabuta cu muschi  ( se vede ca a facut sport la viata ei )

mai avea o colega nu prea aratoasa , undeva la 1.50 

locatia as putea sa i dau un 7 : baie uratica , cu un gel de dush si niste prosoape care nu prezentau deloc incredere

igiena : 10 , nimic de reprosat 

aspect fata : 7 (Destul de uratica :D )

desfasurarea actiunii : a inceput cu un masaj erotic destul de puternic , are ceva forta in maini

femeia ...un oral protejat de 7 ....la normal n a comentat nimic .tot un 7 8 as putea da , iar la masaj un 9 ( Aveam si o durere de spate care ma tinea de ceva timp , si m`a rezolvat ) 
eu unu nu mai revin , nu regret ca am fost ( macar am scapat de durerea de spate : D ) 
o zi buna

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

Fata asta facea un masaj belea, dupa care baga o finalizare rapida intr-un mare stil de ziceai ca face gimnastica pe tine.

Dar am sunat acum si cred ca si-a facut salon.

Nu mi-a raspuns vocea cunoscuta, era o voce mai blonda care mi-a recitat ca sunt 3 fete si presteaza masaj. oral si normal pt.100 ron 30min.

Basca ca s-a localizat in centru.

Mi se facuse dor de un masaj bun.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Va salut !!!  Am fost la domnisoara in vara am sunat-o si m-a ghidat prin telefon 0734359422,de la podul de butelii al doilea sens faci dreapta si mai mergi vreo 500m statea la un bloc intre niste garaje la etajul 1.Vorbind cu ea s-a uitat pe geam sa vada cum arat,a iesit la geam mi-a facut semn si am urcat la ea,sa prezentat Lory cred ca numa de cod si m-a invitat in bucatari la o tigara.Apartamentul era mobilat ,aranjat baia Ok cu geluri de dus,prosoape curate,totul curat ce sa mai zic...are un corp superb cred ca a facut ceva sport sau face,atunci era blonda si avea anuntul in limba engleza,sanii potriviti, o piele alba catifelata dat cu crema,mirose foarte frumos....asa dupa ce am vb noi ce vreau mi-a zis pretul 150 masaj si o finalizare timp 60 min...am intrat in camera la care imi zice ,,hai jos textila,, la care m-am dezbracat si m-am lasat condus de ea.mi-a facut un masaj cu tot felul de creme s-a lipit de mine m-a tot mangaiat si la sfarsit ... finalizarea,,nu a vrut sa faca oral ca atunci nu facea,dar am sunat-o acum 2 sapatmani si mi-a zis ca s-a mutat la casa de cultura si mai are o prietena si face si oral,asta e norocul meu.Dupa care am intrat in baie am facut un dus am mai discutat un pic si i-am zis ca am sa mai revin...locatia -9  aspect -9  oral -nu mi-a facut tarif 150 ron masaj+finalizare

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

am sunat-o acum 2 sapatmani si mi-a zis ca s-a mutat la casa de cultura si mai are o prietena si face si oral,asta e norocul meu

 

Eu am sunat acum ~10 zile pentru un masaj la numarul din titlu si am fost indrumat la un salon de masaj de pe Sarmisegetuza, in spatele magazinului Tomis - nu m-am dus ca a intervenit altceva intre timp.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Multam am ajuns in spate la emag intr-un final si DA fata e brici , pacat de topicul ala in care se vb aiurea despre ea, fata nu si ar face reclama falsa niciodata si NO SEX indiferent de bani, in schim mai era o loredana din acest topic dar nu mai conteaza.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Va rog baieti , nu dau detalii, si nu mint cu nimic dar este ceea ce vrea fata, m-a rugat frumos da nu ii fac recenzie, nu vrea sa fie pe forum. are clientela ei si nu are nevoie de reclama, nu e de '' trafic intens''. pana la urma 120 de ron nu e o suma waw! si cine e curios poate incerca:)

Imi cer scuze iar , stiu ca nu asa se procedeaza pe forum dar vreau sa respect si decizia fetei:)    CIOCANE TARI!! 

Link spre comentariu

     Engine, nu e vorba sa-i faci reclama. Colegii care iti cer detalii mai multe, sint cei care doresc sa o viziteze. Ideea de baza este ca ar vrea sa stie daca ar putea avea compatibilitate cu aceasta fata. Pune-te in situatia unui coleg care crede ca e ceea ce isi doreste el. Nu are informatii suficiente si merge fara aceste informatii. Ajunge la locatie si constata ca nu este compatibil cu aceasta fata si pleaca. Toata lumea are de pierdut in aceasta situatie. Si fata si colegul nostru. Fata poate pierde un alt client si banii aferenti, iar colegul nostru ar pierde o ora sau mai mult pentru nimic. Nu este bine.

  • Like 1
Link spre comentariu

Un mic comentariu daca se poate: eu inteleg ca e reticenta la partea cu forumul insa asta cu "are destui, nu vrea inghesuiala, etc." e cam ciudata odata ce are anunturi pe diverse site-uri...

 

Si eu sunt curios de un masaj erotic bine executat chiar si fara sex. Asta cu incearc-o ca e doar 120, e cam stupida. Pai asa ce sa mai caut pe forum? Iau anuntul si ma duc ca e doar 120. Ce rost are sa mai intru aici nu? Dar daca tot intru pe fatuca sa vad despre ea, ma astept la informatii, nu? Sau am inteles gresit rolul forumului?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

ok, stiam ca se va ajunge aici, 

1 fata arata ok pt mine, mica de statura la un 30 si frumusica, depinde de gusturi, piele perfecta 0 celulita sani mici

2 dupa cum am mentionat NO SEX

3 nu cred ca se va face click din prima cu ea ,e  un pic retinuta la inceput

4 masajul de ralaxare e bun de nota 9 

5 eroticul e marfa, cel putin mie imi place si am mai fost in mai multe directii fara rezultate waw, la ea insa e ok (pt mine)

   tehnica e cea cu barbia si nasul, senzatie marfa

fata e super de treaba, super curata, ap e un pic cam cam cam gol:)) baia ok sa zicem gasesti c trebuie. durata o ora fara graba

cred ca e ok acum chair nu mai e ceva de zis  (cred eu)

PS:  GFE ridicat in fuctie de persoane , totul depinde d cum te porti dar asta e  oricum normal cred nu?

SPOR!!! 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

a revenit cu servicii noi?

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/7690212/masajul_real_thailandez_si_un_sex_nebunsunt_atuurile_melevino_sa_te_convingi/

 

 DISCRETIE- SIGURANTA- IGIENA. MULT BUN SIMTT. SUNT CALITATILE MELE, NU TE MINT, VINO SA MA CUNOSTI. LOREDANA 27 DE ANI, BRUNETA SANI NR3, 1.68, 50 KG, ITI OFER MASAJ THAILANDEZ REAL, MASAJ EROTIC, ORAL SI NORMAL, 69, FANTEZII, TOT CE NU PRIMESTI ACASA.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...