Sari la conținut

Adela 0740347967 / 0754684687


Postări Recomandate

Va salut amici.

 

          E cam matinal cand scriu aceasta recenzie,stiu, este foarte proaspata in mintea mea. Inca mai persista in narile mele mirosul acela de piele tanara, senzatia simtului tactil , a stimulilor.

         Am facut un dus fierbinte de revitalizare si mi-am facut o cafea, o aroma placuta care invadeaza camera,  trezindu-mi simturile ce nu se lasa amortite de ora tarzie, scriu aceasta recenzie.

     Revenit dupa o vizita de lucru în strainate ( foarta scurta din pacate, nu a iesit conform planurilor propuse, foarte naspa venit si plecat, in fine)    simteam ca am un chef teribil de a marca undeva in noaptea asta. Am sunat la cateva fete din agenda magica. Nu am reusit sa ma sincronizez cu o dameza, pe care o frecventez destul de  regulat. Putin mai ofuscat, cand m-a refuzat, motivand ca tocmai are un client si nu stie cand va termina. Totusi din tonul si modul ei de a vorbi am dedus ca nu se simtea atat de bine, era obosita, era evident. Vroiam sa am o noapte mai promitatoare decat o partida banala si lipsita de savoare. 

            Mi-am redirectionat atentia catre cateva dameze pe care intentionam sa le bifez. Cu siguranta ora tarzie a fost motivul pentru care fetele nu au dat curs pentru a raspunde la telefon. Surpriza mea a fost sa raspunda dama din acest topic.

       

Sexul e drog teribil. E o adictie. Sexul este emotie in miscare. Si asta intentionam sa am : emotie si multa multa miscare la orizontala. 

 

          Femeile au nevoie de un motiv sa faca sex. Barbatii au nevoie doar de o camera. Si acea  camera ma astepta la celebra Casa Mov. Arhicunoscutul lupanar oradean. Ajuns in fata locatiei, o resun si ma roaga sa cumpar cateva prezervative de la ABC. Pentru doamna care m-a servit cu pachetelul destinat intromisiunilor nocturne, se putea observa cat de banal era acest gest, de a distribui prezervative populatiei masculine atat de prezenta in fata locatiei,

          Ajung la subsol, imi deschide usa o faptura pe tocurile şi rochia din fotografia de prezentare, fara chilot pe ea.  E o camera mica, nearisita bine, fara baie proprie. Doua paturi, unul mare, unul mai mic pe post de sustinere a garderobei probabil. O plasma pe perete, o masuta mica pe care tronau resturile a doua cutii de prezuri.  Vis-a vis isi ducea veacu de lubricitate Paula.

O discutie de inceput,  cat se poate de banala, tipica unei astfel de intrevederi, i- am inmanat fetei banii ( 200 de lei , am ales varianta de o ora ) si m-a pofit pe pat sa ma fac comod.

          Si totusi mie mi s-a parut ca aduce la infatatisare cu dameza de aici http://nimfomane.com/forum/topic/12291-sorina889-0753782156/. Am si intrebat-o daca nu este ea si daca nu a lucrat pe Italiana.  Mi-a spus ca nu este, ci posibil sa fie  verisoara ei ( sau alta verisoara care lucreaza si ea la alta pensiune, si uitasem sa-i cer numarul la sfarist :)) ) . Seamana cred destul de bine. Eu nu am fost la respectiva dama, am luat in considerare doar aspectul dedus din pozele in care aceasta apare ca protagonista. As ruga un confrate care poate  a fost la Sorinutza si care ajunge pe la Adela sa confirme daca este ea sau  e vorba de un alt estrogen.

          Adela, ca si constitutie este undeva la 164-165 de cm, pe tocuri peste 172-174 cm,  47-48 de kg in aprecierile mele, par  saten, lung, subtitirica, ochii caprui.  Picioare lungi, menite a le lustrui de cateva ori cu limba, sa dai pe ele cateva straturi de smirghel papilar.  Fara urme de celulita, fine, placute la atingere, fara imperfectiuni si alte urme.   M-a intrebat daca poate sa ramana pe tocuri. Parca imi citise gandurile nici nu aveam de gand sa-i spun sa ramana fara acest arsenal din dotare.  Îi maximizeaza sexualitatea, felul in care arata. Boxerii şi -au luat zborul catre un pat mai mic si mai ingust din camera si instrumentul meu astepta cu nesaţ si erect  ca acest estrogen sa inceapa tratamentul de rigoare cu gura ei mica si buze subtiri. Eram excitat la culme, intentia mea nu era ca buzele ei sa zaboveasca foarte mult pe instrument, asa incat, mi-a pus pelerina de protectie si am trecut la un misionar. Lubrefiere de minune, fara geluri , fara alte adjuvante asemanatoare.  Piersica din punct de vedere estetic, superba, labii mici frumos conturate epilata, o incantare vizuala. Am trecut la o capra, privind fundul acela minunat si picioarele ei lungi a condus rapid catre finish, scos prezul, a luat-o in gura si dupa cum convenisem inainte, am terminat cu o lava calda in gura ei.

           Cum nu era baie m –a invitat sa merg pe holul minuscul si acolo era o baie. Revenit, incercat din nou o conversatie despre ea, anumite pasiuni, barbati, pule mari, mici, pozitii, bani, o paleta de subiecte  dezbatuta cu ea. Si totusi imi era pofta.. pofta de ea. Nu imi puteam retine pornirile animalice, am sarutat-o cu patos si fara nici un preaviz. Fac rar acest lucru, nu il fac cu oricine insa nu imi puteam retine aceasta dorinta. Nu s-a ferit catusi de putin, ci a raspuns si ea sarutului meu, cu FK, cu limba pe cerul gurii, aveam impresie ca sunt cu o femeie pe care o doream mult, o femeie cu care pur si simplu faci dragoste.  Sarut pe lobul urechii, coborat pe gat unde i -am descoperit dandu-i delicat deoparte parul ei, un tatuaj format din cateva stele. Desigur nu erau cele mai reusite astre in crepusculul camerei insa le-am lustruit cu limba putin. Vroiam sa vad oare ce gust au!. Desigur  a urmat o degustare a piersicii ei. Am savurat cu nesat nectarul,  am lins-o peste tot, peste nimfele ei mici. A urmat un 69 bestial si trait la maxima intensitate dupa care am cerut din nou capisonul si am inceput si eu recitalul preferand din nou pe la spate insa de data asta mult, mai lung actul. Era superb pur si simplu. De mult nu am dat de o dama cu care sa ma simt atat de bine la pat. Ea, pe tocuri in timp ce ii tineam picioarele de la glezna si ii dadeam pe la spate, pur si simplu minunat. Gemea, isi punea capul in perna si ii dadeam si o pleneam peste fundul acela tare şi delicat. In timp ce i-o treageam pe la spate, degetul meu ii explora ochiul maroniu, putina saliva, si bagat degetul in ochiul ei maroniu. Nici o lacrima.

           M-am asezat in picioare si am pus-o tot pe la spate si i- o dadeam din picioare. M- am pus pe pat a venit lady on top unde asa ne -am si terminat ea cazand peste mine si ramanand asa cateva momente.

        Improspatare din nou, obosise putin, eu chiar eram in forma de zile mari, se uita la ceas, incerca o conversatie  din nou sa traga de timp. M- am prefacut  si eu interesat de  ceea ce zicea insa mai doream din nou actiune.  Am pus-o sa defileze pe tocuri prin camera, si-a pus un picior pe pat si eu din genunchi, de sub ea,  am revenit sa mai degust din pizdulicea ei. Putin mai deasupra esti intampinat de un alt tatuaj cu mesajul:,,  never say never’’. Nu cred ca poti refuza si spune nu unei asemenea invitatii.

          Cred ca i -am facut zeci de complimente, radea si imi multumea de fiecare data. A supt-o din nou, minute bune si din nou, misionar, urmat de umeri-craci. Deja ii placea şi mai tare. Ma prindea tare de brate , juisa, ma zgaria incet pe spate , tragea de mine sa intru tot mai adanc in ea. Ma saruta si ma musca de gat. Era nebunie curata deja. Nu mai puteam nici eu, am muncit prea mult, mi -a luat-o iarasi in gurita ei si i-am oferit iarasi gustul si savoarea unor stropi calzi, ramăsiţe seminale,  pe care de data asta nu i-a decartat in cosul de gunoi din camera ci i-a inghitit. Superb.

           Note:

Estetic: per total 8,5 , la faţă 8,5, punct forte picioarele pe tocuri si corpul slim, cum imi place mie.Sanii micuti, moi la palpat insa mameloanele sunt incitante. Ca punct minus dantura s-at mai putea remedia.

Sex: oral neprotejat cu  CIM  si inghitire. Nota mare am sa o dau tocmai pentru aceste considerente. 9,5 Nu i a toata in gura , o inghite doar pe jumatate, nu are ea initiativa instrumentului dar rugand-o s a ocupat si de oo, de cap, limbi pe tot corpul penisului. Oricum spunea si ea ca e doar la inceput si mai are de invatat.

         Normal: 9,5. Ne -am potrivit ca o manusa.

         Picanterii : FK allottttt, 69.

Nu face anal.

    Igiena: nu sunt convins ca facuse dus in prealabil, s-a sters doar cu niste hartie igienica si servetele. Nu a mers la dus nici dupa ce am terminat. Nu e tocmai ok din acest punt de vedere. E stanjenitor pentru  next one aflat pe lista de asteptare.

Atitudine: ora destul de tarzie, ma rog mai multe aspecte – 7 vand in vedere ca se uita la ceas, ii lipseste tactul acela pe care ar trebui sa-i aiba. Nu a raspuns la tel, a fost pe silentios, a raspuns in timp ce ma pregatea de plecare. Mi-a spus ca mai i –a unul si gata.

     Preturi : 100 lei / finalizare, 200 lei ora cate finalizari poti duce. Raport calitate –pret din punctul meu de vedere bun.

Recomandare : cu siguranta revin. I –am i propus o picanterie un menaj a trois cu un prieten al meu ( 500 lei a zis pe ora pt amandoi). Pentru asta voi reveni saptamana asta cu forte si mai proaspete.

        De revenit Hell Yes . 

 

PS: va apreciez  pentru rabdarea de a parcurge aceste randuri iar daca va plictisiti rog a comuta cu telecomanda pe un alt topic.

Numai bine confrati si baionete lustruite la maxim. Sange la periferie ! Numai bine!

  • Like 19
  • Minus 1
Link spre comentariu

      Am vorbit cu ea in seara asta s-a mutat in spate la Colors pe Balcescu. Cred ca vom redenumi in curand Red Light District oradean avand in vedere escortele mutate in zona asta :)).

      Desi aveam unele dubii vis-a -vis de ea, expuse in recenzie ( in privinta identitatii)  mi-a dat numarul verisoarei ei, Sorina care are topic deschis aici pe forum. Activeaza la o  pensiune in oras . Sper sa prind unda verde in seara asta :)).

      Salutare si regulati ! 

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

am vizitat o si eu pe domnisoara, am ramas placut surprins de ea,  frumoasa si la corp si la fata, desi o vazusem intr un club de pe la noi cu cateva nopti inainte fara sa mi treaca prin cap cu ce se ocupa, inca odata ff frumoasa, 19 ani declarati, pe tocuri arata bestial, un fund de nota 10, sani frumusei, facuse dus inainte sa ajung eu la ea, asteptandu ma in chiloti gen handbal si ceva maieu.....

locatia: garsonierele inchiriate in regim hotelier de pe str. Balcescu

fata: 9 fata, 9 corp, 10 e pt mine monica belucci

oral neprotejat pt mine, mi a zis ca in functie de igiena, se vede ca e la inceput in meseria asta, fara prea multa atentie pt zonele adiacente...

normal protejat se misca destul de bine, geme frumos, finalizarea nu vreau sa spun decat ca ramane intre mine si ea

halat: 100 ron finalizarea 200 ron ora

vreau sa specific ca analiza mea e lipsita de interes, mie personal mi a placut, poate la altul nu o sa i placa, dar gusturile nu se discuta nu?

 

parerea mea, ca momentan avand in vedere piata slaba din oradea a curvelor cu circuit deschis, ca aspect fizic e de departe nr 1, peste delia de care nu mai stiu nimic cred ca a "rezervat o" careva sau a plecat inapoi in germania.

parerea mea fara sa mi spuna ceva, cred ca nu mai sta mult in oradea, o s o duca careva peafara.....arata prea bine pt 100 ron, altele ca ea merg pe 100 euro, deci eu zic sa o bifati macar ca trofeu cat mai repede....

caustic ms pt descoperire, desi eu am inceput topicul cu ea, tu ai "descoperit o" primul

inca cv, pt gabriel si apuci, vreau sa fiu si eu maistru curvar ca suna mai bine nu mi place serios contribuitor, ce trebuie sa fac?

gabriel tati vin la mare luna viitoare sa vezi ce recenzii iti fac la sectiunea escorte constanta....

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Esti simpatic, m-ai facut sa rad... mi-ai adus aminte de cei care sunt de meserie ingineri si se prezinta: Ing. Popescu. :D In alta ordine de idei, fa recenzii cat mai mult, aduna puncte si-o sa devii Maistru Curvar. :)

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Scuze ca ma bag si eu in seama. Pai nu mai are cum sa devina Maistru Curvar. A trecut de etapa asta. Daca mai baga ceva recenzii, are sanse sa ajunga membru VIP (adica sa se albastreasca) iar daca e foarte activ (dupa experientele de la mare de exemplu) se poate face chiar movuliu (premium). Asa ca @szabi tata, baga repede si scapi de culoarea galbena si titulatura asta care nu-ti plac :laugh2

P.S. Inca o data scuze pentru ca m-am bagat in seama. Salutari de la Timisoara.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@pisicuts & gabi, facetii pe placul omului (szabi). Daca vrea sa devine maistru curvar, o puteti trece la titlu user "maistru curvar". :)

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Scuze ca ma bag si eu in seama. Pai nu mai are cum sa devina Maistru Curvar. A trecut de etapa asta. Daca mai baga ceva recenzii, are sanse sa ajunga membru VIP (adica sa se albastreasca) iar daca e foarte activ (dupa experientele de la mare de exemplu) se poate face chiar movuliu (premium). Asa ca @szabi tata, baga repede si scapi de culoarea galbena si titulatura asta care nu-ti plac :laugh2

P.S. Inca o data scuze pentru ca m-am bagat in seama. Salutari de la Timisoara.

invidia e un lucru bun. spre deosebiere de iubire care te face mai slab, mai fraier, mai neglijent, invidia te ajuta sa evoluezi, sa cresti...

invidia fata de batranei si grasi pe care i vad prin cluburi cu curve tot mai tinere...au baietii astia un farmec financiar incredibil :laugh2, invidia fata de nelutu de la timisoara care o are pe blonda siliconata si pe nevasta sa anda, pe gabi de la constanta cu zeita marii si anonna, pe cei de la sectiunea top escorte bucuresti, nici nu vreau sa ma mai gandesc....la noi in oradea nu gasesti fete de genul doar strambe si sculamentiste,la cele mai multe le am cerut sa ma plateasca ele pe mine ca sa raman,  tot incerc sa dau de cele cu circuit inchis dar nu sunt procuror sau judecator sa am si eu accesul.

 

vreau sa precizez ca baietii de mai sus, nelutu de la timisoara si gabi de la constanta nu sunt solisti de manele...

 

 "pana si o caramida isi doreste sa fie cineva. are aspiratii, vrea sa fie mai mult decat o caramida" louis kann, asa vroiam si eu sa fiu maistru curvar deocamdata dar daca nu se poate nu se poate.

eram la o terasa acum cateva ore si se certau doi o fata si un baiat si i zice ala fetei:sa vezi ce te "impresariez" cand ajungem acasa :laugh2 aluzie la scandalul cu o cantareata batuta de la noi pe care sincer nici nu stiu cum o cheama.

sunt un om destul de inteligent ca sa cunosc pretul lucrurilor, si stiu cat de mult costa sa faci o recenzie adevarata,  timp, bani, iar timp, e posibil sa nu merit nici statusul de serios contribuitor pt ca sincer nu am cheltuit f mult ca si cei cu ranguri mai mari pe aici, dar pur si simplu nu mi place cum suna.

va salut pe toti si pt fetele de pretutindeni: vreti fetelor sa va "impresariez" ?.....

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

@szabi tata, ca tot ma pomeneai pe mine si pe gaby, eu i-am propus "marinarului" sa se mute la Timisoara si sa-l infiez. Doar ca o tot da cotita. Asa ca te iau pe tine si impartim si fetitele :laugh2. Ti-o dau si pe Anda daca o vrei :no2. Oricum, sunt de acord cu cele scrise de tine in legatura cu farmecul financiar. Si mie imi vine sa mor uneori cand vad prin Mall italieni care au nevoie de cadru sa se deplaseze dar au niste mioare dupa ei. Dar asta e societatea in care traim. Nu avem ce face. Ne descurcam si noi cum putem. Sa speram insa ca la varsta lor, vom avea si noi acel "farmec financiar" pe care-l au ei acum.

Inca o data, salutari de pe malurile Begai pe malurile Crisului.

P.S. Faceti-l va rog pe confratele @szabi "MAISTRU CURVAR CU CONTRIBUTIE SERIOASA" :hooray.  Sper sa nu te superi.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salut.Dupa cateva tentative esuate (lipsa timpului meu liber) am ajuns si eu la Adela.Foarte amabila inca de la telefon,chiar daca ora era tarzie.Ajuns la ea am stat la taclale un pic la o tigara.Foarte sociabila si deschisa inca de la inceput.Nu o mai descriu fiindca au facut-o confratii, dar pot si eu sa confirm ca este o domnisoara foarte dragutza.Cum amandoi facusem dus(fiecare acasa la el) dupa tigara ne-a deplasat in dormitor si Adela a inceput cu un oral nep.bine executat.In acest timp am ,,verificat'' si eu pasarica ei.Foarte curata ceea ce m-a determinat sa si o gust un pic.Apoi am rugat-o sa se intinda pe spate si am inceput joaca cu sanii ei, nu foarte mari,dar tari si frumosi, buni la pipait si gustat  :yummy  Se vede cei 19 ani.Mi-a mai placut ca mirosea foarte bine,un parfum fin razbatea de pe pielea ei.A trecut din nou la junior eu fiind in genunchi ea culcata pe spate.Pus apoi capisonul si am trecut intr-un misionar.Cum  eram putin obosit juniorul dadea semne de moleseala, dar dupa ce am inceput sa o sarut pe Adela si am simtit mangaierile ei pe spate... si-a revenit.Am muncit asa o perioada de timp dupa care a trecut ea deasupra,unde s-a miscat foarte bine.Cand am simtit ca imi vine sa termin am culcat-o iar pe spate si am ejaculat pe sanii ei.Ea  a mers apoi la dus si apoi am mai povestit despre ,,starea natiunii'' la o tigara.

 

Locatie 9 - deja cunoscutele garsoniere de la Balcescu

Igiena 10

Aspect 9 (atat fatza cat si corp)

Oral 9

GFK 9.5

Atitudine 9 (amabila, sociabila,nu se uita la ceas, si nu vb. la telefon)

Pret 100 ron finalizarea ( eu asta am ales)

Concluzii  De revenit

Normal 9.5

  • Like 16
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut.

 

        Vin si eu cu o scurta recenzie. Pe Adela de mult timpm o aveam pe lista (de cand am citit recenzia stimabilului confrate Causticc), aproape zilnic, cand aveam timp liber pentru o intalnire, am incercat sa o sun, dar pana ieri nu am avut norocul sa o prind (asa de fiecare data trebuia sa caut o alternativa).

          Pozele sunt reale, deci ca sa fac o descriere nu prea mai are rost, o sa vorbeasca notele mele la final.

          Locatia e pe Balcescu (nu acolo in spate la Colors la regim hotelier unde lucreaza si Ingerasa, ci mai jos cu aproximativ 200 m) , o garsoniera destul de curata, baia curata , unde face exceptie toaleta (am ridicat capacul, si arata urme de voma. Cu capacul lasat nu se vede, deci nu e ceva deranjant :) ), prosoape curate, gel dus...etc.

 

           Cum a precizat mai sus confratele nostru :

 

          Si totusi mie mi s-a parut ca aduce la infatatisare cu dameza de aici http://nimfomane.com/forum/topic/12291-sorina889-0753782156/. Am si intrebat-o daca nu este ea si daca nu a lucrat pe Italiana.  Mi-a spus ca nu este, ci posibil sa fie  verisoara ei ( sau alta verisoara care lucreaza si ea la alta pensiune, si uitasem sa-i cer numarul la sfarist :)) ) . Seamana cred destul de bine.

si eu cred ca e vorba de aceeasi domnita (99%).  Deci daca nu e ea (cea de pe pozele din post NR5 ) atunci e sora sa geaman!!

 

          Am ales varianta de 100 ron o finalizare. Oral executat bine, cu pasiune, dupa ce i-am zis a acordat atentie si la OO. Nu te grabeste, nu se uite la ceas, sau vorbe ca hai sa punem prezul (cu care nu prea se descurca) si sa trecem la normal. La normal se misca binisor cu pasiune, cred ca ii face si ei placere sau macar se preface foarte bine. Cand se incalzeste te mangaie te zgarie asa incet. De sarutat nu am sarutat-o, avea ceva bubita pe buze, si nu am vrut sa o am si eu peste cateva zile.

 

Notele mele:

Locatia: 8 - e curata dar nimic extra

Aspect: 8,5 - corp, 8 pentru fatza , sani mijlocii, fund frumos, piercing roz in buric, ceva burtica ca si cum era insarcinta in luna a treia (poate de aici e si urma de voma din toaleta), pussy epilata in urma cu vreo 4-5 zile. are doua tatuaje, una pe gat, si una acolo unde nu se vede daca poarta chilotei.

Oral: 9 - Accepta si CIM , executat cu pasiune

Normal: 9 - se misca bine, accepta orice pozitie

GFE: 8 - e amabila, posibil FK

Igiena: 9 - era dusata proaspet, ar trebui sa se epileze mai des, poate asa ma bagam si la un 69!

 

Concluzie finala: in ciuda faptului ca i-am dat note asa mari, nu stiu daca foarte curand o sa mai trec pe la ea. De recomandat o recomand, macar pentru un trofeu nou.

 

Scuze pentru recenzia stil telegraf, lipsa de timp si limba ii de vina.

Toate cele bune.

  • Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Sorina are parul mai scurt si nu are un tatuaj in zona acoperita de chiloti cum spune apuci. Si causticc a primit numarul verisoarei ei, sorina, deci nu este vorba de aceeasi persoana

Daca e asa ok! Dar fetele seamana ca si cum erau trase la xerox :)

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

scuze off  in ultimele poze de pe profilul lui sorina  alea mai multe e 100% fata care am gasit-o la nr si locatia de aici ,,,,,si ea zicea k aici este o confuzie,,,,,poate in primele poze este  verisoara ei,,,,,,,parerea mea  ca  se pot contopi cele 2 

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

scuze off  in ultimele poze de pe profilul lui sorina  alea mai multe e 100% fata care am gasit-o la nr si locatia de aici ,,,,,si ea zicea k aici este o confuzie,,,,,poate in primele poze este  verisoara ei,,,,,,,parerea mea  ca  se pot contopi cele 2 

Da, e cam incalcita treaba! Sunt pe aceeasi parere ca nu aceeasi fata e pe cele doua seturi de poze. Diferenta e vizibila.

@Omulinvizibil, Sorina cu care set de poza seamana mai bine?

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Daca pe celalalt numar nu mai este activa, sa stergeti celalalt post si gata! ;)

In fine, azi am fost pe la Adela, o sa fiu scurt si la subiect:

Locatie pe balcescu. Fata este cea din poze. Tarif 100 ron numar (Oral+Normal), 200 ron ora.

Locatia: 10

Aspect Fizic: 9 (10 e doar pentru manechine ;) )

ON:8, nu am ce sa-i reprosez, s-a implicat dar nu e de 10.

Normal:10.

Atitudine:11.

Spor!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

sorina e cea din al doilea set din cele 2 de pe topicul ei ( http://nimfomane.com/forum/topic/12291-sorina889-0753782156/ ). in  pozeledin primul set si in cele  din acest topic nu e ea, ea nu e asa slaba

 

si aici se pare ca e tot ea http://www.oradea-online.ro/matrimoniale/index.php?afis=profil&pg=28595

Da, e cam incalcita treaba! Sunt pe aceeasi parere ca nu aceeasi fata e pe cele doua seturi de poze. Diferenta e vizibila.
@Omulinvizibil, Sorina cu care set de poza seamana mai bine?

Link spre comentariu

am vizitat o si eu pe domnisoara, am ramas placut surprins de ea,  frumoasa si la corp si la fata, desi o vazusem intr un club de pe la noi cu cateva nopti inainte fara sa mi treaca prin cap cu ce se ocupa, inca odata ff frumoasa, 19 ani declarati, pe tocuri arata bestial, un fund de nota 10, sani frumusei, facuse dus inainte sa ajung eu la ea, asteptandu ma in chiloti gen handbal si ceva maieu.....

locatia: garsonierele inchiriate in regim hotelier de pe str. Balcescu

fata: 9 fata, 9 corp, 10 e pt mine monica belucci

oral neprotejat pt mine, mi a zis ca in functie de igiena, se vede ca e la inceput in meseria asta, fara prea multa atentie pt zonele adiacente...

normal protejat se misca destul de bine, geme frumos, finalizarea nu vreau sa spun decat ca ramane intre mine si ea

halat: 100 ron finalizarea 200 ron ora

vreau sa specific ca analiza mea e lipsita de interes, mie personal mi a placut, poate la altul nu o sa i placa, dar gusturile nu se discuta nu?

 

parerea mea, ca momentan avand in vedere piata slaba din oradea a curvelor cu circuit deschis, ca aspect fizic e de departe nr 1, peste delia de care nu mai stiu nimic cred ca a "rezervat o" careva sau a plecat inapoi in germania.

parerea mea fara sa mi spuna ceva, cred ca nu mai sta mult in oradea, o s o duca careva peafara.....arata prea bine pt 100 ron, altele ca ea merg pe 100 euro, deci eu zic sa o bifati macar ca trofeu cat mai repede....

caustic ms pt descoperire, desi eu am inceput topicul cu ea, tu ai "descoperit o" primul

inca cv, pt gabriel si apuci, vreau sa fiu si eu maistru curvar ca suna mai bine nu mi place serios contribuitor, ce trebuie sa fac?

gabriel tati vin la mare luna viitoare sa vezi ce recenzii iti fac la sectiunea escorte constanta....

 

  Te asteapta baiatu :)

Link spre comentariu

      Vă salut!

   Citind recenziile anterioare , m-am hotărât să o încerc şi eu pe d-şoara Adela. Singura noutate  ce pot să vă ofer este că s-a mutat în aşa numit "Cartierul Soarelui" într-un bloc de culoare galbenă (sincer cam greu am găsit străduţa care duce spre acest bloc). Fata a fost foarte amabilă , nu m-a grăbit deloc ; aspectul fetei şi tarifele sunt descrise mai sus de ceilalti , iar eu sunt de acord cu ele şi n-am să-o repet.

 Note : Locatie 9 - foarte curat ,modern ,baia f.curată , singura problema e că-i c-am bătător la ochi , esti expus la privirile celor din bloc

           Igiena 10

           Aspect corp 9 , faţa 8

           Oral 9

           Normal 9/10

           GFK 9

           Atitudine 10 

           Pret 100 ron finalizarea(ales de mine) sau 200 ron ora

 

           De revenit sigur

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

      Incurajat de recenziile favorabile am spus ca neaparat trebuie sa o bifez pe domnisoara Adela.

Sunat si progamat pt o ora . La ora stabilita eram la adresa data de ea, si surpriza nu mai raspunde la telefon. Mai stau vreo 15-20 min si o mai sun de cateva ori dar degeaba nu raspunde la telefon si ma la pagubas.

     A doua zi o sun din nou si ma programez din nou. La ora stabilita , iarasi surpriza  raspunde la telefon si imi spune ca a intervenit ceva urgent si ca nu mai poate decat peste o ora. Enervat fiind am spus ca o astept.

    Peste o ora o sun si intr-un final raspunde si imi spune ca ne putem vedea in 10  min.

 

    Peste 10  min ajung la adresa indicata . Imi deschide o fata destul de banala si putin indiferenta. Ma astepta intr-o pereche de bichinei si un sutien. Ii spun ca doresc o ora normal si oral .   Imi cere banii inainte, platesc cei 200 de ron si ma dezbrac pt actiune.

    A inceput cu un oral destul de banal ( o lua in gura doar asa putin , si lucra mult si cu mana). Dupa ce i-am spus sa aiba grija la partile inferioare a executat destul de bine dar nimic spectaculos.

    Fiind infierbantat , ca de doua zile ma tot amana, am zis sa o i-au un pic mai tare. Din pozitia picioare eu, ea stand pe pat, am inceput sa o fut in gura. La inceput mai incet apoi din ce in ce mai tare. Pur si simplu o futeam in gura. . De cateva ori am reusit sa imi bag organul destul de adanc in gura la ea. Senzatia a fost super, intr-un final am ejaculat pe sanii ei. Mi-a placut ca nu a comentat prea mult.

   Apoi am facut o pauza dupa care am pus-o din nou sa suga ( dupa ce mi s-a trezit instrumetul ) am intins-o pe pat , eu deasupra, si la fel am inceput sa o fut in gura.  In acesta pozitie nu a reusit sa reziste prea mult dar am reusit sa o pompez de cateva ori foarte adanc. Aproape mi-a intrat pula pana la baza. Pacat ca nu a rezistat prea mult.

   Apoi mi-a pus prezervativul si a inceput actiunea. Destul de banal , am pus-o lady top, a dat ceva din cur dar slabut. Plictisit am pus-o in patru labe. Aici o pozitie superba ( ca in filmele porno), am dat la pompa vreo 5 min . Am inceput sa gafaie si intr-un final mi-am dar jos prezervativul si am ejaculat pe fundul ei. 

  Apoi am stat la povesti vreo 10 min . Mi-a povestit ca lucreaza de circa 1 luna jumate. Mi-a zis ca are nevoie de bani de aceia s-a apucat de acesta meserie, si ca doreste si in viitor sa o practice ca vede ca renteaza ( se lauda ca daca vrea face si 2000 ron pe zi ) !

   La final am pus-o din nou la un orar , la fel eu in picioare ea pe pat . De data asta a supt-o mai bine , cu atentie si la zonele inferioare, am inceput din nou sa o fut in gura, de data asta mult mai adanc . Cred ca se obisnuise si ea pula. Senzatia a fost super , am ejaculat a treia oara pe tatele ei.

 

Si acum note :

  aspect :  7    (nici frumoasa nici urata ,  tinerica , 19 ani , cam 160, 50 de kg, sanii destul de fermi)

  Locatie : 7   ( camera de lucru ok, dar in schimb  baia dezastru, prosoape nu exista, nici gel de dus )

  Igiena  :  8  ( nici un miros suspect )

  Oral :   10 cu felicitari

  Normal : 6  ( doar pozitia pe la spate merita)

 Atitudine : 6 ( din cauza ca ma tot amanat)

 

   MEDIA : 7 

 

Pt mine nu mai este de revenit, dar eu zic ca merita bifata ca trofeu dar cu conditia sa fie  bifata cat mai repede pana nu vrea fi prea forjata . Deja se vede ceva semne de uzura la pasarica .

  • Like 10
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mi-am incercat si eu norocul la Adela saptamana trecuta, marti. Mi-a raspuns din prima, cica e la coafor, termina in 40 de minute si ma suna ea. Dupa o ora si 20, sun iarasi. Era tot la coafor si mai dura inca minim 20 de minute. A asteptat in zadar sa ma mai sune, nu am mai revenit cu alt telefon. Poate data viitoare am mai mult noroc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...