Sari la conținut

Sexy Claudia 0756570918


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Anunt nou aparut http://www.oradea.net/anunturi/new-bomba-sexy-bruneta-ofer-companie-domnilor-anunturi-gratuite-426002.html

 

Text:

Recent venita in orasul vostru pentru a oferi placeri de calitate domnilor seriosi si generosi imi plac finalizarile de maxima placere te astept intr-un ambient intim si calduros iti ofer discretie si placeri 100% :*

Descriere:

 

Varsta 22 Zodia Fecioara Inaltime 1.65 Greutate 48 Culoarea ochilor negri Culoarea parului bruneta

Poze:

post-20875-0-71354700-1370684793_thumb.jpgpost-20875-0-51998100-1370684814_thumb.jpgpost-20875-0-77020000-1370684823_thumb.jpg

 

Am incercat sa o sun de mai multe ori, ba era ocupat ba suna si nu raspundea.

 

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut din nou.

 

      Sambata dupa mai multe incercari esuate ca sa o contactez, si dupa ce am postat anuntul ei aici pe forum, am mai facut o ultima incercare, si bingoo, a raspuns!

      La telefon a raspuns o voce placuta, mi-a dat toate informatiile dorite. Cand mi-a spus strada Balcescu , ok zic ,stiu unde trebuie sa ajung. Cei mai multi o cunoastem deja blocul unde de obicei fetele noi venite incep activitatea in meseria asta. Claudia e noua colega de apartament a ingerasei

      Intrand in locatie am intampinat-o pe Claudia, care era exact in costumatia din poza postata mai sus (in rosu), deci pot sa confirm ca poza e reala si e facatu in locatie. Primele doua poze (in alb) sunt ceva mai vechi pe care o folosea cand lucra in Bucuresti la un salon. Am intrebat-o cam cat ramane in Oradea, si a spus ca va sta aproximativ 2-3 luni.

      Claudia la prima vedere e foarte draguta, bruneta cu parul usor buclata, corp slim, sani mici si tari, piele foarte fina si parfumata, fund rotund, pusylica epilata proaspat si complet cu labii foarte mici.

      Pretul cerut e 150 ron/fin OP+NP+masaj, am ales varianta de 200 ron/fin cu ON+NP+masaj. Inainte de actiune a mers repede sa faca un dus, pana cand eu stateam de vorba cu Ingerasa.

      M-am intins pe pat care e destul de comod (in sfarsit una care nu scartie), m-a intrebat daca vreu si masaj, am spus da, una asa scurt pentru incalzire. Punctul ei forte nu masajul e! Dupa cateva minute de masaj, a inceput sa ma sarute pe corp, incet incet coborand pana cand a ajuns la "instrument" cu care a inceput sa joaca. Oral executat bine spre foarte bine, adanc dar fara deep, cu atentie marita la OO, lingea de sus in jos, de jos in sus toto bastonasul, cand ajungea la capul juca cu limba pe el, dupa care o inghitea rapid cat intra in gura.

      La normal, din pacate nu am reusit sa incerc numai doua pozitii, efectul de "fata noua" si ca fata chiar si imi era pe plac, nu ma lasat sa rezist prea mult (recuperez data viitoare). Prima pozitie era caprita, pozitie in care ai parte de o priveliste fenomenala si de contre placute, ritmice din partea ei. Dupa aceea a venit in pozitia lady on top, se misca bine, am tras-o peste mine sa avem corpurile lipite, si eu pompam de jos.

 

Notele mele:

Locatie: 9 - curata, pat comod, baia curata cu cabina de dus, prosop curat si uscat, gel de dus.

Corp: 9 - corp slim, fund frumos, sani cam mici dar tari.

Fata: la prima vedere e de nota 8,5 care devine 8 cand o vezi de la 20-30 cm

Oral: 8,5 - executat ok, cu atentie la oo, lipsa de CIM si Deep nu ma lasa sa dau nota mai mare.

Normal: 8,5 - nu prea se lubrifica (nici gel nu a folosit), se misca bine si aproba orice (eu numai 2 am incercat) pozitie.

GFE: 8 - e vorbareata, sociabila, mangaieri, FK, dar totusi nu am avut senzatia ca as fi cu o prietena.

Igiena: 9,5 - era proaspat dusata, epilata. Am tras un 0,5 puncte pentru ca nu s-a spalat pe dinti ce ma deranjat putin in timp ce ne sarutam.

Raport pret/calitate: 7

 

Concluzie finala: Nu azi nu maine, dar sigur in curand o sa revizitez. O recomand special celor carora plac fetele slim.

 

Toate cele bune!

  • Like 18
Link spre comentariu
Vizitator andrey16
Reputație: 0

Salve tuturor!

In sfarsit am ajuns si eu sa ma programez la aceasta domnisoara (ea a fost a2a pe care am sunat-o si mi-a si raspuns).Am discutat rapid cu Claudia tarifele si locatia si am ramas ca o mai sun cu o jumatate de ora inainte sa plec spre ea. Am facut un dus,m-am pregatit si am sunat-o din nou. Am pornit spre locatie (in spate la Colors). Acolo am sunat-o din nou pentru a-mi zice exact unde sa sun. Pe mine m-au obosit un pic scarile :P . In fine...am vazut-o si "face to face" si mie mi se pare chiar ca ii draguta,frumoasa la corp si curata. Am decartat cei 100 pt o finalizare.Am intrebat-o de dus,dar mi-a zis ca nu trebuie neaparat,mai ales ca am facut dus cu vreo 20 de min,tocmai stiind ca ma duc la ea.

A inceput cu saruturi pe corp,il mai baga in seama un pic si pe soldatelul meu sa se scoale mai repejor,se juca cu el,se plimba cu limba,cu vizite si pe la oo,ma mai jucam si eu cu degetul pe la piersicuta,am mangaiat-o cam peste,sanii faini,mi-au placut.Dupa ce era pregatit juniorul a pus prezul si a inceput oralul.Bun zic eu,sincer nu prea insist eu cu asta. Dupa ce a trecut si asta,s-a urcat ea pe mine sa inceapa joaca (mai intai m-a intrebat,dar bineinteles ca am lasat-o). S-a miscat bine,sincer eram gata sa ma termin mai repede decat as fi planificat. I-am zis sa schimbam sa ii dau pe la spate. Dupa cateva minute de dat din cur,mi-a mai facut putin oral,dupa care a ajuns ea din nou deasupra,de data asta cu spatele. Mi-a placut enorm de mult privelistea de cand am dat eu mai intai din spate. Dupa cateva minute am terminat pana la urma.

Si acuma notele:

Locatie: 9. (nu am ajuns la baie). usor de gasit (pt oradeni cel putin),curat,frumos tot.

Corp: 9/10 . E subtirica,adica nu are nimic plus pe ea,draguta la fata,bronzata,sani nu mici,nu mari,dar fermi (mie mi-au placut),fund frumos,tare,marimea exact potrivita,bronzata. ce sa mai....exact stilul meu.

Oral: 9 . Nu i-a luat mult sa se intareasca,era sa ma si termin.

Normal: 9.Se misca bine,schimba pozitiile cum i-am zis. Sper sa incerc mai multe pe viitor.

GFE: nu prea stiu ca nota sa ii dau avand in vedere ca e prima data cand am fost la o dameza...nu e prea vorbareata,dar nici eu nu am fost acum datorita micilor emotii pe care le-am avut. Data viitoare mai revin la punctul asta.

Igiena: 9/10. Chiar 10 nu pot sa dau,din nou motivul fiind ca e prima la care am fost.Dar chiar nu am ce reprosa. Curata,ingrijita,epilata,frumos mirositoare.

     Pentru mine e sigur de revenit,e genul meu de fata ceea ce inseamna corp si actul propriu zis.

Printre altele,am apucat sa schimb cateva vorbe si cu Ingerasa cat timp am fumat o tigara acolo.Nu as zice ca e fata increzuta dupa cum am citit,doar pur si simplu isi spune parerea.Sper sa trec si pe la ea odata.

   P.S.: ceva cred ca s-a intamplat cu patul de la ultima ei recenzie...la mine a scartait putin :P

  Sper sa fie ok recenzia si ca am dat indicatii bune pt viitorii vizitatori ai acestei dameze si ca nu am jignit pe nimeni. Daca totusi,anuntati-ma sa stiu si eu pe viitor!

  O zi placuta sa aveti!

Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

@andrey16: Felicitari pentru prima recenzie, era si cazul.  :bravo  Sa stii ca patul a inceput sa scartie dintr-un motiv bine intemeiat... vezi cine a scris recenzia anterioara. :rat

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

pantofi noi....inseamna ca fetele citesc forumul nostru si iau in seama ce spune lumea. cred ca s a gandit la mine cand a facut ultimele poze.

am vizitat o si eu pe claudia in vechea locatie de pe n. balcescu.

locatie: nu mai are rost pt ca din cate am citit aici nu mai e de actualitate.

aspect: slabuta, are un tatuaj distinctiv pe unul dintre sani editat

oral: protejat din pacate, nimic spectaculos, nicio atentie la alte zone.

normal: nu am incercat

Fata e f curata sau incearca sa para astfel, dupa fiecare client se spala, eu fiind cu un amic.

ca o nota generala: nimic spectaculos.

 E de revenit in lipsa de altceva.

 

Arata bine rau in club pe tocuri, danseaza misto, ingerasa nu prea are ea treaba cu dansatul.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:rogerius
  • Oras:rogerius

pantofi noi....inseamna ca fetele citesc forumul nostru si iau in seama ce spune lumea. cred ca s a gandit la mine cand a facut ultimele poze.

am vizitat o si eu pe claudia in vechea locatie de pe n. balcescu.

locatie: nu mai are rost pt ca din cate am citit aici nu mai e de actualitate.

aspect: slabuta, are un tatuaj distinctiv pe unul dintre sani nu mai stiu care, "matza" desi t ala nu e prea "t"

oral: protejat din pacate, nimic spectaculos, nicio atentie la alte zone.

normal: nu am incercat

Fata e f curata sau incearca sa para astfel, dupa fiecare client se spala, eu fiind cu un amic.

ca o nota generala: nimic spectaculos.

 E de revenit in lipsa de altceva.

 

Arata bine rau in club pe tocuri, danseaza misto, ingerasa nu prea are ea treaba cu dansatul.

 

scuze, halatul a fost 100 lei.

parea mea despre tine este ca esti un nebun care terorizeaza femeile deci asa om ca si tine nu am mai vazut in viatza mea sincer da-ne pace nu te mai baga in viata noastra si nu te mai interesa de ceea ce facem noi si termina sa ne mai dai mesaje si telefoane ca poate intr-o zi o vei pati rau de tot ca aici faci comenturi dar zilnic ne terorizezi si stai linistit am bani de haine si de cluburi sau etc nu cum vorbesti tu ca ai venit la mine cu un milion si de bani aia mi-am luat pantofi si am fost la club te rog abtinete de la comenturi pentru asta nu te primeste nici ingerasa nici soraya pentru ceea ce le faci tu si le terorizezi

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

eu doar am observat niste lucruri si anume ca in primele poze aveai aceeasi pantofi si dupa ce am scrie eu apari in poze noi cu alti pantofi, ce e atat de rau in asta?

nu am spus niciodata ca de banii mei ti ai luat pantofi, nu stiu cum stii tu sa citesti.

nu mi pasa mie cati bani ai tu si daca ai de haine si club ma doare fix undeva ca sa nu zic altceva.

eu nu te am jignit pe tine niciodata, nu te am facut nebuna, nici macar tiganca cum meritai, ti am facut o recenzie favorabila din puctul meu de vedere.

nu te am amenintat niciodata, si nu am vorbit urat niciodata despre tine.

Puteam sa vorbesc si altfel cu tine dar nu am facut o....

 

incepand cu 1 iulie parasesc forumul...

in oradea nu exista nici macar o escorta care sa fie demna de numele de "escorta" iar eu nu vreau sa ma cert cu nimeni.

vreau sa va multumesc la toti confratii, in special gabriel de la constanta( poate ne vedem pe la mare),  nelu de la timisoara( tati sa ma chemi la nunta cu anda), lui apuci, lui tr3aba.

 

imi cer scuze tuturor curvelor de pe tot forumul, de pretudindeni,  daca v am terorizat,recenzat, etc, dar asta e serviciul vostru- sa sugeti pula, luati comenzi, executati comenzi etc.

va doresc la toate sa sugeti cat mai multa pula ( urarea e de bine stati linistite, nu cred ca e nimic rau sa spun asta...ar insemna ca faceti bani., ca aveti de lucru, ca aveti clienti..), daca stiati sa faceti si altceva si aveati o alta profesie va puteam ura altceva dar de ce sa ne mintim.

 

chiar si steaua a scapat de excludere, eu de ce nu puteam fi maistru curvar?

 

hai noroc.

 

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

eu doar am observat niste lucruri si anume ca in primele poze aveai aceeasi pantofi si dupa ce am scrie eu apari in poze noi cu alti pantofi, ce e atat de rau in asta?

nu am spus niciodata ca de banii mei ti ai luat pantofi, nu stiu cum stii tu sa citesti.

nu mi pasa mie cati bani ai tu si daca ai de haine si club ma doare fix undeva ca sa nu zic altceva.

eu nu te am jignit pe tine niciodata, nu te am facut nebuna, nici macar tiganca cum meritai, ti am facut o recenzie favorabila din puctul meu de vedere.

nu te am amenintat niciodata, si nu am vorbit urat niciodata despre tine.

Puteam sa vorbesc si altfel cu tine dar nu am facut o....

 

incepand cu 1 iulie parasesc forumul...

in oradea nu exista nici macar o escorta care sa fie demna de numele de "escorta" iar eu nu vreau sa ma cert cu nimeni.

vreau sa va multumesc la toti confratii, in special gabriel de la constanta( poate ne vedem pe la mare),  nelu de la timisoara( tati sa ma chemi la nunta cu anda), lui apuci, lui tr3aba.

 

imi cer scuze tuturor curvelor de pe tot forumul, de pretudindeni,  daca v am terorizat,recenzat, etc, dar asta e serviciul vostru- sa sugeti pula, luati comenzi, executati comenzi etc.

va doresc la toate sa sugeti cat mai multa pula ( urarea e de bine stati linistite, nu cred ca e nimic rau sa spun asta...ar insemna ca faceti bani., ca aveti de lucru, ca aveti clienti..), daca stiati sa faceti si altceva si aveati o alta profesie va puteam ura altceva dar de ce sa ne mintim.

 

chiar si steaua a scapat de excludere, eu de ce nu puteam fi maistru curvar?

 

hai noroc.

@szabi tata, eu zic sa te mai gandesti in legatura cu plecatul de pe forum. Rautati (pe forum) au fost, sunt si vor mai fi. Daca stam sa dam atentie tuturor atacurilor, ajungem la casa de nebuni. Iar daca singurul motiv al plecarii tale e atacul venit dinspre @clauditza, atunci chiar ca dau o fuga pana la Oradea si te leg de calculatorul deschis pe nimfomane. Remarca ta legata de pantofi a fost una cat se poate de nevinovata si nu cred ca a adus niciun prejudiciu de imagine fetei. Nu de alta, dar eu cu dorinel18 ne amuzam copios de cateva fete din Timisoara care stateau in acelasi apartament si aveau aceleasi seturi de lenjerie. Chiar si le schimbau intre ele pentru poze. Am scris despre asta si fetele nu s-au suparat deloc. Ba chiar s-au amuzat. Asa ca fa tu bine si nu pleca niciunde si continua sa faci ceea ce ai facut si pana acum. Ca faci bine.

P.S. Ti-am inteles supararea si cred ca de acolo ti se trage si limbajul mult prea dur la adresa fetelor. Calmeaza-te, fii zen si o sa vezi ca e mult mai bine.

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

@szabi tata, eu zic sa te mai gandesti in legatura cu plecatul de pe forum. Rautati (pe forum) au fost, sunt si vor mai fi. Daca stam sa dam atentie tuturor atacurilor, ajungem la casa de nebuni. Iar daca singurul motiv al plecarii tale e atacul venit dinspre @clauditza, atunci chiar ca dau o fuga pana la Oradea si te leg de calculatorul deschis pe nimfomane. Remarca ta legata de pantofi a fost una cat se poate de nevinovata si nu cred ca a adus niciun prejudiciu de imagine fetei. Nu de alta, dar eu cu dorinel18 ne amuzam copios de cateva fete din Timisoara care stateau in acelasi apartament si aveau aceleasi seturi de lenjerie. Chiar si le schimbau intre ele pentru poze. Am scris despre asta si fetele nu s-au suparat deloc. Ba chiar s-au amuzat. Asa ca fa tu bine si nu pleca niciunde si continua sa faci ceea ce ai facut si pana acum. Ca faci bine.

P.S. Ti-am inteles supararea si cred ca de acolo ti se trage si limbajul mult prea dur la adresa fetelor. Calmeaza-te, fii zen si o sa vezi ca e mult mai bine.

aici e vorba ca ne suna nu de forum pe mine si pe colegele mele nu ne da pace ne trimite mesaje am sa fac un denunt la politie luni orcum si atunci poate se va schimba treburile ca asa nu se mai poate pe noi nu ne intereseaza de forum ci de viata noastra personala in care te bagi tu mereu da-ne pace veziti  de viata ta si nu ne mai suna nu ne mai trimite mesaje NU TE PRIMIM SI NU TE VOM PRIMI NICIODATA si apropo cand ai venit la mine mai aveai si praf in nas esti doar un pustan care ia dat parinti ceva bani o sa iti fac cat de repede o poza in cluburi si o sa o atasez aici pe forum si cu nr tau de telefon si toate datele despre tine de azi incepem noi sa iti facem rau ca deja suntem terorizate de tine cat ne ameninti si cate telefoane ne dai poate esti si tu ceva pestisor 

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

De unde stii, care dintre cei, care te suna e userul cu nickul szabi?

stiu cine este szabi pentru ca mia zis el cand a fost la mine si la colega mea cine este el si daca nu imi da pace fac poza la toate mesajele care mi le trimite si le postez pe forum sa vada lumea cine e el

Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Nu o sa va creada nimeni din cauza atitudinii voastre de pana acum de pe forum. Nu e intamplator , ca inca nu aveti cont de escorta , ca sa aveti acces in zona ascunsa pentru fete, unde ati putea expune asemenea probleme fara sa fiti luate la rost.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

aici e vorba ca ne suna nu de forum pe mine si pe colegele mele nu ne da pace ne trimite mesaje am sa fac un denunt la politie luni orcum si atunci poate se va schimba treburile ca asa nu se mai poate pe noi nu ne intereseaza de forum ci de viata noastra personala in care te bagi tu mereu da-ne pace veziti  de viata ta si nu ne mai suna nu ne mai trimite mesaje NU TE PRIMIM SI NU TE VOM PRIMI NICIODATA si apropo cand ai venit la mine mai aveai si praf in nas esti doar un pustan care ia dat parinti ceva bani o sa iti fac cat de repede o poza in cluburi si o sa o atasez aici pe forum si cu nr tau de telefon si toate datele despre tine de azi incepem noi sa iti facem rau ca deja suntem terorizate de tine cat ne ameninti si cate telefoane ne dai poate esti si tu ceva pestisor 

@Ingerasha, sigur nu mie voiai sa imi raspunzi. Eu nu te cunosc si nu cred ca voi avea ocazia sa te intalnesc in aceasta viata. Cred ca altul era destinatarul mesajului. NU, nu sunt pestisor si nici nu imi doresc sa fiu. Calmeaza-te si poate o sa fie bine.

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

@Ingerasha, sigur nu mie voiai sa imi raspunzi. Eu nu te cunosc si nu cred ca voi avea ocazia sa te intalnesc in aceasta viata. Cred ca altul era destinatarul mesajului. NU, nu sunt pestisor si nici nu imi doresc sa fiu. Calmeaza-te si poate o sa fie bine.

nu era pt tn era pt szabi nu am nimic cu tine ca nu am ce o zi buna sa ai

Link spre comentariu
  • Oras:bora bora
  • Oras:bora bora

. NU, nu sunt pestisor si nici nu imi doresc sa fiu. Calmeaza-te si poate o sa fie bine.

Poate `pestisorul de aur` sa fii :laugh2 intreaba-le pe fete de cele trei dorinte pe care le au si incearca sa faci tot posibilul sa le indeplinesti :laugh2

Eu am doar una: incearca sa le reduci la tacere :atm

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Poate `pestisorul de aur` sa fii :laugh2 intreaba-le pe fete de cele trei dorinte pe care le au si incearca sa faci tot posibilul sa le indeplinesti :laugh2

Eu am doar una: incearca sa le reduci la tacere :atm

Cel putin pentru cateva minute pot sa le pun pe mute, nu de alta, dar nu-i frumos sa vorbesti cu gura plina.

P.S. Multumesc @Inserasha. Nu de alta, dar chiar ma speriasem.

Link spre comentariu
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor

Buna tuturor.Zice ca prima recenzie e grea iar restul vin de la sine.Acum 2 saptamani am sunat si eu la ingerasa,fiind in perioada nasoala a lunii, mi-a spus ca are o colega draguta daca vreau sa urc.Am acceptat si am purces spre locatia bine indicata,adica in spate la piata rogerius.M-a intampinat Clauditza in chilotei si sutien alb,bine bronzata,ramas surprins placut.Apartamentul curat,miros placut,m-a invitat in camera si am stabilit ce vreau si tarifele.Pretul mi sa parut un pic cam piperat dar am vrut sa vad ce stie fata.1 ora ON-NP 250 ron.

Am intrat sa fac un dus rapid,nu era tocmai racoare afara,baia curata,prosop curat totul ok.Revenit in camera mi-a spus sa ma fac comod si a inceput cu sarutari tandre pe tot corpul circa 5 min dupa care a inceput un oral destul de bun zic eu ca pentru primul episod la ea.Am trecut si la un 69 pe urma,pusilica ei curata,epilata proaspat,fara nici un miros nasol.Terminat 69 am inceput cu lady on top cam mecanic executat dar multumitor,terminat in caciulita.Curatat foarte atent cocoselul dupa care am facut un dus de revigorare.Stat un pic la taclale si am inceput runda a doua parca un pic mai convingatoare Clauditza.Totul a durat cam 45 min,sigur voi revenii.

Locatia 10

Igiena 10

oral 8

normal 8

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna ziua confratilor am fost si eu la domnitza claudia pe Sadoveanu langa garsoniere blocul X etajul 3 un apartament cu 3 camere, la usa ma astepta  o tipa micutza frumusika de ednie foarte deschisa si comunicativa m-a poftit inauntru m-a intrebat daca doresc sa servesc un pahar de suc dupa care m-a intrebat daca vreau sa fac un dush inainte sa incepem siesta. Am intrat la un dush mi-a adus un prosop curat din dulap dupa care m-a invitat in camera din misloc unde m-am facut confortabil pe pat , ea inceput sa ma sarute pe tot corpul  coborat in jos dupa care a inceput actiunea propriu zisa cu un oral bine executat vreo 10 15 min dupa care a trecut la ladyontop se misca destul de binisor apoi m-am ridicat si din ladyontop am trecut in pozitia misionar fetei se vedea ca ii place fara sa zica ceva dupa mai bine de jumate de ora m-am terminat in caciulitza m-a invitat domnitza la baie daca mai vreau sa fac un dush dupa ce plec am decartat 150 de ron halatu si am plecat cu zambetul pe buze 

Locatie ii foarte ok nu ii lux lux da multi nu au asa apartamente 10

oral a fost foarte bun a incercat si deep  s-a vazut ca face cu pasiune 9

normal se misca bine s-a udat foarte tare 10

Gf 10

pret acceptabil

 

pentru mine e de revenit!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...