Sari la conținut

Sorina, siliconata 0735014751; 350 lei/h


Postări Recomandate

SORINA, 28 de ani, sexy, speciala pt domni manierati. Te invit la mine intr-un cadru intim, pt momente intime pline de erotism: sex oral nep. cu fin. normal 69, garantez realitatea pozelor, Camera de Comert

 

Fata este cea din poze , frumusica  , 1.60 , 50kg , siliconata , simpatica ,  vine de la un salon de masaj , deci are ceva experienta

apartament cu 3 cam langa Camera de Comert , mai este cu 2 fete in apartament

apartament dotat minimal  , baie cu cabina de dus , dif . geluri de dus , prosop mare curat , o nota pentru curatenie ar fi 8

150 ron /2 fin /1h

oralul soft cu tendinte deep , fara atentie la oute , neprotejat cu CIM , fara mangaieri  si pupaturi

la normal diferite pozitii , foarte stramta ,   pe parcurs se umezeste , cu gemete si destul de activa

fara graba , fata incearca sa se faca placuta , curata si parfumata

cam multa galagie de la celelalte fete prin apartament

o nota generala de 8

merita incercata macar o data

 

 

 

  • Like 39
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cam neserioasa din punctual meu de vedere..

Am sunat incantat de pozele dupa A.T

Inca eram la birou cand am sunat-o si am stabilit sa o sun inainte de a pleca spre ea.Cand am terminat si m-am urcat in masina I-am mai dat un telefon sa anunt ca ajung in 15minute,totul ok imi spune ca ma asteapta.

Cand am ajuns pe Nerva Traian la Raiffeisen Bank (punctul de intalnire) nu a mai raspuns la telefon.Trecuse axact cele 15 minute de cand ii confirmasem venirea mea. Pacat,mi-a lasat un gust amar.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Duminica fiind o zi urata cum este si astazi,in sar in ochi pozele fetei,eram sincer curios daca sunt pozele ei,asa este insa va spun de la inceput ca o avantajeaza foarte mult,este mica de inaltime,picioare scurte si neatragatoare,cel putin pt mine.Intalnirea am stabilit-o telefonic,mi-a oferit toate detaliile,draguta la telefon,si am stabilit ca ajung in 30 de minute la ea.Locatia este pe O.Goga,este un magazin de vinuri acolo,ajung,primesc nrde interfon si etajul.Imi deschide evident dupa usa,facem cunostinta,ma invita in camera de lucru,discutam un pic,ma intreaba cat stau,ii spus ca o finalizare,sincer nu ma atragea nimic la ea dar eram curios de silicoane pe care le are de 6 ani,deci nu sunt probleme la atingere.

Apartamentul arata dragut,curat in camera,ma intreaba daca fac dus,am refuzat fiind dusat de acasa,se duce ea in schimb,revine in camera,ne intindem pe canapeaua extensibila,incepe un oral slab,nimic deosebit,cer montarea caciulitei,si incepem cu ea deasupra.

Se misca binisor,schimbam in misionar unde si finalizez.Face curat la junior,cer un prosop si fug la dus.

Note:

Locatia:8

Aspect:7

Oral:7

Normal:7

Eu nu mai revin si nici nu stiu daca sa o recomand.Voi decideti.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare!

Fara sa vreau am ajuns si eu la titulara acestui topic,initial stabilisem o intalnire cu colega acesteia,Maya,careia desi i-am promis ca voi ajunge la ea la ora stabilita si i-am si confirmat cu 30 min inainte acest lucru,tot mi-a tras teapa :no2 .Ma rog,m-a intampinat aceasta fata care s-a recomandat Sorina,mi-a spus ca Maya este ocupata cu alt client si ca s-ar putea sa stea cu acesta 1 ora dar ca ma asigura ca Maya intr-adevar exista in locatie doar ca a fost o mica incurcatura;desi mi-a propus sa stau sa  cunosc pe fata pt care venisem initial ,nu am dorit acest lucru,am intrebat-o dk pot ramane o fin cu ea ,mi-a confirmat ca da ,asa ca am ramas,fiind atras de sanii interesanti ce mai tarziu am descoperit ca sunt siliconati.Am beneficiat de O.N+N.P,actiunea a durat f putin,maxim 10 min,dar a fost interesant,chiar a intrat bine in rol si mi-a lsat impresia ca i-a si placut;locatia este la blocul Zepter,eu am gasit cam greu scara ,apartamentul este in regula,actiunea s-a desfasurat in sufragerie pe o canapea,pentru mine destul de confortabila,dar pt cineva mai solid s-ar putea sa fie problematic. 

Fata:1,60,roscata ,sani siliconati:nota 7,5

Locatie:8

Servicii:8

Nr.de tel.nu stiu dk este acesta,mie mi-a raspuns pe nr Mayei

Ca si concluzie,pt mine pt o finalizare la 100 ron a fost ok,nu cred ca voi mai reveni,cum a spus un coleg mai sus am impresia ca te cam prostesc cu zambetul pe buze,dar poate am fost noi mai ghinionisti.

  • Like 8
Link spre comentariu

Salutare,

 

In primul rand vreau sa zic ca noul ei numar de telefon este 0735014751 eventual un moderator sa il modifice in titlu, pentru ca vad ca cel din titlu apartine acum altei fete.

 

Astazi dupa ce am dat un numar de treisutepatruzecisisase de telefoane am ajuns sa sun la caprioara Maya. Mi-a raspuns insa colega ei, Sorina, posesoarea acestui topic, foarte draguta la telefon, care mi-a spus ca Maya nu era disponibila si o gaseam doar de luni incolo. Cand ma pregateam sa inchid dezamagit m-am gandit sa o intreb pe ea ce oferta prezinta. Am fost incitat de detaliile pe care mi le-a dat, in special de partea cu silicoanele, pentru ca da, are silicoane. M-am programat peste jumatate de ora si a fost totul in regula, fara incurcaturi sau intarzieri.
Locatia este pe B-dul Unirii la cladirea Zepter, de fapt chiar IN cladirea Zepter, este usor de gasit. Este un apartament spatios, curat, destul de frumos amenajat, camera "de lucru" avea un pat mare, dulap cu oglinda, un fotoliu pe care sa iti pui hainele, deci nu prea ai ce sa reprosezi.

Locatia se poate vedea in pozele colegei Maya.
M-a intampinat intr-o costumatie sexy care scotea, normal, in evidenta sanii care arata foarte bine intr-adevar, ii pun in valoare corpul. :boob
Despre fata: 28 de ani declarati, draguta, mignona, roscata, cam 1,60 cred, 50 kg, carne tare, piele fina si frumos mirositoare, fundul frumos. Eu zic ca se mentine foarte din punct de vedere fizic bine desi nu poti sa mai spui ca este pustoaica, daca era mai inalta era chiar "mortala".
Am stabilit detaliile, am ales sa stau o ora la 150 ron,mi-a oferit ceva de baut, apa am vrut si m-am apucat sa ma dezbrac, existau si umerase in dulap daca vroiai sa iti pui hainele. Baia acceptabila, curata, cu un singur gel de dus dar n-a fost asta o problema.
Odata intors in camera ne-am apucat de actiune, cateva sarutari pe corp, mangaieri, jucat cu sanii pe la junior, foarte misto senzatia, te lasa sa ii atingi sanii deci nu este de genul "nu pune mana ca se sparg", evident ca nici eu nu am fost marlan sa trag ca disperatul de ei. Am trecut la oral protejat, alegerea mea, m-a intrebat cum vreau protejat sau ne, destul de placut, nu extraordinar dar bine facut, fara mana, se straduie sa intre toata in gura, bine eu nu sunt Afriq asa ca nu cred ca a fost o mare problema. :) Apoi normal cu ea deasupra, aici mi-a placut chiar foarte mult, alternanta de miscari, gemete, finalizat glorios in balonas cu mainile pe silicoanele ei. Dupa ce am terminat a mai stat putin pana sa o scoata, am apreciat asta. :crazylove
Dupa ce m-am igienizat am mai stat putin de vorba, am constatat ca e o fire placuta, sociabila, ai ce sa discuti pana se reface juniorul. La numarul 2 am facut numai oral in timp ce eu m-am mai jucat cu sanii si pasarica ei.
In concluzie, eu m-am simtit bine, e o prezenta buna, stie si meserie.

 

Notele:
Locatie: 9 (acceptabil, curat)
Igiena locatie si fata: 10
Aspect fata: 8
Atitudine: 10 (atenta la toate dorintele clientului si ca totul sa fie perfect)
GFE: 8
Sex oral: 9
Sex normal: 10
FK: nu (eu nu am incercat si nici ea)

Halatul: 100/finalizare, 150/ora
 

Cam asta este,

Va salut cu respect! :hihat

 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua, bine v-am gasit. :)

 

Numele meu este Sorina. Mi-am facut cont recent pe acest site, nu am avut suficient timp pentru a citi cat/ce imi propusesem, pentru a ma documenta despre regulile de functionare, decat in mare parte  :blush: , insa voi face asta intr-un viitor apropiat..

 

As vrea sa multumesc tuturor pentru recenzii, indifferent de natura acestora. Imi pare rau ca au existat si clienti care au plecat nemultumiti de la mine, din pacate nu pot multumi pe toata lumea, tot timpul. :(  Am inteles, intr-un final, ca nu pot fi pe placul tuturor chiar daca, evident, eu mi-as dori viceversa. :P  Promit ca voi face tot posibilul sa imbunatatesc, in permanenta, calitatea serviciilor pe care le ofer.

 

Va astept cu drag, de luni pana sambata, in intervalul orar 1130 - 2030.

 

Nr. la care pot fi gasita este 0735.014.751.

 

Pupicei :kiss2

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna!!! ;)

 

as vrea sa va informez ca, incepand de azi, sambata, 30.XI.2013, locatia mea nu va mai fi pe Bd. Unirii - in blocul Zepter, ci pe Bd. Basarabia, in apropierea Arenei Nationale. Detalii despre adresa exacta urmeaza sa dau, la telefon :callyou , cui va fi interesat sa ma viziteze. Numarul de telefon ramane neschimbat, 073501475, ca de altfel, si programul de lucru, de luni pana sambata, intre orele 1130-2030.

Va astept cu drag. :kiss3

 

As dori sa rog un moderator sa schimbe numarul de telefon din titlul topicului, cel afisat apartine altei fete.

Multumesc anticipat!

 

@ LA MULTI ANI  tuturor ce poarta numele Andrei sau Andreea! :beex2

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sal'tare.

Astazi am vizitat-o si eu pe Sorina.

 

MI-a respectat programarea facut cu o ora jumate inainte.Parcat cu usurinta chiar in fata scarii(zona Diham).

 

M-a intampinat intr-o tinuta sexy. Dupa ce am facut cunostinta ne-am mutat in bucatarie, deoarece in living nu se fumeaza. Observand castronelul de mancare, am intrebat-o ce animalut detine. Fiind si eu propietar de diverse specimene a urmat o discutie legata de patrupede si a inceput sa-mi placa persoana ei.

 

Sa trecem si la actiune! M-am dezechipat, decartat 150ron pe masuta si am fugit la dus.

Sorina ma astepta intinsa pe canapeaua extensibila. M-am infipt cu botu direct in sfarcurile ei proeminente si excitabile. I-am complimentat sanii si am invitat-o la oral. Inceput lent si umed,progresiv hard.Tehnica buna, cu deep, miscari lascive, batut peste tate si lins oO. Cu asa talent si sani a urmat si finalizarea. Coletat totul in gurita si fugit la baie.

 

Dus/discutii/fumat

 

Ceva preludiu apoi un oral si soldatul era in pozitia drepti! Am primit caciulita si m trecut la mama iedului. Sorina are niste muschi fesieri foarte bine dezvoltati.Un fund numai bun de pisat si o pasarica stramta care se umezeste natural. Am avut parte de un show adevarat cand a inceput sa se stimuleze si ea cu manuta. Gemete, tipete,strans de cearceaf si niste contre puternice care ma faceau sa dau din ce in ce mai tare in ea. Nu am vrut sa o deranjez printr-o schimbare de pozitie sau micsorarea ritmului. Am facut un cardio pe cinste cu Sorina. Daca a jucat teatru sau nu...chiar nu conteaza. Oricum merita un Oscar pentru performanta.

 

Note:

 

Locatie: 10 Diham, eu am parcat in fata scarii.

Apartament:8 Curat, baie curata cu ce ai nevoie, oferit papucei , canapea extensibila chiar confortabila.

Aspect Escorta: 10(parerile difera)  Roscata,siliconata, miniona, corp bine proportionat si avand in vedere ce muschi are la fund...cred ca a practicat ceva sport, draguta la chip

Igiena escorta:10 o piele foarte placuta la atingere, fara mirosuri neplacute, si ceva model la pasa

Gfe: 9 Am gasit ceva chesti in comun si mi-a placut persoana ei.

Oral:9 Cum am descris si in recenzie... Incepe soft, o ingite pe toata, linge oO, pune ceva pasiune si termina hard.  CIM

Normal:10 SHOW

Anal: Nu

FK:  Nu am intrebat

Halatul: 150ron 1h/2fin,bani decartati din propia initiativa pe masuta. door to door 60 min

 

O experienta ce trebuie repetata!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara dragii mei  :xmas_tongue:

 

va prezint un nou set de fotografii, realizate azi, in locatie.

 

Serviciile raman, in continuare, neschimbate: sex oral (neprotejat DOAR in functie de igiena), normal (DOAR protejat), CIM.

- 1fin (aprox. 30min) = 100ron

- 2fin (1ora) = 150.

 

Pretul este fix, NU se negociaza si se achita la inceputul intalnirii.

 

Programul de lucru: L-D, 1130-2030.

 

Zona - Bdul. Basarabia

 

 

Va astept cu drag.

 

 

post-98579-0-42321300-1387556657_thumb.jpg

 

 

 

  • Like 15
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell

Salut,

 

Am fost si eu recent la Sorina, de ceva timp pusesem ochii pe ea datorita consitutiei din poze.

 

In locatie e destul de usor de ajuns, e chiar foarte amabila si rabdatoare inca de la telefon. M-a asteptat imbracata foarte sexy, iar funduletul acela iese in evidenta foarte frumos chiar si prin hainute. Ca aspect, e o fata frumoasa la chip si cu un corp pe care eu il gasesc deosebit de atractiv: miniona, carnea tare pe ea, funduletul bombat exact cat trebuie, sanii foarte frumosi, siliconati. Mi-a placut mult si atitudinea foarte prietenoasa, e destul de naturala cand dialogheaza. Locatia arata exemplar de curata si e calduroasa totodata.

 

Dupa ce am lasat banii 150/h din proprie initiativa pe masuta si dupa dusul de rigoare am inceput cu oral neprotejat (igiena mi-a permis) foarte bun, nu chiar deepthroat insa cu un deep destul de bine sustinut, cu atentie sporita zonelor adiacente, asezonat cu priviri inocente si gemete porno, iar imaginea salivei curgandu-se din buzisoarele ei in jos de-a lungul madularului face toti banii. Finalizarea a fost asa cum mi-am dorit, lenta si orala, fata adunand cu stoicism toata incarcatura inainte de a se duce la toaleta pt deversare si spalare. 

 

Numarul doi, ca de obicei il prefer normal, iar aici m-a impresionat chiar si mai mult. Fata e orgasmica rau de tot si te face sa te simiti ca intr-un film porno cu privirile, miscarile deosebite, initiativa si gemetele ei intense si autentice. Imaginea crupei tragandu-i-o pe la spate, impreuna cu gemetele sale, ma faceau sa o penetrez ca un iepuras disperat, felul in care se misca deasupra ma incitau si mai tare, iar stransoarea picioarelor ei puternice in pozitia misionarului in timp ce tipa in urechea mea m-au facut sa-mi dau drumul intr-un stil spasmodic cum de mult nu mai experimentasem.

 

Acum notele... cf regulamentului...

 

Locatie: 10 (usor de ajuns, discretie maxima, curatenie)

Escorta: 10 (e frumoasa, cu un corp de nota 10 pe care i l-am devorat, in special funduletul acela apetisant)

Oral: 9.50 (foarte bun, un deep sustinut foarte apropiat de deepthroat, cu tot ce-i trebuie)

Normal: 10 (ca intr-un film porno)

GFE: 10 (am perceput-o ca fiind calda, intra bine in rol, iar pe langa asta e inteligenta si degajata avand ce sa discut cu ea)

 

Overall nota 9.90 de la mine, ma mir ca nu a ajuns in top pana acum.

 

Ciocane tari si Sarbatori Fericite!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Locatie - zona Bd. Basarabia - apartament curat, frumos aranjat, calduros, baie curata, geluri de dus, prosop mare - nota 9,5
Modalitatea de contact - telefonul din titlu - 0735014751, PM
Descrierea intalnirii - Am vorbit initial pe PM si la telefon. Am stabilit intalnirea si m-am prezentat la ora stabilita. Sorina m-a intampinat intr-o tinuta sexy: o bluzita alba prin care I se intrezareau sanii si sfarcurile, stransa in talie, un lantisor cu diverse pandantive (cred ca asa le zice) care atarna incitant intre sani pe deasupra bluzitei, chilotei negri, ciorapi negri cu banda si tocuri, ce sa mai, o prezenta superba. Roscata, frumoasa, miniona, bine proportionata, niste picioare bine definite si un fundulet belea. Am facut cunostinta, ne-am pupat, i-am oferit un cadou asa ca de sarbatori si m-a poftit in bucatarie, unde am baut, la alegere, apa, coca cola, cafea si am fumat amandoi (eu tot de la ea, imi uitasem tigarile si uite asa am ramas dator) si am vorbit despre diverse lucruri. Apoi am primit un mare prosop si am plecat la dus. Cand am revenit, Sorina ma astepta intinsa in pat si abia atunci am vazut sanii ei siliconati in toata splendoarea lor, i-am verificat un pic, sunt super, ne-am sarutat pe gat si umeri iar apoi Sorina a coborat mai jos si a continuat cu un oral neprotejat lent, umed, DT, gemete, cu atentie la toate zonele, a pus prezervativul si a trecut lady on top, miscari si gemete  incitante, eu facandu-mi de lucru cu sanii aceia minunati pana am terminat in prez. Mi-a scos caciulita, m-a curatat cu servetele umede, apoi am fost pe rand la dus. A urmat numarul doi, tot cu sarutari pe gat, umeri, abdomen, sani, supt sfarcurile acelea excitabile, apoi Sorina a continuat cu oral neprotejat lent, umed, DT, jucat cu ea printre sani, am mangaiat-o pe tot corpul (are o piele foarte fina si frumos mirositoare), pus prezervativul si trecut la misionar, gemete incitante, stimulare cu degetele si terminat in aceasta pozitie. Curatat cu servetele umede, dus si mers la bucatarie unde am continuat ce incepusem la venire: baut, fumat, discutat. Apoi ne-am luat ramas bun, ne-am pupat si am plecat fericit. M-am simtit foarte bine cu Sorina, este tare dulce!
Servicii si note:
Aspect - 10
Sex oral neprotejat - 10
Sex normal protejat - 10

FK - nu dau nota… doar ne-am pupat
Igiena - 10
GFE - 10+
Atitudine - 10+
Timp/Tarifare - 1h/150 lei

Raport pret/calitate - excelent
O recomand cu multa caldura, este o femeie superba, deosebita! Multumesc Sorina, ma bucur ca te-am cunoscut! 
Un An Nou Fericit, plin de realizari si impliniri, si deasemenea multa sanatate va doresc tuturor!

post-42703-0-97986700-1388772112_thumb.jpg

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

 Coach wash (4 ianuarie 2014)

 

 

 Preambul:

 

  “Mi-am amintit de vremurile cand eram mic si ma spalau ai mei, in cada!! De ce ? Veti afla imediat :P"

 

O sa fiu scurt si la obiect:

 

  Fiind o fire spontana (uneori), prefer sa realizez un obiectiv chiar si in secunda doi, daca situatia o permite - ca de exemplu, intalnirea cu Sorina! Cum stateam noi de vorba pe mess, de una, de alta etc., ma batuse gandul sa-i fac vizita chiar ieri spre orele serii. Am stabilit ora de intalnire, m-am dushat, m-am imbracat elegant, m-am inarmat cu o surpriza dulce si am pornit spre zona Bd. Basarabia. Acolo ne-am auzit la un telefon ca sa ma ghideze spre scara blocului, am urcat si m-a intampinat intr-o rochie sexy, cu decolteu (ca in pozele de mai sus). Am facut cunostita, i-am oferit surpriza dulce si dupa ce m-a servit cu un suc natural de portocale, am stat de vorba ca sa ne cunoastem putin mai bine. Ne-am pupacit din cand in cand iar mainile mele au inceput sa-i mangaie sanii, in toata splendoarea lor!! 

 

  A venit momentul "Jos textila" si m-a invitat la un dush de revigorare, pe care oricum as fi vrut sa-l fac. Aici insa, m-am trezit cu o surpriza!  :crazylove In timp ce fixam apa, astfel incat sa nu fie prea fierbinte, Sorina a luat gelul de dush, mi-a dat cu el pe maini, pe abdomen, pe picioare, pe Messi si pe poponeata, iar apoi m-a spalat, ca pe copiii mici  :ellaosau ca pe o masina de Formula 1 care intra la boxe pentru realimentare si schimbarea pneurilor (cel putin asta a fost pozitia in care m-am asezat eu, in cada) ...Zic "Neneeee, o asa nevasta mi-ar trebui si mie, sa se ingrijeasca si ea de mine, asa cum ma ingrijesc si eu de ea". Ostilitatile s-au mutat in pat, dupa ce Sorina, cocotata la mine in brate, a ajuns mai usor la toate intrerupatoarele cu care a stins lumina :P. Am ras de fazele astea, pe rupte, amandoi  =)) s-a vazut ca avem simtul umorului!

In pat am continuat cu saruturi pe gat, pe piept, going down to Messi si spre oute. Cand eram cat pe ce sa termin, Sorina l-a certat pe micut, dand cu el de toti peretii  =)) pardon dand cu el de sani pana a inceput sa se enerveze micul fotbalist din tara tango-ului. Am trecut la normal (evident protejat) unde miscarile mele lente au inceput sa accelereze ca trenul care porneste spre Brasov (deh, mie-mi place sa merg la munte)... deodata simt ca argentinianul nu mai rezista... Get out of here, you fucking tango dancer....si zbushhhh, finalizare abundenta pe corpul si pe sanii Sorinei... Vorba lui Nae Lazarescu (RIP) "Ce-o sa fie, ce-o sa fie/ O sa fie o nebunie"... O nebunie de vreo 40-50 de copii care se alaptau de la resursele cu silicoane  =)) "Fir-ai tu al naibii de Boca Junior, ma contraziceai tu repede cand spuneam ca laptele pasteurizat il gasesti in magazine iar laptele natural il gasesti doar la fetite"

 

  Acestea fiind spuse, am facut inca un dush de revigorare... unde. de data asta, am fost eu cel care si-a spalat partenera (nu de alta, dar a fost un pretext  ca sa ma mai joc cu sanii si sa-i mai sug nitel  :baby2  :crazylove). Am lasat discret si cadoul, am mai stat nitel de vorba, m-am imbracat si am pornit la plimbare prin oras!! Cu Sorina se poate discuta despre orice, are un mod de a gandi foarte placut si nu mi s-a parut dificil sa ne regasim pe aceeasi lungime de unda! Multumesc Sorina!

 

http://fs65.trilulilu.ro/imgs/fnelu10/cos-cu-trandafiri-rosii-1_f2eee2ceda4147.jpg

 

Notele:

 

MODALITATE DE CONTACT: Numarul de telefon din titlul topicului sau PM;

 

LOCATIA: 9 (in zona Bd. Basarabia, apartamentul curat, ordonat, calduros, baia dotata cu geluri de dus si prosoape cam mici pentru mine :P );

 

ASPECT FIZIC: 8,5 (cam 1,63 – 1, 65 inaltime, sanii frumosi siliconati, numai buni de supt, fundulet apetisant, pielea fina si placuta la atingere);

 

IGIENA PERSONALA: 10+  (ireprosabila);

 

PUSYKA: 8,5  (partial epilata, insa curata, labiile mari, numai bune de Bavarian Pussylicker);

 

ORAL: 9 (putine artificii tehnice insa acorda atentia cuvenita zonelor adiacente si outelor, sugandu-le ca pe niste caramele);

 

NORMAL: 8,5 (n-am testat decat o singura pozitie, deoarece am preferat sa finalizez pe corp, nu de alta dar copiii calduti au preferat sa se alapteze de la sanii excitanti ai Sorinei… ca si mine de altfel :lol:  :crazylove);

 

SEX ANAL: nu stiu;

 

GFE SI ATITUDINE: 9 (zambareata, lipicioasa (am avut noroc de clickul reusit), orientata catre placerile clientului, atenta cu el, apreciaza foarte mult bunul simt si igiena exemplara);

 

FK: 8,5 (predominant pupici pe buze);

 

CADOU: 150 lei/ora;

 

CONCLUZII: A fost o experienta reusita, pe care n-o regret! Pentru GFE si atitudine, o recomand cu incredere pe Sorina!

 

 

 

 

 

Cu deosebita stima si respect, antrenorul Joseph!

 

Multa bafta, ciocane tari si intalniri de neuitat alaturi de fete finute!

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna dragii mei,

 

Avand in vedere buna dispozitie si cheful de “viata” ce-l am lately, ma gandeam sa va prezint o oferta. O  “invitatie la joc”...:D

Am observat ca, in general, oamenii cauta un GFE ridicat. Pai sa-l ridicam. Dar sa ridicam si BFE :D

Asadar, in fiecare luna, va exista cineva premiat.

Premiul? Eu...

Ca timp? O noapte...

Servicii? Sex, sex, sex....fara anal

 

Ca si conditii, in primul rand, nu permit obraznicia. Limbaj vulgar? Aaa daa, dar trebuie sa descoperi de unde/cum incepi si cam care ar fi limita pentru ca nu agreez nesimtirea....dar agreez erotismul, agreez pasiuneal si ... jocul de-a seductia!

In rest dragii mei, va las sa ma descoperiti , sa va ridicati BFE si sa ma seduceti...

Este asta o reclama. Poate. Ce caut eu aici? Pai...bani (asta déjà o stie toata lumea).

Dar intre timp, vreau sa ma simt si eu bine. Am voie? Sa nu uitam ca si escortele se mai simt bine...uite(ma) dovada...:D.

 

Nu trebuie sa participe decat cine vrea, sa nu uitam ca sunt escorta, asadar aveti posibilitatea sa ma vizitati, fara ca eu sa stiu cine sunteti, de unde veniti si ..... ce culori aveti! 

 

Cum zicea celebrul Jack Jigsaw: let the play begin....

  • Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Buna dragii mei,

 

Avand in vedere buna dispozitie si cheful de “viata” ce-l am lately, ma gandeam sa va prezint o oferta. O  “invitatie la joc”... :D

Am observat ca, in general, oamenii cauta un GFE ridicat. Pai sa-l ridicam. Dar sa ridicam si BFE :D

Asadar, in fiecare luna, va exista cineva premiat.

Premiul? Eu...

Ca timp? O noapte...

Servicii? Sex, sex, sex....fara anal

 

...........................................

 

Nu trebuie sa participe decat cine vrea, sa nu uitam ca sunt escorta, asadar aveti posibilitatea sa ma vizitati, fara ca eu sa stiu cine sunteti, de unde veniti si ..... ce culori aveti! 

 

Cum zicea celebrul Jack Jigsaw: let the play begin....

Nu e corect... :no2  Cei pe care ii stii cum fac ca sa nu ii mai stii?  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

Sorina, dupa cum observi, pragmatismul e un "defect" al meu. Si pentru ca o idee buna sa nu se transforme intr-o alta poveste cu final lamentabil, te rog sa stabilesti sumar care ar putea fi regulile "jocului" si, bineinteles, cum te gandesti la modalitatea de selectie a premiatului, dat fiind anonimatul vizitatorilor, asigurarea discretiei, bla, bla, bla.

Felicitari (cred) pt ideea-propunere! Joc, joc, dar miza e cat se poate de serioasa! Gresesc?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Imi fac un "top" pe fiecare zi. Notez numarul de telefon al celui ce m-a cucerit in ziua respectiva, daca va exista cineva, nu este obligatoriu ca in fiecare zi cineva sa ma "cucereasca" ... acest aspect, domnilor, nu depinde de mine :D

 

Pe data de 29 ianuarie voi anunta public ultimile 3 cifre din nr-ul de telefon al "alesului",dupa care astept sa ma sune...il invit sa se prezinte si el.

Daca vrea bine, daca nu vrea, iar bine. Este alegerea lui.

Noaptea cu pricina va fi 31 ianuarie 2014!

Sampania o aduce partenerul  :P si frisca :D

 

Nu accept mai mult de 5 clienti pe zi, astept intelegere din partea voastra! Si rabdare! Jocul se incheie de Revelion 2014/2015...

 

Astept si accept si sugestii din partea voastra. In privat,va rog!

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

Eu am constatat ceva foarte ciudat, in ultima vreme! Dupa fiecare recenzie facuta, s-au nascut (intentionat sau nu) cate 1, 2 sau chiar 3 pagini de offtopic. Daca se lasa cu cuceriri si premii, am rugamintea ca dl pisic sa-mi stearga toate recenziile si sa nu mai aduc nicio contributie pe acest site!

 

 

 

 

 

O seara buna! Succes viitorului (sau viitorilor) castigator(i)!

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Joseph...tu deja ai inceput cu stangul dragul meu....rau! Mie-mi plac barbati cu sange-n instalatie care, in clipa in care au ceva de comentat, o spun verde in fata, nu cu ocolisuri si ALUZII...nu cei care isi guverneaza existenta dupa principiul "vulpea daca nu ajunge la struguri...."

 

Deocamdata, ce crezi, surpriza!

 

Esti si tu in topul meu...doar ca pe tine te provoc altfel:

ai ocazia sa mergi cu mine la Amkart (pe banii mei!!!) sa ne intrecem cu carturile. Daca ma invingi, o noapte intreaga ...i am all yours!! Nu ma vrei??? In recenzie spuneai ca te-ai simtit bine??

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...