Sari la conținut

0737125482 Nicol ( Atentie la posibile probleme care pot aparea datorita sexului neprotejat )


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare, avand timp numai pentru un fast fuck dar totusi ceva nou am decis sa apelez la domnisoara http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1693322/sex_total/

 

Intalnirea cu ea s-a petrecut in urma cu doua saptamani
Am cautat-o pe forum si nu am gasit nimic, se pare ca voi fi primul care posteaza despre ea. Isi spune Nicol si locatia ca punct de reper intri dupa Bld. Lapusneanu pe Soveja langa un Rompetrol.. Numarul de telefon 0737125482 tarifele 50 ron finalizarea si 100 ron ora sex total. Foarte amabila la telefon cu o dictie ok ce m-a facut sa urmez drumu spre ea. Mi-a raspuns la usa in modul clasic, bagata dupa usa de zici ca te asteapta sa iti dea un par dupa ceafa (urasc stilul asta). Pozele sunt reale, am sa le postez din anunt, ma gandesc ca o sa expire. De la usa am primit un val de miros de cartofi prajiti, foarte nasol, m-a amuzat cand mi-a zis ca mananca des felul asta de mancare pentru ca, cartofii sunt plini de vitamine si minerale :)) Ii dau 50 ron pentru o finalizare anala si ma duc sa ma improspatez la baie. In fine... se aseaza langa mine si zic sa ii pun cateva intrebari (varsta, nume, genul de prostii pentru a ne acomoda putin), mare greseala discutia transformanduse ciudat. Cred ca are probleme psihice, foarte naspa, incepuse aproape sa planga si imi zice ca tipa cateodata fara motiv si ea crede ca are ceva la cap si la un momendat la fel de brusc ma intreba daca vreau cu sau fara prezervativ. Bulversat ii zic fara si se apuca de un oral binisor facut. Ii zic sa puna prezervativul la care ea -Se poate si fara, am inghetat cand am auzit asta. Am zis pas si m-am setat pe modul si mai fast fuck realizand riscurile la care se supune faptura. Terminat repejor cu ea in pozitia caprita si dus am fost. Note :

           Locatie 5 (mirosul de cartofii prajiti, era intuneric, neprimitor, baie insalubra, toaleta murdara, pe jos nimic, prosoape de neatins, in apartament destul de linistit, mi-a zis ca mai are o colega)

           Fata     6 (aspect sters, obosita, celulita, genul de burta ramasa dupa nastere, dupa cum am scris si mai sus pozele sunt reale, recunosc tatuajul)

 

           GFE     3 (habar nu am ce sa zic, intalnirea a devenit un fiasco cand am inceput sa dialogam, dar prietenoasa, deschisa, am ramas totusi distant de ea tinand cont discutiile ciudate, termenul de gfe nu isi are locul aici)

 

           Anal     7 (teapana, dar scotea sunete chipurile de placere)

 

           Oral     7 (nimic special, mecanic)

 

           Normal  Fara

 

          

 

Aah.. zicea ca vine din Bucuresti si s-a mutat aici cu meseria pentru ca avea prea multi clienti si nu le facea fata, de parca o obliga cineva sa ii bage in casa. Au fost mai multe aspecte ciudate credeti-ma, dar intalnirea cu ea a fost in urma cu vreo 2 saptamani si am mai uitat din bizanteriile ei.

Concluzie: Este amabila, prietenoasa dar... eu nu o recomand!

In prima faza am zis sa nu scriu nimic despre experienta asta, dar poate feresc pe altcineva tentat de un fast fuck sau de suma mica de bani pe care o cere.

  

  Bafta baieti!

post-46237-0-62429000-1371366468_thumb.jpg

post-46237-0-28924400-1371366470_thumb.jpg

post-46237-0-78904200-1371366472_thumb.jpg

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1805527/sex_total/

 

salut confrati de suferinta la pasarici IERI. 15.06.2013.Conform recenziei facute de confratele patrick82 mi-am facut si eu prezenta la domnisoara Nicol.Am sunat facut imediat programare in 10 min eram in zona city mall indrumat foarte bn la telefon treci de semafor inspre delfinariu si faci dreapta visavi de medgaz/rompetrol si mergi vreo 200 m si am dat de o biserica(sunt constantean si nu stiam de prezenta acestuia) si mai departe bloc et va comunica ea.Ajuns in fata apartamentului mi se deschide usa dar nu este fata,era dupa usa deja se inchisese usa numai puteam fugi.Sa prezentat in vestimentatia de scena conform pozelor din link de mai sus,mergem catre locul faptei o camera intunecoasa fara mirosuri ciudate asternuturi vechi apartament mobilat din timpul lui ceasca  la fel baia curata dar de moda veche care nu ma deranjeazza ca nu fac sex cu baia sau camera.Intrebat cat stau i-am spus inainte sa-mi comunice ce ofera deci sex total oral si anal neprotejat,normal protejat timp de o ora 100 ron sau 50 ron 30 min .Am ales o ora dat milionul si dus in alta camera si venit la babardeala eu eram deja dusuit ea si-a adus aminte cand se dezbraca ,a facut dus repede venit si trecut la fapte.Intrebat daca servesc ceva si am refuzat categoric.Mai are o colega nu am vazuto dar se simtea prezenta in alta camera deci discretie.

-primul numar-oral neprotejat bun spre foarte bun,incercat DT si este cuminte face cei spui fara figuri asta imi place la o escorta ca noi platim ,atentie la ooo supte discret,nu se ajuta de mana,continuat cu anal neprotejat la alegeraea mea si finalizat anal 10 min

-al doilea nr-oral neprotejat ,la fel f.b. ,normal protejat nu prea mi-a placut ,anal neprotejat dat cu crema nivea finalizat in gura si inghitit copii la alegerea mea si ei ii place 20 min.

  Fata are un comportament ok , este pro client in ceace face am discutat intre numere si dupa fara sa ma simt grabit sau sa bata cineva la usa.Intradevar vb ciudat de niste chesti dar eu am fost sa fac sex nu chat acolo.

 

-locatie-baie nota 6 moda veche dar curate deci nota 9 nu stiu ce se puncteaza acuma alegeti voi

 

-aspectul fetei-nota 8 mie unul mi-a placut si nu prea,roscata,ochi verzi,1,70,55 kg,are putina burta ,pozele reale.

 

-igiena 9-facut dus doar la primul nr.

 

-prestatie-oral 9 neprotejat

               -normal 8 protejat

               - anal 9 neprotejat

 

-tarif -50ron 30 min si 100 ron 1h 

 

-atitudine 9-pro client.

 

Per total 9.

 

Recomandare:recomand celor care sunt ca mine asa mai fara retineri deci nu ma judecati acuma pentru ca am facut sex anal neprotejat ,asta e parerea mea tratatio ca atare,eu unul o sa mai merg ca m-am simtit bine .

 

Bafta la pasarici.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Salut fac o recenzie din partea unui tovaras, nu e fan internet dar am zis sa postez cam in mare din ce mi-a zis cum s-a desfasurat ca sa aveti ca idee, vazand anuntul cu anal neprotejat si stiind ca lui ii place totul mai fara condom i-am zis uite asa asa si daca e interesat a zis ca sigur ca da si la pretul asta ca vrea sigur i-am dat nr de telefon sa o sune sa ii zica de unde are nr si ca ar vrea sa ii faca o vizita. A sunat-o cica i-a raspuns o voce draguta i-a dat indicatiile ajuns el acolo da cu ochii de cealalata colega care hmm hmm nu prea i-a placut insa respectiva cu analul neprotejat e draguta, a vrut sa il serveasca cu ceva dar a refuzat, i-a spus ce presteaza si cat timp vrea sa stea, a ales o fin adica 50 ron, a inceput fata cu un oral bun neprotejat cu DT si direct anal neprotejat, omu ca tot romanul, stai capra si lasa-ma sa baxez :)) ( bine el cum mi-a povestit am ras cu lacrimi ) fata curata nici un miros dubios, cica a cam chinuit o cam tipa dar de placere si in final a intrebat-o daca poate sa finalizez anal a zis ca da si asta a si facut omul....si-a facut treaba imbracat plecat... a zis ca o sa revina cu siguranta la ea ca se merita total + la banii astia. L-am intrebat de note ce i-ar da a zis ca la ANAL nu a schitat nimic chiar l-a intrebat " cum vrei sa stau ce vrei sa fac sa -mi zici ca fac" i-a dat un 10 la oral care a fost putin de incalzire doar ca sa il ridice pe mititel un 9 curatenie in camera 8 igiena partenerei 10. Va rog nu ma punctati nu am fost eu ci tovarasul, repet, nu stie ce este aia internet omul barem site ul asta si l-am tras de limba ce si cum ca sa pot posta cum s-au desfasurat lucrurile, deci in mare parte se merita. urmatorul o sa fiu eu la colega Nicol. Cheers

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

dupa ce am citit pe aici am fost si eu astazi la aceasta nicol,intradevar cand am sunat-o mi-a explicat cu o voce amabila cum sa ajung la ce nr, la ce etaj si la ce usa sa sun...bunn,ajuns in casa ajuns la locul cu pricina,ciocan si vad ca se deschide usa...dar nimeni ...zic wtf poate nimeresc la vre-o mamaie :))...cand dupa usa era gagica imbracata intr-o pereche de chilotei negri si un maieu gen plasa.imi face semn, intru ma conduce spre camera si ma intreaba ce vreau.am ales o finalizare, sa vad cum e sa nu ma arunc inainte la o ora.i-am dat cascavalu si m-am facut lejer de hainute.A inceput gagica cu un oral neprotejat cu putin ajutor de manuta dupa care s-a urcat pe mine.dupa ceva timp o iau o pun pe spate si imi zice..."Asa,asa, imi plac barbatii care iau atitudine si stiu ce vor".sincer sa fiu m-a cam bufnit rasu dar asta e...am zis ca o fi de la caldura:)).am continuat cu un anal protejat care a fost chiar placut si aici cand sa imi dau drumu m-a fentat ca eu i-am zis in gurita ,dar nu am mai apucat si am umplut-o pe fata de iaurt:)).intr-un final a fost binisor si la banii astia ce mai vrei.

locatie-7 (destul de curat in camera,baia cam naspa)

fata -7 (cu burtica si sani atarnati )

igiena - 8 

la prestatie - oral -  7

                   -normal - 8 (se misca bine si chiar cred ca simtea ceva)

                    - anal - 6 (a stat bat si nu prea ii convenea ca o cam durea)

ca si recomandare pt sex total la clasa low cost se merita.Dar cred ca e putin cu mansarda ca dupa am stat la o tigare si a inceput sa imi povesteasca de ea si la sfarsit sa imi zica de spirite...asa ca am cautat usa si i-am dat cu praf:))

 asa ca dragi cocosei...spor la fuck

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare din nou.Asa cum am promis astazi 18.06.2013 i-am mai facut o vizita domnisoarei NICOL.Cum am iesit de la servici am sunat si mi-am facut o programare ,la fel m-am prezentat in 15 min de la primul apel in fata usi.Acuma se deschide usa si in fata mea a aparut o fata dolofana pe nume Alina facut cunostinta,ca si aspect inalta si grasa nu pe placul meu si o intreb de colega Nicol,era cu un client la care ii spun ca o astept pe ea am fost in alta camera acolo un tv pe utv si fata butona la tel intrebat ceva de baut ,eu am refuzato politicos.Asteptat vreo 10 min sa termine Nicol cu clientul dinaintea mea .In fine pleaca clientul revine in camera unde eram eu ma recunoscut la care am mers in camera de ostilitati.Dezbracat cu dus facut la munca ea sa dezbract si sa dusuit repede si a venit langa mine.I-am spus ca v reau o ora dar sa fac ce vreau eu si ea razand ironic ce o sa ma omori acuma raspunzand .Si ne-am apucat de treaba:

-primul nr-oral neprotejat am avut si ceva fantezi am fututo direct in gura,am puso la marginea patului cu capul aplecat si i-am bagato pana ce se ineca dar fara sa comenteze pompat 5 min finalizat in gura cu inghitire.Sters cu servetele umede si spalat discret la chiuveta nu am vrut sa fac dus intre nr.

-al doilea numar-oral neprotejat,la fel ca primul incercat anal neprotejat ceva 10 min cum am vrut eu ea fara figuri stand si finalizt oral cu inghitire.

Per total am stat undeva la 40-45 min.Apropo vb de niste chesti spirituale are o combina pe masa era dat pe trinitas cred ca canta un popa acolo cica ea mediteaza la ceace face ,nici nu ma i nteresa eu vroiam sa-mi pun in aplicatie fanteziile atat.Eu cred ca este prea moale sau naiva de ne permite sa facem ce vrem noi de nebuna nu este zic eu acuma.,este si draguta .

 

prestatie -nota 9

 

locatie 8

 

igiena 10

 

aspect -9

 

tarif 50/100 sex total pret /servicii foarte bun

 

 per total nota 9

 

recomandare RECOMAND Fata asta este de TOP ESCORTE la pret calitate,si la cate mi-a permis pentru un oras ca si constanta dar ea habar nu are de acest forum sau ca se discuta de ea pe undeva.Daca am gresit cu ceva asta este adevarul toate ESCORTELE le vreau la pretul asta si serviciile astea daca se poate.

 

scz am uitat mi-a mai dat un nr de tel:0737124055

http://www.e-cta.ro/vad_anunt.php?id=189935&poza=AN_6_189935_DSCF6562.JPG&idd=

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna baieti.Eu sunt Nycol si va scriu personal.Nu sunt nebuna,daca asta a fost ideea la unii dintre voi.Sunt doar o persoana mai mult credincioasa,chiar daca fac ceea ce fac.Nu vreau sa contrazic pe nimeni ,dar nu cred ca a existat cineva care sa ma intrebe ce varsta am si eu sa incep sa plang...Nu vad logica,dar nu conteaza...In fine,ideea este ca sunt reala si oricum eu stiam de site,doar ca nu postase nimeni in timpul in care eu m-am uitat.Ce pot sa va mai spun?Va astept la mine pentru serviciile mele,nu pt ce mananc eu sau pt ce ascult eu la radio.Multumesc mult si scuze daca am suparat pe cineva.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare! Nu vreau sa stric ziua la nimeni dar ,,anal neprotejat"...?!!!  Nu va e teama ca luati niscai boli de care nu va mai faceti bine? Merita ?!!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Salutare! Nu vreau sa stric ziua la nimeni dar ,,anal neprotejat"...?!!!  Nu va e teama ca luati niscai boli de care nu va mai faceti bine? Merita ?!!!

Salutare!! nu ne deranjezi :) fiecare cu nebuniile lui :) nu cred ca este nevoie sa aflam din zi in zi ce boli putem lua, fiecare din noi stie lucrul asta si daca continua treaba asta, continua pe propria raspundere. Maine poate sa iti tuseasca cineva in fata si sa iei TBC, oare cum ai putea sa te protejezi?  :laugh2 glumesc, evident.

 

Nu vreau sa fiu ironic si nu vreau sa ne certam dar...fiecare isi vede de fanteziile lui.

 

In alta ordine de idei, te asteptam si cu recenzii nu doar sa ne scoti ochii  :laugh2

 

PS: bine ai venit printre noi, chiar daca cu intarziere :) (data inscrierii/data primei postari :) )

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ai dreptate Talibane  :clapp ,, fiecare isi vede de fanteziile lui''  si se risca pe propia piele. Unora dintre noi asa ne place. Si sunt ceva escorte in Constanta care o fac si fara nu numai oralul,  ci si normal  +  anal, doar ca nu afli asta la prima intalnire decat in foarte putine cazuri. Unele dintre ele poate pot fii chiar incadrate la sectiunea Top Escorte, dar nu le-ai descoperit voi .......... inca.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Ai dreptate Talibane  :clapp ,, fiecare isi vede de fanteziile lui''  si se risca pe propia piele. Unora dintre noi asa ne place. Si sunt ceva escorte in Constanta care o fac si fara nu numai oralul,  ci si normal  +  anal, doar ca nu afli asta la prima intalnire decat in foarte putine cazuri. Unele dintre ele poate pot fii chiar incadrate la sectiunea Top Escorte, dar nu le-ai descoperit voi .......... inca.

Pai daca nu le-am descoperit noi, poate ne mai ajuti tu cu cate o recenzie :)

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

         Buna Nycol, nu ai suparat pe nimeni, s-a intamplat sa fie putin ciudata intalnirea noastra. Poate a fost vina amandurora, cand doua persoane se intalnesc prima oara pot iesi tot felul de situatii ciudate (cateodata). EU am si scris ca esti o fata amabila, prietenoasa s.a.m.d... Imi cer scuze pentru interventia mea dar simteam nevoia sa spun ca Nycol chiar este o fata ok (urmatoare intalnirea poate fi la celalalt pol) si pana la urma cum a zis si fratele Londra72 serviciile tale conteaza. Ai intrat pe forum, inseamna ca te intereseaza parerile noastre si asta este foarte bine pentru ca iti vei imbunatatii serviciile. Nu foarte multe  escorte din C-ta sunt active pe forum din ce am observat. V.a.v de folosirea prezervativului... bineinteles ca este problema fiecaruia, nici nu ar trebuie sa aducem in discutie asta.

          Bafta lume!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Salutari !

 

Astazi am fost si eu la domnisoara Nicoleta, vazand recenziile bune si pretul ok am zis sa vad ce si cum. Sunat cu 30 min sa intreb daca e libera si ca in scurt timp ajung si eu la ea, indrumat prima oara sa ajung la City dupa... va explica ea cum sa ajungeti. Ajuns, deschis... draguta fata mergem spre dormitor curat si el aerisit geamul deschis, frumos, am rugat-o daca se poate sa ma serveasca cu un pahar cu apa ca muream de cald, foarte prompta...intreb de pret ce si cat, care il stiti deja eu venisem fresh de acasa deci nu era nevoie de dus in cazul meu ea cred ca era pregatita ca nu s-a dus nu am avut nici un fel de problema curata frumos, epilata tot tacamul oralul aici cam...frana de mana am zis ca asa face ea la inceput adica ia doar capshoru in gura dar am incercat sa o fortez mai un DT ceva dar nimic nu poate... asta e, ceva atentie la oo niste limbute, oralul in mare parte nu a fost cine stie ce adica slabut dar pe mine unu m-a satisfacut, cer prez on, dat de ea si hai deasupra cu ea hmm stramta asa si asa se misca ghini di tat dar daca o infigi mai mult in ea incepe sa tipe, culmea am zis ca nu finalizez repede deoarece aseara am fost la o alta domnisoara dar se pare ca m-a ajuns varsta nu mai sunt ala care rezistam 40-50 min la o fin, acuma daca stii cum sa ma faci in 15 min sunt gata.. fuck :( dupa deasupra un doggy la normal si vazand anusu ala asa frumos si curat si primitor zic sa fac inspectia cu un deget, curat si bun, las pasarica si trec la anal, moarte curata, stramta de am finalizat imediat, terminat m-am dus la dus pt igiena sa-l spal pe vasilica baia e curata e putin demodata dar vroiam doar un prosop curat si apa calda ceea ce am si avut, dupa dus am zis ca mai stau o fnalizare ca mi-a placut, stiind ca am fost si aseara si am terminat si cartusul acum am zis ca imi e de ajuns dar daca am vazut ca secundul e in picioare am zis sa mai bag o fisa.. platit inca 50 si hai din nou...un oral tot ca la inceput facut timid si daca vad ca nu merge hai cu prez si direeeect la anal, moartea mea, putin din picioare , ba in pat, ba iara in picioare pana am simtit ca explodez zic stai asa dau prez jos si ce sa fac ba COF ori CIM, lasa cim'u atunci....m-am golit tot la ea in gurita si spre surprinderea mea fara sa ii zic nimic a inghitit tot :| cum bei un tequila shot asa a facut si ea. nice...iara dusul de reimprospatare si parca mai duceam inca o tura, sa stau sa nu mai stau dar am zis pas.. ce e mult strica, imbracat si plecat. Note

 

Oral 8 ( pt cim si swallow, daca nu erau astea avea nota 6 )

Normal 7

Anal 9

Igiena 10

Aspect 8 ( nu stiu de ce a a zis tovarasul patrick ca are burta, taieturi de nastere, celulita, eu unu nu am observat nici una din cele trei aspecte mentionate de el , sanii ii are ok putin de tot lasati dar buni de zdruncinat)

Baie 9

Ticket 100 ron 1h 2 finalizari , oral+normal+anal ( mai mult anal in cazul meu :D )

 

Per total are nota 8,5, oralul nu cam ... cum e el dar la celelalte e ok, recomand, pret bun prestatie buna ! Cheers

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna ,,iubitii mei,,pentru ca asa obisnuiesc eu sa va numesc.Va multumesc pentru recenziile facute si ma bucur ca pentru majoritatea dintre voi sunt o excorta ok din toate punctele de vedere...Prin urmare voi mai sta o perioada de timp prin Constanta,deci ma gasiti la acelasi nr de tel si la aceeasi adresa.Va sarut si multumesc pt recenzii inca o data,inclusiv la cei care nu le sunt pe plac.Va astept cu mare drag

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Salutare! Nu vreau sa stric ziua la nimeni dar ,,anal neprotejat"...?!!!  Nu va e teama ca luati niscai boli de care nu va mai faceti bine? Merita ?!!!

Eu m-am cam saturat de cei care apar din cand in cand si vind cate o vorba de parca acum ne-am nascut,cum spun mai toti fiecare decide ce doreste legat de viata lor,fantezii,fetishuri,dominari,ce mai,eu vin sa va spun sa nu mergeti la fast-food ca deveniti balene,sau sa nu fumati ca face rau,sau sa nu te uiti la stiri ca strica mintea de atatea minciuni,si multe altele,eu unul daca doresc sa fac aia sau ailalta o fac si gata,ca altora nu li se pare normal,este altceva,nici mie nu mi se par multe lucruri normale la altii,dar nu am nimic cu ei,fiecare om are alte perspective.

Eu m-am inscris aici sa mai scap de minciunile politicienilor,de prostiile care le aud toata ziua prin oras pe la oameni,de ordinele sefilor si cum sa fac aia si ailalta,

Nu sunt aici sa imi amintesc de viata stresata de zi cu zi si ce avem voie si ce nu sa facem.

Fiecare cu vietile lor oameni buni.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

am ajuns pe acest forum ghidat de alt site acum cateva zile cautand ceva nou,asa ca iata primul post:Am sunat si eu ieri la d-ra nicol vazand ''laudele'' de p-aici si o voce calduroasa[parca eram la linia erotica] iti spune sa ajungi la city si te indruma dupa.ajung la usa si deschide o fata draguta care iti da senzatia prin dialog ca vati cunoaste de ani de zile.....merg spre dormitor ea fiind intr-un maieu din plasa [hot] prin care se vede un fundulet ferm si obraznic. incepe printr-un oral si continuam cu normal [eu deasupra] si se intampla o chestiune ciudata....mam las purtat de gemete si caldura si o sarut[wtf :slap2 zici ca eram cu iubita],ii spun ca vreau si anal se introarce frumos si incepem....fundulet ferm si stramt....a mers brici....motiv pt care finalizez in 25min.[in mod obisnuit imi ia 40-45min de-aia platesc mereu 1h dinainte]cer CIM dar nu mai apuc ca expodeaza gogu prea repede cand il scot.....terminam cu un masaj si asa plec si fericit si relaxat.oricum frumoasa experienta.note:

Oral 8

Normal 8

Anal 9

Igiena 10

Aspect 8 [placut]

Baie 9

Ticket 100 ron 1h

Fk 9[in 7 ani cu peste 20 escote nu am incercat fk,fiind chiar contra]

sigur revenire si recomandare....nu e lux dar e curat.....

  • Like 11
Link spre comentariu

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare confratii de dat la buci.Ieri 30.06.2013 cu chef de babardeala si timpul care a fost si este si in prezent am sunat din nou si facut programare imediat la fata asta Nicol ca imi place tare mult de ea la ce,cum si la cat presteaza.Ajuns la usa imi deschide ea ,cred ca colega nu era nu se auzea nimica din cealalta camera.I-am dat milionul pentru o ora de sex totatl si sa dus in cealalta camera sa-i lase.Facut ea dus ,eu eram de acasa deja ud si de la ploaia de ieri putin.Incepem sexul

-Primul nr.-sex oral neprotejat,umed inceraca DT am fortato putin se ineaca,fara talente am finalizat oral ca nu mai rezistam circa 5 min.Ma sters cu servetele umede ea a inchitit tot si am stat la taclale putin si iarasi.

-al doilea numar -sex oral neprotejat putin mai provocator cu atentie la ooo,anilingus dar nu-i place .pus prezervativ normal schimbat cateva pozitii ,am trecut si pe la anal ca imi facea cu ochiul finalizat oral la fel cu inghitire.Am mai stat putin de vb trecuse 30 mi si eu eram gata cu doua finalizari ea nu ma grabit deloc,la cere un masaj bunicel  imbracat si plecat cum am venit ud de la ploaie.

 

prestatie-9 oral neprotejat

              -9 normal protejat

              -9 anal protejat(face si neprotejat a fost alegerea mea aseara)

              -8 masaj de incurajare.

tarif 100 ron/h sex total -10 :iagree

 

locatie 8 baie nu am fost

 

program lucru- non stop

 

atitudine-10 ca nu ma trimis acasa dupa 30 min

 

igiena 10

 

per total nota 9

 

recomandare -recomand fata draguta,la fel de amabila si ce mai vrei la bani astia,prestatie este chiar bine bine pentru constanta ca nu as da mai mult de atat la escorte .Nu stiu cat mai ramane in cta ca nu am intrebat dar cat mai sta numai la ea ma duc. :bow2

 

Bafta la pasarici

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...