Sari la conținut

salon masaj QQQ in sanmartin 0735160912


Postări Recomandate

  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Cred ca made4you aspira la titlul de "Trolul lunii"; la inceput nu l-am bagat in seama, dar cu timpul a devenit din ce in ce mai iritant; c-o sa urmez sfatul lui maxxx80. :)

Link spre comentariu
Vizitator andrey16
Reputație: 0

normal , doar nu sunt statui:)

intrebam. am intalnit fete la masaj care nu te lasau sa le atingi. altele care te lasau,doar in locul intim nu.

daca zici ca e asa,cat de curand voi face o vizita.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Vazand anuntul de aici am vrut si eu sa incerc acest nou salon.

Dupa ce am sunat saptamanile trecute de 4-5 ori si nu a raspuns nimeni la telefon am crezut ca e teapa.

Alaltaieri incerc dinou si imi raspunde o domnita la care si fac o programare.

Ajuns la locatie ghidat telefonic mi se explica ca de fapt salonul functioneaza doar de 3 zile si anterior a aparut doar anuntul dar de fapt nu era functional.

Se pare ca nu s-au laudat degeaba, pentru ca salonul in interior arata bine si se vede ca s-a investit ceva bani pentru a-l face sa arate a salon.

Desi am primit confirmare ca sunt doua fete am gasit doar una, dar care nu arata rau, ba chiar mi-a placut fiind sociabila, vorbareata, simpatica si zambitoare.

Tarifele sunt cele aratate mai sus. Eu am optat pentru 1 ora la 150 ron, oricum cu doua nu aveam de unde ca fata era singura.

Camerele mici dar suficiente si echipate cu oglinzile specifice saloanelor.

Baia mica dar curata(nici nu a avut timp sa se murdareasca de 3 zile) si dotata cu gel de dus si sampon.

Masajul placut cu ulei de calitate, iar fata tine cont de indicatiile si placerea ta, ne avand un repertoriu prestabilit, mecanic si de la care nu se abate deloc cum am patit la salonul din Cartierul Europa.

Am incercat sa obtin servicii extra dar am fost refuzat politicos deloc obraznic. Oricum nu ma asteptam sa accepte, dar eu am incercat pentru orice eventualitate.

Finalizarea a venit usor fara sa ma fortez, fata accepta sa fie atinsa in limitele bunului simt si cred ca face acesta meserie cu placere.

Din pacate nu m-am uitat la ceas si la un moment dat am fost invitat la dus deasemenea politicos. Abia dupa ce am iesit am descoperit ca am fost pacalit un pic la timp si am stat in salon intrare-iesire doar 40 minute, ceea ce inseamna ca masajul a fost undeva la 30 minute, bila neagra. 

Puncte tari:- Salon nou echipat corespunzator, curat

- Locatie retrasa, deocamdata nu prea are vecini.

- Fata pe care am vizitat-o eu amabila, placuta.

- Am fost servit cu suc rece si foloseste ulei de masaj de calitate.

Puncte slabe: - Este situat afara din oras departe, greu accesibil fara masina.

- Avea o singura fata si nu sunt convins ca deocamdata e singura angajata

- Nu prea ai unde sa lasi masina sa nu dai de banuit, nu ai nici o scuza plauzibila pentru prezenta in zona in eventualitatea intalnirii cu o cunostinta.

Note

Locatie 9

Fata aspect 9 draguta dar nu fotomodel.

Masaj erotic 9 placut dar am primit si masaj mai bun.

Masaj de relaxare 8 nu este punctul lor forte dar nu asta am cautat in mod deosebit

Atitudine 8 un punct in minus pentru scurtarea timpului.

Concluzie recomand, daca ar avea mai multe fete ar putea deveni un salon bun. Voi reveni sa verific.

 

Sanatate si virtute.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

multumim pt notele mari oferite , de astazi sunt 3 fete tt disponibile .. cred ca nu ai vazut restu salonului la celalalt etaj , cu camere mai mari si baie mult mai ok , te asteptam sa revi .. pentru locatie e cat de discreta se poate , vecini nu sunt pt ca mi apartin toate apartamentele din jur .. ciao 

Link spre comentariu

Am fost si eu in sfarsit. Am vrut sa ma duc la Damarys, dar nu mai lucreazaza pe W.Shakespeare (daca stie cineva, unde presteaza, please.... :bow )

Deci, am mers la Sexy Queens din Sanmartin.

Putin greu de gasit, dar am reusit.

Ambient placut, poate prea multa lumina,

trei fete dragute inauntru, una blonda, mai inalta "sefa", una bruneta, si una nou, feeling de ******, cu numele de Dia, pe care am ales-o.

 

Dupa un dus, am primit un masaj de relaxare de nota 8,

un masaj erotic de nota 9, si un feeling de girlfriend de nota 1o*.

 

Puncte minus, de rezolvat pentru GionyGio:

-robinetul de la dus, ori apa rece, ori calda, n-am reusit sa fixez intr-o pozitie buna,

si nu este si toaleta acolo,

-poate ca uleiul e profesional, dar prea gros. Johnson  n Johnson imi place mai mult :boob 

 

O sa mai revin si recomand, cel putin pe ea. Happy finish sa fie cu voi!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut delamunte. Eu unul fiind fan al masajului erotic sunt interesat de o recenzie mult mai bine facuta si probabil si alti useri care citesc aceasta categorie la fel. Detalii despre fata, tehnica, cat a durat, daca ati vorbit chesti din astea. Daca refaci recenzia sa fie completa nu doar note ai un + de la mine.

Link spre comentariu
  • Oras:bihor
  • Oras:bihor

Fiind un fan al masajului erotic am vizitat salonul SQ , sunat programat in juma de ora prezent in locatie care este una placuta si pusa la punct la parter locul de primire cu free bar pentru clienti unde esti servit cu ce doresti din stocul disponibil la momentul vizitei erau 3 fete am ales-o pe cea blonda foarte amabila vorbareata decartat contravaloarea serviciului ales si directia sus in camera in care era un pat si o lumina difuza de la,lumanari,oglinda pe perete,muzica ambientala deci cam tot ce trebuie pt a creea o atmosfera placuta.Primit papuci  de unica folosinta prosop curat imbaiat si revenit in camera.Despre masaj  inceput cu un masaj normal cu ulei din cap pana-n picioare urmat de body masaj f bun dupa care a urmat lupta cu soldatelul care a fost lucrat cu mana,sanii corpul aici am schimbat cateva pozitii dupa cum vroiam si nu au fost nici un fel de comentarii chiar am putut mangaia niste sani frumosi si niste fese bombate deci mi sa permis atingeri in limitele bunului simt inainte de eruptia vulcanului am fost intrebat unde doresc sa finalizez,am ales binenteles sanii......am mai stat cateva minute intinsii dupa care dusat impreuna si go home...

    locatia foarte ok usor de gasit 9 din cauza distantei fata de oras

    masaj 9 un pic de perfectionare si dam 10

    halatul 150 ron pret ca si peste tot prin saloane

Per ansamblu ca si o concluzie o experienta placuta merita incercat macar o data.eu sigur voi mai reveni.

Ca o sugestie pt proprietari incercati sa inrtoduceti ceva promotii fiindca veti avea doar de castigat...

salutare si masaje cat mai bune.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

delamunte  , a m rugat fetele ca data viitoare sa te duca in cealalta baie unde avem si toaleta :) sunt 3 bai la noi in salon .. cat despre promotii Likeus avem doar una , daca vi de 4 x intr o luna a cincea e gratis .. cum vedeti avem un salon decent , si tinem sa oferim calitate si nu cantitate .. va multumim pt ca a-ti trecut pe la salon si va mai asteptam !!

Link spre comentariu

Salut, fratii mei! M-am simtit prea singur, si am vizitat /din nou/ acest salon, fiind mai la capatul lumii si mai putin aglomerat..

Si am gasit acolo o bruneta, cu numele Raluca,

draguta, inalta, frumoasa, sexi, topmodel, ce sa mai zic :) cred ca sunt indragostit :P

 

Locatie: ok, defapt usor de gasit daca cunosti zona, sau daca ai mai fost, chiar inainte de Sanmartin la stanga, sir de case noi

Fata: tot nota 10 cu stelute, frumoasa A-Z, machiaj doar cat trebuie, mai natural, mai beauty, imi place asa

Ambient: placut, muzica faina incet, ceva miros placut, lumini, totul sensual

Masajul: nu am cerut,

Masaj erotic: am primit un masaj mai mult de dragoste, decat de sex, cu mangaieri, atangeri, girlfriend experience, ceva foarte bun, a uitat in ochii mei, aaa, sunt indragostit

Igienie:10

Totul a costat: 120 RON

 

Sigur ca mai revin :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut, fratii mei! M-am simtit prea singur, si am vizitat /din nou/ acest salon, fiind mai la capatul lumii si mai putin aglomerat..

Si am gasit acolo o bruneta, cu numele Raluca,

draguta, inalta, frumoasa, sexi, topmodel, ce sa mai zic :) cred ca sunt indragostit :P

Multumesc! Stii undeva Damarys a plecat?

Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Intr-una din serile saptamanii trecute, dupa o ieseala la o bere am avut chef de un masaj asa ca mi-am zis sa incerc "serviciile" unui salon relativ nou, mai ales ca n-am fost pe acolo ci doar am citit recenzii destul de bune. Am sunat si am primit informatia ca e disponibila doar o singura domnisoara asa ca am vrut sa renunt, dar "vocea" m-a anuntat ca daca revin c-un telefon in jumatate de ora s-ar putea ca sa gasesc disponibile vreo 3. M-am urcat in masina si m-am indreptat spre un fast food, mi-am luat ceva de mancat si apoi m-am indreptat spre locatia salonului. Ajuns, oarecum, in zona am mai fumat o tigara - doua si am resunat. Fata avuse dreptate; acum imi confirma ca sunt disponibile 3 fete asa ca am zis ca ajung in 5 minute. Au zis sa le las macar 10 minute sa se pregateasca ca-mi promit ca nu vor lua pe nimeni inaintea mea si voi putea sa aleg; am facut lucrul acesta si nu-mi pare rau.

 

Am ajuns, am sunat si intr-o clipa mi s-a deschis "Usa Placerilor" de catre o fata blonda si frumoasa care m-a vrajit din prima clipa. De curiozitate, am vrut sa le vad si pe celelalte asa ca am acceptat invitatia de a lua loc pe canapea, am servit un suc si am socializat timp de vreo 10 minute. Ce mi-a placut mult a fost atitudinea fetelor; n-au dat nici o clipa impresia ca s-ar grabi si asta ajuta la destinderea atmosferei si crearea unui climat favorabil intalnirilor de gen. Printre altele am discutat si despre preturi asa ca mi-am ales o ora de masaj c-o fata nud la 150 de lei. Am achitat, am mai fumat o tigara si...

Evident ca am ales-o pe blonda de la intrare si odata ajuns in camera am primit un prosop curat si-o pereche de papuci de unica folosinta si-am fost indrumat catre baia de pe hol. Acolo totul era curat, intr-o lumina difuza avand o cabina mare de dus si vreo 4 tipuri de geluri de dus; un mic inconvenient a fost faptul ca toate aveau un parfum dulce, in astfel de cazuri e de preferat sa fie ori fara miros, ori  sa fie barbatesc.

 

Ajuns din nou in camera, lumanarile erau deja aprinse, fata s-a ridicat de pe marginea patului, s-a aplecat sa porneasca muzica si mai apoi s-a apropriat de mine. Cu o mana ma mangaia pe spate si cu cealalta mi-a “furat” prosopul rugandu-ma sa ma intind pe burta; am facut acest lucru dupa ce am lasat-o fara chilotei si sutien. Masajul a inceput foarte bine cu gambele, apoi a urcat spre pulpe, fese, spate si din cand in cand isi trecea mana si pe la oute (bineinteles acest lucru imi placea). La un moment dat si-a dat cu ulei, din belsug, pe sani, pe abdomen si pe spatele meu – a inceput sa ma mangaie, sa alunece pe spate cu sanii ei ca 2 pere parguite. Cand a observat ca incepeam sa ma simt bine s-a oprit dintr-o data si mi-a “ordonat” sa ma intorc pe spate pentru a se putea ocupa si de Motanel. Ei dupa ce m-am intors, nu va mai povestesc ce nebunie a fost. In doi timpi si trei miscari Motanelul era plin de ulei si-n pozitie de drepti si s-a ascuns intre sanii ei. La un moment dat s-a intors cu spatele la mine si-a inceput sa se minte ca-ntr-un lady on top si asa bine era incat am crezut pentru moment ca e inauntru si-am intrebat-o daca mi-a pus caciulita sau nu. A inceput sa rada si s-a ridicat atat cat sa vad ca de fapt nu faceam sex ci doar ma masa si mai apoi s-a lasat intr-un 69, moment in care am inceput s-o mangai si s-o sarut. Am vrut sa-mi folosesc si limba, dar in momentul in care a simtit-o s-a oprit si mi-a spus ca, din pacate, n-am voie si ca e mai bine pentru amandoi sa respectam “regulile jocului”. Nu am vrut sa fiu nesimtit asa ca le-am respectat, dar de sarutat tot n-a scapat, ba mai mult, dupa ce s-a intors cu fata la mine, i-am luat la “control” sanii si sfarcurile care erau deja intarite. Dupa ceva vreme am simtit ca e timpul sa ma termin asa ca am rugat-o sa-mi “ascunda” Motanelul intre sani, lucru pe care l-a facut si am terminat glorios pe sanii ei. Ce mi-a placut a fost ca nu s-a oprit dintr-o data ci m-a strors pana la ultima picatura, ba chiar dupa ce terminasem a mai stat vreo 2-3 minute mangaindu-ma si, mai apoi s-a ridicat a luat servetelele, doar dupa ce m-a curatat pe mine s-a curatat pe ea. Pe urma am rugat-o sa vina s-o tin in brate, lucru pe care l-a si facut; am stat asa imbratisati si-am povestit despre una, despre alta si mi s-a parut o fata inteligenta si cu care ai ce vorbi. M-a intrebat daca mai vreau sa ma termin inca o data, dar fiind obosit stiam ca va avea mult de lucru am zis ca in timpul ramas sa-mi faca un masaj de relaxare la spate. M-a intors pe burta, s-a asezat pe fundul meu, a turnat ulei si-a inceput un masaj asa de bun incat i-am spus c-o iau acasa; a ras si mi-a spus ca, din pacate pentru mine, e luata. Dupa vreo 10 minute de relaxare totala s-a terminat si muzica asa ca m-a trimis la baie – si, acolo, am dat din nou peste gelurile de dus dulci. Asta e, am eu o pasarica – nu-mi plac mai ales ca poti avea probleme acasa din cauza asta. In seara respectiva n-a fost cazul pentru ca dupa am mai mers in oras si-am mai stat in fum de tigara vreo 2-3 ore.

Sa nu uit... la plecare am mai stat sa socializez cu fetele inca vreo 5 minute, pana am fumat o tigara si-am baut un pahar cu apa plata.

 

Ca o concluzie, experienta traita la acest salon a fost una excelenta si-l recomand cu incredere tuturor celor care vor sa se destinda dupa o zi/saptamana de munca – asta daca nu vor si sex.

 

Note:

Locatie + Ambient: 9,5 – 0,5 scazut din lipsa dus gel barbatesc si lipsa locuri de parcare

Fata: 9,90 – pentru mine, perfecta (mai bine zis aproape, pentru ca perfectiunea nu exista)

Igiena: 10 – nimic de comentat

Masaj: 9,5 – 0,5 scazut din cauza “regulii” fara limba

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...