Sari la conținut

Laura 0755302238 , ID: pigment_inociv


Postări Recomandate

  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Va salut cu respect!

Ieri, am reusit sa ma intelnesc cu Laura, domnisoara despre care s-a discutat aici. Am luat legatura cu ea pe mess, apoi am sunat-o si a ramas sa ne vedem la ora 12:00. Mi-a explicat motivul pentru care nu s-a putut intalni cu mine (vezi postarea nr. 4 din topic-ul acesta, un motiv personal si indiscutabil. Nu are locatie deocamdata, asa ca ne-am intalnit la o pensiune. Laura este o fata dulce de tot, este silueta, sanii marisori, ochi albastri , par saten lung si intins, are o figura angelica, gen "college girl" sau "school girl". Este isteata si cu simtul umorului si pot sa va spun cu mana pe inima ca intrevederea cu ea nu a fost doar sex, a fost si quality time. Tarifele comunicate de d-ra: 100 lei oral (1 finalizare), 150 lei normal (1 finalizare), 200 lei ora (o+n). Nu face anal. Deoarece eram in criza de timp al optat pentru un normal. Dupa dusurile de rigoare, i-am admirat corpul, singurele asa zise defecte sunt cateva vergeturi pe sani si o mica operatie de cezariana (mi-a marturisit ca are un copil), in rest este perfecta. Am examinat-o atent, mirosea asa de bine, iar cu o mana am inceput sa ma joc cu pizda ei in timp ce o sarutam. (accepta sarut). Ei fratilor, are fata asta o pasarica mica, roz, perfect epilata si extrem de curata. Si mirosea foarte frumos. A inceput sa geama in timp ce degetul meu era inauntrul ei, si cand am vazut ca se uda si incepe sa ma stranga tare in brate, am  pus caciula pe soldat si am trecut la treaba. Fiind asa de stramta am asteptat sa fie destul de uda ca sa pot intra. Dar odata ce am bagat-o in ea, pfffff, sa te tii fratioare. Doamne, asa de bine imi imprejmuia glandul cu vaginul, strans si fierbinte incat simteam ca ma predau. Am inceput cu un misionar, apoi am trecut la o "lingurita", umeri - craci, apoi iar misionar. Dupa putin timp am terminat in caciulita, fiind printre cele mai bune partide de normal de cand ma stiu eu. Parca faceam dragoste cu o iubita din liceu...

Notele :

Fata: 10

Igiena: 10

Normal: 10

Oral: nu mi-a facut

GFE: 10

Weekend placut va doresc!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:suceava
  • Oras:suceava

buna ziua. din lipsa de ocupatie am sunat si eu la domnisoara laura intr-o duminica. am stabilit ora ne-am intalnit in masina mea personala am cautat un loc mai retras si am inceput cu un sex oral nota9 dupa care normal protejat mi s-a parut destul de scump pt un numar dar merita nota 9 pt normal. se vede ca are ceva experienta:D.

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Buna ziua tuturor! Sunt nou pe aici asa ca imi cer scuze in cazul in care nu am postat unde trebuie. Dupa ce am citit postul lui Biscuitu (pa care il respect pt efortul sau), nu m-am putut abtine sa nu o cunosc si eu pe Laura. Asca ca, in decursul zilei de ieri am sunat-o si am stabilit o intalnire....vreau sa va spun ca umblu prin toata tara si prin afara si am cunoscut extrem de multe fete...dar fata asta este absolut extraordinara fratilor. Am ramas placut impresionat de cand am vazut-o. Este deosebit de frumoasa, si are niste ochi albastri superbi...mi-a facut mare placere sa o ,,cunosc" mai bine. Nu vreau sa dau mai multe detalii dar va jur ca eu unul nu am regretat nici macar un minut ca am petrecut o ora de cea mai buna calitate in compania Laurei. 

    In final vreau sa dau si eu nishte note: fata: 10+ o dulceata de fata!!

                                                              igiena: 10

                                                             normal: 10

                                                                  oral: 10

                                                                 GFE: 10 

     In ceea ce ma priveste cu siguranta o sa o mai caut!                          

                    O zi buna tuturor!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cu capul in nori
  • Oras:Cu capul in nori

Buna dimineata tuturor.   Iata ca am ajuns si eu la a doua recenzie pe aceste teme,lucru ce nu l-as fi cerzut in urma cu o luna.dar......asa e viata. :slap2  Dupa punctualitate si aminarile din ora in ora la telefon abia o sa-i dau nota de trecere,un 5 fiindca totus ne-am vazut pina la urma.
  Dar cind ne-am intilnit si am vazuto  totul a inceput sa capete un alt sens,m-am simtit atras de  frumusetea si tineretea ei,deci aspect fizic 10.  Lejeritatea cu care abordeaza orice tema de discutie,acum sa nu va inchipuit ca am discutat despre avioane sau extrateresti,am abordat teme de viata in general.Este foarte vorbareata  si se vede ca  vrea sa povesteasca  si aspecte din viata ei  destul de tumultoasa pentru virsta care o are,aici  ii dau un 10.Neavind  locatie si eu fiind " singur acasa",Ati vazut filmul?,cind  "copilul" face tot felul de nazbiti :no2 ,asa si eu dar nu cu banditii ci cu Laura :blushing2  ,un10 cu+ pentru incredere ,desi poate fi riscant in unele situati ,dar ma bazez pe flerul ei ca stie sa aleaga  cu cine sa se duca si pe cine sa refuze.Am luato cu masina ,si discutiile despre  ce si cit au avut loc pina sa ajungem acasa,am convenit pentru o ora cu Onp si Np. Ajunsi acasa ne-am asezat  la un paharel de ROSE MARY povestind ceva vreme,alernind cu saruturi ca pe vremea tinereti mele,apoi  domnisoara  dusulet ,(eu facusem deja vreo 10 pina am asteptat sa ne intilnim)Cind a revenit  desbracata am vazut un adevarat material didactic de aratat  elevilor de liceu ,un corp super,picioare frumoase sini(avea sutien) dar mi sau parut potriviti si proportionali cu corpul.Mi-a executat un oral destul de bun :Nota 9,ar fi putut avea  mai mlta grija de  zona adiacente,dupa care am trecut la o  inspectie  a pasarici ,frumoasa fara "pene" si dornica de a primi ceva in  "gusa" iam bagat limba  si am auzit niste gemete de placere care m-au instintat ca ar fi cazul sa las liber soldatul cu casca pe cap sa intre in transeie pentru batalia finala  ,transeie stimte dar cred ca daca o prinzi dimineata e si ma si.Pasarica dupa ceva lupta in mai multe poziti (foarte cooperanta la acest capitol ,ma intrebat daca am vreo pozitie preferata ,am incercat de toate :69 ) a reusit sa-l faca pe soldat sa se predea :bow si sa scuipe in casca multumit  totus ca a dus o lupta grea dar frumoasa :slap2   Normal  10  .Asa sa incheiat aproape doua ore de  placere maxima oferite de Laura la pret de 200lei ,mult peste timpul platit(o ora) pentru asta II dau un 10++ care compenseaza dificultatea cu care ne-am intilnit.O recomand ca o fata ce te face sa treci mult mai usor peste tot ce e greu si sa simti ca viata merita traita! :laugh2           

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cu capul in nori
  • Oras:Cu capul in nori

Laura din nou,

 

    Ieri am intilnit-o din nou pe Laura si pot sa spun ca dupa o perioada de citeva luni in care nu ne-am intilnit ,am gasit aceeasi fata  draguta cu acei ochi albastri si fata  angelica de adolescenta,cu o atitudine care dupa parerea mea sa schimbat  mult in bine.    A cistigat foarte mult in experienta si poate concura cu aproape oricare excorta pe care am vizitat-o pina acum,cu EXCEPTIA unei singure doamne.  La capitolul punctualitate ,daca la prima recenzie deabia ai dadeam un 5 amarit ,acum ma vad nevoit sa ai dau nota maxima. Contactul cu Laura  a fost facut telefonic atit vorbind la tel,cit si prin mesaje,acum un avantaj al meu a fost si acela de a avea numarul meu  si cum nu eram la prima intilnire mi-a raspuns fara probleme cu citeva zile  inaintea intilnirii.

       Acum aceasta  simpatica domnisoara are locatie propie,ceea ce reprezinta un mare plus la capitolul comfort si siguranta locatiei.  Locatia este situata intr-un bloc de garsoniere la etajul 1 al blocolui din partea de sud a orasului.  Garsoniera destul de draguta cu toate cele necesare pt.desfasurarea  "activitatii" baie cu apa calda,prosoape curate ETC..

         Intilnirea propiuzisa a fost  ieri pe la orele amiezi si a durat  destul de mult desi venisem pentru o ora am stat mult mai mult  .Cu o jumatate de ora inainte de intilnire am sunat-o si mi-a dat exact adresa locatiei unde am ajuns si am gasit loc de parcare fara probleme la un loc ferit de ochii lumi ca eram cu masina de servici si nu era  bine sa fiie vazuta. Odata ce am parcat am urcat la etajul 1 al scarii respective unde ma astepta in spatele usi domnisoara ,intru-n capotel care nu era legat  si lasa sa se vada o tinuta foarte sexi cu niste chilotei minusculi rosii si sutien tot rosu. Ma primit zimbitoare si imediat ce a inchis usa ma sarutat patimas spunindu-mi ca se bucura de revederea noastra.Ma invitat sa ma fac comod si sa ma asez pe pat ,ea venind imediat linga mine si imbratisinduma am stat asa pret de citeva minute sarutindu-ne cu patima si mingaindu-ma incepind  de pe piept si pina  in blugi in partea unde soldatul era deja in pozitie de tragere.

        Apoi ma rugat sa merg la baie pt igenizare ,ea  fiind deja  dusata din timpul de cind i-mi daduse adresa locatiei. Am mers si am facut un dus rapid apoi am venit in camera placerilor unde  laura ma astepta la marginea patului fara chilotei,dar cu sutienul pe ea,sa ridicat in picioare si a inceput un FK de toata isprava nelasindu-mi ragaz de respiro,apoi incet cobori cobori incet catre junior lasinduse in genunci ,eu stind in picioare si executindu-mi on oral in mare parte bine facut cu DEP ,dar fara prea multa grija la zonele apropiate soldatului.

       Ma anuntat ca nu accepta finalizarea orala ,pt. mine un punct in minus,accepta in schimb finalizare pe corp. Excitanta pozitia cu ea in genunchi si eu tinind-o de cap si controlind adincimea de penetrare in gurita ei ,dar fara sa exagerez doar atunci cind ma tragea inspre ea.

      Am cerut apoi sa ai intorc si eu placerea ,ea acceptind cu bucurie sevicile mele care s-au dovedit aducatoare de placeri domnisoarei care a inceput sa tremure incet si sa ma sringa cu capul intre picioarele ei ,cu gemete din ce in ce mai  mai tari pina  ce primul orgasm a venit instantaneu si domnisoara ma rugat sa punem capisonul si sa trecem la  normal.

      Ce a urmat  a fost ceva ce nu mi-am inchipuit ca mi se poate intimpla la anii mei am avut parte de o partida de sex  de aproape 40 de minute fara pauza  doar ca sa schimbam pozitiile ,unde domnisoara a mai avut parte de doua orgasme explozive cu gemete pe masura placeri si satisfactiei.Pozitiile au fost  toate ce ne-au trecut prin cap si trebuie sa spun ca am avut parte de o partida de sex normal aproape nemai intilnit  cu o domnisoara de pe acest site ,cu exceptia unei singure doamne.  Ma rugat sa incerc sa termin  ca este epuizata si  eu ,om ascultator am terminat in misionar finalizind pe burtica ei. 

    Am ramas citeva momente asa tragindu-ne sufletele dupa care a urmat igenizarea si am mai stat la un suc si la povesti pe subiectul viitorului ei in aceasta meserie.   Acum sa trecem la partea cea mai neplacuta pt mine ,notele.

     Aspect 10- o frumusete de fata

     Oral  -8

     Normal 10

     GFE-10+

     Locatie-9

     Anal-nu face

 Cadoul 200lei---am platit o ora si am stat mult mai mult-nu se grabeste deloc

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Maramures
  • Oras:Maramures

Neserioasa, Laura.... Dornic de o aventura, ieri dupa masa o sun pe Laura. Mentionez ca locuesc la o suta de km de Bistrita. Raspunde si stabilim sa ne intalnim azi in jur de ora 11. Sa o sun cu jumatate de ora inainte sa-mi dea adresa exacta a locatiei. Plec spre Bistrita si cam cu jumatate de ora inainte sa ajung o sun. Apel respins...Dupa cateva minute primesc un SMS prin care imi spune ca e ocupata si ma intreaba ce doresc...Ii scriu ca ieri am ramas intelesi sa ne vedem azi la 11 si o intreb cum procedam....Surpriza.....Primesc alt SMS prin care ma informeaza ca nu ne putem vedea pentru ca ea  este in Bucuresti....Oare nu stia de ieri, fraiera, ca azi o sa fie in Bucuresti?...Neseriozitate cred ca e putin spus, asta e nesimtire curata...Poate nu scriam, dar nu e prima data cand se intampla asta....Acum cateva luni la fel, sunat, stabilit sa ne vedem, ajuns in Bistrita, sunat... Si nu raspunde nimeni...Teapa... Am zis ca o fi intervenit ceva si n-a putut. Atunci am scuzat-o....Acum insa n-are nici o scuza...Halal escorta....Nu o recomand nimanui...Sa-i fie rusine...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

 Incurajat de recenzile pozitive, ma decid sa o vizitez si eu pe d-soara. Inainte sa plec catre Bistrita sun pt programare de o ora (cu 2,5 ore inainte). Ne-am inteles sa revin cu un tel. cu 15 min inainte. Ajung in Bitrita, sun, si imi raspunde rapid si scurt: Acum nu pot vorbi. OK. O sun din 15 in 15 min, dupa aprox o ora imi raspunde, si isi cere scuze, ca a uitat de mine, si ca pot veni. Ajung in locatie, care arata sub medie, cu mobilier invechit, baie nefunctionala, pt ca imi zice ca va fi mai greu daca doresc un dus. Lasam dusul deoparte. Totodata imi spune ca nu pot sta o ora intreaga, pt ca are ceva treaba. Imi zic, asta e, dupa 2 ore de drum ma multumesc si cu atat. D-soara intradevar arata bine la fata, sa zic de un 9, insa dupa ce s-a dezbracat si am dat jos sutienul, corpul e de...... no comment. Actiunea: un oral grabit urmat de un lady on top la fel, in 10 min eram gata, si ea pana sa imi trag sufletul era deja imbracata. Incep sa ma imbrac si eu, si incepe sa sune telefonul isistent, desi fata inchidea de fiecare data. Cred ca era clientul urmator. Ma grebesc si eu, las cadoul.... si la revedere... Note si concluzii: ca si escorta n-am ce note sa-i dau, pt ca a fost un fast fuck, iar ca si concluzii, eu sigur nu mai revin.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Salutare confutadores!

 

Am vizitat-o si eu pe domnisoara Laura. In primul rand pot spune ca Laura arata mai bine in realitate decat in poze. E o fata draguta. Micuta, un corp bine proportionat, sani micuti si lasati, sfarcuri ok. Punctul tare il reprezinta curul. Are un cur misto, mai ales daca i-o tragi, cum ii place ei, pe tine, cu fatza spre picioarele tale. Astea au fost lucrurile bune. Sa vedem apoi "mediul" de lucru. Am intrat, ea batea pe tastatura calculatorului, probabil mesaje. Nu prea s-a oprit. Eram ca-n gara. Ai venit? Ok. Vrei sa stai? Chiar vrei sa stai? Pai, ce sa fac daca tot am venit? Telefoanele sunau. Nu raspundea (era chiar culmea!) La baie sapun lichid nu era. Era ceva sapun tip clasic, care nu prea m-a atras sa-l folosesc. Intr-un final am gasit ceva sampon si dai-nainte cu sampon. Prosop, cu siguranta folosit in cursul zilei, naspa.  Stat in pula goala in fata ei. Ea batea la calculator, muzica data tare. O rog sa faca muzica mai incet. Ok, nu-mi place muzica? Ba imi place dar am venit la altceva nu la concert... Ok. Hai la un oral. Eu zic: cu prezervativ. Ea zice: nu fac cu prezervativ. Cool! N-am mai auzit sa nu vrea o escorta sa faca cu prezervativ, dar ok, eram deja futut in ziua aia chiar de doua ori, si oricum am venit doar asa sa vad ceva prospatura... Zic ok, renunt la oral daca faci doar cu prezervativ. Am primit o explicatie despre de ce e mai bine fara prezervativ. Mi-am adus aminte ca am un pic de pregatire in domeniul medical si ceva experinta de futut tot felul, asa ca am ascultat-o si pana la urma am zis... No, bine, hai ca nu ti-o dau in gura, ca nu mai vreau. Hai sa te fut pe la spate, ca asa-mi place mie si vad ca ai cur fain. Nicht! Nici asa nu a vrut. Ei ii place pozitia cu curul la tine, sprijinita de picioarele tale (ati inteles voi cum e pozitia). No, bine, hai zic. Aici intervine o parte placuta. Laura chiar are un cur misto, frumos. Mai ca mi-a venit sa-i bag degetul in cur, dar nu era voie... Fain a fost. A dat din cur vreo 2 minute si-am fost gata, ceea ce inseamna ca-i stramtutza. Nu-i rea gaurika. No, bine zic. Sa mai stam, sa mai vorbim si sa ne futem in continuare. Stai sa vezi! Surpriza: bate cineva la usa!! Surpriza maxima! N-am mai fost pus intr-o asemenea situatie. Nu-i nimic, nicio problema, zice Laura. Ok, nu o fi nicio problema dar mie mi s-a taiat cheful. Am decartat la halat 150, ceea ce este enorm pentru calitatea serviciilor, parerea mea, dar fiind un domn nu ma cramponez de halat. Parerea mea:

fatza 8

sani: 7

cur:10

conversatie: 8-9, interesanta cu multe cunostinte transmise pe cale "orala"

oral: 0, zero

normal: 8, stramta, curata dar m-a enervat ca a ales ea pozitia

anal: nu cred ca e cazul

atmosfera: 4

Parerea mea este ca merita vizitata, dar luata din scurt, nu procedati ca mine.

Eu nu mai revin, atitudinea face mult dupa parerea mea si in cazul meu, s-a facut de rahat.

Multe succese!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Ba fratilor nu ati mai vazut femei frumoase. Laura este plina de vergeturi pe fund, are niste sani oribili de lasati ca la o mumie. Parca nu ati mai vazut femei frumoase mai ales Biscuitu, Champion, Bocior. Concluzie este oribila nu o sa mai revin niciodata. Nu va suparati oare sunteti trecuti de 50 de ani? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...