Sari la conținut

0733265475, Dacia


Postări Recomandate

Buna seara

Si uite ca este prima escorta pe care o trec aici, la de evitat.

Intr-o zi din saptama care tocmai s-a incheiat am luat la puricat anunturile cu domnisoarele din celebru ziar local Telegraf ... gasesc ce imi convine, asa am crezut eu, si plec spre destinatia zona Dacia, farmacia Farma Criss, un bloc oarecare, apartament 19. Acolo aglomeratie mare in total 4 tipe, una blonda, una bruneta, una roscata si una satena care avea si un ochi invinetit. Satena era cea mai vorbareata si ma invita sa aleg, se pare ca ea era "receptionera".  Intreb care ce cum face si aleg pe roscata care avea meniul cel mai complet, adica oral + n + anal, achit tariful prestabilit de 100 lei/ora. Trec pe la baie ma intorc si cand sa intru, bruneta da dovada de un tupeu maxim si imi cere cu nonsalanta 10 lei, refuz si intru cu roscata. In camera cu roscata incerc sa port o conversatie nimic muta, o invit sa treaca la orizontala langa mine si refuza, eu stateam intins pe pat iar ea in genunchi tot pe pat, ii spun ca vreau sa o mangaii refuza din nou argumentand ca nu-i place .... incerc in zadar sa socializez dar deja se parea ca este o cauza pierduta. O intreb fetit-o ce fac cu tine 1 ora, ca nu vreau sa ma grabesc, ai fost de acord cu 100 lei pentru o ora, hai nu o ora dar 50 de minute tot sa fie. Nimic, vorbeam la pereti .... Daca am vazut ca asa sta treaba ii spun sa treaca la treaba adoptand aceesi atitudine ca si ea, nici nu ma uitam la ce face, ma gandeam la caii verzi reusind in acest fel sa nu mi se scoale indiferent de ce facea fata acolo, a ramas blocata cand a vazut ca ea se straduia si nu reusea se uita la mine mirata iar eu ii spuneam sa continue, am tot incercat sa-i explic ca nu face bine ceea ce face, ca trebuie sa fie mai sociabila, etc. dar tot degeaba. Intr-un final intru in erectie, trece deasupra, o pun capra incerc anal iarasi refuz pe motiv ca o am mare mi se face lehamite de situatie si incep sa pompez in draci la care iar imi spune sa fiu mai bland, termin in prezervativ ma imbrac si fara sa mai scot un cuvant plec direct, timp total petrecut 35-40 minute.

Note: aspect fata 9 (tanara, slabuta, 20 de ani); GFE 0 ; oral: 5 ; normal 6 ; anal - nu face cu toate ca spune ca face .

 

PS. Astazi cu stupefactie am gasit un anunt pe Telegraf on line in care sunt fotografii cu blonda si roscata in care li se vede foarte clar fata. Nu sunt sanatoase la cap astea. Faza este ca eu le-am sunat pe alt numar decat cel din titlu si anume 0766652531, cred ca au mai multe numere de telefon. Oricum s-a retinut zona Dacia apartamentul 19 si scapati de tzeapa, oricum nu cred ca o sa aiba viata lunga pe acolo se elimina singure de pe piata sau o sa dea de un client mai putin tolerant la tzepe.

 

Acesta este link-ul cu fotografiile, poate ma ajuta cineva cu fotografiile.

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1963861/styl_si_eleganta/

 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Si eu am fost ieri noapte tot cu roscata. Am platit pt. 1 ora : oral, normal si anal. M-a poftit intr-o camera cu un pat vai de mama lui, doar jumatate din el de folosit. Cealalta jumatate cred ca a cedat de la atata zbataiala.Am inceput cu un oral fara prezervativ, executat asa si asa, mai mult de maini ajutandu-se la care dupa aproximativ 5 min. imi spune ca daca ii mai dau 50 lei pt. o ciocolata face si normalul si analul fara prezervativ. Am zis pas, mai ales ca am simtit un miros cam de pasa care nu a mai fost spalata de ceva timp + transpiratie si parea sa fie cam certata cu apa si sapunul. A mai continuat dupa aia inca 5 min., dupa care ma intreaba daca nu vreau sa ma serveasca cu o bere ca sa ma mai racoresc, la care din nou am zis pas . Am inceput apoi cu un normal  in pozitia misionarului, apoi cu ea deasupra si terminat in cele din urma primul nr. Mi-a dat niste hatie igienica :laugh2 pt. igienizare, la care eu am cerut sa merg pana la baie ca sa ma racoresc nitel. Mare greseala. Cand am revenit de la baie, stupoare, ea tocmai se servea din portofelul meu cu 20 lei pt. o doza de bere Stella Artois, pe care o si desfacuse si ca ma costa 20 de lei. Se pare ca am vorbit pe alta limba cand am refuzat-o sa ma serveasca. In fine, am trecut peste , desi ma cam enervasem si imi cam pierise cheful. Incepem al doilea nr. cu un oral in acelasi stil, de implcare nici nu poate fi vorba. Dupa care la fel, dupa aproape 5 min. imi spune (vazand probabil ca mai aveam vreo 200 lei prin portofel), daca nu vreau sa mai raman inca 1 ora ca face si masaj. Din nou o refuz., la care ea imi spune ,, dar ce, tu mai vrei si al doilea nr. acuma''. Asta a fost picatura care a umplut paharul. M-am imbracat frumos si dus am fost.

Concluzia, din punctul meu de vedere: TEAPA TOTALA!

Note:

- aspect fizic =  fata: 7 , la corp de 8

- GFE = 0 barat (sau - 0)

- oral = 5

- normal = 7 (  asta pt. foarte stramta in pasa, ca altfel e cam de 6)

- anal = nu a mai fost cazul

Total halat platit : 100/ ora (oral+norma+anal) + 20 berea nesolicitata = 120 lei

  • Like 7
Link spre comentariu

         Anuntul suna cam asa :

 

 

   


STYL SI ELEGANTA
 
FAC SEX TOTAL CU FINAIZARE GARANTATA
http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifData postarii 30-06-2013 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifCategorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifSubcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifJudet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifLocalitate CONSTANTA http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifTelefon 0733265475 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifPret 60

post-19551-0-51536300-1372664883_thumb.jpg

post-19551-0-03806800-1372664903_thumb.jpg

post-19551-0-09094700-1372664912_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Da astea sunt domnisoarele.

Am identificat inca un numar de telefon de acolo 0733265354

Si o fotografie a brunetei cu tupeu nesimtit, in plan secund se poate vedea roscata. Si se pare ca mai este inca o bruneta care spune ca are 27 de ani dar nu am vazut-o cand am fost eu.

post-10518-0-30543800-1372677237_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Cu blonda din imagine mi-am luat si eu teapa. Acum vreo doi ani poate chiar si mai bine.

Pe atunci presta ca si locatie intr-un apartament cu 2 sau 3 camere undeva la sensul giratoriu de la Eden.

Am sunat-o la telefon foarte amabila. Mi-a zis cand ajung in zona sa mai dau un telefon. Cand am ajuns in zona ma pus sa ma duc pana in colt la ziare.. probabil a vrut sa vada cine vine la ea.

Deci ce pot sa spun ca e o MARE TEAPA. Pe atunci nu stiam de acest site. Imi aduc aminte ca am luat o ora. Chiar numai stiu ce preturi erau asa ca nu vreau sa aberez. De cand am ajuns in locatie.. (era la parterul unui bloc cu 4 nivele, dinspre giratoriu cand mergi inspre str Portitei undeva pe partea stanga, fata in fata cu cabinetul veterinar)

Ce imi mai aduc aminte este atitudinea si tupeu nesimtit cu care trateaza clientul. Mi-a cerut banii inainte. A inceput cu un oral ok. Luasem o ora de total. Dupa ce am schimbat cateva pozitii de normal timp in care a tot comentat ca nu ii place asa, ca ea vrea capra ca plm. Imi vinea sa o bat, iar eu sunt genul de om pe care cu greu il scoti din sarite, si sunt destul de calm. Trecem la anal... aici a fost circul de pe lume. Nici macar nu am bagat-o.. o avea intre buci si imi facea ca gata a intrat si ca ea asa face anal. I-am zis mah "asta e o gluma?"

Cum vroiam sa io bag incepea ca o doare.. cum era intre buci gata a intrat.. circul de pe lume.

Ca sa fiu si eu jegos.. mi-am dat prezervativul jos si am pus-o sa imi faca oral.

Bai fratilor am chinuit-o la ora de o dureau falcile. Se ruga de mine sa mai incercam normal sau anal.

Timp de 30-40 de minute mi-a facut doar oral. In tot acest timp.. stiu poate o sa radeti de mine.. dar ma gandeam numai la bunicamea care tocmai murise... cum simtem ca  imi vine sa imi dau drumul cum o opream si numai asa. Intr-un final mi-am dat drumu ambele numere in oral.

Acum ca si note:

 

Locatie:  (se ajunge usor, cel putin unde presta atunci)

Aspect:  7 .

Oral 5-

Normal 4 - nici o implicare, o atitudine de mahala, de pe care o futusem si nu o platisem.

Igiena 8 - nimic suspect

Anal a zis ca face - DAR DACA FUTUT-L INTRE BUCI SE POATE NUMI ANAL ATUNCI DA AM FACUT ANAL :P

Gfe 1

Tarif  chiar nu imi mai aduc aminte preturile.

 

ISI MERITA LOCUL PE DEPLIN LA DE EVITAT.

O ATITUDINE DE TOATA JENA.

DE EVITAT

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:SE Romaniei
  • Oras:SE Romaniei

Cu blonda si eu mi-am luat teapa si tot asa cand steatea pe langa Eden. Undeva la un bloc cu 4 nivele la parter, pe partea stanga cand intrai in bloc. Imi aduc aminte ca anunul din telegraf era ceva in genul "Vrei sa faci sex total cu o moldoveanca" sau ceva in genul. 

Ce pot sa spun despre ea.. tiganie curata. Atitudine de mahala. Lipsa total a celor 7 ani de acasa. Am incercat sa ii vorbesc si frumos si urat.... e vorba aia.. sa te fereasca D-zeu de prosti, dar mai ales de ala prost si al dreacu.. cam asa e cu ea.

Oral 5 cu mare mare indulgenta. Am fost tot asa intr-un week-end pe la ora 10. Cat se trezise din somn si a fost deranjata de prezenta mea. Atunci am intrebat-o de ce m-ai mai primit... 

In fine una peste alta isi merita locul pe deplin la "DE EVITAT"

Normal a fost OK. Imi aduc aminte ca avea pe perete o oglinda mare si chair a fost interenat in pozita capra cum se vedea in oglinda.

GFE - nici nu poate fi vorba.

DE EVITAT.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Eu cand am fost erau vreo 12 taraturi :)

Initial erau vreo 4 si leam vazut tari in gura leam zis ca nu imi place nici una (desi era o pustoica de vreo 18-19 ani frumusica si bine proportionata) si mai cheama vreo 3 si dupaia mai cheama inca vreo 2 si iara inca vreo 3.... se umpluse camera cu taraturi si am plecat.... de la Farmacris cum urci pe Haseu o iei printre primele 2 blocuri de pe stanga si e blocu din fata... Evitati ca mai mult va faceti nervi

Link spre comentariu
  • Oras:misto
  • Oras:misto

 

         Anuntul suna cam asa :

 

 

   

STYL SI ELEGANTA
 
FAC SEX TOTAL CU FINAIZARE GARANTATA
http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifData postarii 30-06-2013 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifCategorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifSubcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifJudet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifLocalitate CONSTANTA http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifTelefon 0733265475 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifPret 60

varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa murataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Intr-o seara frumoasa cu cateva zile dupa Revelion am avut "onoarea" sa cunosc si eu acest grup de fete. Lucrurile incepusera promitator in acea seara din multe puncte de vedere dar in cele din urma totul s-a rezumat la cateva beri baute si o intoarcere dezamagitoare spre casa. Ajuns in parcare imi dau seama ca apartamentul meu nu ma atragea deloc drept pentru care arunc un ochi in portofel. Fix 43 de lei ramasi in el.

Cum ceasul era deja trecut de miezul noptii, singura varianta viabila la acea ora a fost sa deschid telegraful online de pe telefon, si sa incep sa ma tocmesc pentru un oral:)). Asa am si facut si dupa cateva refuzuri primite, aceste fete mai sus mentionate au fost singurele hotarate sa ma primeasca la ele. Am ras de unul singur si mi-am jurat ca atunci cand voi dispune de mai multe finante nu voi mai calca in acel loc, lucrul asta intamplandu-se intainte sa ajung acolo.

Era cu siguranta de anticipat ca nu va fi o experienta incendiara in sensul pozitiv dar la ora acea, cu banii pe care ii aveam nu puteam face altceva decat sa incerc marea cu degetul.

Am ajuns la locul faptei unde am avut un mic soc, datorat faptului ca mi s-au prezentat vreo 6 domnisoare, lucru care m-a facut sa ma gandesc unde naiba dorm acestea. Trecand peste asta si peste momentul stanjenitor prin care treceam gandidu-ma ca am fost nevoit sa ma tocmesc pentru serviciile unor astfel de persoane, am ales o roscata pentru a duce la bun sfarsit cu ea actiunea pentru care venisem.

Am intrat in camera unde mi-a spus tare si raspicat ca e nu face finalizare orala. Nu am fost de acord si cu toata amabilitatea de care putea da dovada s-a oferit sa o cheme pe oricare dintre colegele ei doream eu.

Am ales o fetiscana blonda, de fapt cea care mi-a raspuns la usa, nimeni alta decat domnisoara din fotografiile de mai sus. Ca aspect fizic nu pot sa spun ca era execrabila. Cocotata pe niste tocuri destul de inalte, cu un decolteu generos si intr-o lumina difuza mi s-a parut chiar in regula.

In fine actiunea a decurs cum era de asteptat cu intrebari de genul "hai mai dureaza?" si tot felul de strambaturi aferente genului asta de intrebari. In cele din urma am finalizat cum mi-am dorit si am fost condus la usa cat se poate de repede. La usa bruneta "tupeista" doar ce isi expediase ultimul client. Cu gandul la lipsa de spatiu din acel apartament am plecat cat am putut de repede acasa bucurandu-ma odata ajuns acolo, ca nu trebuie sa imi impart camera cu alte 6-7 persoane.

Note:

-locatie 3 - fum de tigara de il taiai cu cutitul si sunt convins ca daca aceste domnisoare ar face oua ar fi de calitatea a 3-a...din cauza stresului provocat de aglomeratie,

-aspect 6 - nota acordata protagonistei povestirii mele

In rest nu cred ca mai e cazul. Cu siguranta fetele sunt de evitat daca nu treceti prin aceasi situatie financiara ca mine.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Intr-o seara frumoasa cu cateva zile dupa Revelion am avut "onoarea" sa cunosc si eu acest grup de fete. Lucrurile incepusera promitator in acea seara din multe puncte de vedere dar in cele din urma totul s-a rezumat la cateva beri baute si o intoarcere dezamagitoare spre casa. Ajuns in parcare imi dau seama ca apartamentul meu nu ma atragea deloc drept pentru care arunc un ochi in portofel. Fix 43 de lei ramasi in el.

Cum ceasul era deja trecut de miezul noptii, singura varianta viabila la acea ora a fost sa deschid telegraful online de pe telefon, si sa incep sa ma tocmesc pentru un oral:)). Asa am si facut si dupa cateva refuzuri primite, aceste fete mai sus mentionate au fost singurele hotarate sa ma primeasca la ele. Am ras de unul singur si mi-am jurat ca atunci cand voi dispune de mai multe finante nu voi mai calca in acel loc, lucrul asta intamplandu-se intainte sa ajung acolo.

Era cu siguranta de anticipat ca nu va fi o experienta incendiara in sensul pozitiv dar la ora acea, cu banii pe care ii aveam nu puteam face altceva decat sa incerc marea cu degetul.

Am ajuns la locul faptei unde am avut un mic soc, datorat faptului ca mi s-au prezentat vreo 6 domnisoare, lucru care m-a facut sa ma gandesc unde naiba dorm acestea. Trecand peste asta si peste momentul stanjenitor prin care treceam gandidu-ma ca am fost nevoit sa ma tocmesc pentru serviciile unor astfel de persoane, am ales o roscata pentru a duce la bun sfarsit cu ea actiunea pentru care venisem.

Am intrat in camera unde mi-a spus tare si raspicat ca e nu face finalizare orala. Nu am fost de acord si cu toata amabilitatea de care putea da dovada s-a oferit sa o cheme pe oricare dintre colegele ei doream eu.

Am ales o fetiscana blonda, de fapt cea care mi-a raspuns la usa, nimeni alta decat domnisoara din fotografiile de mai sus. Ca aspect fizic nu pot sa spun ca era execrabila. Cocotata pe niste tocuri destul de inalte, cu un decolteu generos si intr-o lumina difuza mi s-a parut chiar in regula.

In fine actiunea a decurs cum era de asteptat cu intrebari de genul "hai mai dureaza?" si tot felul de strambaturi aferente genului asta de intrebari. In cele din urma am finalizat cum mi-am dorit si am fost condus la usa cat se poate de repede. La usa bruneta "tupeista" doar ce isi expediase ultimul client. Cu gandul la lipsa de spatiu din acel apartament am plecat cat am putut de repede acasa bucurandu-ma odata ajuns acolo, ca nu trebuie sa imi impart camera cu alte 6-7 persoane.

Note:

-locatie 3 - fum de tigara de il taiai cu cutitul si sunt convins ca daca aceste domnisoare ar face oua ar fi de calitatea a 3-a...din cauza stresului provocat de aglomeratie,

-aspect 6 - nota acordata protagonistei povestirii mele

In rest nu cred ca mai e cazul. Cu siguranta fetele sunt de evitat daca nu treceti prin aceasi situatie financiara ca mine.

tot linga farmacris au locatia ,la ultimul etaj ,sau s-au mutat in alt apartament?

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
BRUNETA CU SANIi mari si fund bombat:>;>:
BUNA NUMELE MEU ESTE A Y D A 19 ANI INALTA SUPLA CU SANII PERFECTI FUND BOMBAT OFER SEX DE CALITATE TOTAL IN ORICE POZITIE ORAL A D A N C SI U M ED IAR A N A L CU FINALIZARE A N A L A CU STYL SI E L E G A N T A MAI AM SI DOUA PRIETENE CARE ARATA LA FEL DE BINE SI FAC SI ELE ACELAS LUCRU DOAR K EU CU UNA DINTRE ELE SUNTEM BISEXUALE SI FACEM SI SOWRY LESBY REALE .LOCATIE DE LUX PRETURI REZONABILE .TE ASTEPT

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/mareste_font.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/images/micsoreaza_font.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Data postarii 24-01-2014 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Categorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Subcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Judet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Localitate CONSTANTA http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Telefon 0733864677post-103152-0-43952100-1390522039_thumb.jpgpost-103152-0-93935400-1390522039_thumb.jpg

 

  • Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator patrunjelnastratin
Reputație: 0

Da, am fost cu un Tovarăș acolo,

De la început am zis ca nu stau si tovarășul meu o recunoaște pe una care ii dăduse teapa mai demult.

Mergem spre intrare si Nebunu asta se opreste , o înjura , scoate instrumentul si se pisa pe linoleu pe pereți si îndrepta jetul catre panarame care țipau si incercau sa vina spre el. Eu in spatele lui sar in sus sa nu cumva sa ating ceva stropi si căutam clanța ușii si încercam sa descui. Tovarășu avea jet puternic in el, ii plăcea - alea au scos capu din toate camerele si țipau si se împingeau una pe altele sa vina sal oprească. Deschid si ies, bucuros ca nu am întrat in direcția jetului, alea ne striga plângând ca o sa pună peștii pe noi. Tovarășu vrea sa se întoarcă atunci , Cred ca Mai avea in rezervor. Coboram si omu vrea sa fumeze , nu ma lasa sa ies din scara ca cica știe el de ce. In minutul următor se auzea cum cobora cineva scările alergând - eu am zis gata asta e , e Peștele vine dupa noi, ma făceam lejer sa ma pot misca sau sa pot alerga- tovarășu calm parca făcea de astea in fiecare zi. Pașii se opropiau, apare un tip roșu si speriat , ne arunca o privire mirata si continua alergarea - cred ca era vreun client blocat printr-o camera cand se pisa tovarășu pe pereți , nu i-a tihnit ce luase.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...