http://anunturi.gds....jucausa/1645401
La telefon vorbeste foarte frumos, am cerut cateva detalii despre anunt 50 o / 70 n, fata arata la fel ca in poze, ii zic ca ajung la ea in 15min si plec spre ea , ca locatie Rotunda(Elvira), ajung in zona o sun raspunde imediat si ma indrumu catre apartament.Deschide usa asteptandu`ma intr-un maieu roz si chiloti roz, ma invita frumos in camera , un pat si o comoda , ma intreaba ce vreau , aleg un normal si incepem sa ne dezbracam, ma roaga sa p`un eu prezervativu ca nu prea se descurca ), si inainte sa incepem actiunea ma rugat sa ma termin afara nu in ea, m`am conformat, si acuma incepe actiunea ma p`un peste ea intru destul de usor (e larguta) si incep sa dau timp de 2 -3 min ma roaga sa schimbam pozitia, o p`un capra si dai si dai , nu geme nu nimica, ii zic sa se puna peste mine si incep sa dau din ce in ce mai repede , o mai ling pe tzate si ma apropi sa termin ii zic sa se d`ea jos de pe mn si incepe sa imi faca o laba cu 2 degete, ma termin eu si ma imbrac frumos cu gandu ca am aruncat niste bani aiurea.
Locatia:5
Fata:7
Corp:8
Igiena:6
Normal:5
Nu Recomand !
Aceasta postare a fost editata de diliu: 01 July 2013 - 12:04 PM