Sari la conținut

Madalina ,70 /150, tel.0736407753


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
70 L fin.

Madalina...reala100% Domnisoara sexi, atragatoare si provocatoare, te astept alaturi de mine intr-un ambient discret si intim, pun pasiune in ceea ce fac si imi place sa imbin utilul cu placutul, suna-ma si nu vei regreta 03 Jul 11:14

 

 
Bucuresti

 Servicii:

 

Normal, oral cu cim ,masaj......

 

 Zona. Nerva Traian  bloc( fost) Connex

 

 

program , L-S    , 11-19

post-60706-0-36316800-1372844411_thumb.jpg

post-60706-0-13469400-1372844415_thumb.jpg

post-60706-0-31413800-1372844420_thumb.jpg

post-60706-0-17930300-1372844424_thumb.jpg

Link spre comentariu

Acum doua saptamani, poate trei, avea anunt cu numele Adriana, 28 de ani, zona Muncii - Agip si era colega cu Alice https://nimfomane.com/forum/topic/5529-alinaalice-0727471452-0734317608-mall-vitan/ si Amy https://nimfomane.com/forum/topic/3428-amy-andreea-0730887071-0734310635-0724679669-vitan/?hl=0730887071

Blonda, pe la 1.70, bine facuta, fara sa fie plinuta/grasa, un calut bun de calarit. Eu nu am facut click cu ea si am rugat-o sa imi prezinte colegele. Ambele asteptau clienti asa ca am plecat. 

Ori a plecat din locatie ori s-au mutat toate pe Nerva. Schimbandu-si numele inclin sa cred ca a plecat.

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Confidential
  • Oras:Confidential

MADALINA..reala100% Domnisoara sexy, atragatoare si provocatoare, te astept alaturi de mine intr-un ambient discret si intim, pun pasiune in ceea ce fac si imi place sa imbin utilul cu placutul, suna-ma si nu vei regreta

 

0736.407.753

 

Acum vreo 3 saptamani, dupa o discutie in prealabil in care am fost informat despre servicii si faptul ca pozele sunt reale, am facut o programare si am pornit spre locatie, aflata undeva pe b-dul Decebal, aproape de intersectia cu Mihai Bravu, blocul cu Anna Pan la Parter.

 1. Locatia:

Apartament, nu stiu cate camere, spatios, camera de lucru cu pat mare, solid, in dreptul caruia se afla si un sifonier mare cu oglinda incorporata, pentru curiozitatea celor ce doresc  sa-si vada reflectata imaginea in timpul actiunii, baie spatioasa.

 2. Modalitatea de contact:

 Numarul de telefon afisat in titlu.

 4. Detalii despre intalnirea efectiva:

Dupa ce am intrat in locatie si am facut cunostinta, am conversat cateva minute, stabilind si perioada de timp pe care o vom petrece impreuna, am lasat cadoul pe noptiera, primit prosop curat, dupa dus am inceput cu o mica incalzire, saruturi pe corp, luat sfarcuri in gura, (sanii foarte apetisanti), dupa incalzire, s-a continuat in fata oglinzii cu OWO de mare angajament, bun spre f. bun, care mi-a cam dat de vreo 2 ori ochii peste cap, (se accepta CIM), dupa care. s-a trecut la normal (protejat), din spate, acompaniat de gemetele discrete, foarte convingatoare din partea partenerei si cu imaginea sexi din oglinda pe retina (a ei), am finalizat actiunea, surprinzand in oglinda un zambet tamp de satisfactie si placere (al meu).

Dupa consumarea actiunii si dupa reechipare, d-soara mi-a acordat un pupic fugar pe buze, cu mentiunea ca ma mai asteapta, cand am timp, in vizita… cam aia a fost.

5.Note: Aspect: 8,5 ( poze reale, slim, sanii frumosi, blonda, tunsa scurt, bronzata, figura putin vulgara, ca varsta as aprecia undeva pe la 30, sociabila si comunicativa, stie sa creeze o atmosfera placuta.

Oral:8,5 (OWO bun, cu DT, se accepta CIM); Normal:8,5; GFE:8,5; French Kiss: din pacate nu se poate nota, n-a acceptat;

6. Tarif: 70 Ron/ Fin; 150 Ron/ H

7. Concluzii: Din punctul meu de vedere, luand in calcul raportul pret/calitate, o escorta care merita vizitata cel putin o data, eu sigur o voi mai vizita pe viitor, cel putin o data.

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

MADALINA..reala100% Domnisoara super dulce, mereu cu zambetul pe fata, te asteapta alaturi de ea pt. a-ti oferi momente pline de pasiune si extaz. Suna-ma si iti promit ca langa mine te vei simti minunat.

http://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/19/16904240.jpg

http://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/19/16904241.jpg

http://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/19/16904243.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutari,

 

Am trecut eu pe la caprioara zilele astea.
Locatia este pe Bd. Burebista, in spatele cafenelei Traffic, insa nu stiu cat timp va mai fi de actualitate pentru ca am inteles ca urmeaza sa schimbe locatia, probabil tot in zona. Mai are o colega, pe care am vazut-o fugitiv inainte sa plec, bruneta, creata, micuta de statura.
Legat de fata, 28 de ani declarati, arata ca in poze, adica sunt reale pozele, destul de inaltuta, bine facuta, blonda vopsita, sanii medii ca marime, putin afectati de gravitatie, se vede putina burtica dar nu este deranjant. Practic nu este o mare frumusete dar est atragatoare. M-am intampinat in chiloti si sutien si pe tocuri.
M-a atras faptul ca avea o voce placuta la telefon, nu era repezita sau iritata, mi-a explicat unde trebuie sa ajung si am stabilit intalnirea in 30 minute.
Despre locatie, un apartament modest, dar curat din ce am vazut eu, ce nu mi-a placut a fost ca la baie dusul nu avea para de dus, era doar furtunul si m-am chinuit ceva cu el.
Ajuns acolo am stabilit ca stau pentru o ora la 150 ron, am dat banii si m-am apucat sa ma dezbrac. Mi-a aranjat hainele in dulap, foarte amabila, de fapt a fost amabila pe tot parcursul "sedintei" poate chiar prea amabila. Stiu ca asta este un lucru subiectiv si depinde de la client la client dar eu descriu experienta mea. Am facut dus si m-am intors in camera.
A inceput cu cateva saruturi timide pe corp, apoi direct la oral, protejat la cererea mea, imi spusese ca se putea si neprotejat. Oralul, asa si asa, cam ajutat de manuta dar cu niste miscari cu limba destul de interesante, fara atentie la zonele adiacente (eram ras proaspat). Am rugat-o sa se intoarca spre mine ca sa pot sa o mangai si s-a conformat. Nu am simtit mirosuri suspecte.
Am trecut si la normal, am incercat putin cu ea deasupra, dar nu mergea foarte bine asa ca am venit eu pe la spate. Aici s-a miscat bine, se umezise natural, ceva gemete, nu exagerate, pana la urma am finalizat. Privelistea de la spate era destul de frumoasa.
M-am igienizat si am mai schimbat 2 vorbe, foarte putin, nu parea genul foarte vorbareata, dar nu pentru asta venisem.
Pana la urma a ramas o singura finalizare, nu ma simteam in forma pentru a 2-a si nu avea rost sa ne chinuim unul pe altul, prefer 1 numar si bun decat 2 la foc continuu. Ea nu m-a grabit, chiar m-a intrebat de mai multe ori cum si ce imi place si cum sa facem, am apreciat asta.
In concluzie as recomanda pentru o finalizare scurta cu o fata decenta si amabila.

 

Notele
Locatie : 8
Aspect fata: 8
Igiena fata: 10 (nimic de reprosat)
GFE: 7-8
Igiena locatie: 10
FK: nu, n-am incercat
Oral: 8
Normal : 9
Halat : 150/1 ora, 70/finalizare

 

Cam asta este,

Va salut cu respect! :hihat
 

  • Like 8
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe Amy zilele acestea dupa cum urmeaza:

 

Prima intentie a fost sa merg la Alice.De asemenea vazusem un post al unui frate confutacios cum ca s-ar baga si la dublu.Zis si facut...i-au telefonul, o sun pe Alice de vreo 3 ori  insa niciun raspuns.Dau din greseala de anuntul colegei ei pe nume Madalina.Vorbesc cu ea, ii spun ca le vreau pe amandoua pentru un pic de rasfatare trupeasca  si imi spune ca Alice nu este disponibila momentan si sa revin peste o ora.Revin cu telefon si intervine cealalta colega de apartament la telefon...Amy/Andreea.Imi spune ca e ea disponibila impreuna cu Madalina si daca vreau sa vin ma asteapta.Accept fara sa ma gandesc prea mult mai ales ca Alice nu ma incanta din punct de vedere al fizicului.Zis si facut...ma indrept spre locatie,pe bulevardul Burebista aproape de rondul de la Alba Iulia.Gasesc cu usurinta scara blocului,ghidat de Madalina la telefon.Urc si spre suprinderea mea ma intampina Madalina care arata mult mai bine ca in poze.I-am si spus ca pozele o dezavantajeaza.Apare si Amy in peisaj care se machia in bucatarie. Ma intreaba daca vreau in continuare sa intru cu amandoua, confirm binenteles mai ales ca ma asteptam la o priveliste mai dezolanta si ma invita la dus.Dupa dus intru cu fete in camera si incepem actiunea.Am optat pentru un oral cu amandoua si bine am facut.Fetele isi fac treaba destul de bine, se invita reciproc sa guste din banana,se joaca cu ea, se implica amandoua in acelasi timp,una cu o deosebita atentie la oo iar cealalta pe junior.Finalizez dupa aproximativ 20 min pe ele bucurandu-ma ca un copil mic de priveliste.Ce mai....ceva unic.

 

Si acum notele:

Locatie : destul de curat,nimic deranjant,usor de ajuns 9/10 (mentionesc ca in locatie isi desfasoara activitatea 4 fete din ce mi-am dat eu seama desi e posibil sa faca cu schimbul si anume...Madalina,Amy,Alice si inca o domnisoara care nu i-am retinut numele desi s-a prezentat)

Corp - Madalina 8/10 Corp 8/10 Fata       Amy 8/10 Corp   9/10 Fata (cu mentiunea ca are sanii un pic stafiditi)

GFE - 8

Oral - Madalina 8 (m-a zgariat usor cu dintii o singura data) Amy 9( cu incercari reusite de DT, mult mai perversa decat colega)

Normal - nu stiu, nu am incercat

Igiena - 8-9 (mi s-a parut in regula, nu am bagat botul la savarina pentru ca nu ma incita in vreun fel deci nu-mi pot da cu parerea)

In concluzie o experienta unica din punctul meu de vedere la un pret foarte avantajos.Chiar daca dau impresia de fast fuck, la banii astia nu gasesti nicaieri o oferta mai buna.

 

 

P.S.   Cand am intrat la domnisoare i-am spus Madalinei ca arata mult mai bine in realitate si ca pozele de pe site o dezavantajeaza mai ales la fata.A ramas socata spunandu-mi ca ea nu are poze cu fata.M-a rugat in mod insistent sa i se stearga poza respectiva si i-am spus ca o sa postez si o sa rog un moderator sa o stearga.

 

 

 

 

 

Poza Madalinei care doreste sa fie stearsa o gasiti la postul nr 4.Multumesc.

 

Rog si eu un moderator sa-i stearga poza cu fata de la postul #4!

Link spre comentariu

Salve !

ducandu-ma destul de des pe la alice, am avut-o in vizor de ceva vreme si pe madalina, la care in final am pontat ieri....locatia descrisa mai sus,  dar se pare ca fetele sunt in  curs de mutare...din punctul meu de  vedere  este o tipa de nota 9 fizic iar la fata tot cam asa...(gustibus non discutandum) volubila , atenta la dorintele clientului, amabila...gfe 9.5...mi-a dat prosop curat am fost la dus, (care are doar furtunul)...curatenie nota 9 , apoi ma luat in primire...sarutari pe corp din partea ei apoi a trecut la un oral ne...mi-a supt-o ,mi-a lins-o .mi-a inghitit-o si a tinut-o secunde bune in gat...ce  sa mai,o bunatate de oral....nota 9...apoi  la normal, mi-a introdus-o fara nici un lubrifiant...destul de stramta, chiar nu m-am asteptat...am schimbat ,din ea deasupra in doggy, apoi  misionar ...am pompat cu pofta in ea , si nu a schitat nici un moment , ca nu-i place si ei...gemetele usoare din partea ei ( chiar daca sunt de recuzita)..m-au facut sa cred ca-i place , mai ales ca se umezise binisor...finalizat in balon,nota 9 si la normal...mi-a spus de la inceput ca nu face fk....  daca  esti fin observator  se vede ca e  stresata , dar ca servicii este de recomandat !.. la sfarsit lasat 70 lei  si plecat multumit...

                                                                                                                                                                    toate cele bune !

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

buna ziua oldf.

nu stiu ce idealuri aveti voi in materie de femei dar am fost azi la Madalina si stupoare nu este nimic din ce s-a relatat de altii.este de fapt un fast fuck ca pe centura,nu se merita banii

nu stiu cati au mai fost pe la alte fete si ce vor (ca orice  gaura cu par se f ),dar eu va pot spune ca am experiente de pe vremea cand nu exista internetul ci doar un anunt in ziar si erau mai altfel .acum deja nu se mai tine cont si de dorintele clientului,ci este doar ceva genul "da banu si fuga la usa"

PACAT, foarte putine fete mai merita sa fie vizitate, mai ales ca multe cer si bani multi

o sa revin si cu alte recenzii

 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

revin cu notesi locatie

de azi este pe bd unirii langa bcr

locatie cu 3 fete stai si astepti sa iasa sau sa intre altul

note

oral :  5  doar de ridicat moralul (2 minute)

normal : 5

locatie simpla :  6 o canapea extinsa cu un cearceaf

 si la sfarsit te intreaba daca te-ai simtit bine ? dar in 10 minute nici nu apuci sa iti dai seama ,cand am vazut care este miscarea am terminat repede sa scap ,sa fug ,nu asa se face dar la 70 lei luam o revista si terminam altfel si mai ieftin

grav ca se ajunge din ce in ce mai mult la "banu daca se poate sa nu faci nimic si sa pleci"

 

se duce lumea frate ,unde sunt zapezile de altadata

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutam comunitatea.

 

Am ajuns acum 2zile la Madalina,proasta inspiratie.

Sun dupa amiaza cer detalii,pret,servicii(daca face cof raspuns afirmativ)zona..

Imi fac timp pe la18:00,sun din nou imi da adresa,aproape de mall vitan.

Ajung si imi spune sa mai astept cateva min.sa plece alt futacios. Cand am sunat prima data data a zis ca mai are o colega dar,ESTE INTIMITATE MAXIMA SI CA ISI RESPECTA CLIENTII.

Ma suna sa urc,ajung deschide Madalina si...surpriza mai erau 2 colege nu una, intr-o bucatarie open-space,erau in chiloti si sutien se perindau pe acolo.Am salutat dar nu am primit nici un salut din partea lor..

Ok,intram in camera din stanga,facem cunostinta,ma dezbrac si primesc prosop curat si niste papuci aproape de unica folosinta.Merg la baie..curata dar doar un singur gel de dus si ala pe terminate. In timp ce ma spalam am auzit o voce de barbat care discuta cu una dintre ele de servicii etc...

Ies,in drumu spre camera trec pe langa o camera care se auzea barbatul,trec si pe langa colega din bucatarie care nota ceva intre-o agenda si numara niste bani.

Ajung in camera,o canapea de piele,o saltea pe jos,biblioteca si birou...

Inhibat de vocile barbatului si colega din buc. nu se mai scula pula. Se chinuie ea cu coaiele in gura ,cu laba..se scoala si incepe un oral de am simtit toti dintii se ajuta si de mana...ii amintesc de cof la care zice..aaa..pai este 100 ron, aaa sa morì tu? Si de ce nu mi-ai zis la tel? Pai nu mai intrebat zice ea.

Ok,trec peste si continua cu oralul pana imi dau drumul.

Asta a fost tot.

 

Acum sa va zic ceva de mandra.

Pozele sunt reale dar o avantajeaza foarte mult. In realitate este rodata rau,avea ochii foarte rosii,la fata trecuta,sanii 2-3 un pic lasati,tunsa ca in poze,curatica...

 

Concluzia este ca acolo e uzina de sex si domnisoarele sunt utilajele. Eu nu mai revin si nici nu recomand.

Note:

 

Locatie:4(nu exista intimitate)

Pt.curatenie 8

 

Oral:5 ( dinti,ajutata de mana...)

 

Fata:7

 

Igiena fata: 8

 

Halatul:70ron/fin 150ron/ora

 

 

Si NU UITATI O PULA SCULATA UN FUTAI PIERDUT.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

MADALINA 100%reala draguta, finuta, discreta si pasionala, iti pot oferi momente unice alaturi de mine intr-o locatie curata si linistita.

Daca iti doresti clipe de pasiune si extaz, te astept pt. o escapada de vis, 22 Jan 11:00

0736.407.753     70ron          Bucuresti         email: [email protected]

Alte poze:

 

post-23590-0-06574700-1390496027_thumb.jpg

post-23590-0-98383300-1390496042_thumb.jpg

post-23590-0-14501100-1390496058_thumb.jpg

post-23590-0-91731900-1390496065_thumb.jpg

post-23590-0-56445100-1390496083_thumb.jpg

post-23590-0-70692200-1390496089_thumb.jpg

post-23590-0-16200400-1390496097_thumb.jpg

post-23590-0-04074800-1390496105_thumb.jpg

post-23590-0-83199900-1390496112_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
80 L fin
Madalina100%reala Sexy, atragatoare si provocatoare, te astept alaturi de mine intr-un ambient discret si intim, pun pasiune in ceea ce fac si imi place sa imbin utilul cu placutul, suna-ma si nu vei regreta, 14 Jun 11:54

 

post-115308-0-81929000-1402736493_thumb.jpg

post-115308-0-35574600-1402736511_thumb.jpg

post-115308-0-72048800-1402736524_thumb.jpg

post-115308-0-94959400-1402736535_thumb.jpg

post-115308-0-36295000-1402736549_thumb.jpg

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

Am testat-o pe blonda acum vreo saptamana si impresia este urmatoarea:

  • locatia 9.5 - Bd. Unirii colt cu Traian, doua camere decomandat, AC, patul din dormitor scartaie un pic, baia nu era dotata cu gel de dus masculin, dar am primit papuci si prosop curat
  • Madalina 9 - categoric cea din poze, cam 170 cm, 54-55 de kg, sani maricei destul de fermi,  fara tesut adipos deranjant, insa nici nu are un tonus muscular de maratonista; a pierdut un punct pentru pasarica neepilata proaspat
  • GFE 6 - nu intretine deloc conversatia, nici vorba de FK, atitutinde cam de fast fuck, dar pentru ca am zis de la bun inceput ca raman o ora, probabil ca nu s-a grabit sa ma dea afara
  • Oral 7 - cu presiune, fara DT, fara nimic porno, dar si fara dinti, doar cu ceva atentie la oua; accepta CIM, insa nu a fost cazul
  • Normal 6 - absolut niciun fel de initiativa, atitudinea ei este una de tipul "ai venit sa te simti tu bine, deci da-i inainte"; oare de ce fetele astea nu se gandesc ca atitudinea lor in pat este ceea ce cautam de fapt si ca asta ne face sa ne simtim bine? asta si cu ejacularea, evident
  • pret 150/h 

Pacat de fizic pentru ca nu exista atitudinea pro futai...Nu revin si nu recomand.

 

P.S. Este colega cu o bruneta pe care am intalnit-o mai demult intr-un bloc de langa Mall Vitan, primul pe partea stanga cum treci de Mall si te duci spre M. Bravu; Alice parca isi spunea atunci; daca am timp caut threadul ei si il adaug aici.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

                                        Poze noi                                                                                   Madalina 30ANI Sunt o d-ra in adevaratul sens al cuvantului curata, frumoasa, finuta si cu mult bun simt vino alaturi de mine pt a-ti oferi cele mai incitante placeri. Iti garantez ca nu vei regreta absolut nimic, 10 Jul 12:45

0736.407.753    80 lei fin

post-115308-0-27586100-1404986732_thumb.jpg

post-115308-0-78723700-1404986742_thumb.jpg

post-115308-0-86718700-1404986754_thumb.jpg

post-115308-0-48106700-1404986765_thumb.jpg

post-115308-0-02941200-1404986777_thumb.jpg

post-115308-0-00739500-1404986789_thumb.jpg

post-115308-0-86161400-1404986802_thumb.jpg

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...