Sari la conținut

VREI SA NE JUCAM FIERBINTE??? 0768065016


Postări Recomandate


  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Asa suna anuntul acestei domnisoare.

 

"VREI SA NE JUCAM FIERBINTE??? bruneta 23 de ani, sani XXL, fund bombat, CU EXPERIENTA IN ACEST DOMENIU. Suna-ma daca doresti sa NE FACEM DE CAP CU "JUCARELELE" MELE OBRAZNICE, vrei sex ANAL fierbinte, sex NORMAL adanc si un ORAL umed?? atunci nu mai sta pe ganduri formeaza numarul meu de telefon si SUNA-MA!! doresc si ofer IGIENA SI DISCRETIE maxima. Ma deplasez la domiciliu si hotel!!! tel: 0768065016"

 

 

           Eu am zis da... Sta pe langa Cazinou, pe Bld. Elisabeta si se ajunge destul de greu cu masina pentru ca se lucreaza la asfaltare in zona, multe strazi fiind si blocate. La telefon super ok, te ia numai cu -Da iubitule, cum sa nu iubitule, iubitule sus, iubitule jos... pe mine m-a cucerit la telefon. Preturile 100 fin/150 ora. Am zis sa merg la ea pentru ca deobicei fetele care cer pretul asta se respecta, se ingrijesc s.a.m.d. Cand am vazut-o prima oara la usa am vrut sa o refuz. Avea o fata plictisita, grasuta si un pic de mustacioara dar niste sani imensi (dragostea mea), inaltime  aproximativ1,60-1,65, bruneta cu ten alb, am observat si un tatuaj pe gamba dreapta. Mi-a zis ca o cheama Alexandra, parca :hmmm   interior curat, baie curata, in general curat. Cand ne-am pus pe treaba i-am zis sa scoata si dildoul (il are si in pozele din anunt, cel mov), s-a dovedit singurul lucru funny din toata experienta cu ea. A fost destul de excitant in timp ce imi facea oralul ma jucam cu el in pasarica domnisoarei. Mai multe detalii in note...

            Apartament:      7 (curat, dar genul de amenajare pentru :feet    fiind semimobilat).

            Aspectul fetei:   6 (destul de plinuta, tatuaj, o usoara mustacioara, nu va gandtiti la ceva grotesc doar ca avea perisorii cam vizibili, alunite pe fata :), imbracata arata decent dar cand se dezbraca... nah. E genul de plinuta fara sex appeal, sanii mari si foarte moi, cei interesati de sex intre sani au cu ce)

            Oral:                 7 (un oral destul de ok, fara dinti, cald si destul de umed, dar fara artificiile necesare)

            Normal              - (nu am facut, trebuie intrebat dildoul)

            Anal                  8 (bun, dar nu are cel mai frumos fund)

            Gfe                   3 (nu prea era vorbareata, isi tragea mucii intr-una - scuze pentru scena creata :D

            Per total           7 (cresc 2 puncte pentru joaca cu dildoul, kinky... recomand mai multor fete sa isi cumpere, este chiar beton in timp ce o penetrezi anal sa isi faca loc in pasarica "strainul")

        Nu are nimic iesit din comun, nu stiu daca ma mai intorc. Cu cei 100 sau 150 ron sigur gasesti mai bine. Si totusi... dildoul ala :laugh2

post-46237-0-09978900-1373128227_thumb.jpg

post-46237-0-65911500-1373128232_thumb.jpg

post-46237-0-67629900-1373128267_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...