Sari la conținut

Simona 0752466717


Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salutare,

 

Acum doua zile avand chef de ceva actiune am sunat-o pe andra.love dar foarte amabil mi-a comunicat faptul ca este in perioada aceea a lunii si nu poate sa-mi satisfaca poftele trupesti dar imi poate recomanda o prietena si anume pe Simona. Nu eram prea incantat de idee dar am zis sa incerc dar sa-mi rezerv dreptul de a face cale intoarsa daca nu-mi place ce vad.

Si bine am facut ca m-am intalnit cu Simona, este o aparitie noua, frumusica peste media media celor din Galati, genul skinny, toti dintii la locul lor (am o problema cu lipsa dintilor), este la inceput de drum, zice ea nu pt mult timp dar cine stie.

Am ajuns la locatie, Majestic, am inceput actiunea cu un oral din partea ei bine executat, cu incercari de deep si cu finalizare orala.

Am fost la baie, ne-am igienizat, am discutat despre una despre alta si am inceput tot cu un oral din partea ei pentru revigorarea celui care atarna, am trecut la normal protejat, am schimbat doua pozitii si am finalizat in balonas.

 

Note: 

Locatie - Hotel Majestic - ;

Aspect 9- frumusica la fata (eu sunt mai pretentios), slabuta la fizic, poate prea slaba pentru unii depinde de gusturi dar are niste sani frumosi, nu mari dar frumosi;

Oral 8.5- cu incercari de deep si CIM;

Normal  8.5;

Igiena 9, pasa curata, epilata, fara mirosuri, igiena orala nu stiu ca nu am sarutat-o dar nici nu mi-a venit vreun miros suspect.

Presteaza oral ne/pro cu finalizare orala (am intrebat cum pot sa finalizez si mi-a spus ca ramane la latitudinea mea, cob cof nu stiu), normal protejat, FK-nu stiu, nu am fost tentat, cuni - nu stiu dar probabil ca da, anal nu am intrebat dar cred ca  nu.

Halat 200 o ora cu doua finalizari si 150 finalizarea.

 

Concluzii:

Mie personal mi-a placut, m-a excitat faptul ca era incepatoare si era foarte ascultatoare, prestatia a fost una buna dar se poate imbunatati, arata bine, ar putea pune cateva kg in plus, are vreun 1.70 parca. Zicea ca are si o locatie in plan dar sa vedem.

Recomand s-o incercati macar o data.

Modalitate de contact: am sunat-o pe andra.love la nr din titlu si ea a comunicat cu ea, am uitat sa-i cer direct nr ei.

 

Daca doriti alte info si vi le pot oferi cu cea mai mare placere.

 

Toate Bune!

 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

"Am mai vazut acest film si cam cu aceiași actori"

Recomand don'șoarei Simona sa iși sumpere o cartela,nu de alta....dar aceasta metoda ma impinge sa fac unele acuzații....pe care le-am mai facut cu cateva luni în urmă când am apăsat botonul REPORT(Atunci nu s-au luat masuri)

 

Bafta multa va doresc!!

  • Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...