Sari la conținut

0767133039 No Name


Postări Recomandate

  • Oras:acasa
  • Oras:acasa

Sunat pe la ora 18 pentru o programare mai tarzie, voce placuta la telefon prezinta tacamul sex total(oral cu fin, normal, anal).

 

Resunat la ora 23 pentru confirmare la 24. In anunt mai este o poza cu 2 fete(cea prezenta aici si inca una cu putina carnita pe ea) o intreb cine va veni, confirma ca este domnisoara din poza cu lenjerie neagra.

Cu timpul este ok, a ajuns foarte punctuala si ma suna sa o iau de jos.

Cobor vesel si entuziasmat sa ridic caprita dar in schimb apare o domnisoara pe la vreo 1.60 estimez(eu am 1.66 si era mai micutza decat mine). Deja mi se taiase elanul dar am zis las ca merge asa(mare greseala). M-am prezentat, ea nu dar nici nu prea ma mai interesa. Imbracata la corp arata ok, putina carnitza pe picioare si burtica dar e ok(la fatza aduce putin a tzarancutza).

Ajungem sus ne conversam platesc donshoara si ne intindem in pat la o tigara. Cum incepem sa mai vorbim o aud dintr-o data ca ea e singura dintre fete care nu face anal de la nush ce accident(bla bla bla...nu prea era credibila) m-am gandit ca deh asta e, nu sunt eu mare fan dar nu mai prestasem de mult la brown eye si daca tot am luat ceva la pachet de ce nu.

Deja incepusem sa ma irit mai mult, zic ok nui pb trecem mai departe la actiune, se dezechipeaza duduia si arata ok in lenjerie(foarte muuulte face un sutien bun). Ma intreaba daca ma dezbrac sau daca o las pe, ii zic hai sa te vedem ce stii(evident tot eu mam dezbracat :))) sarutari pe corp si se duce spre cel mic care se facuse deja mare si incepe sa presteze... oral slab...slab...slab... se simt si foarte mult dintzisorii. Ma intreaba de caciulita ii zic ca vreau sa termin la oral prima oara, ea sare si zice ca dureaza prea mult, mai creste putin tensiunea pe vene la faza asta si ii zic stai linistita ca nu dureaza mult si ne mutam la marginea patului pentru continuarea oralului dezamagitor, ma atentioneaza sa ii zic cand termin ca sa nu vomite(evident ca nu face CIM) aici deja s-a pus capac, o rog sa se puna pe pat, ma pun deasupra si incep sa dau la laba cu ea dedesupt, vede ca nu mai am mult si ca eram aproape de fata ei si zice vrei pe fata? si eu zic da...asta intentionam, se vaita putin dar zice ok, si isi pune mainile la ochi si zice ca nu vrea sa vada....(mor de ciuda ca nu sunt nesimtit)... ma mai cobor putin si termin intre sani cu un strop din greseala pe barbie(chiar nu intentionasem dar se mai intampla cand ai putere de executie, am reusit sa murdaresc un perete la 3m distanta odata :) deci e mai greu de controlat). Ma ridic ma plimb putin prin casa dupa servetele si alte necesare si ne asezam la o tzigara. Ma mai plimb putin cu mousu la pc mai facem putin small talk si ma dau lovit ca nu mai vrea ala mic(era si plictisit dar sarea daca mai vroiam sa continui), o intreb daca se poate un masaj, la care se uita putin ciudat si ii zic ca nu erotic doar un masaj normal ca am dureri de spate, aici deja devenise mai vesela ca a scapat si se duce pana la baie ma imbrac si ii pregatesc o crema. Aici nu am ce sa zic rau, la masaj nu este cine stie ce dar are putina forta in maini si eu la masaj cel putin indiferent de cat de bun sau prost e mie tot imi place :). inainte de masaj raspunde la un telefon si zice ca in max 10 minute e gata si poate sa vorbeasca(era 12:30)....mai creste putin tensiunea...dar se pune pe mine si se apuca de treaba, dupa 10-15min ii zic ca e ok si sare din pat se imbraca instant si dusa a fost :)).

 

Note....:

Oral: 4-5 mecanic, plictisit si zgarie

Normal: pas

Anal: cel mai bun de pana acum :))) 0

Aspect: un 6... nu intorci capul dar nici nu zici nu

GF: 2-3 foarte plictisita, procupata de telefon nu de client.

 

Halat 100+50 taxiu (cam scump sa faci o laba in zilele noastre)

 

Pentru mine clar tzeapa, altcuiva poate iar face placere dar ma indoiesc.

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sunat acum doua ore.

 

A ajuns in 30 minute cu un taxi Pelicanul in care mai erau doua pupeze.

Am coborat sa-i decui poarta, una dintre ele a coborat impreuna cu aleasa mea din taxi ( am ales-o pe cea bruneta alba mai subtirica, are o zgarda la gat in poze si tine un lantisor in gura ).

Mi-a cerut banii 150 RON inainte, ca sa pot urca in casa cu colega ei :).Coborasem in chiloti, i-am spus ca trebuie sa urc in nou dupa bani, doar nu mi i-am ascuns in cur...Ma rog...ce cu rol de peste zice ca am fata de "baiat fin " si e ok sa urcam fara sa platesc pe loc.

 

Prima constatare, poza e falsa :).Tipa e putin mai implinita, cu sanii mai mari, pe la 22-23 ani.Ajungem sus, incepe sa se joace cu pisica.Povestim 10 minute, ma roaga sa pun ceva manele sicam aici s-a oprit conversatia ( oricum e prostuta rau, nu prea am avut ce sa discutam ).O invit sa faca un dus, o deranjeaza dusul meu care "curge din tavan" si zice ca se spala dupa.O intreb de condoame, nu are....!Am eu, o invit la un oral sa-l introducem pe Chelu in cauciuc.Presteaza mecanic si din cand in cand se opreste si vorvbeste...cu pisica!!!!Expediez pisica, ea se oftica.Ii explic ca prima data se ocupa de mine, dupa care se poate juca si cu matza :).

 

Primul numar 15 minute.Nu are feeling, sta ca o vaca, o misc eu.O sarut pe gat, incepe sa gafaie usor, ma intrerupe cu un " nu la urechi ca nu-mi place", " sa nu ma musti de sani"...etc. Explic ca nici nu aveam de gand, o intorc inspre mkine si o pun sa ma priveasca in ochi, sa se mangaie...ma rog incerc sa obtin maximul de la ea.Dupa primul numar, deci dupa doar 15 minute fuge la baie si vine in dormitor sa se imbrace ca se grabeste :) :) :).Explic ca daca-mi da inapoi jumatate din banii dati ( am dat deja 150 RON ) poate pleca linistita.Vine si raspunsul : " esti nebun??!".

 

Fumez o tigar, in tot acest timp se plimba din dormitor in sufragerie, prin baie, ... da ture.Suna telefonul, o rog sa-l puna pe silent ca ma deranjeaza."Mai vrei un numar?" Evident raspund, am platit si pentru fundul asta ( cu toate ca nu e cel din poza ).

Trecem din nou la oral, fortez deep throat cu o mana hotarata in ceafa si se conformeaza.Trecem la anal, chitaie ca vrea crema.Aduc crema, se trage...Suna telefonul....Raspunde!!!

 

Mi-a crescut tensiunea la 100 de nervi, vorbea cu "fata" in timp ce ma incalzeam in pasarica ei si de-al dracu' o pompez tare, si apasat rau, incepe sa caraie, "stai ca ovarul, stai ca ..bla bla".Nu ma las, ies din pasarica ( destul de generoasa gaura penru varsta ei as spune ) si intru in fundul care de data asta e cremuit :).Hemoroidul pe care-l vad nu ma incanta, dar sunt setat pe fundul ei si pace!Se trage din nou, dar ajunge pana in perete si nu mai are unde deci asta e! Termin chinuit, cu ochii inchisi si gandindu-ma la ce alta pasarica frumoasa puteam sa lovesc de banii astia.

 

Merg la baie 5 minute sa ma spal, cand ies e deja imbracata si descuie usa.I-am explicat ca oratania de afara, care se aude latrand nu-i doar de decor si pentru integritatea ei corporala cred ca ar face bine sa ma astepte sa o conduc.Incepe sa se gudure pe langa mine, ca ce m-ar iubi ea pe mine, ca ne mai vedem sigur, ca....si alt cacaturi, o scot rapid din casa si o conduc la poarta.O asteapta acelasi taxiu, tipa care facea pe pestele e tot in masina.Aduc la cunostinta reclamatia cu privire la prestatia colegei, i-am explicat ca e de kk si mai astept sa creasca vreo 10 ani, la care pestoaica ( colega cam de aceeasi varsta ) rade si -mi spune ca data viitoare sa o invit pe ea.

 

Si acum scriu frustrat recenzia asta si ma gandesc ca mai bine fumam iarba pana maine seara de banii astia.Cel mai frustrant lucru din punctul meu de vedere e sa ramai nesatisfacut, chiar daca ti-ai pus-o in urma cu o ora...

 

 

Oral : 7 ( i-am spus sa nu ma fure cu mana, asa ca a lucrat doar cu gurita si ajutata de mana mea in ceafa ), fara atentie la oo...

Normal : 5 sta ca o vitica si geme usor.Se uda daca o mangai si o saruti pe gat, dar cam atat.

Anal : 5 am terminat doar datorita imaginatiei mele, ea a avut rol de "stana de piatra caraitoare" doar ( plus ca hemoroidul care-mi tragea cu ochiul m-a facut sa-mi mut privirea ).

 

Poze ( false sau de pe la varsta de 18 ani ) :

 

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/vin-la-tine-acasa-bruneta-sexy-vin-la-tine-acasa-pentru-o-ora-de-amor-fara_6580570.html

 

Sporuri maxime,

Anjin

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

VIN la tine acasa. Bruneta sexy vin la tine acasa pentru o ora de amor fara graba oral cu fin anal adanc normal in orice pozitie 69 dus masaj erotic poze reale 1,70 m, 20 ani, 50 kg, mai am si o colega, 12 Jul 11:00

0767.133.039
 
 

post-2-0-73803800-1373771949_thumb.jpg

post-2-0-22448000-1373771950_thumb.jpg

post-2-0-71297900-1373771950_thumb.jpg

post-2-0-08086000-1373771951_thumb.jpg

post-2-0-66313100-1373771951_thumb.jpg

post-2-0-09079200-1373771952_thumb.jpg

post-2-0-67182500-1373771952_thumb.jpg

post-2-0-09334900-1373771953_thumb.jpg

post-2-0-66279500-1373771953_thumb.jpg

post-2-0-04159900-1373771954_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Ba chiar e de trecut la "de evitat" si hai sa va zic de ce...

 

Sun in seara asta pe 20 la numarul de mai sus, imi raspunde o tipa, destul de ok la voce, ma intreaba in ce zona stau, ii spun si imi insira prestatia, adica sex total si pret 160 RON cu tot cu taxi. Zic bai da' ce oferta frate, nu pot sa nu ma bag, iar pozele din anunt, exact cele de aici dadeau bine. Ce bou am fost ca am sunat direct fara sa verific intai si biblia adica forumul...

 

Zic bine fata, haide. Apoi imi trece un gand printre urechi si sun iar, auzi, pozele sunt sigur ale tale ca altfel te urci inapoi in taxi si pleci, si confirmi ca faci sex total da? DA, pozele sunt ale mele si fac sex total!

 

Stabilim ora, cand era pe aproape, ma suna fata si imi da taximetristul la telefon sa-i dau indicatii si ala ma ia cu...auzi prietene, unde stai ca nu gasesc.... Pfoai, deja era sa-i insir la ala morti si raniti dar zic sa tac, mno, urmeaza sex total deci fara nervi, respir adanc, ii explic si apare.

 

Taxiul apare ca din el coboara o creatura mica, neagra, grasa si cu clanta mare. Clipesc de 3 ori, mai erau inca vreo 2 fete in masina si taximetristul de culoare. Zic, plm, la ce te asteptai la 160 lei cu tot cu taxi, dar hai, a zis ca face total, sa vedem.

Intru cu ea in casa, jos textila...dezastru. Ii zic ca nu e deloc fata din poze si ea cu gura mare, pai nu, nu stiu ce poze ai vazut tu ca sunt si eu pe net. Pfooooooooooooooooai, sa o iau la suturi si alta nu. Ma apuca dracii si vin cu laptopul, cu telefonul, ii arat numarul apelat si pozele care-i sunt asociate, adica exact astea de pe forum. Aaaa pai sa vezi ca e colega mea, dar am raspuns eu, ca ea nu face total si eu fac si daca nu vroiai trebuia sa-mi zici de la poarta si bull-shit de-asta de cacat. Imi cer scuze pt limbaj dar este o tiganca nasoala, sunt tiganci frumoase. Zic, acum ce cacat sa mai fac, dezbraca-te si treci la supt daca tot ai venit, macar o muie poate reusesti.

 

Se apuca de treaba, nimic sa se scoale, nimic nimic, si eram nefutut de vreo 2 sapt! Nimic! Zic bun, hai mai suge si apoi trecem direct la anal. SOC! Asta beleste ochii la mine si zice....pai cum adica anal? Pai asta cat e de mare si nici nu e sculata tu vrei sa mi-o bagi in cur??? Da. Ai zis ca faci total. Aaaaa, nu eu, colega din poze, eu nu fac. What the fuck??????

 

Ok, hai, da banii inapoi si dispari. Treaba ta cum ca eu nu te duc pana la poarta, (am 2 dobermani, un mastiff si un ciobanesc, toti liberi :D ) Oups.... tocmai ii vazuse de cand a intrat....

 

Isi reconsidera pozitia si zice, ok....daca o vrei pe fata din poze e in taxi si poate sa vina.... What the fuck!?!?!?

 

Deja nu-mi mai ardea de niciun futing, eram nervos maxim, imi daduse banii inapoi, zic hai sa scot ciaora din curte. Cand la poarta, tipa din poze (care o avantajeaza maxim btw). Ok, zic hai, dar sa stabilim, tot in banii astia, fara mofturi, sex total. Aaaaa pai nu, ca colega cu care ai fost facea total, eu nu. Si de aici o intreaga explicatie de cacat tipica curvelor proaste si ieftine ca escorte nu le poti zice.

 

Arata oricum mai bine decat precedenta asa ca zic, ok, hai. Mno, ajuns cu ea in casa, ceva discutii pe tema asta, ceva explicatii inutile si idoate, am pus punct si hai la treaba. Fara anal ca deh...s-au incurcat numerele de telefon ea nu face, dar colega face si mai raspunde cand suna telefonul ei si tot felul de imbecilitati. Scuze de limbaj dar sunt nervos inca.

 

Fata, Laura am inteles ca o cheama, zice ca are 20 ani si o cred, nu e mare minune, nu o remarci daca o vezi pe strada, are avantajul ca e tanara si carnea tare pe ea. Arata de un 6-7 cu indulgenta, pozele ori nu sunt ale ei ori sunt fooooarte vechi, nu mai e bruneta, e ceva roscat cu par nevopsit pe la ceafa, whatever. Solduri mari, mica de inaltime, neinteresant. Am trecut direct la oral fara prez, slabut, neinteresant, dar macar a reusit sa mi-o scoale, 3-4 as zice eu, am pus-o apoi peste mine cu prez, un pic de GFE in rest plictis total, doar sta, am intors-o pe o parte cu fundul la mine, tot plictis, ii zic sa ma termine oral....aaaa nu se poate, vomita. What the fuck!!

 

Am pus-o pe burta si am reusit sa termin, in prezervativ. Dupa ce m-am dus sa-mi dau jos cauciucul ma intreaba, pot sa ma imbrac? I-as fi zis ca nu doar sa o vad ce face dar nu mai aveam chef, era pe modul fast fuck.

 

So, dati voi note daca mai vreti. Ideea e ca strict pe Laura as trece-o la testate, dar toate cacaturile care vin cand apelezi acel numar nu merita nervii.

 

Aaa ca mi-am adus aminte, ma intreba nedumerita fata rroma, pai de ce n-ai zis ca o vrei pe aia alba? What the fuck????

 

Concluzie: de evitat!

  • Like 14
Link spre comentariu

Merita trecuta la escorte de evitat din toate punctele de vedere. A fost cea mai groznica experienta pe care am avut-o vreodata cu o escorta.

 

Am chemat-o la mine, pretul cerut de ea a fost de 150 ron pentru doua finalizari, in banii astia fiind inclus si taxiul pt ea. Mi-a spus ca si in cazul unei singure finalizari ia aceiasi bani. A ajuns dupa aproximativ 15 minute, insotita de vreo trei persoane, toate dubioase, intr-un taxi. Initial parca nu arata chiar atat de rau. Am vrut ceva ieftin, sa nu fiu prea pretentios, am considerat. Nu ma asteptam totusi ca aveau sa fie 150 de ron pur si simplu aruncati la gunoi. Inca de la inceput se vedea ca nu stie cum sa traga de timp, avand si un tupeu nesimtit tipic etniei din care face parte. Era imbracata intr-o rochie mai larga, astfel se mai ascundeau kilogramele in plus. Cand a ramas fara rochie, a devenit evident ca pozele ei sunt false. Banuiesc ca mai are o colega, am vazut pe AT si poze cu inca o fata. Cea care a venit la mine este serios impanata.

 

S-a pus la treaba cu un oral f plictisit, pe care il intrerupea des pentru tot felul de intrebari idioate. Cu mari greutati am reusit "intarirea" si am zis sa trec la normal. Am vrut sa o pun capra, dar cand m-am apropiat mi-a cazut pur si simplu nasul. Mirosea oribil!!!! S-a molesit imediat si "gigel" nu stiam ce sa mai fac. Voiam sa o dau afara din casa imediat. Stiam ca nu mai am nicio sansa sa-mi recuperez vreun ban. Am incercat totusi. I-am zis din start. "Bai fato, mirosi oribil, nu am ce sa fac cu tine, mi-ai intors stomacul pe dos". Raspunsul... incredibil... "Asta chiar ma deranjeaza, cum poti sa-mi zici asa. Sa stii ca eu ma spal de trei ori pe zi, dar ce vina am eu ca am facut candidoza? Am facut neprotejat si aia a fost... Nu am ce sa fac, miroase oricat m-as spala!"... La asa replica, ce poti sa mai spui... doar sa plangi dupa bani. I-am zis sa-mi dea 50 de lei inapoi si sa plece. Am incercat sa limitez paguba. Nu a vrut, asa cum era de asteptat. Fiind deja destul de nervos, nici nu voiam sa plece asa pur si simplu teapa. Asa ca i-am zis ca normal nu mai fac, desigur, asa ca sa faca oral pana se termina ora, fara sa mai comenteze! Vazand ca eram destul de nervos nu a mai comentat. Asa ca a facut un oral, ceva mai bun decat prima data. A durat ceva pana sa finalizez, m-a rugat sa nu-i dau in gura si am finalizat pe sani. Deci am platit 150 de lei pt aceasta finalizare chinuita. Experienta horror! NU RECOMAND!!! Ar trebui trecuta urgent la escorte de evitat! Nu voi da note pentru ca nici nu am facut prea multe impreuna. Doar oralul ala de nota 1 in prima faza si apoi 4, sa zicem.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut la toti...! Eu am invitat-o la mine in seara asta. pret 100 de lei pus taxi 50. am zis ka esthe ok. Mia zis ka vine in 40 de minute. A venit si eram curios cine vine si sa nu iau vreo teapa. In usa a,aparut o tipa cam la 1,65. chiar dragutika vreau sa spun. Nu sthiu daca este tipa din poze.., dar avea chiar corp f. frumos,, sani extraordinar de frumosi,fundulet bombat si pasarika ingrijita. Pe mine unu..., chiar ma impresionat. Ma sarutat dupa scurt timp.I-am prezentat inainte apartamentul cu 3 camere.., sa nu aiba dubii ca mai este cineva aici. Foarte dulce la vorba...,si senzuala. sa , apucat de treaba si mia plakut tot ce a prestat. ma intrebat daka vreau sa termin oral.Mie chiar nu-mi place. am terminat pe sanii ei. Geme in pat,provocatoare,schimba pozitiile,ii place pe la spate f.mult si accepta anal. nu sunt adeptul ,la anal dar am incercat putin. Eu chiar nu inteleg de ce sunt comentarii de genul asta la acesta tipa. eu am bagta nr. ei de tel.pe google si a,aparut escorte de evitat. Intradevar...,am inteles ka mai are doua colege si a venit cu un taxi. Ceva sa intamplat cu voi care ati postat mai sus. Eu chiar sunt multumit si o recomand..., dar sa apara ea. Nota 10 oral,sexnota 10,anal 10 cred eu..,ca nu prea i-mi place sau nu sunt experimentat in anal. Chiar nu am de ce sa va induc in eroare. Probabil ca mai sunt si influente...!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucurești
  • Oras:bucurești

Deci in primul rand vine o cioara ffff nespalata cu aere de mare femeie importanta si in afara de faptu ca nu presteaza nimic din ce spune la tel este fff urat mirositoare mai bn stai cu nadul intrun wc public decat langa ea NU O CHEMATI aceeasi placa o pune la toti clienții pt ca a mai fost la un tov de al meu si ia zis ce mi a zis zi mie ca e din provincie ca a avut si ea femei care lucrau pt ea ca acum lucreaza pt 2 surori ca va pleca in curand din tara bllla bla bla mai pe scurt dai 150 roni degeaba la gunoi si la propiu si la figurat pt ca ea arata si miroase mai urat decat un gunoi

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

sallut....!!!!!!!!!    Dezastru...!!!!!!!!  Sper ca totate cmentariile au avut ceva de spus la acesta escorta..,DAR dau dreptate in majoritate! poate am avut eu ceva mai putin norok atunci.    EXPLICATII..... uite cum am avut yo o intalnire tarzie ku cineva si am zis sa ne facem viata la el akasa. Eu nu prea merg pe escorte ,la pretul mici! Ma inkntat escorta de care se facea vorbire si eu am intervenit ca la mine aparuse ceva frumos. Uite kum m-am laudat eu tare si mare..., ka , cunosk o tipa ok. Am sunat la INDIVIDA...,ca sunt plin de nervi..,in speranta sa iasa ceva mistho cu amicul meu. am sunat de ,pe nr.lui sa TESTEZ si colegele ei. Bai  nene...., eu nu i-mi dau seama la voce si kand vine cineva...! era totusi o voce asemanatoare si i-am zis ca vrem ceva la domiciliu nostru si ca o vrem in prezenta pe tipa din poza si alta tipa sa fie draguta..,sau asemantoare ei. Ma laudam ca .....,mai  bine  nu  vorbesk...., in fata amicului meu ca este o tipa super ok. Lokatia noastra ..,pe undeva in aviatorilor luata in regim hotelier de amikul meu ptr.5zile. Am zis ca iese ceva misthoo. Am sunat yo si cica..., sa rezolvat situatia. vin in 45 de minute dar sa le dam si taxiul. Le-am zis ca le dam la amndoua 500 de euro pana la 7 dimineta.., dar vrem sa fie comportament din partea lor adegvat. Asteptam noi ka doi idioti cu cu muzika in surdina..,bauturici fine si intentie  de  LUMANARI sa asteptam sa ne facem de cap. Nu au nimerit adressa cu toate ca este simpla. Am cerut soferul de la acel taxi si i-am explicat unde sa ajunga. Aparent o dezamagire ca eara o voce minunata de BASS reflex a unui tip care nu parea ka, cunoaste traseul Buc. L-am intebat daca are GPS.,acesta spunind ca se descurca fara. infine...! A ajuns dupa 1 ora si ceva. noi fierbeam clocotit. Bai nene...! a venit aceea masina..taxi..,un logan normal dar cu aplicatia liber la taxo. adika era pe verde si nu okupat. am dat noi nr.de interfon de la poarta si asteptam nerabdator. In fata ushii s-au TELEPORTAT nu sthiu din ce UNIVERS indepartat 3 CREATIURI si nu doua..!  MONSTRUUU!!!!  Nu vedeam nimik ca erau doar UMBRE cu colti semi albi. Cealata umbra staea la aproximativ juma de metru. Le-am poftit in vila sa vad mai bine INTRUCHIPARREA...! Ma luat o ameteala din spate cefei  de nu mai vedeam STEREO...! Am intrebat unde este tipa aia din poze? mia zis ca este ocupata toata nopatea si au venit ele. Grasut.., foarte prost imbracate si dadeau un DANF de cotet de porumbei neingrijit. Ce mai...! am zis ca nu pot acepta sa stau de vorba cel.putin 2 sec. din acel moment. Le-am zis sa plece! Au incepu sa tipe ka vor 100 de euro deranjul ca fac MARE SKADAL.  Groaza si infern!!!! le-am zis ca nu merita nici 1 leu ptr. deranj. Au inceput sa tipe din taxi tot felu de sunete si chiar voci de barbat ca.., trebuie sa le dam 100 de euro ca ne afla tot acrtierul. am chemat politia. infine..., au fugit si nu am mai raspuns nici  noi la oragnele in DREPT ca se lasa cu declaratii.  Chiar nu am patit asha ceva in viata mea. Stiind ca astept pe cineva..., au venit  CIORUTE de gradul 300 la patrat. loooool! Skz.pentru replici  dar anterior mia venit altcineva.  in mare...... ESCORTE de evitat si PERICULOSE. Dim.buna la toti. Nea stricat noaptea. Preturi mici....!!!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

VIN la tine acasa, bruneta sexy pentru o ora de amor fara graba, oral cu fin., anal adanc, normal in orice pozitie, 69, dus, masaj erotic, poze reale, 1.70 m, 20 ani, 50 kg, sani nr. 3, accept cuplu,

18 Aug 16:03

0767133039

 

but there is now this almost-cloned anunt, with only two minutes time difference and another phone number:

 

LA TINE SAU LA HOTEL Bruneta sexy, vin la tine acasa pentru o ora de amor fara graba, oral cu fin. anal aanc, normal in orice pozitie 69, dus, masaj erotic, poze reale, 1.70 m, 20 ani, 50 kg, sani nr. 3 accept si cuplu,

18 Aug 16:01

0764384189

 

Maybe these anunt refer to the same person or maybe they are colleague?

Could be the other girl in taxi Anjin_san speaks about?

A ajuns in 30 minute cu un taxi Pelicanul in care mai erau doua pupeze.

 

The pics seem false, as they are present in a bunch of other sites.

post-83127-0-44466100-1376836458_thumb.jpg

post-83127-0-02790000-1376836462_thumb.jpg

post-83127-0-71891300-1376836465_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

nu inteleg a venit la mine dp numarul asta de telefon o chema Bianca pe atunci adik acum 1 an avea 19 ani sani marisori cur bombat....oral deep anal...o facea rau de tot i-am spart fundu etc...dar vreau si eu nr ei vad ca nu il mai are ma poate ajuta vreun frate? nu imi mai pot lua gandu din ziua aia..am chemato de 2 ori taxi plus ea 150 lei....

eu cred ca prietenu nostru a  luato pe colega ei o tigancusa cu tupeu...la ea nici mie nu mi sa sculat dar la un pr al meu da :))...:)))

help?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...