Sari la conținut

0731734382 Tanara si sexy...


Postări Recomandate

Buna,sunt o fata tanara si sexy,ofer sex total domnilor seriosi.Incearca-ma si sigur ai sa revii. 0731.734.382.nu suna cu privat si nu da mesaje...

post-40792-0-83612200-1374077551_thumb.jpg

post-40792-0-34155900-1374077554_thumb.jpg

post-40792-0-98640000-1374077556_thumb.jpg

 

Acesta este anuntul, cum mie imi place sa incerc cam tot ce este nou si netestat de colegi am zis sa incerc. Am sunat la numarul din titlu, mi-a raspuns, mi-a enumerat serviciile (oral NP 60RON, oral NP+normal P 80RON, oral NP+normal P+anal P 100RON), mi-a indicat zona 9 Mai, mai precis pe langa Profi, 2 blocuri mai inapoi. Inainte sa imi spuna exact scara, m-a pus sa merg pana in spatele blocului sa ma vada...motivand asta ulterior ca o frica de betivi. Nu m-a deranjat.

Am ajuns in locatie, un apartament curat, frumos amenajat (din punctul meu de vedere pentru locuit, nu activitatea pe care o intreprinde), baia moderna, gel de dus prezent, prosop curat etc.

Am ales meniul 2, oral NP+normal protejat si odata ce am facut un dus am intrat in camera de actiune unde ea ma astepta deja dezbracata. A inceput cu un oral neprotejat relativ ok, fara atentie la zonele adiacente, fara artificii. Dupa cateva minute nefiind un oral extraordinar am zis sa trec la actiune. Mi-a pus prez si am pornit cu pozitia capra, dupa care lingurita si am finalizat in prez.

 

Si acum notele:

Locatia: 10 nu am ce sa reprosez, apartamentul arata bine, baia curata si ai tot ce iti trebuie

Fata: 8 draguta (dar nu frumoasa), slim, sani mici (dar fermi si frumosi), fund micut (dar numai bun de strans)

Oral: 5 (nimic interesant aici, un oral sa zicem normal)

Normal: 5 (pentru ca in ambele pozitii am muncit numai eu, ea nu prea a avut ce sa faca)

GFE: 0 (nici un fel de mangaiere, privire, implicare)

Halatul: 80 RON

 

Concluzia: desi nu este una dintre cele mai stralucite escorte pe care le-am vizitat, as reveni pentru pretul practicat, igiena de care a dat dovada si amabilitate. Nu m-a grabit, deci eu o recomand.

  • Like 5
Link spre comentariu

dupa locatie si mai ales din poze seamana foarte mult cu Niki  , poti sa confirmi daca este vorba de aceeasi persoana ?

 

Sincer dupa primele poze nu prea pare ea, dar ultimele insa parca ea ar fi, numai sa nu se fi incurcat :)

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

vizitat si eu pe domnisoara....e simpatica cel mult,atitudine cel mult 4 .Am ajuns la ea adresa este in 9 mai pret 60 ron, foarte greu comunica am facut un dus dupa care imi spune ca mai am 20 de min ca 10 le-am stat in dus deci si dusul se plateste. Implicarea ei este zero se uita dupa muste sau la tv si te grabeste ca sa termini mai rpd. Deci....nu recomand

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Buna ziua

Domnisoara de mai sus este "deosebita" sincer nu are ce cauta in meseria asta,este buna ca vanzatoare la vreun butic sau la piata .Am fost la ea si s-a purtat groaznic,este genul de femeia care ar vrea sa o deranjezi sunand la usa lasand-ui banii si pe urma sa-ti iei talpasita.

Nu numai ca te grabeste dar face si fite, nu pune mana ,nu fac aia ,sexul oret este "de vis" ti-o freaca cu mana si cred ca-si suge degetul mare ca nu simti nimic.

Credeti-ma ca nu aveti ce cauta la domnisoara asta deci nu se mai pune cazul de revenit.

Degeaba are corpul dragut daca atitudinea este de rahat si daca deschide gura ai impresia ca este din varful muntelui de la muls oile,sau macar sa o deschida ptr ceva bun :) dar ESTE PRAF PRAF PRAF.Ejaculezi de sila si grabit de ea in timp ce se uita la televizor,nu-ti doresti decat sa termisi si sa pleci ca sa nu daibanii degeaba.

Si confirm sigur ca este vb de aceasta domnisoara sta la blocul editat si la interfon.

EVITATI !!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Salutari stimati curvari,

Am vizitat si eu domnisoara acum vreo saptamana si intradevar, pozele sunt cat se poate de reale, ba chiar e si imbracata la fel cum era cand am fost eu. Se intampla intr-o vineri, cand in cautare de ceva activitate am luat anunturile la rand, si dupa vreo doua incercari care din pacate nu ma nimeream cu programul lor, sun la nr 0731.734.382, exact de pe ce site l-am luat nu mai stiu.

 Imi raspunde o voce foarte placuta, asemanatoare cu a lui Adina(Alina) de pe Repubicii, la inceput chiar am crezut ca ea era. Mi-a explicat tarifele (de la 60 la 100ron) si locatia (acum nefiind din zona a trebuit sa sun de vreo 3 ori sa-mi spuna cat mai detaliat s-o gasesc – puncte in plus pt ca a avut rabdare).

Ajuns la locul indicat: magazinul Profi de pe Marasesti, sunat inca o data, indicat blocul si scara, sunat la interfon si urcat sus (atentie la lift, cateodata nu te duce la etajul la care ii zici tu).

Deschide usa domnisoara cu o costumatie neagra transparenta si lenjerie rosie dedesupt (exact ca in poze) mi s-a parut un pic inalta nu mai tin minte daca avea tocuri sau nu. Oricum fata frumoasa, nu ti-ar fi rusine sa te plimbi cu ea pe strada, genul slim cu fundul doar un pic bombat si nimic special la sani. Insa per ansablu ok.

Ma intreaba daca raman (da), imi ofera un dus (facusem inainte), imi explica din nou tarifele , iar n-am retinut decat ce ma interesa pe mine (100ron ON+anal cu o fin). Banii inainte, da drumul la TV si trecem la treaba. Incepe cu niste servetele umede sa pregateasca zona pt oral (puncte in plus pt igiena) si se apuca de un oral cat se poate de mediocru, chiar nimic de adaugat aici. Dupa asta schimbam, se lubrifeaza rapid se pune pe pozitie si incepem cu analul, ceea ce n-a fost deloc rau, e relative strampta si se mai si implica catusi de putin, desi parea un pic plictisita. Schimbat cateva pozitii, vazut si ceva din telenovela ce era la TV si in sfarsit terminat in pozitie doggy.

Vizitat si baia dupa, curat, aranjat, prosopul pare un pic uzat dar in rest ok.

Acum si niste note:

Locatia: usor de gasit, apartamant frumos mobilat modern, baie curata, patul nu scartaie - 9

Aspect: draguta la fata, deloc rau la corp, este genul slim asa ca nimic forme mai speciale - 8

- mai adaug ca unele pozitii chiar se vad oasele si simti ca n-ai de ce prinde (ma rog, asta-I doar parerea personala, fiecare cu gusturile lui) – nu pun la nota

Oral: mai multe senzatii la laba facuta cu servetelul decat la blowjob-ul propriu-zis - 5

Normal: am sarit direct la anal, relativ strampta si folosit lubrifiant pt a nu pierde prea mult timp, foarte placuta senzatia in doggy, mai ales ca mai are si un tatuaj putin sters deasupra fundului - 7

GFE: la telefon foarte energetica insa fata in fata, nu stiu ori timida ori plictisita ceva e acolo. In timpul prestatiei se uita la telenovele asa ca ce sa mai zic - 2

Halatul: 100 lei pt vreo 30 min

Concluzie: conditiile sunt foarte ok si fata chiar arata bine, daca va place slim si sunteti si un pic mai dominanti si o puneti la treaba, o recomand cu caldura

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Vizitat si eu pe domnisoara, dar sincer nu recomand la nimeni.

Telefon: 0731.734.382

Duduia: corp frumusel, dar nu ai cu cine sa porti o conversatie. fata e analfabeta si foarte fomista de bani.

Locatia: 9 mai zona Profi

Aspect: o fata banala (app. este fata care activa in zona piata aurora vest)

Oral: 3 , cred ca mai bine ma simteam daca mi-o freca.

Normal: 4, daca nu isi dadea cu o tona de gel probabil ca era mai spectaculos.

Anal: 4, am mai fost si in alte parti pentru total , dar acolo total inseamna oral+normal+anal, aici doar oral+anal si citez: "asta e singura pozitie in care se face anal draga" , adica pe o parte.

a bufneste rasul.

Locatia: 7

Concluzie: daca nu ai ce face cu banii sau daca vrei sa adaugi la "carnetel" o "vrabie" noua merge o data. am pierdut 150 ron pentru o ora incluzand 1 total si un normal. NU RECOMAND. o sa fiti dezamagiti.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dupa cum bine stiti despre caldura ca ridica apetitul sexual, astazi i-au unpic la mana acest topic si imi pica cu tronc  domnisoara ,,tanara si sexy''  :slap2, fiind si aproape de mine zic hai sa incerc,  dupa ce am citit postarile colegilor zic nu merita mai mult de 50 lei, sun... imi raspunde o voce obosita, o intreb direct daca accepta  OP+NP pentru onorabila suma de 50 lei :laugh2  (am ales OP fiindca eu nu fac altfel), a zis ok fara comentarii ( probabil din lipsa de clienti). Ajuns  in fata magazinului Profi o sun din nou ma indruma catre scara, ajung sus dechide usa......... nimeni alta decat cea din poze :slap2 cu o privire de ziceai ca am venit sa ii cer bani nu sa ii dau , imi cere banii inainte, imi spune sa ma dezbrac sa ma intind, baga mana intr-un dulap scoate un tub cu lubrifiant prezervativul care s-a chinuit unpic sa il ruleze peste prieten si incepe cu un oral mizerabil ca mai bine imi facea o laba, plictisit de modul in care o sugea ii spun sa trecem la normal , la care ea ma intreaba ce pozitie imi place, ii raspund sictirit ca toate... dar incepem cu......... vino tu deasupra, plictisit repede de miscarile ei, zic sa o iau pe la spate, se intoarce o capsez unpic o intorc si pe fata , nu imi placea de loc nu gemea nu .. nimic, la care zic sa se intoarca din nou cu spatele ca ma hotarasem sa termin odata si sa fug, se intoarce din nou cu spatele enervata si ma intreaba sictirita daca o mai sucesc mult, nu raspund, ignor cat pot sa nu il culc pe cel mic dupa putin timp termin in caciulita, fug la baie ma spal si terminat.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am uitat sa dau notele.

 

GFE : 1 - dupa ce ca nu vorbeste, cand deschide gura iti vine sa fugi 

Locatie: 8 - i-as fi dat 10 daca  obiectele sanitare din baie curate si ar fi avut AC in camera unde presteaza, oricum ok in comparatie cu altele.

Aspect : 7, la corp ... slabuta, sani mici si tuguiati, fundul micut si unpic flescait, pasarica rasa complet, la fata cam uratica.

Oral : 2 , nici nu am cuvinte, oribil 

Normal : 5 , nu se misca, nu geme , nu face mai nimic

Anal: nu am facut, am intrebat-o la misto in timp ce o capsam pe la spate,  gandidu-ma ca daca io bag in fund ar scoate si ea vre-un sunet, a zis ca face dar sa mai dau 50 , zic pas

Am decartat 50 lei

Nu am sa mai revin.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare confrati si stimate escorte,

Ieri, pot spune ca am luat cea mai mare teapa, normal, ma refer la acest domeniu.

Anterior, vorbisem ceva a programare cu dna Prof Conf Universitar in ale Sexului, Gina.

Imi spusese ceva de plecartea ei in week-end, eu aveam ceva de rezolvat, dar am terminat mai devreme.

Ce am zis atunci, m-am pregatit fizic si psihic pt Gina, am luat un buchettel de flori, ca merita....si am dat tel in fuga masinii/ MUTU ( nu Adrian...), deci Gina apucase sa plece in weeeeeeek-end.

Ce sa fac, pornit cum eram pe erotic, am ales, am zis eu, o cruditate din cartierul meu.

Nicoleta, zice ea ca o cheama, cu telefonul din titlu.

Sun, negociem, un ONp, cu finalizare CIM, cu arabescuri ( o nectarina, un sfarc, d'astea, aperitive ...(.

Astept in fata unui bloc vis a vis de UM de pe str Marasesti, unde este la etaj o ceoitorie.

0 min, pana iese ala dinaintea mea....

Am intrat cand mi s-a dat verde, parter.

Ma primeste o fata super slim ( mama ce frumos vorbesc...), fara sani, fara curuletz, daca se lipea de perete zice-ai ca-i pictura.

Nu am zis nimic, nu puteam sti ce ii poate pielea,,,,,

Ma dezbrac ( venisem de acsa imbaiat, spreyat, imbalsamat, sapunit, frezat, etc ), m-a pune sa ma intand pe pat.

Asteptam antreul, aperitivul; cand colo, se apuca direct de examenul oral. Ii spun de masline, salata de boeuf si salam ( adica necatrina si maslinutzele ), ea nu, ca mai incolo. Continu8a cu ORLul mai cu mana , mai cu dintii, vorba unui confrate cred ca isi sugea degetul mare numai pixul meu nu...., eu ma uitam la televizorul pornit si vred ca am ejaculat la Andreea Esca mai mult decat la ea....

Cand i-am zis ca am platit nu numai ciorba ci si aperitiv, razand asa, a Mr Bean, imi spune ca data viitoare, ca este grabita, ca mai asteapta pe cineva.

M-am spalat la baie ( nu prosoape, nu servetele, m-am sters cu hartie igienica...) cum am putut si taiete repede, ca vine schimbul urmator.

Deci:

Locatia: 8 usor de gasit, apartamant ok, baie curata, parter

Aspect: 5.5 genul super slim asa ca nimic forme mai speciale , sani ioc

Oral: 4.5 mai multe senzatii la laba facuta cu servetelul decat la blowjob-ul propriu-zis ( preluare din parerile anterioare )

Normal: NNNNUUUUU

GFE: ii dadeam 1 daca copia, ca la scoala, asa ca 0. ce pusca mea, m-a grabit sa plec ca ii venea cineva ( handralau, mama, sora, soacra, etc variante....)

Halatul: 60 lei 10-12 min

Concluzie: nici daca ma plateste ea nu ma mai duc ( chestie de compatibilitate.....). la astea  10 min, mai bine ma uitam la Super One, la DIGI........:)

  • Like 13
Link spre comentariu

total neserioasa....lucreaza in locatie cu dulcik 19 ani...le-am contactat pe amandoua (vroiam o combinata cu dulcik si un anal cu astalalta) si mi-au zis k e ok , mi-au spus locatia si k lucreaza pana in jur de 23...ajung si revin cu tel....nu au mai raspuns...am mai incercat...si ulterior imi respingea tel automat...niste penale!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Colegule doua recenzii astazi amandoua fara sa respecte regulamentul, foaaarte subtiri sunt!!!!

ai dreptate Micro !

Omu' a facut din recenzie ( review ) un fel de fast fuck -> fast review...:))

 

Rugam colegul "neobrazat" sa respecte tipicul impus pe acest site:

 

- Numarul de telefon al escortei

- Tarifare - la finalizare sau la ora

- Locatia si informatii despre locatie , eventual si cu cine mai sta in apartament/vila

- Serviciile pe care le presteaza

- Aspectul fizic al escortei - detalii despre aspect, varsta, sani, fund, fatza, par, vestimentatie, atitudine, dantura, mod de a vorbi si de a se purta cu clientul

- Detalii despre serviciile prestate de escorta pe care ai vizitat-o si nota data la fiecare serviciu per ansamblu. Exemplu: Accepta FK,OWO,CIM,Oral,Anal. Nu accepta CIF,CIM. Nota 9 la oral,la normal nota 6 pt ca nu se implica , GFE nota 10 pentru ca ...etc

- Programul de lucru

- Concluzia finala si daca o recomandati sau nu

 

nu ne intereseaza doar ca te-ai dus vis-a-vis de unitatea militara si ai tras la tinta cu pistolul, ci amanunte despre tragere si punctajul....:)

multumim anticipat

ceau ceau

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Azi am fost eu la d.soara ce raspunde la nr. 0731734382 (pozele sunt reale)

Locatie:zona Cioceanu,vis-a-vis de unitatea militara,la parterul blocului.

D.soara este genul slim,are 1.70 inaltime,50 kg,corp frumusel,sani micuti (ptr. gustul meu),carne moale pe ea,fund proportional,cu ceva tatuaje pe corp.

 

Iar acum notele:

Locatie-10:apartament curat,mobilat,baie curata,prosop,gel,etc...

Fizic-7:cam slabuta ptr. gustul meu

Futai-7:cam mecanic,nu se prea implica,o ia frumusel in gura,se ajuta de mana,pe urma isi da cu lubrifiant la gaura,pune cauciucul si....da-i sa sune!!!Accepta pozitii normale de futut.

De revenit?

Posibil,nu sunt sigur.

 

 

Pret:oral fara cauciuc,normal protejat-60 ron

D.soara accepta si finalizare orala NP,anal,bineinteles ptr ceva roni in plus.

 

Va urez sincere ciocane tari si multe!!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutari calduroase dragi colegi,

Acum cateva zile, eram pe str Marasesti, la un magazin cu piese electrice / instalatii, bine aprovizionat si rentabil.

Cand sa ies din magazin, imi aduc aminte ca in zona este Mona Massage si Nicoleta ( si Raluca, dar mai incolo... :) ).

Ce zic eu, hai sa trag ceva - pusca era plina, cum sa nu mearga.

La Mona, o fi libera, o fi ocupata...ce mi-am zis eu, hai sa incerc la Nicoleta, in fata mea, ii dau o sansa de reabilitare. Mai ales ca nu voiam sa pierd prea mult timp !

Sun, era acolo si libera. Doar ce am traversat strada si tzup la ea.

M-a primit intr-o tinuta lejera, bichini si ceva vaporos deasupra. Am convenit cu ea pt un oral, neprotejat.

Mers la baie pt igienizare, dupa care in camera de joaca.

A venit si ea, la fel pregatita.

Am inceput sa ma joc putin cu mugureii ei de sani, cu pitulicea ( rasa si frumoasa, ca o vrabiuta :) ).

Am bagat cu delicatete si degetul in savarina ei umeda; totusi nu prea participa la actiune, cam inactiva.

Vazand aceasta, am renuntat destul de repede la actiunile mele si am lasat-o pe ea sa se ocupe de ala micu.

A inceput un oral destul de ok, nu deosebit dar se vede ca are experienta. Fara atentie la zonele invecinate, fara multe arabescuri..

Finalizat CIM, curatat locul cu servetele umede, baie, decartat si plecat.

Deci:

Locatia: 8 usor de gasit, apartamant ok, baie curata, utilata, parter; acum este singura in locatie, nu mai este cu Dulcik...

Aspect: 6 genul slim, cca 1.65/50, sani mici - pozele din anunturi sunt reale

Oral: 6 mai bun decat data trecuta; totusi, la partea de preambul, nu prea participa......;

Normal: NU

GFE: 5

Halatul: 60 lei ~20 min

 

Eu nu cred ca o sa revin, sunt alte variante mai bune in oras..Prestatia aceasta a fost un pic mai buna ca cea de data trecuta dar tot fara vlaga.

Pt amatorii genului slim, daca le convine..... ! Pt una scurta, la indemana, in lipsa de altceva, merge.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Salutare dragi colegi,

Haideti sa va relatez cum am pierdut eu 100 lei cu "Bruneta Sexy".

Avand chef de o descarcare, am zis sa apelez la ceva netestat de mine...si va spun de acum...mare greseala am facut.

Sunat la nr. din titlul impins si de noile anunturi care au aparut pe diverse site-uri Ploiestene...si mi-a raspuns o voce inceata care m-a indrumat pe strada Marasesti.

Ajuns aproape de locatie, sun din nou imi da ultimele indicatii, si in 2 min eram in locatie (la parterul unui bloc).

Dupa usa o faptura, slaba, deformata, imbracata cica sexy(dupa parerea mea NU), nu se prezinta, nu nimic, ma intreaba daca vreau sa merg la baie, ii zic ca nu, eram pregatit, imi zice repede tarifele, in durm spre camera de footing,  si ca prostu' ca nu pot sa zic altfel, aleg varianta de 100 lei (finalizare oral cu CIM + Normal)...din nou...mare greseala.

Ma dezbrac, ma intind pe canapea, si fata se arunca direct la un oral...dar ce oral..se poate numi...LABA CU GURA PE CEL MIC (atat).

Il freaca p-ala mic vreo 2 min...si...zice hai sa punem prezervativul...si eu ii zic, pai nu vezi ca nu s-a sculat mai deloc, insista...in fine mai insista ea vreo max. 2 min, si pune prezervativul, la normal s-a mi****** mai binisor decat la oral (si-a dat o tona de lubrifiant la pasarica si s-a urcat pe mine).

Dupa ceva timp ii zic sa schimbam pozitia, o pun capra (ca sa nu-i mai vad fata) si plin de nervi, dau repede ca sa termin, si am terminat cu CIM.

Si acum notele

Locatie : 7 (curata, dar canapeaua aia scartaie de te umple de nervi)

Oral : 2 (1 - neprotejat + 1 CIM)

Normal: 5 (geme, fals sau nu, nici nu ma intereseaza)

Aspect fata 5 (genul slim, dar deformata, la fata comuna spre urata)

GFE: 0,5 (m-a intrebat ce pozitie imi place...ahaa...am luat Bonusul) :)
Halat: 100 lei

De revenit? - nu cred ca mai trec pe o raza de 1 km pe langa fata asta.

Nu cred ca sunt in masura sa propun trecerea la categoria "de evitat", dar daca as putea sa votez...as spune un mare DA

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns si eu pe la domnisoara. Locatia este usor de gasit, pe Marasesti vis a vis de Unitatea Militara.

Mi-a explicat tarifele la telefon, 60 oral NP, 80 ON + NP si 100 total.

Eu am ales total. M-a intrebat daca vreau sa fac un dus, am zis da. Locatia este curata, apartamentul e destul de frumos. La baie avea doar doua prosoape din alea de te stergi cu ele pe maini, am iesit mai mult ud.

Fata nu vb deloc, daca o intrebi ceva iti raspunde scurt si atat, ori e timida ori e sictirita.

S-a apucat de oral, cam 2 minute, foarte prost executat, fara sa dea atentie la oo sau sa iti linga capul pulii sau alte chestii care sa te excite maxim. M-a intrebat apoi ce pozitie imi place, i-am zis sa vina deasupra apoi am pus-o capra moment in care am vrut sa i-o bag in gaoz la care ea zice ca nu vrea in pozitia asta anal si s-a pus lingura. Destul de stramta in cur dar degeaba, fata nu se misca deloc, parca e de lemn. in cele din urma am explodat in cauciuc, m-am imbracat si am plecat.

 

Locatia: usor de gasit, apartament frumos, ingrijit, mai putin canapeaua , defaupt coltarul unde se desfasoara actiunea este un pic cam rodat - 8

Aspect: nu iese cu nimic in evidenta, putin uratica la fata, slaba - 6

Oral:  Laba - 3

Normal: a stat ea deasupra, se misca greu - 5

Anal: stramta, simti ca intri unde trebuie. nu accepta decat anumite pozitii - 6

GFE: 0 barat

Halatul: 100 lei pt total

Concluzie: nu mai revin ever. nu se merita, e facuta doar sa iti ia banii si atat

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

noutati despre Nicoleta:

 

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Oral-Npnormal-Si-Anal-Vrei-Te-Astept-Suna-Ma/63553

 

Detalii: Bruneta 24 de ani sunt genul slim cu forme delicate,te astept la mine sa iti ofer momente unice de placere.Ofer:Oral neprotejat,Normal in diferite pozitii,69,masaj,finalizare pe corp,ANAL si finalizare orala.Ma deplasez si la hotel.Persoanele neserioase sau in stare de ebrietate nu vor fi primite.Tel:0732.636.320.Pozele sunt recente si reale.Discretia si curatenia ma reprezinta.

 

post-88772-0-01247500-1412776858_thumb.jpg

post-88772-0-20415000-1412776873_thumb.jpg

post-88772-0-27749600-1412776882_thumb.jpg

Link spre comentariu

  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

A si am uitat de unde  atatea forme delicate sani zc ca sant genunchi de bebelus caracter zero ochi pe ceas ca sa treaca timpul si sa ia bani ,asa este si colega ei cat si Nicoleta naravu din fire nu are lecuire nu cred k ar fi schimbat ceva in comportamentul ei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...