Sari la conținut

blonda sexy 19/169/51 0748708002


Postări Recomandate

sunt membru de ceva vreme aici pe forum dar bu am postat pana acum mam folosit doar de informatile oferite. asa ca incerc sa ma fac si eu folositor.

dupa mai multe incercari de a o contacta pe sonya si pe domnisoara de 19 ani din alfa la care am citit cu atentie revieuurile dar nu reusesc sa dau de ele sonya avand permanent ambele telefoane inchise ma hotaresc sa ma risc cu vand si cumpar.

anuntul suna cam asa : blonda sexy, senzuala. curata timida 18/169/51 ofer sex total si clipe inedite domnilor care se respecta la locul meu de refugiu igenic si discret suna si nu vei regreta 0748708002 andrea.

Sun imi raspunde o voce sexy aflu ca locatia este libelula (tocmai citisem pe forum o recenzie despre niste escorte in zona libelula care nu prea corespundea cu anuntu ) intrev sa imi confirme ca are 19 ani 169 si doar 51 de kile. mi se spune ca respectiva ii colega lor. stabilim ca ajung in 10 min ajung in 5 sun urc imi deschide usa o tipa cam la 35 de ani intradevar blonda ca in anunt in nici un caz slabuta cum imi place mie cu mai multi dinti lipsa in gura intru totuai dar deja cu gandu ca iara e teapa. in camera mai erau doua tipe una tanara 20-22 ani grasa si tate mari si fatuca asta slabuta. O iau pe cea slabuta pana la urma pt ea venisem mergem in dormitor. la care fata imi spune ca costa 250 desi la telefon am inteles ca este 160 ora. ii ofer 200 pentru 1 ora si doua finalizari cam mult dar. mia placit cum ma abordat cu atingeri usoare mai sa ma sarute. deci trecem la actiune fata slabita tate mici spre mijloci destul de moi defapt toata carnea era cam moale pe ea funduletu misto dar arata fata ca si cum ar fi slabit recent cea ce mia si confirmat ca lucrase ca secretara si slabise de la stres iar in bransa asta activeaza de putin timp. Deciincepe cu un oral np fata se descueca foarye bine zic io chiar daca foloseste si mana lucreaza mai mult cu gura si se ocupa si de oua vrea sa ma termine prima data cu oral dar io vreau sa o fut ada ca vine ea peste mine si se misca fata demential de bine ma termina in 2-3 min facem o pauza de tigara timp in care mai povestim una alta etc... trecem la repriza doi incepe iara cu un oral prelungit dupa care incep sa o fut din 2-3 poziti fata se conformeaza la tot ce ii cer dar nu mai pot sa ma termin ( io de felu meu ma termin mai greu) intrun final obosesc la care ea se ofera sa ma termine cu oral si incearca fata vreo 20 de min dar nu reusesc sa matermij nu a foat vina ei cu 5 min inainte de a se termina ora una din colege spune prin usa ca ii cam gata timpu care nu prea mia placut dar ea sia dat interesuinteresu sa ma termine. Neam oprit fata sa dus la dus eu nu mam mai dus ca ma grabeam dar faza era ca mau rugat sa intru in baie timp in care a intrat alt client in camera dar au avut fetele grija sa nu ne vedem. fza cam naspa darasta e.

Per final mia placut desi nu cred ca mai revin mia placut mai mult gfe experience si oralu si interesu de a ma face sa ma simt bine interes care nu lam mai vazut de la denisa incoace (timisoara denisa) se vede ca e noua zic io desi io ias da cam 25-27 de ani dar poate daca a slabit fata brusc arata cam asa. nu imi place sa dau note dar ca sa fiu conform regulamentului:

gfe. - 9 ca nu au fost saruturi

oral - 8.5 folosit si mana si fara deep

normal - 9

implicare 10

locatia intre 7 si 8 nu mia placut patul ca era din bucati pliabil di ma loveam la genunghi baia destul de curata si dormitoru curat dqr sincer io nu prea ma uit in jur ca nu sunt interesat decat de fata care urmeaza sa o fut nu era kocatie de lux apartament normal doar.

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

 

Per final mia placut desi nu cred ca mai revin mia placut mai mult gfe experience si oralu si interesu de a ma face sa ma simt bine interes care nu lam mai vazut de la denisa incoace (timisoara denisa).....

Ce nume ai pronuntat fratele meu, DENISA. Pacat ca s-a retras. Bine macar ca ai reusit sa treci pe la ea.

P.S. Felicitari pentru recenzie! Si pentru descoperire, implicit.  

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...