Sari la conținut

Tanara sexy si provocatoare, 0737926911


Postări Recomandate

  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

....mă chinuie o ambiție, să fac din curvele țărănci doamne (din alea care pretind că ar fi doamne), să le civilizez, să le modific modul de comunicare din...puiule, dragule, pisi, în "my lord",  am văzut că în natură pisoii se înțeleg bine cu cățelușele dar numai dacă au crescut în aceeași curte. 

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

@Sacalul23, poti intra in mintea oricarei persoane, atât timp cat nu a intrat intr-o forma de psihoza complet dezorganizata (adica nu psihoza aia cu delir sistematizat, de care sufera de exemplu preotii ortodocsi, delirul lor se cheama "dogma" sau "tainele ortodoxe", cu care ei fac bani, că vulvă nu au). Te-ai gândit că poate sunt inginer de minți criminale și nu de motoare Otto? Un om are mai multe stări ale Eului/părinți mentali (cum zic "pisicologii"),  escatologii le zic duhuri. În mod normal, un om are 3 stări ale eului, Părinte/Adult/Copil care la ăia proveniți din familii unite, sunt sincrone, unde familia e disfunctionala (de curvari), starile eului copilului rezultat sunt disociate, persoana e schizofrenizanta pentru cei din jur sau ajunge schizofrenă in final.

 

La tipul de fete de ghetou (sau de la tara) care o fac pe bani, am observat vreo 4 stări ale eului, fiecare cu vocea ei complet diferită (zici că e posesie demonică), astfel, functie de comportamentul tău ca și client poți accesa o anumită stare a eului acelei fete, dacă ești mârlan/tiran/psihopat, vei vedea "dracii" din ea, adică din fată (valabil si in situatiile obisnuite de viata, in relatia de cuplu), daca te vei comporta omeneste, vei vedea probabil in asa zisa "curva" un om amabil, cu bun simt (dar e de fațadă și asta, ca la supermarket, unde vânzătorul e educat cum sa-ti dea restul si sa-ti ia banii, ca gestica ma refer, sa nu jigneasca). Daca ea/fata pe bani te place, s-ar putea sa vezi/auzi fata aia de demult, cu vocea cristalina (de sirenă, care e prin zona Oltului), inocentă (fata mare care a fost odată...). Mai poți accesa și "țăranca împuțită"  dacă ești țăran (aia care zice, puiule, dragule, real, infantilule/debusolatule, insuportabilule) sau poți da peste...mafiotul cu puță (ăla care zice așa cu un accent oltenesc gen Amza Pelea, "banii sunt ai mei"). Ceea ce e fascinant, e că fiecare stare a eului are o voce complet diferită, așa că aceste fete, sunt disociate, schizofrenizante pentru un eventual partener, îți rup mintea nu in două, ci in cioburi, ca pe o oglindă spartă. Deaia cu ele nu se mai poate face o relație normală vreodată, așa cum nici cu un politician nu se mai poate face nimic (decât împușcat fără proces), deaia se zice că politica e o curvă. Să știi că poți pune la punct un om, fie el barbat sau femeie, in diverse moduri, prin mesaje non verbale, simbolice. Te duci de exemplu la o fată care te enervează și-i dai de 1 martie cadou un mărțișor sub forma de fluture de plastic, colorat in albastru intens (depresie) cu picățele roșii pe aripi (puțină viață), și cu asta ai percutat în inconștientul ei. Fluturele zboară, din floare în floare. Dar e trist. Florile mor, mai repede, fluturii un pic mai târziu. 

ntorcandu-ma la tine dom' iginer faci marea gresala sa incerci sa intzelegi curvele si sa intri in mintea lor. Total gresit si doar cu sechele si probleme psihice te potzi alege din asta, pentru ca in mintea lor nu e nimic logic si ingineresc ce ai putea intzelege cu mintea ta de intelectual. Ele traiesc in o cu totul alta lume care are alte valori si obiceiuri. In lumea lor e admirabil sa fii smenar, prefacut si mincinos (fiind semen de tarie de caracrer pentru ele) si mari slabiciuni sa ai mandrie si onoare si sa fii correct (ca de pe asta se poate profita si te pot jupui si manipula mai usor daca esti asa).

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

.....Alte stări ale eului pe care le mai poti observa la o fata (fie ca o face pe bani ori ba) e Părintele Matern (pe care noi barbatii nu-l avem decat transmis prin model parental masculin daca am avut un tata bun), fetele il au, indiferent daca au avut parinti buni sau rai (dar daca au avut parinti răi, acel părinte matern este 100% ipocrit, schizofrenizant, ambivalent, acum il bate pe copil, dupa care il pupa, asa un exemplu). Deaia barbatii le zic la toate femeile curve, din cauza acestui parinte matern care se activeaza mai ales in perioada graviditatii sub influienta hormonilor, progesteron, oxitocina), deaia fetele care o fac pe bani si au si copii mici, asa, de 6-8 ani, sunt mult mai abile in a manipula clientii, pentru ca deja si-au format mâna pe copiii lor (pe care-i vor nenoroci, pentru ca modelul parental se va transmite, tot asa vor ajunge si ei, din nenorocire). 

 

Ce alta stare a eului ar mai fi la fetele care o fac pe bani, pai Adultul lor (computerul) functioneaza ca un psiholog mafiot gen Nașul din filmul cu acelasi nume (e ceva nativ, nu au nevoie de facultatea de psihologie de asta, si postspecializari, masterate, doctorate), cu acest "psiholog intern" îi domină pe clienți în mod elegant, mențin relația pe parametrii contractului sex pe bani (adică nu îți oferă nimic mai mult față de ce ți-a spus prin telefon) și îți taie orice joc manipulare (alea versate), adica ele iti vand tie vrajeala, nu tu lor, doar cu alea tinere merge sa le vinzi tu vrejeli sentimentale si evident ca si ele se vor simti rau si nu rezista nici 3 luni la asa ceva. 

 

Am mai observat că fetele excesiv de rele, doar pe una, slabesc, le pica parul (se rareste), restul, se ingrasa, isi pierd respectul de sine, pentru ca...asa e natura "meseriei", sinucigașă. 

 

Am observat mule chestii nasoale care se intampla cu fetele astea. Nu e nimic de invidiat la ele. 

 

Lumea paralela in care traiesc? Cred ca consta in atasamentul fata de bani. Ele cred ca cu cat maresc tarifu, cu atat masculii vor suferi mai tare si "valoarea" lor e mai mare (asa e in mediul manelistic). Real, femeia care cere cel mai mic pret, sau se ofera gratuit si repede, si ofera si afectiune, e cea mai iubita de barbati (aia normali, unu la randul lui umilit de femei, e terminat si el). Dar banul e ceva abstract, nu e fiinta umana, deasemenea lucrurile obtinute cu el, nu ofera nici ele afetiunea necesara supravietuirii psihice. Asa ca am intalnit un caz, o fata, deja aproape nebuna, cu ochii tulburi, privea asa pe langa mine, la 10 cm distanta pe langa capul meu, care a zis ca initial "finalizarea" e 100 lei dar cand am ajuns voia cu disperare 200 lei si sa stau o ora, "hai, de ce nu vrei, sa stai si tu sa te simti bine, sa te relaxezi?" Atunci am pus piciorul in prag si am zis, 100 lei, 30 minute, vrei asa, bine, nu, plec, si am dat sa plec, atunci s-a pus in fata mea si a zis ok, 100 lei 30 min. A fost viol pe bani. 

 

Asa ca alea care cer 200-250 lei pe ora, se aleg cu clienti "hotărâți", spartani, Leonidas spart-anusul, le cer sa le inghita sperma, si multe alte chestii, pe care le refuza majoritatea, clientii nu mai vin, si uite asa, apeleaza la clientii săraci cu care s-au imprietenit, n-ai tu să-mi dai niște bani împrumut? Si incepe sa-i sune, la rand, evident ca fiecare zice nu. Rezultatul? Umilinta pentru ea. Azi asa, maine asa, pana cand....se ajung sa fumeze 4 pachete de tigari pe zi, sau poate 5 tigari deodata (fumatorii sunt oameni ipocriti, grandomani, care prin ritualul fumatului au iluzia ca se simt superiori celorlalti si cand cineva isi aprinde tigara in fata ta, e un semnal ca nu prea esti asa de interesant pentru el, fumatorul). Fumezi mult, pierzi dintii, se duce vocea, incepi sa arati a boschetar. In final, stima de sine se duce suficient de mult incat sa cauti prin tomberoane. Asta-i viata, ce sa-i faci! 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Inginere, dai serios pe langa. Iti marturisesc ca ultimele 2 poztari ale tale n-am avut rabdare sa le mai citesc in intregime. Imi retrag afirmatzia ca ai fii un om intelligent in orice fel de domeniu. Mi se pare deplasat deja sa ai 3 postari una dupa alta doar ale tale in care sa batzii campii. Eu personal cred ca ai probleme psihice care le potzi rezolva eventual cu o buna consiliere psihologica. Nu stiu cum e cu psihologii, n-am incercat in viatza mea si nici n-o sa incerc, dar am auzit ca pe unii ii ajuta.

 

Sa-tzi tot plangi de mila pe aici pe forum si sa incerci sa analizezi profund curvele mi se pare un pic penibil. Nu potzi si tu sa te limitezi la a te simtzi bine si a-tzi povestii experientzele cum fac restul? Am impresia ca ai mult prea mult timp si n-ai ce face cu el, iar filozofiile astea ale tale nu par a veni dintr-o minte sanatoasa. Prieteneste te safatuiesc sa mergi la un psiholog ca batzii campii rau de tot. Nu stiu daca o sa te poata invatza ala ce inseamna respect de sine, dar presupun ca-i mult mai ok decat sa-tzi etalezi problemele si frustrarile pe un forum despre curve. Eu sunt vocea realitatzii si-tzi zic sincer ca ni se rupe noua, celor care citim, cate prietene ai avut tu la viatza ta si ce probelme existantziale ai. Nu te-a intrebat nimeni de sanatate. Suntem doar niste masculi in calduri care vrem sa ardem ceva bun ;)

 

Daca nu ne povestesti de niste fetitze la care sa le-o tragem si noi, sau dupa caz, sa ne ferim de ele, eu te sfatuiesc sa-tzi pastrezi povestioarele si filozofiile pentru sedintzele de terapie de care se pare ca ai nevoie.

 

Stiu ca voi fii injurat, de tine sau de altzii, dar incerc sa fiu direct si practic si-tzi zic pe fatza ce concluzie am tras din filozofiile tale lipsite de sens. Prea mult itzi pasa ce fac curvele, care sunt probelmele lor si cum gandesc ele. Crede-ma pe cuvant cand itzi zic ca domnisoarele si doamnele astea nu merita atata atentzie si sa le dai atata importantza. Am ceva experientza cu ele si daca ai citit postarile mele de pe vremuri poate-tzi dai seama ca nu-s chiar batut in cap!

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

Sacalul23 Inginere, dai serios pe langa.

 

"Draga"', postul tau era plin de desconsiderari binevoitoare la adresa mea pentru care iti multumesc. "Te cecomânzi" dom`șacalul?!, OK, vrei să ne dai de înțeles că omul poate fi nu doar homo homini lupus dar chiar șacal și hienă. Uite ca daca nu-mi spuneai tu, nu stiam ca exista asemenea specimene cu aparenta umana.

 

p.s Desigur că ești liber să Nu citești ceeea ce Nu ești capabil să înțelegi, pentru că pe un forum public, un user nu scrie un post ca pe declarație de dragoste unui anumit "telectual", ci se adresează tuturor acelora interesați în a constata cum o aberație emisa de un "telectual" poate fi demontată printr-o argumentație care denotă ceva studii în spate (altele decât alea pe care le-ai dobândit tu mergand la curve cu 4-8 clase).

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

O sa recomand in cazul  tau (domnilor polițiști și procurori criminaliști) si al altora ca tine care va duceti sa platiti femei pentru anale, orale, jet intre ochi si ejaculat in gura să fiți puțin chemați pe la secția moravuri a Poliției Mun. Timișoara. 

 

Sacalul23  Prieteneste te safatuiesc sa mergi la un psiholog ca batzii campii rau de tot.  Suntem doar niste masculi in calduri care vrem sa ardem ceva bun ;)

 

p.s Au ajuns psihopații să-i trimită pe alții la psiholog. Tare de tot.

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

Sacalul23 Eu sunt vocea realitatzii si-tzi zic sincer ca ni se rupe noua, celor care citim, cate prietene ai avut tu la viatza ta si ce probelme existantziale ai.

 

Felicitari pentru faptul ca tu nu ai probleme existentiale. Ale mele sunt temporare in caz ca ai citit atent. Pe cand ale voastre, ale majoritatii, sunt penale, adica majoritatea sunteti insurati, viciati pana la Dumnezeu si va duceti impreuna cu sotiile la niste nenorocite, ca sa ce, in fond sa faceti si din sotiile voastre niste neoameni, ca si voi. Discutiile mele cu Alina, au avut tocmai acest scop, in afla informatii  despre tot felul de psihopati care o viziteaza si fata a fost sincera. Faptul ca i-am dat niste bani imprumut cred ca justifica din plin informatiile platite ca "imprumut"

 

p.s. si mie mi se rupe de tine si viata ta de rahat pe care sunt convins ca o ai ca majoritatea de pe aici dar vrei sa pozezi in...ce? in om fără scrupule de fapt...

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

Sacalul23  Daca nu ne povestesti de niste fetitze la care sa le-o tragem si noi, sau dupa caz, sa ne ferim de ele

 

Sacalul23 Stiu ca voi fii injurat, de tine sau de altzii, dar incerc sa fiu direct si practic si-tzi zic pe fatza ce concluzie am tras din filozofiile tale lipsite de sens. Prea mult itzi pasa ce fac curvele, care sunt probelmele lor si cum gandesc ele. Crede-ma pe cuvant cand itzi zic ca domnisoarele si doamnele astea nu merita atata atentzie si sa le dai atata iAmportantza. Am ceva experientza cu ele si daca ai citit postarile mele de pe vremuri poate-tzi dai seama ca nu-s chiar batut in cap!

 

Am precizat ca nu dau date despre fetele ok, ca nu vreau sa stau la coada dupa sacali. Sunt convins ca nu esti batut in cap, ci esti dintre aia care le fut in cap si in cur pe fete care devin din oameni neoameni. Pe langa tariful actual, din cauza unor psihopati ca tine, o sa le plateasca oamenii muncii pensii de handicapati pe viata acestor fete.

 

p.s. Da, am timp berechet si nu fut pe banii mei. Daca citeai tot ce am scris ai fi stiut si asta asa ca nu stiu de unde ai inteles tu ca m-am plans, dimporiva am facut niste constatari tragice legate de viata altora, nu a mea. Ai cumva banuiala paranoica ca as fute pe banii tăi?! Te aștept să mă pui la punct, se pare că daca imi recomanzi tratament la psiholog, in Timisoara, si iti descrii perversiunile penale aici pe forumul asta, inseamna ca Timisoara are psihologi buni.

 

Am fost de față când Alina era sunată de clienți ca tine cu propuneri enumerate mai sus și i-am văzut scârba și sila (suferința sufleteasca, așa cum o fi ea, etnica, cu copil mic, fara casa, fara masa), acum mi se face si mie o silă și o scărbă de astfel de oameni ca tine încât mă duc să îmi fac un suc de lămâie, sa nu vomit.

 

Dorința mea a fost să o salvez pe fata asta (știe ea mai bine ce sfaturi i-am dat), dar se pare că fiecare cum își așterne așa doarme.

 

Din cauza unor specimene ca Șacalul23, nu voi mai posta pe acest forum.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Inginere ai batut recordul ;) 4 postari la rand toate editate ulterior ca nici tu nu stii ce vrei sa zici exact si in capul tau probabil e o varza :) E ultimul raspuns care tzi-l dau ca m-ai induiosat profund... Vrei sa fii cavalerul pe cal alb.. Salvatorul curvelor si al tuturor sufletelor oropsite de pe pamant... Itzi urez bafta! :D Totusi, cand nimeni nu vrea sa fie salvat si cand toata lumea-si bate joc de tine cand te vede cat esti de naiv si credul, eu cu mintea mea limitata de mascul in calduri, care nu intzeleg filozofia profunda a mersului la curve, sunt de parere ca ar fii cazul sa te razgandesti si sa renuntzi macar temporar la postura de salvator si sfant de o bunatate rara :P

 

Colega, fetele alea n-au nici macar jumate din probelmele pe care tzi le povestesc tzie si rad copios cand vad ca tu le crezi si le mai dai si bani degeaba. In ritmul asta ai sanse sa ajungi clientul perfect ;)

 

N-am absolut nimic de impartzit cu tine, n-am nici un fel de ciuda si invidie pe tine ca n-am de ce. Poate un pic de mila imi e, dar fiecare face cum il taie capul si e raspunzator pentru ce se intampla cu viatza lui. Eu tzi-am zis direct cum e realitatea, iar tu potzi s-o acceptzi sau nu.

 

Daca nu mai postezi pe aici e un lucru bun.. Inseamna ca incepi sa-tzi revii si-tzi dai seama ca erai degeaba la un moment dat. Aproape ca voi fii mandru de mine ca am reusit sa te fac sa realizezi asta. :P Daca vei continua cu 5 postari consecutive in care sa ma critici, mie mi-e egal. Eu nu tzin neaparat sa fiu un sfant si sa-tzi salvez sufletul :D

 

PS: Daca esti intr-adevar inteligent vei aprecia sinceritatea mea.. E foarte rara in ziua de azi ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Disponibila
  • Oras:Oradea
  • Disponibila

inginere:,, viata noastra de rahat'' M-ai amuzat, asta e ca si cum ai zice ca stai in cocina cu porcii, iti place cacatul dar nu esti porc. Daca esti aici pe forum cu oameni care au viata de rahat sa ai si tu o viata de rahat ca noi?

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

 

 

<<inginere:,, viata noastra de rahat'' M-ai amuzat, asta e ca si cum ai zice ca stai in cocina cu porcii, iti place cacatul dar nu esti porc. Daca esti aici pe forum cu oameni care au viata de rahat sa ai si tu o viata de rahat ca noi?>>

 

niste precizari:

1. Nu am prietena (iubita) ori sotie (cand am avut nu am inselat, dar nici nu am iubit, nici ele pe mine, totul a fost mort, n-am avut bafta sa am relatii cu alea de care m-am indragostit, alea au ajuns contabile si se stie că o contabila face pereche ideala cu un inginer - apropo de glumele pe care le fac ăia de la Times New Roman despre politehnisti)

2. Viata de rahat dpdv moral mi-au facut-o altii ca si in cazul fetelor (adica...familia, parintii) - prin urmare ne canibalizam intre noi, de parca intre ghertoi si pitipoance nu e la fel...

3. Material nu stau in cocina, am "di tăti" si consider ca 100$-100€ dolari lunar investiti in sanatatea mea mintalo-sexuală nu reprezinta mare lucru (exemplele mele sunt Einstein, Solomon, evrei de vaza...)

4. La varsta mea crede-ma ca am incercat sa fac relatii cu femei de aceeasi varsta, nu doar ca au aceleasi pretentii de ordin material, ba inca nu mai au nimic de oferit in afara de istericale. Dragostea de la batrante si-o face fiecare la tinerete (dar au grija multi proxeneti sa saboteze tot, socrii, preotii, proprii parinti care iti deturneaza viata dpdv profesional asa ca desi nu meritai, ajungi un gunoi al societatii)

5. Cand aveam 20 de ani, tot asa era in publi tim, oltence cu voce muzicala (de sirene) venite la agatat cadre MAI/MAPN care atunci primeau locuinta in dotare si salarii mari. S-a dus de mult baba cu colacii asa ca mai sigur e banul facut asa. Santajistele alea erau in stare sa te tina pe uscat cu anii daca nu le duceai in fata la popa si nu le faceai coproprietare pe locuinta (după care urma plodirea să fie marcat teritoriul desi sentimente din partea lor ciuciu). Acum e vai de capul lor, divortate, cu copii autisti...(casatoria din interes e un iad in doi dar pentru prosti deabia la final vine constatarea - da doamne românului mintea de pe urmă - niciodată).

6. Acum, cu exacerbarea delirurlui de grandoare feminin (pe care il vedem toti pe strada) ar fi fost o adevarata crima sa nu se dea drumul la sexul pe bani (mai ales pt baietii tineri care daca nu fac sex de la 15 ani, pe la 20 sunt deja pe spirtoase). Tot asa au invatat si marea majoritate a femeilor germanice bunul simt (prin constrangere/concurenta), lucru care majoritatea oricum il aveau in sange de la tatii lor (neamtul nu e nativ proxenet). Sa vedem, daca va invata si femeia romanca bunul simt sau tot la raclele cu moaste cu zeci de kilograme se va duce la batranete, sau in fata altarelor din biserici, imbracate in colanti.

7. Este adevărat ce spune Alina si altele cand ea/ele zic ca nu iubesc (ele se valorizeaza prin ban si copii daca au, ca mai toti oamenii din RO asa cum majoritatea clientilor se simt valororosi prin numarul de fete sexate si daca se poate sa arate beton toate). Ea se iubeste pe ea si pe fiica ei (narcisism si proiectii narcisice in realitate). Poate face prostia sa-si mai traga un etaj pe casa lu maica-sa...nu de alta dar in afara de marile orase in Ro, nu va mai ramane nimic viiu in picioare in 15-20 de ani.

 

Asadar, prin structura, nu sunt un gunoi, altfel, nu ascultam de mic Jarre si nu ma scoleam cu evrei dar...e un dar, energia e pe principiul vaselor comunicante. Ce ti-au furat altii, la final esti nevoit sa cumperi, si ca persoana de sex masculin, absolut nimic nu e gratis. Femeile se mai scot, cata vreme mai au fund cu ajutorul baietilor care inca nu au cazut in 4 labe.

 

Cat despre Alina, ea nu fata rea deloc, e cam ca si mine. Mediul a stricat-o. Lucru pe care l-am vazut din prima si din pacate am jignit-o, i-am zis, dar ce, mai ai de gand sa te perpetuezi si tu? fara sa stiu ca are deja o fetita obtinuta CA ASA A VRUT EA! (viol feminin).

 

Ea are talent pentru cu totul altceva, nu pentru facut sex (dragoste) pe bani. Daca stii sa te comporti ok de la bun inceput, poti sa faci "un fel de dragoste" cu ea. Numai ca eu nu sunt genul care sa practic vampirismul emotional (nici nu tine, e totusi o minciuna) cu aceeasi fata mai mult de 2-3 ori (dar mai stiu eu, daca nu voi intalni exceptii?), insa sigur dar sigur nu e dragoste adevarată, ci tarifată, care incepe si se termina fix dupa cronometru.

 

Ea pare ca iubeste, face parte din categoria acelor fete din zona Munteniei, Olteniei (prima mea iubita, o mare santajista era din Olt), deaia am si fost atras de vocea Alinei, voce muzicala, de sirenă (așa au majoritatea oltencelor din Buzău și până în Reșita cu excepții desigur).

 

Pana sa ma duc la Alina, nici prin cap nu mi-a trecut sa fac analize psihologice la fetele care fac sex pe bani. Ba inca mergeam rar, si dupa multe țepe (mai ales pe Take Ionescu) mi-am varsat nervii pe ea, am incercat sa corectez pe urma dar nu s-a mai putut si oricum nu aveam de gand sa ma mai culc cu ea, din motive sentimentale dubioase. Dracu stie, era la 5 min distanta de mine, motanul din mine a simtit ca pisica e pe teritoriul lui....ca ar fi o potentiala victima...a fost primul si ultimul caz de anchetă (chiar nu aveam habar nimic despre aceste fete) si precizez că nu e țepară in ce priveste ceea ce zice că oferă (păi dacă ascultă house și mai rar manele? stai să vezi când o asculta Psy Trance..., îi recomand Schiller, Trance Ambiental si sa mai lase filmele de groaza cu dragoni, serpi, balauri - care simbolizeaza anumiti clienti).

 

Greselile ei sunt: tatuaje anapoda (semn ca a luat decizia sa o tina asa mult si bine), limbajul de mahala (puiule, pisi, etc. tras cu ochiu), si ce am mai zis. Probabil ca face asta doar cu aia care o jignesc sau se trag ei de sireturi cu ea. Oricum e experta la șah psihic cu naivii. În final, am constatat că am plătit-o pentru altceva și nu regret (dar asta rămâne între noi).

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

 

 

1. Trage-o la mă-ta mai bine (cred că e mult mai tânără ca a mea)

2. Definiția filozofiei e delir fără obiect. Așa ceva face Patapievici, Cărtărescu, Pleșu, oameni mari...Mă piș pe filozofi și pe psihologii din Timișoara pe care mi i-ai recomandat. Îi cunosc, 3 dintre fostele mele partenere de viață, chiar erau psihologi. Aveau ca ocupații, ca și astea de la TV, datul în cărți de tarot, horoscopul, numerologia, "energiile" (reiki, yoga), șantajul sexual-religios (ți-o dau pe avere în față la popa) și după divorț, au urmat profeții de moarte plus ceva voodoo pe la vrajitoare....

 

Poate într-o zi o sa se aleagă câțiva psihopopologi și cu dosare penale, de aici din Timișoara, pentru ca s-au mai ales și alți troglodiți de mult mai departe, și au trebuit să șteargă putina din țară. De fapt se și vede după mutra lor, cât sunt de trepidați la mansardă. Unii mai trag și cu ochiu, ca și curvele.

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

 nu cred ca esti gunoi social daca faci sex pe bani cu o fata care asa gaseste cu cale sa-si rezolve problemele existentiale, din mai multe motive. E legal de ambele parti. S-a propus fiscalizarea dar anumiti parlamentari au spus NU fiscalizam orfanele care traiesc din sex pe bani in garsoniere de 12 mp (eventual bordelurile de lux).

 

Poate ca porci nu or fi nici aia care au deja neveste, copii, poate or fi scroafe nevestele lor, sau poate treaba s-a imputit la mijloc pentru ca a inceput fără sentimente autentice de la bun inceput.

 

Un barbat nu poate supravietui psihic fara sexualitate (doar castrat) asa ca daca nu are partenera, e nevoit sa recurga la servicii sexuale contra cost. Asa cum o mama tanara, care a calcat pe bec, a ramas singura cu un copil fara barbat, fara casa, va cauta la tomberon mancare sau...se va prostitua. Asta e viata. Mananca, sau amandoi murim de foame!

 

Asa ca atribuirile de genul "porc", "gunoi" nu isi au rostul in toate cazurile. Se vede clar pe forum cine e gunoi si porc (adica psihopat) pentru cine are ochi de vazut.

 

De regula nu aleg fete cu un corp "beton", fete cu circuit inchis, aleg sa mai merg la fetele care au fost umane. Indiferent ca au avut ceva burta, sau coapse mai voluminoase.

 

Prostitutie e de sus pana jos, de băsărică până la ultimul opincar. Ce sa-i faci, daca românul e ahtiat dupa statut social si avere, si a umplut timisoara cu 100 de panouri pe care scrie la final cu font mărunt..."profesor universitar" (s-a gândit in ultimul moment). Pai care e diferenta intre un asemenea individ si o fata pe bani care isi pune 10 cercei pe tot pavilionul urechii, piercesinguri, tatuaje pe muntele venus s.a.m.d.? 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

 

 

si eu care ma gandeam sa o vizitez...acum sunt bulversat complet dupa ce am citit mai sus  :clapp

 

+1 

viziteaz-o (dar să-ți ții gura, altfel te fute de nu te vezi, știi cum a zis Împăratul, "vă voi da o gură...căreia nimeni nu-i va putea face față")

 

http://4.bp.blogspot.com/-goh3FNC0Ld8/U3-pGYHHQcI/AAAAAAAAHkE/t3hw3lQLrJU/s1600/alinutza_bitch.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Disponibila
  • Oras:Oradea
  • Disponibila

parca ziceai ca nu mai postezi pe acest forum, una zici alta faci, btw esentele tari se tin in sticle mici, incearca sa scrii mai putin, dezvolti prea mult si fara sens ideile, deviezi de la un subiect la altul, sincer am citit cateva cuvinte si am abandonat plictisit...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

 

 

parca ziceai ca nu mai postezi pe acest forum, una zici alta faci, btw esentele tari se tin in sticle mici, incearca sa scrii mai putin, dezvolti prea mult si fara sens ideile, deviezi de la un subiect la altul, sincer am citit cateva cuvinte si am abandonat plictisit...

 

 

 

 

 

 

 

omul lam greu se cunoaste,si mai ale la fata locului, dupa care mai decizi daca mai revii ori ba

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

parca ziceai ca nu mai postezi pe acest forum, una zici alta faci, btw esentele tari se tin in sticle mici, incearca sa scrii mai putin, dezvolti prea mult si fara sens ideile, deviezi de la un subiect la altul, sincer am citit cateva cuvinte si am abandonat plictisit...

 

parcă da...

 

https://www.youtube.com/watch?v=6Vfsj653n-w&list=UUUe8PF15fPwPgWSD-RcCsNA

Link spre comentariu

OK, daca putem reveni la recenzii - am bifat-o si eu pe domnita:

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/doamna-frumoasa-noua/7b0c6c737e616b5f.html

"Ofer sex total la domiciliu meu domnilor generosi cum nu ai mai avut parte pana acum, discretia si igiena sunt obligatorii, deschisa la provocari si pasionala, incearca o experienta noua, nu rasp la numar ascuns si sms. Locatie noua. Pentru mai multe detalii suna la 0730870087"

 

Locatia este zona girocului un bloc la et 4 - fata puncteaza prin atitudine, cu mine a fost foarte ok, incepand cu convorbirea telefonica unde mi-a dat toate detaliile cerute rabdatoare 100 nr, 150 ora cu totul inclus.
Am ajuns la locatie, m-a intrebat daca vreau sa raman am zis ca da.
Fata e bruneta, cu vreo 2 tatuaje, putina burtica iar sanii nu mai sunt chiar foarte fermi dar totusi ok...una peste alta - nu arata rau dar fara a excela.
Locul este mai micut dar curat - apa calda vine dupa un pic de asteptare, geluri de dus si prosop curat. Fata nu locuieste acolo din cate am inteles, este doar "biroul" de lucru.
Atitudinea, din nou, foarte ok, telefoanele pe silent, m-a intrebat ce si cum imi place, dusuri inainte si intre numere, conversatie placuta fara a fi prea insistenta...ce sa mai zic - totul normal; dupa tepele recente ce le-am luat am ajuns sa apreciez normalitatea.
Despre actiune - dupa ce am facut amandoi dus - am inceput cu un oral - bine executat, cu cateva variatii de pozitii - destul de incitant - apoi normal + anal (specialitatea casei este ca alterneaza normal+anal) intre numere - din nou dusuri - amandoi, un pic de relaxare si apoi partea a 2-a - la fel ca prima.
Notele:
locatie 7/8 apt. - mai curand garsoniera micuta dar curata - poate un minus ar fi ca imi miroseau hainele a fum cand am plecat - desi n-a fumat cat am stat acolo - daca exista pericol de a fi prins de radar - trebuie tinut cont de asta.
aspect - 6/7 
oral 8/9 - atentie pe zonele alaturate din proprie initiativa, fara maini un plus pt. schimb de pozitii si pt. ca nu se grabeste ca altele sa treaca la normal; nu face cim dar accepta finalizare pe corp
normal 8 diverse pozitii, coopereaza.
anal 9 - alterneaza cu normalul o avantajeaza doggy, gemete, atmosfera, etc. - dau bine
atitudine 10 - poate am prins-o eu in zi buna dar n-am avut ce sa-i reprosez.

cadoul a fost de 150 pt. 1 ora - singurul moment cand au fost mentionati banii a fost la momentul explicatiilor la tel. - i-am lasat la sfarsit fara nici o aluzie in sensul asta - ceea ce a contribuit la nota 10 pt. atitudine.

Eu o sa revin cu placere pt. atitudinea faina ce sper sa se pastreze.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

OK, daca putem reveni la recenzii - am bifat-o si eu pe domnita:

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/doamna-frumoasa-noua/7b0c6c737e616b5f.html

"Ofer sex total la domiciliu meu domnilor generosi cum nu ai mai avut parte pana acum, discretia si igiena sunt obligatorii, deschisa la provocari si pasionala, incearca o experienta noua, nu rasp la numar ascuns si sms. Locatie noua. Pentru mai multe detalii suna la 0730870087"

 

Locatia este zona girocului un bloc la et 4 - fata puncteaza prin atitudine, cu mine a fost foarte ok, incepand cu convorbirea telefonica unde mi-a dat toate detaliile cerute rabdatoare 100 nr, 150 ora cu totul inclus.

Am ajuns la locatie, m-a intrebat daca vreau sa raman am zis ca da.

Fata e bruneta, cu vreo 2 tatuaje, putina burtica iar sanii nu mai sunt chiar foarte fermi dar totusi ok...una peste alta - nu arata rau dar fara a excela.

Locul este mai micut dar curat - apa calda vine dupa un pic de asteptare, geluri de dus si prosop curat. Fata nu locuieste acolo din cate am inteles, este doar "biroul" de lucru.

Atitudinea, din nou, foarte ok, telefoanele pe silent, m-a intrebat ce si cum imi place, dusuri inainte si intre numere, conversatie placuta fara a fi prea insistenta...ce sa mai zic - totul normal; dupa tepele recente ce le-am luat am ajuns sa apreciez normalitatea.

Despre actiune - dupa ce am facut amandoi dus - am inceput cu un oral - bine executat, cu cateva variatii de pozitii - destul de incitant - apoi normal + anal (specialitatea casei este ca alterneaza normal+anal) intre numere - din nou dusuri - amandoi, un pic de relaxare si apoi partea a 2-a - la fel ca prima.

Notele:

locatie 7/8 apt. - mai curand garsoniera micuta dar curata - poate un minus ar fi ca imi miroseau hainele a fum cand am plecat - desi n-a fumat cat am stat acolo - daca exista pericol de a fi prins de radar - trebuie tinut cont de asta.

aspect - 6/7 

oral 8/9 - atentie pe zonele alaturate din proprie initiativa, fara maini un plus pt. schimb de pozitii si pt. ca nu se grabeste ca altele sa treaca la normal; nu face cim dar accepta finalizare pe corp

normal 8 diverse pozitii, coopereaza.

anal 9 - alterneaza cu normalul o avantajeaza doggy, gemete, atmosfera, etc. - dau bine

atitudine 10 - poate am prins-o eu in zi buna dar n-am avut ce sa-i reprosez.

 

cadoul a fost de 150 pt. 1 ora - singurul moment cand au fost mentionati banii a fost la momentul explicatiilor la tel. - i-am lasat la sfarsit fara nici o aluzie in sensul asta - ceea ce a contribuit la nota 10 pt. atitudine.

 

Eu o sa revin cu placere pt. atitudinea faina ce sper sa se pastreze.

Eu tot incerc sa dau de ea de vreo 2 saptamani si nu reusesc, are cineva vreo idee pana la ce ora lucreaza sau un intreval orar ?

Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...