Sari la conținut

Servicii escort la locatia mea, 0742331650 fost 0752015108, [email protected]


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Acesta-i şi titlul anunţului din Piaţa on-line, datat 20 iulie 2013.

Conţinutul - "Buna, daca doresti sa-ti petreci timpul intr-un mod cat mai placut alaturi de o blonda tanara, draguta si timida si sa-mi impartasesti dorintele tale, atunci, cred ca ne potrivim si ar trebui sa ne vedem. Nu-ti pot promite nimic, dar pot sa-ti garantez intreaga mea dedicare, si discretie. Putem povesti mai multe la telefon. Iti urez o zi linistita." - este foarte atrăgător inclusiv prin absenţa generală a erorilor gramaticale, aspect destul de rar întâlnit.

Din păcate, azi nu a răspuns la telefon (am încercat fix o dată), iar pe mess nu apare.

Poze nu a postat şi, cel puţin la acest moment, nu mai există un alt anunţ al acestui utilizator.

Sunt curios dacă-i vreo căprioară nouă sau o altă dezamăgire.

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

Salut Stalingrad, cred ca sunt destul de in masura sa dezvalui cine este (caprioara noua nu e, alta dezamagire? tu poti sa decizi): e vorba de titulara topicului de aici

Singurul aspect care trebuie mentionat este ca, chiar daca in anunt are locatie, realitatea este diferita (pentru o scurta perioada de timp).

Tarifele sunt aceleasi: 150 doua finalizari inclusiv ON, CIM si SW; sau varianta rapida cu 100 de lei descarcarea. 

 

Rugamintea ei personala este de a nu continua topicul deja existent si sa modificam titlul telefonul etc., ci sa detina un topic separat (cu numele de Gabr1_ella si noul numar de telefon), acela, dorind sa fie arhivat. (motivul fiind situatia din trecut in care se afla). Daca posesorii recenziilor, atat pozitive cat si negative, vor dori ca ei singuri sa-si repuna recenziile in noul topic, so be it, eu unul asa o sa fac.

 

Cu stima!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare! 

 

Si eu la fel am banuit ca este vorba despre ea, am incercat sa o sun insa prima data mi-a dat ocupat iar a doua oara a sunat pana mi-a intrat casuta...e bine de stiut oricum rebranduirea care a avut loc. 

 

Salutari si respecte! 

Link spre comentariu

@sandubogdan ... hai ca nu inteleg. Cum adica domnisoara vrea un thread nou? Ce are cel vechi. Mie imi pare foarte pertinent si cu informatii utile. Nu ii convin ei sau pestelui/pestioaicei asa ca schimbam? Nu se poate asa ceva. Daca se permite asta ne urcam toate pitzi-urile in cap precum Maria, care face ce vrea muschiul ei din forum-ul asta.

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

Pentru a evita unelel eventuale neplaceri ce pot fi create de catre fostul/fosta/fostii "impresari". Cei care au cunoscut-o pot sa-ti spuna ca e o diferenta mare intre ea si Maria aka pissy. Oricum decizia apartine moderatorilor.

Update: detine locatie incepand de astazi!

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Pentru a evita unelel eventuale neplaceri ce pot fi create de catre fostul/fosta/fostii "impresari".

...

 

Colegule, sandubogdan, asa cum te-am "simtit" eu, avand ca temelie doar participarea ta aici pe forum, necunoscandu-te (si) in viata "reala", zic eu ca esti un tip cerebral, informat, echilibrat. Si nu numai. Dar aceste calitati enumerate anterior sunt antagonice cu naivitatea.

Scuza-mi exprimarea neacademica, nu vreau sa te lezez, departe de mine gandul, dar sincer, mi se pare o abordare naiva cea prin care ai sustine ca schimbarea identitatii fetei, schimbarea numelui de scena, schimbarea numarului de telefon, si "ascunderea" vechiului topic ar proteja fata fatza de actualii "impresari".

Hai sa nu fim naivi.

Pestanii stiu tot ce misca in domeniu. Orice "fardare", schimbare de nick-name, schimbare de orice ar putea fi, nu scapa de "sub lupa" pestanilor.

Hai sa fim seriosi.

Inca o data, nu lua alocutiunea mea ca un afront la adresa ta. Nici intr-un caz. Continui sa cred ca "impresarii" fetelor (unii cu epoleti pe umeri) sunt cu mult peste ceea ce putem noi sa percepem, noi astia simplii beneficiari ai serviciilor fetitelor.

Link spre comentariu
  • Oras:mumbay
  • Oras:mumbay

Nene @ mocule,ti-as da `nspe mie de puncte cu plus pentru comm-ul de mai sus,dar sunt mic  si nepuntincios :laugh2 poate binevoieste pisicuts si-mi deblocheaza contul si-am sa-ti `trag` un PM,unde am sa-ti detaliez o `poveste`  cu o fata din Bucuresti de super top trecuta pas cu pas prin toate spusele lu` matale :blushing2 

 

RESPECT! :bow  :2808.gif 

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

Si ceva detalii despre servicii/preturi?... Sunt tare curios de seriozitatea damezei.

 

 

Tarifele sunt aceleasi: 150 doua finalizari inclusiv ON, CIM si SW; sau varianta rapida cu 100 de lei descarcarea. 

 

 

Cu stima!

 

Ce nu am mentionat este si sexul normal! (dar ala eu il consider default).

Legat de seriozitatea fetei: ... eu nu ma pot pronunta, dar banui ca e serioasa (mie nu mi-a dat motive sa o consider neserioasa, dar... cine sunt eu?).

 

:251x Spor!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare,
 
M-am hotarat sa ma alatur si eu acestei largi comunitati, in ideea pastrarii unui dialog cat mai deschis cu voi.
 
Despre mine
Sunteti cativa pe aici care ati avut ocazia sa ma intalniti, dar pentru ceilalti am hotarat sa postez cateva imagini cu mine (o poza face cat o mie de cufinte):post-85341-0-51032200-1374824142_thumb.jpgpost-85341-0-64641900-1374824167_thumb.jpgpost-85341-0-75069700-1374824174_thumb.jpgpost-85341-0-74439000-1374824180_thumb.jpgpost-85341-0-17535300-1374824188_thumb.jpgpost-85341-0-03665800-1374824195_thumb.jpgpost-85341-0-87445900-1374824200_thumb.jpgpost-85341-0-81712900-1374824206_thumb.jpgpost-85341-0-87227600-1374824213_thumb.jpg.

 

Serviciile oferite sunt: ON CIM SW NP FK. 

Onorariul este de: 100 lei/finalizare, sau 150 lei/intalnire. Intalnirea(a se intelege doua finalizari) dureaza intre o ora si 1,5 ore, nu am stat si nici nu voi incepe de acum sa stau cu ochii pe ceas, vreau doar sa ne simtim bine impreuna.

Locatia: in Zona Clujana / Carbochim, cunoscatorii stiu unde  :innocent !

Program: 11.00 - 22.00 (ne putem intalni si mai tarziu, dar cu programare facuta in timpul zilei). As dori ca programarile sa le faceti cu minim 30 de minute inainte, pentru a a avea timp sa ma pregatesc.

 

:couple

Va multumesc!

 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Gabr1ella, ceva nu-mi place.... Nu-mi place tu esti in Cluj si eu in Timisoara :laugh2. In rest, pot sa spun ca esti o dulce si sincer ii invidiez pe confratii din Cluj ca s-au ales cu o asemenea fata. Bine ai venit printre noi si sper sa ai numai intalniri reusite. Nu de alta, dar am niste confrati pe la Cluj care imi sunt foarte dragi si sunt convins ca te vei simti bine cu ei. Te imbratisez cu drag. Nellu-Timisoara.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoaca
  • Oras:Cluj-Napoaca

Toata stima pentru prezentare, foarte frumos scris, preturile sunt excelente, la ce servicii se ofera pot sa spun ca sunt aproape preturi de dumping :)

Acum cand esti independenta poate un moderator iti va deschide un topic nou :), succes in activitate.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutari, de Gabriela (Delia) sunt profund dezamagit, o sa imi spun parerea despre domnisoara, este o neprofesionista totala, nu stiu cine o impinge din spate dar am avut cateva intalniri cu domnisoara, in afara de o descarcare prin finalizare orala nu e buna de mai nimic, ZERO seriozitate, ZERO implicare, ZERO atitudine, ZERO initiativa, e genul de fata papusa gonflabila, intalnirile nu difera mai cu nimic unul de altul, greu se apuca de treaba, numai daca o urnesti, sta ca o scandura, si oralul "laudat" nu mi se pare profi (o combinatie hadjob si oral semi deep nici o atentie zonelor adiacente), simti ca o face numai de dragul sa faca ceva mai oki si sa te termine cumva, eu ca prostul am fost prins de tineretea si frumusetea ei naturala si ochii sai frumosi si tristi, parca doreau sa spuna ceva din trecutul ei nefericit, nu aveti nici o sansa sa o faceti sa fie mai cooperanta, imi amintesc discutia din topicul anterior, eu zic ca reclama ei de mai sus e numai sclipici, reclama ieftina,(FK ii abureala ii pt iubitul ei asa a zis), altfel eu tot i-am zis cu asa aitudine o sa alunga clientii a si recunoscut ca stie cu un zambet amar, dar vad ca nici a 3 oara nu a schimbat ceva (m-am luat dupa reclama de mai sus, eu am si intrebato ca e un nou inceput si nonsalanta a zis ca da si sa vin sa o vad cum e), incurabila fata stie sa te abureasca prin SMS-uri, 1 oara am zis ca poate o fi tarziu si am prinso intr-o zi proasta, a 2 oara a fost intr-o locatie naspa unde din cauza scartaitului de pat si a vecinilor de apartament mai nimic nu am putut misca decat o banala finalizare orala, am si zic ca nu o sa ma intorc la ea, dar uita ca o reclama buna si o aburire m-am dus de fraier si a 3 oara, acuma a fost pe rosu numai oral a prestat, mare prost mai sunt ca nu pot sa plec in astfel de situatii ca mi-e mila de ea, in fine la 100-150lei la ce te poti astepta, se pare ca in cluj e seceta rau la prestatii de calitate si la un pret decent.

Note nu o sa dau la mine nu a trecut, las pe altii care au mai mult talent in a se exprima cu ea..., la mine este istorie, sa nu mai aud de ea, si sa ma lase in pace cu SMS-urile. De aici incolo poate sa o laude oricine ca dupa 3 intalniri ratate nu ma mai convinge nimeni ca e buna la ceva...

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

cei care ati dorit facebook-ul pestelui si al domnisoarei vi-l voi transmite pe privat, m-am convins ca sunt veridice:

 

- vineri seara la ora 22 in zona mcdonalds manastur astepta o dsoara mai jos de statia vizavi de parking: cu tocuri mari, rochie mini, toate negre, cu siguranta orice baiat intreg care a trecut prin zona a remarcat-o, asa si eu, mai mult decat atat am identificat-o imediat dupa pozele de pe facebook.

 

- bineinteles ca am ramas in zona sa vad ce face, au trecut 15-20 min, se tot plimba 3-4 m in jur la trecerea de pietoni, apoi au aparut 2 tipi, unul in fata cu trening alb cu guler ridicat, uscativ. al-2 lea mai plinutz cu trening mulat si burta, ambii cu privirile in telefoane, au trecut toti 3 strada spre parking si au purces probabil acasa... din gesturi pareau nemultumiti de ceva... mai departe nu am mers ca aveam si eu program.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

cei care ati dorit facebook-ul pestelui si al domnisoarei vi-l voi transmite pe privat, m-am convins ca sunt veridice:

 

- vineri seara la ora 22 in zona mcdonalds manastur astepta o dsoara mai jos de statia vizavi de parking: cu tocuri mari, rochie mini, toate negre, cu siguranta orice baiat intreg care a trecut prin zona a remarcat-o, asa si eu, mai mult decat atat am identificat-o imediat dupa pozele de pe facebook.

 

- bineinteles ca am ramas in zona sa vad ce face, au trecut 15-20 min, se tot plimba 3-4 m in jur la trecerea de pietoni, apoi au aparut 2 tipi, unul in fata cu trening alb cu guler ridicat, uscativ. al-2 lea mai plinutz cu trening mulat si burta, ambii cu privirile in telefoane, au trecut toti 3 strada spre parking si au purces probabil acasa... din gesturi pareau nemultumiti de ceva... mai departe nu am mers ca aveam si eu program.

Asa, si? Ce ne-ai spus cu asta? Absolut toate escortele au in spate 2-3 pesti, altfel nu se poate pe piata asta a curvelor.Daca nu accepti, in loc de clienti vei primi seara de seara cativa tiganoi imputiti care te vor face sa le accepti oferta.Pana si "inocentele" copile gen Delia, Alexandra nomada etc. sunt detinute de gunoaie imputite, pe nume pimps.

Link spre comentariu

@Milfar....dupa cum bine stii sunt pesti si pesti, balta din pacate nu duce lipsa de asa ceva.Existenta unora deranjeaza,altii sunt ca si cum nu ar exista. Fata asta are din prima categorie.

 

Avand in vedere ca e vorba despre aceeasi persoana, nu ar trebui unite threadurile: http://nimfomane.com/forum/topic/13093-delia-noua-in-domeniu-0754339465-id-mess-delia-nebunatica10/page-4

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

@Milfar....dupa cum bine stii sunt pesti si pesti, balta din pacate nu duce lipsa de asa ceva.Existenta unora deranjeaza,altii sunt ca si cum nu ar exista. Fata asta are din prima categorie. Avand in vedere ca e vorba despre aceeasi persoana, nu ar trebui unite threadurile: http://nimfomane.com/forum/topic/13093-delia-noua-in-domeniu-0754339465-id-mess-delia-nebunatica10/page-4

Si eu sustin propunerea colegului talisker. Acum doar nu se va face cate un topic separat pentru fiecare fata atunci cand isi schimba numarul de telefon, adresa de mail, locatia, papucii sau cine stie ce toane mai are. Se va umple siteul de topicuri ale aceleiasi fete.

Oricum calitatea prestatie o iau in considerare dupa ultimele recenzii facute nu dupa ce s-a scris despre ea acum 2 ani.

Asa ca si eu propun unirea celor doua topiuri (un administrator ne da o mana de ajutor?)

O seara faina.

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

@Milfar....dupa cum bine stii sunt pesti si pesti, balta din pacate nu duce lipsa de asa ceva.Existenta unora deranjeaza,altii sunt ca si cum nu ar exista. Fata asta are din prima categorie. 

Draga Talisker,

 

Poti sa ne dai si tu mai multe detalii despre "deranjul" la care ai fost supus de "pestele" (actual sau fost) d-soarei?

Asta pentru noi, restul, care nu am fost deranjati sau, am fost deranjati si nu ne-am dat seama.

 

Eu unul, is foarte curios si am speranta ca ma vei ajuta sa-mi satisfac curiozitatea!

 

PS: tonul cu care ar trebui citit ceea ce am scris este unul serios si nu are nimic tangent cu ironia! 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Stimabili,    :hihat

 

Comentariile abunda, recenziile mai putin. E o parere personala, dar apreciam semnificativ mai mult forumul inainte schimbarilor de regulament prin care nu se mai sanctioneaza off-topicul si comentariile aiurea.

 

Am vizitat-o pe domnisoara acum ~2 luni in locatia veche si am prestat un oral + cim + sw de buna calitate, la un pret de 100 RON. Totusi, desi experienta in sine nu a fost neplacuta, i-am promis ca nu o vom mai repeta pana cand nu isi gaseste o locatie umana. Nimic spectaculos sau diferit fata de recenziile existente la acea vreme.

 

Acum ~1 saptamana, fara sa stiu despre cine e vorba, sun la numarul din titlul thread-ului si stabilim de comun acord sa ne intalnim la locatia ei din zona 1 mai, pentru o partida de sex contra-cost. Tarifele precizate telefonic si confirmate la fata locului sunt:

- 100 RON - 1 finalizare - NP, ON, CIM, SW

- 150 RON - 2 finalizari (aceleasi servicii) - 1-1.5 ore

 

Spre surpriza mea la fata locului ma astepta mai veche mea cunostina (de aici inainte, sa ii zicem Gabi). Aspect (subiectiv, pentru ca altfel nu are cum sa fie): nota 7:

- 19 ani - blonda, ~1.65m, ~55-60kg

- sani mari si ne-afectati vizibil de gravitatie - foarte frumosi

- cateva kilograme in plus pe fund, coapse, solduri - de unde si nota mai redusa - eu prefer tipele skinny

 

Atitudine: nota 9 (o surpriza placuta fata de intalnirea anterioara)

- tot timpul zambitoare, vesela

- comunicativa, incepea ea conversatiile

- m-a facut sa ma simt foarte bine

 

Locatie si Igiena: nota 8.5-9

- apartament intr-un bloc nou

- curatenie peste tot

- gel de dus masculin

- prosopul nu era cea mai buna calitate, dar era curat

 

Prestatie:

- venisem pentru o descarcare rapida, asa ca am trecut repede peste cateva mangaieri de inceput, asa ca nu imi permit sa notez partea de GFE

- totusi, intuitia imi spune ca cei care cauta un GFE ridicat nu vor avea o experienta peste medie

- inceput ~15-20 minute cu un oral (nota 9), fara prezervativ, deep, in mai multe pozitii, initiativa din partea ei, schimbari de ritm, cu atentie potrivita la zonele adiacente; in top 3-ul meu pentru Cluj

- inter timp am inceput sa ma joc cu degetele pe la pasarica ei care se umezea abundent si am decis sa punem un prezervativ si sa trecem la Normal (nota 7-8)

- am "ëxecutat"/pompat un misionar cu umeri -craci ~10 minute; placut, dar nimic deosebit; poate si o implicare mai redusa din partea ei, dar nici eu nu eram foarte interesat, ci doream mai mult sa ma descarc

- scos prezervativul si terminat in gurita - inghitit tot

- igienizat si parasit incinta

 

Overall: Desi nu e genul care sa ma atraga fizic, voi reveni cu siguranta. La raportul calitate/pret e e o experienta cat se poate de placuta

 

Respectele mele,    :hihat

  • Like 17
Link spre comentariu

Buna seara.

Stau...citesc si ma minunez...cate postari...cate opinii...cate presupuneri .Sunt perfect de acord cu inceperea unui nou topic pentru domnita Gaby ( Delia ) plecand de la prezumtia de "nevinovatie" in ceea ce priveste "cariera" ( meteorica sau nu ) domnitei prin peisajul escortingului clujean.

Avand in vedere ca atunci cand presta sub pseudonimul Delia...am vizitat-o de cca 3-4 ori ( impropriu spus..presta outcall ), cu bune si cu rele , in urmatoarele zile voi incerca ( pe acest thread ) sa fac o sinteza si o analiza a acelor intalniri , pe vechiul thread n-am dorit sa fac nicio recenzie ( din motive personale...pisic stie ) .

 

Gaby ( Delia )...sau...D....a , nu cred ca a fost cea mai buna decizie a ta ( cu toate ca la momentul  nu sunt sigur ) de a-ti publica pozele in care iti este vazuta fata . Chiar daca a fost decizia ta...sau a altora ( cu atat mai mult )...nu cred ca a fost cea mai buna idee .Chiar daca anumite intalniri au fost foarte reusite...altele mai putin reusite , nu sunt sigur ca ne vom mai vedea in ipostaza de escorta-client...dar niciodata nu se stie ce amintiri ( legate de intalniri ) pozitive sau negative imi vei starni ...vom vedea .

 

O seara deosebita !  :hihat  

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

...

Stau...citesc si ma minunez...

...

...dar niciodata nu se stie ce amintiri ( legate de intalniri ) pozitive sau negative imi vei starni ...vom vedea .

...

 

Uuuf, am trecut, asa, usor, usor, in ... Twin Peaks?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...