Sari la conținut

Dana si Andrada 30.7-05.08 0731883417


Postări Recomandate

  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

salutare,

oare nu ar fi indicat ca un moderator sa trieze putin ceea ce se intampla pe aici...

in ideea ca fetele care momentan s-au intors in orasele de bastina sa fie trecute la o sectiune specale gen : escorte inactive sau nu mai stiu cum...4

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Dupa cum am promis ca vom reveni in minunatul vostru oras uite ca ne-am tinut de promisiune si de DUMINICA(22.09) vom reveni in aceasi locatie pe strada plopilor cu aceleasi servici ptr voi.Va pupam si va asteptam cu drag  DANAVOLUPTOASA&ANDRADA.

http://danavoluptoasa.wordpress.com/show-lesbi

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Fetele din nou la Cluj: http://www.piatacluj.ro/vezi-anunt-1379528797.html

 

Nou:Vrei sa scapi de stresu zilnic,sa te relaxezi langa doua domnisoare bisexuale dragute ?Noi te asteptam in patul nostru sa te rasfatam.

Detalii:0731883417

 

Poze:

post-88471-0-50995400-1379844503_thumb.jpgpost-88471-0-47623800-1379844507_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

 

  •  

    Show lesbi

     

     

  •  

    Sex Oral Neprotejat

     

 

 

Sex normal Protejat

 

 

 

Sex intre sani

 

 

 

Finalizare pe corp,sani  sau orala

 

 

 

NU FACEM  SEX ANAL!!!

 

 

 

NE REZERVAM  DREPTUL DE A SELECTA CLIENTUL!!!

 

 

 

Se ofera :maxima discretie,siguranta,locatie de lux amenajata,prosoape curate

 

 

 

Se cere discretie maxima un comportament civilizat si igiena.

 

 

 

Dus Obligatoriu la noi

 

 

 

Nu ne deplasam  la domiciliu clientului & hotel

 

 

 

Cadou:300ron

 

 

DIN DATA DE 22.09 SUNTEM LA CLUJ(strada:plopilor,restaurantu japonez)

 

             Contact:   CLUJ:0731883417

 

Link spre comentariu
  • Oras:gorj
  • Oras:gorj

Buna tuturor !

Incep cu emotii prima mea postare pe acest site pe care am invatat multe lucruri si caruia ma simt profund indatorat . Imi cer scuze pantru eventualele greseli inerente  unui novice .

Deci...

Animat de recenziile favorabile ale colegilor si avand drum pe la Cluj , am zis sa incerc sa dau de cele doua fete , Am incercat de mai multe ori la nr din titlu si pana la urma mi-a raspuns Dana cu o voce suava prezentandu-mi politicos oferta . Am acceptat-o fara sa fac figuri ( eram nerabdator de o experienta cu doua ) si m-au programat dupa amiaza . Am omis sa va spun ca toata istorioara s-a petrecut ieri , la prima zi de prestatie noua a fetelor in oras

 

La ora stabilita m-am prezentat la locatia de pe Plopilor , restaurantul japonez , sun de jos , raspunde imediat Dana cu o voce placuta si ma invita sa urc . Apartament mare si placut , fetele asteptau in costume de scena . Fetele sunt foarte cooperante si cordiale incercand sa te faca sa te simti bine si sa treci peste emotiile ( unora ca mine ) aferente unei astfel de intalniri  .

Ca aspect Dana este un pic mai plinuta si foarte vorbareata , iar Andra are niste sani trazneti , un cur greu de uitat si o fata placuta .Dupa accent cred ca Andra este moldoveanca .

Odata intrat am fost invitat sa iau loc in hol , invitat sa servesc suc sau nu mai stiu ce insa am refuzat ...ca doar nu venisem sa beau suc !!!!  Fetele au simtit asta si au scurtat discutia de acomodare invitandu-ma intr-un dormitor f spatios , cu un pat confortabil .M-au intrebat daca vreu sa fac dus , am refuzat intrucat facusem cu cateva zeci de minute inainte .OK !  Sa trecem la treaba !  Fetele s-au apucat sa se sarute , sa se mangaie , sa se linga si ...hop si eu in pat printre ele . Sunt destul de experimentate ca sa te faca sa te integrezi rapid in jocul lor si sa devi parte activa .Asa ca iata-ma pe mine , un novice in meserie , molfaind la sani ajutat cand de una cand de cealalta , beneficiind de un oral foarte bun al Andrei ( fara maini , cu gemete , ruperi de ritm , oo, saliva ,un pic de DT )iar eu jucandu-ma cu pusilica Danei .Ne-am tot tavalit , imbarligat prin pat cand toti trei , cand fiecare cu fiecare pana m-am incins destul de bine si fetele m-au intrebat daca vreau sa punem caciulita . am zis DA si a urmat intrebarea pe care vreau s-o fac .Am preferat-o pe Andra intr-un lady-in top foarte bine facut , timp in care Dana ma lingea de zor , sarguincios peste tot (respecta indicatiile mele soptite ) .Nu stiu , dar mie Andra mi-a placut mai mult asa ca majoritatea actiunii mele a fost dirijata pe ea , timp in care Dana a facut tot ce a putut si i-am sugerat pentru a ma simti bine . Am trecut apoi la un 69 apoi am mai schimbat pozitii fara sa comenteze ceva . Simtind ca se cam munceste degeaba Andra ,  ca voinicul meu ramasese impresionat de gurita ei i-am zis ca as vrea sa termin oral .S-a conformat imediat si in cateva secunde umpleam de lichid frumoasa sa gurita , ea inghitind tot si apucandu-se sa faca curat constiincios la locul de munca .

Pauza !!! Discutii de tot felul vreo 10 minute apoi intrebat de fete daca mai continuam ...ma incumet  !!  Cu toata silinta fetelor ""viteazul " meu visa la gurita Andrei , dar visa dormind !  Au incercat ele dar eu fiind un tip mai retras si cu respect pentru munca oamenilor le opresc din munca (orala ) si il pedepsesc astfel pe nesimtit .  Fetele , dragute , ma roaga sa mai insiste dar eu suparat pe i9ndivid vreau sa-i dau o lectie , sa vada el cat o sa ma roage sa-l mai duc la asa show .

Cred ca m-am pierdut prea mult in detalii care nu stiu daca sunt relevante pentru comunitate . 

Despre igiena fetelor -- f buna , curate , niciun miros sau gust neplacut ( cu exceptia celui de tutun -eu nu mai fumez de 7 ani )

Desi mi se pare cam mult sa dau eu note , respect procedura si zic :

-Aspect  -Andra   9  Dana 7 I-am luat un punct Andrei ptr curul un pic lasat si inaltimea ( 1.60 cred) situata sub standardele mele ( de la 1,70 in sus ) , iar Dana pierde puncte pentru ca nu tine o cura de slabire , cat de cat 

Locatie - 10   curat si spatios apartamentul

O - Andra 10 , Dana 9

GFE - 10 ne-am pupat ca in curtea scolii

Normal  - Andra 9 Dana 8

Am platit 300 de roni la inceput la discutia de acomodare din hol .Durata totala cred ca vreo 50 de minute , insa nu m-a indemnat nimeni sa parasesc zona , am plecat eu fiindaca ma certasem cu un " prieten bun "

Nu stiu daca sunt eu in masura sa recomand celor mai experimentati ca mine insa pot spune ca daca o sa am ocazia o sa ma intorc cu placere si cred ca o sa fie si mai placut pentru mine trecand peste tracul primei astfel de experiente .

Cu scuzele legate de incoerenta redactarii si nararii inchei urandu-va succes in cea ce faceti !!!!!!!!

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare!

 

Dupa cum stiti si voi, Dana si Andrada sunt din nou in orasul nostru, Am reusit sa le fac o vizita inopinata relativ usor...le-am sunat si in 15 minute am fost la ele, desi eu estimasem ca-mi va lua mai mult pana sa ajung in cuibusorul lor de nebunii. 

 

Locatia: un apartament de lux in blocul de langa restaurantul chinezesc de pe Plopilor, curat si bine intretinut, in apartament nu se fumeaza! 

 

Damzele: dupa cum se vede din poze, nu sunt trase prin inel...eu m-am dus insa pentru prestatie in primul rand. Trebuie sa recunosc ca Andrada m-a atras mai mult, e mai draguta si tinerica, In momentul vizitei eram la un nivel de comunicare destul de ridicat asa ca mi s-au parut joviale si comunicative. Am fost servit cu o doza de cola si invitat la dush. 

 

Actiunea: din pacate 1 h nu e de ajuns pentru cate nebunii ai putea face cu 2 femei in pat, insa am incercat sa ma incadrez...revenit de la dush cele doua dame ma asteptau in patul generos, destul de incapator pentru toti 3, Andrada a inceput sa se sarute cu Dana, sa-si linga sfarcurile si apoi sa ii linga pasarica, am inceput sa iau parte la joaca asta si imi dadeam limbi cu fiecare apoi am incercat sa o asist pe Andrada la un oral oferit Danei, am facut cate putin din toate, putin cunilingus Andradei care are o pasarica curata si dulce, igiena fetelor a fost ireprosabila. Pe urma m-am bucurat si eu de un oral din partea Danei in timp ce Andrada ii facea oral, am pus un prezervativ si am luat-o pe Andrada la un misionar batranesc, transformat in umeri craci, am intors-o apoi intr-un doggy style, in tot acest timp Dana se saruta cu Andrada sau cu mine, ne mangaia pe fiecare, pana la urma am terminat in aceasta pozitie la auzul vorbelor vulgare ale Andradei. 

 

Al doilea numar: Dupa o pauza de rigoare si reimprospatare am revenit in camera langa fete, am inceput incet incet joaca, m-am bucurat stand pe spate de un oral primit de la doua guri, Andrada m-a dat gata cu dopurile ei de sampanie, era bestiala, oralul foarte patimas primit din partea ei. Apoi Dana s-a plans ca nu i-am oferit atentie asa ca mi-a pus un prezervativ si a trecut la un lady on top bine executat...din pacate sau ...fericire, eu tot la Andrada trageam, asa ca am pus-o intr-o pozitie laterala si am inceput sa o penetrez cu nesat...apoi mai faceam o pauza..o amageam pe saraca fata. Nu este nevoie sa schimbi prezervativul de la o pasarica la alta...insa din pacate in momentele acelea nu mai aveam aceeasi inspiratie ca si acum cand ma gandesc la rece ce as mai fi putut face cu ele doua. In cele din urma le-am rugat sa vina amabele langa pat si sa-mi faca oral pana la finalizare sau Dana un handjob cu finalizare in guritza Andradei, ceea ce s-a si intamplat. Timp petrecut 1h, halatul: 300 RON. 

 

Din pacate pretul nu-mi permite repetarea prea curanda a experientei insa eu ma declar multumit de ceea ce am reusit sa experimentez alaturi de aceste doamne. 

 

Salutari si respecte! 

 

 

Note Dana: 

Oral: 9 

Normal: 9

Aspect: 8

GFE: 9.5

 

Note Andrada:

 

Oral: 10

Normal: 10

Aspect: 9

GFE: 10 

Locatie: 10

Igiena: 10

 

Concluzie: Recomand, o experienta ce trebuie considerata un must have...sexul cu 2 femei bisexuale. 

  • Like 9
Link spre comentariu
Vizitator brunetel
Reputație: 0

Salutare

Fiind in cluj cu niste treburi aveam in plan sa merg la o relaxare si am hotarat sa ma relaxez alaturi de doua fete. Am sunat inainte cu o zi sa fac programare ca sa fie sigur ca ma vor primi. La ora stabilita am ajuns in zona si am sunat ca sa ma ghideze exact la locatie. Locatia este in observator viza vi de profi intrun bloc nou. Am ajuns la fete care ma asteptau in tocuri si in tinuta sexy. Am servit un pahar de apa am stat putin la discutii Dana este mai vorbareata iar Andra este putin mai timida. Am dat cotizatia si am trecut la dus, pe cand am venit de la dus fetele au inceput actiunea Andra era pe spate si Dana ii dadea limbi rapid am intrat in joc am inceput sa ii dau limbi la Dana dupa care impreuna cu Dana am savurat pasarica Andradei, pe urma fetele m-au pus pe spate si au luat scula in primire mi-au facut un oral de zile mari cand Dana cand Andra la un moment dat Andra a luat scula si sa facut stapana pe ea iar intre timp Dana s-a pus cu pasarica pe fata mea, pe urma Andra mi-a propus so fut a montat prezervativul si am inceput so fut pe la spate iar Dana mi-a pus sanii in fata so ling iar pe urma sa pus langa noi si mi-a condus mana la pasarica ei so mangai iar Andra ma motiva verbal so fut, la un moment dat am trecut la pasarica Danei am pompat pana m-am terminat. Am fost la baie si am stat cu fetele la discutii pana a inceput scula sa se trezeasca Dana a luat in gura iar intre timp Andra a lins oo dupa care am montat caciula si am inceut so fut pe Andra in pozitia misionar in timp ce Dana se mangaia. Andra ma tot motiva so fut mai tare pana am trecut cu ea peste mine pe urama am trecut si la Dana so fut dupa care am zis ca finalizarea o vreau oral, fetele m-au intins pe pat si au luat scula in gurite pana a venit si finalizarea la Andra in gurita.

Note

Locatie: 9

Aspect: Dana 8, Andra 8 ar trebui sa scape fetele de niste kg

Normal 10

Oral 10

Igiena 10

Recomand mai ales pt cei care au fantezi sexuale.

Plata 300 lei si am stat peste o ora

Eu voi reveni cu siguranta

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...