Sari la conținut

Denisa Aida, Andreea 0761504451 fost 0735275242/0735275212


Postări Recomandate

Aida stie bine despre ce vorbesc precum si cei care le-au vizitat. Totul este pe "repede inainte". Enervant este ca la telefon pare ca te poti intelege si pentru altceva sau nu m-am invatat eu minte inca. Scopul postarii a fost strict informativ, pentru cei care isi doresc altceva, nu a fost o recomandare pentru ele. Oricum nu schimba nimic. Stilul locatiei este acelasi de cel putin 4-5 ani, doar fetele sunt altele.

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)

Dragii mei,

 

Am tot reflectat la ceea ce s-a vorbit pe aici despre mine si colegele mele,cum ca am da senzatia de fast fuck,motiv pt care ne-am decis sa lucram numai la ora!Pretul este acelasi 150 ron,cum a fost inca de cand am inceput sa facem asta,adica ianuarie 2013 si nu acum 5 ani cum abera domnul papauas in poastarea anterioara!Va asteptam cu drag!!

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)
  • Oras:Mihai Bravu (Prosper)

Aida, cand mai faci o iesire pe malul Marii Mediterane caci vreau si eu putin sex anal cu tine...

Looooooooooooooooooooooooooool

Esti criminal!!!!!!

Nu are nici o legatura cu asta dragul meu!Am o relatie si sincer imi doresc ca macar funduletul sa ramana numai al lui!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare,

Am fost si eu acum cateva zile la Aida 0761504451. locatia este langa sectia 1 de politie intre romana si victoriei , apartamentul este mare si curat .

Am fost primit de domnisoara intr o fusta din care se vedea jumate din curu ala bun si apetisant si in sanii goi .Tipa arata arata foarte bine pt cei 34 de ani declarati .

trecand este asta am intrat am platit 150 ron pt o ora (nu mai lucreaza la fin) m am dus la dus ..cand m am intors ma astepta pe tocuri cu un zambet larg si frumos , m am apropiat i am sarutat sanii aia frumosi si tari apoi a inceput sa ma sarute pe gat in jos pe sfarcuri  pe abdomen s a asezat in genunchi si de aici a inceput show ul care a fost ...WOW ..priviri  scuipat  batut pe fata deep pana in gat ..tinut de cap lins oo timp de cateva minute dupa care ma pune sa ma intorc si incepe fratilor cu niste limbi in cur de nu mai puteam sta in picioare in timp ce mi freca pula cu ambele maini .

Am oprit o din actiune..i am spus ca vreau sa o simt   mi a pus balonasu si i am dat din picioare pe la spate pe tocuri timp de cateva min bune..o pizda fierbinte si stramta perfecta de futut , in timp ce pompam zdravan mi a sugerat cand imi vine ca pot termina pe fata ei . in mom ala m am excitat teribil i am zis sa treaca in genunchi si a asteptat f cuminte cu gurita deschisa jeturile care au umplut o atat in gurita cat si pe toata fata. nu s a grabit deloc..apoi a luat o n gura si a stors tot am mers pe rand la baie apoi am mai discutat timp de cateva min sa mi revin si pt al 2 lea nr.

Al 2 lea a inceput la fel..cu un oral de exceptie in mai multe pozitii  in genunchi apoi in pat cu capul in jos pana am finalizat glorios in gurita .

si acum notele

Locatie :9.5

oral:9(bun de tot  adanc umed priviri limbi peste tot)

normal: pasarica epilata frumoasa fierbinte 9.5

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutăm (din nou) comunitatea!

 

Duminică 7 septembrie seara. Bălăuream pe străzile orașului și nimeni din „lista scurtă” nu era la post. Poate că lista era totuși prea ... scurtă! Poate că fetele pe care mi le notasem sunt mai ales dintre cele mai „cuminți”, care lucrează de la 11 la 21, more or less. Așa că probabil că dacă totuși mi-a răspuns cineva, atunci au făcut fetele care nu sunt de obicei cuminți.

 

Am sunat la 0761504451 cu gândul că dau de Andreea. Mărturisesc că nu am citit cu atenție toate paginile topicului ăsta pentru că probabil că aș fi realizat mai bine cum sta treaba cu numerele de telefon. Pe de altă parte, trebuie semnalat faptul că titlul topicului nu este prea clar în ceea ce privește care număr al cui este, care număr nu mai este valabil etc. În plus observ că Aida mai are un topic și singură (Aida - 0737204401) și parcă am văzut pe undeva și un topic care este exclusiv al Denisei. Deci poate ar mai trebui consolidate sau separate, sau făcut ceva cu ele că ne cam încurcăm. (eu cel puțin!)

 

Revenind, într-adevăr cele 3 fete lucrează oarecum împreună, iar Aida pare a fi un soi de leader. Nu spun mai mult! :) La numărul despre care am pomenit am dat așadar peste Aida, niciuna din celelalte fete nemafiind disponibilă la ora respectivă. Cred că era cam 22. Așa că am cerut ceva lămuriri despre servicii pe care Aida a început să mi le turuie la telefon de aproape că nu mai sesizam când se termină un cuvânt și când începe altul. Chestia asta m-a amuzat pe moment, dar ar fi trebuit să realizez că nu este un semn prea bun!

 

Nu i-am promis că vin, i-am spus numai că dacă ajung prin zonă (Romană), o mai sun. Ceea ce am și făcut după numai 20-30 minute. Mi-a spus că am avut noroc că nu a plecat, așa că am urcat la ea. Între timp, cei 29 de ani pe care mi-a anunțase inițial la telefon s-au prefăcut în 34. Mă rog, nu știu de ce mi-a spus inițial 29 pentru că văd că pe aici parcă își declară și vârsta reală! În orice caz, ca o observație, faptul că o fată (consideră că) arată bine, nu prea o îndreptățește să-și mai scadă din numărul anilor! ;) Tot de la ani a venit și primul turn off în momentul în care m-a întrebat la telefon ceva de genul dacă mai vin să f%^ o babă. Nu vreau să fac neapărat o critică, este o chestiune de gusturi în mod cert, dar îmi moare instant și pe termen lung dacă sunt luat cu chestii din astea ... fruste!

 

În fine, am ajuns, Aida nu arată rău numai că este într-adevăr pe repede înainte ceea ce poate induce o stare de grabă pe care nu neapărat oricine o gustă. În plus camera respectivă este într-adevăr un soi de sufragerie (mare ce-i drept) despărțită cu o perdea de restul casei, aspect care iarăși nu este neapărat cea mai dorită opțiune.

 

În condițiile astea treaba în ceea ce mă privește nu prea a mers ca „unsă” și am fost la un pas de un eșec răsunător. Onoarea a fost totuși salvată de un oral bun cu CIM și cam asta este tot ceea ce pot spune despre acțiunea în sine.

 

Repet, review-ul ăsta nu este neapărat o critică, dar cred că este important să știm cărei care este grupul țintă care s-ar simți bine la Aida. Înclin să cred că am dreptate mai ales având în vedere celălalt topic al ei cu dominare etc, topic pe care l-am remarcat abia ulterior.

 

Câteva note:

 

Locație: 7 -  din cauza camerei cu perdea. În rest ultra-central, baie curată, destul de ok totul, există și cel puțin încă o cameră mai în mințile ei (care se închide cu ușă!)

Aspect: 7 -  la corp arată ok, tenul suferă un pic

Normal: mă credeți sau nu, nu mai știu dacă am făcut fie și așa, în treacăt! :)

Anal: n/a nu mă pasionează

Oral: 9 cu CIM

GFE: 0 - FK nici nu s-a pus problema deși în mod nomal sunt fan așa ceva dacă găsesc persoana

150 lei

 

Sănătate și virtute,

S-aveți ce bea, s-aveți ce ... fuma!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Acum ceva timp am avut chef de putin distractie si cum Monica avea telefonul inchis, m-am gandit sa ma duc la "the next best girl".

Am sunat la Aida, mi-a raspuns si mi-a zis ca e libera si ma asteapta.

Am stabilit 20-30 minute sa fie gata si i-am cerut sa se imbrace intr-o uniforma de stewardesa.

Totul bun si frumos, ajung in fata la bloc, sun, nimic. Mai dau o indicatie unei fete ce vroia sa ajunga la facultate, sun iar si imi raspunde o colega "nu este disponibila momentan dar haide sus si o astepti aici daca vrei." nu am facut un calcul din pacate ca o ora are minim ca oferta si eu sunasrm cu 20 min inainte... asa ca urc, imi deschide Denisa (daca mai tin bine minte numele) imbracata doar in chilotei roz. Mica de inalime, tatuata dar foarte buna overall.  imi da un prosop si ma duc la baie. din pacate baia uda pe jos de parca s-a facut dus langa cada, ma chinuiesc sa nu ud nimic ... ajun inapoi in camera si se scuza ca mai dureaza la Aida.

O intreb daca ea este libera totusi, imi spune ca da si vine langa mine in pat.

 

Clar nu este la fel de vorbareata ca Aida, a recunoscut si ea, incepem cu un oral protejat la cererea mea, ok executat, apoi o pun pe spate dau in ea ce dau si o intorc pe burta pentru finalizare. Nu se prea implica, asculta tot ce ii zici dar cu mine nu s-a facut macar ca se simte ok. Ma duc sa ma spal, ma intorc si dau de o pisica mica si dragalasa cu care ma joc 5 minute pana vine si fata inapoi in camera, vorbim putin de pisici si apoi o da afara din camera si se intinde iar dupa prezervativ.

 

Tura doi a fost cam scurta si neinteresanta, nefiind foarte excitat a fost nevoie de mai mult supt si de lins coaie , apoi se urca peste mine dar patul incepe sa scartaie din toate incheieturile, asa ca o intreb daca fotoliul din camera face la fel, si ne mutam pe el. din pacate mi s-a taiat, a mai supt ea ceva, apoi a incercat sa o bage dar era clar ca se terminase treaba asa ca am rugat-o sa imi scoata prezervativul.

 

M-am spalat, imbracat, asteptat sa se intoarca in camera din nou, (dupa fiecare dus la spalat sau tura de sex disparea cateva minute...), pupat si plecat.

 

Avand in vedere ca o vroiam pe Aida si am ajuns cu altcineva, clar a stricat momentul. Denis aneavand nici o vina, nu ma lasat sa se vada faptul ca eram deranjat de asta... Daca faceam o programare pt 1-2 ore dupa telefon mai intelegeam ca puteam sa anulez oricand si nu ar avea rost sa piarda pe cineva sigur, dar dupa ce am vb la tel ca sunt in zona si vin sigur in 20-30 min, putea sa astepte si sa nu ia pe nimeni in fata. Asa ce rost mai au telefoanele, ajungem toti in fata blocului cand avem chef si ne incercam norocul.

 

Asta este, din pacate ne-o mai si luam :)

 

Note:

 

Locație: 7 -  patulul care scartaie si baia murdara. 

Aspect: 8 -  la corp arată bine, tate medii dar frumoase, tatuaje marfa.

Normal: 7 - Nimic special, mi s-a parut ca este facut doar ca sa fie bifat si sa plec.

Anal: n/a nu am intrebat

Oral: 8 - a avut grija si de coaie, este ok overall

GFE: 6 - Nu am vb mai deloc, nu a stat cu mine in camera, doar ca m-a pupat cand am intrat si cand am iesit din apartament.

 

150 lei o ora, dar nu am nici o idee cat am stat, am sters apelul din telefon in secunda in care mi-a raspuns la interfon :)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara prieteni

 

Am fost azi noapte la colega Denisa. Dupa indicatiile date de "colega", am ajuns relativ repede la ele. Loc de parcare in fata blocului, totul ok. Urc, raman blocat in lift, trecem peste.. adrenalina era prea mare ca sa ma dezarmez :). Ajung intr-un final in ap, ma astepta Denisa in chilotei si tocuri doar, frumosa priveliste. Primul minus, dupa ce intru nici nu apuc sa imi dreg respiratia de la urcatul pe scari (pt ca se blocase liftul 2 etaje mai jos si am obosit :)) ) si imi cere banii ca "inainte sa mergi la dus sa imi dai si mie banii te rog".. ok.. no comment. Ii dau cadoul. Primesc prosop curat, papuci nu. La dus era curat. Ma intorc in camera

 

Vine Denisa, incepe sa se dezbrace si o iau in brate sa o sarut un pic pe gat, miroase bine. Trece la un oral mecanic cu gemete dar fara artificii. O intreb cate numere am, imi face semn ca doua fara sa intrerupa miscarea. Ma gandesc sa merg pe oral la primul si la al doilea sa ne destrabalam. Dupa vreo 20 min, CIM, ma curata cu servetele, stam un pic de vorba si fug la dus. Ma intorc, se duce si ea la dus (apreciez) si cand se intoarce mai vorbim un pic. O intreb cat timp mai avem, ridica din umeri si zice ca nu stie, o anunta colega inainte. O rog sa ma anunte cu 10 min ca sa stiu cum ma "programez". Incepe cu acelasi oral mecanic dupa care punem o caciulita si trecem la fapte, inceput cu un misionar, apoi ea deasupra, caprita si un pic din picioare. FK nu accepta, pacat. Ma intreaba daca vreau sa ma termin din oral, zic ok si incepe iar "mecanic"-ul ( observati de cate ori am zis "mecanic" ? ) Dupa vreo 3-4min de oral, ii face semn colega la care ea se ridica si avem dialogul urmatoru:

EA: gata, s-a terminat ora

EU: ok.. pai hai sa terminam si plec, lasa oralul..il termini cu mana

EA: pai nu mai pot, ca a facut colega semn, ORA E ORA

EU: dar ramasese ca ma anunti cu 10 min inainte.. m-ai cam luat prin surprindere

EA: nu am ce sa iti fac, ORA E ORA

EU: ....  :slap2 ....

 

DECI pentru ca "ora e ora" si pentru ca "mecanic" eu nu am sa mai revin la ea.. am facut scurt un dush si m-am evaporat.

 

Locatie: 9 - ap mare, spatios, pat ok, miroase bine

Fata: 9 - carnita tare, sani maricei

Igiena: 10

Oral: 3 - cu indulgenta

Normal: 6 - nu am fost impresionat, imi pare rau

GFE: 8 - sociabila, deschisa, daca era si putin FK dadeam 10

Halatul: 150/ora

 

Mai are de lucrat la partea cu "sexu".. nu recomand inca, poate peste 2 ani, cand o sa prinda experienta :girly si o sa isi cumpere un ceas in camera. 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Domnule profesor, imi cer scuze ca raspund fara sa ridic mana... Imi cer scuze ce te-am ofensat cerandu-ti banii inainte de dus, insa tin sa iti spun ca la mine acasa nu este baie comunala (puteai pleca dupa dus cum bine obisnuiesc unii care nu vin sa faca decat dus, pentru ca probabil acasa nu au apa calda sau prosoape curate)... oricum, dusul pe care l-ai "facut" nu te-a prea ajutat (pe viitor sa iti aduci si un deodorant!!)

Iar referitor la timpul petrecut impreuna (DE O ORA FIX) se pare ca nu ti-a ajuns. Aici ai venit sa faci sex, nu la concurs contracronometru unde la ultima tura tuserul te anunta inainte cu "gen 10min", fluturand steguletul =)))))=)))))  Nu ti se pare putin penibil??

Si desi ai stat o ora, tot nemultumit ai plecat. In alte parti ai fi fost dat afara dupa 40-45 de min.

Iar in legatura cu "totul macanic".. la mine ai venit sa facem sex, nu dragoste. Dragoste faci cu prietena acasa.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Domnule profesor, imi cer scuze ca raspund fara sa ridic mana... Imi cer scuze ce te-am ofensat cerandu-ti banii inainte de dus, insa tin sa iti spun ca la mine acasa nu este baie comunala (puteai pleca dupa dus cum bine obisnuiesc unii care nu vin sa faca decat dus, pentru ca probabil acasa nu au apa calda sau prosoape curate)... oricum, dusul pe care l-ai "facut" nu te-a prea ajutat (pe viitor sa iti aduci si un deodorant!!)

Iar referitor la timpul petrecut impreuna (DE O ORA FIX) se pare ca nu ti-a ajuns. Aici ai venit sa faci sex, nu la concurs contracronometru unde la ultima tura tuserul te anunta inainte cu "gen 10min", fluturand steguletul =))))) =)))))  Nu ti se pare putin penibil??

Si desi ai stat o ora, tot nemultumit ai plecat. In alte parti ai fi fost dat afara dupa 40-45 de min.

Iar in legatura cu "totul macanic".. la mine ai venit sa facem sex, nu dragoste. Dragoste faci cu prietena acasa.

Deniii.....de GFE ai auzit?sau nici nu stii ce i aia? sex facem pe centura,pe 30 de lei.....

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Domnule profesor, imi cer scuze ca raspund fara sa ridic mana... Imi cer scuze ce te-am ofensat cerandu-ti banii inainte de dus, insa tin sa iti spun ca la mine acasa nu este baie comunala (puteai pleca dupa dus cum bine obisnuiesc unii care nu vin sa faca decat dus, pentru ca probabil acasa nu au apa calda sau prosoape curate)... oricum, dusul pe care l-ai "facut" nu te-a prea ajutat (pe viitor sa iti aduci si un deodorant!!)

Iar referitor la timpul petrecut impreuna (DE O ORA FIX) se pare ca nu ti-a ajuns. Aici ai venit sa faci sex, nu la concurs contracronometru unde la ultima tura tuserul te anunta inainte cu "gen 10min", fluturand steguletul =))))) =)))))  Nu ti se pare putin penibil??

Si desi ai stat o ora, tot nemultumit ai plecat. In alte parti ai fi fost dat afara dupa 40-45 de min.

Iar in legatura cu "totul macanic".. la mine ai venit sa facem sex, nu dragoste. Dragoste faci cu prietena acasa.

Draga Deni, 

 

iti multumim ca ne-ai aratat ca GFE = 0 la tine.. Iti multumesc oricum ca mi-ai aratat cum esti ca sa nu se ambaleze si altii crezand ca de 150 primesc ceva mai mult decat 30. Te rog oricum nu mai inventa povesti cu deodorant si incearca sa intelegi un lucru, "faci clienti prin clienti".

 

Respectele mele.

Link spre comentariu
  • Oras:West Country
  • Oras:West Country

Te iei de om sa iei aduca si deodorant...Dar tu faci sex ceva mai repede decat alergatorii de 100 m, mortii ei de ora , de cand o ora e 40 minute?...dupa vocabular imi dau seama ca ceea ce prestezi tu e doar pt bani !!...invata Putin si Apoi revino..

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Te iei de om sa iei aduca si deodorant...Dar tu faci sex ceva mai repede decat alergatorii de 100 m, mortii ei de ora , de cand o ora e 40 minute?...dupa vocabular imi dau seama ca ceea ce prestezi tu e doar pt bani !!...invata Putin si Apoi revino..

:iagree

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Si daca mai continuai 5 minute sa termine si fratele nostru ..... Mureai? Daca a platit 2 finalizari trebuia sa mai stai 5 / 10 min .chiar daca la tine ora i ora. Uie asa nu te mai viziteaza nimeni , si cauta alte escorte , din cauza comportamentului tau. Mai dai exemplu ca la altele dupa 40 / 45 de min te scoteau pe usa afara.pai in p..a mea daca ti platesc o ora cu 2 finalizari atunci 2 fin sa fie chiar daca mai trec 5 sau 10 min peste, da ce vrei sa plece clientul cu p..a sculata de la tine? Unii clienti termina in 40 de min 2 nr altii in 60/ 70 de min tot 2 nr se compenseaza .vorba unei escote de top :BARBATII NU SUNT BANCOMATE DE EJACULARI LA MINUT.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

mai are un topic deschis https://nimfomane.com/forum/user/129563-deniii/

cred ca daia ia daramat dintii din gura clientul...

apropo ceea ce spune ea ca mai nou are firma de paza este clar ca firma de paza se ocupa si cu femei...

ia sa vedem noi cand o sa dea de un nebun care cunoste legea ce o sa faca? ce o sa faca si firma aia de paza?

firma de paza si protectie nu are voie sa isi ofere serviciile unei escorte sa o apere de clienti... dar ce sa faci foamea este mare in romania...

Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

mai are un topic deschis https://nimfomane.com/forum/user/129563-deniii/

cred ca daia ia daramat dintii din gura clientul...

apropo ceea ce spune ea ca mai nou are firma de paza este clar ca firma de paza se ocupa si cu femei...

ia sa vedem noi cand o sa dea de un nebun care cunoste legea ce o sa faca? ce o sa faca si firma aia de paza?

firma de paza si protectie nu are voie sa isi ofere serviciile unei escorte sa o apere de clienti... dar ce sa faci foamea este mare in romania...

:iagree

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Looooooooooooooooooooooooooool

Esti criminal!!!!!!

Nu are nici o legatura cu asta dragul meu!Am o relatie si sincer imi doresc ca macar funduletul sa ramana numai al lui!

da "relatie"

de unde atata relatie toi pestii isi fac iubite si le da la produs cunosc si eu dastea...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...